eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🔷مواد لازم 🔹ذرت کنسروی یک قوطی 🔹قارچ ورقه شده به اندازه ای که دوست دارید 🔹پنیر پیتزا یک لیوان 🔹آویشن و فلفل سیاه و نمک 🔹سس هزار جزیره نیم لیوان 🔹کره 50گرمی ♨️طرز تهیه ابتدا کره رو بندازید تو تابه تا آب بشه. بعد قارچ ورقه شده رو اضافه کنیدودرش رو بگذارید تا کمی بپزه حدود 5دقیقه. بعددر تابه رو بردارید تا آب اضافیش کشیده بشه. حالا ذرت ها رو بریزید ودر تابه رو ببندید تا کمی ذرت ها نرم بشن. بعد آویشن ونمک و فلفل سیاه رو بریزید وهم بزنید. حالا نوبت پنیر هست که اضافه کنید خوب هم بزنید. بعد از روی شعله برمیداریم و میذاریم کمی از داغی بیفته و سس رو بهش اضافه میکنیم (میتونید از سس سفید هم استفاده کنید) با چیپس محشررررر میشه. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 4 قاشق غذاخوری ماست 1 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق غذاخوری کره نرم 1 تخم مرغ 1 قاشق چایخوری نمک 2 فنجان آرد 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر فلفل کاپیا فلفل سبز کنسرو سوسیس ذرت کنسرو شده (این مواد برای دو عدد خمیر پیتزا کافیه) 🥣طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ،ماست و کره رو خوب هم برنید ، آرد و نمک ،بیکینگ پودر و آرد الک شده رو کم کم اضافه می کنیم تا خمیر سفت نشود ، نیم ساعت استراحت میدهیم،سپس خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم میکنیم و آنرا روی تابه ای که چرب کرده ایم با دست باز میکنیم سوسیس و سس را روی خمیر میریزیم و سس را روی خمیر پخش کنید و بعد مواد دیگر را اضافه کرده و بگذارید روی حرارت کم بپزد. می توانید پیتزا خود را با ادویه و سبزیجات مورد نظرتان طعم دار کنید نکته:می توانید خمیر را در فریزر نگه دارید. نوع آردها متفاوت است پیمانه دوم رو کم کم اضافه کنید تا جایی ک خمیری لطیف و نرم داشته باشید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 2 لیوان شیر گرم نصف لیوان آب گرم 1 لیوان روغن 1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق) تقریباً 1 قاشق غذاخوری نمک 3 قاشق غذاخوری شکر 2 عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای مالیدن روی خمیر) 1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک 8 لیوان آرد قنادی یک کف دست شوید خورد شده چند قاشق کره برای مالیدن مخمر و دو ق شکر و اب ولرم و شیر ولرم را درون یک کاسه بریزید تا ده دقیقه روش. و بپوشونید بزارید جای گرم تا تخمیر شود. مواد دیگر را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد (به مدت 10 دقیقه ورز دهید) و شوید را اضافه کنید و دوباره ورز دهیدخمیر را به مدت نیم ساعت بپوشانید و در جای گرم استراحت دهیدده قسمت کنید و روی هر قسمت یک قاشق کره بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) چانه را با دست پهن کنید. کره نرم شده را بمالید. نوارهایی به شکل رول درست کنید. و گرد کنید . آن را روی سینی فر مرتب بچینید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و روی خمیرها ها بزنیدبزارید تو فر به مدت نیم ساعت با دمای ​180-190 درجه. به محض بیرون اوردن روش پارچه بزارید تا خشک شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
امام سجاد(ع) فرمود: هرکس سه صلوات برای مادرم حضرت فاطمه (س) بفرستد✨ تمامی گناههانش بخشیده میشود 🍃🌹 به اشتراک بزارین تا سیل صلوات نثار آن حضرت شود✨ ان شاءالله شما هم در ثواب این کار شریک باشید🍃🌹 ✨اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُكَ✨ 🍃🌹هرچقدر ارادت به حضرت زهرا (س) داری به اشتراک بزار 🍃🌹 ✨انشالله در این ایام ولادت حاجتتون رو از دست مادرشون فاطمه زهرا(س) بگیرین ✨ 🍃🌹میلاد امام سجاد(ع) و اعیادشعبانیه مبارک🍃🌹 🙏التماس دعا🙏
صبح‌ها لبخندی بچسبانید گوشه لب‌تان! دلیلش مهم نیست لبخند است دیگر هفت خان رستم که نیست! یک لیوان چای تازه‌ دم بنوشید گذشته و آینده را بگذارید به حال خودشان..
