eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
از مرضیه جون 🛑مزه دار کردن جوجه به ۵ روش مختلف: ❇️جوجه زعفرونی :زعفرون ، روغن مایع، سس مایونز، فلفل سیاه ، نمک ، سیر رنده شده ، پیاز خلالی ، فلفل دلمه ای خرد شده ❇️جوجه ماستی : سیر رنده شده ، ماست ، زنجبیل، روغن مایع ، فلفل سیاه، پاپریکا ، پیاز خلالی ، فلفل دلمه ای ❇️جوجه اسپایسی: سس کچاپ ، روغن مایع ، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، نمک ، ابلیمو،پولبیبر،پاپریکا،پیازخلالی، ، سیر رنده شده ❇️جوجه عسلی : سس مایونز یا سس خردل ، پودر خردل ، عسل ، سیر رنده شده ، نمک ، روغن مایع ، ابلیمو ، فلفل سیاه ، پودر تخم گشنیز ، گشنیز تازه یا فریزری ، پیاز خلالی ❇️جوجه سبز یا گشنیز جعفری : پیاز ، فلفل دلمه ، گشنیز، جعفری ، سیر ، نمک ، فلفل سیاه ، تخم گشنیز ، رب انار همگی داخل میکسر نکته ها : ✅پیاز فقط خلالی کنید اصلا رنده نکنید ✅میزان ادویه ها بستگی به ذائقه خودتون داره میتونید کم و زیاد یا حذف و اضافه کنید ✅زعفرون و حتما اول اضافه کنید و کمی ورز بدین تا به خورد مرغ بره ✅حداقل زمان مزه دار شدن ۳ ساعته بیشتر بشه که چه بهتر ✅جوجه مزه دارشده رو تا دو روز تو بخچال ‌تا یکماه تو فریزر میتونید نگه داری کنید حتما در ظرف در بسته که هوا نکشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. مواد لازم : پودر سوخاری پانکو طلایی آرد سفید میگو ۲ عدد تخم مرغ ادویه مورد نیاز برای مرینت کردن میگوها طرز تهیه : ابتدا میگو ها را پاك كرده و بشورین و داخل آبكش بزارین تا كاملا خشك بشن. داخل ظرف در دار آب لیمو ترش،پودر سیر،موسیر،پودر پیاز،کمی ادویه پاپریکا،نمك،فلفل و میگوهای خشك شده رو میریزیم و درشو میبندیم ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال قرار میدیم. تخم مرغ هارو داخل کاسه ای میشکونیم و بهم میزنیم تا لختگیش گرفته بشه و کمی کف کنه. آرد و پودر سوخاری رو هر كدام داخل ظرفی میریزیم. بعد از مدت زمان لازم برای طعم دهی به میگوها ، اونارو از یخچال بیرون بیارین ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزین و بزارین داغ بشه. میگوها رو به ترتیب در تخم مرغ و بعد آرد و در مرحله آخر پودر سوخاری بزنین و در روغن داغ قرار بدین وقتی برشته و طلایی شد خارج کنین و روغن اضافه اونارو بگیرین. نکات : ميگوها را زياد در آرد نغلتونین. در مدت زمان سرخ شدن میگوها باید در روغن شناور باشن. میگوها را زیاد سرخ نکنید تا ترد و پفکی باشن برای گرفتن روغن اضافی میگوها را روی دستمال کاغذی یا در صافی بریزین تا روغن اضافیش خارج بشه. برای سرخ کردن میگو ها باید حرارت به اندازه ای باشد که روغن نسوزه. توجه داشته باشین که تابه باید کوچیک باشه تا روغن به خوبی روی میگوها رو بگیره. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. هر كس خوبى بكارد، خشنودى درو مى‏ كند و هر كس بدى بكارد، پشيمانى درو مى‏ كند، هر كس هر چه بكارد، همان را برداشت مى ‏كند. امام صادق (ع) (کافی) سلام از مهربونی هاتون ، از لطف و انرژی های خوبتون خیلی ممنونم 🌹🌹🙏🙏🙏 . یه مدل از از کوکومرغ ، انواع مدل های کوکوها رو داریم این یه نوع خوش خوراک هست . موادش دل به خواهیه یعنی اینکه هر کدوم رو که علاقه مند هستین می تونین نریزین 😊 این ترکیب عالیه ، درست کردنش هم راحته . . آشپزی خاص برای ۸ تا ۹ عدد کوکو سینه مرغ ۳۰۰ گرم (حدودا نصف یه سینه کامل) تخم مرغ ۲ عدد پنیر پیتزا ۷۰ گرم ( اندازه به میزان دلخواه) ذرت