#گراتن_پاستا
به مردم ناسزا نگوييد، كه با اين كار در ميان آنها دشمن پيدا مى كنيد پیامبر اکرم (ص) (کافی)
سلام از غذاهای خوشمزه و دوست داشتنی 🙂 ، این گراتن خیلی شبیه لازانیاست و جای ورقه های لازانیا از پاستا استفاده میشه 😌
برای ۳ نفر
ماکارونی فرمی شکل نصف بسته (فرقی نداره چه طرحی باشه هر چی دلتون بخواد)
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
قارچ ۵ تا ۶ عدد
فلفل دلمه کوچیک ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم
رب گوجه ۱ ق غ
مواد گوشتی که من استفاده کردم مواد مایه ماکارونی هست در واقع . می تونین جای گوشت مرغ هم استفاده کنین .
یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم .
قارچ رو ورقه ای کردم و اضافه کردم .
گوشت چرخ کرده رو به پیاز اضافه کردم و تفت دادم ،فلفل دلمه خرد شده رو بهش اضافه کردم . نمک و زردچوبه و فلفل و آویشن و رب گوجه هم اضافه کردم .
ماکارونی فرمی رو داخل آب جوش که کمی نمک و روغن داره ، ریختم و بعد از حدودا ۱۲ دقیقه آبکش کردم و روش کمی آب سرد ریختم تا به ام نچسبن .
برای تهیه سس سفید یا بشامل : ۱ ق غ آرد سفید(قنادی) رو خیلی کم تفت دادم بهش ۲۵ گرم (۱ ق غ) کره اضافه کردم . بعد یک لیوان شیر گرم داخلش کم کم ریختم مدام هم زدم تا کمی سفت بشه . کمی نمک و فلفل هم ریختم .
داخل یک ظرف کفش رو کمی از این سس سفید زدم تا موادم بعد از پخت نچسبه و خشک نشه . بعد یه لایه مقداری پاستا ، روش مقداری مواد گوشتی ، روی اون پنیر پیتزا و بعد کمی سس سفید ریختم . باز دوباره به همین شکل پاستا ،مواد گوشتی و بعد پنیر پیتزا و سس سفید .
بعد ظرفم رو در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دادم . آخر هم ۲ دقیقه گریل رو روشن کردم روش برشته بشه .
پ.ن : بدون فر داخل تابه روی گاز می تونید درست کنید فقط رویه گراتن شما خیلی برشته نمیشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_فیلیپینی
خوشرویی ،کمند دوستی است .امام علی (ع) (میزان الحکمه)
سلام نان پاندسال ، نون فیلیپینی ، به خاطر داشتن بافتی نرم و لطیف و لایه آرد سوخاری بسیار مشهور هستش ، از نون هایی که برای صبحانه عالیه مخصوصا با کره و پنیر😋 ،و البته عصرانه هم میشه 😉😁
تخم مرغ ۱ عدد کوچک
شیر ۱۵۰ گرم (تقریبا دو سوم لیوان)
آرد نان فانتزی یا آرد سفید تقریبا ۳۰۰ گرم (تقریبا ۲ لیوان)
شکر ۲ ق غ
خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
کره ۵۰ گرم
نمک نصف ق چ
آرد سوخاری به میزان لازم
داخل شیر ولرم ۱ ق م شکر ریختم و ترکیب کردم .پودر خمیر مایه رو ریختم و بعد درش رو گذاشتم ۵ الی ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد .
در ظرف دیگه تخم مرغ و مابقی شکر رو کمی مخلوط کردم و خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم .آرد الک شده و نمک رو ترکیب کردم و کم کم داخلش ریختم . میزان آرد تقریبی هست ، آرد زیاد نریزید که لطافت نون شما رو می گیره . کره نرم هم که از قبل محیط بود کم کم به خمیر اضافه کردم و خمیر رو حدودا ۵ دقیقه ورز دادم و بعد داخل ظرفی که کمی چرب شده قرار دادم و روش رو پوشوندم ، یک الی یک و نیم ساعت محیط نسبتا گرم استراحت داشته باشه .
بعد از استراحت حجم خمیر بیشتر شده و پفش رو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه خمیر رو ورز دادم . به ۱۰ قسمت تقسیم کردم و هر چونه رو حدودا ۵۵ گرنی برداشتم و بعد داخل آرد سوخاری غلتوندم و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختم با فاصله از هم چیدم .روش رو پوشوندم ، ۲۰ ،۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشه . رومال هم نمی خواد .
