فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نرگسی_اسفناج😍😋
۱-اسفناج پاک شده ۱ کیلوگرم
۲-پیاز ۶ عدد
۳-تخم مرغ۶ عدد
۴-رب۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
۵-روغن ۱/۲ پیمانه
۶-نمک - فلفل - زردچوبه- آویشن- از هرکدام ۱قاشق مربا خوری
۷-آب لیموی تازه یا نارنج ۳ عدد
۸- آب اضافه ۱ لیوان
ابتدا اسفناج را پاک کرده میشوریم ومیگذاریم با آب خودش بپزد بعد با کوش کوب له کرده بعد در ماهیتابه ریخته وروغن ریخته سرخ میکنیم بعد از ۵ دقیقه ادویه ها را میریزیم ورب را بعد دوباره کمی تفت داده واگه خواستیم خورش ما کمی آبدار باشد ا لیوان آب اضافه را ریخته اگه خشک تر خواستیم دیگه آب نمیریزیم بعد کمی دیگه تفت میدیم وپیاز سرخ سده را مخلوط کرده بعد تخم مرغ را در کاسه ای زده روش میریزیم وزیرو رو میکنیم حرارت کم باشدواگر دوست داشتیم تخم مرغ را درسته هم میشه ریخت
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍🍫شکلات پشمکی 😍😋
موادلازم :
🔹پشمک : به مقدارلازم
🔹شکلات کاکائویی سکه ای : ۱۵۰ گرم
🔹پودر پسته : به مقدار لازم
🔶احتیاج به دوتا شات قهوه خوری داریم که داخل یکیش پشمک میریزیم و با پشت قاشق خوب فشردش میکنیم بعد شات دومی رو داخل شات اولی میزارم و خوب فشار میدیم وقتی کاملا پشمکا فشرده شدن داخل ظرف یا روی توری پشمکارو برمیگردونیم
.
🔶شکلات های سکه ای رو روی بخار کتری بنماری کنید و برای راحتی کار داخل قیف بریزید
🔶پشمک هارو روی یه توری بزارید و با شکلات ذوب شده کاورشون کنید( من یکم پودر پسته هم روش ریختم ) توری رو چند مرتبه به سطح ضربه بزنید تا شکلات های اضافش بریزه و به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال بزارید
🔶بعد از ۱۰ دقیقه شکلات هارو به آرومی از توری جدا کنید و برعکس داخل شات قهوه خوری بزارید و قسمتی که شکلات نداره هم با شکلات ذوب شده کاور کنید و دوباره یخچال بزارید ( ۱۰ تا ۱۵ دقیقه )
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مـهربـان مـعبودم 🌙⭐️
شب خود و دوستانم را
بـه تـو میسپارم
آرزوهـایم زیاد است🌙⭐️
اما ناب ترین آرزویم🌙⭐️
نعمت سلامتیست
بـرای هـمه ی عـزیـزانم🌙⭐️
ان شـاءالله هـمیشه
سـلامت و شـاداب باشیـد🌙⭐️
شبتون بخیر و پُر از آرامش الهی🌙⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســلام صبحتون بخیر 🌸
#کیک_کاکائویی_شیری
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
2.5 لیوان آرد
2 لیوان شیر بعد از بیرون آوردن از فر
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را حداقل 5 دقیقه با همزن برقی بزنید. روغن مایع و شیر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد خشک را الک کنید و هم بزنید. در فر 175 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که خلال دندان از کیک تمیز بیرون بیاد بپزید. 5 دقیقه بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردید شیر سرد را بریزید و 10 دقیقه بعد کیک را برگردانید. روی کیک شکلات آب شده به روش بنماری بریزید. نوش جان
❣نکته:این کیک حالت خیس داره اگه خیلی خیس دوست ندارین شیر کمتری بریزین یا میتونین شیر نریزین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسلایس خرما
این اسلایس خرمایی هم مقویه، هم آسونه و هم خوشمزهه👌🏻😋
‼️میتونین نان میکادو رو کلا حذف کنین و بجاش پلاستیک رو کمی چرب کنین و مواد میانی رو ریخته و بزارین استراحت کنه و بعد برش بزنین.
