eitaa logo
آشپزی خاص
96.4هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
لازمه ی داشتن یه زولبیا و بامیه عالی اینه که یه شربت بار درجه یک درست کنید درست کردن شربت بار یا شهد زولبیا و بامیه چند تا قلقل کوچیک داره که اگه رعایت کنید شربت بارتون نه تنها عالی میشه بلکه بیشتر از یکسال هم میتونید نگهش دارید و به هیچ وجه شکرک نمیزنه خب بریم سراغ دستور تهیه لطفاً نکاتش رو با دقت بخونید و رعایت کنید مواد لازم شکر ۲ لیوان آب ۱ لیوان جوهر لیمو ۱/۴ ق چ یا آبلیموی طبیعی ۱ ق غ گلوکز ۱ ق غ پر (از لوازم قنادی تهیه کنید) گلاب ۱/۴ لیوان زعفران غلیظ ۲ ق غ طرز تهیه شکر و آب رو داخل قابلمه بریزید و با حرارت متوسط رو به پایین مدام هم بزنید تا دونه های شکر کاملاً حل بشه بعد صبر کنید تا آب شروع به جوشیدن کنه. بلافاصله گلوکز و جوهر لیمو رو اضافه کنید و هم بزنید تا حل بشن. دیگه هم هم نزنید و نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه (زمانش بستگی به شدت شعله و سایز قابلمه داره) با حرارت ملایم بزارید شهد بجوشه فقط هر چند وقت با آبجوش دیواره ی ظرف رو برس کنید تا دونه های شکری که در حین جوشیدن بهش چسبیده پاک بشه ۱۰ دقیقه آخر گلاب و زعفران رو اضافه کنید در نهایت میتونید برای چک کردن غلظت شربت بار یک ق غ از شربت رو داخل یه ظرف کوچک بریزید و ۵ دقیقه تو یخچال بزارید اگه بعد از خنک شدن غلظتش مناسب بود شهد رو از روی حرارو بردارید و به ظرف دیگه ای منتقل کنید تو دمای محیط بزارید تا کاملاً سرد بشه تو ظرب در دار بریزید و تو یخچال یا دمای محیط مدت طولانی میتونید نگهش دارید و هر وقت خواستید برای زولبیا، بامیه، لقیمات، گوشفیل و ..‌. استفاده کنید عوامل شکرک زدن شربت بار ♦️جوشیدن شربت با حرارت بالا ♦️هم زدن زیاد شربت بعد از حل شدن شکر ♦️پاک نکردن دیواره ای ظرف ♦️استفاده نکردن از آبلیموی طبیعی یا جوهر لیمو (جوهرلیمو بهتره) ♦️منتقل نکردن شربت به ظرف دیگر بعد از آماده شدن ♦️نپوشوندن در ظرف حاوی شربت بعد از خنک شدن ♦️جوشیدن و غلیظ شدن بیش از حد شربت بچه ها اگه این نکات رو رعایت کنید امکان نداره شهدتون شکرک بزنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینیا رو میتونید یا مثل من با پوستکن ورق کنید یا از رنده استفاده کنید بعد هم خوب بشورید تا نشاسته ش بره توی کاسه آب سرد بریزید و یه قاشق بکینگ پودر وکمی نمک و سرکه و مقداری یخ بریزید و بعد سیب زمینیا رو توش بریزین و بدارین یه ساعت بمونه و بعد آبکش کنید ولی روش آب نگیرید وقتی آبش کاملا رفت کم کم توی روغن داغ شناور سرخ کنید و بعد روی دستمال آشپزخونه بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه و بعد هم کنار غدا یا با ماست موسیر نوش جان کنید بکینگ پودر حالت پفکی در چیپس ایجاد میکنه و سرکه هم تردتر میکنه . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینیا رو میتونید یا مثل من با پوستکن ورق کنید یا از رنده استفاده کنید بعد هم خوب بشورید تا نشاسته ش بره توی کاسه آب سرد بریزید و یه قاشق بکینگ پودر وکمی نمک و سرکه و مقداری یخ بریزید و بعد سیب زمینیا رو توش بریزین و بدارین یه ساعت بمونه و بعد آبکش کنید ولی روش آب نگیرید وقتی آبش کاملا رفت کم کم توی روغن داغ شناور سرخ کنید و بعد روی دستمال آشپزخونه بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه و بعد هم کنار غدا یا با ماست موسیر نوش جان کنید بکینگ پودر حالت پفکی در چیپس ایجاد میکنه و سرکه هم تردتر میکنه . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔴 🔰 قتل یا خودکشی⁉️😳 مشاهده جواب 👈کلیک کنید👉 این معمای پلیس آلمان جنجال زیادی در شبکه های مجازی بپا کرد 🧐🤔👇 https://eitaa.com/joinchat/2578841612C8db99a3390 https://eitaa.com/joinchat/2578841612C8db99a3390
