دونات شاخه ای با روکش شیری
مواد تشکیل دهنده: ⠀
4 فنجان آرد سفید ⠀
2 1/2 قاشق چای خوری مخمر
140 گرم شیر خشک
3 قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذاخوری شکر ⠀
1 قاشق چای خوری نمک
1 تخم مرغ
روغن برای سرخ کردن ⠀ ⠀
.
برای روکش دونات
2 1/2 فنجان پودر شکر
1 قاشق غذاخوری کره ذوب شده ⠀
4 قاشق غذاخوری شیر
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل ⠀
مراحل تهیه.
شیر و کره را در یک کاسه کوچک حرارت دهید تا کره را ذوب کند - مایع باید فقط گرم باشد. ⠀
مخمر را به شیر اضافه کنید و آن را برای 2 دقیقه بگذارید. شکر، نمک و تخم مرغ را اضافه کنید و آن را هم بزنید. سپس آرد را کم کم اضافه کنید و با یک قاشق چوبی مخلوط کنید تا خمیر بدست آید. روی یک سطح صاف برای 5 دقیقه خوب ورز دهید تا یک خمیر یکدست ایجاد کنید، آن را به یک کاسه کمی روغن زده انتقال دهید، روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و در حدود 1 ساعت در محل گرم قرار دهید.⠀
خمیر را لوله کنید و بر روی یک تخته صاف آن را به 24 قطعه مساوی برش دهید.
خمیر را بکشید و آنرا رول کنید. طناب خمیری را به نصف بچرخانید و با یک چرخش دو سر را بهم برسانید و سپس آن را با هم فشار دهید . آنها را روی یک سینی بزرگ روغن زده قرار دهید و با بقیه خمیرها کار را دوباره تکرار کنید.
اجازه دهيد دوناتها حدود بيست دقيقه استراحت کند.⠀
در حالی که دونات استراحت می کنند، روغن را تا 160 درجه گرم کنید تقریبا 2 دقیقه در هر طرف دونات را سرخ کنید.⠀
برای لعاب - تمام مواد را با هم در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و در یک لیوان بلند بریزید و سپس دونات را داخل آن زده و و آن را پوشش دهید. دونات را کنار بگذارید تا لعاب را به خودش بگیرد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
انار پلو مجلسی
مواد لازم:
برنج 3 پیمانه
فیله ی مرغ(خرد شده) 500 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران(سائیده و حل شده در آب جوش) 3 ق غ
روغن زیتون 2 الی 3 ق غ
روغن مایع به مقدار لازم
خلال بادام 1/3 پیمانه
انار(دانه شده) 1 پیمانه
شکر 1 الی 2 ق غ
کره به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. برنج را در ظرفی حاوی آب و نمک از قبل خیس کرده، سپس هنگام مصرف، آب روی آن را خالی کنید.
2. تکه های مرغ را به نمک، فلفل، زعفران و روغن زیتون آغشته کنید.
3. فیله های مزه دار شده ی مرغ را روی سینی فر و در طبقه ی گریل قرار دهید تا طلایی شوند.(میتوانید روی گاز و در ماهی تابه هم این کار را انجام دهید)
4. خلال بادام را در ظرفی حاوی آب سرد از یک ساعت قبل خیس کرده، نیم ساعت پیش از آبکش کردن برنج، آن را نیز آبکش کنید.
روغن زیتون آغشته کنید.
5. در قابلمه ای مناسب، مقداری آب ریخته، روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانیکه جوش آمد، برنج را به مدت 10 تا 12 دقیقه(این زمان بستگی به نوع برنج دارد) داخل قابلمه ی حاوی آب جوش ریخته تا حاضر شود. پس از آن، آبکش کنید.
6. در قابلمه مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. ته دیگ مورد نظر خود را کف قابلمه بگذارید. مقداری از برنج را روی آن ریخته، روی برنج را با یک ردیف از خلال بادام و مرغ بپوشانید و همین ترتیب را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. لایه ی آخر برنج سفید باشد. در ظرف را گذاشته و حرارت را زیاد کنید تا بخار برنج بلند شود.
