eitaa logo
آشپزی خاص
96.9هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
این کیک مناسب این فصل هست ومناسب مدرسه بچهاس😍 تخم مرغ ۲عدد شکر دوسوم لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری روغن مایع یک سوم لیوان شیریک لیوان سرخالی آرد حدودایک ونیم لیوان بکینگ پودر۲قاشق مرباخوری پودردارچین یک قاشق مرباخوری هویج رنده شده یک لیوان سرخالی گردوی خردشده ۴قاشق غذاخوری نکته:هویج رنده شده آب نداشته باشه مقدارآرد حدودی هست قالب روباروغن جامدچرب کنیدوبعدآردپاشی کنید میتونیدروی کیک روباپودرقندتزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این روش لازانیا خیلی خیلی راحت و فوری و بی دردسر هست و خیلی زود آماده میشه و خیلی خوشمزه اس همه هم تو یه تابه آماده میشه و تمام 🥰 لازانیا تابه ای یه پیاز متوسط دویست گرم گوشت چرخکرده کمی قارچ ورقه ای و فلفل دلمه ای نگینی یه پیاله ماست خوری پنیر پیتزا ادویه ها نمک فلفل پاپریکا آویشن پودر سیر ادویه لازانیا من از یه بسته لازانیا بیشترش رو ریختم دو سه ورق موند پیاز داغ کرده گوشت و ادویه ها رو تفت داده قارچ و فلفل اضافه خوب که تفت خورد رب گوجه زده بعد ورقه های لازانیا رو دو الی سه قسمت کرده و روی مواد قرار داده کمی مواد رو لابه لا قرار بدید و روش آب‌جوش بریزید تا روی ورقه ها رو بگیره درش رو بزارید تا نرم بشه و آبش کشیده بشه در آخر پنیر پیتزا اضافه و روش کمی آویشن ریخته و درش رو دوباره بزارید تا پنیر آب بشه و تمام لازانیا ی خوشمزه آماده اس نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بدون همزن هست و جز کیکهای کوئیک میکس هست (یعنی کیکهایی که بدون همزن تهیه میشن ،خیلی سریع وراحت) 🛑 من داخل قالب سایز ۲۰ پختم آرد ۲ پیمانه (۳۰۰گرم) پودر کاکائو ۱/۲پیمانه (۴۰گرم) شکر ۱و۱/۴ پیمانه (۲۵۰گرم) بیکینگ پودر ۲ق چ جوش شیرین ۱/۲ ق چ 🛑(من نزدم همین مقدار بیکینگ پودر ریختم) نمک ۱/۸ ق چ وانیل ۱/۴ق چ روغن مایع ۱/۲پیمانه (۱۰۰گرم) اب داغ ۱/۲پیمانه (۱۰۰گرم) شیر ولرم ۱پیمانه (۲۲۰گرم) تخم مرغ ۲عدد 👈آرد وپودر کاکائو را الک کنید سپس بیکینگ پودر،جوش شیرین،نمک وانیل وشکر را اضافه کرده وخوب مخلوط کنید وسط آن را کمی گود کنید روغن مایع ،شیر ،اب جوش ودرنهایت تخم مرغ ها را اضافه کنید (می تونید تخم مرغها را داخل ظرفی دیگر، کمی بزنید تا ازلختی در بیان بعد اضافه کنید) وبا همزن دستی خوب مخلوط کنید تا مایه کیک کاملا یکدست شود مایه کیک را درون قالب سایز ۲۰ تا ۲۳ کاغذ روغنی انداخته بریزید و در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید (با سیخ چوبی چک کنید اگر چیزی از کیک به سیخ چوبی نچسبید وتمیز بود کیک آماده است) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک را پس از ولرم شدن از قالب خارج کنید وپس از خنک شدن به دلخواه به چند قسمت برش بزنید هر برش کیک را با قهوه ،نسکافه، شیر ویا..