‼️از هر مدل خرمایی میشه استفاده کنین، فقط بهتره پوستش نازک باشه.
.
مواد لازم :👇🏻
خرما ۵٠٠ گرم
بیسکویت پتی بور حدود ٢٠ عدد
گلاب ٢ ق غ
کره ٣٠ گرم
گردو خرد شده ٢ ق غ
کنجد ٢ ق غ
پودر نارگیل ٢ ق غ
دارچین ١ ق چ
نان میکادو ٢ ورق (قابل حذفه)
شکلات برای تزیین مقداری
.
طرز تهیه :👇🏻
خرما هسته گرفته و کره رو داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم میذاریم و مرتب با پشت قاشق فشار میدیم تا خرما له و نرم بشه (میتونین از خرمای چرخ شده هم استفاده کنین) بعد دارچین رو اضافه و از روی حرارت برمیداریم. گلاب، گردو، کنجد و نارگیل رو اضافه و مخلوط میکنیم و در آخر بیسکویت خرد شده رو اضافه و مخلوط میکنیم.
کف ظرف دلخواه یه پلاستیک فریزر انداخته و نان میکادو رو برش داده و کف ظرف میزاریم و از مواد آماده روش پهن و صاف میکنیم و روی مواد رو دوباره یه لایه دیگه نون گذاشته و فشرده میکنیم.حدود ١،٢ ساعت بهش استراحت میدیم و بعد با یه چا.قوی تیز به اندازه دلخواه برش داده و با شکلات آب شده و مغزیجات تزیین میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_ماکارونی_قالبی
ماکارونی پیچ یک بسته
ژامبون ۶ ورقه
خیارشور ۸ عدد
تخم مرغ یک عدد
نخودفرنگی ۱۰۰ گرم
هویچ ۱۰۰ گرم
ذرت ۱۰۰ گرم
سس مایونز به میزان لازم
سیب زمینی آبپز دوعددمتوسط
نمک وادویه به میزان لازم
آب لیمو دوقاشق غذاخوری
ماست دوقاشق غذاخوری
همه ی موادروباهم مخلوط کرده اگردوست داشتین داخل قالب پلاستیک بزارین موادروداخل قالب بریزین کاملافشرده کنیدوچندساعتی داخل یخچال بزارین بعدبرگردونید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_مجلسی_لایه_ای
من قالب کیک استفاده کردم سایز ۱۶ با ارتفاع ۹ هر قالبی دوس داشتید استفاده کنید، کاسه یا حتی قابلمه.
مواد سالاد اختیاریه:
سبزیجات رنگی استفاده کنید
هویج نیم پز دو تا
فلفل دلمه ای
سیب زمینی پخته ۴ تا (پاستا هم میشه)
پیازچه
خیارشور
مرغ پخته شده یا کالباس
ذرت
نخود فرنگی
نکات:
به سیب زمینی حتما نمک و ادویه دلخواهتونو بزنید که بی طعم نباشه.
لایه کف قالب در واقع روی سالاد میشه.
سعی کنید کاسه یا قالب رو کاملا پر کنید از سالاد
دو سه ساعت داخل یخچال استراحت بدید
سبزیجات نباید آبدار باشند
لایه آخر یعنی کف سالاد باید سفت باشه ذرت یا نخودفرنگی نریزید سیب زمینی خوبه.
هر لایه از سبزیجات که میریزید کل قطر قالب رو پر کنه که از بغل معلوم باشه
بین هر لایه سس بزنید که بهم بچسبند میتونید سس رژیمی بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پنینی مرغ یکی از خوشمزه ترینهاست
مواد لازم:
یک سینه ی مرغ
فلفل دلمه های رنگی از هر رنگ نصف
یک عدد پیاز متوسط
ده عدد قارچ
ادویه ها شامل زردچوبه،فلفل سیاه،پولبیبر، پودر سیر ،آویشن،نمک به میزان لازم
سه ق غ پنیر پیتزا
سه ورقه پنیر چدار برای عطر و طعم بیشتر.
🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖
فلفل دلمه های رنگی ،قارچ،مرغ و پیاز رو به اندازه های دلخواه خرد کنید،سعی کنید همه یک اندازه باشه که ظاهر ساندویچ جذاب تر شه.
