eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸 کباب سلطان ✔ مواد مورد نیاز : ۱) ۲ عدد خمیر یوفکا ۲) ۵۰۰ گرم گوشت خرد شده ۳) نصف لیوان چایخوری روغن زیتون ۴) ۲ عدد هویج ۵) ۲ عدد سیب زمینی ۶) یک عدد پیاز ۷) ۲ حبه سیر ۸) ۲ عدد گوجه ۹) یک ق.غ رب گوجه ۱۰) یک لیوان چایخوری نخودسبز ( لیوان چایخوری = ۱۲۵ ml ) ۱۱) یک لیوان چایخوری آب ۱۲) نمک ۱۳) یک ق.چ فلفل سیاه ۱۴) یک ق.چ پودر فلفل قرمز ✔ مواد سس بشامل : ۱) ۲ ق.غ کره ۲) ۲ ق.غ آرد ۳) ۲/۵ لیوان شیر ۴) یک ق.چ فلفل سیاه ۵) نمک ✔ پنیرپیتزا برای روش ✔ طرز تهیه : ابتدا گوشت رو با روغن تفت بدید تا رنگش عوض بشه سپس در ظرف رو بزارید با شعله ی ملایم تا آبش کشیده بشه و بپزه سپس رب و ادویه ها رو اضافه کنید و مخلوط کنید سبزیجات ریز خرد شده رو اضافه کنید یک لیوان چایخوری آب رو بریزید مخلوط کنید در ظرف رو بزارید و اجازه بدید تا سبزیجات بپزه در آخر نخودسبز و نمک رو اضافه کنید اجازه بدید بپزه سپس از روی شعله بردارید یوفکاها رو چهار قسمت کنید داخل کاسه ی کوچکی قرار بدید از نوک یوفکاها ببرید داخل کاسه وسطش قرار بدید خمیر وسط کاسه دو سه طبقه باید باشه سپس از مواد گوشتی داخل کاسه بریزید روش رو با یوفکا بپوشانید ( مثل ویدئو ) برگردونید داخل سینی بچینید . برای سس بشامل : کره رو داخل ظرفی بریزید آرد رو اضافه کنید تا کمی رنگش عوض بشه تفت بدید سپس شیر رو اضافه کنید تا جوش بیاد هم بزنید بعد از جوش اومدن نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید هم بزنید سپس روی خمیرها بریزید طوریکه کامل بپوشانه روش پنیرپیتزا بریزید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۹۰ درجه تا روش برشته بشه بپزید . نوش جان 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
5 عدد دل بره 1 پیاز 1 فلفل قرمز 2 فلفل سبز 1 فنجان چای روغن 1 ق چ زیره 1 ق چ پودر فلفل دلمه نمک 5 پیازچه (برای سالاد) جعفری (برای سالاد) سماق(برای سالاد) نمک (برای سالاد) ابتدا دل را به قطعات کوچک خرد می کنیم. پیاز و فلفل ها را خرد می کنیم. ماهیتابه را روی اجاق گاز گذاشته روغن را روی آن ریخته تا داغ شود. پیازها را به مدت 4-5 دقیقه تفت دهید و فلفل ها را اضافه کنید.هم بزنید دل ها را به مواد اضافه کنید. سالاد خود را درست می کنیم تا قلب پخته شود. برای سالاد پیاز را ریز خرد می کنیم در قابلمه ریخته جعفری را خرد کرده و اضافه میکنیم. سماق و نمک راریخته و خوب مخلوط کنید. نان خود را از وسط نصف کرده .در اخر، پودر فلفل و نمک و زیره را به دل ها اضافه می کنیم.. و با نان سرو . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از کباب بوقلمون که من خودم واسه اولین بار درست کردم وعاشقش شدم😋 کباب تابه ای بوقلمون موادلازم: سینه بوقلمون 300گرم هویج کوچک 1عدد پیاز رنده شده1عدد جعفری خردشده کمی زعفران دم کرده2قاشق مرباخوری نمک و فلفل وپودرسیروپودرزنجبیل وپودرتخم گشنیزوپودرپاپریکا 1قاشق غذاخوری روغن زیتون طرزتهیه : اول کارسینه بوقلمون روچرخ کردم وباپیاز رنده شده(آب پیاز گرفته بشه) ومابقی تمام مواد مخلوط کردم وخوب چنگ زدم تا حالت چسبندگی پیداکنه وبعد روش روسلفون کشیدم گذاشتم یخچال حدود1ساعت وبعد طبق فیلم به سیخ کشیدم وباز برای نیم ساعت گذاشتم یخچال وبعداین تایم در روغن کم سرخ کردم، وواسه کنارش هم پلو کته ای درست کردم که اونم عالی شد. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء بیست و هفتم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.03M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ و پوره سیب زمینی مواد لازم برای خوراک مرغ 1 عدد سینه مرغ نصف استکان روغن مایع 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی 2 عدد فلفل سبز 1 عدد فلفل قرمز 1 عدد پیاز 2 عدد گوجه فرنگی و یا 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی فلفل سیاه فلفل قرمز پرک شده نمک 1 لیوان آب برای پوره سیب زمینی: 4 عدد سیب زمینی 2 قاشق غذاخوری کره نمک برای روی مواد: پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید. سینه مرغ را مکعبی خرد کنید. داخل ماهیتابه کمی روغن زیتون بریزید و سینه مرغ را تفت بدید. سپس پیاز و فلفل مکعبی خرد شده را اضافه کنید و تا وقتی که طلایی شود تفت بدید. رب را اضافه کنید و 3_2 دقیقه تفت بدید سپس گوجه فرنگی خرد شده و ادویه ها را اضافه کنید و آب بریزید. با در بسته بپزید. وقتی آب مواد کشیده شد خوراک آماده است. پوست سیب زمینی آب پز شده را بکنید و وقتی که هنوز گرم است کره و نمک اضافه کنید و له کنید و به شکل پوره در آورید. سپس کف ظرف سفالی یا هر ظرف دیگری که در برابر حرارت مقاوم است کمی پوره سیب زمینی بریزید و صاف کنید. خوراک مرغ را روی پوره سیب زمینی بریزید و در آخر با پوره سیب زمینی بپوشانید و پنیر پیتزا بریزید و در فر 200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که رویش سرخ شود بپزید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❌دستور خیلی حساسه باید به گرم کار کنید پودر نارگیل چرب و تازه 125 گرم شکر 250 گرم روغن مایع 75 گرم سفیده تخم مرغ به دمای محیط رسیده 125 گرم(حدود 3 تا 4 عدد سفیده) آب لیمو ترش ترجیحا تازه 1/2 قاشق چایخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری شکر+پودر نارگیل+2/3 روغن+2/3 سفیده رو مخلوط و 2 تا 3 بار چرخ کنید ◀میتونید ابتدا شکر+پودر نارگیل رو 15 ثانیه در غذاساز بریزید و بعد 2/3 سفیده و روغن رو اضافه کنید و 2 پالس 15 ثانیه ای مواد رو میکس کنید ◀مرحله اول داغ زدن مواد رو در قابلمه کوچیک ترجیحا نچسب با بدنه ضخیم بریزید و روی حرارت کاملا ملایم قرار بدید و مدام با لیسک دورانی هم بزنید(اگه مدام هم نزنید سفیده میبنده و شیرینی خراب میشه)چک کنید وقتی مواد کاملا گرم شد از روی حرارت بردارید حدود 5 تا 10 دقیقه بسته به جنس قابلمه و شعله گاز ممکنه این مرحله طول بکشه ◀دقت کنید طی دو مرحله داغ زدن مواد نباید بجوشه یا قل بزنه وگرنه شیرینی خراب میشه بعد از مرحله اول داغ زدن ظرف رو از روی حرارت بردارید و بقیه روغن+اب لیمو ترش+وانیل+سفیده را اضافه و سریع تا مواد یکدست بشه و سفیده نبنده ◀مرحله دوم داغ زدن دوباره قابلمه را روی حرارت کاملا ملایم بذارید و مدام و سریع به صورت دورانی هم بزنید ابتدا مواد شل میشه چون شکر شروع به ذوب شدن میکنه مدام هم بزنید تا مواد غلیظ و کشدار بشه ◀در انتهای داغ زدن انگشت را در مواد فرو کنید باید کاملااا داغ بشه ولی نسوزه(حدود 7 تا 15 دقیقه طول میکشه) ◀و ذرات شکر نباید حس بشن مواد را در ظرف دیگه ای بریزید و اجازه بدید در دمای محیط کاملا خنک بشه ◀مواد شیرینی بعد از خنک شدن یک درجه غلیظ تر میشه ◀بعد از خنک شدن اگه مواد سفت شده بود نصف یک عدد سفیده را کم کم اضافه کنید و اگر شل بود 1 تا 2 قاشق مرباخوری آرد برنج را به تدریج