#بورک_اسفناج
بورک اسفناج یک پیش غذای سبک وخوشمزه👌🏻 عزیزان حتما باید از خمیر یوفکای مخصوص غذا استفاده کنید خمیر یوفکای مخصوص باقلوا نمیشه سوپر مارکتا دارن
پیچیدن بورک گوشت هم به همین روش مایه بورک گوشت میتونید از مایه ماکارونی همراه پنیر پیتزا استفاده کنید.
عزیزان این اندازه ها تقریبا به ذایقه خودتون کم وزیادش کنید
نصف بسته یوفکا
اسنفاج پاک کرده وشسته حدود۳۰۰ گرم
گردوی خرد شده سه الی چهار قاشق پر
پیاز داغ سه قاشق سر پر
پنیر خامه ای سه قاشق پر
سیر سه حبه
زردچوبه ،نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم
روغن دو قاشق
اسفناج رو با شعله کم میزاریم بپزه من آب نریختم خودش آب انداخت شعله خیلی کم باشه میتونید ته استکان آب بریزد
آب اسفناج که کشیده شد دو قاشق روغن ریختم سیر وپیاز داغ وادویه ها وگردو رو بهش اضافه کردم وباهاش کمی تفت دادم وگاز رو خاموش کردم و گذاشتم سرد بشه سرد که شد پنیر خامه ای رو بهش اضافه کردم وخوب مخلوط کردم
خمیر یوفکا رو باز کرده مخلوط شیر وکره ذوب شده با برس روش میمالیم زیاد خیس نشه
از مایه اسفناج طبق فیلم رو خمیر یوفکا میزاریم ورول میکنیم گاه گاهی از مخلوط شیر وکره روش میمالیم تا موقع پخت خشک نشه
بورکها رو تو سینی که کاغذ روغنی انداختیم میچینم واز مخلوط رومال روش میمالیم کنجد وسیاه دانه روش میپاشیم ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا بورکها برشته بشن عزیزان زمان پخت مشخص نیست بستگی به دمای فرتون داره
مواد رومال زرده تخم مرغ یک عدد
ماست یک قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده کمی
کنجد وسیاه دانه( کنجد بیشتر)
عزیزان این بورک رو میتونید بدون فر هم درست کنید مثل کیک بدون فر
اگه زیرش طلای شده و روش هنوز طلای
نشده چند دقیقه گریل رو روشن رو روشن کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_خیس_شکلاتی
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱.۵ لیوان
شیر ۱.۵ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان ( دستورها اکثرا ۱.۵ لیوان هستش من یک لیوان می ریزم )
آرد سفید قنادی ۲ لیوان
پودر کاکائو ۴ ق غ
بیکینگ پودر ۱ ق م
وانیل ۱/۴ ق چ
جوش شیرین ۱/۴ ق چ(جاش بیکینگ پودر می تونین )
کلا مایعات این کیک زیاده و به خاطر همین جوش شیرین ریخته میشه تا بافت کیک به حالت اسفنجی در بیاد .
همه مواد در دمای محیط نیم ساعت قبل قرار بگیره .
شیر و شکر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کردم و حدودا ۳ تا ۴ دقیقه با همزن برقی زدم تا شکر توش حل بشه . از این مواد یه لیوان برداشتم و جدا گذاشتم این همون یه لیوان سسی هست که در کلیپ می بینین رویه کیک که گرم و داغ هست ریختم .
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یه دقیقه با همزن برقی خوب زدم وانیل هم اضافه کردم .
آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو الک کردم و داخل مواد ریختم و خیلی کم هم زدم . زیادی هم زدن این مرحله باعث میشه کیک پف نکنه .
حالا هر قالبی میشه ، من از ظرف سرامیکی استفاده کردم . قالب رو با #روغن_جدا_کننده (۵۰ گرم کره یا روغن جامد +۵۰ گرم روغن مایع + ۵۰ گرم ارد مخلوط و ۵ تا ۶ دقیقه با همزن برقی زده در طرف درر بسته در یخچال نگه داری بشه ) چرب کردم و مواد رو ریختم .
این مقدار مواد قالب گرد حدودا ۲۳ تا ۲۵ سانت خوبه و برای قالب مربع ۲۵ در ۲۵ . می تونه قالب از این هم کوچکتر باشه فقط ارتفاعش حتما بیشتر باشه . برای من الان ۲۵ در ۱۵ هستش که ارتفاعش کمی بیشتر شده .
