eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
-گردو 🤩 موادلازم آرد یک لیوان شکر یک لیوان روغن مایع نصف لیوان هویج رنده ریز یک لیوان پکینگ پودر یک قاشق مرباخوری پودر دارچین یک ق غذاخوری پودر هل نصف ق مرباخوری تخم مرغ دو عدد گردو خرد شده به مقدار لازم ♦️طرزتهیه مواد کیک نیم ساعت قبل میزاریم تا با دمای محیط گرم بشه ارد و پکینگ پودر و پودر دارچین سه بار الک میکنیم میزاریم کنار بعد تخم مرغ شکر و پودر هل چند دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد روغن مایع اضافه میکنیم کمی هم میزنیم بعد آرد و پکینگ پودر و پودر دارچین که سه بار الک کردیم اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم بعد هویج رنده شده اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم. کف قالب رو با روغن چرب و آرد پاشی میکنیم.مواد کیک تو قالب میریزیم گردو خرد شده روی کیک می‌ریزیم و قالب کیک تو فر که از ۱۰دقیقه قبل روشن کردیم طبقه وسط با دمای ۱۸۰ و زمان ۴۵ تا ۵۰ میزاریم(البته دمای فر ها و زمان پخت فرق داره خودتون چک کنید )من تو مایکروفر ،توستر با دمای ۱۵۰ و زمان پخت ۴۵تا ۵۰ دقیقه زمان میدهم تا کیک بپزه و میزاریم کیک خنک‌بشه بعداز قالب در میاریم نوش جان😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ مرغ آسون 😍😋 مواد لازم: کاهو🥬 سینه ی مرغ پخته 🍗 خیار شور🥒 ذرت🌽 برای سس: سس مایونز 🥣 ماست🍶 شوید🌿 نمک و فلفل🌶🧂 آبلیمو🍋 پودر سیر 🧄 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍 در اینجا نسبت تقریبی مواد را نوشتم طرز تهیه هم در فیلم مشخص است. برنج ۳ پیمانه ماست ۱ لیوان زرده تخم مرغ ۳ عدد زعفران دم کرده نصف استکان بادمجان ۳ عدد متوسط گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم رب گوجه ۲ قاشق پیاز 2 عدد هویج یک عدد فلفل دلمه ای یک عدد میتونید در قابلمه هم درست کنید روس شعله کم بزارید حددو یک ساعت تا یک ساعت و ربع زمان نیاز داره.پس از سرد شدن قابلمه تهچین به راحتی قابل برگشت . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آلو سیاه۱ کیلو شکر نیم کیلو آب ۲ لیوان آلوهای سفت و خوشگل و ترجیحا دم دار را واسه این مربا استفاده کنید. کمی آب جوش روی آلوها بریزید و بعد آن ها را داخل آب سرد بریزید تا پوست آن راحت جدا شود. اگه دم های آن ها جدا نشود بهتر است. حالا آلوها را داخل ظرف لعابی بریزید و لا به لای آن شکر بپاشید و ۴ یا ۵ ساعت بگذارید بماند تا آب بیندازد. آلوها را در بیارید و شکر آب شده را با ۲ لیوان آب بگذارید روی حرارت تا شربت کمی قوام بیاید. آلوها را بریزید داخل شربت و بگذارید حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد اما له نشود (زمان پخت، بستگی به سفتی آلوها دارد) کف آن را بگیرید و مربای خوشمزه و خوشگلتان که آماده شد بگذارید خنک شود و داخل ظرف بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه پست بعدی کانال👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مربای توت فرنگی