19.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا با سس قرمز و فیله ی مزه دار شده😍😋
مواد لازم :
آرد 🥡۳۷۰ گرم ۳ لیوان
پودر مایه خمیر: 🍴نصف قاشق چایخوری
نمک:🧂 نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون🫒: ۵ قاشق غذاخوری
آب💧 ۱ لیوان ۱۹۰ گرم
۱۰ دقیقه ورز بدید، ۱ ساعت استراحت کنه.
سس گوجه:
۵ عدد گوجه🍅 رو پوره کنید و با نمک 🧂و فلفلسیاه🌶 و روغن زیتون🫒 به مدت ۲۰ دقیقه حرارت بدید.
.
فیله (یا سینه مرغ) رو بُرش بدید و با نمک و فلفلسیاه و پودر سیر مزهدار کنید.
.
مثل من خمیر رو باز کنید، سس، پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده بزنید و مرغ رو بچینید. توی فر با دمای ۲۵۰ درجه به مدت ۱۲ دقیقه پیتزارو آماده کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نون باگتو خودت درست كن😍😋
مواد لازم:
۵۰۰گرم یا سه و یک سوم لیوان آرد
۲۰۰گرم یا یک لیوان سر پر آب ولرم
۱۰۰گرم یا نصف لیوان شیر ولرم
یک ق غ شکر
یک ق غ پودر خمیر مایه
یک ق م نمک
نصف لیوان روغن مایه
برای پخت نان باگت بهتره که از آرد نون فانتزی استفاده کنید اما اگه در دسترس نداشتید مثل من میتونید از آرد قنادی استفاده کنید.
خمیر رو به ۷ قسمت ۱۲۰ گرمی تقسیم کنید نون باگت های سایز متوسط رو به شما میده اما اگه دوست دارید سایز نون ها بزرگ تر باشه میتونید خمیر رو به ۴یا ۵ قسمت تقسیم کنید.
حتما قبل از گذاشتن توی فر روی نون ها آب اسپری کنید تا روی نون ها ترک نخوره.
بعد از اینکه از فر بیرون آوردید روش پارچه بکشید تا خنک شن
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لازانیا_مرغ😍😋
سینه مرغ.300 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
فلفل دلمه ای 1/2 پیمانه
قارچ.2پیمانه
رب گوجه فرنگی.1 قاشق غذاخوری
لازانیا.به تعداد لازم
پنیر موزارلا رنده شده .2 پیمانه
سس بشامل.به مقدار لازم
• نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پودر تخم گشنیز، پودر پاپریکا
ابتدا پیاز رو به صورت نگینی خرد می کنیم و با روغن تفت می دیم حالا سینه مرغواضافه می کنیم و با هم مخلوطشون میکنیم.حالا فلفل دلمه ای رو که نگینی خرد کردیم رو به مخلوط مرغمون اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه با هم تفت می دیم. قارچ رو هم که اضافه کردیم همراه با بقیه مواد تفت می دیم ولی نه اونقدری که رنگش عوض بشه و تیره بشه.نمک و فلفل، آویشن و کمی پودر پاپریکاو رب رو با مواد مخلوط کرده نمک و ادویه ها رو اندازه کردیم، حالا کف ظرف مورد نظرمون رو از سس بشامل میریزیم سپس یک لایه از لازانیا رو روی سس بشامل می چینیم. حالا با یک لایه فیلینگ مرغمون روی لازانیا رو می پوشونیم بعد به همین صورت همه لایه ها رو روی همدیگه قرار میدیم روی لایه آخر لازانیا رو سس بشامل می پوشونیم. داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت نیم ساعت قرار می دهیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیبزمینی با سس گوشت وقارچ😍😋
برای سیب زمینی:
یک عدد سیب زمینی بزرگ🥔
(پوست بگیرید برش بزنید ،بشورید و ۲۰ دقیقه داخل آب جوش و کمی نمک قرار بدید بعد خشک کنید و داخل ظرف یا پلاستیک با ادویه و روغن مخلوط کنید)
ادویه ها:
پودرپاپریکا،پودرسیر،اورگانو،نمک وفلفل سیاه و یا ادویه های دلخواه…🌶🧄🧂🍃
روغن سرخ کردنی یا روغن زیتون🫒:۲ قاشق
داخل سرخ کن به مدت ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۵