🍗ران مرغ ۴ عدد 🧅پیاز ۲ تا متوسط 🫑فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد 🥕هویج متوسط ۱ عدد 🧄سیر ۳ حبه متوسط لیمو عمانی بدون پوست ۱ عدد 🌱برگ بو ۲ تا 🍅رب ۱ ق.غ سر پر آب جوش ۱ استکان روغن مایع ⅓ پیمانه ادویه ها : نمک ۱ ق.م زرد چوبه ۱ ق.چ پودر پاپریکا اگه دودی باشه عالیه ۱ ق.م فلفل سیاه یا سفید ½ ق.چ فلفل قرمز ⅓ ق.چ چوب دارچین کوچیک اگه دوست داشتی به چیدن مرغ دقت کنید کنار هم باشه و روی هم نندازینش موقع پخت یکی دوبار از اب مرغ روی مرغ ها بریزین روغن کم نریزین خیلی مهمه . اخر پخت روغن بالا میاد و میشه جداش کرد پس نگران نباشین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه_برگ_انگور مواد لازم: برگ انگور گوشت چرخکرده ۲۰۰گرم لپه ۳ ق غ برنج ۲/۳پیمانه پیاز ۲عدو جعفری ۲ ق غ ترخون ۱ ق غ مرزه نصف ق غ نعنا نصف ق غ ادویه:نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پودرسیر رب گوجه به مقدار نیاز گوجه سبز (سلیقه ای)جهت ملس شدن طرزتهیه: لپه رو بزارین بپزه. برنج رو نیم پز کنین. پیاز رو تفت بدین و گوشت چرخکرده رو بهش اضافه کنین کمی پودرسیر و زردچوبه فلفل بزنین تا بوی گوشت گرفته بشه بعد سر قاشق رب گوجه بزنین. لپه و گوشت وپیاز و سبزی های معطر و ادویه تون باهم مخلوط کنین. برگ انگورهارو بندازین داخل ابجوش ۳دقیقه بمونه بعدبردارین و اب سرد بریزین روش. برگ رو پهن کنین (اگر برگ ها کوچیکه دوتا بزارین)از مواد بزارید روی برگ و برگ رو بپیچونین (طوری که برگ باز نشه و مواد ازش نریزه)و بزارید داخل قابلمه. یه پیاز متوسط دیکه رو هم نگینی کنین و تفت بدین بعد رب گوجه بزنین و اب بریزید بزارید کمی قل بزنه بعد بریزید روی برگ ها به ارومی(برگ ها تاحدودی برن زیراب گوجه) و اگه مثل من گوجه سبز توفریز داشتین چندتا گوجه سبز بندازین زیر گازرو کم کنین تا ابش کم بشه و غلیظ بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نون باگتو خودت درست كن ۵۰۰گرم یا سه و یک سوم لیوان آرد ۲۰۰گرم یا یک لیوان سر پر آب ولرم ۱۰۰گرم یا نصف لیوان شیر ولرم یک ق غ شکر یک ق غ پودر خمیر مایه یک ق م نمک نصف لیوان روغن مایه برای پخت نان باگت بهتره که از آرد نون فانتزی استفاده کنید اما اگه در دسترس نداشتید مثل من میتونید از آرد قنادی استفاده کنید. خمیر رو به ۷ قسمت ۱۲۰ گرمی تقسیم کنید نون باگت های سایز متوسط رو به شما میده اما اگه دوست دارید سایز نون ها بزرگ تر باشه میتونید خمیر رو به ۴یا ۵ قسمت تقسیم کنید. حتما قبل از گذاشتن توی فر روی نون ها آب اسپری کنید تا روی نون ها ترک نخوره. بعد از اینکه از فر بیرون آوردید روش پارچه بکشید تا خنک شن و در غیر این صورت نونها خشک میشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : کلم سفید: دو کیلو برنج : سه لیوان گوشت چرخ کرده: 200گرم فلفل سبز: دو عدد پیاز بزرگ خرد شده یک عدد بزرگ رب گوجه یک ق غ جعفری یک دسته روغن مایع نصف لیوان اب نصف لیوان ادویه ها به مقدار لازم نعناع خشک ۴ ق مرباخوری طرز تهیه: دوستان ابتدا برگ کلم ها رو ارام جدا کرده داخل اب جوش بریزید تا نرم بشوند .