فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلیم_بادمجان😍😋
کشک یک عدد 500 گرم
عدس پیمانه
لوبیا یکپیمانه
پیاز ۴ عدد درشت
برنج یکپیمانه
سیر یک کله
زردچوبه
فلفل سیاه
پودر عصاره مرغ
گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنینو بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
گندم 5 پیمانه
نخود 1 پیمانه
لوبیا چیتی 1 پیمانه
عدس 2 پیمانه
گوشت گوسفند یا گوساله 700 گرم
نمک
فلفل قرمز و سیاه
زردچوبه
دارچین
روغن حیوانی
قلم گوسفند یا گوساله
طرز تهیه🔻
همه حبوبات و حدود یکروز خیس کنید و تو این مدت چند سری آب اونو عوض کنید.
میتونید هم از گندم پوست کنده که سریعتر میپزه هم گندم با پوست استفاده کنید، ترجیح من گندم پوست کنده است، ولی ترکیب هر دو هم خوب میشه.
اول دوتا پیاز متوسط و رنده کنید و با کمی روغن سرخش کنید، بعد گوشت و بهش اضافه کرده و اونو کاملا تفت بدید. تو این مرحله فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه و رو بهش اضافه کنید، نمک و بعد پختن گوشت اضافه میکنیم.
تمام این مراحل و که میگم میتونید جداگانه انجام بدید یا مواد و تک تک بپزید و میکس کنید، یا اگه میخواهید سریعتر به نتیجه برسید داخل زودپز بپزید، من بعد تفت دادن گوشت به اون به مقدار لازم آب اضافه کرده و گندم و بهش اضافه کردم تا بپزه.حتما دقت کنید گندم و اگه تو زود پز میپزید حتما نیم ساعت یه بار هم بزنید تا ته نگیره.
تو قابلمه جداگانه نخود و لوبیا و عدس و قلم و ریختم تا بپزه، مقداری از آب گوشت و هم به اون اضافه کردم.
من همه مواد و حدود 1.5 ساعت هم داخل زودپز پختم، هر چقدر به مواد برا پختن زمان بدید همونقدر جا افتاده و خوشمزه میشه، اگه بخواهید رو گاز بپزید حتما 5 الی 6 ساعت بهش زمان بدید.
گوشت و بعد پختن از مواد جدا کردم و ریش ریش کرده و اضافه کردم.
گندم و بعد پخت با حبوبات مخلوط کنید و حدود 1 الی دوساعت بزارید حتما باهم بپزن تا ترکیب بشن.
آخر سر روی آش میتونید دارچین و حتما روغن حیوانی بریزید و نوش جان کنید، برا تزیین اگه دوست داشتید از پیاز داغ استفاده کنید که من نریختم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_عسلی
فرصت ها چون ابر می گذرند ،پس فرصت های نیک را غنیمت بدارید .امام علی (ع) (نهج البلاغه)
یک نون خوشمزه و عالی .برای کسایی که نون شیرین و طعم عسلی دوست دارند🙂 .
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ولرم ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
کره ۲۵ گرم
پودر خمیر مایه ۶ گرم (۱ ق م)
عسل ۱۰۰ گرم تقریبا (۵ ق غ)
شکر ۱ ق م( جهت عمل آوردن خمیر مایه)
نمک ۱/۴ ق چ
آرد نون فانتزی یا آرد سفید حدودا ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم ، حدودا دو و نیم تا سه لیوان
شیر ولرم و خمیر مایه و شکر رو مخلوط کردم و در ظرف رو حدودا ۵ تا ۱۰ دقیقه گذاشتم تا خمیر مایه به عمل بیاد .
توی ظرفی بزرگتر تخم مرغ ، کره نرم ، نمک و عسل خوب مخلوط کردم ، خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم . بعد آرد رو تدریجا اضافه کردم و ورز دادم میزان آرد توی نون ها همیشه تقریبی هستش .کم کم آرد رو بریزید و ورز بدید تا خمیر به دست نچسبه .حواستون هم باشه آرد زیادی لطافت نون رو می گیره . چون عسل هم داره عسل کمی چسبندکی در خمیر ایجاد می کنه و خیلی زیاد از حد ارد نریزید اگر دیدید تکه ای از خمیر می چسبه ایراد نداره کل خمیر به دست نمی چسبه خوبه . پس در میزان ریختن ارد توحه کنید.
