eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃🌺 ســـ😊ـــلام ✋☕️ صبــــحتون پراز مهربانی خدا ❤️ ❤️خدای مهربان هر روز قوس طلایی را نقش میزند تا بدانیم رسیدن به او آسان است 😇 فقط کافےاست از دریای تردید ها با توکل گذر کنیم👌 🌺🍃صبح تون شـاد🍃🌺
خوراک باقلا سبز ساده مواد لازم برای۲ نفر سیر ۵ حبه روغن زیتون ۶ قاشق غذا خوری باقلا (سبز و تازه) ۲۰۰ گرم گشنیز (ساطوری شده) ۳ قاشق غذا خوری تخم مرغ (اختیاری) ۲ عدد آب به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا باقلا را از پوست جدا كرده و غشای آن را هم بگیرید.سپس سیر را ریز كنید و در روغن زیتون تفت دهید. ۲- سپس باقلا را نیز به سیر اضافه كنید و با هم كمی تفت دهید. بعد كمی آب اضافه كنید تا باقلا بپزد. ۳- پس از پخت باقلا، نمك و فلفل را اضافه كنید و 5 دقیقه قبل از كشیدن غذا تخم مرغ را نیمرو كرده و روی آن قرار داده و گشنیز خرد شده را به آن بیفزایید.و آن را با نان سرو كنید. سایر نکات این خوراك را میتوانید با برنج كته هم سرو كنید اضافه كردن ترشی دلخواه مثل آبلیمو،آبغوره یا سركه طعم این غذا را بهتر میكند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#با_رسپی_های_امتحان_شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک اسفنجی . مواد لازم :👇 تخم مرغ ۴ عدد آرد ۱۲۰ گرم شکر ۱۲۰ گرم بکینگ پودر ۱ ق چ آبجوش ۱ ق غ وانیل ۱/۲ ق چ ⭕️ قالب گرد به قطر ۲۰ سانتیمتر با ارتفاع ۶ سانتیمتر یا قالب گرد به قطر ۱۸ سانتیمتر و ارتفاع ۹ سانتیمتر طرز تهیه :👇 آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید کف قالب کاغذ روغنی بندازید و فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید. تخم مرغ، شکر و وانیل رو ۵ دقیقه با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه آبجوش رو در حین هم زدن اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگه هم بزنید مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی ۲ مرحله به صورت پراکنده روی مواد قبلی الک کنید. این کار باعث میشه آرد گلوله گلوله نشه با همزن دستی آروم مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست بشه ✔بیش از حد هم نزنید چون پف مواد میخوابه و کیک خمیر میشه مواد رو داخل قالب بریزید و قالب رو چند بار روی میز بکوبید بعد داخل فر بزارید زمان پخت تو فرهای مختلف متغیره برای من معمولاً یکساعت طول میکشه نیم ساعت اول به هیچ وجه در فر رو باز نکنید در نهایت وقتی روی کیک طلایی شد با خلال دندون چک کنید اگه تمیز از داخل کیک در اومد کیک آماده ست از فر در بیارید و وقتی از حرارت افتاد اطرافش رو آزاد کنید و اون رو روی پارچه نخی برگردونید تا کاملاً سرد بشه بعد داخل سلفون یا مشما بپیچید و تو یخچال بزارید و روز بعد برش بدید و خامه کشی کنید ✔اگه همون روز کیک رو برش بدید چون خیلی پوک و لطیفه ممکنه پودر بشه و برش یکدستی نداشته باشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوسیس_خانگی مواد لازم سه قاشق غذا پودر نشاسته دو ق غذا آرد سفید سه ق غذا پودر آب پنیر یا شیرخشک ( من از مخلوط هردو ریختم) یک عدد تخم مرغ سه چهارم لیوان آب یخ روغن مایع یک سوم لیوان ران مرغ یا گوساله بدون استخوان ششصد گرم سیر یک یا دو حبه خیلی ریز رنده یا پوره کنید سس گوجه(کچاپ)یک ق غذاخوری حدود دومتر