داخل فر ۱۸۰درجه که از قبل گرم شده به مدت ۲۰ ، ۲۵ دقیقه قرار دادم . ظرف حاوی آب هم به خاطر ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون ها هم قرار دادم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاستا_آشیانه_ای
نشانه بلاغت، داشتن اندیشه ای سرشار از خِرَدورزی و زبانی سرشار از گویایی استامام علی (ع)
سلام یکی از غذاهای راحت و سه سوته درست میشه . از غذاهای مدرن و خوش خوراک 😊😉 که چه بزرگترها و چه بچه ها عاشقشن 🤗
برای ۲ تا ۳ نفر
پاستا آشیانه نصف بسته
سینه مرغ نصف عدد
قارچ ۵ تا ۶ عدد
سیر ۲ حبه
شیر ۲ تا ۳ لیوان
کره ۱ ق غ
نمک و فلفل سیاه ، آویشن به میزان لازم
پنیر پارمزان در صورت دلخواه
قارچ ها رو ورقه ای خرد کردم و کمی تفت دادم . سینه مرغ رو مکعبی خرد کردم و اضافه کردم و تفت دادم . نمک و فلفل سیاه هم ریختم . کره اضافه و سیر رو رنده کردم و ریختم . شیر رو ریختم و گذاشتم بجوشه و بعد خامه رو ریختم و ترکیب کردم . خامه هم می تونید نریزید ولی خوب بودنش خوشمزه تر می کنه .
پاستا آشیانه ای رو داخلش قرار دادم و در رو گداشتم تا بمونه و بپزه و میانه کار هم هم زدم . آخر کار آویشن ریختم . نمک هم تست زده بشه و نیاز بود ریخته بشه . من کمی پنیر پارمزان هم اضافه کردم و بعد از مخلوط کردن و به غلظت مناسب رسیدن از حرارت برداشتم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#همبرگر
مواد لازم برای خمیر
١ لیوان شیر ولرم
نصف لیوان آب
نصف لیوان روغن مایع
۲ عدد تخم مرغ (یک زرده برای روی خمیر)
١ ق م شکر
۱ ق غ مخمر
۱ ق م نمک
حدودا ۵ لیوان آرد
طرز تهیه:
شیر، آب شکر و مخمر را هم زده و ۵ دقیقه صبر میکنیم.
مواد دیگر را اضافه کرده و خمیر خیلی نرم درست میکنیم. روی آن را میبندیم تا استراحت کند و ۲ برابر شود.
خمیر را به دایره هایی اندازه ی نارنگی تقسیم بندی میکنیم. داخل سینی قرار داده و ۱۵ دقیقه دیگر صبر میکنیم. زرده تخم مرغ و کنجد را روی آن مالیده و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد میپزیم.
پس از در آوردن از فر روی آن را پارچه میکشیم تا نرم شود.
مواد لازم برای همبرگر:
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ پیاز متوسط رنده شده
۱ ق غ سرکه
۱ ق غ داخل نان باگت خشک شده ی پودر شده
نمک و فلفل ب میزان لازم
مواد همبرگر را حداقل ب مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید و داخل یخچال استراحت میدهیم. آنها را به شکل همبرگر درآورده و سرخ میکنیم. سپس کاهو پیچ، حلقه پیاز، خیارشور، گوجه و سس قرمز و سفید و همبرگر را روی نون قرار داده و نوش جان میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_سیب_زمینی_و_مرغ
هم نشين خوب، از تنهايى بهتر است و تنهايى از هم نشين بد بهتر است. پیامبر اکرم (ص) (امالی)
یکی از خوشمزه ترین سالادها 😍😋 یه پیش غذای عالی که ، از نظر من خودش یه غذای کاملی هست .
سیب زمینی ۲ عدد
سینه مرغ ۱۵۰ گرم
ذرت ۴ تا ۵ ق غ
خیار شور ۳ تا ۴ عدد
پیازچه خرد شده یا جعفری خرد شده یا شوید خرد شده ۲ ق غ
ماست ۳ تا ۴ ق غ
سس مایونز ۳ ق غ
سس خردل ۱ ق غ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
مرغ رو با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه گذاشتم بپزه و بعد از پخت ریش ریش کردم .
سیب زمینی رو پوست کندم و مکعبی خرد کردم . داخل قابلمه آب جوش همراه نمک ریختم و سیب زمینی رو اضافه کردم و گداشتم بپزه و بعد آبکش کردم .
خیارشور رو هم نگینی خرد کردم . پیازچه رو هم خرد کردم.
در یک ظرف بزرگتر ، سیب زمینی ، مرغ ریش ریش شده ، ذرت ، خیارشور ، پیازچه رو ریختم .
برای سس : ماست و سس مایونز و سس خردل همراه نمک و فلفل ترکیب کردم .
به مواد سس رو اضافه کردم و مخلوط کردم . یک ساعت در یخچال قرار دادم و بعد آماده سرو هست .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاستیل_خونگی😍😋
پودر ژله ۱ بسته(طعم دلخواه)
گلوکوز ۲قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
آب ۱ فنجان
اول پودر ژله دلخواه و دو قاشق پودر ژلاتین رو داخل یک ظرف مناسب بریزید و سپس یک فنجان آب رو بهش اضافه می کنیم و یه مقدار هم می زنیم تا پودر ژله و آب ترکیب و یکدست بشه.بعد ژله رو رو کتری میزاریم تا با بخار آب به روش بن ماری ذرات ژله کاملا حل بشه.بعد 2 قاشق گلوکوز رو اضافه کنید و اون رو خوب با مواد حل می کنیم.بعد کف هایی که سطح ظرف به وجود اومده رو به کمک یک قاشق خارج می کنیم تا مایه شفاف بشه.در آخر مواد مایع رو با یک قاشق داخل قالب های سیلیکونی بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فریزر قرار بدید تا پاستیل های ما آماده بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