#گراتن_سیب_زمینی_قارچ
اول از همه بگم ڪه میزان مواد به سایز ظرف شما بستگے داره...و من طبق معمول مواد رو چشمے ریختم...
بهتره واسه طعم عالے و حرفه اے تر پوست سیب زمینے رو نگیرید چون وقتے سیب زمینے رو با پوست در فر قرار میدید طعم فوق العاده اے میگیره
پوست سیب زمینے رو با برس خوب بشورید و برشهاے تیم سانتے بدید
اگه مثل من سیب زمینے رو در فر نیم پز ڪنید مصرف روغن به حداقل میرسه و حتے میتونید از روغن زیتون واسه اینڪار استفاده ڪنید.
اگه فر در دسترس ندارید میتونید با حداقل روغن سیب زمینیا رو در تابه در حدے ڪه ڪمے نرم و نیم پز بشن تفت بدید...نباےد زیاد سرخ بشن😉
اگه بخواید خیییلے رژیمے بشه میتونید آب رو در قابلمه جوش بیارید و حدود 8 دقیقه سیب زمینے هاے ورقه رو در آب جوش و نمک بتدازید و بلافاصله آبڪش و بقیه مراحل رو انجام بدید.
در گراتن ها معمولا براے طعم دهے از پنیر گرویر استفاده میشه و از اونجایے ڪه ممڪنه این پنیر در دسترس همه نباشه من اینجا براے بین لایه اا از پنیر تست ورقه(چدار یا گودا)استفاده ڪردم.
اگه باز این پنیر در دسترس نبود میتونید از پنیر پیتزا بین لایه ها استفاده ڪنید.
استفاده از پودر سیر روے سیب زمینیها طعم فوق العاده اے به این غذا میده
حتما بین لایه ها مقدارے جعفرے و پیازچه ساطورے استفاده ڪنید
نمیددنید ڪه چقدر محشر میشه
سس بشامل ڪه بین لایه ها و در آخر روے سطح مواد میریزیم باید غلظت متوسط داشته باشه نه زیاد رقیق و نه خیلے غلیظ
در نهایت ظرف رو در فر قرار بدید تا زمانے ڪه روے گراتن ڪاملا طلایے بشه..لازم بود چند لحظه گریل رو روشن ڪنید.
اگه فر ندارید میتونید این غذاے خوشمزه رو در تابه روے گاز هم تهیه ڪنید.
بهتره زیر تابه شعله پخش ڪن بذارید.و در طے پخت در تابه رو بذارید...اگه تابه معمولے استفاده میڪنید بهتره دم ڪن بذارید تا در تابه عرق نڪنه.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ خوشمزه😍😋
اگه فقط یکبار مرغ اینمدلی درست کردید مطمئنم عاشق طعمش میشید و همیشه درست میکنید
.
درست کردنشم اصلا کاری نداره
سینه مرغ رو از وسط برش بزنید
داخل فویل بزنید و بهش نمک و فلفل سیاه و پامریکا اویشن بزنید داخل تابه دوطرفش رو سرخ کنید
برای سس
هم جعفری و پنیر پیتزا و روغنرو خوب مخلوط کنید و فویل رو دربیارید و داخلش بریزید
و پنیر پیتزا و زرده تخم مرغ که کاملا اختیاریه قرار بدید کف سینی فر رو چربکنید مرغها و گوجه و قرار بدید به مدت ۲۵۰تا ۳۵ دقیقه تا کامل مغز پخت بشه
طعمش عالی میشه و متفاوت حتما امتحانش کنید🎂
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_شکلاتی
شما میتونید این کوکی را توی فر هم درست کنید با دمای 180درجه حدود ده دقیقه حتما چک کنید
مواد لازم .......
شکلات صبحانه 200گرم یا سه چهارم لیوان که من از مارک ایرانی فرمند استفاده کردم نوتلا هم می شه ولی خیلی گرون شده
ارد کیک پزی 150گرم یا یک لیوان وربع
تخم مرغ یک عدد
طرز تهیه............
