🍘شیرینی گردو و شکلات
🍬مواد لازم
🍫کره 100 گرم
🍫پودر شکر 1/3 پیمانه
🍫تخم مرغ 1 عدد
🍫آرد 1 پیمانه
🍫گردو خرد شده 1 پیمانه
🍫شکلات خرد شده 1 پیمانه
🍫وانیل 1/4 ق چ
🍫پودر کاکائو 1 ق س
🍫نمک 1 پنسه
🧈کره ی به دمای محیط رسیده را با پودر شکر مخلوط کرده با همزن 3_4 دقیقه میزنیم. تخممرغ و وانیل اضافه کرده یک دقیقه همزن میزنیم. آرد، پودر کاکائو و نمک را الک کرده با لیسک هم میزنیم. در پایان شکلات و گردو را هم مخلوط میکنیم و با اسکوپ بستنی کوچک و یا به کمک دو قاشق مربا خوری در سینی کاغذ روغنی انداخته با کمی فاصله قرار میدهیم و در فر از قبل گرم شده میگذاریم. دمای 180 درجه به مدت 10_ 12 دقیقه میذاریم شیرینی پخته بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اش_ترش 🍲 😋
▫️همه نوع حبوبات لوبیا چیتی ، لوبیا قرمز ، نخود ، عدس هر کدوم یک لیوان پخته شده
▫️یک بوته سیر
▫️کدو یک عدد کوچیک
▫️سبزی شامل زلنگ(چوچاق)،اوجی(خالیواش)،برگ سیر،جعفری،گشنیز ،برگ چغندر،اسفناج هر کدوم یک دسته
▫️باقالی خشک که از دوروز قبل تو آب خیس دادم
▫️چغندر هم باید باشه ولی من چون پخته نداشتم نریختم
▫️نیم دونه یک نعلبکی سرپر
▫️پیاز سه عدد
▫️رب گوجه دو قاشق
▫️رب انار چهار تا پنج قاشق
🔸اول حبوبات پخته رو با سبزی و آب ترکیب کنید نیم دونه هم جدا پختم اضافه کردم و گذاشتم تا بجوش بیاد
پیاز با زردچوبه جدا سرخ کنید وقتی طلایی شد رب گوجه و رب انار داخلش تفت بدید
عدس هم جدا پختم و اضافه کردم
مواد که تقریبا پخته شدن ترکیب پیازو رب به اش اضافه کردم
آخرای پخت آب نارنج هم میزنم و نمک هم به مقدار لازم اضافه کنید اگه دیدین خیلی ترش شد شکر هم میتونید اضافه کنید تا ملس بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_مرغ 🍲 😋
▫️ سینه مرغ آب پز 1.5 عدد
▫️ 2-3 عدد ترشی فلفل دلمه (اختیاری)
▫️ 3 قاشق غذاخوری کنسرو ذرت
▫️ 1 فنجان کنسرو نخود فرنگی
▫️ 5 عدد خیارشور کوچک
▫️ 2 عدد هویج رنده شده
▫️2 پیمانه شوید
🔸برای سس
▫️ 2 حبه سیر رنده شده
▫️ 5 قاشق غذاخوری ماست
▫️ 3 قاشق غذاخوری سس مایونز
▫️ آب نصف لیموترش
▫️ 1.5 قاشق چایخوری نمک
▫️ فلفل سیاه
🔸روش انجام این کار: سینه مرغ را ریش ریش کرده هویج رنده شده را در روغن زیتون کمی تفت دهید تا نرم شود.فلفل دلمه نخود فرنگی خیارشور ذرت و شوید خورد شده را اضافه کنید.
این مواد را در یک بشقاب مناسب سالاد مخلوط کنید.
