فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به🌺یکشنبه چهار اذر ماه
خدایا
دراین عیدمحمدی
وولادت امام صادق
گره ازکارهمه بازکن
شادی رامهمان دلهاوتمام
خانه هاراغرق درخوشبختی کن
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅مسقطی انار😋
🍜طرز تهیه
دولیوان آب انار رو با یک لیوان نشاسته گل(دون دون ها)مخلوط می کنیم و بهم میزنیم تا نشاسته حل شده وصاف شود میتونید از صافی رد کنید یک لیوان شکر رو اضافه می کنیم و بعد مخلوط رو داخل قابلمه نچسب یا چدنی ریخته و روی حرارت ملایم مرتب و بدون وقفه بهم میزنیم این مرحله حوصله وصبر میخواد حدود سه ربع تا یک ساعت زمان لازم داریم تا نشاسته کاملا پخته بشه و از خامی دربیاد پس حوصله کنید تا مسقطی خوب وخوشمزه ای داشته باشید بعد از این زمان که مسقطی به غلظت برسید نوک قاشق چای خوری وانیل و یک قاشق مرباخوری کره افزوده و ازروی حرارت برمیداریم و مقداری خلال پسته و بادوم مخلوط میکنیم و قالب مورد نظر رو چرب کرده داخلش می ریزیم و به مدت چهار ساعت در یخچال میزاریم.
#مسقطی_انار #ویژه_یلدا🍮
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅موس كدوحلوايي 😋
✍مواد لازم
پوره كدو حلوايي ٤٠٠ گرم
ماست ١٠٠ گرم
خامه قنادي ٤٥٠ گرم
دارچين ١/٢ ق چ
جوز هندي ١/٤ ق چ
زنجبيل ١/٤ ق چ
شير يك پيمانه
شكر يك پيمانه
پودر ژلاتين ١٤ گرم
🍜طرز تهيه
در شيرجوش شير و ژلاتين را ريخته و روي حرارت قرار داده تا ژلاتين حل شود (در حدي كه بخار كند ولي جوش نيايد ) حالا زمان دهيد كمي خنك بشه .
پوره كدو حلوايي و ماست و دارچين و شكر و زنجبيل و جوز هندي رو با دور آرام بهم زده و سپس خامه رو اضافه كنيد ، به آرامي مخلوط شير و ژلاتين را اضافه كنيد ...
حالا در ظرف سرو بريزيد و يك صبح تا شب در يخچال بذاريد.
#موس_کدو_حلوایی🎃
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅شیرینی لطیفه😋
✍مواد لازم
تخم مرغ 3 عدد
آرد 70 گرم
نشاسته ذرت 25 گرم
پودر قند 85 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
پودر قند و خلال پسته برای تزیین
خامه فرم گرفته قنادی حدود ۳۰۰ گرم
🍜طرز تهیه
فر با دمای ۲۲۰ درجه حدود یک ربع قبل گرم شود
کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته.
بهتره روی کاغذ روغنی بااا فاصله دایره هایی به قطر ۴ الی ۵ سانت بزنید.بعد کاغذ روغنی را برعکس کنید روی سینی فر
اینکار بخاطر اینه که وقتی شیرینی هارو روی کاغذ پایپ میکنید بتونید همه انهارو یکدست و یک اندازه در بیارید.
برعکس کردن کاغذ روغنی بخاطر اینه که مواد شیرینی با خطوط مدادیتون تماس پیدا نکنه
زرده و سفیده تخم مرغها رو را جدا می کنیم.
سفیده را کمی می زنیم تا کف کند و نیم پودر قند را اضافه می کنیم و دوباره با همزن برقی هم میزنیم.تا جایی که وقتی کاسه رو برمیگردنید سفیده ها از کاسه نریزه وکامل فرم بگیره .
زرده و وانیل را کمی هم می زنیم و نیمی از پودر قند را کم کم اضافه کرده تا کرم رنگ و کشدار شود
زرده را به سفیده اضافه می کنیم و با لیسک فولد می کنیم.
مخلوط آرد و نشاسته را کم کم روی تخم مرغهاالک کرده و با لیسک فولد می کنیم
دقت کنید زیادی هم زدن مواد باعث شل شدن مواد میشه وشیرینی ها پهن می شن.
داخل قیف بدون ماسوره یا ماسوره ی ساده که قطر دهانه ی ان یک الی یک و نیم سانت است ریخته
با الک خیلی ظریف،پودر قند را روی شیرینی ها الک کنید .بعد از الک کردن پودر قند انگشتون رو کمی روی سطح شیرینی بزنید تا اون نوک تیزش فرو بره البته این کار دلخواهه .
اینجوری روی سطح شیرینیهاتون صاف تر در میاد.
در فر به مدت 8 دقیقه میپزیم.