7. زمانیکه بخار برنج بلند شد، روغن مایع روی برنج ریخته و روی در قابلمه دمکنی قرار دهید تا پلو دم کشیده شود.
8. دانه های انار را در تابه ای حاوی کره و شکر چند ثانیه تفت بدهید. سپس در زمان سرو لابه لای برنج ریخته و نوش جان کنید.
این دستور پخت، دقیق ترین و بهترین دستور انار پلو هستش. ریختن دانه های انار لابه لای برنج و دم کردن آن کار بسیار اشتباهی است، زیرا انار بر اثر حرارت و بخار در محیط بسته رنگ خود را از دست داده، سفید و سفت میشود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکی شکلاتی
مواد لازم :
آرد سفید قنادی ۱۵۰ گرم _یک لیوان_ممکنه دست آخر یکی دوقاشق اضافه تر هم نیاز داشته باشیم_
بیکینگ پودر ۱/۲ق چ اندازه گیری
نمک ۱/۴ق چ
پودر کاکائو ۳۰ گرم حدود ۱/۳لیوان
کره ۱۲۰گرم
شکر سفید ۱۰۰ گرم حدود نصف لیوان کمترم میشه ریخت اگر کم شیرین دوست دارین
شکر قهوه ای ۵۰ گرم حدود یک سوم لیوان_شکر قهوه ای طعم خوبی به کوکی میده نداشتین به جاش شکر معمولی بزنید ولی کمتر چون شیرینی شکر سفید بیشتره وممکنه کوکی خیلی شیرین بشه،
وانیل ۱/۴ق چ
تخم مرغ کوچک ۱ عدد
دستور تهیه :
درابتدا ارد،پودرکاکائو،نمک و بیکینگ پودر را الک کنید و کنار بگذارید،سپس درون ظرفی دیگر کره نرم شده در دمای محیط وشکرها راباهمزن برقی حدود دوسه دقیقه ای خوب بزنید تا کاملا کرم رنگ شود وشکرها نسبتا حل،سپس وانیل وتخم مرغ همدمای محیط را نیز اضافه کنید ودوسه دقیقه ای دیگر خوب هم بزنید_تخم مرغ سرد نباشه وگرنه با اضافه کردن به کره وهم خوردن حالت بریدگی پیدا میکنه_درنهایت به مخلوط تخم مرغ مخلوط ارد را کم کم اضافه کنید وبالیسک مخلوط،
اگر دیدین خمیر خیلی شله یکی دو قاشق ارد اضافه ترکنید،خمیر کاملا نرم ولطیفه وخیلی خیلی کم چسبنده،
کمی داخل یخچال استراحت بدین تا اون یه کم چسبندگیش رفع بشه
بعد گوله کنید وبا فاصله درون قالب کاغذ روغنی انداخته بچینید روی کوکی ها شکلات چیپسی یا اسمارتیز بچینید ،ودرفرازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود ده تا پانزده دقیقه روی کوکی ها گرفته ولی کمی نرمن _پس بسته به فرتون داره وسایزی که کوکی را میزنین،داخل فرمن دوازده دقیقه شد
ازفر که خارج بشه وسرد،خودشون رامیگیرن ومنسجمترمیشن پس زیاد ازحد داخل فر هم پخت ندین که خشک وسفت میشن،
پس ازپختن وسرد شدن با شکلات سفید یا تلخ بنماری شده تزیین کنید،من شکلات اب شده را درون قیف ریختم سرقیف رانازک سوزنی برش زدم وروی کوکی ها را خط خطی تزیین کردم
اگر خمیرنهایی شل وچسبنده بود کم کم اردبزنین تا یک خمیر کااملا نرم ولطیف شکل بگیره من یک لیوان و۲ ق غ پر اردزدم،ممکنه بسته به نوع کره ای که می زنین یا اندازه تخم مرغ خمیر کمی بیشتر به ارد نیاز داشته باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکلات نارگیلی
مواد لازم :👇
پودر نارگیل ترجیحا درشت 1 و 3/4 لیوان
شیر عسلی
میزان شیر عسلی رو نمیشه دقیق گفت،بسته به غلیظ یا رقیق بودن شیر عسلی میزان مصرفی اون میتونه تغییر کنه.