ماست، سس مایونز، سیر رنده شده، نمک، فلفل و آبلیمو را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. سس را روی سالاد ریخته و خوب مخلوط کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیر ترشی خونگی
پوست روی ۲ کیلو سیر رو بگیرید
داخل قابلمه به همراه
یک لیوان شیره خرما
یک قاشق غذاخوری نمک
حدود ۶ لیوان سرکه
روی حرارت بذارید(سرکه باید ۲/۳ سیر هارو بپوشونه)
اجازه بدین ۵ دقیقه بجوشه
داخل دبه تمیز بریزید،
سرکه رو روش بریزید و بعد از ۱۰ روز آماده است(حتما در جای تاریک نگهداری کنید)
برای روش دوم
۲ کیلو سیر رو داخل دبه بریزید،
نصف لیوان شیره خرما
یک قاشق غذاخوری نمک
به میزان لازم سرکه (سرکه باید روی سیرهارو بگیره)بریزین درش رو محکم ببندید و بعد از یک سال سیر ترشی خونگیمون آماده است
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_روغنی_با_ارده
موادخمیر
آب ولرم یک لیوان
نمک نصف قاشق چایخوری
خمیرمایه یک قاشق چایخوری
شکریک قاشق غذاخوری
آرد به میزان لازم
موادروغنی خمیر
ارده دوقاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
سبزی معطر یک قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
خمیرروبمدت یکساعت استراحت میدیم بعدموادروغنی روبه خوردخمیرمیدیم وداخل تابه میزاریم ومجددنیم ساعت استراحت داده بعدروی حرارت ملایم درب تابه رو میزاریم یطرف که آماده شدبرمیگردونیم تاطرف دیگه هم پخته بشه
میتونیدداخل موادروغنی ازکنجدهم استفاده کنید
میتونیدهم ازسبزی تازه وهم سبزی خشک استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_تبریزی 🧆 😋
▫️گوشت ۱ کیلو
من ۸۵۰ گرم گوشت گوساله و ۱۵۰ گرم سینه مرغ چرخ کرده زدم
▫️لپه خام : یک و نیم پیمانه
▫️برنج خام : یک پیمانه
▫️زرد چوبه : ۲ ق چ
▫️نمک : یک و نیم ق چ
▫️فلفل : ۱ ق چ
▫️سبزی شامل تره و مرزه ( بعد از خرد شدن وزن کردم ۲۰۰ گرم)
▫️روغن زرد : یک ق غ
🔸برای داخلش هم هر چی دوست دارید بزارید حتی تخم مرغ آبپز هم می ذارن
موقع پخت آب به اندازه ای باشه که یه ذره از کوفته ها بیرون آب بمونه ، و بالافاصله از آب روی کوفته ها بریزید تا تغییر رنگ بده. بعد بزارید تا کمی بپزن . بسته به اندازه کوفته زمان پخت فرق می کنه برا اندازه پرتقال یک ساعت کافیه ،(تا وقتی آبش کشیده بشه)
با این مقدار حدود ۱۰ تا کوفته متوسط می تونید درست کنید.
راستی به سبزی کوفته می تونید ترخون و یا ریحان هم اضافه کنید خوشمزه میشه .
و حتی می تونید از سبزی خشک هم استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_زبرا 🥧 😋
▫️3 عدد تخم مرغ
▫️1 لیوان شکر
▫️1 لیوان شیر
▫️1 لیوان روغن
▫️1 ق چ بیکینگ پودر
▫️1 ق چ سرخالی وانیل
▫️2.5 لیوان آرد
موادی که باید به نصف خمیرکیک اضافه کنید👇
▫️نصف لیوان شیر
▫️2.5 قاشق غذاخوری کاکائو
▫️1 قاشق چایخوری قهوه (اختیاری)
اندازه لیوان👇
200 میلی لیتر
🔸ابتدا قالب کیک را با کره چرب می کنیم و در یخچال می گذاریم تا خمیر کیک خود را آماده کنیم. سپس فر خود را با دمای 180 درجه گرم می کنیم.