بعد خمیر رو در ظرف تمیز که کمی چرب کردم قرار دادم و روی ظرف پوشوندم و گذاشتم جای نسبتا گرم به مدت یک تا یک و نیم ساعت استراحت کنه .
بعد از استراحت پف خمیر رو گرفتم و یک دقیقه ورز دادم ، از خمیر ده تا چونه جدا کردم و هر کدوم رو نوار باریک درست کردم و این نوارها دوتا دوتا جداگانه مارپیچ کردم . بعد سر یه قسمت مارپیچ رو نگه داشتم و بقیه رو نوار رو به دورش پیچیدم تا شکل گل بشه .
البته نحوه پیچیدن دل به خواهی هست .
توی سینی فر چیدم و روش رو با پارچه پوشوندم ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشه.
بعد استراحت دوم برای رومال یک زرده تخم مرع و زعفران غلیظ و ۱ ق م شیر و ۱ ق م عسل رو خوب هم زدم و روی نون ها مالیدم و در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده ، طبقه وسط به مدت حدودا ۲۵ دقیقه قرار دادم . ظرف آب هم برای مرطوب موندن در فر فراموش نشه . برای طلایی شدن روی نون کمی گریل (شعله بالا ) رو آخر یکی دو دقیقه روشن کردم . و بعد از خارج شدن از فر کمی عسل و آب رو مخلوط کردم و عسل رقیق شده بشه، تا نون داغ بود روش دادم . و با رویه عسل خیلی خوشمزه شد .
به این صورت ۵ عدد نان میشه .
بدون فر خم در فر دست ساز و تابه روی گاز می تونید درست کنید .
در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مزه دار کردن جوجه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مزه دار کردن جوجه زعفرونی😋
👈این مقدار برای ۱ کیلو جوجه کباب هست.
خب راهکارهای لازم برای اینکه جوجه بعد از پخت خشک نشه چیه؟
شاید ظاهرا درست کردن جوجه کباب ساده به نظر برسه، پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران را به تکه های جوجه اضافه میکنیم و بعد کبابش می کنیم ولی نکاتی داره که باید رعایت بشه.
♦️ مرغی که برای جوجه کباب استفاده میکنید باید تازه باید باشه تا بعد از پخت جوجه ها بو ندن.
♦️یادتون باشه پیاز را نباید ریز ریز کنید یا رنده کنید وگرنه بعد از پخت یه لایه تلخ و سوخته پیاز روی جوجه خواهید داشت.
همیشه پیاز را خلال کنید.خلال درشت تا راحت از جوجه ها جدا کنید.
♦️دوستان جوجه کباب اصیل و زعفرونی فقط و فقط زعفران داره نه زردچوبه.پس یادتون باشه با دست و دل باز زعفران دم کنید تا رنگ و عطر جوجه حفظ بشه.
♦️سس مایونز تضمینی هست بر اینکه آب توی جوجه حفظ بشه و خشک نشه.
♦️آبلیمو نباید زیاد باشه.بعضی دوستان به اشتباه مقدار زیادی آبلیمو میزنن و جوجه را در اون استراحت میدن و بعد می بینن که جوجه خشک شده بعد از پخت.
پس فقط در حدی که عامل اسیدی داشته باشیم آبلیمو بزنید نه در حد غوطه ور شدن.
♦️ماست ترش میتونه جایگزین آبلیمو باشه ولی وجود این دو عامل کنار هم باعث خشکی جوجه میشه.
♦️برای رفع بوی زُهم مرغ وجود نمک لازمه پس حذفش نکنید.
♦️زمان استراحت جوجه خیلی مهمه.حداقل ۶ تا ۱۲ ساعت در یخچال استراحت بدید.
♦️جوجه زیاد توی مواد و در یخچال بمونه شروع به فاسد شدن میکنه.پس زمانبندی پخت را رعایت کنید.
