eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ مرغ تنوری مرغ به تعداد لازم پیاز ۱ عدد سس مایونز ۱ ق غ ماست ۳ ق غ نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و پاپریکا به میزان لازم فلفل دلمه ای ۱ عدد هویج ۱ عدد آب لیمو ۲ تا ۳ ق غ روغن زیتون به میزان لازم پیاز رو خرد کردم و فلفل دلمه ای هم خرد کردم . روی تکه های مرغ برش دادم تا وقتی بخوام بزارم مزه دار بشه بهتر مواد نفوذ کنه . داخل یه ظرف پیاز خرد شده و فلفل دلمه ای و نمک و فلفا و زردچوبه و پاپریکا ، سس و ماست و روعن زیتون و آب لیمو رو ریختم و مرع رو به این مواد آغشته کردم و در طرف رو گداشتم و توی یخچال یه شب تا صبح بمونه و مزه دار بشه . از سیر و یا پودر سیر هم می تونین استفاده کنین . بعد از مزه دار شدن از کلیه مواد مرغ رو جدا کردم . داخل یه ظرف مناسب که قراره بره داخل فر یه قاشق کره که اب کردم و ریختم . مرغ ها رو چیدم . اون موادی که مرغ رو گذاسته بودم مزه دار بشه فلفل دلمه ای هاش رو جدا کردم و کمی بهش آب اضافه کردم و بعد از صافی رد کردم تا پیاز هاش جدا بشه و بعد روی مرغ ها ریختم تا جایی که تقریبا رویه مرغ رو بگیره . فلفل دلمه ای ها رو و یه هویج رو هم حلقه ای کردم و توش قرار دادم . روی ظرف فویل پیچیدم و بعد داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت با فویل گذاشتم و بعد فویل رو برداشتم و روی مرغ ها رو با قلمو زعفران و کره زدم و در فر دوباره قرار دادم یک ساعت دیگه هم موند . گاهی اوقات هم از اون مواد سس روی مرع ها می ریختم . می تونین گریل هم اخر کارروشن کنین . اون سیب زمینی ها هم مثلا تنوریه . سیب زمینی ها رو شستم و با پوست خرد کردم و بعد شستم . و بهش کمی نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون زدم و داخل ظرفی چیدم و داخل فر نیم ساعتی قرار دادم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ این برگر، راحت ترین، سریع ترین و بی برو و برگرد یکی از بهترین برگرهاییه که واقعا در کم تر از ده دقیقه آماده س! با مواد دم دستی آماده میشه و از طعمش نگم براتون..بهتون پیشنهاد می کنم برای یک بار هم که شده امتحانش کنین چون مطمئنم بعد از اون دیگه هیچوقت از بیرون برگر نمی خرید! فقط نکاتش رو حتما بخونید. برای دو تا برگر یکصد و پنجاه گرمی سیصد گرم گوشت چرخ شده (ترکیب ران و راسته گوساله و قلوه گاه گوسفند) نصف ق چ پودر سیر نصف ق چ پودر فلفل سیاه نصف ق چ نمک یک ق چ کچاپ یک ق چ خردل کمی سس فلفل تند(در صورت تمایل) خب! همه رو باهم قاطی می کنیم و ورز میدیم و دو قسمت میکنیم و همونطور که دیدین اگر مثل من برگرساز نداشتین بین دو تا بشقاب پرس می کنین و تمام.(یه بار که جلوی بابا داشتم این کار رو انجام میدادم گفتش که خیلی سال پیش، یه آقای ارمنی که ساندویچ فروشی داشت، به همین سبک گوشت ها رو فرم میداد)😇 حالا، مستقیم برگرهاتون رو میذارین توی فریزر. چرا؟ چون برگر حتما باید سرد باشه.