در صورتی که نمیخوایید روی شیرینی تون ترک دار بشه میتونید دمای فر رو تا بیست درجه کمتر کنید .من روی ۲۰۰ درجه گذاشتم فقط کمی ترکدار شدن
پس از پخت اجازه بدین کمی روی کاغذ روغنی سرد بشن بعد اروم از کاغذ جداشون کنید و وقتی کامل سرد شدن روی یکی ازانها رو با خامه فرم گرفته قنادی ماسوره بزنید و شیرینی دیگه رو روش قرار بدین و با خلال و یا پودر پسته تزیینشون کنید.
حدود 30 لطیفه که وقتی با خامه جفت بشن 15 تا شیرینی تحویل می گیرید.
#شیرینی_لطیفه🍪
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅کیک صبحانه تابه ای😋
✍مواد لازم
تخم مرغ دو عدد
عسل یا شکر 7 قاشق غذاخوری(من از عسل استفاده کردم)
ماست یا شیر سه قاشق غذاخوری(من از ماست استفاده کردم)
آرد 8 قاشق غذاخوری
روغن مایع 3 قاشق عذاخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل مقداری
🌸طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ،عسل و وانیل را خوب هم زدم تا کر رنگ بشه بعد ماست و روغن را اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه آرد را با بکینگ پودر دو بار الک کرده و به و اضافه کردم و مخلوط کردم تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایع را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم(با شعله ملایم) و در دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبز تست کردم و اگه بهش نچسبی کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه.روش با گاناش و پودر پسته و گردو تزیین کردم.
#کیک_صبحانه_تابه_ای
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅پنکیک موزی😋
✍موادلازم
تخم مرغ 1عدد
شکر4ق غ
وانیل نوک ق چ
شیر یک پیمانه
روغن مایع 3ق غ
موز2عدد
بکینگ پودر2ق چ
آردیک پیمانه و1ق غ
نمک نوک ق چ
دارچین1 ق چ
🍜طرزتهیه
تخم مرغ،وانیل و شکر رو باهمزن خوب میزنیم،سپس شیر وروغن رو اضافه وهم میزنیم وبعد موز رو کاملا پوره میکنیم و اضافه میکنیم،درآخر هم آرد،بکینگ پودر،دارچین ونمک رو که باهم سه بار الک کردیم اضافه میکنیم وهم میزنیم در حد مخلوط ویکدست شدن
تابه رو روی حرارت کم میذاریم تا گرم شه،بدون ریختن روغن و چرب کردن،مایه ی پنکیک رو توی تابه میریزیم ووقتی حباب زد بر میگردونیم تا طرف دیگه هم بپزه،بعد از پخت روی توری میذاریم تا خنک شه وخمیر نشه،بعد با هرچی دوست داشتین سروش کنین.
#پنکیک_موزی
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🌹🌻🌹🌻🌹🌻🌹
#پاستا_سوخاری
مواد لازم :
ماکارونی لوله ای ریز 200 گرم
سیب زمینی متوسط 2 عدد
پنیر گودا رنده شده 300 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آرد سوخاری به میزان لازم
نمک ، زردچوبه و فلفل قرمز به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه :
ماکارونی را درون آبجوش ریخته و آبکش میکنیم. سیبزمینیها را پخته و وقتی سرد شدند به صورت ریز رنده میکنیم. ماکارونی را همراه سیبزمینی، نمک، فلفل، زردچوبه و پنیر گودا خوب مخلوط میکنیم. تخممرغها را شکسته و خوب هم میزنیم، بعد دو تا سه قاشق آب به آن اضافه کرده و از الک رد میکنیم. از مخلوط ماکارونی به اندازه نارنگی برداشته و در دست مانند کتلت فرم میدهیم، سپس در تخممرغ زده و در آرد سوخاری میغلتانیم، آنگاه در روغن داغ سرخ میکنیم. سس قرمز بهترین سس برای سرو کردن این پیش خوراک است.
.
نکات :
ماکارونی را بیشتر از حد معمول میپزیم تا کاملا مغزپخت شود، بعد آبکش میکنیم.
طعم قالب این غذا بهتر است که ماکارونی و پنیر باشد.