اضافه کنید مواد را در قیف بریزید کف سینی را کاغذ بندازید ◀سینی سیاه فر مناسب نیست با فاصله مواد را روی کاغذ پایپ کنید انگشت را چرب و نوک برجسته مواد را بخوابانید در فر 180 درجه 15 تا 20 دقیقه بپزید ◀شیرینی وقتی آماده ست که زیرش کمی طلایی و روی اون ترکدار بشه اجازه بدید شیرینی خنک بشه و به راحتی از کاغذ جدا کنید وسریع درظرف دربسته بگذارید تانرم بمونه🥰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی_مشهدی عزیزان بیشتر شیرینیهای خشک با روغن صاف قنادی یا همون (پنجاه پنجاه)درست میشه با این روغن کیفیت شیرینی عالیه👌 شیرینیهای بازاری از این روغن استفاده میکنن (کره جایگزین این روغن نکنید )اگه میخواید روغن جامد جایگزین کنید به همان مقدار روغن جامد خوراک پزی استفاده کنید .روغن نیمه جامد هم نمیشه (حتمااااااااا جامد باشه) مواد لازم آرد قنادی(شیرینی پزی )۶۰۰گرم یا (پنج پیمانه) روغن صاف قنادی ۳۰۰ گرم یا روغن جامد (یک پیمانه ➕یک سوم پیمانه ) پودر قند ۱۰۰گرم (ده قاشق غذاخوری ) شیر ۶۰ گرم (یک چهارم پیمانه ) عسل گرم ۶۰ گرم یا شربت بار(همون شهد بامیه وزولبیا) (دو قاشق سرپر) عسل رو بزارید رو سماور یا ماکروفر تا روان بشه تخم مرغ یک عدد وانیل نوک قاشق چایخوری مارمالاد به اندازه لازم تمام مواد آماده ودم دستتون باشه حتمااا برای اندازه گیری از ترازوی دیجیتالی استفاده کنید روغن وپودر قند رو با هم زن میزنیم تا سبک وخامه ای بشه(حدود پنج دقیقه) تخم مرغ سپس شیر وعسل و وانیل ؛ زیاد هم نمیزنم.( یک دقیقه کافیه) آرد رو الک کرده ودر سه یا چهار مرحله اضافه میکنیم فقط مواد با هم مخلوط بشن (زیادی بزنید خمیر به روغن میافته وشیرینی خشک وسفت میشه) خمیر ابتدا کمی حالت چسبندگی داره بره یخچال درست میشه خمیر رو بزارید تو نایلون فریزیر وبزارید یخچال تا یک الی دوساعت بیشتر هم بمونه اشکال نداره پست بعدی باز کردن خمیروقالب زدن وتزیین رو میفرستم حتمااااا از پودر قند استفاده کنید آگه تو خونه نداشتید شکر رو با مخلوط کن یا با میکسر روغن صاف لوازم قنادیا دارن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان خودتون اندازه قالبتونو میدونید اندازه ها رو یا دوبرابر کنید یا نصف کنید وقتی میخواید دوبرابر یا نصف کنید باید کل مواد داشته شده باشه یک بسته پودر ژله قرمز رنگ(انار یا توت فرنگی ) رو با یک ونیم لیوان آب جوش حل کنید وخوب بزنید تا روان ویکدست بشه تو ظرف پیرکس یا قالب نایلون فریزیر بندازید وژله رو توش بریزید وبزارید یخچال تا ببنده قالب رو با چند قطره روغن چرب کرده وبزارید فریزیر من این مواد رو دوبرابر گردم شیر دو لیوان ونیم ☜نصف لیوان شکر☜یک ونیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ☜نصف لیوان آب ☜نصف بسته خامه صبحانه(پاکت صورتی)☜یک چهارم قاشق چایخوری وانیل پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان آب میپاشیم تا اسفنجی شه سپس به صورت بن ماری(بخار کتری) روان میکنیم خامه رو تو کاسه قابلمه می ریزیم وبا همزن میزنیم تا کمی باز شه سپس دونه دونه مواد رو بهش اضافه میکنم ومیزاریم رو گاز با شعله متوسط ومرتب میزنیم حدود ده دقیقه پودر ژلاتین که روان شده بهش اضافه میکنیم وقتی به نقطه جوش رسید گاز رو خاموش کنید نباید جوش بزنه تست کنید آگه شیرینیش کم بود شکر رو اضافه کنید به نظر من شیرینیش کافیه وبزارید خنک خنک شه قالب رو از فریزیر بیرون بیارید به اندازه سه سانت پاناکوتا