eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽طرز تهیه شیرینی ✅ با دیدن این فیلم به راحتی می توانید روش آماده کردن یک دسر توت فرنگی شکلاتی را فرا بگیرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍊مواد کیک آرد 2 و 1/2 پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 4 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری اسانس پرتقال 1/2 قاشق چایخوری ◀به جای اسانس میتونید از 2 قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال استفاده کنید ◀دقت کنید فقط قسمت نارنجی پوست رو ریز رنده کنید اگر قسمت سفید رنده بشه کیک تلخ میشه شکر 1 پیمانه روغن 1/2 پیمانه آب پرتقال 1 پیمانه ◀من هیچ وقت از آب پرتقال طبیعی استفاده نمیکنم...از آب پرتقال پاکتی یا شربت پرتقال مثل شربت سن ایچ استفاده میکنم ◀اگه خواستید آب پرتقال طبیعی مصرف کنید حتما پرتقال رو صاف کنید تا آب پرتقال کاملا زلال و بدون پالپ بشه . ◀همه مواد به دمای محیط رسیده باشند ◀دمای 180 درحه به مدت 45 تا 60 دقیقه یا تا وقتی خلال دندان تمیز خارج شود ◀فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر ◀قالب 35×25 سانت یا گرد 25 تا 30 سانت ◀پف کیک خیییلی زیاده از قالب 30×20 نمیتونید استفاده کنید مگر اینکه قالبتون ارتفاع 10 سانت داشته باشه . 🍊مواد کرم پرتقالی آب پرتقال 3 پیمانه ◀من از شربت پرتقال استفاده کردم مقداری شربت پرتقال رو با آب رقیق و استفاده کنید ◀اگه آب پرتقال طبیعی استفاده کردید حتما باید خوب صاف کنید تا کاملا زلال و بدون پالپ بشه ولی ریسک داره ممکنه کرم تلخ بشه نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری شکر 3 تا 4 قاشق غذاخوری ◀مقدار شکر به سلیقه خودتون بستگی داره میتونید کم و زیاد کنید پودر ژله پرتقال 1 بسته پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری استاندارد آب 1/4 پیمانه . ◀غلظت سس پرتقال مثل فرنی رقیق هست توی فیلم نشون دادم ◀من فقط کف قالبمو با روغن جامد چرب و آرد پاشی کردم...دیواره نیازی به چرب شدن نداره اگه کاغذ انداختید بعد از اینکه کیک خنک شد روی یه سینی برگردونید کاعذ رو از پشتش جدا کنید و دوباره توی قالب برگردونید ولی باید دقت کنید کیک نشکنه ◀اکه صفحه مشبک در دسترس دارید بهتره وقتی کیک پخت قالب رو روی پنجره مشبک بذارید تا خنک بشه اینجوری وقتی کیک داخل قالب داره خنک میشه امکان نداره عرق کنه ❌❌❌خامه قنادی رو حذف نکنید...هم مانع خمیر شدن کیک به خاطر سس پرتقالی میشه و هم اینکه فاصله بین کیک و قالب رو پر میکنه و اینجوری سس زیر کیک نمیره . 🍊🍊🍊مراحلو کامل توضیح دادم 🍊🍊🍊لطفا به دلخواه چیزی رو حذف یا جایگزین نکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جو پوست کنده 200 گرم( حدودا 1 لیوان) آب مرغ یا استاک مرغ 1 لیتر ◀من از آب مرغی که برای داخل سوپ پختم استفاده کردم،میتونید از قرص عصاره مرغ هم استفاده کنید ◀هر چقدر آب مرغی که در سوپ استفاده میشه به نسبت آب معمولی بیشتر باشه،سوپ خوشمزه تر میشه😋 آب معمولی 6 تا 8 لیوان ◀دقت کنید که همیشه میزان آب بسته به سایز قابلمه و جنس جو میتونه کم و زیاد بشه و نمیشه میزان آب رو دقیق گفت...