و هویج و نخودفرنگی ۳ تا ۴ ق غ پیازچه خرد شده ۲ ق غ آرد (آرد قنادی یا نانوایی) ۲ تا ۳ ق غ نمک و فلفل و پودر آویشن و زعفران به میزان لازم سینه مرغ رو چرخ کردم . توی یه ظرفی سینه مرغ چرخ شده ، پیازچه ، آرد ، تخم مرغ ، ذرت و هویج و نخودفرنگی ، نمک و پودر آویشن و فلفل و پنیر پیتزا خوب ترکیب کردم . مقداری زعفران هم بهش اضافه کردم . تابه رو با مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دادم با قاشق از مواد داخل روعن ریختم و با حوصله شروع به سرخ کردن کردم . می تونین آرد هم‌نریزین ببینین انسجام داره کوکوتون لازم نیست اگر نه آرد اضافه بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هر كه خداوند را بى پيرايه عبادت كند ، خداوند برترين مصلحتش را نثار او مى كند . حضرت زهرا (س) (بحارالانوار) آشپزی خاص سلام ، امروز اومدم با یه کوفته که خیلی خوشمزه است و دوست داشتنیه .خونه ما همیشه کنار این جور غذاها کمی اب نگه می دارم اکثرا تلیت هم می خوریم . حالا چه با نان ، چه با برنج عالیه 😍. اون قدری که علیرضا خیلی کوفته دوست نداره اما حسابی عاشقش شده ☺😍 چی از این بهتر😉🙂 حتما امتحان کنید 🤗. برای ۳ نفر گوشت چرخ کرده ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم هویج ۲ عدد پیاز ۲ عدد آرد نخودچی ۱ تا ۲ ق غ تخم مرغ ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و دارچین به میران لازم سبزی معطر ۲ تا ۳ ق غ (ترخون، ریحان، نعنا، شوید و....) رب گوجه ۱ تا ۲ ق غ آلوچه در صورت دلخواه چند عدد آب لیمو ۱ ق غ هویج رو ریز رنده کردم . پیاز هم رنده ریز کردم و یک کم آبش رو گرفتم . گوشت چرخ کرده رو با پیاز و هویج و تخم مرغ و آرد نخودچی ، ادویه جات و نمک و سبزی معطر مخلوط کردم و ورز دادم . میشه کلا داخل میکسر ریخت.داخل یخچال یک ساعت قرار دادم . بعد به اندازه نارنگی از موادم برداشتم و توی دست گرد کردم و قل دادم . یک کم تفت دادم و سرخ کردم و بعد از تابه خارج کردم . پیاز خرد شده رو تفت دادم ، زردچوبه ریختم و بعد رب گوجه ریختم و تفت دادم . مقداری آب ریختم تا جوش بیاد و بعدش نمک و فلفل و کمی آب لیمو هم ریختم . کوفته ها رو داخلش قرار دادم و کمی آلوچه رو هم از قبل خیسونده بودم و ریختم و تایم دادم که کوفته ها بپزن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اندیشیدن به خوبی ها ، آدمی را به انجام دادن آن ها بر می انگیزد. امان علی (ع) (غررالحکم) سلام یه شربت و نوشیدنی خنک و خوشمزه که دیگه فکر می کنم اکثرا بلدید 😊😌 ولی من بازم با کلیپ مفصلا نشون دادم 😃🌹. برای درست کردن این شربت از هر نوع پودر ژله با طعم و رنگ دلخواهتون می تونید استفاده کنید و هر تعداد که بخواید . من از ۳ تا طعم با طعم های لیمو سبز ، زرد زعفرانی ، قرمز انار استفاده کردم . هر کدوم هم نصف بسته هستش . نصف بسته از این پودر ژله هارو داخل ظرفی ریختم و به هر کدوم نصف لیوان اب جوش ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا خوب ذراتش حل بشه . داخل یخچال قرار دادم تا نیم بند بشه . تایم نیم بند شدن رو همیشه نمیشه گفت چون به خنک کنندگی یخچال و میزان ژله ، گرمی و خنکی ژله و حجم ژله و.... بستگی داره . الان دو تا از ژله های من در مدت نیم ساعت نیم بند شد در حالی یک ژله ام که داغ تر بود چهل و پنج دقیقه طول کشید . باید خودتون چک کنید که حالت کشسانی پیدا کرد نیم بند شده . از قبل هم تخم ریحان یا تخم شربتی رو با کمی اب خیسونده بودم که لعاب بندازه .