کاور سوسیس برای ادویه : دو قاشق مرباخوری پودر پاپریکا ،نمک ، پودر پیاز و پودر سیر هرکدام یک ق مرباخوری ،پودر زنجفیل ،دارچین، آویشن از هرکدام نصف ق مربا خوری فلفل سیاه و قرمز تند به میزان دلخواه، جوز هندی و پودر هل هر کدام یکسوم ق چ، پودر میخک نوک ق مرباخوری گوشت رو دوبار با درجه ی ریز چرخ کنید و با درپوش ۳٬۴ ساعت بذارید یخچال تا کاملا سرد بشه تخم مرغ رو هم مستقیم از یخچال بیارید و استفاده کنید چون همه‌ی مواد باید کاملا سرد باشن اول آردهاو ادویه هارو مخلوط کنید ، بعد گوشت ،سس ،تخم مرغ روغن مایع سیر رو درغذا ساز یا خرد کن ،یا سبزی خرد کن میکس کنید بعد نصف آب یخ رو اضافه کنید سپس مخلوط آرد و ادویه رو اضافه و دوسه دقیقه میکس کنید اگر سفت بود باقی آب یخ رو بهش اضافه کنید نباید خیلی سفت یا شل باشه سپس داخل قیف بریزید و در کاور سوسیس تزریق کنید ، کاور سوسیس رو در اندازه ۴۰سانت برش بزنید تا مواد راحتتر به داخلش پمپاژ بشه بعد دوسر کاور رو با نخ خوب ببندید و از طول نیز به قسمت‌های مساوی تقسیم کنید و کمی بپیچید مطابق فیلم و با نخ کوک محکم ببندید و چندبار گره بزنید بعد داخل آب در حال جوش بذارید،با درب باز و با حرارت متوسط حدود ۴۵ دقیقه بپزه ، آب باید نا محسوس و ریز جوش بخوره ، بعدش داخل آب سرد بذاریدتا سریع خنک بشه و برای ۲۴ ساعت در یخچال بذارین تا طعم ها خوب به خورد هم برن و بعد مصرف کنید ،برای یکماه میتونید فریزش کنید،نوش جانتون🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: گوجه فرنگی رسیده: 24 عدد (حدود 2 كیلوگرم) پیاز بزرگ: یك عدد فلفل‌دلمه‌ای قرمز بزرگ: یك عدد دانه خردل: یك قاشق چابخوری فلفل شیرین: یك قاشق چایخوری دارچین: یك چوب شكر قهوه‌ای: یك پیمانه نمك: یك قاشق سوپخوری سركه سیب: یك و نیم پ پاپریكا (نوعی فلفل قرمز): یك قاشق سوپخوری طرز تهیه: گوجه فرنگی‌ها را پوست بكنید و پس از در آوردن قسمت‌های داخل، آنها را خرد كنید. پیاز را نیز خرد كنید، دانه‌های فلفل‌دلمه‌ای را هم در بیاورید و خرد كنید. حالا گوجه فرنگی، پیاز و فلفل‌دلمه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود. سپس مواد را در مخلوط‌كن ریخته و به صورت پوره در بیاورید. حالا پوره آماده شده را مجدد به ظرف برگردانید و به مدت یك ساعت روی حرارت زیاد قرار دهید تا غلیظ شود و حجم آن به نصف مقدار اولیه كاهش پیدا كند. حالا در پارچه‌ای تمیز دانه‌های خردل، فلفل شیرین و چوب دارچین را قرار داده، سر آن را ببندید و سپس در پوره قرار دهید. در این مرحله، شكر و نمك را نیز به مواد اولیه اضافه كنید و بگذارید مواد روی حرارت كم در حالی كه مرتب آن را به هم می‌زنید به مدت 25 دقیقه بپزد. سپس سركه سیب و پاپریكا را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه دسر خنک میوه ای برای روزهای گرم 😍😋 خوبى عادت است و بدى لجاجت. پیامبر اکرم (ص) شیر ۲ لیوان شکر ۷۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان) آرد سفید ۱۵ گرم (حدود ۱.۵ ق غ) نشاسته ذرت ۱۰ گرم (حدود ۱.