شکلات وتخم مرغ را خوب مخلوط کنید تا بکدست بشه ارد را کم کم اضافه ومخلوط کنید تا خمیری لطیف ونسبتا نرم بدست بیاد من 150گرم ارد را کامل استفاده کردم ممکنه چون ری اردها فرق داره واسه شما کمی کمتر یا بیشتر بشه که البته بعید میدونم خمیر که یکدست شد اصلا نیاز به استراحت نداره
تابه را دولایه کاغذ روغنی بیندازید واشر تابه را در بیاریدو سایز خمیر دست خودتان است که دوست داشته باشید کوکی کوچک یا بزرگ باشه در دست خوب گرد کنید وبا فاصله توی تابه بچینید وبا هر وسیله ای که دارید یا انگشت اشاره حفره ای وسط شیرینی ایجاد کنید روی گاز شعله پخش کن بذارید با حرارت ملایم توی فیلم نشون دادم میزان حرارت را حدود ده دقیقه که گذشت در تابه را باز وشیرینی را چک کنید ممکنه حفره ها بخاطر پف کوکی کمی محو بشه اشکالی نداره بازم کمی توی حفره را فشار بدین تا گود بشه با احتیاط گوشه یکی از کوکی ها را بلند کنید کمی طلایی شده کافیه کوکی ها تا داغ است کاملا نرمه وصبر کنید تا خنک بشه وسفت تر بشه بعد توی حفره ها را با شکلات یا مربا یا بریلو وهر چیزی دوست دارین پر کنبد حتی میتونید ساده باشه کلا سلیقه ایه
کوکی را توی ظرف دردار نگهداری کنید تا یکماه هم قابل نگهداریه
با سایز متوسط کوکی را درست کنید حدود 18تا کوکی بشما می دهد
نکته ..... این کوکی ها کاملا طعم شکلات میده وبسیار خوشمزه اس
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#ناهار_معرکه👩🏻🍳
400 گرم گوشت چرخ شده
1 پیاز
1 سیب زمینی (بزرگ)
3 عدد فلفل سبز
1 پیمانه جعفری
نصف قاشق چای خوری روغن
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
ادویه ها: 1 قاشق چایخوری نمک ، 2 قاشق چایخوری پاپریکا ، 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ، نصف قاشق چایخوری زیره ، 1 قاشق چایخوری چیلی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#آیس_پک 🧑🏻🍳😍😍
مواد لازم برای ۲ نفر
بستنی شکلاتی ۴۰۰ گرم
شیر یک لیوان
موز حلقه شده متوسط دو عدد
خامه صبحانه(به دلخواه) ۴ ق غذاخوری
پودر کاکائو ۴ ق چایخوری سر پر
پودر نسکافه ۲ ق مرباخوری
گردوی خرد شدا دو ق غذاخوری
سس شکلات اسمارتیز و خامه برای تزیین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک روش عالی برای طعم دار کردن جوجه چینی
مواد لازم:
600 گرم فیله ی مرغ مکعب خورد شده
2 لیوان آب
1 قاشق چای خوری نمک
برای سس
1 بطری آب گازدار
1 لیوان آرد سفید
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چایخوری آویشن
2 عدد سیر رنده شده
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز
طرز تهیه:
سینه ی مرغ خرد شده را در یک کاسه قرار دهید. 2 فنجان آب و 1 قاشق چای خوری نمک را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. نیم ساعت داخل یخچال بگذارید
برای سس
مخلوط 1 فنجان آرد، 2 عدد سیر رنده شده، 1 قاشق چای خوری نمک، 1 قاشق چایخوری آویشن و 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز و 1 بطری آب گازدار را به هم اضافه کنید.
سپس ابتدا فیله هارو در آرد سفید سپس در سس بغلتونید و داخل روغن شناور سرخ کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_شکلاتی_سوپانگل
شیر 1 لیتر
تخم مرغ 1 عدد
آرد 3 ق غ
شکر 7 ق غ
پودر کاکائو 3 ق غ
شکلات تلخ 80 گرم
کره 1 ق غ
کیک و موز برای لایه وسط
تمام مواد به جز شکلات و کره را داخل قابلمه ایی بریزید و با همزن دستی هم بزنید روی اجاق در حالیکه مدام هم بزنید تا قوام بگیره مثل فرنی برسد.مدام هم بزنید چون بلافاصله ته میگیره.بعد از اینکه جوشید کره و شکلات رو اضافه کنید سریع هم بزنید تا شکلات آب شود.سپس کنار بگذارید تا سرد شود و گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد.
داخل ظرف های مورد نظر بریزید و برای لایه وسط کیک و موز بگذارید. ...
چند ساعت قبل سرو در یخچال قرار دهید دسر فوق العاده خوشمزه برا مهمونی ها میباشد.....