♦️به دلخواه میتونید یه حبه سیر که از وسط نصف شده لای جوجه ها بذارید ولی واجب نیست.
♦️برای لذیذ تر شدن جوجه ها بعد از پخت تا داغ هستن کره روی آنها بزنید.
♦️مورد آخر اینکه جوجه را همون روز میل کنید.ذات جوجه کباب اینه که هر چقدر بمونه سفت تر میشه.
روش های زیادی برای مرینیت کردن جوجه هست ولی این روش برای جوجه زعفرونی تضمینی و امتحان شده است🤗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله ی مرغ با سس مرکبات😍😋
مواد لازم:
فیله مرغ 🍗رو بُرش بدید و با مواد زیر مزه دار کنید.
پودر سیر🧄
پودر پاپریکا🌶
نمک🧂
فلفلسیاه🌶
آب پرتقال تو سرخ (۲ تا)🍊
نصف لیمو ترش🍋
زعفرون دم شده.💛
به سیخ چوبی بکشید، سرخ کنید(هر طرف ۳ دقیقه)
بعد از اون حرارت رو کم کنید و سس مرینیت رو روی فیله ها بزارید و در ماهیتابه رو برای ۵ دقیقه بزارید.
.
زرشک رو با شکر، یک سر انگشت نمک، کره و زعفرون، ۳۰ ثانیه حرارت بدید، بعد از اینکه خاموش کردید، چند قاشق از اون برنج دم شده رو توی زرشک بریزید و غذا رو سِرو کنید.
نوش جونتون.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_سیب_زمینی😍😋
سیب زمینی پخته (خیلی نرم نشه )
۴ عدد
هویج خام ۱عدد
پیازچه هر چقدر دوست داری
فلفل دلمه قرمز ۱عدد
شوید
خیار شور ۶-۵ عدد
ذرت ۱/۲پیمانه (نصف کنسرو)
برای سس
۲قاشق غذا خوری مایونز
۲قاشق ماست
۱قاشق چایخوری خردل
۱قاشق غذا خوری لیمو ترش
روغن زیتون ۲قاشق غذا خوری
نمک و فلفل
سیب زمینها را بذارین خنک بشن بعد خرد کنیدمواد سالاد و سس رو كه با هم مخلوط کردین حداقل۲ساعت تو بخچال بمونه برای تزیین میتونید از حلقه قالب کمربندی استفاده کنید.در کنار مرغ یا گوشت هم عالیه حتی با پنیر کوزه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_پادرازی😍😋
مقدار شیرینی این شیرینی کمه میتونید پودر قند رو بیشتر بریزید. وقتی شیرینی رو از فر خارج کردید بذارید کاملاً خنک وسرد بشه و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید اگر اینکار رو بکنید شیرینی هاتون پودر میشه
آرد سفید 140 گرم
آرد نخودچی 140 گرم
آرد برنج 100گرم
روغن جامد لادن طلایی زعفرونی 210 گرم
پودر قند 50گرم
عسل 50گرم
هل 1قاشق چایخوری
زعفران 1قاشق چایخوری
ابتدا روغن و پودر قند رو با همزن یه 3_4دقیقه ای میزنیم تا کاملاً مخلوط بشه. (روغن رو آب کنید دوباره بذارید سرد بشه وبعد استفاده کنید)
بعد آردها رو الک میکنیم و مخلوط کرده و کم کم طی سه مرحله به موادمون اضافه میکنیم. سپس عسل وپودر هل و زعفران رو میریزیم که یه خمیر خوشرنگی بهمون بده.خمیر را برای 3الی 4ساعت استراحت میدیم بعد سینی فر را کاغذ روغنی میپوشانیم. خمیر را با وردنه به قطر نیم الی یک سانت پهن میکنیم وبا قالب شیرینی زبان قالب میزنیم. بعد یک عدد زرده تخم مرغ رو با زعفران مخلوط کرده وبا برس روی شیرینی ها میمالیم وبا چنگال روشو مدل میدیم وپودر پسته یا کنجد میپاشیمودر فر از قبل گرم شده بادرجه 170به مدت 10دقیقه میذاریم بپزه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو
.