اگه سوپ غلیظ شد بهش آب اضافه کنید رب گوحه فرنگی 4 تا 5 قاشق غذاخوری ◀مقدار رب هم بسته به قدرت رنگ دهی ربتون میتونه کم و زیاد بشه سینه مرغ پخته و ریش ریش شده به میزان دلخواه جعفری ساطوری به میزان دلخواه پیاز بزرگ نگینی شده 1 عدد هویج 2 عدد متوسط نگینی شده آرد قنادی 1 قاشق غذاخوری ( دلخواه) نمک؛فلفل،زردچوبه به میزان لازم . 🌸مراحلو کامل توضیح دادم 🌸معمولا جو پوست کنده رو 12 ساعت خیس میکنم و چند بار آب رو عوض میکنم،خیساندن جو به سریع پخته شدنش کمک میکنه،برای من با حرارت متوسط حدود 1 ساعت و نیم طول کشید تا جو کاملا پخت و شکفته شد 🌸قابلمه باید گنجایش کافی داشته باشه چون جو بعد از پخت حجیم میشه 🌸در طول مراحل پخت جو حتما در قابلمه رو نیمه بذارید وگرنه سَر میره 🌸موقع پخت جو میتونید کمی نمک بهش اضافه کنید 🌸وقتی مرغ رو پختم آبشو جدا کردم و توی سوپ استفاده کردم...و آب مرغم به اندازه لازم ادویه داشت و وقتی پیاز نگینی شده رو تفت دادم تا سبک و طلایی بشه،دیگه بهش فلفل و زردچوبه نزدم ولی اگه از استاک مرغ یا قرص عصاره مرغ استفاده کردید حتما وقتی پیاز رو تفت دادید و طلایی شد،اول کمی زردچوبه و فلفل سیاه بهش اضافه کنید بعد رب گوجه رو تفت بدید 🌸مرغ رو حتما درشت ریش ریش کنید تا داخل سوپ وا نره و مشخص باشه 🌸برای این مدل سوپ جو به صورت اصولی هویج باید ریز نگینی بشه 🌸اگه میخواید سوپ لعاب بندازه و خوب غلیظ بشه حتما باید تمام مراحل پخت سوپ رو با حرارت ملایم انجام بدید 🌸1 قاشق آردی که اضافه کردم برای لعاب بیشتر سوپ هست...معمولا اضافه میکنیم ولی قابل حذفه 🌸حدودا 15 تا 10 دقیقه پایانی موقع اضافه کردن آبلیمو هست...آبلیمو رو اضافه کنید اجازه بدید سوپ دوباره چند جوش بزنه....5 دقیقه قبل از اینکه حرارت رو خاموش کنید جعفری ساطوری رو هم اضافه کنید 🌸برای 10 تا 15 نفر کافیه این دستور ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر ۲۵۰ گرم (یک لیوان) کره ۵۰ گرم شکر ۵۰ گرم (حدودا ۲ تا ۳ ق غ) آب ولرم ۶۰ گرم (یک چهارم لیوان) پودر خمیر پایه ۷ گرم (۱ ق غ سر صاف) آرد سفید یا آرد نان فانتزی حدودا ۳۷۵ گرم ( حدودا دو و نیم لیوان) شیر و کره و شکر رو با هم مخلوط روی حرارت گذاشتم تا گرم بشه و در حد حل شدن بمونه . وقتی یکدست شد از حرارت برداشتم گداشتم کنار که از دما بیفته . داخل آب ولرم ۱ ق م شکر ریختم و مخلوط کردم ، پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و درش رو گذاشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه به عمل بیاد . داخل مخلوط شیر و کره کا از دما افتاده خمیر مایه به عمل اومده ریختم و ترکیب کردم . آرد رو هم الک کردم و کم کم داخلش ریختم . میزان آرد تقریبی هستش ، حواستون باشه آرد زیادی لطافت نون شما رو می گیره . پس با احتیاط ریخته بشه ، چسبندکی کمتر بشه .خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز دادم . داخل ظرفی که کمی چرب کردم قرار دادم و روش رو پوشوندم یک تا یک و نیم ساعت استراحت داشته باشه . بعد از استراحت پف خمیررو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه ورز دادم . بسته به اینکه چه سایز نون درست کنید می تونید تقسیم کنید ۲ یا ۴ قسمت و یا کوچیکتر . من ۴ تا چونه برداشتم و بعد روی چونه ها رو پوشوندم یک ربع استراحت داسته باشه . هر چونه رو روی کاغذ روغنی باز کردم و پهن کردم . داخل سینی چیدم . با سر انگشت وسط خمیر طرح زدم و توسط یک استکان که سرش کمی روعن زدم روی خمیر مهر زدم و طرح ایجاد کردم و در آخر ته استکان هم کمی روغن زدم و وسط خمیر طرح زدم . فقط با فشار باشه که بعد از پخت پف می کنه خیلی محو نشه طرح ها . برای رومال ترکیب یک عدد زرده تخم مرغ و زعفران و ۱ ق م شیر هستش که رومال زدم و روش کنجد پاشیدم . فر هم از یک ربع قبل گرم و ظرف حاوی اب داخل فر برای ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نان ها قرار دادم . سینی رو طبقه وسط با دمای ۱۹۰ درجه ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 مواد لازم🔻 برگهای اسفناج حدود ۴۰۰ گرم ماست چکیده وهمزده وبدون آب حدود یک کاسه سیر چهار الی ۵ حبه گردوی خرد شده کمی روغن زیتون ویا مایع دو قاشق طرز تهیه🔻 ساقه های بلند اسفناج رو جدا کرده شسته و خرد کنید. اسفناج خرد شده رو بخار پز کنید.ابش که جمع شد کنار بزارید. سیر رو خرد کرده ویا رنده کنید وبا دو قاشق روغن تفت بدید فقط تفت بدید سیر سرخ بشه تلخ میشه سیر تفت داده شده به اسفناج اضافه کرده با هم تفت کوچولو میدیم گاز رو خاموش کرده بزارید سرد بشه. ماست‌رو تو کاسه نسبتا بزرگی بریزید .بزنید تا یکدست بشه ماست یونانی عالیه واسه بورانی اسفناج سرد شده ونمک وگردو به ماست اضافه کنید ،مخلوط کنید و بریزید تو کاسه سرو 😍به همین راحتی دلیل تفت دادن سیر🔻 اگه واسه مهمونی درست کنید بعدا نگران بوی سیر نمیشید. گردو طبع گرم داره تا حدی طبع سردی ماست داستان رو میگیره یکبار امتحان کنید پشیمون نمیشد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شوید لوبیا پلو برای ۳ تا ۴ نفر برنج ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه شوید خشک پودر شده به میزان لازم (ما خشک می ریزیم شما خواستین تازه بریزین) نمک و زردچوبه و ادویه پلویی و زیره سیاه به میزان لازم . برنج رو از قبل خیس کردم . لوبیا رو هم از قبل خیس کردم و موقعی که خواستم بپزم آبش رو بیرون ریختم و دوباره توش آب ریختم و گذاشتم بپزه . برنج رو آبکش کردم . لا به لای پلو برنج سفید و لوبیا چشم بلبلی و شوید پودر شده و کمی ادویه پلویی (من آماده از عطاری می گیرم ) و (مقداری زیره سیاه کوبیده شده هم بریزین خوبه من این بار نریختم ) و گذاشتم برنج دم بکشه . همون طور که گفتم مامانم همیشه یه مقدار گردو رو کمی خرد می کرد وهمین موقع لا به لای پلو می ریخت ، واقعا خوشمزه می شد . من کوفته قلقلی درست کردم کنار غذا . یه پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و پیاز رو با گوشت به همراه نمک و زردچوبه مخلوط کردم ، ورز دادم و قلقلی درست کردم و بعد توی روغن سرخ کردم . بعد از پخت برنج رو توی دیس کشیدم و کمی از پلو رو زعفرانی کردم و توی دیس برای تزیین استفاده کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 شیر ۴لیوان شیرعسلی نصف لیوان خامه صبحانه یه بسته شکر نصف لیوان زرده تخم مرغ ۲عدد نشاسته ذرت ۳ق غ پودر ژلاتین ۳ق غ وانیل کمی زعفران غلیظ ۲ق غ آب ۱چهارم لیوان طرز تهیه🔻 آب و ژلاتین رو مخلوط کنین وبزارین روی بخار کتری تا شفاف بشه شیر،شکر،نشاسته،شیرعسلی،زرده تخم مرغ رو مخلوط کرده ومیزاریم روی شعله ی گاز وبا همزن دستی مدام هم میزنیم وقتی غلیظ شد ژلاتین شفاف شده رو داخلش میریزیم وتند تند هم میزنیم شعله رو خاموش میکنیم وچند قاشق از مواد رو روی خامه میریزیم ومخلوط میکنیم وبعد به بقیه ی مواد اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تو مرحله هم میتونین داخل قالب بریزین وبزارین یخچال تا ببنده یا مثل من مواد رو دو قسمت کنین وبه یه قسمت زعفران غلیظ اضافه کنین ودورنگ درست کنین ✅بجای زعفران میتونین یه قاشق پودرکاکائو وبا یه قاشق آب مخلوط کنین وبه قسمت دوم بزنین تا شکلاتی بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام به روی ماهتون کیک شکلاتی با سس فوقالعاده خوشمزه وخوش طعم تخم مرغ چهار عدد شکر یک لیوان سر خالی روغن مایع نصف لیوان شیر یک لیوان آرد دو لیوان کاکائو سه قاشق سر پر بیگینک پودر یک قاشق مربا خوری وانیل مایع چند قطره ویا پودری یک هشتم قاشق چایخوری تخم مرغ وشکر و وانیل رو حدود ۴ الی ۵دقیقه بزنید وکرم رنگ وکشدار شه شیر رو اضافه یک الی دو دقیقه بزنید سپس روغن اضافه کرده در حد مخلوط کردن بزنید. آرد وپودر کاکائو و وبیگینک پودر رو سه بار الک کرده واضافه کنید در حدی بزنید که مواد مخلوط و یکدست بشه زیادی نزنید که پف کیک بخوابه وبریزید داخل قالب از قبل چرب شده وبزارید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ الی ۴۰ عزیزان این کیک بدون فررر هم عااالیه تو قابلمه به روش بدون فر هم میتونید درست کنید سس بسیار خوشمزه شیر دو لیوان پر نشاسته ذرت دو قاشق سر خالی جایگزین نداره حتما نشاسته ذرت باشه لوازم قنادیا وسوپر مارکت ها فراوونه شکر نصف لیوان پودر کاکائو دو قاشق سر پر شکلات تخته ای ویادسکه ای ۴۰ گرم کره بیست گرم همه رو با هم مخلوط میکنیم وهم بزنید تا خوب مخلوط ویکدست بشه وبزارید رو گاز با شعله متوسط مدام هم بزنید وگرنه زود ته میگیره وگلوله گلوله میشه وقتی غلیظ شد وچند قل زد شکلات تخته ای وکره رو اضافه میکنیم با گرمای سس شکلات اب میشه کیک رو که از فر خارج کردییم میزاریم کنار تا خنک بشه با سیخ چوبی ویا چنگال چند سوراخ ایجاد کرده دو سوم لیوان شیر سرد روش میریزیم وسس ولرم روش میریزیم توجه کنید تا سس ولرم میشه باید هر چند دقیقه یک دفعه بزنید تا سس رویه نبنده کیک بزاریدیخچال تا خودشو بگیره برش بزنید وبه سلیقه خود تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هر نوع کیکی می تونید درست کنید . می تونید جای کیک از بیسکویت هم استفاده کنید . کیک اسفنجی تخم مرغ خنک ۲ عدد شکر ۵۰ گرم (حدودا یک چهارم لیوان) آرد سفید ۵۰ گرم (یک سوم لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۱ ق چ آب جوش ۱ ق غ من ۱ ق غ کاکائو اضافه کردم و از مقدار آرد ۱ ق غ به اندازه کاکائو برداشتم . زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم .زرده رو با نیمی از شکر خوب با همزن زدم ، وانیل و آب جوش و پودر کاکائو رو هم اضافه کردم . سفیده رو جدا گانه با همزن و با نیمی از شکر هم زدم تا سفیده فرم بگیره. آرد و بیکینگ پودر ۳ بار الک کردم . طی ۲ تا ۳ مرحله سفیده و آرد رو به مواد زرده اضافه کردم و به صورت دورانی هم زدم . قالب من گرد به قطر ۲۳ سانت هست کفش کاغذ روغنی انداختم.مایه رو ریختم و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ، طبقه وسط ، حدودا ۳۵ دقیقه قرار دادم. 🛑توجه: اگه قالب کمربندی ندارید ،کیکتون رو بپزید از قالب بیرون بیارید، ظرفتون رو بشورید. توش سلفون دو لا بندازید و بعد کیک رو توش بزارید. . لایه دوم : پودر ژله آلورا یک بسته پودر ژله انگور ( یا هر نوع دلخواه) یک بسته پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم (۲ بسته) خامه صبحانه یا قنادی ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم (یک و نیم بسته) شکر ۳ تا ۴ ق غ هر کدوم از پودر ژله ها رو با کمتر از یک لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم از دما بیفته. پنیر رو با همزن کمی زدم ، خامه و شکر رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم . داخل ژله ها نصف به نصف از این مواد ریختم. من برای قسمت رنگی کمی رنگ خوراکی ریختم (کاملا دل به خواه) روی لایه کیک ابتدا از مواد سفید ریختم و بعد لایه لایه با ملاقه یکی در میان از مواد سفید و رنگی دایره وار ریختم . با سرعت این مرحله انجام بشه چون زود لایه ها سفت میشه .داخل یخچال ۴ ساعتی گداشتم بمونه . لایه سوم : این لایه دل به خواهی هست .می تونید بعد از مرحله دوم چیز کیک رو از قالب خارج کنید و گاناش بریزید. گاناش : ۱۰۰ گرم خامه صبحانه یا قنادی رو به روش بن ماری قرار دادم و ۱۳۰ گرم شکلات خرد شده سفید اضافه کردم و به روش بن ماری گذاشتم یکدست بشه . کمی از گاناش برداشتم. به قسمتی رنگ خوراکی بنفش ریختم. گاناش رنگی رو روی لایه دوم ریختم و گاناش سفید داخل قیف یکبار مصرف ریختم و دایره وار ریختم و با خلال دادم طرح دادم . یک ساعتی داخل یخچال موند و بعد از قالب خارج کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : آرد دو پیمانه(۳۰۰گرم) پودرشکر یک‌ پیمانه(۱۵۰گرم) تخم‌مرغ‌ ۴ عدد کره وروغن با هم ۱۰۰گرم پنیرخامه ای ۲۰۰ گرم گردو خرد شده ۶۰ گرم نمک یک پینس وانیل ۱/۳قاشق چایخوری بکینگ‌پودر یک قاشق مرباخوری سر پُر رنده پوست لیمو یک قاشق مرباخوری طرز تهیه: فر رو با دمای ۱۸۰‌ درجه روشن کنید‌ تا گرم بشه . کره به دمای محیط رسیده و نرم شده را داخل کاسه کمی بزنید بعد پودر شکر رو بهش اضافه کنید و با هم بزنید تا سفید و کش دار بشه. بعد پنیر رو اضافه کنید ، کمی بزنید و بعد تخم مرغ هارا دونه دونه اضافه کنید و بعد از اضافه کردن ‌هر تخم