اواسط این زمان سیبزمی هارو زیر و رو کنید
(اگه برش سیبزمینی ها نازک تره یا حجم کمتری داخل سبد ریخته بشه زودتر سرخ میشه)
اگه داخل تابه سرخ میکنید بعد از سرخ کردن تا داغه ادویه بزنید
برای سس:
گوشت چرخ کرده🥩
ادویه ها:پودر سیر،پاپریکا،نمک وفلفل و کمی زردچوبه🌶🧄🧂
قارچ🍄 ۲ عدد (ریز خرد کنید)
فلفل دلمه کمی🫑(ریز خرد کنید)
سس تند یا سس کچاپ دوقاشق🍅
پنیر گودا یا پنیر پیتزا🧀
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شله زرد سریع و خوشمزه😋😍
👩🏻🍳مواد لازم :
✅ ۱ لیوان برنج
۲ لیوان شکر
۸ لیوان آب
نوک ق چ نمک
زعفران دم کرده
۵ عدد هل
خلال بادام ( با گلاب خیس کنید )
یک چهارم لیوان گلاب
۲۰ گرم کره
پودر دارچین و خلال پسته برای تزیین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• غذاها با طعم دود یه حس خوبی به آدم میده اگرچه کاملا سلیقه ایه و خیلی از افراد هم این بوی دود داخل غذا رو دوست ندارند.😍😋
نظر شما چیه بوی دود داخل غذا رو میپسندید حتما برامون کامنت کنید.😎😎😎😎😎😎
مواد لازم:
🐔دوعدد ران مرغ
🧅یک عدد پیاز متوسط
🥄🥄دو ق غ سس مایونز
ادویه ها شامل زردچوبه،فلفل سیاه و نمک
🔥یک عدد زغال
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_آردی_نارگیلی
پودر قند الک شده 270 گرم(حدود 1و نیم تا 1 و 2/3 لیوان)
آرد 375 گرم(حدود 2 و نیم لیوان)
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر نارگیل ریز 225 گرم(2لیوان پر+1/4 لیوان)
◀بهتره حتما پودر نارگیل رو توی آسیاب برقی یا غذاساز بریزید و چند پالس بزنید تا دانه ریز شود.
روغن جامد 225 گرم(حدودا 1 لیوان سرخالی)
◀بهتره در این شیرینی برای انسجام بیشتر از روغن قنادی استفاده کنید چون شیرینی خیلی ترده و زود در دست پودر میشه...
◀در این شیرینی میتونید کره یا مارگارین را جایگزین روغن کنید که در اینصورت به ازای هر 100 گرم روغن باید 120 گرم کره یا مارگارین اضافه شود و حتما کره یا مارگارین به دمای محیط برسند.
.
❎این شیرینی بافت ترد و شکننده داره پس بهتره روغنتون کاملا جامد باشه تا انسجام شیرینی بیشتر بشه،البته من از روغن نیمه جامد که از قبل صاف کرده بودم استفاده کردم.
❎بعد از پخت حتما چند ساعت در سینی فر بمونه تا کاملا خنک بشه و بعد از سینی جدا کنید تا پودر نشه.
.
ابتدا روغن+پودر قند را با دور تند همزن 5 دقیقه بزنید تا سبک و حجیم و روشن شود.
سپس وانیل را اضافه و 2 دقیقه دیگر بزنید.
پودر نارگیل ریز را اضافه و مخلوط کنید.
آرد را به تدریج اضافه کنید تا جایی که خمیر کاملا لطیف شده و به دست نچسبد.
◀ممکنه یکی دو قاشق از آردتون بسته به جنس آرد اضافه بیاد...واسه من همه آرد مصرف شد.
کمی خمیر را با نوک انگشت منسجم کنید تا کاملا جمع شود.
◀مواظب باشید با کف دست ورز ندید که خمیر به روغن میفته و شیرینی سفت میشه.
سپس خمیر را برای 12 تا 24 ساعت در یخچال استراحت دهید.و بعد از یخچال خارج و 1 ساعت صبر کنید تا به دمای محیط برسد.
بعد کم کم خمیر را بین دو نایلون به قطر 1 سانت باز کنید و کاتر بزنید.
و در سینی فر قرار دهید.
◀کف سینی را کاغذ روغنی بیندازید.
به دلخواه پودر پسته بپاشید و کمی فشار دهید تا به شیرینی بچسبد.
در پایان در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه برای 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
◀این شیرینی نباید تغییر رنگ بده و کف شیرینی هم اصلا تغییر رنگ نداره.
بعد صبر کنید تا خوب خنک شده و از سینی جدا کنید.
