.
سلام به همگی😍
مواد لازم برای کیک زعفرونی:
۴ تا تخم مرغ
۱ لیوان شکر
نصف لیوان شیر
نصف لیوان روغن
۱ق.چ پودر هل
۲ق.چ بکینگ پودر
۲ لیوان آرد قنادی
۳ قاشق زعفرون دمکرده
۲ قاشق گلاب
طرز تهیه:
🥧تخم مرغ هارو با شکر ۵ دقیقه ای هم بزنید تا کرمی رنگ و کشدار بشه بعد بهش روغن و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید
🥧پودر هل و زعفرون و گلاب رو هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید آرد رو به همراه بکینگ پودر الک کنید و تو سه مرحله به مواد اصلی اضافه کنید و آروم به صورت دورانی هم بزنید.
🥧قالب رو با یک قاشق روغن جامد یا کره چرب کنید بعد یک قاشق آرد الک کنید و در نهایت آرد اضافی رو خالی کنید مواد کیک رو بریزید داخل قالب و بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵_۵۰ دقیقه تا بپزه
بعد از اینکه کیک خنک شد از قالب در بیارید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_تبریزی_زعفرانی_با_مغز_پسته 🧇 😋
🔸ابتدا یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب بذارید بجوشه تا کمی غلیظ بشه و کمی هل و زعفران و گلاب بهش اضافه کنید و بذارید کامل سرد بشه
٢ عدد تخم مرغ رو خوب بزنید . ۲ قاشق ماست ، ۲ قاشق آرد و یک دوم قاشق چايخوري بكينگ پودر، کمی ﻧﻤﮏ، محلول زعفران و به دلخواه کمی وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا يكدست بشه (غلظتشم بايد مثل فرني بشه). تابه رو چرب کنید وقتی خوب داغ شد . نصف مواد رو كف تابه بریزید و درش رو بذاریدتا مواد کمی خودش رو بگیره بعد مواد آجیلی دلخواهتون رو (من از پسته خردشده و کمی خلال پسته استفاده کردمبهمراه کمی دارچین ،پودر گل محمدی و پودر هل ) روی لایه زیرین میریزید و بقیه موادتخم مرغی رو روی مواد آجیلی بریزید و در تابه رو بذارید تا کامل خودش رو بگیره بعد خاگینه رو برگردونید تا اونطرفش هم سرخ بشه وقتی خاگینه آماده شد از روی حرارت برداریدو شهد سرد شده رو روش بریزید و اجازه بدید تا شیره به خورد ش بره ، البته من گاهی بجای شهد از شیره انگور که با گلاب رقیق شده استفاده می کنم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باقلوا_پسته_ای_ترکی
پود پسته سبز رنگ تازه ۴۰۰-۵۰۰ گرم
کره آب شده پنج قاشق
برای شربت:
آب ۴ لیوان
شکر ۳ لیوان
۱/۴ آب یک لیمو
طرز تهیه:برای شربتش،آب و شکر رو روی اجاق بجوشونید.۱۷ دقیقه بعد از جوشیدن آب لیمو رو اضافه کنید.بعد از اضافه کردن آب لیمو از روی اجاق بردارید و بزارید کامل خنک شه.(بهتره یه روز قبل درست کنید)
اول از همه یوفکاهارو بنا به اندازه ظرفتون ببرید.یوفکاهارو روی سطح مورد نظر پهن کنید و روش پودر پسته بریزید.با وردنه نازک اونو رول کنید.ظرفتون رو چرب کنید و داخل اون بچینید،به اندازه دلخواه برش بدید و با فرچه روی باقلواها کره آب شده بزنید،و روشو با کاغذ روغنی بپوشونید،و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰-۲۰۰ به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید.بعد از خارج کردن از فر پنج دقیقه صبر کنید و بعد شربت خنک شده رو روش بریزید.و نوش جان😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مـهربـان مـعبودم 🌙⭐️
شب خود و دوستانم را
بـه تـو میسپارم
آرزوهـایم زیاد است🌙⭐️
اما ناب ترین آرزویم🌙⭐️
نعمت سلامتیست
بـرای هـمه ی عـزیـزانم🌙⭐️
ان شـاءالله هـمیشه
سـلامت و شـاداب باشیـد🌙⭐️
شبتون بخیر و پُر از آرامش الهی🌙⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســلام صبحتون بخیر 🌸
پیراشکی سبزیجات و گوشت!!🌯🥕🍅🥩🐓🐟🍤😍 غذای مقوی ساده و سریع باب میل کوچیک و بزرگ...
