eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
بزرگوار، نيكوكارى هاى خود را بدهى به گردن خود مى داند كه بايد بپردازد . امام علی (ع) (غررالحکم) این هم دسر خوشمزه تیرامیسو . دستوری که من تیرامیسو درست می کنم توش تخم مرغ استفاده نمی کنن . دستورهای هست با تخم مرغ من به این شکل می پسندم . یه نکته بگم این بار من مابین لایه ها از سس شکلاتی استفاده کردم . دیده بودم دوستان سوال داشتن و می گفتن که دیدن تیرامیسو هایی که لا به لاش یه چیز کاکایویی ریخته میشه . این کاملا اختیاری هستش می تونین استفاده نکنین . . بیسکوییت لیدی فینگر یا پتی بور ۱ بسته پنیر ماسکار پونه ۳۰۰ (پنیر ماسکار پونه توی سوپر مارکت ها و فروشگاه ها موجود است ) خامه فرم گرفته ۴۰۰ گرم قهوه دم کرده یا نسکافه به میزان لازم برای تهیه سس شکلاتی خامه صبحانه یا قنادی ۵۰ گرم شکلات تخته ای ۵۰ گرم . من از خامه قنادی استفاده کردم. خامه رو از فریزر بیرون آوردم و کمی که نرم شد با همزن اول دور کند و بعد دور تند زدم طوری که اثر پره های همزن روش بمونه . از خامه صبحانه هم میشه مفصلا در پست های قبلی توضیح داده شده پنیر ماسکارپونه رو از قبل بیرون گذاشتم . حالا پنیر رو به خامه که فرم گرفته اضافه کردم و کمی با همزن زدم . قهوه رو هم دم کردم و کمی بهش شکر ریختم . در هر نوع ظرفی میشه دیده باشین من قبلا توی ظرف های پیرکس درست کرده بودم اگه بخواین قالبی باشه می تونین کیسه فزیزر کفش بندازین . من این بار از قالب کمربندی استفاده کردم لیسکوییت ها رو کمی در قهوه زدم و بعد کف قالب چیدم و بعد روش مواد خامه ای رو ریختم و بعد ردی اون سس شکلاتی و مجدددا دوباره ردی اون بیسکوییت ها و بعد مواد خامه ای و من به صورت دل خواه روش باز اون سس شکلاتی رو ریختم و روش کمی خامه شکوفه زدم . بعد در یخچال قرار دادم هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تره . آخر هم دورش رو با چاقو آزاد کردم و دور کمر قالب رو باز کردم . طرز تهیه سس شکلاتی :خامه رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم وقتی گرم شد بهش شکلات خرد شده اضافه و هم زدم تا مخلوط و یکدست بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خداوند مدارا را دوست دارد و انسان را بر انجام آن يارى مى كند. پیامبر اکرم (ص) (کافی) بیشترین کاربرد این بیسکوییت در تهیه دسر تیرامیسو هستش . خوب خیلی وقت ها شده بریم و لوازم قنادی بسته لیدی فینگر بخریم اما من ترجیح میدم خودم خونه درست کنم . چون که هم نسبت به بیرون قیمتش مناسب تره و هم اینکه خیلی وقت ها میاین خونه و باز می کنین می بینین کلیش شکسته 😁. دستور از شف طیبه هستش. . تخم مرغ ۴ عدد شکر ۸ ق غ آرد سفید قنادی یک لیوان وانیل ۱ ق چ (مایع ، وانیل پودری نوک قاشق) پودر قند ۸ ق غ(به نظر من خیلی زیاده من از این مقدار خیلی کمتر استفاده کردم) . سفیده رو از زرده جدا میکنیم. تخم مرغها رو از قبل بذارید به دمای اتاق برسن. سفیده رو با همزن کمی می زنیم ،شکر رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا اثرات تیغه روش باقی بمونه. زرده رو با وانیل مخلوط کرده و با چنگال هم میزنیم ،زرده رو به سفیده اضافه میکنیم . و به آرومی فولد میکنیم ، دورانی هم می زنیم . آرد رو کم کم روی مواد الک کرده و کم کم به آهستگی فولد میکنیم. ماسوره رو توی قیف میذاریم و مواد رو توی