eitaa logo
آشپزی خاص
96.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
خوشمزهههه😗 نیم کیلو‌گوشت چرخکرده ۱ عدد فلفل دلمه ۳ عدد فلفل سبز نصف دسته جعفری 2 عدد پیاز 3-4حبه سیر 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1.5قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری آویشن 1قاشق چایخوری زیره برای سس: 1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری روغن برای موارد فوق 2 عدد گوجه 3فلفل 1 عدد پیاز برای سس پایانی 1لیوان آب 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی همه سبزیجات را در غذاساز میکس میکنیم و آنها را با گوشت چرخ کرده مخلوط و ادویه ها را اضافه کرده و به مدت 5-7 دقیقه به اندازه کافی ورز میدیم. کف سینی رو‌رب گوجه فرنگی و کمی روغن میزنیم . موادمون‌رو‌ میریزیم و با گوجه فرنگی ، فلفل ، پیاز تزیین کنیم. سس گوجه فرنگی را میریزیم و آن را با کاغذ روغنی میپوشانیم. بگذارید 45-50 دقیقه در 195 درجه بپزد. بعد از پخت ، کاغذ روغنی را برمیداریم‌ ، 5-7 دقیقه دیگر آن را دوباره داخل فر میذاریم و گریل رو روشن میکنیم و آن را داغ سرو کنید.نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برا اینکه پیتزاتون آبکی نباشه حتما قارچ روخوب تفت بدین تا آبش کامل کشیده بشه. . 🍕من قارچ رو باخردکن خرد میکنم وبعد سرخ میکنم وچه باگوشت،چه بامرغ قاطی میکنم اینجوری هم حجم مواد گوشتیتون بیشترمیشه هم بعضی بچه های بدغذا که قارچ دوست ندارن هم راحت میخورن واز ویتامینهاش بهرمندمیشن😌 . 🍕توصیه میکنم حتما دوحبه سیر بزنین واصلا حذف نکنین طعمشو بینظیر میکنه😋 . 🍕برا خمیرش هم از خمیرهای آماده استفاده نکنین بدجوری بعد از فر خشک میشن😖اگه خونگی درست میکنین همون خمیرجادویی بهترینشه، ویااز نون روغنی محلتون تهیه کنین من خمیرجادویی درست میکنم کلیپ خمیر پست قبلی گذاشتم. . 🍕برا اینکه پنیر زیاد کش بیاد روی مواد قبل از فر رفتن کمی آب اسپری کنین. . 🍕پنیر رو قبل از اینکه روی مواد بریزین حتما نیم ساعت بیرون فریزر بزارین تا یخزدایی بشه. . ۳۰۰گرم گوشت چرخ شده یه پیاز خرد شده ۲حبه سیر خرد شده فلفل دلمه ای خرد شده نمک ،فلفل،آویش،زردچوبه چندتا برگ ریحون(دلخواهی) پنیرپیتزابه اندازه لازم قارچ خرد شده . پیاز،فلفل دلمه،سیرو با کمی روغن تفت میدیم بعد گوشت وقارچ رو اضافه میکنیم حتما شعله زیاد باشه تاکمتر آب بندازه. آبش که کشیده شدنمک وفلفل قرمز وزردچوبه میزنیم و سرخ میکنیم. فر رو روش میکنیم با بالاترین درجه فقط شعله ی پایین خمیر رو باز کرده و۱۰دقیقه در میزاریم بعد روش سس کچاپ میزنیم کمی پنیر میریزیم مواد گوشتی رو روی همه جای خمیر پهن میکنیم روی مواد گوشتی پنیر پیتزا میریزیم وچندتا قارچ ورقه ای وبرگ ریحون وفلفل دلمه میزاریم وآویش میپاشیم ومیزاریم در فر یه ربع،بیست دقیقه ی اول حتما فقط طبقه ی پایین فر روشن باشه بعد هردوطبقه رو روشن کنین تا پنیرتون هم آب بشه ودوست داشتین برشته هم کنین ما پنیر برشته رودوست داریم. با مرغ ریش ریش شده هم خیلی خوشمزه میشه. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زرد آلو (زرد آلوی زعفرانی) یک کیلو زردآلو یک کیلو شکر دو لیتر آب سه قاشق غ آهک(میتونین از لوازم قنادی تهیه کنین) هل مقداری اول از همه آهک رو داخل آب ریخته مرتب هم میزنیم و میزاریم تا آهک ته‌نشین بشه بعد آب صاف روی آهک رو داخل ظرفی ریخته کنار میزاریم زرد آلوها رو خیلی نازک پوست میگیریم و به دوقسمت تقسیم میکنیم به مدت دوساعت داخل آب آهک ریخته آب باید تمام سطح زردآلوها رو بگیره بعداز این مدت زردآلوها رو آبکش کرده میشوریم بعد سه بار و هر بار به مدت نیم ساعت داخل آب معمولی قرار میدیم تا آهک از زردآلوها جدا بشه زردآلوها رو از آب صاف در میاریم و در ظرف دیگه‌ای شکر رو با مقداری آب مخلوط کرده و شیره‌ی غلیظی درست میکنیم و زردآلوها رو از اب در آورده و مستقیم داخل شیره میندازیم و میزاریم تا بجوشه وآلوها پخته بشه وقتی شیره کاملا قوام اومد میتونیم اواسط پخت چند تا دونه هل هم برای خوش عطر شدن مربا داخلش بندازیم مربا رو از رو شعله برداشته و با همون ظرف در یخچال به مدت یک شب نگهداری میکنیم تا شیره به مغز زردآلوها بره بعد داخل شیشه پر کرده در یخچال یا در فریزر به مدت طولانی نگهداری میکنیم ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این هم دونات فوری بدون خمیر مایه ، هم همزن نداره ، هم خمیر مایه نداره ، هم خمیرش ورز دادن نمی خواد ، هم استراحت طولانی نداره ، هم موادش راحته و دم دست ، هم بدون فره 😁 به این راحتی برای کسایی که تنبلونه می خوان و از اون طرف بافتش هم عالیه و خیلی خوب پف می کنه. من کوچیک تر درست کردم در واقع مینی دوناته 😃😄. بسته به اندازه که درست می کنید تعداد متغیره برای من حدودا ۸ تا شد . دو تاش کجا رفت پشت صحنه ای ها خوردن 😅🤭 داغ داغ بدون هیچ تزیینی 🙃. . تخم مرغ ۱ عدد ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) شکر ۵۰ گرم (۳ ق غ) روغن مایع ۳۰ گرم (۳ ق غ) بیکینگ پودر ۵ گرم(۱ ق م) آرد سفید حدودا ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ تخم مرغ و شکر رو کمی با همزن دستی زدم . وانیل رو اضافه کردم . ماست و روغن مایع رو هم ریختم و مخلوط کردم . آرد بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و کم کم اضافه کردم . آرد زیاد نریزید تا جایی که خمیر به دست نچسبه . ارد زیادی سفت می کنه و لطافتش میره . خمیر ورز دادن نمی خواد فقط در حد جمع شدن و یکدست شدن کافی هست . روی خمیررو پوشوندم و یک ربع تا نیم ساعت در محیط استراحت قرار دادم . بعد از استراحت خمیرروبا وردنه پهن کردم و با کاتر گرد کاتر زدم و وسطش رو حفره ایجاد کردم . اگر هم قالب نداریدمی تونید از ته یک لیوان برای قالب زدن استفاده کنید . داخل طفی کمی آرد پاشیدم و قرار دادم . داخل ظرفی روغن ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم. روغن که کاملا گرم شد داخل روغن انداختم و گذاشتم سرخ بشه و بعد از پخت و سرخ شدن گذاشتم روغن اضافی بره . بعد هر طور بخواید می تونید سرو کنیدساده ، شکلاتی ، می تونید کمی پودر قند روش بپاشید . من از گاناش شکلاتی استفاده کردم . ۵۰ گرم خامه صبحانه (یا قنادی) داخل ظرفی ریختم روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم وقتی گرم شد ، ۵۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده رو داخلش ریختم و تا زمانی که یکدست بشه روی حرارت موند و بعد برداشتم وقتی از دما افتاد یک طرف دونات رو داخلش غلتوندم و در آوردم و یک کم پودر نارگیل رنگی روش ریختم 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا آلفردو 😍😋 فیله مرغ ۳عدد سیر دو حبه خامه ۲۰۰ گرم پنیر پارمزان دو قاشق غذا خوری قارچ ۶ عدد کره ۲۵ گرم شیر یک لیوان پاستا پنه ۲۰۰گرم ریحان تازه دو قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: سیر رو با کره و کمی روغن تفت می دیم ،مرغ رو بهش اضافه می کنیم ،نمک و فلفل هم میریزیم بعد از اینکه مرغ کمی تفت خورد وآب مرغ کشیده شد قارچ رو همراه مرغ سرخ میکنیم،خامه رو به موادمون اضافه میکنیم و یک لیوان هم شیر میریزیم و پنیر پارمسان رو هم به ترکیبمون اضافه میکنیم، اجازه میدیم موادمون به جوش بیاد و کمی غلیظ شود،پاستای آبکش شده رو بهش اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم و ریحان تازه خورد شده رو هم به پاستام‌اضافه میکنیم،بعد از پنج دقیقه پاستای ما آماده است . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍲 😋 مواد لازم: قارچ : 1 بسته کوچک خامه : 100 گرم دال عدس خیس شده :400 گرم سس فلفل تند : 1 ق غ پیاز : 1 عدد گشنیز: 20 شاخه سس بشامل :نیم لیتر پنیر پیتزا : به مقدار لازم لازانیای پیش پخت :1 بسته : ابتدا پیاز را خرد کرده و کمی سرخ می کنیم و سپس دال عدس که از قبل خیس کرده ایم را هم می افزاییم و کمی سس فلفل قرمز . حالا حدود 2 لیوان آب اضافه می کنیم تا خوب پخته شوند بعد از کمی جوشیدن قارچ را هم خرد کرده و اضافه می کنیم حالا اجازه می دهیم مواد کمی پخته شوند. حالا نوبت سس بشامل است که همراه با خامه به مواد اضافه می کنیم و در نهایت گشنیز را هم خرد می کنیم و اضافه می کنیم تا کاملا پخته شوند. شعله را خاموش می کنیم و ورقه های لازانیا را در یک ظرف دیگر به صورت طبقه ای می چینیم و سس را هم لابلای آن اضافه می کنیم . در نهایت پنیر پیتزا را روی لازانیا ریخته و به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه در فر می گذاریم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌ 🍮🍭🍮🍭🍮🍭🍮🍭🍮🍭🍮🍭🍮🍭‌ ژله ای🍧 توضیح: محلبی دسری است ترکیه ای شبیه فرنی خودمان. انواع و اقسام روش پخت هم دارد. این هم یک محلبی ساده و خوشمزه. می توان گفت که این نوع محلبی کم کالریترین نوع دسر می باشد. پس در روزهای گرم می توان جایگزین بستنی نموده و بخصوص برای سفره افطار تدارک دیده بشه مواد لازم برای تهیه محلبی: 1 کیلو شیر 1 لیوان پودر شکر 3 ق.غ آرد 3 ق.غ نشاسته ذرت به مقدار لازم وانیل 1 ق.م مارگارین طرز تهیه: همه مواد را با هم مخلوط کرده میپذیم. بعد از پخت اجاق را خاموش کرده و مواد پخته شده را با همزن به مدت 3-5 دقیقه هم بزنید. بعد از هم زدن مواد را داخل ظرف یا قالب مورد نظر بریزید. برای روی دسر، ژله توت فرنگی درست کرده اضافه کنید و با توت فرنگی تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