😍🤗👧🏻🧒🏽👱🏻♀️👩🏻🧔🏻👵🏼👴🏼🤗😍 وهمچنین یک پیراشکی سبک و کمخمیر چونکه به جای خمیر پیراشکی از خمیر یوفکا استفاده شده!😊✅
مواد لازم:
٢ ورق خمير يوفكا
۲ عدد هویج
۱ عدد فلفل قرمز دلمهای
۱ عدد تره فرنگی یا ۴-۳ عدد پیازچه
۵۰۰ گرم کلم سفید
۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده یا به سلیقه خودتون هر گوشت دیگه!!
۲ قاشق غذا خوری سس سویا (نبود هم میشه!😊)
۱ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
نمک و فلفل
روغن مایع یا زیتون
برای سرخ کردن:
۲ عدد تخم مرغ
آرد سوخاری
روغن برای سرخ کردن
اول گوشت رو تو تفت بدین (بهتره با تره فرنگی یا پیازچه شروع کنین) بعد سبزیجات رو به ترتیب تصویر اضافه کرده و تفت بدین
ورق های یوفکا رو به شکل مثلث کوچیک یا بزرگ به سلیقه خودتون ببرین و مثل تصویر بپیچین
رول ها رو اول تو تخم مرغ زده فرو کرده و بعد قشنگ تو آرد غلط داده و سرخ کنین🔥😍
نوش جونتون!❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#همبرگر خونگی
گوشت چرخ کره ۳۰۰ گرم الزاما پر چرب (میکس گوساله و گوسفند)
سویا ۲_۳ مشت
پیاز ریز رنده شده و آب گرفته شده۲ عدد بزرگ
سیر ۲_۳ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
نمک فلفل (پودر سوخاری۱ قاشق) پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری
گوشت چرخ شده من کم چرب بود از دمبه گوسفندی واسه چرب شدن گوشت استفاده کردم
اول سویا رو شستم بعد فشار دادم تا آب آن خارج بشه.
همه مواد رو توی میکسر گذاشتم تا کاملا یکدست بشن .
همبرگر ها رو قالب زدم و توی فریزر واسه ۲_۳ ساعت گذاشتم تا زمان سرخ کردن متلاشی نشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_سرشیر
مواد لازم:
▫️آرد ۱ لیوان
▫️شکر ۱ لیوان
▫️سرشیر ۱ لیوان
▫️آب ۲ لیوان
▫️گلاب ۱/۴ لیوان
▫️کره ۵۰ گرم
▫️زعفرون ۲ ق س غلیظ
▫️هل به میزان لازم
طرز تهيه:
آرد رو با شعله خیلی کم حدود یک و نیم ساعت تفت میدیم وقتی طلایی شد الک میکنیم و سرشیر و کره رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط بشه و دوباره هم میزنیم تا کمی تفت بخوره.شربت حلوا رو از قبل درست میکنیم نمیذاریم بجوشه به محض جوش خوردن از روی شعله بر میداریم و میذاریم کاملا سرد بشه . آرد رو از روی شعله برمیداریم و شربت رو کم کم اضافه میکنیم و اینقدر هم میزنیم تا جمع بشه فقط هم در یک جهت دورانی هم میزنیم تا حلوای نرم و لطیف و کشداری داشته باشیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• سلام عزیزای دلم اومدم با آموزش یه پیش غذای خوشمزه 😍😋
بورک ترکی یه غذای خوشمزه هست که به عنوان پیش غذا ازش استفاده میشه
.
.
.
.