هر كس خوبى بكارد، خشنودى درو مى كند و هر كس بدى بكارد، پشيمانى درو مى كند، هر كس هر چه بكارد، همان را برداشت مى كند. امام صادق (ع) (کافی)
سلام از مهربونی هاتون ، از لطف و انرژی های خوبتون خیلی ممنونم 🌹🌹🙏🙏🙏
.
یه مدل از از کوکومرغ ، انواع مدل های کوکوها رو داریم این یه نوع خوش خوراک هست . موادش دل به خواهیه یعنی اینکه هر کدوم رو که علاقه مند هستین می تونین نریزین 😊
این ترکیب عالیه ، درست کردنش هم راحته . .
آشپزی خاص
برای ۸ تا ۹ عدد کوکو
سینه مرغ ۳۰۰ گرم (حدودا نصف یه سینه کامل)
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر پیتزا ۷۰ گرم ( اندازه به میزان دلخواه)
ذرت و هویج و نخودفرنگی ۳ تا ۴ ق غ
پیازچه خرد شده ۲ ق غ
آرد (آرد قنادی یا نانوایی) ۲ تا ۳ ق غ
نمک و فلفل و پودر آویشن و زعفران به میزان لازم
سینه مرغ رو چرخ کردم .
توی یه ظرفی سینه مرغ چرخ شده ، پیازچه ،
آرد ، تخم مرغ ، ذرت و هویج و نخودفرنگی ، نمک و پودر آویشن و فلفل و پنیر پیتزا خوب ترکیب کردم . مقداری زعفران هم بهش اضافه کردم .
تابه رو با مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دادم با قاشق از مواد داخل روعن ریختم و با حوصله شروع به سرخ کردن کردم .
می تونین آرد همنریزین ببینین انسجام داره کوکوتون لازم نیست اگر نه آرد اضافه بشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_زعفرانی
همه پليدى ها را در خانه اى نهادند و كليد آن، دروغ است. امام حسن عسگری(ع) (بحارالانوار)
آشپزی خاص
حلوا از اون دسرهای خوشمزه است که داریم به ایام ماه مبارک هم می رسیم و در افطار جایگاه خاصی داره .
.
.
آرد 1 پیمانه ( هم ارد نانوایی و از نوع سنگک میشه و هم آرد سفید قنادی ، با آرد سفید رنگش خوش رنگ تر و با ارد سنگکی خوشمزه تر میشه )
شکر ۱ پیمانه
آب ۲ پیمانه
کره و روغن جامد و مایع ۱/۲ پیمانه (مجموعا همه روی هم نصف پیمانه . دقت کنین میزان روعن در حلوا تقریبی هستش بیشتر چشمی باید دید که روعنش کافیه یا نه حدودی اینجا براتون ذکر کردم )
گلاب به میزان لازم (۱/۳ پیمانه)
زعفران سابیده به میزان لازم (در حد زیاد 😉)
هل پودر شده ( به دلخواه)
پیمانه من از لیوان دسته دار فرانسه استفاده کردم . هر چیزی میشه فقط معیار همشون رو براساس همون پیمانه ای که همه رو با اون اندازه می گیرین استفاده کنین .
اول آرد رو الک کردم و تفت دادم . چون می خوایم خیلی پر رنگ نشه من خیلی زیاد تفت ندادم حدودا ۲۰ الی ۲۵ دقیقه با حرارت خیلی خیلی کم .
برای شربت : در ظرف دیگه آب و شکر رو ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم تا شکر حل بشه و بعد زعفران و گلاب رو ریختم و به دلخواه هل هم می تونبن بریزین .
وقتی آرد رو بو دادم دوباره الک کردم و روغن و کره رو اضافه کردم ، کره باعث خوش طعمی و نرم شدن حلوا میشه . بعد کمی آرد رو با روغن تفت دادم و زیر شعله ملایم شربت رو اضافه کردم و هم زدم تا حلوا بسته بشه.