فر رو هم که از یه ربع قبل روشن شده و در فر ۱۷۰ درجه حدودا ۳۵ تا ۴۰ دقیقه . با خلال دندون چک بشه که پخته یا نه .
بعد که کیک گرم و داغ هستش برش دادم و سوراخ هایی توش ایجاد کردم و اون یه لیوان سسی که کنار گذاشته بودم رو رویه کیک ریختم . و از پودر پسته و نارگیل هم برای تزیین استفاده کردم .
کیک که خنک شد بیرون آوردم و چه بافتی و چه طعمی جاتون سبز 😊⚘
صد البته که روی گاز هم توی فر دست ساز #فر_دست_ساز می تونین درست کنین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت
#غذای_نونی
#غذا_با_گوشت_چرخکرده
گوشت چرخکرده ۳۰۰گرم، سیب زمینی ۳عدد، تخم مرغ ۲ عدد،پیاز 1 عدد، کله نون بربری 2عدد (اندازه کف دست)، نمک، فلفل، پودر سیر،زردچوبه،پودر آویشن
🔴 سر نون بربری رو با یه لیوان اب میزاریم خیس بخوره. سیب زمینی و پیاز رو رنده و ابشون رو میگیریم
گوشت و ادویه رو اضافه میکنیم. نون بربری که داخل اب نرم شده اب اضافشو میگیریم و با تخم مرغ به مواد اضافه و خوب ورز میدیم. میزاریم یخچال استراحت کنه. از مواد کتلت داخل دست فرم میدیم و بعد داخل پودر نان یا پودر سبوس بربری میغلتونیم و سرخ میکنیم
Join👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_آلو_قیصی
#شیرین_قاتوق
400 گرم گوشت خورشتی،آلوسیاه و برگ قیصی از هرکدام نصف لیوان، نمک زردچوبه، آبغوره، رب گوجه، زعفران
🔴آلو و برگ قیصی رو میزاریم چند دقیقه خیس بخوره بعد داخل کره تفت میدیم رب گوجه اضافه و بعد از چند دقیقه تفت خوردن زعفران را اضافه و کنار میزاریم
پیاز رو تفت میدیم و گوشت رو بهش اضافه میکنیم. آب جوش اضافه و میزاریم بپزه. بعد از یک ساعت و نیم آلو و برگ قیصی رو اضافه و میزاریم نیم ساعت جابیوفته. خورش رو اصلا هم نزنید چون برگ قیصی له میشه. آخر پخت آبغوره و نمک اضافه کنید
Join👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_مخملی
#موس_بادام
شیر ۱لیوان، پودر بادام ۵ ق غ، شکر ۶ق غ، پودر ژلاتین ۲/۵ ق غ، وانیل نوک ق چ، زرده تخم مرغ ۳ عدد، خامه صبحانه ۱بسته
🔴شیر و پودر بادام رو داخل یه قابلمه میریزیم و روی حرارت خیلی کم میذاریم. زرده ها، وانیل و شکر رو داخل یه ظرف شیشه ای میریزیم و با همزن حدود ۵ دقیقه میزنیم تا حجیم و کرمی رنگ بشه.
پودر ژلاتین رو با نصف استکان آب ولرم حل و بنماری میکنیم. خامه صبحانه رو داخل کاسه میریزیم و بنماری میکنیم مخلوط زرده رو به قابلمه اضافه و سریع هم میزنیم...
ژلاتین و خامه بنماری شده رو هم اضافه میکنیم و باز هم میزنیم قابلمه رو از روی حرارت برمیداریم تا مواد از دما بیفته...
قالب رو چرب میکنیم و یک ربع داخل فریزر میذاریم وقتی مواد دسر خنک شد داخل قالب میریزیم و حداقل ۶ساعت داخل یخچال میذاریم بعد دسر رو داخل ظرف سرو برمیگردونیم.با پودر مخملی کاور میکنیم.دور کار رو با دستمال کاغذی تمیز میکنیم.