.
.
مواد مورد نیاز
1 عدد پیاز متوسط
1 عدد سینه مرغ
10 عدد قارچ
نصف فلفل دلمه قرمز نصف فلفل دلمه سبز
4 قاشق غذاخوری ذرت پخته شده
جعفری خورد شده دو قاشق غذاخوری
خمیر یوفکاه یک بسته
ادویه ها نمک فلفل سیاه پودر پیاز پودر آویشن
برای رو مال بورک
یه عدد زرده تخم مرغ
کمی زعفران غلیظ
کنجد و سیاه دانه
یه قاشق غذاخوری ماست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از گسترده چمران
.
❤️این مدل امشب فقط ۲۹۹۰۰۰❤️☝️
تولیدی بزرگ پوشاک آلکاپیدا
پرداخت درب منزل شما سراسر ای ایران
تلفن دفتر بازار تهران
۰۲۱۶۶۷۵۱۰۵۳
عضویت در کانال 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1180368950Cd0ba03b77a
امکان تعویض تا ۱۰ روز
برای دیدن مدلهای بیشتر وارد کانال ما شوید
https://eitaa.com/joinchat/1180368950Cd0ba03b77a
🌺اگه دنبال راحتترین افطاری که هم مقویه هم آسون هستی ویدئو مشکوفی زعفرانی رو س،ی،و کن واز دست نده😋
🌺موادلازم:
🪴شیر۴لیوان
🪴نشاسته گل ۴قاشق غذاخوری
🪴آب نصف لیوان
🪴شکر۱ونیم لیوان
🪴زعفران دم کرده به میزان دلخواه
🪴خلال بادوم در صورت دلخواه
🪴گلاب نصف لیوان
🌺نکات:
میتونید جای زعفران ۱قاشق پودرکاکائو بزنید
میتونید داخل قالب بریزید ۴ساعت یخچال تا قالبی دربیاد.
میتونید برای خوشمزه تر شدن کره ۱قاشق بزنید.
🌺طرزتهیه:
دردوبرگ ویدئو کامل گفتم لطفا ورق بزنید سوالی بود کامنت بزارید پاسخ میدم 😘
🌺ابتدا نشاسته در آب حل میکنیم بعد به شیر اضافه میکنیم مدام هم میزنیم تا به غلظت برسه ،وبعد شکر اضافه هم میزنیم تا حل بشه ودرنهایت گلاب وزعفران دم کرده رو اضافه دوباره هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه وبعد منتقل به ظرف سرو تا سردبشه،ونوش جان😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نون زنجبیلی از نونهایی هست که تو تبریز همه قنادی ها دارن😍😍
خیلی هم طرفدار دارن مخصوصا ماه رمضون
اول یادتون بندازم که برا دیدن دستورهای کامل از شیرینی ها و غذاهای خاص یه سر به پیجم بزنید
حالا مقدار مواد:
اگه مقدار مواد بر اساس پیمانه می خوایید تو کامنت ها بنویسید.
اگه فیلم ورز دادن رو کامل می خوایید باز تو کامنت ها بنویسید 🌹
آرد : ۵۰۰ گرم
شکر : ۸ گرم
نمک : ۸ گرم
روغن مایع : ۲۵ گرم
کره : ۵۰ گرم
تخم مرغ : ۲ عدد (یک زرده برای رومال)
ماست : ۱۰۰ گرم
بهبود دهنده : ۵گرم (باعث بهبود کیفیت نان و ماندگاری نان می شود ) قابل حذف
خمیر مایه ۸گرم
زنجبیل : ۵ الی ۱۵ گرم بسته به کیفیت زنجبیل وذائقه خانواده شما
آب : تقریبا ۱۵۰ گرم (من ۱۵۰ گرم استفاده کردم)
دوستان همه نکات تو فیلم گفته شده لطفا با دقت ببینید .