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_کماج
مواد لازم:
آب گرم (داغ نباشه) نصف لیوان (لیوان دسته دار)
شیر ولرم ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۳/۴ لیوان
روغن مایع کمی بیشتر از نصف لیوان
خمیر مایه ۱/۵ قاشق سوپخوری
آرد سفید ۵ تا ۶/۵ لیوان (آرد رو الک کنید و لیوان رو با قاشق پر کنید)
نمک ۱ قاشق چایخوری
زرد چوبه کمی در صورت تمایل
رومال:
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
خمیر مایه و ۳ قاشق سوپخوری از شکر رو با آب کمی مخلوط کنید درش رو بذارین ۱۰ دقیقه زمان بدین تا عمل بیاد و کف کنه. تخم مرغها رو خوب بزنید تا یکدست بشه بعد شیر و شکر و روغن رو اضافه مخلوط کنید خمیر مایه آماده رو اضافه مخلوط کنید آرد رو به همراه نمک و در صورت تمایل زردچوبه به تدریج اضافه کنید ابتدا با قاشق چوبی مخلوط کنید وقتی که شروع به جمع شدن کرد با دست ورز بدین این خمیر کشدار و چسبناکه ولی وقتی بکشید باید از ظرف و دست جدا بشه پس آرد رو تا وقتی اضافه کنید که خمیر از ظرف جدا بشه. خمیر رو پوشانده در محل گرم استراحت بدین تا دو برابر بشه حدود یک ساعت. خمیر آماده رو به اندازه و شکلهای دلخواه میتونید درست کنید. شکل ساده گرد هست که میتونید چانه کنید و کمی صاف کنید و یا چانه رو باز کنید و روی نون رو با کاتر و یا وسیله ای که بشه طرح انداخت به شکل دلخواه طرح بندازین کاتر رو خوب فشار بدین. من با یه ماسوره بزرگ ساده طرح انداختم. نونها رو داخل سینی کاغذ انداخته یا چرب شده با روغن جامد با فاصله قرار بدین پوشانده ۲۰ دقیقه استراحت بدین بعد رومال بزنید و کنجد بپاشید و در فر گرم با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدین تا طلایی بشن حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
نوش جان :)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم_زعفرانی
مزه ی بستنی سنتی میده
موادلازم
شیر دولیوان
خامه ۱۰۰ گرم
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
زعفران یک قاشق چای خوری
شکر نصف پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
ابتداخامه رادر کاسه ریخته ومقداری ازشیررادر خامه ریخته همشان بزنید تاذرات خامه حل شود.
مقداری شیرروی پودر ژلاتین بریزید همش بزنید وبگذارید کنار تااسفنجی شود.
شیر ،مخلوط شیر وخامه ،شکر،ژلاتین اسفنجی شده،گلاب وزعفران رادر قابلمه ریخته همشان بزنیدتایکدست شوند ووقتی مخلوط ولرم شد ازروی گاز برش دارید(کرم نباید خیلی داغ شود یاجوش بیاید درحدی که ولرم شود کافی هست)
سپس کرم راازصافی رد کرده وآن را درقالب ریخته وبمدت ۵ ساعت در یخچال قرارش دهید تا خودش رابگیرد.
سپس آنرابیرون اورده و براحتی ازقالب بیرون بیاورید(احتیاجی به آب داغ و.. نیست برای بیرون آوردن دسر)
خیلی خوشمزه میشه بایه بافت فوق العاده.
نوش جان 💝
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جوجه_چینی_با_سس_تارتار 🍗 😋
▫️۱-فیله یا سینه مرغ ۶۰۰ گرم
▫️۲-آرد سفید ۱۶۰ گرم
▫️۳-دلستر ساده ۱ لیوان
▫️۴-جوش شیرین ۱٫۴ ق.چ
▫️۵-زعفران دم شده ۱ ق.غ
▫️۶-نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم
🔸سس
▫️۱-سس مایونز ۱ پ
▫️۲-خیار شور ۲ عدد
▫️۳-ترخون خشک ۱ ق.چ
▫️۴-آبلیمو ۱ الی ۲ ق.غ
▫️۵-نمک و فلفل به میزان لازم
🔸نکات
۱- غلظت خمیر بنیه باید به اندازه غلظت ماست باشه نه خیلی شل و نه خیلی سفت.
۲- نباید خمیر را زیاد هم بزنید، چون از حالت پفکی خارج میشه و به فیله ها نمی چسبه.