بعد ابکش کنید کنار بزارید. داخل ظرفی پیاز خرد شده برنج گوشت چرخ کرده و همه مواد را بریزید با دست ورز بدهید برگ کلم اگر بزرگ بودند برش بزنید به اندازه دلخواه از مواد میانی داخلش بزارید یا بصورت بقچه رول کنید یا مربعی . داخل قابلمه دوسه تا برگ بزارید کف قابلمه بعد دلمه ها رو رویش بچینید مخلوط اب و رب و گوجه روغن نمک روش بریزید و یک بشقاب روش قرار بدهید و ردی شعله پخش کن به مدت یکساعت با شهله ملایم قرار بدهید . اب تا جایی باشه روی دلمه ها رو بپوشونه شعله خیلی ملایم باشه تا نسوزه و ارام بپزد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ .
این کلوچه نرم هست . فقط بعد از پخت و خنک شدن توی ظرف درب بسته نگه داری کنین. مواد لازم🔻 برای ۱۰ عدد تخم مرغ ۱ عدد شکر ۱۲۰ گرم (تقریبا نصف لیوان) کره ۱۰۰ گرم ماست ۸۰ گرم (۳ تا ۴ ق غ) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ کشمش ۳ تا ۴ ق غ طرز تهیه🔻 همه مواد به دمای محیط برسه . کره و شکر رو با همزن خوب زدم . تخم مرغ رو اصافه کردم و با همزن خوب زدم . وانیل هم ریختم . ماست رو اضافه کردم یک دقیقه با همزن زدم .آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل مواد ریختم و مخلوط کردم . با دست خمیر رو جمع کردم ورز دادن نمی خواد ممکنه کمی چسبنده باشه ایراد نداره آرد زیاد نریزید . کشمش رو هم با آرد مخلوط کردم و داخلش ریختم . اگر دیدین کمی چسبنده است یک ربع تا نیم ساعت یخچال خمیر رو بزارین بهتر میشه . از خمیر گوله هایی برداشتم و کف دستم کمی پهن کردم و داخل سینی چیدم . اگر دیدین نمی تونین کار کنین و چسبنده است کمی دستتون رو آغشته به روغن کنین و توی دستتون راحت کار کنین که من این کار رو نکردم .فر هم از یک ربع قبل روشن کردم . سینی رو در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دادم . حتما خودتون چک کنین . آخر کار هم یکی دو دقیقه گریل بالا رو روشن کردم تا روی کلوچه کمی تغییر رنگ بده. ⚠️نکات : بدون فر هم توی فر دست ساز که روشش توی استوری هایلایت هست می تونین ببینین و همچنین توی تابه دو طرفه روی گاز میشه. و طبق معمول با ابزارهای دیگه کار نکردم و اطلاع ندارم. در مورد جایگزینی همیشه خیلی خوبه طبق دستور بریم . اما جای کره ، روعن مایع میشه و ترجیحا خییییلی خوبه ماست جایگزین ش شیر نشه .جای کشمش ، گردو ، شکلات چیپسی و هر چی بخواید هم میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان عزیز طرفداران غذاهای نونی کجا هستند 🙋‍♂️. . یه شامی راحت و خوشمزه و عالی . من که خودم خیلی خوشم اومد . به نظرم برای بچه ها عالیه . اصلا هم شیرین نمیشه چون هویج داره فکر کنید خیلی شیرین هست . خیلی راحت و سریع هم آماده میشه . برای ۹ تا ۱۰ عدد شامی گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم هویج متوسط ۳ تا ۴ عدد پیاز متوسط ۱ عدد آرد نخودچی ۲ ق غ تخم مرغ ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم . . پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم . همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم . می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین . اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید . توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 🎈 گوشت چرخکرده 🎈کفیر - 350 میلی لیتر 🎈 کره - 50 🎈 تخم مرغ - 1 قطعه 🎈 سودا - 1/2 قاشق غذاخوری 🎈 نمک - 1 قاشق غذاخوری 🎈 پیاز - 1-2 عدد 🎈نمک ، فلفل سیاه ، زیره یا نعناع مواد لازم خمیر🔻 نیم کیلوگرم آرد یک و یک سوم لیوان آب ولر مخمر فوری ۷ گرم نصف ق چ نمک ۱ ق چ شکر طرز تهیه🔻 آرد الک شده رو‌داخل کاسه بریزید و شکر و نمک و مخمر رو اضافه و آب ولرم رو به تدریج ریخته و خمیرو ورز بدین(خمیر باید به دستتان نچسبد اگه چسبنده بود یه مقدار دیگه آرد اضافه کنین و حتما موقع ورز دادن دستتان رو با روغن چرب کنین)و سپس روشو بپوشانید و یکساعت در جای گرم استراحت بدین. جایگزین‌ها🔻 به جای کفیر میتونید از پنیر پیتزا استفاده کنید یا اگه استفاده نکنید مشکلی نداره به جای سودا آب معمولی میتونید بزنید بخاطر اینکه گوشت رو نرم میکنه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این خورش با گوشت گوسفندی عالی میشه با مرغ هم خیلی خوشمزس امتحان کنید سعی کنید از سینه مرغ استفاده کنید تکه های مرغ زیاد بزرگ نباشه هم با لوبیای سفید وهم با لوبیای چیتی پخته میشه سبزی این خورش باید با دست ریز خرد بشه مقدار شنبلیه ش نسبت به قورمه سبزی کمتره چاشنی این خورش پودر لیمو عمانی ،قدیما از جوهر لیمو استفاده میکردن الانه که میگن جوهر لیمو ضرر داره پودر لیمو عمانی جایگزین شده این خورش رب داره در کنار این خورش سیب زمینی سرخ شده میزارن گوشت مرغ حدود ۴۰۰ گرم لوبیا سفید یا چیتی یک لیوان سبزی ۲۵۰ گرم پاک شده شامل جعفری،گشنیز،تره،کمی شنبلیه مقدار شنبلیه کم هستش تره بیشتر پیاز دو عدد متوسط رب یک قاشق سر پر پودر لیمو عمانی،زردچوبه،فلفل،نمک،روغن به میزان لازم لوبیا رو شب خیس کنید.ابشو یکی دو دفعه عوض کنید. لوبیای خیس خورده رو جداگانه بپزید پیاز رو تفت داده تا سبک وشیشه ای بشه تکه های مرغ رو بهش اضافه کنید وباهاش سرخ کنید زردچوبه وفلفل بزنید.وتفت بدید . نمک بزنید واب به اندازه ای بریزید که روی تکه های مرغ رو بگیره شعله متوسط باشه . تا گوشت نیم پز بشه سبزی رو تفت داده آب سبزی که جمع شد یک قاشق روغن بریزید وسبزی رو تفت بدید رب رو اضافه کرده وباهاش تفت بدید عزیزان سبزی این خورشت به اندازه قورمه سرخ نمیشه ۶ الی ۷ دقیقه تفت بخوره کافیه گوشت که نیم پز شد سبزی تفت داده شده ولوبیای پخته اضافه کنید(لوبیا رو جداگانه آنقدر نپزید که له بشه)چون میخوایم با مرغ هم بپزه دوباره درشو بزارید تا کاملا بپزن ده دقیقه آخر پودر لیمو عمانی بزنید وچند عدد گوجه گیلاس گوجه گیلاسی هم نداشتید مشکلی نیست نزنید اگر پودر لیمو عمانی نداشتید پر لیمو رو دربیارید وهمراه لوبیا وسبزی بزنید .