◀ماندگاری شیرینی به شرط استفاده از روغن جامد خیلی زیاده و در صورت استفاده از مارگارین یا کره دو تا سه هفته در جای خنک ماندگاری داره.
◀با این مقدار حدود 150 عدد شیرینی خواهید داشت.
◀این شیرینی رو در تابه دو طرفه که کف اون دو لایه کاغذ روغنی انداختید یا فر دستساز قابل تهیه ست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_مجلسی_یك_نفره
مواد لازم : قالب مافین 12 تایی 1 عدد
برنج 4پیمانه
كره 200 گرم
روغن مایع نصف پیمانه
پیاز 2 عدد متوسط
فیله مرغ 650 گرم
ماست 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد كامل + 3 عدد زرده
زعفران یك قاشق چایخوری پر
نمك و فلفل به مقدار لازم
چوب دارچین كمی
تزیین روی ته چین :
زرشك 1 پیمانه
خلال پسته كمی و 4 قاشق شكر و مقداری كره و روغن مایع
طرز تهیه :
مرغ رو با یك عدد پیاز و كمی نمك وفلفل و چوب دارچین آب پز می كنیم . وقتی كاملا پخته شد آب انرا صاف می كنیم و كنار می گذاریم . یك پیاز دیگر را كاملا سرخ می كنیم و كمی كره اضافه می كنیم و مرغ اب پز شده را در آن تفت میدهیم و كمی زعفران اب كرده اضافه می كنیم تا خوش عطر و بو شوند .
اب مرغ را كه كنار گذاشته بودیم در قابلمه ای می ریزیم و برنج را در ان می پزیم اب برنج نباید زیاد باشد از حد معمول باید كمتر باشد . در یك ظرف دیكری تخم مرغ و زرده ها را خوب می زنیم و ماست را اضافه می كنیم و بعد هم زعفران اب كرده و رنگ انداخته و روغن مایع و كره اب كرده را اضافه می كنیم . خوب هم می زنیم و برنجی كه در اب مرغ پخته ایم را اضافه می كنیم ... قالب مافین را خوب چرب میكنیم و از مخلوط برنج. تا نصفه در قالبها می ریزیم و مقداری مرغ روی برنج می گذاریم و دو باره از مخلوط برنج زعفرانی می ریزیم قالب را پر می كنیم و خوب فشرده می كنیم ... روی قالب را فو یل می كشیم و با چنگال روی ان را سوراخ سوراخ می كنیم
و در فر با حرارت 450-500 درجه روی پنجره وسط به مدت یك ساعت می پزیم وقتی از فر بیرون اوردیم كمی صبر میكنیم و بعد بوسیله چاقویی ته چین ها رو از قالب مافین جدا می كنیم و با زرشك و خلال پسته تزیین می كنیم .
طرز تهیه زرشك :
زرشك را شسته و در ماهی تابه ای كره و روغن مایع را می ریزیم و روی حرارت می گذاریم و زرشك را اضافه و تفت می دهیم و سپس شكر را اضافه می كنیم وقتی خوب خوش رنگ شد از روی حرارت بر می داریم پسته را هم كمی تفت میدهیم و از روی حرارت بر می داریم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای دونفر🔻
خلال بادام ۱/۳ پیمانه
کره ۳۰گرم
پیاز متوسط ۲عدد
گوشت ۳۰۰گرم
رب ۱قاشق غذاخوری
آبغوره ۱قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
زعفران به میزان زیاد🙈
طرز تهیه🔻
۱_ابتدا خلال بادام را کمی با کره تفت دهید تا بوی خامی آن بلند شود.
۲_پیاز را به صورت خلالی درشت خورد و سرخ کنید.
۳_به پیاز سرخ شده یک قاشق رب بیافزایید و کمی تفت دهید.
۴_گوشت و خلال بادام تفت داده شده و زعفران را نیز به پیاز و رب اضافه کنید،به میزان لازم آب بریزید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت کاملا بپزد.
*از همان ابتدا اب به مقدار کافی اضافه کنید تا مجبور نشوید در حین پخت خورش آب اضافه کنید*
۵_هنگامی که گوشت پخت آبغوره و نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا آب خورش جمع شود و به اصطلاح جا بیوفتد.
۶_هنگامی که خورش جا افتاد و به روغن افتاد به ازای هر نفر یک زرده تخم مرغ روی خورش قرار دهید و روی زرده ها را زعفران بریزید ،در قابلمه را بگذارید تا زرده کاملا پخته شود.
این غذای خوشمزه را با برنج میل نمایید.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