اون هایی که رنگش شکلاتی شده مقداری از حلوا جدا برداشتم و یه مقدار پودر کاکایو رو با اب حل کردم و داخل حلوا ریختم و روی حرارت قرار دادم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👈طرز تهیه:
ابتدا کاهو رو رشتههای نازک برش بزنید. هویجها رو هم خلالی نازک یا رندهی درشت کنید. بعد کمی آرد، ادویه و تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید. داخل ماهیتابهی داغ و کمی چرب شده با روغن به اندازهی مناسب گذاشته و وسط کوکوها رو هم با تخم مرغ پر کنید. دو طرف که پخته شد از وسط برش زده و سرو کنید.
نوش جونتون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این معجون طعمش با بیرونی ها هیچ فرقی نداره اما مدل آسون و خونگیشه😍حتمااا امتحانش کن👇🏻
🟡مواد لازم :
بستنی
موز
خامه
گردو
برای تزیین( پودر قهوه ، پسته ، گردو ، موز ، کنجد، عسل)
✅از پودر قهوه حتمااا استفاده کنید طعمش شبیه بیرونی ها میشه
✅میتونین از خامه صبحانه یا سنتی یا
قنادی هرکدومو که دارین استفاده کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهی سوخاری😍😋
این مدل ماهی خیلی خوشمزه اس و کاملا بوی ضخمش گرفته میشه. من از ماهی قزل استفاده کردم. از هر ماهی ای ک مناسب سرخ کردن باشه میشه استفاده کرد.
#ماهی_سوخاری
مواد مورد نیاز👇
ماهی (از هر ماهی ای میتونید استفاده کنید)
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۱ فنجان
زعفران ب مقدار لازم
نارنج یا آبلیموی تازه
نمک ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری پر
تخم مرغ ۱ عدد
اول از همه ب ماهی آب نارنج میزنیم بعد زعفران و نمک میزنیم. و در آخر نمک میپاشیم و میریم سراغ کوبیدن سیر. سیر رو نیمکوب میکنیم بعد بهش ۲ قاشق روغن زیتون میزنیم و دوباره میکوبیم تا کاملا له بشه و روی قسمت داخلی ماهی رومال میکنیم و ب مدت ۱ ساعت استراحت میدیم تا مواد کاملا ب خورد ماهی برن (روی ماهی برش های اریب میزنیم تا در زمان سرخ شدن مغز ماهی هم سرخ بشه). بعد از گذشت ۱ ساعت ماهی رو توی آبکش میزاریم تا آب اضافیش خارج بشه. توی ی ظرف با سطح صاف تخم مرغ رو خوب هم میزنیم تا از لختگی در بیاد. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و نعنا ک پودرش هم کردیم مخلوط میکنیم. ماهی رو ابتدا توی تخم مرغ آغشته کرده بعد توی آرد میزنیم. همه جای ماهی هم ب تخم مرغ و هم ب آرد آغشته بشه بعد آرد اضافه رو میتکونیم تا در زمان سرخ کردن روغنمون نسوزه . توی تابه روغن ریخته و میزاریم تا خوب داغ بشه. (اگر روغن سرد باشه شکل ماهی ب هم میریزه و امکان متلاشی شدنش زیاده.)
بعد دو طرف ماهی رو با حرارت ملایم سرخ میکنیم.