قیف میریزیم. ماسوره ساده به قطر یک و نیم مناسبه (من خودم از قیف بدون ماسوره استفاده کردم ) بعد توی سینی فر خطوطی کشیدم . روی لیدی فینگرها رو پودر قند میپاشم ، ۵دقیقه صبر و دوباره پودر قند میپاشیم . فر رو از قبل با درجه ۱۸۰ درجه روشن می کنیم . سینی رو توی فر میذاریم به مدت ۱۰ دقیقه. بعد سینی رو میچرخونیم و۵ دقیقه دیگه هم اجازه میدیم بپزه . سینی رو از فر خارج میکنیم. و با کفگیر از زیرش بر می داریم و به راحتی از کاغذ جدا کرده و روی توری میذاریمشون تا سرد شن. اگه بذارید توی سینی و روی کاغذ سرد شن اونوقت دیگه از کاغذ جدا نمیشن پس سریع جداشون کنید اگه لیدی فینگرها رو درجا استفاده نمیکنید باید حتما فریزشون کنید. چون لیدی فینگرها زود بیات میشن. تاریخ مصرفش هم تا دو هفته است . با مقدار بالا حدود ۳۴ تا لیدی فینگر شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورش مرغ خورش مرغ با پوره گوجه فرنگی بسیار خوش مزه 😉 اگه دوست داشتید با برنج سرو کنید غلظت سس به همین غلظتی باشه که تو فیلمه اگه دوست داشتید با نون وسبزی سرو کنید کمی رقیقتر باشه اگه با نون سرو میکنید هنگامی تکه های مرغ به سس اضافه میکنید چند قاچ سیب زمینی هم اضافه کنید تا باهاش بپزه خیلی خوشمزس تکه مرغ به اندازه تعداد نفرات این مقدار واسه پنج الی شش نفره تکه مرغ پنج تکه گوجه فرنگی رسیده یک کیلو رب یک قاشق غذاخوری کره حدود۵۰ گرم پیاز دو عدد( یک دونه خام با مرغ پخته میشه یک دونه رنده وسرخ میکنیم ) سیر دوحبه نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه و زعفران دم کرده به میزان لازم آبغوره یا آب لیمو در صورت نیاز من همیشه قبل از اینکه مرغ رو فریزیر بزارم چند ساعتی تو اب ونمک میزارم سپس خوب میشورم ومیزارم ابش کاملا بره وبسته بندی میکنم از فریزیر که در آوردم یخ زدای که شد همراه آب میزارم رو گاز تا کفش بالا بیاد اما جوش نزنه آبشو دور میریزیم دوباره خوب میشورم و آماده پخته، این روش مرغ اصلا بو نمیده تکه های مرغ رو با پیاز چهار قاچ نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی زردچوبه ونمک میزاریم بپزه نزارید زیادی بپزه که گوشت واستخوان از هم جدا بشه . مرغ که پخت از آب خارج کرده تکه ای کره رو ذوب کرده وتکه های مرغ رو همراه زعفران دم کرده باهاش سرخ میکنیم مرغ سرخ شده رو از ماهی تابه خارج کرده تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز رنده شده میریزیم وتفت میریم یک دو عدد سیر رنده کیک قاشق رب هم باهاش تفت میدیم پوره گوجه فرنگی رو اضافه کرده درشو میزاریم تا سرخ بشه وبه روغن بیفته،سپس آب مرغ رو اضافه ومیزاریم سس به جوش بیاد تکه های مرغ رو به ارومی تو سس میزاریم شعله رو کم میکنیم تا سس غلیظ بشه اگه دوست دارید ترش مزه باشه اواخر پخت کمی ابغوره یا آب لیمو بزنید من گوجه فرنگیم ترش مزه بود هیچی نزدم ده دقیقه آخر چند عدد گوجه گیلاسی اضافه کردم پوره گوجه فرنگی: گوجه فرنگی رو خوب نشسته با رنده ریز رنده کنید واز صافی رد کنید تا تخماش ازش جدا بشه خیلیا فقط رنده میکنن واز صافی رد نمیکنن به نظر من تخماش جدا بشه خورش مجلسی تره طعم کره دوست ندارید از روغن استفاده کنید یا نصف نصف استفاده کنید سیر اختیاریه دوست ندارید نریزی . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فرنی بدون شکر؟