پیاز ها رو تفت بدید تا کمی سبک شه مرغ ها رو همراه ادویه ها اضافه کرده و سرخ کنید سپس فلفل دلمه و قارچ رو اضافه کنید ده دقیقه در تابه رو ببندید تا مواد کاملا پخته شه بعد کمی پنیر پیتزا و اگه دوست داشتید برای عطر و طعم بیشتر پنیر ورقه ای بزارید در تابه و ببندید تا پنیر ذوب شه.
🧅🫑🍄🧅🫑🍄🧅🫑🍄🧄🧅🍄🫑🧄
نون باگت رو برش بزنید و با موادی که آماده کردید پر کنید
یه تابه رو بزارید گرم شه نون باگتی که با مواد گوشتی پر کردید رو داخلش بزارید وبا یه جسم سنگین فشار بدید تا هر دو طرف نون باگت گمی برشته شه بعد هم برش بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_توری
مواد لازم:
آب ولرم ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ٥٠٠گرم يا تا جایی که خمیر بدست نچسبه
روغن ۶ قاشق غذاخوری
پودر مخمر ۱ قاشق مرباخوری پُر
شکر ۱ قاشق برای عمل آوردن خمیر
نمک ۱ قاشق مرباخوری
زرده تخم مرغ برای رومال
خب اول اب ولرم رو با ۱ قاشق غذاخوری شکر مخلوط میکنیم بعد مخمر
رو روش میپاشیم و میزاریم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد
بعد تخم مرغ و نمک و روغن رو با قاشق
با هم مخلوط میکنیم بعد
مخمر رو اضافه و بدون هم زدن ، آرد رو روی مواد الک میکنیم آرد رو تا جایی
میریزیم که خمیر بدست نچسبه خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم و بعد روشو
با پلاستیک میپوشونیم و میزاریم حدودا یک ساعت بمونه تا حجمش دو برابر بشه بعد از خمیر برمیداریم و به هر شکلی که میخواییم ازش استفاده
میتونید اونو به هر شکل که خواستید استفاده کنید بعد
روشو زرده تخم مرغ و در صورت تمایل کنجد میزنیم و تو فر به مدت ۲۰
دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردیم که البته بازم بستگی به
دمای فرتون داره میزاریم تا بپزه بعد گریل رو روشن میکنیم تا روی نونها هم
طلایی بشه .
#مواد_میانی:
برای داخلش از هر موادی می تونید استفاده کنید فقط کم روغن باشه ،من از قارچ و کوکتلُ و فلفل دلمه رُب ادویه و پنیر پیتزا استفاده کردم همه رو نگینی خورد کردم و با هم تفت دادم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_موز_و_نارگیل
آن گونه که یاری میکنی ، یاری میشوی . امام علی (ع) (غررالحکم)
کیک خوشمزه و عالی 😍
برای عصرونه فوق العاده است 😍
با عطر و طعم عالی و دلنشین ☺️😍
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
شکر ۲۲۰ گرم (۱ لیوان)
موز ۱ عدد (پوره شده ۱۲۰ گرم)
پودر نارگیل ۵۰ گرم (حدود نصف لیوان)
آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ق م)
وانیل۱/۴ ق چ
سس کاراملی
شکر قهوه ای نصف لیوان
کره ۲۵ گرم
خامه ۵۰ گرم
تخم مرغ وشکر رو با همزن تا جایی زدم که کرم رنگ و کشدار بشه ، وانیل ریختم ، روغن مایع رو هم اضافه کردم و یک دقیقه زدم . موز رو له کردم و اضافه کردم . پودر نارگیل هم ریختم و در حد ترکیب شدن هم ردم .
آرد و بیکینگ پودر رو ترکیب کردم و سه بار الک کردم و کم کم اضافه کردم و مخلوط کردم .
قالب من میان تهی به قطر ۲۵ سانت هستش .کف و دیواره قالب رو با کره چرب و آرد پاشی کردم . مایه کیک رو ریختم و در فر از پیش گرم شده قرار دادم .
برای فر برقی دمای ۱۶۵ درجه ، حدود ۵۰ دقیقه ، طبقه وسط ، المنت پایین روشن .