بریزید وبزارید یخچال تا خودشو بگیره سپس با قاشق از وسطش کمی برمیدارید تا گود بشه نباید قاشق به ته قالب بخوره اینکار برای اینه وژله قالب رو پاناکوتا تکون نخوره ژله های قرمز رنگ که قالب زدیم میچینم رو پاناکوتا وبا ملاقه دقیقه پاناکوتا روش میریزیم ومیزاریم یخچال ۱۲ تا ۲۴ بعد از این مدت با‌کارد نوک تیز کناره ها رو از قالب جدا کرده وبرمیگردونیم رو شینی مورد نظر عزیزان خامه صبحانه دوست ندارید خامه قنادی بزنید منتهی شکر کمتر بزنید چون خامه قنادی شیرینه ژله رو با قالب قلب بزرگ قالب بزنید عزیزان به جای پاناکوتا میتونید از ژله بستنی استفاده کنید ولی به این خوشمزگی نمیشه پاناکوتا بافتی نرم ولطیف داره ولی ژله بستنی کمی منسجم تره در آوردن ژله یا پاناکوتا خیلی راحته بشرطی عجله نداشته باشید وکمی صبر و حوصله میخواد☺ بهترین قالب برای ژله یا پاناکوتا ویا هر دسری که بخواید قالبی دربیارید قالب پلاستیکی یا آلومینیومی هست راحت وبدون دردسر بر میگرده من قالب سیلیکونی زیاد پسند نمیکنم قالب آلومینیوم ویا تفلون احتیاج به آب گرم وسشوار نداره با روغن مایع خیلی کم چرب کنید وفریزیر بزارید به راحتی از قالب جدا میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
3 عدد سیب زمینی آبپز سیب زمینی ها را داغ داغ رنده کنید یا بکوبید و بعد کنار بگذارید تا خنک شوند. تخم مرغ 2 عدد تخم مرغ ها را به سیب زمینی خنک شده اضافه و مخلوط کنید پودر سیر+نمک+فلفل اضافه و مخلوط کنید. سوسیس کوکتل یا هادداگ را برش نازک بزنید و سرخ کنید. هر بار مقداری از مواد سیب زمینی برداشته و در دست باز کنید،یک برش سوسیس سرخ شده به همراه کمی پنیر پیتزا یا یک تکه پنیر ورقه ای زرد(پنیر تست)داخل مواد خمیری بگذارید و در دست فرم دهید. حتما مواد خمیری باید خنک شود تا چسبندگی آن کم شود و راحت فرم بگیرد. اگر مواد شل بود و انسجام کافی را نداشت و بعد از خنک شدن هنوز چسبنده بود 1 تا 2 قاشق آرد سوخاری یا آرد سفید به آن اضافه کنید. . بعد از اینکه همه کروکتها را فرم دادید،یکی یکی ابتدا در آرد سفید(آرد شیرینی پزی) و بعد در تخم مرغ همزده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید. سپس کروکتها را 1 ساعت در فریز قرار دهید تا منجمد شوند و بعد به صورت منجمد در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی شوند. حتما کروکتها را به صورت منجمد سرخ کنید تا از هم نپاشند. کروکتها نباید درز و شکاف داشته باشند وگرنه در روغن از هم میپاشند. به جای سوسیس از مرغ پخته و ریش ریش شده و یا مواد گوشت چرخکرده سرخ شده میتوانید استفاده کنید. با این مواد حدود 17 تا 19 عدد کروکت خواهید داشت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدا به فیله مرغ مقداری پودر سیر+نمک+فلفل+کمی پودر زنجبیل+پودر پیاز(به دلخواه)+کمی ادویه کاری افزوده و نصف لیوان آب بیفزایید و خوب فیله ها را به مواد أغشته کنید و حداقل 3ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند. در کاسه ای حجم زیادی آرد سفید سه صفر بریزید و کمی نمک و پودر سیر و قرص عصاره مرغ(به دلخواه)اضافه و مخلوط کنید. فیله ها را دانه دانه از مواد در آورده ابتدا در آرد بغلتانید و بلافاصله در آب یخ بیندازید و با کفگیر دو لب از آب در آورده و دوباره در آرد بغلتانید. این عمل را دوبار تکرار کنید. مواظب باشید به هیچ عنوان نباید دستتون خیس بشه وگرنه آرد گوله و خراب میشه. سپس بعد از