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لازانیا_مرغ😍😋
سینه مرغ.300 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
فلفل دلمه ای 1/2 پیمانه
قارچ.2پیمانه
رب گوجه فرنگی.1 قاشق غذاخوری
لازانیا.به تعداد لازم
پنیر موزارلا رنده شده .2 پیمانه
سس بشامل.به مقدار لازم
• نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پودر تخم گشنیز، پودر پاپریکا
ابتدا پیاز رو به صورت نگینی خرد می کنیم و با روغن تفت می دیم حالا سینه مرغواضافه می کنیم و با هم مخلوطشون میکنیم.حالا فلفل دلمه ای رو که نگینی خرد کردیم رو به مخلوط مرغمون اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه با هم تفت می دیم. قارچ رو هم که اضافه کردیم همراه با بقیه مواد تفت می دیم ولی نه اونقدری که رنگش عوض بشه و تیره بشه.نمک و فلفل، آویشن و کمی پودر پاپریکاو رب رو با مواد مخلوط کرده نمک و ادویه ها رو اندازه کردیم، حالا کف ظرف مورد نظرمون رو از سس بشامل میریزیم سپس یک لایه از لازانیا رو روی سس بشامل می چینیم. حالا با یک لایه فیلینگ مرغمون روی لازانیا رو می پوشونیم بعد به همین صورت همه لایه ها رو روی همدیگه قرار میدیم روی لایه آخر لازانیا رو سس بشامل می پوشونیم. داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت نیم ساعت قرار می دهیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله رولی
هر بسته ژله با رنگ دلخواه رو با دو سوم لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار اب جوش هم بزنین تا شفاف بشه
نصف لیوان بستنی رو به ژله ی گرم اضافه کنین و بذارین با گرمای ژله ذوب بشه
کف سینی 20 در 30 رو مرطوب کنین و روش نایلون فریزر پهن کنین و با روغن مایع چربش کنین
ژله بستنی رو توی سینی بریزین و حداکثر 45 دقیقه بذارین تو یخچال
بعد به صورت نواری برش بزنین و رول کنین
.
هر بسته ژله الوئه ورا رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنین و بذارین کنار تا کاملا خنک بشه (ولرم هم نباشه کاملا خنک)
کف قالب یا ظرفتون رو چرب کنین و مقداری ژله الوئه ورا بریزین و بذارین تو یخچال نیمبند بشه
ژله های رولی رو طبق سلیقه خودتون کف و دیواره قالب بچینین و روش کمی ژله الوئه ورا بریزین ، قالب رو پر کنین و بذارین 6 ساعت تو یخچال بمونه
(اگر قالب رو با ژله های رولی پر کنین و روش الوئه ورا بریزین نیازی نیست تو دو مرحله الوئه ورا بریزین، ولی اگر قالبتون با ژله رولی پر نمیشه یه بار الوئه ورا بریزین و بعد از نیمبند شدنش بقیه الوئه ورا رو بریزین)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کله جوش
کشک رو حتما با کمی آب رقیق کنید واضافه کنید
گردو رو پودر کنید ما زیادی پودر نشه دونه های به اندازه عدس توش باشه زیر دندون بیاد خوشمزه تره
کشک رقیق شده با آب حدود یک کاسه
پیاز بزرگ یک عدد
گردو یک لیوان سر خالی
نعنا خشک یک قاشق سرخالی
سیر دو حبه
آرد گندم یک قاشق سرخالی برای غلظت کله جوش
زردچوبه و فلفل وکمی آویشن وکمی نمک
تو زدن نمک دقت کنید کشک شور باشه نمک نمیخواد
پیاز رو با روغن تفت بدید تا طلای بشه سیر رنده شده اضافه کنید وتفت مختصر بدید توجه کنید سیر زیادی سرخ بشه تلخ میشه
پیاز که سرخ شد زردچوبه وفلفل وکمی آویشن و آرد و گردو ونعنا رو باهاش تفت میدیم کمی آب میریزیم تا کمی بجوشه وپیاز ها نرم بشه(ده دقیقه) سپس کشکی که رقیق کردیم کم کم اضافه میکنیم وهم میزنیم تا از کناره ها جوش بزنه یکی دو جوش که زد گاز رو خاموش کرده وبا نون برشته تلیت کنید و باپیاز خام ویا ترب سفید نوش جان بفرمایید نون کله جوش حتما باید برشته باشه نون نرم خمیر میشه خوشمزه نیست من از نون سبوس دار که شوید داره استفاده کردم اونم خوشمزه است نون تافتون هم خوشمزس
عزیزان کشک رو زیادی با آب رقیق نکنید اگر کشکتون غلیظه با آب کمی رقیق کنید
سیر و آرد اختیاریه دوست ندارید نریزید سیر چون تفت میخوره و خام نیست بو نمیده سیر خام که خورده بشه دهن بو میده
میتونید همراه نعنا کمی شنبلیه خشک هم بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