eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
49 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ کیک آلمانی 😋 ✍مواد لازم: 3عدد تخم مرغ 3فنجان قهوه خوری شکر 1فنجان قهوه خوری آب 1فتجان قهوه خوری روغن مایع رنده شده پوست 1 لیمو 4/5فنجان قهوه خوری آرد(با توجه به مواد لازمتان مقدار آرد تغییر می کند توجه داشته باشید به اندازه که نیاز دارد بریزید) 1پاکت بگینک پودر(2/5ق چ) برای کرم👇 1تخم مرغ 2قاشق سوپ خوری آرد 1قاشق سوپ خوری نشاسته 2قاشق سوپخوری کره 2لیوان شیر 3تا 4 قاشق غذاخوری شکر بنا به ذائقه تون تنظیم کنید. 🍜طرز تهیه : در یک ظرف تخم مرغ و شکر و پوست لیمو رنده شده را بخوبی با همزن بزنید تا قوام پیدا کند(تخم مرغهاسفید شود و بایدکف کند).پس از آن روغن مایع ، آرد وبگینک پودر الک شده را اضافه کنید. بدون همزن برقی و با همزن دستی به آرامی هم بزنید.در آخر آب را اضافه کرده و کمی بیشتر  هم بزنید.در قالب چرب شده و آرد پاشی شده بریزید.(قالبهای 22 و 24 و 26مناسب هستند).در فر از قبل گرم شده با دمای180 درجه به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید(زمان پخت در هر فر با توجه به دما خود فر تغییر می کند پس پخت کیک تان  با کنترل مفید است).کیک پخته شده را بزارید سرد شود و پس از آن کرم را آماده کنید.در یک قابلمه تخم مرغ ،آرد،نشاسته و کره  را با همزن دستی بزنید و در زمانی که بهم میزنید شیر را اضافه کنید. این مخلوط را روی گاز گذاشته و تا زمانی که قوام میگیرد هم بزنید و آن را بپزید.( بعد از پختن آن را با همزن خوب بزنید که صاف شود و نبندد).کیک سرد شده را از وسط برش بزنید وبه دو قسمت مساوی تقسیم کنید .قسمت زیری کیک را دربشقاب پذیرایی بگذارید روی آن محلبب را بربزید و پخش کنید وبا  نیمه دیگر کیک  روی آن بپوشانید.در آخر روی کیک پودر شکر زیاد بپاشید و سرو کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_آلمانی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅تاتلی ایرمیک پرتقالی 😋 ✍موادلازم برای سس پرتقالی: دو لیوان آب پرتقال و نارنگی مخلوط پوست 1 پرتقال 1لیوان آب 3فنجان قهوه خوری شکر 1/5فنجان نشاسته 🍜 طرز تهیه: همه مواد را در یک قابلمه ریخته و مداوم هم بزنید تا بپزد قوام که گرفت در قالب هایی که خیس کرده اید بریزید. ✍مواد لازم برای تاتلی ایرمیک👇 1لیتر شیر 10 قاشق غذاخوری ایرمیک 10قاشق غذاخوری شکر 1پاکت وانیل (مقداری وانیل شکری) بدلخواه 2 قاشق سوپخوری پودر نارگیل 🍜 طرز تهیه: شیر ،شکر و ایرمیک را در یک قابلمه ریخته مداوم هم بزنید تا بپزد در آخر وانیل و پودر نارگیل را اضافه کنید وقتی پخت در قالبهایی که سس پرتقال هست روی انها بریزید .وقتی سرد شد برگردانید . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#تاتلی_ایرمیک_پرتقالی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم: سینه مرغ ۵۰۰گرم سیب زمینی ۲عدد تخم مرغ ۱عدد پیاز دو عدد نمک وفلفل وادویه (من پودر سیر،ادویه کاری و کمی پاپریکا هم ریختم ) زعفران غلیظ دم کرده۱ق غ ارد سوخاری ✍طرزتهیه: سینه مرغ رو با پیاز آبپز میکنیم و همراه با یک عدد پیاز چرخ میکنیم. سیب زمینی رو ابپز کرده ورنده میکنیم.(حتما رنده بشه )وبه مرغ چرخ کرده اضافه میکنیم وتخم مرغ وادویه رو اضافه کرده و ورز میدیم تا مواد خوب مخلوط بشه . بعد تو دست گرد کرده وداخل ارد سوخاری زده وحالت میدیم وتو روغن داغ سرخ میکنیم. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