Join👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت_بیسکویت_شکلات_بدون_فر
دوستداران شکلات واستون یه دستور راحت وخوشمزه دارم بدون فر با یه تابه نچسب معمولی که توی همه خونه ها هست چیزی بین کیک وبیسکویت بشما میده خوشمزه وعالی👌
مواد لازم
تخم مرغ دوعدد
شکر نصف لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
ارد نصف لیوان
بیکینک پودریک قاشق مرباخوری
طرز تهیه
تخم مرغ ووانیل وشکر را بزنید تا حجمش دوبرابر وکرم مانند بشه ارد الک شده وبیکینک پودر را اضافه ومخلوط کنید تابه با سایز متوسط حتما نچسب باشه را با روغن جامد چرب کنید مایع رولت راتوی تابه بریزید وسطحش را صاف ویکدست کنید روی گاز شعله پخش کن بذارید با حرارت ملایم وسر تابه را بذارید تا رولت خودش را بگیره بعد ربع ساعت با خلال چوبی چک کنید عین پخت کیک اگر چیزی بهش نچسبید اماده است تا برگردونید نباید زیاد زیرش برشته بشه کمی طلایی بشه کافیه ارام به کمک دوتا کفگیر برگردونبد وطرف دیگه رولت فقط دودقیقه کافیه در حدی که از خامی دربیاد نباید طلایی بشه وگرنه خیلی خشک می شه سریع با پارچه یا حوله تمیزی رول کنید وبذاربد تا خنک بشه بعد باز کنید وروی سطح رولت شکلات بمالید هر نوع کرم وشکلاتی که دوست دارید میتونید استفاده کتبد حتی خامه هم می شه وسریع رول کتید ومجددا یک ساعت بذارید بخچال تا شکلات سفت بشه بعد روی سطح رولت پودر کاکائو یا پودر قند الک کنید یا شکلات بریزید یا خامه کشی کنید دستتون همه جوره بازه وبه ابعاد دلخواه برش بزنید ودر ظرف در دار نگهداری کنید اگر خامه نزدین نیاز به یخچال نداره بافتی بین کیک وبیسکویت داره حتما خوشتون میاد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کوکو_پیازچه👩🍳
مواد لازم
🥗پیازچه 200 گرم
🌶️تخم مرغ 2 عدد
🥗آرد سفید 1 ق غ
🌶️نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
مواد لازم سس
🥗ماست 150 گرم
🌶️گشنیز 50 گرم
🥗سير 2 حبه
🌶️پاپریکا، نمک،فلفل قرمز
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکوی_شیر
کوکوی شیر شام سبک وبسی خوشمزه😋شاید تا حال نخورده باشید امتحان کنید طعمش عالیه 😊
این مقدار مواد ,من دوبرابرش کردم
تخم مرغ دوعدد
پیاز یک عدد نسبتا بزرگ
شیر یک لیوان کمی کمتر
سبزی خشک شامل شوید،ترخان،ریحان یک قاشق سر پر آرد دو قاشق فرقی نداره آرد سنگک باشه یا شیرینی پزی
نمک وزردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی آویشن به اندازه لازم
روغن چند قاشق
پیاز رو رنده کرده ،سبزی،ادویه ها وتخم مرغ رو با هم مخلوط کرده وخوب میزنیم
آرد رو به شیر اضافه کرده وخوب میزنیم تا ارد گلوله گلوله نشه
سپس به مایه تخم مرغ اضافه کرده وخوب مخلوط کرده
ماهی تابه رو گرم کرده چند قاشق روغن اضافه کرده تا گرم بشه چند ملاقه از مایه کوکو ریخته شعله کم باشه تا طرف زیر برشته بشه سپس برمیگردونم تا طرف دیگه سرخ بشه به همین راحتی نووووووش جان😍
سبزی خشک نداشتید میتونید سبزی تازه ریز خرد شده رو بریزید
عزیزان لازم نیست آب پیاز رو بگیرید
عزیزان به دلیل شیر کوکو نرمه برگردوندنش کمی مشکله☺️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_مغزدار (به روش سرخ کردن)
🔷مواد لازم داخل:
🔹500 گرم گوشت چرخ کرده نیم چرب
🔹6 عدد پیاز
🔹2 قاشق غذاخوری رب فلفل(اگر ندارید رب گوجه بریزید)
🔹125 گرم کره
🔹1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
🔹1 قاشق چایخوری زیره
🔹1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده
🔹1 قاشق مرباخوری نمک
🔹1 لیوان مغز گردوی درشت خرد شده
🔷برای خمیر:
🔹3 لیوان بلغور ریز برای کوفته (بلغور گندم)
🔹1ونیم لیوان ایرمیک(آرد سمولینا)
🔹1 عدد تخم مرغ
🔹1 لیوان آرد
🔹1 قاشق غذاخوری رب فلفل
🔹1 قاشق چایخوری زیره
🔹1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
🔹1 قاشق چایخوری نمک
🔹آب ولرم
♨️طرز تهیه:
برای مواد داخل پیازها را نگینی خرد کنید. گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه گذاشته بدون اضافه کردن روغن، با آب خودش بپزید تا زمانیکه آبش گرفته شود. سپس کره را اضافه کنید. پیازها را نیز اضافه کرده خوب تفت دهید. تا زمانیکه آب پیازها گرفته شود.
سپس رب، ادویه و نمک آن را اضافه کنید، خیلی کم تفت دهید. به دلخواه مغز گردو را نیز اضافه کرده از روی اجاق بردارید. برای سرد شدن آن، روی سینی بزرگی بریزید. وقتی کمی ولرم شد داخل فریزر بذارید.(میتوانید مواد داخل را یک روز قبل آماده کنید و در یخچال بذارید )
بلغور و سمولینا را اگر ظرف کوفته خام دارید داخل آن بگذارید. حدود 2 لیوان آب ولرم را ریخته 10 دقیقه منتظر بمانید. سپس ورز دادن را شروع کنید. بعد از کمی ورز دادن، تخم مرغ و آرد را اضافه کنید. به اندازه 1 لیوان آب اضافه کرده به ورز دادن ادامه دهید. رب و ادویه ها را مخلوط کرده خوب ورز دهید. با هر از گاهی آب ریختن (اما به مقدار کم) تا زمانیکه به قوام معجون برسد حدود 20 دقیقه ورز دهید.
سپس تکه هایی کمی بزرگتر از گردو برداشته، داخل کف دستتان که خیس کردید به کمک انگشت، با برگرداندن مداوم باز کنید. هر از گاهی خیس کردن دستتان را فراموش نکنید، برای نچسبیدن کوفته و راحت باز شدن آن.
به اندازه کافی از مواد را داخل آن گذاشته، دوباره با کمی خیس کردن دستتان کوفته را ببندید.
بعد از آماده کردن کوفته ها یا بلافاصله داخل روغن داغ سرخ کنید، و یا به دلخواهتان داخل آب نمک جوشیده بپزید سپس سرخ کنید.
نوش جان 👌🏻😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک-هویج -گردو 🤩
موادلازم
آرد یک لیوان
شکر یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
هویج رنده ریز یک لیوان
پکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
پودر دارچین یک ق غذاخوری
پودر هل نصف ق مرباخوری
تخم مرغ دو عدد
گردو خرد شده به مقدار لازم
♦️طرزتهیه مواد کیک نیم ساعت قبل میزاریم تا با دمای محیط گرم بشه ارد و پکینگ پودر و پودر دارچین سه بار الک میکنیم میزاریم کنار بعد تخم مرغ شکر و پودر هل چند دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد روغن مایع اضافه میکنیم کمی هم میزنیم بعد آرد و پکینگ پودر و پودر دارچین که سه بار الک کردیم اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم بعد هویج رنده شده اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم. کف قالب رو با روغن چرب و آرد پاشی میکنیم.مواد کیک تو قالب میریزیم گردو خرد شده روی کیک میریزیم و قالب کیک تو فر که از ۱۰دقیقه قبل روشن کردیم طبقه وسط با دمای ۱۸۰ و زمان ۴۵ تا ۵۰ میزاریم(البته دمای فر ها و زمان پخت فرق داره خودتون چک کنید )من تو مایکروفر ،توستر با دمای ۱۵۰ و زمان پخت ۴۵تا ۵۰ دقیقه زمان میدهم تا کیک بپزه و میزاریم کیک خنکبشه بعداز قالب در میاریم
نوش جان😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگر_فود😍😋
کدو سبز - 2 قطعه
پنیر - 100 گرم
تخم مرغ - 2 قطعه
آرد سوخاری - 100 گرم
آرد - 2-3 قاشق غذاخوری
نمک - 1 قاشق چایخوری
پاپریکا - 0.5 قاشق چایخوری
فلفل سیاه - 0.5 قاشق چایخوری
سیر خشک - 0.5 قاشق چایخوری
برای سس:
سیر
شوید
خامه صبحانه
سس مایونز
کدوها را همانطور که در فیلم نشان داده شده برش دهید. نمک را اضافه کنید و کنار بگذارید تا آب آن خارج شودآرد سوخاری را با ادویه ها ترکیب کنید ، پنیر را رنده کنیدتخم مرغ را در ظرف دیگری کمی هم بزنیدکدو سبز را داخل پلاستیک بریزید ، آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا آرد به طور یکنواخت کدو سبز را بپوشاندبعد ، کدو سبز را در یک تخم مرغ و در مخلوط پودر سوخاری بریزید ، داخل سینی فر بچینیددر دمای 180 درجه بپزید • 30 دقیقه.تا طلایی شود با سس مورد علاقه من سرو کنید! ترکیب خامه: خامه + سس مایونز + سیر + شوید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل چیز کیک یخچالی 👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک میکری