مرطوب کنید وگاناش فرم گرفته بکشید (خامه شکلاتی هم می تونید) درنهایت کل کیک را استرکشی کنید وبا پودر بیسکوییت یا پودر کیک یا قهوه و... تزیین کنید من از مخلوط پودر بیسکوییت پتی بور +یکی دو قاشق پودر کاکائو وکمی نسکافه استفاده کردم با خرده های کیک وپودر کیک هم تزیین میکنند گاناش فرم گرفته: ۲۰۰ گرم خامه صبحانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم شکلات تلخ خامه را درون تابه روی حرارت کم گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا خامه باز شود وقتی از اطراف شروع به جوش زدن کرد شکلات خرد شده را اضافه کنید وسریع هم بزنید تا کاملا یکدست شود سپس از روی حرارت برداشته پس از خنک شدن داخل ظرف مناسب ریخته و دو سه ساعتی داخل یخچال قرار دهید یا به مدت کمتر فریزر تا گاناش سفت بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد از یخچال خارج کنید وبا همزن انقدر بزنید تا فرم گرفته و رنگ آن روشن شود این مقدار گاناش برای بین لایه ها واسترکشی نازک کیک به قطر ۲۰ کافیه ولی برای تزیین روش نمیرسه،که منم از خامه شکلاتی استفاده کردم دوستان من کیک را کیک شکلاتی کوئیک میکس درنظر گرفتم که ساده وراحت تهیش کنید وگرنه بعضیها این کیک ( بی بی ) را با کره تهیه میکنن وممکنه دستورها کمی متفاوت باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه آش خوشمزه و دوست داشتنی ، مقوی برای ۶ تا ۸ نفر جو پوست کنده ۱ پیمانه نخود نصف پیمانه لوبیا چیتی نصف پیمانه عدس نصف پیمانه بلغور جو ۱/۳ پیمانه برنج ۱/۳ پیمانه سبزی آش ۳۰۰ گرم (شامل تره ، اسفناج ، جعفری ،گشنیز ، شوید ، بعضی ها در این آش مرزه و ترخون هم می ریزند) پیاز ۳ تا ۴ عدد سیر ۲ حبه کشک ۲ تا ۳ ق غ آب قلم در صورت تمایل ۱ لیتر نعنا داغ به میزان لازم نمک و زردچوبه به میزان لازم حبوبات رو از شب قبل خیس کردم . اول جو و بلغور جو رو داخل قابلمه ای ریختم و آب اضافه کردم و گذاشتم بپزه . در قابلمه دیگه یک عدد پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم . سیر رو رنده کردم و اضافه کردم و با سیر کمی تفت دادم ، مقداری زردچوبه ریختم . نخود و لوبیا رو اضافه کردم و آب قلم ریختم (می تونید آب هم جای آب قلم بریزید) و گذاشتم بپزه . زمانی که نخود و لدبیا نیم پز شده ، جو و بلغور جو پخته رو بهش اضافه کردم . عدس و برنج رو هم ریختم و گذاشتم بپزه . هر زمان که آب غذا کم بود ، آب اضافه کردم . ۳ تا ۴ عدد پیاز رو خلالی کردم و سرخ کردم . نصف از این پیاز داغ رو داخل آش می خوام بریزم و نصفش رو برای تزیین آش . وقتی حبوبات پخت ، سبزی آش رو اضافه کردم ، نصف پیاز داغ رد هم داخلش ریختم ،گذاشتم کمی سبزی بپزه . یک ربع آخر کشک رو با کمی آب رقیق کردم و به آش اضافه کردم . نمک رو هم تست کردم و گذاشتم آش کامل جا بیفته . برای نعنا داغ ، روغن رو روی حرارت قرار دادم و کمی گرم شد ، نعنا خشک رو اضافه کردم و وقتی یکدست شد از حرارت برداشتم . آش رو با ماست و پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کردم . پ.