😳 یه دسر مقوی و خوشمزه شیر ۲ پیمانه خرمای بدون هسته ۱پیمانه نشاسته ذرت ۴ قاشق غذا خوری سر پر خامه دو سوم یک خامه صبحانه شیر ۲ پیمانه پودر و هل دارچین به سلیقه شما اول خرما و شیر رو با هم توی مخلوط کن میریزیم تا کامل میکس بشه و به همراه بقیه مواد داخل قابلمه میریزیم روی حرارت متوسط به بالا مدام هم میزنیم تا به غلظت برسه. بعد هم بلافاصله توی ظرفهای سرو میریزیم و داخل یخچال میزاریم تا خنک بشه و خودشو بگیره میتونین از خامه استفاده نکنین ولی خیلی خوشمزه‌تر میکنه دسرمون رو حتما حرارت متوسط باشه تا طعم خامی نشاسته گرفته بشه دسر بعد از سرد شدن کمی غلیظ تر میشه من روی دسر رو با پودر کاکائو تلخ تزیین کردم شما میتونین با دارچین پودر قهوه و یا سس کارامل و هر مغزیجاتی دوست دارین تزیینش کردیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوای شیر اول شهد رو آماده کرده و‌میذاریم کنار ۲لیوان شیر و ۱لیوان شکر رو روی حرارت میذاریم و هم میزنیم تا شکرش حل بشه،نباید شیر به جوش بیاد یا خیلی داغ بشه ،شکر حل بشه کافیه،زعفرون دمکرده حدودا ۳ق غ و‌نصف لیوان گلاب توش میریزیم و دیگه حرارت رو خاموش کرده و‌ میذاریم کنار حالا ۱لیوان آرد قنادی رو الک کرده با نصف لیوان روغن مایع روی حرارت میذاریم و‌مرتب هم میزنیم تا کمی رنگش عوض بشه برای این حلوا نیاز نیست ارد خیلی قهوه ای بشه،حالا که آرد آمادست شهد ولرم رو کم کم و‌ملاقه ملاقه بهش اضافه کرده و‌تند تند هم میزنیم تا به خوردش بره وقتی شهد تموم شد بازم روی حرارت اینقدر هم میزنیم تا حلوا خودشو جمع کنه و‌ یه تیکه وسط ظرف جمع بشه دیگه حرارت خاموش بشه و‌حلوا رو‌گهواره میدیم و امادست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فینگر فود جذابتر از این اخه😍😋 فیله مرغ هویج پیاز پنیر چدار یا پنیر پیتزا شوید سس مایونز نمک،فلفل،پاپریکا نان لواش یا نون پیتا یا نون ترتیلا پیاز نگینی میکنیم و تفت میدیم بعد پاپریکا داخلش میریزیم و هویج بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم تا کمی نرم بشه. فیله مرغ آبپز شده ریش ریش میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و ادویه هم بهش میزنیم و مواد بخوبی تفت میدیم. رو سطح نون سس میزنیم و مواد رو سطح نون میریزیم و شوید و پنیر هم روش میریزیم و بعد رول میکنیم و با چاقو برش میدیم،کف سینی کاغذ روغنی میذاریم و رول ها روش میذاریم و زرده تخم مرغ روش میزنیم و کنجد میپاشیم،داخل فر با دمای 170 و به مدت 10 دقیقه.😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد خمیر: ۲۵۰ گرم کره نرم (هم دمای محیط) ۱ عدد تخم مرغ ۱ لیوان پودر قند (۱۲۰ گرم) ۱ فنجان چایخوری روغن مایع (معادل نصف لیوان فرانسوی) ۱ فنجان چایخوری نشاسته ذرت (۸۰ گرم) ۱ ق چ وانیل شکری یا نوک ق چ وانیل ایرانی ۵ لیوان آرد (معادل ۶۵۰ گرم کنترل شده اضافه کنید) ۱ لیوان بادام پرک بو داده (۱۲۰ گرم) ۱ ق چ بکینگ پودر مواد رویه: ۱۸۰-۲۰۰ گرم شکلات سفید(آب شده به روش بن ماری) پودر نارگیل به میزان کافی طرز تهیه: ابتدا بادام های پرک خام را داخل تابه ای با حرارت کم تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید دقت کنید نسوزد وقتی کمی تغییر رنگ داد از حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. همه مواد خمیر به غیر از بادام پرک و آرد را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس آرد را کم کم و کنترل شده اضافه کنید و خمیر را ورز دهید در آخر بادام پرک را اضافه کنید ورز دهید (خمیر نرم و لطیفی میباشد) از خمیر به اندازه های دلخواه جدا کنید و با دست گرد کنید و داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید با فاصله بچینید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد حرارت از بالا و پایین تنظیم باشد منظور از حرارت بالا گریل نیست و در فرهای گازی فقط با حرارت پایین (کنترل شده) حدود ۱۲-۱۵ دقیقه بپزید. بخشی از شیرینی های خنک شده را اول داخل شکلات سفید بزنید و با کمک چنگال این کار را انجام دهید و شکلات اضافی اش را بگیرید سپس روی کاغذ روغنی قرار دهید و‌ وقتی شکلات سفت شد مقداری از شکلات آب شده را داخل کیسه فریزر بریزید و سرش را نازک برش بزنید و مثل عکس روی شیرینی ها را تزیین کنید و بخشی دیگر از شیرینی ها را ابتدا داخل شکلات فرو کنید و شکلات اضافی اش را بگیرید و بعد داخل پودر نارگیل بغلتانید میتوانید برای تزیین روی شیرینی کمی شکلات سفید روی شیرینی ها بریزید و یک عدد بادام با پوست و کمی بادام خرد شده هم روی شکلات سفید فیکس کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
درهاى آسمان در اولین شب ماه رمضان گشوده مى‏شود و تا آخرین شب آن بسته نخواهد شد. پیامبر اکرم (ص) (بحارالانوار) سلام از کیک های دوست داشتنی ، با عطر و طعم بی نظیر ، این کیک هر زمانی عالیه چه برای مناسبت ها و مهمانی ها ، چه برای این روزها و سر سفره افطار 😍🤗. تخم مرغ ۴ عدد آرد ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) شکر ۲۱۰ گرم (۱ لیوان) روغن مایع ۲۵۰ گرم (۱ لیوان) ماست ۲۵۰ گرم(۱ لیوان)( ترش نباشه) بیکینگ پودر ۲ ق چ پودر هل ۱/۴ ق چ برای شربت آب ۱ لیوان شکر ۱ لیوان گلاب ۱/۴ لیوان زعفران به میزان لازم روغن و شکر رو با هم مخلوط کردم . با همزن ۳ دقیقه زدم . تخم مرغ ها رو دونه دونه به موادم اصافه کردم و هر سری ۳۰ ثانیه با همزن زدم . بعد ماست رو ریختم و کمی هم زدم .پودر هل رو هم اضافه کردم. آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و ۳ بار الک کردم و داخل موادم ریختم و ترکیب کردم. ظرف من ۲۲ در ۲۲ سانت هست ،توش کاغذ روغنی انداختم ،موادم رو داخلش ریختم و در فر از پیش گرم شده با درجه ۱۸۰ حدودا ۳۵ دقیقه قرار دادم . بعد برای اینکه روی کیکم خوشرنگ بشه ،یکی دو دقیقه آخر هم گریل رو روشن کردم . از اونجا که دمای فرها فرق داره زمانش رو حتما خودتون چک کنین . برای شربت هم آب و شکر و زعفران رو روی حرارت قرار دادم . ده دقیقه که جوشید ، گلاب رو اضافه کردم و از روی حرارت برداشتم . اگه دوست داشتید توی شربت می تونید هل هم بریزید. بعد از اینکه کیک پخت ، از فر بیرون آوردم ، کمی از دما افتاد از قالب خارج کاغذ روغنی رو کندم و بعد روی توری قرار دادم تا خنک بشه . و بعد از خنک شدن مجدد داخل ظرفش قرار دادم و با چاقو برش دادم و بعد شربت خنک رو روش ریختم . روی کیک هم کمی پودر پسته ریختم . بعد کیک رو داخل یخچال گداشتم تا خنک بشه و موقع سرو خوشمزه تر بشه . نکته : وقتی میخواین شربت رو روی کیک بریزین ، حتما هم کیک و هم شربت خنک باشه . پ.ن : بدون فر به راحتی داخل تابه روی گاز و یا فر دست ساز می تونید درست کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شکم است. امام علی (ع) (غررالحکم) سلام با یه نون خوشمزه و عالی و مقوی اومدم 🤗😋😊 برای افطار گزینه عالی عالیه 😍🤗 تخم مرغ ۱ عدد شیر ولرم ۲۵۰ گرم (یک لیوان) پودر خمیر مایه ۷ گرم (حدود ۱.