نوش جان 😊
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سالاد_مرغ
یدونه سینه مرغ پخته خورد شده یه پیمونه کرفس خورد شده د نصف پیمونه گشنیز خورد شده همه اینارو با هم مخلوط کنین واسه سسشم یه سوم پیمونه مایونز، آب نصف دونه لیموترش تازه، نمک و فلفلو با هم مخلوط کنین و بعد به بقیه مواد اضافه کنینو هم بزنینو تمام، برای اینکه خوشمزه ترم بشه یه یکی دو ساعتی بذارین تو یخچال مزه هاشون بره به خورد هم
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🌹🌻🌹🌻🌹🌻🌹
#دسر_سه_رنگ
لایه اول:پاناکوتا وانیلی
لایه دوم:ژله انار
لایه سوم:پاناکوتا زعفرانی
#پاناکوتا_وانیلی
مواد لازم:
شیر ۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
خامه ۱ بسته
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
پودر ژلاتین رو با نصف فنجون اب سرد مخلوط کنید بزارید بن ماری حل بشه کاملا،شکر وشیر را روی حرارت بزارید شکر که حل شد بردارید وبزارید خنک شه و ژلاتین را اضافه کنید سپس خامه رو میزنیم تا باز بشه
حالا خامه رو اضافه میکنیم و با هم خوب مخلوط میکنیم و وانیل را هماضافه کرده از صافی رد میکنیم و داخل قالب مورد نظر میریزیم و میزاریم داخل یخچال تا ببنده و در ظرف دلخواه برمیگردونیم.
#ژله_انار
ژله انار رو با یک ونیم لیوان آبجوش بن ماری کردم
#دسر_زعفرونی
دسر زعفرانی واقعا خوشمزه و شیک و راحت, طعم این دسر مثل بستنی سنتی زعفرانیه
مواد لازم:
شیر: ۳لیوان، شکر: ۱ لیوان
زعفران دم کرده: به میزان لازم
پودر ژلاتین:۳قاشق غذاخوری
خامه: ۱۵۰ گرم گلاب: یک چهارم لیوان
طرز تهیه:
پودر ژلاتین رو روی نصف پیمانه آب سرد بریزید. وقتی یکم باز شد، روی بخار کتری بذارید تا دانه های ژلاتین توی اب حل بشه.
شیر و شکر رو توی قابلمه روی حرارت بذارید و بهش یه مقدار زعفرون اضافه کنید و بهم بزنید تا مخلوط بشن و شکر حل بشه.
وقتی شیر به جوش اومد گلاب را اضافه کنید و زیرش رو خاموش کنید. ژلاتین رو هم بریزید داخل شیر و قابلمه رو کنار بگذارید تا کاملا خنک بشه.
حالا خامه رو توی یه کاسه بریزین و وقتی شیر و شکر و زعفرون کاملا خنک شد، کمی ازش توی خامه می ریزیم و هم می زنیم تا صاف و یکدست بشه. این نکته خیلی مهمه که حتما باید محلول شیری کاملا خنک شده باشه وگرنه خامه میبره و توی دسر بد میشه. خوب که خامه یکدست شد، آن را به بقیه مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکنواخت بشه. اگه دیدین بازم یکنواخت نشده،یه بار از صافی ردش کنید و درقالب میریزم ۸ساعت تویخچال باشه کافیه.
من لایه ب لایه ریختم لایه ی اول ک بست لایه دوم و ریختم و باز گذاشتم یخچال وقتی بست لایه ی سوم رو ریختم خیلی خوشمزه بود. من با نصف این دستورا این مقدار دسر درست کردم.
نوش جان 😊
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🌹🌻🌹🌻🌹🌻🌹
#دسر_پودينگ_رنگارنگ
مواد لازم براي قسمت رنگي:
٣ليوان آب آلبالو
٤ق غ خ شكر
١ق غ خ نشاسته
٢ق غ خ آرد
طرزتهیه :
همه اين موادرو با هم مخلوط كرده و ميپزيم توي ضرف هايي كه ميخوايم تو اونها سرو كنيم ميريزيم.
مواد لازم براي پودينگ:
٣ ليوان شير
٣ فنجان شكر
١.٥ فنجان آرد
١ق غ خ نشاسته
١ق غ خ كره
طرزتهیه :
دوباره همه مواد رو با هم مخلوط كرده روي شعله ميگذاريم تا زماني كه مثل فرني بشه. اين موادرو روي مواد قبلي مون كه قبلا سرد شده به آرومي ميريزيم.
🚦نكته:
به جاي آب آلبالو ميتونيد از آب پرتغال استفاده كنيد.
اگه پودينگ رو اول بريزيد و بعد مواد رنگيمون رو بريزيد زيبا تَر ميشه.