یخ زده نه ها! سرد. (اگر چند ساعت بعدش می خوایین بپزیدش، بذارینش توی یخچال.) خب، حالا خیارشور و گوجه رو خرد کنین. برای تمام ساندویچ ها خیارشور و گوجه رو نازک و با سلیقه برش بزنین. همین کار باعث میشه که حین خوردن پوست گوجه و خیارشور از لب و لوچه ی آدم آویزون نشه😂 نون رو حتما تست کنین( یه تابه رو داغ کنین بدون روغن و نون ها رو از قسمت خمیری، روی تابه بذارین تا کمی تغییر رنگ بده و نون گرم بشه) به دو طرف نون سس مایونز یا کره بمالید و بذاریدش کنار. تابه نچسب رو روی گاز قرار بدین تا داغِ داغ بشه. برگرهای سرد رو از توی یخچال یا فریزر در بیارید و مستقیم بندازید توی تابه. هر طرف تقریبا سه دقیقه زمان میبره تا آماده بشه. اگر برگرتون نازکتره، زمان کم تری میبره. این مدت زمانی که من دارم میگم برای اینه که برگر آبدار باشه. هرچقدر مدت زمان بیشتری حرارت بگیره، سفت تر میشه. اینو هم در نظر داشته باشین که وقتی از تابه خارجش میکنین هم به پختن ادامه میده. پس بذارین همونجور نرم و آبدار باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام عزیزان برای این خوراک خوشمزه بهتره از ران استفاده کنید که نسبت به سینه مرغ چربتره البته با سینه هم می شه حتما پوست داشته باشه وگرنه گوشت مرغ خشک می شه . برای دوتا ران مرغ ونیم کیلو برنج مقدار را میگم دوقاشق ماست را با یه پیاز خلالی و اب یک لیموی بزرگ و زعفران غلیظ و نمک وفلفل سیاه که بهترین ادویه واسه گرفتن بوی مرغ است همه را مخلوط کنید ومرغ را توی مواد بذارید وبهتره که از شب قبل اینکارو انجام بدین تا خوب طعم دار بشه ولی اگر فرصت ندارید حداقل 4ساعت بمونه بعد برنج را مثل همیشه ابکش کنید برنجتون را خیلی نرم نگیرید وبعد حتما باید قابلمه نچسب باشه روغن وزعفران بریزید وپیاز وسس را از مرغ جدا کنید چون پیاز می سوزه وسس هم برنج را له می کنه واز سمت پوست کف قابلمه بذارید و در صورت تمایل حلقه پیاز ویا سیب زمینی بذاربد روی مرغ وبرنج را روش بریزید وکمی فشرده کنید تا قالبی برگرده وحتما شعله پخش کن بذاریدوحرارت ملایم باشه در حدی که بخار توی قابلمه باشه اگر حرارت زیاد باشه ممکنه مرغ بسوزه ودم کنی بذارید حدود دوتا دونیم ساعت بستگی به سایز مرغتون داره مرغ من دوکیلویی بوده حدود 3ساعت گذاشتم با حرارت کم وبعد از پخت اطراف برنج را ارام جدا کنید وطبق فیلم قالبی برگردونید بسیار خوشمزه ومعطره میتونید کنارش یه سس کم اب هم با اب مرغ یا عصاره درست کتید که عالی می شه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوشمزه مواد لازم برای کرپ یک لیوان شیر نصف لیوان آب یک عدد تخم مرغ نصف ق چ نمک یک ق غ روغن یک لیوان آرد شیرینی پزی ۱ ق چ پودر بکینگ برای ملات داخلی: پنیر پیتزا یک کاسه فلفل دلمه یک عدد ۱ عدد فلفل سوسیس به مقدار دلخواه برای کرپ شیر و اب و تخم مرغ به دمای محیط رسیده و نمک و روغن و آرد الک شده و بکینگ پودر رو مخلوط و خوب هم میزنیم و داخل تابه نچسب بدون روغن با ربی یا ملاقه سر خالی میریزیم و وقتی یک‌ طرف پخت و شروع به حباب زدن کرد برمیداریم( فقط از یک‌طرف میپزیم) و پنیر پیتزا و فلفل دلمه و فلفل و سوسیس رو با هم مخلوط کرده و داخل کرپ ها ریخته و مطابق فیلم میبندیم و داخل تابه که مقداری روغن ریختیم میچینیم و یک عدد سفیده ی تخم مرغ هم زده شده ریخته و میذاریم ده دقیقه تا پنیر ذوب شه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شامی