۵ ق غ) توت فرنگی ۲۰۰ گرم (پوره شده حدود ۱ لیوان) بستنی وانیلی یا توت فرنگی ۱۰۰ گرم (حدود ۴ ق غ) وانیل ۱/۴ ق چ کره ۲۵ گرم شیر ، نشاسته ذرت ، آرد سفید ،شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم و مرتبا هم زدم تا به غلظت برسه . آخر کار وانیل و کره ریختم و از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار از دما بیفته . توت فرنگی ها رو خرد کردم ،توت فرنکی خرد شده رو همراه بستنی با هم ترکیب و میکس کردم و به مواد محلبی ( از دما افتاده ) اضافه کردم و با هم مخلوط کردم . یکدست شد داخل ظرف مورد نظر ریختم ، حدود ۴ ساعتی یخچال بمونه . من برای تزیین از پودر پسته و توت فرنگی استفاده کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول از همه بگم ڪه میزان مواد به سایز ظرف شما بستگے داره...و من طبق معمول مواد رو چشمے ریختم... بهتره واسه طعم عالے و حرفه اے تر پوست سیب زمینے رو نگیرید چون وقتے سیب زمینے رو با پوست در فر قرار میدید طعم فوق العاده اے میگیره پوست سیب زمینے رو با برس خوب بشورید و برشهاے تیم سانتے بدید اگه مثل من سیب زمینے رو در فر نیم پز ڪنید مصرف روغن به حداقل میرسه و حتے میتونید از روغن زیتون واسه اینڪار استفاده ڪنید. اگه فر در دسترس ندارید میتونید با حداقل روغن سیب زمینیا رو در تابه در حدے ڪه ڪمے نرم و نیم پز بشن تفت بدید...نباےد زیاد سرخ بشن😉 اگه بخواید خیییلے رژیمے بشه میتونید آب رو در قابلمه جوش بیارید و حدود 8 دقیقه سیب زمینے هاے ورقه رو در آب جوش و نمک بتدازید و بلافاصله آبڪش و بقیه مراحل رو انجام بدید. در گراتن ها معمولا براے طعم دهے از پنیر گرویر استفاده میشه و از اونجایے ڪه ممڪنه این پنیر در دسترس همه نباشه من اینجا براے بین لایه اا از پنیر تست ورقه(چدار یا گودا)استفاده ڪردم. اگه باز این پنیر در دسترس نبود میتونید از پنیر پیتزا بین لایه ها استفاده ڪنید. استفاده از پودر سیر روے سیب زمینیها طعم فوق العاده اے به این غذا میده حتما بین لایه ها مقدارے جعفرے و پیازچه ساطورے استفاده ڪنید نمیددنید ڪه چقدر محشر میشه سس بشامل ڪه بین لایه ها و در آخر روے سطح مواد میریزیم باید غلظت متوسط داشته باشه نه زیاد رقیق و نه خیلے غلیظ در نهایت ظرف رو در فر قرار بدید تا زمانے ڪه روے گراتن ڪاملا طلایے بشه..لازم بود چند لحظه گریل رو روشن ڪنید. اگه فر ندارید میتونید این غذاے خوشمزه رو در تابه روے گاز هم تهیه ڪنید. بهتره زیر تابه شعله پخش ڪن بذارید.و در طے پخت در تابه رو بذارید...اگه تابه معمولے استفاده میڪنید بهتره دم ڪن بذارید تا در تابه عرق نڪنه. 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ خوشمزه😍😋 اگه فقط یکبار مرغ اینمدلی درست کردید مطمئنم عاشق طعمش میشید و همیشه درست میکنید . درست کردنشم اصلا کاری نداره سینه مرغ رو از وسط برش بزنید داخل فویل بزنید و بهش نمک و فلفل سیاه و پامریکا اویشن بزنید داخل تابه دوطرفش رو سرخ کنید برای سس هم جعفری و پنیر پیتزا و روغن‌رو خوب مخلوط کنید و فویل رو دربیارید و داخلش بریزید و پنیر پیتزا و زرده تخم مرغ که کاملا اختیاریه قرار بدید کف سینی فر رو چرب‌کنید مرغها و گوجه و قرار بدید به مدت ۲۵۰‌تا ۳۵ دقیقه تا کامل مغز پخت بشه طعمش عالی میشه و متفاوت حتما‌ امتحانش کنید🎂 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شما میتونید این کوکی را توی فر هم درست کنید با دمای 180درجه حدود ده دقیقه حتما چک کنید مواد لازم ....... شکلات صبحانه 200گرم یا سه چهارم لیوان که من از مارک ایرانی فرمند استفاده کردم نوتلا هم می شه ولی خیلی گرون شده ارد کیک پزی 150گرم یا یک لیوان وربع تخم مرغ یک عدد طرز تهیه............ شکلات وتخم مرغ را خوب مخلوط کنید تا بکدست بشه ارد را کم کم اضافه ومخلوط کنید تا خمیری لطیف ونسبتا نرم بدست بیاد من 150گرم ارد را کامل استفاده کردم ممکنه چون ری اردها فرق داره واسه شما کمی کمتر یا بیشتر بشه که البته بعید میدونم خمیر که یکدست شد اصلا نیاز به استراحت نداره تابه را دولایه کاغذ روغنی بیندازید واشر تابه را در بیاریدو سایز خمیر دست خودتان است که دوست داشته باشید کوکی کوچک یا بزرگ باشه در دست خوب گرد کنید وبا فاصله توی تابه بچینید وبا هر وسیله ای که دارید یا انگشت اشاره حفره ای وسط شیرینی ایجاد کنید روی گاز شعله پخش کن بذارید با حرارت ملایم توی فیلم نشون دادم میزان حرارت را حدود ده دقیقه که گذشت در تابه را باز وشیرینی را چک کنید ممکنه حفره ها بخاطر پف کوکی کمی محو بشه اشکالی نداره بازم کمی توی حفره را فشار بدین تا گود بشه با احتیاط گوشه یکی از کوکی ها را بلند کنید کمی طلایی شده کافیه کوکی ها تا داغ است کاملا نرمه وصبر کنید تا خنک بشه وسفت تر بشه بعد توی حفره ها را با شکلات یا مربا یا بریلو وهر چیزی دوست دارین پر کنبد حتی میتونید ساده باشه کلا سلیقه ایه کوکی را توی ظرف دردار نگهداری کنید تا یکماه هم قابل نگهداریه با سایز متوسط کوکی را درست کنید حدود 18تا کوکی بشما می دهد نکته ..... این کوکی ها کاملا طعم شکلات میده وبسیار خوشمزه اس . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳 400 گرم گوشت چرخ شده 1 پیاز 1 سیب زمینی (بزرگ) 3 عدد فلفل سبز 1 پیمانه جعفری نصف قاشق چای خوری روغن 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی ادویه ها: 1 قاشق چایخوری نمک ، 2 قاشق چایخوری پاپریکا ، 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ، نصف قاشق چایخوری زیره ، 1 قاشق چایخوری چیلی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳 🧑🏻‍🍳😍😍 مواد لازم برای ۲ نفر بستنی شکلاتی ۴۰۰ گرم شیر یک لیوان موز حلقه شده متوسط دو عدد خامه صبحانه(به دلخواه) ۴ ق غذاخوری پودر کاکائو ۴ ق چایخوری سر پر پودر نسکافه ۲ ق مرباخوری گردوی خرد شدا دو ق غذاخوری سس شکلات اسمارتیز و خامه برای تزیین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک روش عالی برای طعم دار کردن جوجه چینی مواد لازم: 600 گرم فیله ی مرغ مکعب خورد شده 2 لیوان آب 1 قاشق چای خوری نمک برای سس 1 بطری آب گازدار 1 لیوان آرد سفید 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چایخوری آویشن 2 عدد سیر رنده شده 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز طرز تهیه: سینه ی مرغ خرد شده را در یک کاسه قرار دهید. 2 فنجان آب و 1 قاشق چای خوری نمک را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. نیم ساعت داخل یخچال بگذارید برای سس مخلوط 1 فنجان آرد، 2 عدد سیر رنده شده، 1 قاشق چای خوری نمک، 1 قاشق چایخوری آویشن و 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز و 1 بطری آب گازدار را به هم اضافه کنید. سپس ابتدا فیله هارو در آرد سفید سپس در سس بغلتونید و داخل روغن شناور سرخ کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر 1 لیتر تخم مرغ 1 عدد آرد 3 ق غ شکر 7 ق غ پودر کاکائو 3 ق غ شکلات تلخ 80 گرم کره 1 ق غ کیک و موز برای لایه وسط تمام مواد به جز شکلات و کره را داخل قابلمه ایی بریزید و با همزن دستی هم بزنید روی اجاق در حالیکه مدام هم بزنید تا قوام بگیره مثل فرنی برسد.