ن : این آش در مدل های مختلف تهیه میشه ، یک سری سبزی آش داخل این آش نمی ریزند ، یک سری داخل این آش ، گوشت اضافه می کنند ، حبوبات هم همین طور که بسته به هر منطقه متفاوته و ، از ماش ،بلغور گندم ، لوبیا سفید هم میشه استفاده کرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این نون های لقمه ای خیلی خیلی عالی و راحته تو تابه هم در کمترین زمان درست میشه و یه گزینه ی خیلی خوب برای لقمه کردن مخصوصا بچه ها هست نون لقمه ای آرد سه پیمانه خمیر مایه : یک ق غ شکر : دو ق غ نمک : یک ق م آب ولرم : نصف پیمانه شیر ولرم: نصف پیمانه روغن مایع : یک چهارم پیمانه اردو الک کنید شکر و خمیر مایه رو اضافه کنید شیر ولرم و بعد آب ولرم و کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه حالا نمک و روغن و بعد ورز بدید تا لطیف بست تو ظرف درب دار چرب شده بزارید و روشو بپوشونید و یک ساعتی استراحت بدید بعد پفس رو بگیرید و چونه کنید میتونید روی سطح کار پهن کنید و کاتر بزنید فرقی نمیکنه بعد به تابه رو ده دقیقه ای گرم کنید نون هارو بچینید داخلش درش رو بزارید و سه چهار دقیقه بعد برگردونید اون سمتش هم بپزه به همین راحتی نون های خوشمزه ی ما آماده اس میتونید توی فر با دمای ١٨٠ هم حدود بیست دقیقه بپزید نوش جان بینهایت خوشمزه نرم و عالی 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍔مینی برگر مرغ🍔 🕧 زمان پخت : ۳۰ دقیقه ‌ 🍴مواد لازم🍴 سینه مرغ : ۶ عدد پنیر پارمسان : نیم پیمانه آرد سوخاری : ۱ و نیم پیمانه آرد ساده (همه منظوره) : ۱ پیمانه تخم مرغ : ۲ عدد روغن، برای سرخ کردن روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری پیاز، ریز خرد شده : ۱ عدد سیر، خرد شده : ۲ حبه سس گوجه فرنگی : ۲ پیمانه شکر : نیم قاشق چای‌خوری نمک : نیم قاشق چای‌خوری سس تند : ۱ پیمانه کره بدون نمک : نیم پیمانه نان ساندویچ کوچک : ۱۲ عدد پنیر موزارلا رنده شده : ۲ پیمانه تره ریز خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری ‌ 👩‍🍳 طرز تهیه 👩‍🍳 ۱- پنیر پارمسان را با آرد سوخاری مخلوط می کنیم. ‌ ۲- هر سینه مرغ را به ترتیب به آرد، تخم مرغ و مخلوط آرد سوخاری و پارمسان آغشته می کنیم. سپس سرخ می کنیم تا هر ۲ طرف آن طلایی رنگ شود. با باقیمانده سینه مرغ ها این کار را تکرار می کنیم و کنار می گذاریم. ‌ ۳- پیاز را حدود ۱۰ دقیقه در روغن سرخ می کنیم. سیر اضافه کرده و سرخ می کنیم تا بوی آن در بیاد. سس گوجه فرنگی را ریخته و هم می زنیم و نمک و شکر را می ریزیم. روی شعله کم به مدت ۱۰ دقیقه می پذیم. سس تند و کره را اضافه کرده و هم می زنیم. ‌ ۴- از روی حرارت بر می داریم. نان ها را تُست می کنیم و روی یک سینی پخت قرار می دهیم. تکه های مرغ را روی آن قرار می دهیم. مخلوط سس آماده شده را روی آنها می ریزیم. ‌ ۵- پنیر موزارلا را رو آن ها می ریزیم سپس می پذیم تا زمانی که پنیر ها ذوب بشن. تره می ریزیم و نان ساندویچ روی آنها می گذاریم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ مواد لازم: ران مرغ ۸ عدد سیب زمینی کوچک ۹_۱۰ عدد پیاز کوچک ۱۰عدد(۱پیاز بزرگ هم میتوانید استفاده کنیدتعداد کمتر) هویج ۱ عدد فلفل سبزبزرگ ۳ عدد(از فلفل سبز شیرین کوچک و یا فلفل دلمه ای میتوانید استفاده کنید) روغن مایع ۱ ق غ رب گوجه ۱ ق م رب فلفل ۱ ق م(در صورتی که در دسترس نبود رب گوجه بزنید) آب نصف استکان آویشن،نمک،ادویه های دلخواه مخصوصا زیره وکاری خیلی طعم خوبی به این غذا میدهد فلفل قرمز پرک شده طرز تهیه: مرغهاروشسته وخشک میکنیم،سیب زمینی هارا پوست گرفته و نصف میکنیم،پیازهارا پوست کنده و به اندازه دلخواه خورد میکنیم(اگر پیازها کوچک بود احتیاجی به خورد کردن ندارد) هویج روحلقه حلقه خرد کرده و فلفل هارا شسته و هسته هایش را خارج کرده وبه قطعات بزرگ خورد میکنیم،تمام سبزیجات خرد شده را در یک ظرف ریخته و روشون رب و آب و روغن و ادویه ها ونمک را ریخته و باهم خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم. بعدگوشت هاروریخته و مخلوط میکنیم،در یک کیسه مخصوص فر همه مواد را پر کرده و دهانشومحکم میبندیم،با چنگال ویا خلال دندان سه چهار تا سوراخ در پلاستیک ایجاد میکنیم،در فر گرم شده در دمای ۱۹۰درجه در حدود ۴۵دقیقه و یا بیشتر تا وقتی که سیزیجات نرم شود و گوشت بپزد ،میپزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی تند و آتشین 😝 ترشی خورا دستا بالا 🤚 فلفل مخصوص ترشی کشیده و باریکتره من همینو داشتم. مواد لازم فلفل تند واتشبن نیم کیلو هویج یک عدد سیر سه حبه فلفل دلمه رنگی از هر کدام یک چهارم اختیاریه نداشتید نریزید. ترخان ونعنا وکمی ریحان خشک مقداری تخم گشنیژ ونمک وسرکه به میزارن لازم فرقی نداره سرکه سفید باشه یا قرمز، سرکه انگور باشه. دو لیوان آب ویک لیوان سرکه ویک قاشق نمک بزارید رو گاز تا بجوش بیاد فلفل رو شسته شده رو بهش اضافه کنید حدود ده دقیقه بپزه کافیه سپس آبکش کنید. فلفل ها رو بچینید داخل شیشه مابینش هویج، سیر،فلفل دلمه ای وتخم گشنیژ ترخان و ریحان ونعنا بزارید نمک رو داخل سرکه حل کنید وبریزید روی مواد درب شیشه رو محکم ببنیدید وارونه کنید تا درش پرس بشه دو الی سه روز در دمای اتاق ودور از نور آفتاب بزارید بمونه سپس بزارید داخل یخچال بعد از دو هفته قابل مصرفه این ترشی با دیزی وکوفته ونیمرو خیلی عااالیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای من ۱۹ تا کاپ کیک به این اندازه شد . تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱۲۰ گرم (حدودا نصف لیوان) کره ۱۰۰ گرم شیر ۶۰ میلی (حدودا یک چهارم لیوان) شکلات صبحانه ۱۰۰ گرم (۳ ق غ) پودر کاکائو ۲ ق غ آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان) بیکینگ پودر ۴ گرم (حدودا ۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ همه مواد به دمای محیط برسه. کره و شکر رو با همزن ۴ الی ۵ دقیقه خوب با همزن زدم . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یک دقیقه با همزن زدم . وانیل رو اضافه کردم . شکلات صبحانه رو اضافه کردم و یه کم زدم و بعد شیر رو ریختم و یه کم هم زدم . مواد خشک آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو الک کردم و ترکیب کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک مخلوط کردم . داخل قالب مافین کپسول انداختم و از مواد کیک داخلش ریختم تا دو سوم قالب . از هر نوع قالب کاپ کیک می تونین استفاده کنین . فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و داخل فر ۱۸۰ درجه طبقه وسط به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . بعد از اینکه پخت و خنک شد داخل کاپ کیک رو سوراخ کردم و یه کم شکلات صبحانه داخلش ریختم و بعد روش رو با خامه فرم گرفته تزیین کردم . یه سری هاش رو روی خود خامه یه کم از خود همون کیکی که خارج کردم پودر کردم و روش ریختم . یه سری از کاپ کیک ها رو هم ساده نگه داشتم . طبق معمول من برای خامه فرم گرفته از خامه قنادی استفاده کردم . خامه رو که از فریزر بیرون اوردم گداشتم توی محیط یه کم نرم بشه اما هنوز یخمکی هست با همزن اول دور کند ۳ دقیقه زدم و بعد دور تند ۳ الی ۴ دقیقه زدم تا فرم بگیره و رد پره های همزن روش بمونه . داخل قیف ریختم ماسوره هم هر چی دوست دارین ماسوره من شماره 1M هست 🙂. پ.ن : جای کره ، روغن مایع هم میشه ولی با کره خیلی خوشمزه و عالیه . بدون فر هم توی فر دست ساز میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوری ترین و خوشمزه ترین سس کچاب و درست کن آب یک لیوان ۱ و نیم ق غ نشاسته ذرت ١ ق غ شکر(تو فیلم اضافه کردن شکر جا افتاده) یک سوم لیوان سرکه قرمز یا سفید نصف لیوان رب ادویه ها : نمک ، فلفل سیاه پودر پابریکا ، پودر سیر پودر گوجه(قابل حذف) من از هرکدوم نصف ق چ ریختم شما میتونید کم و زیادش کنید تا با ذائقه خودتون سازگار بشه غلظت سس هم به خودتون بستگی داره هرچقدر بیشتر بمونه رو گاز سفت تر میسه البته حواستون باشه بعد از سرد شدن یه مقدار سفت تر هم میشه ❌این سس تا چند ماه تو یخچال ماندگاری داره ولی پیشنهاد میکنم هر دفعه نهایتا ۲ برابر این مواد درست کنید تا تازه بمونه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥘 😋😍 ▫️یک عددسینه ویک عددران مرغ ▫️رب انار۳ق غ ▫️رب گوجه۱ق نمک،فلفل،دارچین،ادویه،زرچوبه،پودرسیر،پودرزنجبیل، ▫️سبزی خشک معطرازهرکدام۱ق غ :نعناع،پونه،جعفری،گشنیز،مرزه،آویشن ▫️پیاز۱عددمتوسط ▫️سیر۱حبه نکات لازم 🔴۱:اگه حبه سیرنداشتین ازپودرسیراستفاده کنین موقعی که پیاز رو سرخ میکنیدیک حبه سیرهم همراهش رنده وسرخ کنیددرغیراین صورت همراه ادویه هاپودرسیراضافه کنید 🔴۲: سبزی های اصلی این مرغ ترش که یک غذای شمالی هست گشنیز،جعفری،برگ سیر،اناریجه،زلنگ واوجی هست امااگرسبزی های شمالی دردسترستون نبودمیتونیدازسبزی هایی که قسمت بالانوشتم استفاده کنیدخوشمزش میکنه 🔴اگه رب انارتون خیلی ترش هست برای اینکه ملس بشه میتونید ازمقداربیشتری رب گوجه استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مـهربـان مـعبودم 🌙⭐️ شب خود و دوستانم را بـه تـو میسپارم آرزوهـایم زیاد است🌙⭐️ اما ناب ترین آرزویم🌙⭐️ نعمت سلامتیست بـرای هـمه ی عـزیـزانم🌙⭐️ ان شـاءالله هـمیشه سـلامت و شـاداب باشیـد🌙⭐️ شبتون بخیر و پُر از آرامش الهی🌙⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح آمدہ با عیش و طرب حضرت عشقــم برخیـــز و همان شهد ببخشا به همه بود و نبودم ☀️صبح چهارشنبه‌تون بخیر و نیکی❤️