من از شیر عسلی که خودم درست کردم استفاده کردم.
شکلات برای کاور حدود 150 تا 200 گرم
میزان تلخی یا شیرینی شکلات به ذائقه شما بستگی داره...من از شکلات 65 درصد برای کاور این شکلات استفاده کردم
پودر وانیل کمی
دستور تهیه :👇
پودر نارگیل را در ظرفی بریزید و شیر عسلی را به تدریج به اون اضافه کنید تا به صورت خمیر لطیفی دربیاد.
سپس مقداری وانیل اضافه و مخلوط کنید.
کف ظرف مستطیلی را دو لایه کیسه فریزر بیندازید.
مواد خمیر نارگیلی را در ظرف پهن کنید و سپس ظرف را در یخچال قرار دهید تا خمیر سفت شده و خودش را بگیرد.
سپس دور تا دور خمیر را با نوک کارد از ظرف جدا کرده به کمک کیسه فریز خمیر را از ظرف خارج و به اندازه دلخواه برش بزنید.
شکلات را خرد کرده به ازای هر 100 گرم شکلات حدود 1 قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه و روی بخار کتری ذوب کنید.
سپس ابتدا کف خمیر نارگیلی برش خورده را در شکلات مذاب فرو برده و روی کاغذ روغنی قرار دهید تا خودش را بگیرید.
در پایان سطح روی خمیر نارگیلی را با شکلات مذاب کاور کنید.
کنی صبر کنید تا کاور شکلاتی ببندد.
در پایان بنا به سلیقه خود با مقداری شکلات مذاب روی شکلات نارگیلی را تزئین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شکلات_پشمک_قالبی
عزیزان تو قالبهای کوچکتر هم میتونید درست کنید قالبتون سیلیکونی باشه بهتره من این سایز رو نداشتم
قالب رو با روغن مایع کمی چرب کنید
شکلات تخته ای رو با کارد تکه تکه کنید
شکلات خرد شده رو بریزید تو کاسه استیل وبزارید رو بخار آب به روش بن ماری روان کنید(بدون هیچ افزودنی)نه خامه نه روغن مایع بزنید فقط شکلات
با قاشق سیلیکونی یا قاشق چوبی بزنید تا شکلات روان ویکدست آب بشه
سپس بریزید تو قالب مدام بچرخونید تا شکلات کم کم یکدست سفت بشه اگه شکلات بریزید و قالب رو نچرخونید شکلات چون روان هست ته قالب میره وکناره ها لایه نازکی میمونه موقع برگردونن میشکنه
شکلات که سفت شد حدود ده دقیقه کم کم سفت میشه(یخچال نمیخواد) پشمک رو لایه لایه بریزید هر لایه که ریختی فشار دهید تا تو قالب فشرده بشه قالب که پر شد لایه ای از شکلات روان شده روش بریزید وبا قاشق روشو صاف کنید وبزارید جای خنک یا یخچال تا شکلات کاملا سفت بشه
سپس دو طرف مقابل قالب رو به طرف بیرون بکشید تا شکلات از قالب جدا بشه برگردونید تو ظرف مورد نظر
عزیزان موقع برش حتما کارد رو کمی گرم کنید تا با گرمی کارد شکلات به راحتی برش بخوره وشکسته نشه
عزیزان من اینقدر قالب رو چرخوندم تا شکلات یکدست سفت شد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فست_فود_خوشمزه
مواد لازم
پیاز بزرگ یک عدد
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل یک قاشق چایخوری
پودر سیر یک قاشق چایخوری
خیارترش
پنیر امریکایی یا چدار
ارد ۲ پیمانه
تخم مرغ سه عدد
پودر سوخاری ۲ پیمانه
مواد لازم برای سس:
سس مایونز : ۳۰۰ گرم
سس خردل ۲ قاشق چایخوری
سرکه یک قاشق چایخوری
شکر یک قاشق چایخوری
پودر پیاز یک و نیم قاشق چایخوری
پودر سیر یک و نیم قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک و نیم قاشق چایخوری
فلفل سفید کمی
دستور:
ابتدا پیاز را حلقه حلقه کنید.