۵ ق م) شکر ۱ تا ۲ ق غ روغن مایع ۵۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان) آرد نان فانتزی یا آرد سفید حدود ۴۵۰ گرم (حدود ۳ لیوان) مواد میانی :خرما ۲۰ عدد /گردو ۴ ، ۵ ق غ /دارچین ۱/۲ ق چ /زنجبیل ۱/۲ ق چ/گلاب ۱ تا ۲ ق غ داخل شیر ولرم ، ۱ ق م شکر ریختم و ترکیب کردم . پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و ترکیب کردم ، درش رو گذاشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه به عمل بیاد . داخل ظرف بزرگتر تخم مرغ رو کمی زدم از لختگی در بیاد ، روغن مایع ، شکر ، خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم و ترکیب کردم . آرد الک شده روکم کم اضافه کردم . میزان آرد تقریبی هست با احتیاط بریزید . خمیر رو ورز دادم . ده دقیقه با دست ورز بخوره یا یکی دو دقیقه با دست ، سه دقیقه با دستگاه زده بشه . خمیر رو در ظرفی که کمی چرب کردم ، قرار دادم و روش رو پوشوندم ، یک ، یک و نیم ساعت محیط نسبتا گرم استراحت داشته باشه . برای مواد میانی خرما رو پوست گرفتم و هسته جدا کردم و له کردم . گردو رو ریز کردم و داخلش ریختم ، پودر دارجین و زنجبیل و گلاب اضافه کردم و ترکیب کردم . خمیر بعد از استراحت پفش رو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه ورز دادم . با وردنه خمیر روروی صفحه کار پهن کردم و به شکل مستطیل در آوردم . از مواد میانی روی خمیر قرار دادم و یکدست پهن کردم و بعد با دقت رول کردم . کناره ها رو گرفتم و بعد برش دادم و داخل سینی با فاصله از هم چیدم .روش رو پوشوندم ، ۲۰ دقیقه استراحت دوم داشته باشه . بعد استراحت برای رومال ، زرده تخم مرغ ، زعفران ، ۱ ق م شیر رو ترکیب کردم و رومال زدم . سینی رو داخل فر ۱۹۰ که از پیش گرم شده حدود ۲۰ ، ۲۵ دقیقه قرار دادم .ظرف حاوی آب هم داخل فر برای ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون ها قرار دادم . برای من حدود ۲۰ عدد شد . پ.ن : بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه روی گاز میشه درست کرد . در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم ‌. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
انسان به گفتارش سنجیده و به رفتارش ارزشگذاری می شود. بنابراین، چیزی بگو که گرانپایه و کاری بکن که گرانبها باشد. امام علی (ع) یه غذا از خطه اورمیه 😊 من اورمیه ای نیستم ولی این خورش رو هم قبلا درست کرده بودم و خوشم اومده بود 😊 این بار براتون فیلم گرفتم برای ۳ نفر گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم بادمجان ۲ عدد لوبیا چیتی ۱ پیمانه سیب زمینی ۱ تا ۲ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد پیاز ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم رب گوجه فرنگی ۱ ق غ غوره ۱ تا ۲ ق غ به پیاز رو خرد کردم و با روغن تفت دادم و گوشت رو بهش اضافه کردم و تفت دادم ، فلفل سیاه و زردچوبه ریختم . لوبیا رو هم از شب قبل خیس کرده بودم ، آبش رو خالی کردم و اضافه کردم ، یه مقدار آب ریختم ، گذاشتم بپزه . بادمجان ها رو پوست کندم و برش دادم و روش نمک پاشیدم و جلوی آفتاب یک ساعت گذاشتم یا می تونید نیم ساعت داخل آب نمک