حتمااز توت فرنگی محلی استفاده کنید توت فرنگی گلخانه مرباش اصلا خوشمزه نیست فقط واسه تزیبن مناسبه سعی کنید از توت فرنگی زیاد درشت استفاده نکنید توت فرنگی محلی ریزتر ورنگش تیره تره بعد از پخت مربا حتما فریزر کنید مربای توت فرنگی زود ترش میشه حتی آگه بخوبی هم قوام اومده باشه تو فریزر دو الی سه سال دوام داره یک کیلو توت‌فرنگی پاک وتمیز شده ۹۰۰ گرم تا یک کیلو شکر میخواد کلاهک توت فرنگی رو بکنید وخوب بشورید وتو صافی بریزید تا آبش کاملا بره. دو روش برای پخت مربای توت فرنگی روش اول شکر رو مابین توت فرنگی میپاشیم میزاریم یخچال بیست وچهار ساعت صبر میکنیم تا توت فرنگی قشنگ آب بندازه بعد از بیست وچهار ساعت مستقیم میره رو حرارت وبقیه مراحل روش دوم اگه یخچال جا نبود و عجله داشتید این دستور برید تو طعم ورنگ هیچ فرقی با هم ندارن دولیوان آب رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد یک دوم قاشق چایخوری جوهر لیمو ویا یک قاشق سوپ خوری آب لیمو بزنید شکر رو بهش اضافه کنید .شعله رو کم کنید تا شکر کم کم حل بشه دوباره بجوش بیاد و قوام بیاد بین دو انگشت تست کنید اگر حس کردید بین دو انگشت چسپندگی داره قوام اومده توت فرنگیا رو اضافه کنید شعله گاز بالا باشه.چشم ازش برندارید مربا توت فرنگی زود سر میره توجه کنید شعله نباید کم نباشه چون تا قوام بیاد توت فرنگی له میشه آگه دیدید آبش زیاده کمی با ملاقه بردارید واسه شربتش پخت مربا حدود نیم ساعت طول میکشه آگه مربا به خوبی قوام اومده باشه تو فریزیر یخ نمیزنه فقط کمی غلیظ میشه هروقت لازم داشتید یک شیشه کوچک ازش خالی کنید وبقیه رو دوباره فریزیر کنید حتما کف مربا رو بگیرید تا خوش رنگ تر شه بین دو انگشت هم امتحان کنید یا مقداری تو قاشق بریزید واز بالا بریزید تو نعلبکی اگه به حالت فنری برگشت با داخل قاشق قوام اومده بزارید تو همون قابلمه سرد بشه بریزید تو شیشه شهد اضافه هم بعنوان شربت از صافی رد کنید و بعنوان شربت ازش استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله چرخشی طرز تهیه ۲ بسته ژله دلخواه من از بلوبری استفاده کردم با ۲ لیوان آب جوش خوب روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) حل کردم گذاشتم توی محیط خنک بشه . بعد ۴ ق غ بستنی وانیلی نرم اصافه کردم و خوب هم زدم (از شیر هم می تونید استفاده کنید به اندازه یک لیوان یا کمی کمتر) بعد نصف این مقدار رو داخل قالب ریختم (قالب من فلزی بود کمی با اب مرطوب کردم و گداشتم ۵ دقیقه فریزر) وقتی کمی از نیم بند سفت تر شد مابقی ژله رو ۲ قطره رنگ خوراکی ریختم و روی لایه اول ریختم . باز گذاشتم یخچال . (اینجا می خواستم یه لایه پر رنگ تر هم درست کنم بریزم که به دلیل کمبود وقت انصراف دادم ) بعد از اینکه کمی بست یکی در میون به دلخواه برش دادن و زله ها رو خارج کردم . جای خالی رو با ژله پر کردم . برای جای خالی یک بسته پودر ژله دلخواه من از هندوانه استفاده کردم با یک لیوان آب جوش حل کردم (بن ماری ) و وقتی خنک شد ۲ ق بستنی وانیلی نرم اصافه