خوشمزه و لطیف و عالی 😍. توی این شامی یک سری جای لپه یا همراهش هم از نخود استفاده می کنند 🙂. یه غذای نونی خوشمزه که دوست دارید غذای نونی بیشتر بزارم 🤗😉. . برای ۳ تا ۴ نفر گوشت ۲۵۰ گرم لپه یک پیمانه (پلوپز) سیب زمینی ۱ عدد پیاز ۱ عدد تخم مرغ ۱ عدد نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم زعفران به دلخواه لپه رو از شب قبل خیس کردم . پیاز رو خرد کردم و داخل قابلمه همراه روغن کمی تفت دادم .گوشت رو بهش اضافه کردم و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کردم و همراه با هم حدودا ده الی پونزده دقیقه تفت دادم . بعد بهش آب اضافه کردم و گذاشتم بپزه . حدودا نیم ساعت آخر لپه رو که خیسونده بودم ابش روخارج کردم و اضافه کردم .سیب زمینی رو هم پوست کندم و یک کم خرد کردم و داخلش ریختم و گذاشتم با هم بپزه . بعد از پخت آبی نمونه و بعد داخل میکسر انداختم میکس کردم . نمکش رو تست کردم کمی زعفران ریختم و تخم مرغ رو اضافه کردم و کمی ورز دادم . روش رو پوشوندم و یک الی دو ساعت در یخچال قرار دادم تا منسجم بشه . بعد گوله ای از مواد رو برداشتم و توی دستم گرد و پهن کردم و وسطش رو سوراخ ایجاد کردم و داخل تابه همراه روعن با حرارت ملایم سرخش کردم حواستون باشه از این بلاها سرتون نیارن😳 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : تخم مرغ 2 عدد پودر قند 1 پیمانه وانیل 1/4 ق چ ماست 3 قاشق غذاخوری سر پر بیکینگ پودر 1 ق غ روغن مایع 3/4 پیمانه آرد 3 پیمانه پودر هل 1 ق چ اول از همه بیکینگ پودر و بریزید رو ماست و هم بزنید بزارید کنار تا پف کنه تخم مرغ و پودر قند و وانیل و اول با قاشق مخلوط کنید بعد با دور تند همزن بزنید حدود چهار پنج دقیقه بزنید تا حجیم بشه بعد روغن و اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید بعدم ماست و اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید حالا آرد و الک کنید و کم کم اضافه کنید هل هم اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید خمیر چسبنده هستش اصلا آرد اضافه نزنید . روی ظرفتون و بپوشونید و با همون ظرف خمیر و بزارید فریزر یا بریزید تو پلاستیک فریزر و بزارید تو فریزر حدود نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه بمونه تا چسبندگی خمیر گرفته بشه بعد این زمان از خمیر اندازه گردو یا یکم بزرگتر بردارید و تو دستتون گرد کنید و بعد تو کنجد بغلطونید . کلوچه ها رو تو سینی گالوانیزه بچینید نیاز به کاغذ روغنی و حتی چرب کردنم نیست بعد سینی و بزارید یخچال یک ربع بمونه تو این فاصله فر و روشن کنید تا گرم شه بعد این تایم سینی و انتقال بدین به فر با دمای صد و هشتاد درجه بمدت بیست دقیقه تا نیم ساعت . کلوچه ها تغییر رنگ نمیده زیرش طلایی شد دیگه پخته بنظر من پودر قند جا داره یک چهارم پیمانه دیگه هم اضافه شه میتونید خمیر و زعفرونی کنید یا از آرد یه قاشق کم کنید کاکائو اضافه کنید و کلوچتون شکلاتی شه پیمانه من لیوان فرانسه دسته داره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه غذای خیلی خوشمزه😋 و عالی که هم می تونین با نون بخورین و هم با برنج ، دیروز هم توی پست عکسش در مورد