قرار بدید. بعد با روغن سرخش کردم . در تابه رو گذاشتم که کمتر هم روعن مصرف میشه . یک سری افراد بادمجان رو بعد از پخت آب و رب گوجه می ریزند و میزارند بپزه و بعضی ها سرخ کرده در این خورش استفاده می کنند ‌. سیب زمینی رو هم خلالی کردم و سرخ کردم . رب رو هم توی کمی روغن تفت دادم ، غوره رو اضافه کردم و تفت دادم و اواخر پخت اضافه کردم. گوجه رو هم از وسط نصف کردم و ده دقیقه آخر پخت اضافه کردم و کمی نمک ریختم . موقعیت سرو خورش رو ریختم و روش بادمجان ها و سیب زمینی ها رو ریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام شیرینی امروزمون هم مقویه هم فر نمیخواد هم فقط سه تا ماده است که هر جایی پیدا میشه .😍 برای من که حس نوستالژی داره:) مواد لازم : به میزان مساوی پودر قند و پودر بادام باید باشه من ۱ونیم لیوان پودر بادام: ۱۶۵ گرم و ۱ لیوان پر پودر قند زدم: ۱۶۵ گرم گلاب ۲-۳ ق غ در حدی که خمیری شکل شه. پودر قند رو روی پودر بادام الک کنید و مخلوط کنید. بعد داخل غذاساز یا خردکن ریخته و چند پالس بزنید حواستون باشه زیاد نزنید که به روغن بیفته. حین کار زیر و رو هم بکنید بعد به مواد دو تا سه ق غ و کم کم گلاب بزنید تا حالت خمیری شه حواستون باشه که رنگ خوراکی مایع هم کمی شل میکنه خمیر رو پس گلاب زیاد نزنید. بعد خمیر رو به چند بخش تقسیم کرده و بهش رنگ خوراکی یا زعفران غلیظ بزنید . خیلی کم ورز بدید و رنگ رو پخش کنید ورز دادن زیاد باعث میشه خمیر روغن بیفته. بعد از خلال پسته و بادوم و ترافل برای میوه ها استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای حدود ۲ الی ۳ بشقاب قورمه سبزی: یک الی دو عدد پیاز خلالی و یا نگینی شده مقداری قارچ کوچک(تعداد بسته به ذائقه) می توانید از سویای درشت خیس و مرینیت شده هم استفاده کنید. زردچوبه ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم سبزی قورمه سبزی سرخ شده سبزی قورمه سبزی شامل:تره،جعفری،گشنیز و شنبلیه از شنبلیله زیاد استفاده نشود چون تلخ می کند. در شهرهای مختلف ایران بسته به ذائقه از سبزی های متفاوت استفاده می شود. معمولا در سبزی خورشت قورمه سبزی بیشترین مقدار از تره، سپس جعفری،نصف جعفری از گشنیز و مقدار خیلی کمی از شنبلیله استفاده می‎شود. من از سبزی قورمه سبزی آماده برند کامچین استفاده کردم که خیلی خوب بود. مقدار با لیوان:یک و نیم الی دو لیوان سبزی سرخ شده سه چهارم پیمانه لوبیا قرمز از شب قبل خیس سپس نیم پز می کنیم‌. آب لیمو تازه یا لیمو امانی سوراخ شده من آب لیمو رو ترجیح میدم و اینکه داخل ادویه ی قورمه سبزی از پودر لیمو امانی استفاده می شود و طعم کافی می دهد‌. نمک ادویه ی قورمه سبزی(به دلخواه) پیاز را با روغن تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. قارچ+زردچوبه را اضافه می کنیم و ۵ دقیقه تفت می دهیم. سبزی سرخ شده را اضافه و دوباره مقداری تفت می دهیم. اگر سبزی زیاد تفت بخوره تلخ می شه اما اگر هم کم تفت بخوره خورشتون خوشرنگ نمیشه. لوبیا قرمز نیم پز شده را اضافه و مخلوط می کنیم سپس آب می ریزیم. اجازه می دهیم مواد بپزند و خورش جا بیافتد. ۲۰ دقیقه ی آخر پخت خورش آب لیمو یا لیمو عمانی+نمک+ادویه ی قورمه سبزی اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش ۲۰ دقیقه ی دیگر جا بیافتد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