همراه پودر لیمو عمانی کمی شنبلیه خشک تفت دادم واضافه کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹شیر سه پیمانه 🔹شکر یک پیمانه 🔹خامه یک بسته (پاکت صورتی) 🔹ژلاتین سه قاشق غذاخوری 🔹وانیل مقدار کم 🔷گلاب دوقاشق غذا خوری ♨️طرز تهیه : ژلاتین رو با ده قاشق اب مخلوط کردم کناری گذاشتم تا روش کف کنه بعد روی بخار کتری گذاشتم و هم زدم تا تمام ذرات ژلاتین تو اب حل بشه و مایه شفافی به دست بیاد شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم روی شعله گذاشتم تا شیر جوش بیاد و شکر در شیر حل بشه در اخر بهش گلاب و وانیل اضافه کردم (گلاب رو اول اضافه نکنین اگه زیاد جوش بخوره هم بوش از بین میره و احتمال داره دسروتلخ کنه) شعله رو خاموش کردم ژلاتین رو به شیر اضافه کردم و گذاشتم تا شیرمون سرد بشه خامه رو هم زدم تا یه خورده سبک بشه و به شیر که کاملا سرد شده و هم دما با خامه شده خامه روبهش اضافه کردم و هم زدم تا یک دست بشه . من یه مقدار از موادو گرفتم بهش تخم شربتی که از قبل خیس داده بودم اضافه کردم و یه مقدار رنگ خوراکی مخلوط کردم (من یه مقدار کم ژلاتین بیشتر از سه قاشقی که بالا گفتم ریختم یعنی حدودا سه قاشق و نصف و این مقدار اضافه رو با کل مواد مخلوط نکردم یه مقدار نگه داشتم و با موادی که تخم شربتی ریختم اضافه کردم چون تخم شربتی اب جذب خودش میکنه و برای سفت شدن نیاز به ژلاتین بیشتری داره) موادو که هم زدم و یک دست شد اول ریختم داخل برجستگیهای قالب گذاشتم نیم بند بشه مابقی مواد ریختم روش. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من اکثرا از ماهی قزل آلا یا هامور استفاده میکنم البته اینو بگم تو شهر ما فقط چند نوع ماهی هست .از نظر طعم ولطاف این دو از همه بهتره امروز از ماهی هامور استفاده کردم ............................. ماهی رو تمیز وپوستشو جدا کنید وخوب بشورید وبزارید تو آبکش آبش کاملا بره ماهی رو برش بزنید به برشهای ماهی سرکه یا آب لیموی طبیعی یا آب لیموی تازه بزنید به دو طرف ماهی. نمک وزردچوبه وکمی سیر رنده ،بزنید به برشهای ماهی طوری بمالید تمام ماهی به این مواد آغشته بشه یکی دو عدد پیاز خلالی یا نگینی خرد کنید کف ظرف پیاز بریزید وتکه های ماهی رو روش بزارید ودوباره پیاز بریزید روش سلفون بکشید بزارید یخچال ،حدود سه الی چهار ساعت. وقتی ماهی مزه دار شد بیرون بیارید وپیاز وسیر رو از ماهی جدا کنید در ظرفی مقداری آرد وزردچوبه وکمی فلفل قرمز مخلوط ودو طرف ماهی رو به این مخلوط بزنید وسرخ کنید مگه ماهی بدون سیب زمینی سرخ شده میشه 😉 من امروز از سیب زمینی نیمه آماده نوبر سبز استفاده کردم واقعا ترد وعالیه👌 درست کردنش خیلی راحته😊 ماهی تابه رو ،روی شعله گاز گذاشتم مقداری روغن ریختم تا گرم بشه سیب زمینی رو تو فریزیر درآوردم منجمد تو روغن بریزید با دمای بالا سرخ کردم دمای بالا باعث میشه کمتر روغن جذب بشه، نمک وفلفل یادتون نره. به همین راحتی😍ترد وخوشمزه 😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