به گوشت چرخ کرده نمک و فلفل و پودر سیر اضافه نمایید و به خوبی ورز دهید.
داخل حلقه پیاز یک لایه گوشت گذاشته و صاف کنید بعد یک لایه پنیر و مقداری خیارترش خرد شده و دوباره پنیر و در آخر گوشت چرخ کرده بگذارید
مواد را داخل آرد زده و بعد داخل تخم مرغ بزنید و به پودر سوخاری آغشته نموده و دوباره داخل تخم مرغ و بعد پودر سوخاری بزنید و داخل روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود.
دستور تهیه سس
سس مایونز را با سس خردل، مقداری خیار ترش خرد شده، سرکه، شکر، پودر سیر،پودر پیاز و فلفل ها مخلوط نمایید.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوردن بلو
کوردون بلو : نوعی غذای اروپایی فرانسوی است، که درلغت به معنای روبان آبی است ولی دراشپزی به گوشت پیچیده شده با ژامبون و پنیر و سرخ کرده گویند
دستور تهیه :👇
برای تهیه این غذا کافیه سینه های مرغ حالا هرچندتایی که مدنظرتونه را اول مزه دار کنید
بعد از مزه دار شدن، سینه های مرغ را با بیفتک کوب خوب پهن کنید زیاد ازحد هم نازک نه که تیکه تیکه بشه یه لایه حدود یکی دوسانت خوبه و بین اون یک لایه پنیرورقه ای حالا گودا،موزارلا و...حتی پنیر پیتزای معمولی هم میشه وژامبون بچینید ورول کنید اصلش با ژامبون هست دوست نداشتین به جاش سبزیجات بگذارین مثل فلفل دلمه ای،قارچ و.. بعد با سلفون خوب خوب محکم کنید ،با این روش حتی می تونین سوسیس وکالباس خونگی راهم کاور کنید اگر کاور مخصوص اون را نداشتین رولها را چند ساعتی دریخچال استراحت بدین تا منسجمترشوند و سپس انها را ابتدا درارد سفید بعد تخم مرغ زده شده ی مخلوط با زعفران ودرنهایت اردسوخاری بغلطانید و درون روغن داغ شناور و با حرارت ملایم سرخ کنید تا کاملا مغزپخت شود بعد ازپخت برش بزنید،
می تونین بصورت ساندویچ سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پف_پفى_هندوانه_ای
مارشمالو_هندوانه_ای
سلام بچه ها
پف پفی یه کِیس آسون و جذاب برای مهمونی های شب یلداست ،در عین حالی که خیلی سریع آماده میشه تو سفره یا میز شب یلدا خیلی چشمگیر و زیبا به نظر میاد
مواد لازم
دوبسته ژله قرمز، ترجیحا هندوانه + دو قاشق غذا خوری سرساف گلوکز + دوسوم پیمانه آب سرد
یک بسته ژله سبز + یک قاشق غذاخوری سرصاف گلوکز + یک سوم پیمانه آب
پودر نارگیل مقداری
آب رو دقیق اندازه بزنید چون خیلی مهمه
از عسل هم میتونید بجای گلوکز استفاده کنید ولی گلوکز بافتشو بهتر میکنه
ژله قرمز و آب رو مخلوط کنید و روی حرارت بنماری مدام هم بزنید تا زمانی که شفاف بشه حدود ده دقیقه طول میکشه، حالا گلوکز رو باهاش خوب مخلوط کنید و از حرارت بردارید و با همزن بزنید تا زمانی که بافتش پفکی بشه حدود پنج تا هفت دقیقه بستگی به همزنتون داره ،برای من چهار دقیقه طول کشید اگه طولانی بشه سرد و سفت میشه و راحت تو قالب پخش نمیشه
حالا کف و دیواره یک ظرف پلاستیکی مربع یا مستطیل شکل ( ۲۰در ۲۰) رو چرب کنید و کفه ش پودر نارگیل بریزید و پف پفی قرمز رو یکدست پخش کنید و بذارید کنار