برای فر گازی ، دمای ۱۸۰ درجه ، حدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه ، طبقه وسط
بدون فر در فر دست ساز که روشش استوری هایلایت هست و یا در تابه دو طرفه می تونید درست کنید .
کمی که از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم خنک بشه .
می تونید ساده سرو کنید یا هر نوع کرم و سس دل خواه درست کنید و رویه کیک بریزید .
من یه سس کاراملی سریع با شکر قهوه ای درست کردم .
شکر قهوه ای و خامه و کره رو با هم توی یه ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه و ذوب بشه و با مواد ترکیب بشه ،جوش که زد و شکر هم کامل حل شده بود کافی هست و از حرارت برداشتم ،از دما که کمی افتاد روی کیک ریختم و روش کمی پودر نارگیل ریختم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
کوفته بادمجان
مواد لازم:
گوشت قرمز نیم کیلو چرخ شده
۳ عدد بادمجان
۱ عدد پیاز رنده شده
۲ حبه سیر رنده شده
ادویه و نمک
پنیر چدار
مواد لازم برای سس:
۳ عدد گوجه فرنگی رنده شده
روغن
نمک
یک حبه سیر رنده شده
جند برگ ریحان برای تزئین
روش تهیه:
بادمجان ها را روی اجاق کباب کنید و پوست بکنید
گوشت و پیاز و سیر و ادویه را مخلوط کنید و مانند کلیپ روی پلاستیک پهن کنید.
روی بدنه بادمجانها خراش ایجاد کرده و مانند کلیپ حفره ای را ایجاد کنید و پنیر چدار را میان آن قرار دهید.
گوشت را توسط پلاستیک دور بادمجان ها را رول کنید.
کوفته های ایجاد شده را در دمای ۱۸۰ درجه داخل فر بپزید.
برای سرو میتوانید از سس حاصل از مخلوط گوجه و سیر که حرارت داده شده و چند برگ ریحان استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر همه کاره
مواد لازم برای۸ نفر
مواد اصلی
آرد سفید ۴ پیمانه
شکر ۶ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۸ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر گرم ۱ پیمانه
خمیر مایه خشک ۱ قاشق غذا خوری
بهبود دهنده ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
طعم دهنده (زنجبیل،دارچین،پودرهل،وانیل) به مقدار لازم
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
مواد لازم رومال
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
آب ولرم ۵ قاشق غذا خوری
کنجد به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا تمام موادخشک روباهم مخلوط و3،4بارالک میکنیم.موادروداخل یک کاسه بزرگ میریزیم ووسط اونوحفره ایجادمیکنیم.تمام موادمایع روبه ترتیب وسط حفره میریزیم وبایک قاشق بزرگ کم کم باهم مخلوط میکنیم.
۲- اگرخمیربدست آمده زیادچسبنده بود خیلی کم آردروش الک کنید ویااگرسفت بودباقاشق کم کم شیربهش اضافه کنید.سعی کنید موقع ورزدادن دستتون روبشورید خشک کنیدوبعدورزبدیددراین صورت بهترمتوجه چسبنده ویاسفت بودن خمیرمیشوید.
۳- آرداضافه به خمیرنزنید دراصل این خمیرباید کمی حالت چسبنده گی داشته باشه تانتیجه مطلوبی بده.تاموقعی خمیررو ورزبدیدکه دروسط کاسه جمع بشه ویک دست باشه.
۴- روی اونو با یک نایلون چرب شده بپوشانید ودرجای گرم قراردهید.زمانی که حجم خمیر3برابرخمیراولیه شد آماده استفاده است.خمیرروکمی ورزداده وبه تکه های مساوی تقسیم کنیدوبه دلخواه هرمدل وشکلی که مدنظرتون هست انجام بدید،کف سینی فرکاغذروغنی قرارداده وخمیرهای آماده شده روبه سینی انتقال بدید روی اونارو بایک نایلون چرب شده بپوشانیدودرجای گرم قراردهید تاحجم اونا 2،3برابربشه.