این غذا و اینکه کجاها درست میشه توضیح دادم . اصل این غذا به ترک ها می رسه ولی خیلی جاها درست می کنن و حالا با کمی تغییرات اینکه مواد داخلش چه طور باشه و چی کاملا سلیقه ای و هر طور دوست دارید می تونید تنظیم کنید 😊. . برای ۴ نفر بادمجان به تعداد افراد ۴ عدد گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۲ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد سیر ۲ حبه نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم جعفری یا گشنیز خرد شده به میزان دل خواه رب گوجه ۲ ق غ بادمجون ها رو من راه راه برش دادم . بعد از وسطش شکاف ایجاد کردم طوری که از اون طرف پاره نشه . بعد کمی نمک پاشیدم و گذاشتم بمونه .( می تونین داخل آب نمک نیم ساعت بزارین ) بعد آبش رو با دستمال خشک کردم و داخل تابه سرخش کردم . در تابه رو هم مثل همیشه گذاشتم این طوری کمتر هم روعن جذب می کنه . من با همین روعن کم سرخ کردم 🙂 . برای مواد میانی شما هر طور دوست دارید وذایقه خودتونه می تونید تنظیم کنید . یه پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم سیر رو هم اضافه کردم و بعد گوشت چرخ کرده (فلفل دلمه ای هم دوست داشته باشید می تونید بریزین من این دفعه نداشتم ) نمک و زردچوبه و پاپریکا و رب هم ریختم . داخل شکم بادمجون ها رو با این مواد پر کردم . توی تابه ای یه پیاز خرد شده رو تفت دادم ، زردچوبه و رب گوجه رو هم اضافه کردم و تفت دادم .دو تا گوجه فرنگی رو رنده کردم و ریختم و کمی آب و نمکو فلفل رو هم اضافه کردم وقتی جوشیدبه آهستگی بادمجون ها رو قرار دادم و گذاشتم بپزه . هر از چند گاهی از این سس روی بادمجون ها هم می ریختم . حواستون باشه زیاد نزارین بپزه و له بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم :👇 آرد مخصوص کیک یک و نیم لیوان تخم مرغ چهار عدد شکر یک لیوان وانیل نوک ق چ بکینگ پودر یک ق م ( ق مرباخوری از چای خوری بزرگ تره) مخلوط گلاب و شیر( ولرم) روی هم سه چهارم لیوان( میتونید ب جای شیر اب ولرم بریزید) روغن مایع نصف لیوان زعفران دم کرده دو ق غ پودر کاکائو یک ق غ و مجدد آرد دو  ق غ سر پر هم میتونید توی قالب گرد بیست و پنج سانتی درست کنید هم بیست و سه سانتی دستور تهیه ابتدا تخم مرغ ها رو با وانیل با دور تند دو دقیقه هم بزنید سپس شکر را طی دو سه مرحله اضافه کرده و پنج دقیقه هم بزنید و بعد مخلوط شیر و گلاب را ریخته و دو دقیقه هم بزنید و بعد روغن را ریخته و هشت ثانیه هم بزنید و در اخر یک و نیم لیوان ارد رو که از قبل سه بار به همراه بکینگ پودر الک شده را طی سه مرحله هر مرحله هفت ثانیه با دور متوسط هم زن هم بزنید. بعد هم زن را خاموش کرده و همه مواد را ارام با لیسک به صورت دورانی پانزده ثانیه هم بزنید ک مطمئن شیم ارد ها کاملا مخلوط شدن. سه تا کاسه لازم داریم مواد کیک را به طور مساوی سه قسمت هر کدام در یک کاسه بریزید.