تخم مرغ و شکر را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس شیر و روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید. وانیل، بکینگ پودر و آرد را اضافه کرده و در درجه پایین همزن مخلوط کنید. خمیر کیک رو نصف کرده.نصف خمیر رو برمیداریم و نصف لیوان شیر و کاکائو و قهوه یا نسکافه رو میریزیم و مخلوط میکنیم. بعد یه لیوان خمیر سفید و یه لیوان خمیر کاکائویی وسط قالب میریزیم همینطوری میریزیم تا خمیر ساده و کاکائو تموم بشه بعد اگه خواستید مثل من رویش الگو بدید. به مدت 45 یا 50 دقیقه در فر 180 درجه که از قبل گرم شده بپزید.بنابراین میتونید وقتی خوب سرخ شد کیک رو از فر خارج کنید و با خلال دندون چک کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انقدر این غذا خوشمزه ست که مطمئنم اگه یه بار درستش کنی میره تو لیست غذا های مورد علاقه ت
#پوره_سیب_زمینی
سیب زمینی متوسط ۴ عدد، کره ۲ ق غ، شیر 1/4 لیوان، نمک و فلفل سیاه و به دلخواه جعفری خشک یا تازه
#مواد_میانی
پیاز متوسط ۱ عدد، گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم، قارچ ۲۰۰-۳۰۰ گرم، ذرت پخته یا فلفل دلمه و انواع سبزیجات به دلخواه، نمک و ادویه دلخواه👈فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه تندوری، کمی دارچین، پودر سیر، آویشن، پول بیبر و زردچوبه
#سس_بشامل:
آرد سفید ۲ ق غ، شیر 1 و نیم لیوان، کره ۳۰ گرم، کمی پنیر پیتزا به دلخواه، فلفل سیاه و نمک، پنیر پیتزا
🔸داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده حدود ۱۰ دقیقه تا پنیرش آب شه و ۱-۲ دقیقه آخر میتونین گریل رو روشن کنین که روش هم طلایی شه.
🔸اگه فر ندارین داخل تابه روی گاز درست کنین و دربشو ببندین تا فقط پنیرش آب شه
🔸میتونین از مرغ یا انواع سبزیجات استفاده کنین.
🔸من سس بشامل رو کمی رقیق تر برداشتم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پلو_بادمجان 😍😋
بادمجان ۵ عدد
گوجه ۷_۸ عدد
فلفل قرمز و نمک و زردچوبه (نصف ق م)
آبغوره حدود نصف استکان یا غوره تازه حدود ۱ استکان
____
1️⃣ بادمجان هارو برش بزن بذار تو آب نمک نیم ساعت بمونه بعد بشور و بذار کامل خشک خشک شه و سرخشون کن
2️⃣ گوجه هارو ۳_۴ تکه کن یکم تفت بده تو همون تابه بعد نصف ق م زردچوبه اضافه کن یه تفت ریز بده و برش دار
3️⃣ تو قابلمه گوجه هارو بریز نمک، فلفل قرمز و نصف استکان آبغوره یا غوره تازه و بادمجان سرخ شده و اول بذار ۱۰ دقیقه با شعله متوسط بعد با شعله ملایم ۱ الی ۱/۵ ساعت بذار بپزه
4️⃣ ۳ پیمانه برنج خیس کن بریز تو قابلمه ۳/۵ پیمانه آب بهش اضافه کن و یکم نمک و روغن، آبش که گرفته شد کره و زعفران حل شده بریز ۱۰ دقیقه با شعله متوسط و حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه بپزه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای خوشمزه، که نمیدونم دقیقا اسمش چی هست😁😍😋
مواد لازم:
سیب زمینی🥔 ۱۰ عدد
پیاز درشت 🧅 ۱ عدد
گوشت چرخ کرده 🥩۵۰۰ گرم
فلفل سیاه🌶 ۱ ق چ
نمک🧂 ۱ ق م
سس بشامل ۴۰۰ میلی لیتر(دستورش داخل کانال هست)
پنیر پیتزا
¹•در پخت اولیه که سس بشامل رو ،روی مواد ریختید ظرف رو به مدت ۳۵ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه قرار بدید.