حالا ژله سبز رو با همین روش آماده کنید و روی لایه ی قرمز بریزید روشو صاف کنید و مقداری پودر نارگیل روش بپاشید یک ساعت بذارید یخچال تا کامل سفت بشه و سپس از قالب خارج کنید روی میز کار پودر نارگیل بپاشید و مطابق فیلم برش بزنید و در پودر نارگیل بزنید ،برای روش میتونید کمی پودرنارگیل اضافه بپاشید و سپس چیپس شکلاتی اشکی بذارید تا شبیه تخمه های هندوانه بشه من شکلات چیپسی روشو خودم درست کردم و بعد آماده ست در ظرف دربسته تا حداقل یه هفته در یخچال و یکماه در فریزر تازه میمونه
نوش جانتون
من یک قطره رنگ خوراکی اضافه کردم تا پر رنگتر بشه
من چون با نصف مقدار مواد درست کردم توی فیلم بجای دوقاشق گلوکز اشتباهی نوشتم یک قاشق ،شما تصییح کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کمپوت_گیلاس_خانگی
1.5 کیلوگرم گیلاس رسیده و سالم
یک پیمانه شکر
4 لیوان آب
حتما بعد از مخلوط کردن شکر و بچشید اگه دوست داشتید کمی شیرینتر کنید، این کمپوت بعد دو الی 3 روز قابل خوردنه، گیلاسهای سالم و بدون کرم خوردگی رو جدا کنید و کامل بشورید و بگذارید تا خشک بشه
آب و شکر و بزازید بجوشه، چند جوش بزنه کافیه نباید مثل شربت قوام بیاد بعد بگذارید تا کامل سرد بشه
حالا داخل شیشه های کاملا تمیز گیلاسها رو پر کنید و با دست فشرده اشون کنید و از شربت روی اونها بریزید و درب فلزی رو ببندید، دقت کنید درب حتما باید فلزی باشه، بعد اونا رو داخل قابلمه بگذارید و تا لبه آب بریزید و از زمان اولین جوش به مدت حدودا 20 دقیقه بجوشونید بعد از اینکه کمی سرد شد شیشه ها رو خارج کنید و وارونه به مدت حدودا 12 ساعت بگذارید تا بمونه، تا زمانی که هوا داخل کمپوتها نرفته داخل کابینت هم میتونید نگهداری کنید، ولی بعد از اون باید داخل یخچال بگذارید، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
موقع جوشاندن آب باید یکی دو سانت زیر درب شیشه ها باشه
بعد جوشیدن حتما دوباره درب شیشه ها رو سفت تر کنید
شیشه ها باید حتما تو محیط تاریک و خنک یا یخچال نگهداری بشن
اگر میخواهید کمپوت گیلاس شما ماندگاری بیشتری داشته باشه به شما توصیه میکنیم بعد از شستن آنها حتماً با یک دستمال گیلاسها را بهخوبی خشککنید. این کار با شستن و خشککردن شیشهها میتوانید به اتمام برسانید و تا شش ماه از کمپوت گیلاس خانگی خود نوش جانکنید. .#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اسفناج
🔷مواد لازم
🔹حدود 1 دسته اسفناج (1 پیمانه پوره اسفناج)
🔹3 تخم مرغ
🔹1ونیم پیمانه شکر یا کمتر
🔹حدود نیم پیمانه شیر پرچرب یا خامه
🔹2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
🔹2 پیمانه آرد، الک شده
🔹وانیل
🔹10 گرم بکینگ پودر
-
🔷برای خامش:
🔹200 میلی لیتر خامه
🔹1 بسته پودر کرم شانتی با طعم میوه های جنگلی
-
♨️طرز تهیه
اسفناج هارو بشورین و 5 دقیقه در آب جوش بپزین، بعد پوره کنبن در مخلوط کن.تخم مرغ هارو با شکر خوب بزنین با همزن، حدود 5-6 دقیقه. بعد شیر و نشاسته رو مخلوط کنین و اضافه کنید. بعد پوره اسفناج رو اضافه کنید و مخلوط کنین و سپس مواد خشک رو که باهم الک کردین رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین. در قالب کمربندی که چرب کردین و آرد پاشیدین و یا کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین و در فر گرم شده 170 درجه بپزین.بعد که سرد شد، به دو لایه تقسیم کنین.