۳- فیله یا سینه های مرغ آغشته به خمیر بنیه را یک به یک در داخل روغن داغ سرخ کنید، حتما باید دو طرف فیله ها را در روغن برگردونیم تا به خوبی بپزن ، زمانی که مرغ ها طلایی رنگ شدند، اون ها رو روی دستمال روغن گیر آشپزخانه بذارید تا روغن اضافی شون گرفته بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_کدو_حلوایی
یه کلوچه نرم و لطیف ، طعم عالی و دوست داشتنی🤗
این کلوچه هم مثل کوکی و کیک کدو حلوایی که قبلا گذاشتم ، اصلا طعم کدوحلوایی نمیده ، بلکه حسابی خوشمزه و بافت نرم و لطیفی داره 😊
.
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۲۲۰ گرم (یک لیوان) (من نصف شکر سفید و نصف شکر قهوه ای ریختم)
کره ۱۰۰ گرم
کدو حلوایی ۳۰۰ گرم
آرد حدود ۴۵۰ گرم (حدود ۳ لیوان)
ماست ۴۰ گرم (حدود ۲ ق غ)
پودر گردو ۴ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر دارچین ۱/۲ ق م
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
مواد به دمای محیط برسه .
کدو حلوایی رو با کمی آب گذاشتم بپزه ، بعد از پخت از پوست جدا کردم و له کردم ، نزدیک ۲۰۰ گرم (حدود ۱ لیوان) پوره کدوحلوایی میشه .
شکر و کره رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم . تخم مرغ و وانیل رو ریختم و یک دقیقه زدم . ماست و پودر گردو و پودر دارچین رو ریختم و در حد ترکیب شدن ، مخلوط کردم . نصف آرد الک شده و بیکینگ پودر رو داخل مواد ریختم و ترکیب کردم ، پوره کدوحلوایی رو هم ریختم و بعد مابقی آرد الک شده رو ریختم . خمیر این کلوچه کمی چسبناک هست ، آرد خیلی نریزید ، اگر خیلی خیلی چسبنده است کمی آرد اضافه کنید اما چسبندگی کم بود زیاد نریزید . چرا که با ریختن ارد زیادی لطافت کلوچه از بین میره .
روی خمیر رو پوشوندم ، یک ساعت در یخجال استراحت داشته باشه ، بعد از استراحت چسبندگی کمی بهتر میشه اما برای راحت تر کار کردن زیر کار کمی آرد پاشیدم ، خمیر رو قرار دادم و کمی ارد ریختم و خمیر رو باز کردم . قطر خمیر نه کلفه و نه نازک نباشه . بعد با کاتر گرد ، قالب زدم . با فاصله در سینی چیدم . میشه روی کلوچه مهر و یا طرح انداخت ، فقط باید محکم فشار بدید .
برای رومال از ترکیب ، یک عدد زرده تخم مرغ+ زعفران + ۱ ق م خامه (یا ماست) استفاده کردم و رومال زدم و کمی روش تخم خرفه ریختم .
سینی رو در فر از پیش گرم شده ، دمای ۱۷۰ درجه ، ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم .
پ.ن : برای من ۱۳ عدد کلوچه شد
بدون فر ، داخل فر دست ساز یا تابه دو طرفه روی گاز می تونید درست کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_کدو_حلوایی
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سفید قنادی۲۰۰گرم (یک و یک سوم لیوان)
شکر ۲۰۰ گرم(تقریبا یک لیوان)
ماست ۶۰ گرم (تقریبا ۳ ق غ)
روغن مایع ۱۱۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
پوره کدو حلوایی ۲۵۰ گرم (یک لیوان)
پودر دارچین ۱ ق غ (حتی تا ۲ ق غ هم می تونین بریزین و یا می تونید حذف کنید)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل نوک قاشق
گردو خرد شده حدودا نصف لیوان (قابل حذف)
برای پوره کدو حلوایی : ۴۰۰ گرم کدو حلوایی خام رو پختم البته بهتره بخارپز بشه ، اگه نخواستین توی ظرفی کدو و آب بریزین و روی حرارت بزارین تا بپزه .اصلا هم آبی نمونده باشه ، بعد لهش کنین . کدوی پخته شده ۲۵۰ گرم حدودا یک لیوان شد .
از نیم ساعت قبل هم همه مواد رو در محیط قرار بدین .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۵ دقیقه خوب با همزن زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روعن رو اضافه کردم و ماست رو ریختم و خیلی کم با همزن زدم و پوره کدوحلوایی رو اضافه کردم و مخلوط کردم .