# کتلت_مرغ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ تا۴۰۰گرم رب انار دو قاشق غذاخوری پیاز ۳عدد نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم نعنا خشک یک قاشق چایخوری اب جوش یک تایک ونیم لیوان ✍طرز تهیه: ابتدا یک عدد پیاز رنده شده باگوشت ونمک وفلفل وکمی زردچوبه مخلوط و ورز میدیم به شکل فلقلی(اندازه گردو)دراورده وباکمی کره تفت داده وکنارمیزاریم، حالا درهمون ماهیتابه دوعدد پیاز نگینی کرده سرخ وکمی زردچوبه زده وگوشتهای قلقلی رااضافه می کنیم. سپس یک لیوان ابجوش بادوقاشق رب انار ویک قاشق نعنا مخلوط به گوشت فلقلی اضافه ومیزاریم ۳۰تا۴۵دقیقه باشعله ملایم تاپخته وجابیفته. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_خورشت_داود_پاشا #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🍊🍋🍊🍋🍊🍋🍊🍋🍊🍋🍊🍋 -دورنگ براي لايه اول به ازاي هر پيمانه شيريك ق غ نشاسته رو باشير سرد مخلوط كنيد و طبق ذائقه خودتون شكر بهش اضافه كنيد ميتونيد اسانس هل يا وانيل هم اضافه كنيد بعد از اينكه خوب مخلوط شد روي حرارت ملايم بزاريد و خوب مخلوط كنيد تا به غلظت فرني برسه وبعد توي ظرف سروتون بريزيد براي لايه دوم هم از اب پرتقال يا شربت زعفران ميتونيد استفاده كنيد و به اضاي هر پيمونه از مايعتون يك و نيم ق غ خوري نشاسته اضافه كنيد و به روش قبل اونو عمل بياريد بسيار عالي و خوشمزه👌👌👌👌 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#دسر_دورنگ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
اين مدلش با كيك ردولوت ،لايه مياني (خامه وپنير)و سس انارِ روش،يكي از بهترين رسپي هاست كه فكر كنم تو فصل انار، خودم مشتري پرُ پا قرصش باشم : آرد ٣٣٠ گرم (٢ و ١/٤ پيمانه) پودر كاكائو (٢ ق غ) بيكينگ پودر (٢ ق م پُر) نمك (نوك ق) شكر ٣٠٠ گرم (١/٥ پيمانه) شيردماي محيط (٣/٤ ليوان) سركه (٢ ق غ) روغن مايع (٣/٤ ليوان) وانيل (نصف ق چ) تخم مرغ دماي محيط (٣ عدد) رنگ ژله اي قرمز آلبالويي (حدود يك ق غ) مواد مياني: خامه قنادي ٣٠٠ گرم پنير خامه اي ٢٠٠ گرم پودر ژلاتين (١ ق س) آب سرد (نصف استكان) : آب انار (٢٠٠ ميلي ليتر) آرد ذرت(ا ق س) شكر(٢ ق س) مواد خشك(آرد،بيكينگ پودر ،پودر كاكائو،نمك) رو مخلوط كنيد والك كنيد، شير دماي محيط رو با سركه مخلوط كنيد چند دقيقه زمان بدين تاشير ببره و مثل سفيده تخم مرغ بشه، شكر دانه ريز رو با تخم مرغ و وانيل بزنيد تا سفيد رنگ بشه وحجمش دوبرابر بشه،شير بريده شده وروغن مايع رو اضافه كنيد وبازهم هم بزنيد حدود يك قاشق غذاخوري رنگ ژله اي رو بريزيد وباز هم خوب هم بزنيد، مواد خشك رو تو سه مرحله روي مواد الك كنيد وباليسك دوراني هم بزنيد، داخل قالبي كه فقط كفش رو چرب، كاغذ روغني ، باكره دوباره چرب وآرد پاشي كرديد بريزيد وبزاريد داخل فر ١٨٠ درجه طبقه وسط تا تستر تميز بيرون بياد... بزاريد كيك خنك بشه بعد يك بشقاب روش بزاريد كه از اطراف دو سانت فاصله داشته باشه برش بدين داخل و اطرافش رو خالي كنيد ، خامه رو بزنيد تا فرم بگيره،پنير خامه اي و پودر ژلاتيني رو كه اول روي آب سرد(حتماً سرد) ريختين وبنماري حلش كردين رو اضافه كنيد دوباره هم بزنيد و بريزيد داخل ردولوت، حدود چهار ساعت بزاريد يخچال.... : آرد ذرت،شكر وآب انار رو مخلوط كنيد بعد بزاريد روي حرارت مرتب هم بزنيد تا مثل فرني بشه وقتي خنك شد (نه در حدي كه ببنده )دونه هاي انار رو بريزيد توش وبريزيد روي خامه ي ردولوت ويك ساعت بزاريد يخچال،(البته قبلش دور مخلوط خامه اي رو ميتونيدخامه ماسوره بزنيد) اضافه شده:براي اين كيك از پودر قند يا كره استفاده نكنيد منافذ كيك رو ميبنده وحالت مخملي نداره كيكتون... 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#چیزکیک_انار #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم: سبزی کوکو خردشده ۵۰۰ گرم تخم مرغ 4-5 عدد آرد ۲ ق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم زرشک 2 ق غذاخوری گردو خردشده 2 ق غذاخوری روغن به میزان لازم طرزتهیه: برای تهیه کوکو سبزی مجلسی به روش قالبی ابتدا باید فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. حالا به سراغ مخلوط‌کردن مواد کوکو سبزی بروید و سبزی خردشده را داخل یک ظرف بریزید و تخم‌مرغ‌ها را روی آن‌ها بشکنید. نمک، فلفل و زردچوبه به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. آرد