اینجا من تخم ریحان استفاده کردم که درشت تره. تخم شربتی ریزتره. داخل هر کدوم از ژله های نیم بند تخم ریحان(یا تخم شربتی) ریختم و مخلوط کردم ( در این صورت دیگه تخم ریحان یا شربتی همه جا هست و ته نشین نمیشه .) .مقداری گلاب ( یا هر نوع عرق دلخواه) و یک قاشق شکر ( میزان شکر ریختن و یا نریختنش دست خودتونه) و یک تا یکو نیم لیوان اب سرد اضافه کردم و مخلوط کردم . دو ، سه ساعتی یخچال قرار دادم . ممکنه یک کم سفت بشه که طبیعی و هم بزنید روان تر میشه و داخل جام ها ریختم . این نوشیدنی الان حالت روان داره و سفت نیست اما اگرقرار باشه که چندین ساعت و روز بمونه سفت تر میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اندازه هر کس به اندازه همت اوست . امام علی (ع) (غررالحکم) سلام یه غذای راحت و خوشمزه 😃😊. میتونید مایه فلافل روهم درست کنید و بزارید فریزر و حتی قالب بزنید و بزارید فریزر و هر وقت خواستید بردارید و سرخش کنید. برای حدودا ۱۵ عدد نخود یک لیوان (۱۵۰ گرم) سیر ۲الی ۳حبه پیاز ۱ عدد ادویه فلافل به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم زیره به میزان لازم نخود رو از ۲۴ الی ۴۸ ساعت قبلش خیسونده بودم . مدام هم آبش رو تعویض می کردم . حتما نخود رو از قبل بخیسونین ، توی حبوبات هم هیچ وقت از آب جوش برای خیسوندن استفاده نکنید ، چون باعث میشه که موقع پخت سفت بشه . بعد نخود رو داخل سبد ریختم تا کلا آبش بره . بعد توی چرخ گوشت ریختم و دوبار چرخ کردم . پیاز و سیر رو هم رنده کردم .داخل چرخ گوشت هم باز نریزید که تیغه هاش رو کند می کنه . بعد نخودهای چرخ شده و سیر و پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زیره ( برای کم کردن نفخ خوبه)و کمی ادویه فلافل ( از فلافل فروشی ها و سوپر مارکت ها میتونید تهیه کنید ، که واقعا طعم فلافل بیرون میده ) با هم مخلوط کردم . میتونین کمی هم بیکینگ پودر اضافه کنید. یک کم هم آب کم کم داخلش ریختم کمتر از نصف لیوان تا کمی شل بشه و همچنین در پوکشدن فلافل موثره . روشرو پوشوندم و یک الی دو ساعت داخل یخچال قرار دادم توی تابه روغن ریختم گرم بشه و داغ نمی خواد توی روغن هم غوطه ور بشه . قالب رو کمی چرب کردم و مواد رو داخلشریختم و منسجم کردم و بعد داخل روغن برگردوندم . یه طرفش سرخ شد برمی گردوندنم تا طرف دیگه اش سرخ بشه . بدون قالب با دست هم می تونید طرح بدید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چون عقل کامل گردد ، سخن اندک باشد .امام علی (ع) (نهج البلاغه) یک سالاد خوشمزه . می تونم بگم حتی یک غذای عالی😊😍 ، هم می تونید خالی بخورید و هم حتی با نان . سینه مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد قارچ ۶ تا ۷ عدد سیر یک حبه در صورت تمایل (یا پودر سیر) سیب زمینی ۲ عدد نمک و فلفل به میزان لازم سس مایونز ( یا ماست) به میزان لازم سینه مرغ رو با یک پیاز و نمک و فلفل و کمی زردچوبه و برگ بو پختم و ریش ریش کردم . قارچ رو هم ورقه ورقه کردم و توی روغن تفت دادم . پیاز رو هم خرد کردم و تفت دادم و سرخش کردم . سیب زمینی رو هم خلالی کردم و سرخش کردم . توی ظرفی میتونین همه رو با هم مخلوط کنین یا می تونین لایه لایه بریزین ، من با هم مخلوط کردم . مرغ و قارچ و پیاز سرخ شده و سیر رنده شده به همراه نمک و فلفل و آویشن و یکعدد آب لیموی تازه و سس با هم مخلوط کردم . من خیلی سس نریختم اگه دوست دارین زیاد بریزین سلیقه ای هستش. بعد توی ظرف سرو ریختم و سیب زمینی های خلالی سرخ شده دورش ریختم و با سبزی تزیین کردم . می تونین نصف از پیاز سرخ شده رو داخل مواد بریزین و نصف برای تزیین ، که من نصفش روبرای تزیین استفاده کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هیچ زندگی گواراتر از اخلاق و رفتار پسندیده نیست . امام صادق (ع) (علل الشرایع) سلام یک شیرینی سنتی ترکیه ای . این طور بگم در واقع راحت الحلقوم خودمون هست انگاری 😉🤗. درست کردنش راحته و موادش خیلی ساده است و در دسترس ، با عطر و طعم بی نظیر . من از دارچین توی این لوکوم استفاده کردم بسیار طعم دلنشینی بهش میده و خوشطعم و عطر و خوشمزه می کنه 😍🌹. هویج نیم کیلو شکر ۲۰۰ گرم (نزدیک یک لیوان) نشاسته ذرت یا گندم ۵۰ گرم (۴ تا ۵ ق غ) دارچین یا وانیل به دلخواه مغز گردو و فندق و پسته در صورت دلخواه پودر نارگیل به میزان دلخواه هویج رو شستم و پوستش رو کندم و خرد کردم . داخل قابلمه ریختم . حدودا ۳ لیوان آب اضافه کردم و گذاشتم روی حرارت تا هویج خوب بپزه . بعد از پخت آب کمی بمونه نیاز داریم . بعد از اون آبی که مونده نصف لیوان برداشتم و همراه خود هویج با هم با میکسر یا غذاساز و مخلوط کن خوب له و پوره کردم. به پوره هویج نشاسته و شکر رو اضافه کردم و دوباره روی حرارت ملایم قرار دام و مدام هم زدم تا زمانی که غلیظ بشه و نشه با قاشق دیگه هم زد . تایم خیلی نمیشه دقیق گفت من حدودا بیست دقیقه الی نیم ساعتی روی حرارت گذاشتم. تا زمانی که خودم حس کردم که غلظتش خوبه و خیلی شل نیست . آخر کار هم کمی دارچین (یا وانیل) ریختم و از حرارت برداشتم . کف ظرفی رو چرب کردم .سایز ظرف من ۱۵در ۲۵ سانت هستش. مواد رو داخلش ریختم و پهن کردم و صاف کردم و به دلخواه مغز گردو روش ریختم. یک شب تا صبح یخچال گذاشتم نزدیک ۱۰ تا ۱۲ ساعت موند و بعد با چاقو برش دادم. یک سری رو هم داخل پودر نارگیل غلتوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
انسان خوش اخلاق، از دوستى مردمان خوب برخوردار است و از تعرّض آدم هاى نابكار در امان است. امام صادق (ع) (مستدرک الوسائل) شامی خوشمزه و لطیف و عالی 😍. توی این شامی یک سری جای لپه یا همراهش هم از نخود استفاده می کنند 🙂. یه غذای نونی خوشمزه که دوست دارید غذای نونی بیشتر بزارم 🤗😉. برای ۳ تا ۴ نفر گوشت ۲۵۰ گرم لپه یک پیمانه (پلوپز) سیب زمینی ۱ عدد پیاز ۱ عدد تخم مرغ ۱ عدد نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم زعفران به دلخواه لپه رو از شب قبل خیس کردم . پیاز رو خرد کردم و داخل قابلمه همراه روغن کمی تفت دادم .گوشت رو بهش اضافه کردم و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کردم و همراه با هم حدودا ده الی پونزده دقیقه تفت دادم . بعد بهش آب اضافه کردم و گذاشتم بپزه . حدودا نیم ساعت آخر لپه رو که خیسونده بودم ابش روخارج کردم و اضافه کردم .سیب زمینی رو هم پوست کندم و یک کم خرد کردم و داخلش ریختم و گذاشتم با هم بپزه . بعد از پخت آبی نمونه و بعد داخل میکسر انداختم میکس کردم . نمکش رو تست کردم کمی زعفران ریختم و تخم مرغ رو اضافه کردم و کمی ورز دادم . روش رو پوشوندم و یک الی دو ساعت در یخچال قرار دادم تا منسجم بشه . بعد گوله ای از مواد رو برداشتم و توی دستم گرد و پهن کردم و وسطش رو سوراخ ایجاد کردم و داخل تابه همراه روعن با حرارت ملایم سرخش کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 سينه و ران مرغ >> ١ كيلو مغز گردو سياه >> ٢٠٠گرم مغز گردو سفيد>> ٢٠٠ گرم پياز>> ١ عدد رب انار ترش>> ١ پيمانه