آرد رو ۳ بار الک کردم به آردم پودر دارجین و بیکینگ پودر اضافه کردم و مخلوط کردم .
مواد آردی رو کم کم ریختم و با لیسک مخلوط کردم .
یه قاشق آرد به گردو اضافه کردم و مخلوط کردم این کار به خاطر اینه که وقتی گردو رو خواستیم بریزیم توش ته نشین نشه .بعد هم گردوهام رو داخلش ریختم و خیلی کم در حد مخلوط شدن ، هم زدم .
قالب من میان تهی به قطر ۲۵ سانت هستش کمی با کره چرب و آرد پاشی کردم و یا بهترین گزینه ارده و یا روغن جدا کننده برای چرب کردن هستش .
مایه کیک رو داخل قالب ریختم و داخل فر از قبل گرم شده ، در طبقه وسط با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما چک بشه. بعد از اینکه کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم روی توری گذاشتم خنک بشه . و به صورت دلخواه روش پودر قند الک کردم .
پ.ن : داخل فر دست ساز یا تابه روی گاز می تونید درست کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوای سه ارد خوردن داره
حتما امتحانش کنید😍
یه لیوان و یه لیوان شکر رو داخل قابلمه یا هم بزازید روی گاز تا جوش بیاد و چند دونه هل
نصف لیوان گلاب
نصف لیوان زعفران رو بزارید تا جوش ییاد و بردارید تا از دما بیفته
.
ارد نخود چی نصف لیوان
ارد کیک یه لیوان
ارد گندم یه لیوان
با هم الککنید و داخل تابه با شعله کم تفت بدید تا تغیر رنگ بده (نیم ساعت حدودا)
داخل تابه نصف لیوان روغن و یه قالب کره ۵۰ گرمی رو اب کنید اردها رو بهش اضافه کنید تا کش دار بشه شربت رو به صورت مرحله به مرحله اضافه کنید و بزارید خوب خودشو بگیره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
براے درست ڪردن این ڪیڪ🔻
ڪف تابه رو دو لایه ڪاغذ روغنے گذاشتم و همه جارو چرب میڪنیم با روغن مایع .
دو پیمانه ارد + دو ق م بڪینگ پودرو سه بار الک ڪردم
چهار عدد تخم مرغ + یک چهارم ق چ وانیل + یک و یک چهارم پیمانه شڪر رو با همزن زدم تا حجیم و ڪشدار بشه بعد یک پیمانه شیر اضافه ڪردم مخلوط ڪه شد ارد رو هم اضافه ڪردم و هم زدم .حالا مواد رو سه قسمت میڪنیم به یک قسمت دو قاشق غذاخورے پودر ڪاڪائو الک شده اضافه و مخلوط میڪنیم.برای قسمت دیگه (چهار برگ اسفناج رو با دو سه قاشق آب بریزید داخل میڪسر و ڪاملا میڪس ڪنید)اسفناج رو به قسمت دوم اضافه و مخلوط ڪنید.قسمت سوم هم ساده باشه حالا یڪے در میون بریزید داخل قالب و بزارید داخل فر به مدت 45 دقیقه با دماے 180 درجه.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پنکیک_مغزدار
.
✅مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان شیر
1 لیوان چایخوری شکر
نصف لیوان چایخوری روغن
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 بسته وانیل (1 ق چ)
1 بسته بیکینگ پودر (2 ق چ)
2-2.5 لیوان آرد
.
برای کرم؛
2.5 لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری نشاسته
نصف لیوان شکر
1 بسته وانیل (1 ق چ)
.
200 گرم شکلات تخته ای برای پوشش پنکیک ها
✅طرز تهیه :
ابتدا خامه را آماده می کنیم همه مواد به جز وانیل را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت می پزیم ، قبل از اینکه از روی گاز برداریم وانیل را اضافه می کنیم و با کیسه روی آن را می پوشانیم تا خنک شود.
مانند ویدئو تمام مواد پنکیک را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم ، از مواد پنکیک داخل تابه ای بدون روغن ریخته و دو طرف پنکیک ها را خوب سرخ کنید، سپس خامه خنک شده را در قیف یکبار مصرف میریزیم و بین دو تا پنکیک پهن میکنیم و در آخر روی آن را با شکلاتهایی که به روش بنماری ذوب شده میپوشانیم .نوش جان😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