را به مواد اضافه کنید و باز مواد را مخلوط کنید و اگر حس کردید مقدار آرد کم است، 1 ق غذاخوری دیگر آرد به مایه کوکو اضافه کنید. در نهایت زرشک و گردو خردشده را به مایه کوکو اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا زرشک و گردو در همه‌ جای مایه به صورت یک‌نواخت پخش شوند. مایه کوکو شما آماده است. می‌توانید همین مواد را با همین ترکیب به‌صورت یک‌جا داخل تابه داغ ریخته و کوکو را سرخ کنید اما از آنجا که هدف ما تهیه کوکو سبزی به صورت قالبی است، باید بسته به میزان مواد در همین مرحله، به مایه کوکو حدود 2- 3 قاشق روغن مایع اضافه کنید. کف قالب سیلیکونی را با کمی روغن چرب کرده و با قاشق از مایه کوکو داخل قالب‌ها بریزید. قالب‌ها را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید. اگر می‌خواهید کوکو سبزی شما حالت برشته پیدا کند، قالب‌ها را در سینی کف فر یعنی یک طبقه پایین‌تر از طبقه وسط قرار دهید. در غیر این‌صورت، در طبقه وسط قرار دهید تا کوکو پخته شود. بعد از نیم ساعت، کوکو سبزی قالبی شما آماده است. می‌توانید آن‌ها را از قالب خارج کرد 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کوکو_سبزی_مجلسی_قالبی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
❇️برای شستن قارچ هرگز آن را در آب خیس نکنید بلکه با کمک یک برس نرم قارچ را تمیز و با دستمالی مرطوب پاک کنید و بعد با آب (در حد یک آبکشی ساده) بشویید 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#افزایش_وزن_و_چاقی_صورت_و_بدن برای چاق شدن صورت وبدن هر شب قبل از خواب دو قاشق غذاخوری شیرخشک را با نصف لیوان آب مخلوط کرده و میل کنید و تارسیدن به نتیجه دلخواه ادامه بدید 😎 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سوپ_شلغم 🍜 🔸برای سوپ کافیه یک پیمانه جوپرک رو با یه هویج رنده شده،دو‌تا شلغم خرد شده،یه پیاز رنده شده و فلفل سیاه و زردچوبه و نمک رو‌با آب مرغ یا گوشت بذارید تا بپزه 🔸و‌نیم ساعت آخر کمی جعفری ریز شده اضافه کنید و بذارید تا جا بیوفته،در آخر چهار قاشق خامه اضافه کنید و هم بزنید و اجاق رو خاموش کنید. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
خوراک بادمجان با گوشت چرخ‌کرده مواد لازم: بادمجان ۴ عدد گوشت چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل به مقدار کافی گوجه ۲-۳ عدد فلفل دلمه‌ای ۱ عدد رب گوجه ۲ قاشق طرز تهیه: ۱- بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به شکل مشاهده شده برش بزنید. مدتی در آب نمک بگذارید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. سپس آن‌ها را سرخ کنید. یا روغن بمالید و حدود نیم ساعت در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید. ۲- گوشت را با پیاز رنده شده، نمک و فلفل ورز بدهید. ۳- مخلوط گوشت را کوفته قلقلی کنید و لابلای بادمجان‌ها قرار دهید. ۴- با رب گوجه ۱ پیمانه آب و کمی نمک و فلفل سس درست کنید. ۵- بادمجان‌ها را در ظرف مناسب فر بچینید. گوجه و فلفل را هم خرد کنید و کنار آن بچینید. سس را روی آنها بریزید. ۳۰-۴۰ دقیقه دیگر در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید تا آماده شود. نوش جان! 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#خوراک_بادمجان_با_گوشت_چرخ_کرده #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#خوراک_بادمجان_با_گوشت_چرخ_کرده #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#خوراک_بادمجان_با_گوشت_چرخ_کرده #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#خوراک_بادمجان_با_گوشت_چرخ_کرده #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#خوراک_بادمجان_با_گوشت_چرخ_کرده #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#خوراک_بادمجان_با_گوشت_چرخ_کرده #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