۵- موادرومال(آب وزرده تخم مرغ)روباهم مخلوط کرده وتوی دومرحله رومال بزنید،یعنی اول یک باررومال بزنید بعدکنجدپاشیده ودوباره رومال بزنید.فرتون روازقبل بمدت 10دقیقه گرم کنیدسپس سینی روداخل فرقراردهیدبمدت 16دقیقه بادمای 180،درآخرگریل رو4دقیقه روشن کنیدتاروی نانها برشته بشه.
سایر نکات
اول ازهمه ازتازه وسالم بودن خمیرمایه مطمئن شوید،حتما بایدشیرگرم باشه طوری که دست رونسوزونه ولی گرماش کاملا احساس بشه،اگربهبوددهنده ندارید میتونیدحذفش کنید اما اگر میتونیدحتما ازش استفاده کنیدچون ازاسمش مشخصه که به بهبودوکیفیت خمیرخیلی کمک میکنه،اگرمیخواهیدازاین خمیرنان شیرینی درست کنید میزان شکررو8الی10قاشق درنظربگیرید،حتما ازیک طعم دهنده که خودتون میپسندیداستفاده کنید تادرآخر کارنان ویاشیرینی خوش عطری داشته باشید،برای استفاده ی غذایی هم میتونید ازپودر زیره،فلفل،زردچوبه،و....استفاده کنید،بااین مقدارمواداولیه 8عددنان به اندازه هایی که درتصویرمیبینید بدست میاد،امیدوارم ازاین دستوراستفاده کنیدو ازش راضی باشید،تاجایی که به ذهنم رسیدتمام نکات روگفتم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"خوراک جوجه چوبی"
☝
سینه مرغ 1 کیلو گرم
شیر سرد نصف پیمانه
روغن کنجد یا روغن مایع نصف پیمانه
نمک ، فلفل سیاه و ادویه های دلخواه
دوستان ادویه کاملا سلیقه ای هست اینجا از زیره سبز و آویشن و فلفل قرمز هم استفاده شده
شما میتونین به دلخواه از ادویه های دیگر مثل زعفران و ... استفاده کنین
سیب زمینی به تعداد دلخواه
سیخ چوبی به میزان لازم
سینه هارو به قسمت های مساوی تکه کنین شیر و روغن و ادویه هارو اضافه کنین و مواد رو باهم مخلوط کنین
در ظرف رو بپوشانید و برای 2 الی 3 ساعت بزارین تو یخچال تا مواد به خرد مرغ بره و طعم دار بشه
حالا کف سینی فر کاغذ رو غنی پهن کنین و فر رو با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنین
جوجه هارو به سیخ بکشید و روی سینی فر بچینین
سیب زمینی هارو تو آب جوش نیم پز کنین پوست کنده تکه تکه کنین و بچنین روی سینی و از مواد سس که ته ظرف مرغ باقی مونده با قلمو روی جوجه ها و سیب زمینی ها بزنین
و سینی رو داخل فر قرار بدین تا کم کم بپزه و گریل شه
با برنج و نون میتونین سرو کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_مرغ
برای این تعداد
مواد لازم :
سیب زمینی متوسط پخته سه عدد
مرغ پخته شده ( بچه ها هر چی بیشتر بریزید خوشمزه تر میشه من یه تیکه مغز رون استفاده کردم )
هویج کوچک یک عدد خام
پیاز یک عدد رنده شده
تخم مرغ یک عدد
نمک زردچوبه پودر سیر ادویه کاری پودر آویشن
پودر سوخواری اسپایسی دو قاشق غذاخوری ( میتونید ساده بزنید یا اصلا حذفش کنید ولی باشه معرکه میشه )
طرز تهیه :
بچه ها من معمولا سیب زمینی و پوست میگیرم دو تیکه میکنم میندازم تو قابلمه روش آب میریزم اندازه یک لیوان در قابلمه رو میبندم میزارم بپزه بعد اینکه آبش کشیده شد و سیب زمینیها پخت با گوشت کوب میکوبم میزارم خنک بشه اگه چند ساعت قبل اینکار و کنیم خیلی بهتره سیب زمینی خوب خنک بشه روغن کمتری جذب میکنه . بعد خنک شدن هویج و رنده کردم و اضافه کردم مرغ پخته رو ریش ریش کردم اضافه کردم بعدم پیاز و رنده کردم اضافه کردم و ادویه ها رو و پودر سوخاریم زدم و همه رو با هم اول مخلوط کردم بعد تخم مرغ زدم و ورز دارم و بعدم با دست ورز دادم و تو روغن داغ سرخ کردم . مرغم با پیاز پختما
امیدوارم دوست داشته باشید .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_قارچ_مرغ رژیمی آینازجون
سينه ي مرغ و بصورت نواراي یا تکه های کوچک برش بزنيد روغن زيتون، فلفل، نمك، زردچوبه مخلوط كنيد با تيكه هاي مرغ و حسابي هم بزنيد و نيم ساعت تا يك ساعت استراحت بديد.