مدام هم بزنید چون بلافاصله ته میگیره.بعد از اینکه جوشید کره و شکلات رو اضافه کنید سریع هم بزنید تا شکلات آب شود.سپس کنار بگذارید تا سرد شود و گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد. داخل ظرف های مورد نظر بریزید و برای لایه وسط کیک و موز بگذارید. ... چند ساعت قبل سرو در یخچال قرار دهید دسر فوق العاده خوشمزه برا مهمونی ها میباشد..... . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آب گرم (داغ نباشه) نصف لیوان (لیوان دسته دار) شیر ولرم ۱ لیوان تخم مرغ ۳ عدد شکر ۳/۴ لیوان روغن مایع کمی بیشتر از نصف لیوان خمیر مایه ۱/۵ قاشق سوپخوری آرد سفید ۵ تا ۶/۵ لیوان (آرد رو الک کنید و لیوان رو با قاشق پر کنید) نمک ۱ قاشق چایخوری زرد چوبه کمی در صورت تمایل رومال: تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه: خمیر مایه و ۳ قاشق سوپخوری از شکر رو با آب کمی مخلوط کنید درش رو بذارین ۱۰ دقیقه زمان بدین تا عمل بیاد و کف کنه. تخم مرغها رو خوب بزنید تا یکدست بشه بعد شیر و شکر و روغن رو اضافه مخلوط کنید خمیر مایه آماده رو اضافه مخلوط کنید آرد رو به همراه نمک و در صورت تمایل زردچوبه به تدریج اضافه کنید ابتدا با قاشق چوبی مخلوط کنید وقتی که شروع به جمع شدن کرد با دست ورز بدین این خمیر کشدار و چسبناکه ولی وقتی بکشید باید از ظرف و دست جدا بشه پس آرد رو تا وقتی اضافه کنید که خمیر از ظرف جدا بشه. خمیر رو پوشانده در محل گرم استراحت بدین تا دو برابر بشه حدود یک ساعت. خمیر آماده رو به اندازه و شکلهای دلخواه میتونید درست کنید. شکل ساده گرد هست که میتونید چانه کنید و کمی صاف کنید و یا چانه رو باز کنید و روی نون رو با کاتر و یا وسیله ای که بشه طرح انداخت به شکل دلخواه طرح بندازین کاتر رو خوب فشار بدین. من با یه ماسوره بزرگ ساده طرح انداختم. نونها رو داخل سینی کاغذ انداخته یا چرب شده با روغن جامد با فاصله قرار بدین پوشانده ۲۰ دقیقه استراحت بدین بعد رومال بزنید و کنجد بپاشید و در فر گرم با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدین تا طلایی بشن حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه نوش جان :) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مزه ی بستنی سنتی میده موادلازم شیر دولیوان خامه ۱۰۰ گرم گلاب ۱ قاشق غذاخوری زعفران یک قاشق چای خوری شکر نصف پیمانه پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری طرزتهیه: ابتداخامه رادر کاسه ریخته ومقداری ازشیررادر خامه ریخته همشان بزنید تاذرات خامه حل شود. مقداری شیرروی پودر ژلاتین بریزید همش بزنید وبگذارید کنار تااسفنجی شود. شیر ،مخلوط شیر وخامه ،شکر،ژلاتین اسفنجی شده،گلاب وزعفران رادر قابلمه ریخته همشان بزنیدتایکدست شوند ووقتی مخلوط ولرم شد ازروی گاز برش دارید(کرم نباید خیلی داغ شود یاجوش بیاید درحدی که ولرم شود کافی هست) سپس کرم راازصافی رد کرده وآن را درقالب ریخته وبمدت ۵ ساعت در یخچال قرارش دهید تا خودش رابگیرد. سپس آنرابیرون اورده و براحتی ازقالب بیرون بیاورید(احتیاجی به آب داغ و.. نیست برای بیرون آوردن دسر) خیلی خوشمزه میشه بایه بافت فوق العاده. نوش جان 💝 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