مرغ یک دقیقه‌ هم بزنید و وقتی تخم مرغ ها تموم شدن وانیل و رنده‌ پوست لیمو رو اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر و نمک رو روی این مواد الک کنید و کمی هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن . و در آخر گردوی خرد شده رو اضافه کنید. بعد توقالب بریزید وتوی فر بذارید به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه تازمانی که تستر‌ از کیک تمیز بیرون بیاد. هم میتونید از قالب‌ لوف استفاده کنید (قالب رو کمی چرب کنید و دیواره و کف قالب رو کاغذ روغنی بزارید) و هم میتونید تو قالب میان تُهی‌ که چرب و آرد پاشی کردید بریزید . سایز قالب لوف حدودا (۱۱×۳۰) سایز قالب میان تُهی حدودا قطر ۲۰ تا ۲۲ کیک هایی که داخلش کره داره رو هیچ وقت‌ درون یخچال‌ نگهداری نکنید چون بافتش خیلی سفت میشه. اگر میخواید عطر گردو بیشتر باشه ، توی تابه کمی گرمش کنید تا جایی که بوی گردو بلند شه و بعد از خنک شدن استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من از ۲ نوع ژله استفاده کردم آلوورا و توت فرنگی هر کدوم یک و نیم بسته . ابتدا نصف ژله توت فرنگی رو با نصف لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم (به روش بن ماری روی بخار کتری یا ماکروفر) حل کردم و گداشتم توی محیط بمونه و خنک بشه و بعد ۲ قاشق بستنی وانیلی نرم رو اضافه کردم و خوب مخلوط کردم . چون قالبم فلزی بود کمی مرطوب کردم و پنج دقیقه فریزر قرار دادم . اگر قالبتون پلاستیکی هست قبلش خیلی کم با روعن مایع چرب کنید . داخل قالبم دورش که گود بود از این ژله ریختم و گذاشتم یخچال تا از نیم بند کمی سفت تر بشه . برای لایه بعدی یک بسته ژله آلوورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و گذاشتم توی محیط خنک بشه . داخل قالبم نصف این زله رو ریختم گداشتم یخچال نیم بند بشه . نیم بند یعنی مثل سفیده تخم مرع حالت کشسانی و بعد توت فرنگی ها رو داخل قرار دادم و مجدد مابقی زله رو ریختم و گذاشتم یخچال . برای لایه بعدی نصف بسته پودر زله آلوورا رو با نصف لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و خنک شد ۲ قاشق بستنی وانیلی نرم ریختم و داخل قالب ریختم . و برای لایه آخر یک بسته پودر ژله توت فرنگی رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و گداشتم خنک بشه و روی لایه قبلی ریختم . وقتی که چند ساعتی توی یخچال موند و خوب بست دورش رو با چاقو آزاد توی آب ولرم قرار دادم و وقتی دیدم از جاش آزاد شده روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم. توجه : بین ریختن هر لایه فاصله نندازین هر لایه رو که ریختین وقتی کمی از نیم بند یه کم سفت شد لایه بعدی رو بریزین تا لایه ها به هم بچسبند . توجه : من یک بسته پودر ژله رو در حالت عادی با یک و نیم لیوان آب جوش حل می کنم همون طور که بارها گفتم جای دو لیوان اب ، یک و نیم می ریزم و جای آب سرد آب جوش استفاده می کنم به خاطر اینکه هم راحت تر حل میشه و شفاف تر میشه و زودتر بسته میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