‌ توی یک کاسه زعفران به همراه یک ق غ ارد ریخته و ارام هم بزنید توی کاسه بعدی پودر کاکائو ریخته و ارام و دورانی هم بزنید و درون کاسه اخر هم فقط یک ق غ ارد ریخته و هم بزنید . کف قالب را کاغذ روغنی انداخته و ابتدا مایع سفید و بعد کاکائویی و در اخر مایع زعفرونی را ریخته . قالب را طبقه وسط فر ( از قبل گرم شده) دمای صد و هفتاد به مدت چهل تا پنجاه دقیقه (تا زمانی ک روی کیک طلایی شه. به همین راحتی به همین خوشمزگی توی قابلمه هم مثل کیک های دیگه میتونید درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بستنی از اون دسرهایی هست که تو هر مهمونی میتونی ازش استفاده کنی و هر میوه ای که تو یخچال داشته باشی میتونی توش بریزی🤌🏼سرو تک نفره اشم که خیلی جذابه و قشنگ مختص مهمونیه یا یه عصرونه ی خوشمزه👌🏻😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوستالژی باشه با طعم نسکافه هم باشه چچه شود😋🤌🏻 مواد لازم : ۲ پاکت خامه ۳ عدد پنیر مثلثی یا ۳ ق‌ غ پنیر خامه‌ای ۱ پاکت کارامل ۳/۴ قوطی شیرعسلی نصف قوطی شیر ابوقوس ۱ عدد نسکافه فوری ترکیب آب ولرم و نسکافه گلد به مقدار لازم بسکویت پتی‌بور به مقدار لازم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن 😍😋 مواد لازم: اسفناج :🌱 ۴۰۰ گرم سیب‌زمینی :🥔 ۲ تا پیاز: 🧅۱ دونه سیر: 🧄دو حبه نمک و فلفل 🌶🧂 برای سسش: تخم مرغ :🥚 ۲ تا شیر: 🥛نصف پیمانه جور هندی : سر ۱ ق چایخوری نمک و فلفل 🧂🌶 روش تهیه غذا روی گاز: سیبزمینی ها رو کف یک تابه که دو قاشق روغن توش ریختین می چینین، درش رو بزارین که با شعله خیلی کم نیم پز شن، بعد از اضافه کردن ترکیب اسفناج و تخم مرغ و پنیر ، باز هم در ماهیتابه رو بزارین تا وقتی که غذا کاملا بپزه و پنیر آب شه نکته ها : دمای فر ۲۰۰ درجه مدت زمان پخت اولیه سیبزمینی : حدود ۱۰ دقیقه مدت زمان پخت نهایی غذا: حدود ۲۰ دقیقه (شعله پایین روشن باشه، ۵ دقیقه آخر برای برشته شدن سطح پنیر شعله بالا رو می تونین روشن کنین ) 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوستالژی باشه با طعم نسکافه هم باشه چچه شود😋🤌🏻 مواد لازم : ۲ پاکت خامه ۳ عدد پنیر مثلثی یا ۳ ق‌ غ پنیر خامه‌ای ۱ پاکت کارامل ۳/۴ قوطی شیرعسلی نصف قوطی شیر ابوقوس ۱ عدد نسکافه فوری ترکیب آب ولرم و نسکافه گلد به مقدار لازم بسکویت پتی‌بور به مقدار لازم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه و ترد یه چیزی شبیه بامیه ی خودمون خیلیم راحت درست میشه شیرینی به نام چوروس 🤌🏻😍 مواد لازم : یک لیوان آب 50 گرم کره دو قاشق غ شکر یک ق چ وانیل یک لیوان آرد یک پنس نمک دو عدد تخم مرغ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیرامیسو🤩 مواد لازم : بیسکوییت پتی‌پور ۲بسته شیر نصف لیوان قهوه فوری دو بسته ( ۱ ق‌غ) پودر قند ۳ق‌غ وانیل نصف ق‌چ پودر کاکائو به مقدار لازم خامه صورتی ۱ بسته پنیر ماسکارپونه یا خامه‌ای ۱بسته . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کیک یخچالی🤩 بدون فر و خیلی راحت درست میشه 👩🏻‍🍳مواد لازم : بیسکوییت پتی بور ۴۰۰ گرم شیر ۴۰۰ میلی لیتر شکر دو الی سه ق غ نشاسته ذرت دو ق غ پودر کاکائو دو ق سر پر ۱۰۰ گرم شکلات تخته‌ای کره یک ق غ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گاهے وقت ها به آسمان ڪن✨ و از آنڪه تو را آفریده و تو را نیرومندترین موجود هستے قرار داده و تو را عاشقانه دوست دارد✨ ازبابت هر آنچه به تو داده تشکر ڪن و آسوده بخواب✨ ♥شبتون بخیر♥