²•در پخت مرحله ی دوم،پنیر پیتزا رو روی مواد بریزید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر ۱۷۰ درجه قرار بدید تا پنیر طلایی بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_برگردان_آناناس
مواد اولیه
برای کارامل:
شکر قهوهای ١۶٠ گرم-٣/۴ پ
کره ۶٠ گرم-۴ق غ
برای کیک:
آرد ١٩٠ گرم-١و١/٢ پ
بیکینگ پودر ٢ ق چ
نمک ١/۴ ق چ
تخم مرغ ٢ تا
وانیل ١ ق چ
کره هم دمای محیط١١٣ گرم-١/٢پ
شکر ٢٠٠ گرم-١ پ
شیر۶٠ گرم-١/۴ پ
آب آناناس ۶٠ گرم-١/۴ پ
آناناس به مقدار دلخواه
گیلاس به مقدار دلخواه
دما ١٨٠ سانتیگراد قالب ٢٣ سانتی مدت ۴۵ دقیقه
طرز تهیه
فر رو روی ١٨٠ گرم کنید و کف و دیواره های قالب رو با روغن مایع یا کره چرب کنید،کره و شکر قهوه ای رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بزارید تا ذوب بشن و اطراف شروع به قل زدن کنه و بعد کف قالب مورد نظر بریزید و پخشش کنید،و آناناس ها و گیلاس ها رو که خشک کردید کف قالب بزارید و کمی فشار بدید،آرد و بیکینگ پودر و نمک رو الک کنید،در یک ظرف دیگه کره و شکر رو با هم بزنید تا کرمی بشه و بعد زرده ها رو اضافه کنید و کمی بزنید تا مخلوط بشه،بعد وانیل رو اضافه کنید و بزنید بعد ١/٣ از آرد رو اضافه و با دور کند بزنید،آب آناناس رو اضافه کنید و بزنید،دوباره١/٣ از آرد،شیر رو اضافه کنید و بزنید و در آخر ١/٣ نهایی آرد رو اضافه کنید،سفیده ها رو بزنید تا پف کنه و از ظرف نریزه و بعد به موادتون اضافه کنید و مخلوط کنید،مواد رو روی آناناس ها در قالب بریزید و در فر بزارید تا روی اون طلایی بشه و حتما حتما یه ربع الی نیم ساعت بزارید در قالب خنک بشه بعد برگردونید
نکات
بجای کره و شکر قهوه ای میتونید از شربت غلیظ آناناس استفاده کنید،میتونید آب آناناس رو از دستور حذف کنید و بجاش همون مقدار شیر اضافه کنید،قبل از چیدن آناناس ها کف قالب اونها رو با دستمال خشک کنید،بجای گیلاس میتونید هر چیز دیگه که دوس دارید جایگزین کنید مثل آلبالو،گردو و یا هر مغز و میوه ای که دوس داریدو یا حتی حذفش کنید،میتونید از هر قالبی استفاده کنید،من کمربندی استفاده کردم،تو کمربندی مواد کاراملی کمی نشت میکنه پس یا با فویل دورش رو بپوشونید و یا داخل یه سینی فلزی بزارید و بعد داخل فر بزارید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
71.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ کیک شکلاتی مغزدار 👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پوآچا_نشاسته_ای
#نان_نشاسته_پنبه_ای
.میتونید از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید
مواد لازم:
2 لیوان شیر ولرم(داغ نباشه) .
1 لیوان روغن مایع .
2 قاشق غذاخوری شکر .
1 قاشق چایخوری نمک .
1 عدد سفیده تخم مرغ( زرده برای رومال خمیر)
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(یا1 قاشق غذاخوری) .
1 لیوان پودرنشاسته ( ذرت یا گندم) اینجا از گندم استفاده شده
4/5تا5 لیوان آرد
(اندازه لیوان 200 میلی لیتراست )
طرز تهیه:
ابتدا مایعات را در یک ظرف بریزید ( شیر ولرم ، روغن مایع )ونمک، شکر و سفیده تخممرغ را اضافه وهم بزنید.
سپس 3 لیوان آرد و خمیر مایه و یک لیوان نشاسته را اضافه ومخلوط کنید و ورز دهید و مابقی آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد ،روی خمیر را پوشانده (حدود یک ساعت)تا حجم خمیر دو برابر شود.
