به شدت پیشنهاد میدم این دسر رو برای مهمون هات درست کنی 🤗
بافتش نرم و لطیف ، مزه ای بی نظیر از ترکیبی از یک محلبی و گاناش شکلاتی در کنار یک مغزی لذیذ 😍😋
#سارای_تاتلیسی
سه خصلت موجب دوستى است: خوشخویى، مهربانى و فروتنى. امام علی (ع)
شیر ۳ لیوان
شکر ۱۰۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
آرد سفید ۶۰ گرم (تقریبا ۱/۳ لیوان)
نشاسته ذرت ۱۵ گرم (حدود ۱.۵ ق غ)
وانیل ۱/۴ ق چ
کره ۲۵ گرم
شکلات ۵۰ گرم
خامه صبحانه یا قنادی ۵۰ گرم
مغزی دل خواه (بادام یا پسته یا گردو یا فندق و ...) به میران لازم
شیر و آرد الک شده و نشاسته ذرت و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم . مدام هم زدم و حرارت رو اصلا بالا نبردم و اجازه دادم تا مواد دسر بجوشه و به غلظت برسه ، در آخر وانیل و کره ریختم و از حرارت برداشتم .
لیوان هایی رو انتخاب کردم و با مقدار جزیی روغن مایع چرب کردم و مواد دسر رو ریختم .
⬅️ لیوان و یا فنجانی رو انتخاب کنید که سطح و کف یکسانی داشته باشه تا دسر به برش های یکسانی برسه .
روش رو سلفون کشیدم و در یخچال گذاشتم ، حداقل ۵ ، ۶ ساعتی بمونه . بعد به راحتی از لیوان در میاد و کافی که دورش رو با کارد آزاد بشه و خیلی راحت (قلوپ 😉☺️ ) ازش جدا میشه .
(دقت کنید که جایی که می خواید برگردونید سطحی باشه که بتونید برش بدید و اگر سطحتون هم کمی با آب خیس کنید برای جا به جا کردن کار راحت تره )
بعد با چاقوی تیز و مرطوب به اندازه دل خواه برش دادم .
برای تزیین این دسر از مغزی دل خواه و کمی گاناش میشه استفاده کرد.
برای مغزی هر مغزی دل خواه میشه ، من خلال بادام رو کمی خرد کردم و داخل تابه ای با حرارت کم چند دقیقه تفت دادم که بو بگیره و خوشمزه بشه .
بعد از خنک شدن دور دسر رو در مغزی غلتوندم .
برای گاناش خامه رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا گرم بشه و بعد شکلات تخته ای خرد شده ریختم و با هم ترکیب کردم ، یکدست شد از حرارت برداشتم و از دما افتاد در قیف یکبار مصرف ریختم و وسط دسر به صورت دایره وار ریختم . از یک کم پودر پسته هم در روی گاناش استفاده کردم .
👈 تعدادش بستگی داره که در چه سایز لیوان و چه اندازه برش بدید ، برای من ۹ تا برش شد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت تابستونی با ۴ رنگ طبیعی☺️😍😍
گل نخود پروانه ای/ گل پنیرک
آبلیمو
شکر
آب
گلاب
اکلیل خوراکی
زعفران دم کرده
تخم شربتی
طرز تهیه:
گل نخود پروانه ای رو مثل چای دم کنین، بذارین خنک شه، تو این حین شربت رو درست کنین، که من برای شربت چهار ق غ شکر رو با ۱ ق غ گلاب ومقداری دلخواه آب
حل کردم.
حالا برای داشتن این ترکیب رنگ های جذاب، اول تو هر لیوان شربت رو بریزین بعد، چای گل نخود پروانه ای رو اضافه کنین. با اضافه کردن چند قطره آب لیمو، رنگ شربت میشه بنفش☺️بعدش با اضافه کردن چند قطره زعفرون دم کرده رنگش میشه سبز. حالا تو لیوان سوم، چای گل نخود پروانه ای کمتری بریزین، تا رنگ آبی کم رنگ داشته باشین، بعدش بهش مقدار بیشتری زعفرون دم کرده اضافه کنین تا رنگش زرد بشه😍لیوان آخر هم که همون رنگ آبی باقی بمونه در آخر هم بهشون اکلیل زدم
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شربت تابستونی با ۴ رنگ طبیعی☺️
گل نخود پروانه ای/ گل پنیرک
آبلیمو
شکر
آب
گلاب
اکلیل خوراکی
زعفران دم کرده
تخم شربتی
طرز تهیه:
گل نخود پروانه ای رو مثل چای دم کنین، بذارین خنک شه، تو این حین شربت رو درست کنین، که من برای شربت چهار ق غ شکر رو با ۱ ق غ گلاب ومقداری دلخواه آب
حل کردم.