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳پارت اول ماکارونی فرمی ۴۰۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد ادویه( نمک،فلفل،آویشن،پاپریکا،پودر سیر،کاری،زردچوبه و عصاره ی گوشت) ذرت،فلفل دلمه به مقدار لازم قارچ، ژامبون به مقدار لازم آرد سوخاری یا معمولی ۱ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا به مقدار لازم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله آلوورا ژله رنگ دلخواه شیر یا بستنی قالب گل ابتدا ژله رنگی دلخواه رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش بریزید و به جای آب سرد نصف لیوان شیر و یا یک لیوان بستنی وانیلی اضافه کنید. ژله رو در قالب گلها بریزید و بذارید تا کاملا ببندن. ژله آلورا رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان و نیم لیوان آب جوش. ته قالب بزرگتون رو چند سانت ژلا آلورا بریزید و اجازه بدید در حدی ببنده که بتونیم گلها رو در آن قرار بدیم. وقتی گلها رو جا دادیم مقدار کمی از ژله آلورا رو دورشون می ریزیم و میذاریم ببنده تا گلها کاملا فیکس بشن. بعد از فیکس شدن ژله ها بقیه ژله آلورا رو توی قالبتون بذارید تا نیم بند بشه. یک لایه آخر رو می تونید ژله آلورا و بستنی یا شیر بریزید و یا اینکه یک لایه ژله رنگی بریزید. و یا از هردو یک لایه بریزید. 💥 نکات: 🔺می تونید به جای ژله آلورا از یک ژله روشن همرنگ گلهاتون استفاده کنید 🔺اگه بخواید گلهاتون دو رنگ باشن اول ته قالب گل ژله سفید بریزید وقتی نیم بند شد ژله رنگی رو بریزید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نون کره ای: نصف لیوان ماست نصف لیوان روغن مایع یک لیوان آب گرم یک عدد تخم مرغ و یک عدد سفیده نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری یک قاشق چایخوری شکر رو با هم مخلوط کنید ۶۰۰ گرم آرد رو کم کم به همراه یک قاشق چایخوری نمک اضافه و خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز بدید روی سطح کار آرد پاشی شده به ۴ قسمت تقسیم و هر کدام رو چونه کنید بذارید ۱۰ دقیقه استراحت کنه هر چونه رو باز کنید و روش کره آب شده بریزید (کلا ۸۰ تا ۱۰۰ گرم کره برای کل خمیر) لایه لایه کره و خمیر باز شده رو بذارید و کناره هاش رو هم فیکس کنید مثل ویدیو نواری برش بزنید و آروم رول کنید رول ها رو ۱۰ دقیقه دیگه بذارید استراحت کنه خمیر ها رو باز کنید روش پنیر فتا و پنیر پیتزا بریزید و خمیر رو‌ ببندید روشونو با زرده تخم مرغ رومال کنید و تو فر ۱۸۰ درجه ۳۰ دقیقه زمان بدید تا طلایی شن اینم از نونای نرم و خوش خوراکمون😍😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔹چه شب زيبایی خواهـد بود ✨وقتی برای 🔹دوستان و عزیزانمان ✨آرامش موفقيت و سلامتی 🔹بخواهيـم ✨با آرزوی شبی آرام برای شما 🔹شبتون بخیر ✨فـرداتون زیبا و پراز موفقیت