کیک میکری معروف به کیک ۳ دقیقه ای؛ یه کیک سریع با بافت نرم و اسفنجیه که میتونید با طعم های مختلفی درست کنید
داخل خمیر این کیک میتونید از مغز گردو و یا کشمش و به جای وانیل از پودر کاکائو، زعفران و پوست رنده شده پرتقال استفاده کنید
👈 پیشنهاد میکنم حتما پوست رنده شده پرتقال رو تست کنید عطر و طعم فوق العاده ای به کیک میده(حواستون باشه قسمت سفید پوست پرتقال رو رنده نکنید )
اگر ساندویچ میکر ندارید مواد رو داخل تابه بریزید و درش رو دم کنی بذارید و با شعله خیلی خیلی کم( ترجیحا روی شعله پخش کن) بپزید؛ فقط دقت کنید بیش از حد نازک و یا قطور نشه ( من با ۳ برابر این میزان مواد تست کردم حدود نیم ساعت طول کشید و توی این مدت در تابه نباید باز بشه وقتی یه طرف طلایی شد برگردونید تا طرف دیگه طلایی بشه؛ اگر رطوبت داشت چند دقیقه آخر پخت در تابه رو باز بذارید )
مواد لازم
تخم مرغ: ۱ عدد متوسط
شکر: ۳ ق غ
شیر: ۲ ق غ
روغن: ۱/۴ پیمانه
وانیل: ۱ ق چ
آرد سفید (نول): ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر : ۱/۲ ق چ
🔈با این میزان مواد حدودا ۵ تا کیک میتونید داشته باشید
طرز تهیه
۱.ساندویچ میکر رو روشن کنید تا داغ داغ بشه و سینی بالا و پایینش رو کامل چرب کنید
۲.تخم مرغ و شکر رو با هم ترکیب کنید و هم بزنید تامثل ویدئو کرمی رنگ و روشن بشه
۳.شیر + روغن +وانیل رو اضافه کنید و کمی هم بزنید تا ترکیب بشن
۴. آرد و بکیبنگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
۵. مواد کیک رو داخل میکر داغ بریزید و یکدست پخش کنید
خیلی بیش از حد پر نکنید که بعد پف کردن سرریز بشه و خیلی هم کم نریزید که روی کیک خوشرنگ نشه
۶. در میکر رو ببندید و از ۳ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا طلایی بشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_مرغ
کتلت مرغ یکی از انواع کتلت های خوشمزه گوشتی است که طعمی عالی بی نظیر داره👌
سینه مرغ از نصف کمی بیشتر
سیب زمینی خام دوعدد
پیاز دوعدد
سیر سه حبه
تخم مرغ یک عدد
آرد گندم (سفید) آرد سوخاری از هر کدوم یک قاشق
سبزی خشک شامل شوید،جعفری،نعنا یک قاشق سبزی تازه داشتید چه بهتر ریز خرد کنید سه قاشق بریزید
نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن به میزان لازم
سینه مرغ رو چرغ کنید
سیب زمینی وپیاز رو نیز رنده کنید(رنده ریز)واب شونو بگیرید
همه مواد رو با هم مخلوط کنید وحدود ده دقیقه با دست ورز بدید یکساعتی بزارید یخچال سپس تو روغن دو طرفشو سرخ کنید حرارت متوسط باشه تا مغز پخت باشه عزیزان روغنی که کتلت رو توش سرخ میکنید سعی کنید کتلتها توش شناور باشه تا مغز پخت بشن تو روغن کم که سرخ کنید فقط رویه کتلتها برشته میشه وسطش خام میمونه
بعضی از عزیزان با سینه مرغ پخته درست میکنن راستش امتحان نکردم خواهرم یک دفعه درست کرد ازش پرسیدم گفت با سینه خام خوشمزه و آبدار تره
به جای چرخ گوشت از میکسر هم میتونید استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