۴ تا تایم استراحت داره هر کدوم ۱۵ دقیقه
شیره انگور رو به رومال اضافه می کنیم تا سطح نان براق بشه
ورز دادن خیلی خیلی مهمه حوصله کنید تا نون خیلی خوبی تحویل بگیرید.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_براونیز
تخم مرغ.....۱عدد
ارد....۱پیمانه و نیم
کره....۱۰۰ گرم
پودر کاکائو......۲قاشق غذا خوری
روغن....۲قاشق سوپ خوری
چیپس شکلات.....۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو.....۲قاشق غذا خوری
شکر.....۱/۲ پیمانه
بکین پودر......۱/۲ قاشق چای خوری
کره با روغن و شکر مخلوط کنید .با همزن بزنید تا صاف و یکدست بشه.بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.با همزن بزنید تا کمی رنگش روشن بشه.بکین پودر و پودر کاکائو به ارد اضافه کنید.در سه مرحله به مواد اضافه کنید.حتما الک کنید .در آخر چیپس شکلات اضافه کنید.از مواد به اندازه یه گردو بردارید در دست صاف کنید.داخل سینی که کاغذ انداخته اید بزارید.در فر ۱۷۰ بمدت ۱۵ دقیقه قرار دهید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_آچما
شیر ولرم ۱۲۵ میلی (نصف لیوان)
ماست ۶۰ گرم (۳ ق غ)
شکر ۵۰ گرم (۳ ق غ)
روغن مایع ۲۰ میلی (۲ ق غ)
تخم مرغ ۱ عدد
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
آرد سفید حدودا۳۵۰ گرم (دو و یک سوم لیوان)
نمک نصف ق چ
وانیل کمی
بدای مواد میانی : گردو پودر شده ۱۰۰ گرم (دو سوم لیوان) ، ارده ۷۰ گرم (۴ ق غ) ،شکر ۱۰۰ گرم (کمتر از نصف لیوان) ، کره ذوب شده ۵۰ گرم
یک قاشق شکر داخل شیر ولرم ریختم ، خمیر مایه رو هم اضافه کردم و درش رو گداشتم تا ۵ الی ۱۰ دقیقه بعد به عمل بیاد .
داخل یه ظرف بزرگتر تخم مرغ ،شکر ، ماست ، روغن مایع ، نمک و وانیل رو اضافه کردم و مخلوط کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم . آرد رو هم الک کردم و کم کم ریختم . همیشه آرد توی نون ها تقریبیه ممکنه برای شما از این کمتر و یا از این مقدار بیشتر به کار بره آرد تا جایی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه کل خمیر قسمتی چسبنده باشه ایراد نداره . خمیر باید خوب ورز دادم . ۳ دقیقه ورز دادم و ۱۰۰ بار روی صفحه کار کوبیدم یا ۱۰ دقیقه خوب ورز بخوره . باز تاکید می کنم آرد زیادی نریزین لطافت نون هاتون با این کار می گیرین .
خمیر رو داخل ظرف تمیز که یه کم جرب کردم قرار دادم روش رو پوشوندم جای نسبتا گرم یکساعت استراحت قرار دادم بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . به ۳ الی ۴ قسمت تقسم کردم و هر کدوم رو با وردنه باز کردم و یه ظرفی روش قرار دادم حدودا به قطر ۲۳ سانت و دایره برش دادم .
مواد میانی رو همش رو با هم مخلوط کردم .
بین لایه ها از این مواد قرار دادم و بعد برش به درازا دادم و هر برش رو دور خودش تاب و پیچ دادم .
داخل یه ظرف دایره ای به قطر ۲۳ تا ۲۵ سانت . کفش کاغذ روغنی انداختم و دوروار این ها رو پیچیدم . دوباره روش یه دستمال تمیز انداختم ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشه .
و بعد رومال یه زرده تخم نرع و زعفران رو مخلوط و رومال زدم .
و در فر ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار دادم .اخر هم یکی دو دقیقه گریل شعله بالا رو ردشن کردم تا خوشرنگ بشه .
روش هم یه کم عسل رقیق شده زدم که براق بشه .
راستی ظرف حاوی آب داخل فر فراموش نشه .
در فر دست ساز هم می تونید درست کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