مراحل بالا فیله را با حجم زیادی آرد در دست دورانی مالش دهید تا مخلوط آب و آرد به صورت پولک در بیاید. و بلافاصله در روغن داغ شناور برای 4 دقیقه سرخ کنید. بیشتر از دوبار در آب و ارد نزنید و طولانی تر از 5 وقیقه هم در روغن سرخ نکنید تا کاملا ترد بشه وگرنه ممکنه سفت بشه لایه دور فیله ها روغن کاملا داغ و حرارت ملایم باشه تا فیله مغزپخت بشه حرارت متوسط و روغن کاملا داغ باشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم :👇 روغن مایع 150 گرم (سه چهارم پیمانه) آرد 300 گرم (دوپیمانه) شکردانه ریز 140 گرم (سه چهارم پیمانه) شیر 100 گرم (نصف پیمانه) بیکینگ پودر 2قاشق چایخوری تخم مرغ 3 عدد وانیل 1 قاشق چایخوری برای مواد کاکائویی همین مواد رو استفاده میکنید، فقط به سه قاشق از آرد برداشته و سه قاشق پودر کاکائو اضافه میکنید... . طرز تهیه شکر، تخم‌مرغ‌ها و وانیل را خوب میزنیم تا کرم رنگ و سبک بشه (حدودا سه دقیقه) روغن مایع و شیر را هم اضافه و کمی هم میزنیم... بقیه مواد خشک را با هم سه بار الک کنید و به بقیه مواد اضافه میکنیم... برای این طرح کیک و این قالب که ۲۵ سانتی هست یک دستور ساده و یک دستور کاکائویی درست میکنیم و داخل قالب یک پیمانه مایه کیک ساده ودر کنارش یک پیمانه مایه کیک کاکائویی میریزیم، تا آخر و در پایان با سیخ کباب چوبی (یا چاقو ) مایه کیک رو کمی بهم میزنیم تا لایه ها کنار هم جابجا و به این شکل مرمری بشن... کیک رو در فر ۱۵۰ درجه به مدت یک ساعت میگذاریم... قالب ۲۵ سانت میان تهی با ارتفاع ۱۰ سانت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هم میتونید داخلشو با خامه پرکنید و هم حلوا برای مراسمتون 🔷مواد لازم برای تعداد۱۵تا ۲۰ عدد بستگی به اندازه نان دارد 🔹آب ۲۰۰ میلی لیتر(یک پیمانه) 🔹شکر دو ق .سوپخوری 🔹وانیل ۱/۴ق چ خوری 🔹نمك نوك ق.چ 🔹بکینگ پودر ۱/۳ق چ خوری 🔹کره ۵۰گرم 🔹تخم مرغ ‌۴ عدد 🔹آرد ۱۵۰ گرم(یک پیمانه) ♨️طرز تهیه ابتدا آب و کره و شکر را توی یک قابلمه روی گاز با شعله ملایم بزارید تا هم کره آب شود و هم آب جوش بیاید (آب فقط در حد جوش ریز خوردن باید جوش بیاید نه بیشتر) در این مرحله آرد و نمک و بيكينگ پودر را که قبلا سه بار الک کردید به یکباره توی آب در حال جوش بریزید و سریع شروع به همزدن کنید آرد جذب آب میشود و مانند حلوا جمع میشود و تمام آب اضافی آن گرفته میشود (۵ دقیقه داخل قابلمه ،پهن و جمع كنيد) خمیر را از روی حرارت بردارید و بذاريد کاملا خنک شود در ظرفی چهار تا تخم مرغ و وانیل را بزنید تا از لختگی دربیاید و وقتی خمیرتون کاملا سرد شد کم کم تخم مرغها راطی چند مرحله اضافه کنید و با همزن هم بزنيد. خمیر نه باید خیلی رقیق باشد نه سفت و حالت چسبنده و براق داشته باشد. خمیرلطیفی بدست میاید نکته مهم اینه که فرتون باید کاملا داغ باشه از قبل جوری که به شیرینی شک بده پس فر را از نیم ساعت قبل با دمای ۲۰۰ درجه کاملا گرم کنید سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و خمیر آماده را داخل قیف و ماسوره دلخواه بریزید (ماسوره درشت باشه حالا شکلش کمی متفاوت باشه مهم نیست) (ساده یا شکوفه) و با فاصله ۵ سانتیمترماسوره بزنید داخل سینی فر،طبقه چهارم از پايين،يعني بعد از طبقه وسط قرار بديد. در فر را تو این مدت اصلا باز و بسته نکنید حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آماده ست. اگر دوست داشتید روی نان ها کمی تیره تر شود چند دقیقه آخر