کردم و داخل قالب ریختم (می تونید شیر بریزین نصف لیوان فقط شیر و ژله باید هم دما باشن اگر گرم باشه می بره ) . اون ژله های خارج شده رو هم توی ماکروفر اب کردم و باز ۲ قطره رنگ خوراکی ریختم و روی زله ریختم و در اخر کمی از ژله قرمز مونده بودم و ریختم . وقتی ژله بست دورش رو با چاقو آزاد کردم و بعد داخل اب ولرم قرار دادم وقتی مطمین شدم آزاد شده روش دیس گذاشتم و برگردوندم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• سه مدل نان با يك خمير😍 مواد لازم برای خمير دونات و پيراشكی و سيميت سرخ شده :👇🏻 آرد سفيد قنادی يا آرد نول سه پيمانه شير سرد يك ليوان آب يك چهارم ليوان تخم مرغ يك عدد نمك نصف ق چ وانيل نصف ق چ پودر خمير مايه يك ق غ كره پنجاه گرم شكر سه ق غ . طرز تهیه :👇🏻 در ابتدا آرد و شكر و نمك و پودر خمير مايه را با هم مخلوط كن تخم مرغ را جدا گانه داخل كاسه ای هم بزن و بهش شير اضافه كن و حسابی مخلوط كن حالا وسط آرد رو گود كن و شير و تخم مرغ را بهش اضافه كن و با دست كمی ورز بده اگه ديدی مواد خيلی سفته با احتياط كمی اب سرد بهش اضافه كن و خوب ورز بده اينجا خمير كمی چسبده هست كره ى نرم را بهش اضافه كن و حسابی به مدت يك ربع ورز بده تا خميری نرم و لطيف بهت بده، بعد روشو بپوشون طوری كه اصلا هوا نگيره بزار يك ساعت استراحت كنه. خمير را بعد از اين مدت ب سه قسمت تقسيم كن برای پيراشكی مطابق فيلم قالب بزن و دوباره با یه پلاستيك ك روشو چرب كردی بپوشون بين چهل دقيقه تا يك ساعت. (عمق خمير كمتر از يك سانت) برای سيميت خمير را به عمق نيم سانت پهن كن و برش بزن و اول بزار روی يك دستمال خيس تا دو طرفش خيس شه بعد بزار روی كنجد تا كنجد حسابی بهش بچسبه و دوباره بزار يك ربع استراحت كنن و بعد در روغن داغ و فراون سرخ كن برای دونات خمير را به عمق يك سانت قالب بزن و بزار يك ساعت ديگه استراحت كنه قبل از سره كردن وسطش رو با قالب گرد خالی كن و در روغن داغ و فراون سرخ كن دوستان برای اينكه نتيجه عالی بگيريد حتما مقدار استراحت ها رو رعايت كنيد و از روغن فراوان با حرارت متوسط سرخشون كنيد😊 • ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این خوشمزه ترین مدل هویجی خواهد شد که خوردین🥕 اين مدل انقدر خوب میشه كه نميتونم بهتون بگم😋 هویج دو یا سه عدد بسته به اندازه ظرفتون🥕🥕 سير يك یا دو حبه🧄 روغن زيتون 🫒 نمك و فلفل سياه، زیره🧂 پنير پارمزان زیاد😂🧀 هویج ها رو نصف کنید و از وسط مجدد به دو قسمت تقسیم کنید😅 بعدبا روغن زیتون و ادویه ها و پنیر.پارمزان خوب ترکیب کنید👌🏼 برای ادویه میتونید از پاپریکا یا هر ادویه ای که دوست دارید استفاده کنید😁 در یک ظرف مناسب پنیر پارمزان بریزید و بعد هویج ها رو روشون قرار بدین🥕 در فر با دمای ۱۸۵ درجه که از قبل گرم کردین برای نیم ساعت هویج ها رو قرار بدین🔥 نکته طلایی حضور پارمزان کف ظرف هست که هویج و حسابی ترد میکنه و اینکه حواستون به هویجا باشه که ممکنه ۲۵ دقیقه ای هم اماده بشه☺️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