نوش جان 😊
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_لقمه_گوشتی_با_نان_ترتیلا
موادلازم📝
آرد ۲لیوان(یک لیوان آرد سفید ویک لیوان آرد سبوس دار استفاده کردم)
شیر ۳/۴لیوان
کره ۲ق غ
نمک ۱ق چ
بیکینگ پودر ۱ق چ
✍طرزتهیه:
تمام مواد رو غیر از کره با هم مخلوط کرده وورز دهید تا چسبندگی خمیر از بین بره بعد کره نرم شده رو لابلای خمیر بزارید وورز دهید تا به خورد خمیر بره روی خمیر رو بپوشونید وبه مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید وبعد خمیر رو به چونه های ۷۰گرمی تقسیم کنید وروی سطح کار رو آرد پاشی کنید وخمیر رو با قطر نازک پهن کنید تابه رو روی حرارت بزارید تا داغ شه ونونهای دایره شکل رو تو تابه بندازید تا حباب بزنه وکمی طلایی شه وبرگردانید وطرف دیگرش رو هم بپزید.نانها رو توی پارچه برازید تا خشک نشه وبا هر چی دلتون خواست داخلش رو پر کنید ونوش جان کنید .من گوشت قرمز رو با پیاز وادویه فراوون پختم سرخ کردم وهمراه کاهو داخل نانها گذاشتم ولقمه کردم ولابلاش هم کمی سویا سس زدم.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_نان_خرمالو
موادلازم📝
پوره ۳ عدد خرمالو
شکر ۱ لیوان
آرد سفید ۲و۲/۳لیوان
جوش شیرین ۱ ق م
تخم مرغ ۲عدد
وانیل ۱ ق م
پودر دارچین ۱ ق م
نمک ۱/۴ق چ
کره ذوب شده ۱۰ ق غ
گردو ۳/۴لیوان
کشمش ۳/۴لیوان
✍طرزتهيه:
تخم مرغ رو از قبل بیرون بزارید تا هم دمای محیط شود ودرون کاسه ای با شکر ووانیل خوب همزده سفید وکشدار شود .بعد پوره خرمالو (پوست گرفته وداخل غذا ساز پوره کنید)وروغن را بترتیب افزوده وهم بزنید (تا اینجا با همزن برقی کار کنید)
آرد وجوش شیرین ونمک ودارچین رو مخلوط و۳بار از الک رد کنید ودر دومرحله به مواد بیافزاییدوبا لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید ودر آخر کشمش وگردو رو اضافه ومخلوط نمایید.داخل قالب چرب شده کاغذ روغنی بیاندازید ومواد رو بریزید وتو فر از بیش گرم شده با دمای ۱۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه بزارید.(چون دمای فرها با هم متفاوته بعد از ۴۵ دقیقه با خلال چک کنید اگر مواد به خلال نچسبید زمان پخت کافیه .برای من ۵۰ دقیقه طول کشید تا کامل بپزه).
بعد از سرد شدن از قالب جدا کرده وتزیین کنید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آشپزی خاص
🔷 #کیک_گوشت
مواد لازم
▫️تخم مرغ 4
▫️آرد2پ
▫️آرد برنج1/4پ
▫️روغن مایع1پ
▫️ماست1پ
▫️نمک1ق چ
▫️بکینگ پودر 2ونیم ق چ
▫️فلفل سیاه و آویشن
مواد میانی
▪️گوشت چرخکرده250
▪️قارچ200
▪️فلفل دلمه ای
▪️پیاز
▪️رب گوجه
طرز تهیه
مواد میانی را مانند مواد ماکارانی تهیه میکنیم. البته با روغن کم و بدون آب
خمیر کیک را خیلی ساده و بدون همزن با هم مخلوط میکنیم.و نمی از خمیر را کف ظرف میریزیم و مواد را روی خمیر قرار داده و پنیر پیتزا میگذاریم و بقیه خمیر را روی سطح مواد پهن میکنیم.فر 180 درجه به مدت 35 الی 40 دقیقه.
اگر خواستیم این غذا را بدون فر تهیه کنیم یک تابه با روکش نچسب و در دار نیاز داریم و همین مراحل را در تابه انجام میدهیم و در تابه را بسته و روی حرارت ملایم 40 تا 45 دقیقه قرار میدهیم
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#كيك_بستني 🍨😋
🔸براي درست كردن اين دسر به كيك شكلاتي وبستني نياز داريم اول يك كيك شكلاتي كه از قبل تهيه كرديم را با دست پودر ميكنيم وداخل قالب به قطر دو سانت ميريزيم وبادست فشار ميديم وبه مدت ده دقيقه داخل فريزر ميگذاريم
🔸 بعد بستني كاكائويي كه از قبل بيرون گذاشتيم وشل شده رابا چنگال حسابي ميزنيم وميريزين روي كيك وباز به مدت يك ربع ميگذاريم تا سفت بشه به ترتيب لايه بعد كيك ولايه بعد بستني وانيلي ميريزيم ودر اخر به دلخواه تزيين ميكنيم و داخل فريزر ميگذاريم مدت استفاده از اين دسر هم زياده چون. داخل فريزر نگهداري ميشه.
♦️داخل ظرف. در دار بگذاريد وبا خيال راحت چند روز دسر خوشمزه داشته باشيد. براي درست كردن كيك بستني از قالب كمربندي بايد استفاده كرد
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