برای خامش، همه موادو خوب بزنین تا فرم بگیره.
اطراف کیک رو با پودر پسته و یا خرده های کیک تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیکن_کباب 😍😋
سینه مرغ بی استخوان :یک کیلوگرم
زنجبیل :۱ق غ
سیر:۱ق غ
فلفل قرمز:۲ق غ
نمک:۱ ق چ
ماست:۱۸۰ گرم
ارد تفت داده:۲ ق غ
پنیر موزارلا رنده شده :۴۵گرم
پودر جوز هندی:۱/۴ق چ
پودر هل:۱/۲ق چ
روغن:۲ ق غ
در یک ظرف مرغ هارو با زنجبیل و سیر و نمک و فلفل قرمز به خوبی مخلوط می کنیم و به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه میزاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه تا اون موقع در ظرف دیگه ای ماست و آرد و پنیر پیتزا و جوز هندی و هل را مخلوط می کنیم و به مرغ ها اضافه کرده روغن را نیز افزوده و خوب مخلوط می کنیم و برای یک ساعت دیگر زمان میدهیم تا بخوبی مزه دار شود سیخ های چوبی را به مدت ۳۰دقیقه در آب قرار دهید .سپس مرغ ها به سیخ کشیده و در فر که از ۱۰دقیقه قبل گرم کردید قرار داده فر با دمای ۴۸۰F/250c به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه قرار دهید .بعد از فر خارج کرده و روی آنرا کره آب شده بمالید و مجدد ۱۵دقیقه دیگر داخل فر بگذارید روی آنرا گشنیز و آب لیمو ترش بریزید مزه فوق العاده ای پیدا میکنه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_سیب_زمینی
یک شام عالی و خوشمزه
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
نخود فرنگی 1ق ع خ
هویج پخته 2 ق غ خ
ذرت 3ق غ خ
خیارشور 2 عدد
مرغ پخته شده یا کالباس دلبخواهی
آب لیمو ترش یک ق غ
ماست 2 ق غ خ
سس مایونز ۲ ق غ میتونید سس و ماست موسیر به دلخواه کم با زیاد کنید
شوید وپیازچه تازه خورد شده یک پیمانه
فلفل و نمک به مقدار لازم
سیب زمینی هارو نگینی خرد میکنم بعد با مقداری آب و نمک میزارم بپزه بپزه حدود یک ربع
تموم موادی که داشتم با هم مخلوط میکنم
اگر دوست داشتید سالادتون قالب درادتموم مواد داخل قالب بریزید بزارید داخل یخچال یک ساعتی بمونه بعد میتونید راحت از قالب جدا کنید و سرو کنید
اگر میخواید برای مهمونیها این سالاد اماده کنید حتما از شب قبل اماده کنید که مواد به خورد هم بره و سالاد خوشمزه تری دارید
سس این سالاد بستگی به ذایقه شما داره مقدار سس و ماست میتونید کم و زیاد کنید
نوش جونتون
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل دلمه ی برگ انگور👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_بربری_خانگی
مواد لازم
شکر ۱/۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
آب ولرم ۱ و ۱/۴ لیوان
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
سیاهدانه و کنجد مقداری
مواد لازم برای عمل آوردن خمیرمایه:
آب ولرم ۱/۴ لیوان
شکر ۱ قاشق چایخوری
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
مواد لازم رومال:
آرد ۲ قاشق غذاخوری
شیر یا آب حدود ۱/۴ لیوان
شیر رو کم کم به آرد اضافه کنید تا به غلظت فرنی برسه و برای رومال ازش استفاده کنید.
میتونید بجای این مخلوط از مخلوط زرده و زعفران استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