رب انار ملس>> ١ پيمانه آب سرد >> ١ ليتر ❄️ زعفران دم كرده >> ٢ قاشق غ خ شكر>> ٣قاشق غ خ نمك>> ١/٢ قاشق چ خ زرد چوبه >> ١/٢ قاشق چ ح پياز رنده شده رو ٣ الي ٤ دقيقه با نمك و زرد چوبه تفت ميديم،بعد گردوي آسياب شده رو ٧ دقيقه با پياز تفت ميديم تا رنگش عوض بشه،بعد از اون آب سرد و رب انار رو به مواد اضافه ميكنيم و حرارت رو زياد ميكنيم تا قل بزنه به قل زدن كه رسيد حرارت رو كم ميكنيم در ظرف رو ٣ ساعت ميزاريم ،تو اين زمان مرغ رو به همراه نمك و زرد چوبه خوب خوب سرخ ميكنيم،بعد مرغ رو به خورش اضافه ميكنيم ودر ظرف و بر ميداريم تا نيم ساعت با مرغ بپزه بعد زعفران و شكر رو اضافه ميكنيم باز اجازه ميديم نيم سا عت بپزه و خورش ما آمادست در جريان پخت خورش رو گاهي هم بزنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکم پاره با مرغ و پنیر😍😋 موادلازم: ۶عدد بادمجان قلمی نیم کیلو سینه مرغ بدون استخوان ۱ عدد پیاز ۱عدد فلفل سبز ۱عدد فلفل قرمز ترکیه ای ۲ عدد گوجه فرنگی پنیر پیتزا ادویه ها اختیاری اعم از(فلفل سیاه،پول بیبریا فلفل پرک،آویشن،پودر نعنا،نمک) سیر یکی دوحبه اختیاری و در صورت علاقه ۱ قاشق غذاخوری رب ۱ لیوان آب روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: بادمجانها را بصورت نواری پوست گرفته و از جایی برش زده واز آن‌محل مختصرا داخلش را خالی میکنیم،سپس سرخشان کرده و میگذاریم کنارتا سرد شوند،گوشت را ریز قیمه ای خرد کرده و تفت میدهیم سپس پیاز و فلفل ها و ادویه هارا افزوده و باهم تفت‌میدهیم،در انتها گوجه فرنگی خرد شده را اضافه میکنیم‌.داخل بادمجان هارا با مایه گوشتی پر کرده در ظرف مخصوص فر چیده و مخلوط آب و رب را در کف ظرف ریخته و روی بادمجانها پنیر پیتزا رنده شده ریخته و در فربا دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۵ دقیقه تا نیم ساعت . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مرغ ۴تکه آلوبخارا ۱۰عدد قیسی ۱۰عدد رب گوجه یارب اناریک قاشق غذاخوری نمک وادویه به میزان لازم پیازیک عدد زعفران به میزان لازم میتونیدازرب اناریاگوجه استفاده کنیدیاکلا رب روحذف کنیدوبازعفران درست کنیدبرحسب ذائقه میتونیدازچندقاشق شکرهم استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا زعفرونی خوشمزه و خوش عطر😍😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش مرغ بادمجان 🍆🍗😍😋 . . مواد لازم 👨🏻‍🍳٥ نفر سينه مرغ >> نيم كيلو بادمجان دلمه اي >> ٣ عدد متوسط گوجه فرنگي >> ٦ عدد آب جوش >> ٢ پيمانه پياز >> ١ عدد رب >> ١ قاشق غ خ آبغوره >> ١ قاشق غ خ ادويه كاري >> ١ قاشق مربا خوري نمك>> ١ قاشق چ خ فلفل سياه >> ١ قاشق مربا خوري زرد چوبه >> ١ قاشق مربا خوري . . >> مدت زمان پخت خورش ١ ساعت >> بادمجان ١ ساعت استراحت كنه كافيه >> بعد از اضافه كردن بادمجان و آبغوره خورش ١٠ دقيقه بايد بپزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی بدون فر😍😋 مواد لازم: ۲۰۰ گرم آرد🥡 (۱,۵ لیوان) ۱۰۰ گرم شکر🍚 (نصف لیوان) ۲ تخم مرغ🥚 ۱/۲ لیوان شیر🥛 ۱/۲ لیوان آب ولرم💧 ۱/۳ لیوان روغن ۵۰ گرم پودر کاکائو ۱ بسته (۸گرم) شکر وانیلی یا نوک🌸 قاشق چایخوری عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مـهربـان مـعبودم 🌙⭐️ شب خود و دوستانم را بـه تـو میسپارم آرزوهـایم زیاد است🌙⭐️ اما ناب ترین آرزویم🌙⭐️ نعمت سلامتیست بـرای هـمه ی عـزیـزانم🌙⭐️ ان شـاءالله هـمیشه سـلامت و شـاداب باشیـد🌙⭐️ شبتون بخیر و پُر از آرامش الهی🌙⭐️