روی میز کار خمیر را گذاشته وکمی ورز دهید تا هوای داخل خمیر گرفته شود.
خمیر به قسمت های مساوی تقسیم کنیدوچانه گیری کنید(حدود 20 چانه ).
خمیر را باز کنید ومقداری پنیر دلخواه (ترجیحاً محلی)بزارید وخمیر را بسته وگرد کنید، خمیرها را با فاصله بزارید در سینی چرب شده و روی سینی را بپوشانید تا 20دقیقه دیگر استراحت داده شود.
بعد استراحت که حجم خمیر بیشتر شد با زرده تخم مرغ رومال کنید و با قیچی یک برش بزنید ویک تکه پنیر بزارید (دلخواه)و کمی آرد ذرت بپاشید سینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای180 تا نانها پخته شوند(به مدت تقریبی 20تا30 دقیقه) ،
میتونید بعد پخت که نانها خنک شدند فریز کنید
اگه ازخمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ،با یک قاشق غذاخوری شکر ویک لیوان شیر ولرم مخلوط کنید و بزارید 10دقیقه بمونه پف که کرد استفاده کنید
این نان رو بدون پنیر هم میشه درست کرد ودر آخر پخت نان هم میتونید برای طلایی شدن روی نان از گریل استفاده کنید
برای توستر 165 درجه به مدت تقریبی 15تا 20 دقیقه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_تلفیقی
یک بسته پودر ژله آلوورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
قالب من فلزی هست یک کم با آب مرطوب کردم و پنج دقیقه فریزر گذاشتم و بعد مقداری از این ژله رو داخلش ریختم و گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه .
میوه های مورد نظرم رو آماده کردم و قالب زدم . کیوی داخل ژله باعث میشه بسته نشه ، به خاطر همین ۵ دقیقه داخل آب و شکر روی حرارت قرار میدیم .
میکه هایی مثل کیوی ، آناناس ، انبه .... رو قبلش با کمی اب و شکر بپزید تا در ژله استفاده کنید تا در زله بسته بشه .
داخل ژله میوه ها رو قرار دادم و بعد مابقی ژله که از دما افتاده روش ریختم و گذاشتم یخچال .
نصف بسته پودر ژله آلوورا رو با نصف لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا حل بشه وقتی که خنک شد، ۲ ،۳ ق غ بستنی نرم ( یا میشه جای بستنی هم ۱/۴ لیوان شیر که در دمای محیط مونده ریخت) ریختم و مخلوط کردم و روی لایه قبلی ریختم .
برای مابقی رنگ ها من از ۴ رنگ استفاده کردم و ژله رنگین کمانی درست کردم . رنگ ها و ژله های من شامل انگور بنفش ، هندوانه قرمز ، آناناس زرد ، بلوبری آبی هستش .
هر کدوم از این ها رو جدا درست کردم .
هر بسته از این ژله های رنگی رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم . دو قسنت کردم و یکی دو ملاقه ازش برداشتم . به مقدار زیاده یک چهارم لیوان آب سرد اضافه کردم و مخلوط کردم و وقتی که از دما افتاد و خنکه روی لایه قبلی ریختم . برای مقدار کمه ۲، ۳ ق غ بستنی نرم (یا شیر) ریختم . ژله هم که خنک شده و خوب مخلوط کردم و روی لایه قبلی ریختم .
لایه ها دو به این شکل درست کردم و ریختم
در آخر کل ژله ها که تمام شد داخل یخچال ۶ ، ۷ ساعتی بمونه .
نکته : در درست کردن ژله ها هم باید بین ریختن لایه ها وقفه نیفته و هر لایه که از نیم بند یک کم سفت تر شد لایه بعدی ریخته بشه .
و اینکه ژله ها گرم نیستند تمامی زله ها بعد از درست شدن مدتی در محیط بمونه و گرماش بره و خنک بشه .
وقتی بسته شد دورش رو با چاقو آزاد کردم و چند ثانیه داخل آب ولرم قرار دادم و دیدم که آزاد شده روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