گریل را بزنید فقط مواظب باشید و بالای سرش بایستید که نسوزد. بزارید کمی سرد شود . نانها باید داخلش پوک و ترد باشه کاملا و اصلا خمیر نباشد حالا با خامه قنادی که با همزن کاملا فرم دادید داخلشو از زیر سوراخ کنید با ماسوره و قیف پر کنید (من خامه قنادی کولاک میگیرم هم طعمش عالیه هم خوب فرم میگیره بعد از باز شدن یخش ،البته نه كاملا،يه خرده بايد انسجام داشته باشه،حدود ۱۰ دقیقه با همزن بزنید تا فرم بگیرد و داخل نانها را پرکنید ) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 2 عدد سیب زمینی متوسط 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب 3 قاشق غذاخوری نشاسته نمک کافی سیب زمینی ها را به صورت دایره ای برش زده ، مدتی در آب خیس کرده ، شسته ، نمک و سرکه اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. مدتی صبر می کنیم و خشک میکنیم نشاسته را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. هر سیب زمینی گردی را که برش می دهیم کاملاً نشاسته ای خواهد بود همانطور که در فیلم دیده می شود .. در روغن داغ سرخ می کنیم .... آن را می گیریم و برای بار دوم در روغن داغ سرخ می کنیم ، سرخ شدن دو مرحله ای برای یک ترد خوب است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با اخلاق نيكو، گفتار نرم مى‏شود. امام علی (ع) (غررالحکم) یه کاپ کیک محشر و حسابی خوشمزه و فوق العاده ، کافی شاپی و مجلسی ، برای عصرونه و دورهمی ها بی نظیره 😍😍 تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) شکر ۲۲۰ گرم (یک لیوان) شیر ۲۵۰ گرم (یک لیوان) پودر کاکائو ۴۰ گرم ( حدود ۴ ق غ) آرد سفید ۲۵۰ گرم (یک و دو سوم لیوان) شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م) مواد به دمای محیط برسه . شکلات تخته رو خرد کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا آب بشه . تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم ، وانیل ریختم . روغن مایع و شیر رو اضافه کردم یک دقیقه هم زدم . شکلات آب شده ام رو که از گرمی افتاده ( گرم نباشه) داخلش ریختم . آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو ۳ بار الک کردم .داخل موادم ریختم و با لیسک مخلوط کردم . توی قالب کاپ کیک یا مافین از موادم تا دو سوم قالب رو پر کردم ‌ جا برای پف کردن بزارید . در فر از پیش گرم شده قرار دادم . فر برقی ۱۶۵ درجه حدود ۲۵ دقیقه ، طبقه وسط المنت پایین روشن فر گازی دمای ۱۷۰ الی ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه . بدون فر داخل فر دست ساز که روشش استوری هایلایت هست . بعد از پخت من برای تزیین از گاناش استفاده کردم ۵۰ گرم شکلات رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم آب بشه و بعد ۳۰ گرم خامه ریختم و وقتی کاملا مخلوط و یکدست شد از حرارت برداشتم . چون می خوام گاناشم سفت باشه میزان شکلات بیشتر از خامه است . اگربخواید نرمال باشه میزان شکلات و خامه یکسان باشه . بعد که کمی از حرارت افتاد، داخل قیف یکبار مصرف ریختم و روی کاپ کیک ریختم و روش کمی شکلات چیپسی ریختم . نکات : بسته به اندازه کاپ کیک شما تعداد متفاوته ،برای من ۲۹ عدد کاپ کیک در این اندازه شد ‌. می تونید جای قالب کاپ کیک و مافین توی یک قالب بزرگ و به صورت کیک درست کنید ، قالب ۲۵ در ۲۰ سانت یا گرد بین ۲۰ تا ۲۳ ، دما همون دما و تایم پخت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