مقداری روغن کف تابه بریزید
بعد مرغ ها استراحت شون و كردن و خوب مزه دارشدن
بريزيدشون داخل تابه بعد ده دقیقه قارچ ها رو ریزکنید یک عدد پیاز به صورت نواری باریک روش خرد کنید بعلاوه فلفل دلمه ای به مرغ اضافه کنید بعد شعله رو كم كنيد در تابه رو ببندید و زمان بديد كه بپزه بعد که پخت در تابه رو بردارین تا آب مرغ کاملا بخار بشه و سرخ بشه
بعدخاموش کنیدو بهش آب نارنج تازه زدم من بعد کاهو خرد شده و گوجه و زیتون وخیارشور هم با مواد مخلوط کردم میتونید نون پيتا يا تافتونو برداريد خوراک قارچ و مرغ رو روش بریزید بعلاوه سس دلخواه خیار شور و آبليموی تازه یا آب نارنج تازه بزنيدو ساندویچ کنید
نوووش جان کنید این غذا راحت و خیلی خیلی خوشمزست حتما حتما امتحان کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ آسون 😍😋
مواد لازم:
کاهو🥬
سینه ی مرغ پخته 🍗
خیار شور🥒
ذرت🌽
برای سس:
سس مایونز 🥣
ماست🍶
شوید🌿
نمک و فلفل🌶🧂
آبلیمو🍋
پودر سیر 🧄
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زرشک پلو به روش رستورانی (با حجم زیاد)😍
مقادیر برای بیست پرس (سیر کن😊)
چهارکیلو برنج
بیست عدد ران مرغ به وزن هر عدد سیصد و پنجاه گرم (و وزن کلی ۷ کیلو)
یک و نیم لیتر روغن
یک مثقال زعفران
یک کیلو زرشک پفکی
صد و پنجاه گرم خلال پسته
صد و پنجاه گرم خلال بادام
یک لیوان گلاب
سه عدد پیاز
دو عدد فلفل دلمه قرمز
سه عدد هویج
شش قاشق غذاخوری رب
ادویه ها شامل : نمک دو قاشق غذاخوری، فلفل قرمز یک ق غ، پودر پاپریکا دو ق ع، پودر سیر دو ق غ ، پودر زنجفیل (زنجبیل) یک ق غ، آویشن دو ق غ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوا کشی فوق العاده خوشمزه👌
آرد ۱لیوان سر پر(کاملا فشرده شده)
شکر ۱لیوان
گلاب ۳/۴ لیوان
زعفران غلیظ ۲قاشق
روغن ۳/۴ لیوان
گلاب و شکر رو روی حرارت بذارید تا شکر حل بشه و نجوشه، از روی حرارت بردارید
آرد رو الک کنید و روغن رو اضافه کنید و با شعله ملایم مدام هم بزنید تا طلایی بشن
حالا زیر گاز و خاموش کنید و به آرومی شربت و زعفران رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله ای باقی نمونه
دوباره زیر گاز رو روشن کنید و به مدت فقط ۴الی ۵ دقیقه هم بزنید تا زمانی که رد ملاقه روی حلوا بمونه کافیه ، از روی حرارت بردارید
(اصلا نذارید زیاد بجوشه که حلواتون انگشت پیچ درنمیاد)
✅نکته کلی برای رسپی این حلوا= آرد و شکر برابر هستن ،گلاب نصف شکر
✅برای کشی شدن هم اگه موادتون کم بود، ۱/۳ گلاب بیشتر میزنیم
✅اگه حلوا در حجم بالا خواستید درست کنید گلاب نصف لیوان بیشتر بذارید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