حالا برای داشتن این ترکیب رنگ های جذاب، اول تو هر لیوان شربت رو بریزین بعد، چای گل نخود پروانه ای رو اضافه کنین. با اضافه کردن چند قطره آب لیمو، رنگ شربت میشه بنفش☺️بعدش با اضافه کردن چند قطره زعفرون دم کرده رنگش میشه سبز. حالا تو لیوان سوم، چای گل نخود پروانه ای کمتری بریزین، تا رنگ آبی کم رنگ داشته باشین، بعدش بهش مقدار بیشتری زعفرون دم کرده اضافه کنین تا رنگش زرد بشه😍لیوان آخر هم که همون رنگ آبی باقی بمونه در آخر هم بهشون اکلیل زدم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت تابستونی با ۴ رنگ طبیعی☺️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت ۳ رنگ فوری
♧◇♧◇♧◇♧◇♧◇♧◇♧◇♧
مواد لازم:
پنیرک🌸
نوشابه ی سون آپ🍾
یخ🧊
ژله آماده🍮
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو خونه پودر پیاز درست کن🧅
یه ادویه ی جادویی🤩
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماست خونگی
1.5 لیتر شیر
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری ماست
طرز تهیه:
نشاسته و شیررو با هم مخلوط کنید بعد بزارید روی حرارت به جووش که اومد خاموش کنید بزارید از حرارت بیفته تا انگشتتونو کردید داخل شیر نسوزه . ماسترو با یه ملاقه از شیرمخلوط کنید و به کل شیر اضافه کنید و بزارید یه جای نسبتا گرمتا خودشو بگیره به مدت ۵ ساعت کافیه بعد بزارید داخل یخچال به مدت ۱۲ ساعت بعد سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انبه هامونو از هسته و پوستش جدا میکنیم و برش میدیمو کنار میذاریم.
پودر ژلاتینو با آب سرد مخلوط میکنیم و به روش بن ماری آمادش میکنیم.
خامه قنادی رو با دور تند همزن چند دقیقه میزنیم تا فرم بگیره بعد رانی انبه و ژلاتین رو بهش اضافه میکنیم و خوب باهم مخلوطشون میکنیم.
کف قالبو کمی چرب میکنیم و کاغذ روغنی میندازیم یه لایه بیسکوییت میچینیم و از کرممون روش میریزیم(کرمو سه قسمت میکنیم برای سه لایه)بعد روی کرمو با انبه پر میکنیم دوباره روی انبه ها بیسکوییت میچینیم و مراحل قبلی رو تا سه لایه انجام میدیم.
روی لایه آخر که کرممون هست با انبه پر میکنیم و برای دو ساعت داخل فریزر میذاریم تا ببنده.
داخل ظرف برمیگردونیم و کاغذو ازش به آرومی جدا میکنیم در آخر تو ظرف سرومون برمیگردونیم و روشو تزئین میکنیم👌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روش_سرخ_کردن_بادمجان🍆😍😋
1)بادمجانه رو شسته و پوست میگیریم بعد از وسط برش میدیم و روشون نمک میزنیم، یک ربع بعد مقداری اب ازشون خارج میشه که میشورید و خشک میکنید.
2)بادمجانهارو پوست بکنید و داخل یه ظرف بزرگ آب و چند قاشق نمک مخلوط کنید و بادمجانهارو بیست دقیقه داخل محلول آب ونمک قرار بدین
۳)بادمجان ها رو بشورید پوست بگیرید از وسط برش بدین نمک بزنید و نیم ساعت بمونه تا آب بندازه بعد خوب خشک کنید اینجوری تلخی بادمجان
گرفته میشه
بعد هم با سفیده تخم مرغ یا ماست دو طرف بادمجان رو آغشته کنید خیلی خیلی کم و در تابه نچسب با روغن سرخ کنید می تونید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوبیاسبز و سبزی رو جدا خوب سرخش کنید
(سبزیای این خورشت شامل؛ جعفری، گشنیز، تره و شوید)
که مقدار جعفری و گشنیز برابر باشه و تره و شوید کمتر..
خب پیاز و گوشت رو خوب تفت بدید ادویه هارو اضافه کنید
(زردچوبه +کاری+ دارچین+ پودرپیاز+ پودرسیر + فلفل سیاه+ خیلی کم زیره و نمک) ، حالا لوبیاسبز و سبزی هارو اضافه کنید یه تفت ریز بدید و آب اضافه کنید اجازه بدید ۲ ساعت بپزه، و بعد بهش لیموعمانی، زعفرون و گوجه اضافه کنید و یه ساعت اجازه بدید خورشت بپزه و جا بیفته
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
30.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجون شکمپر🍆
بادمجون دلمه چهارعدد 🍆
جعفری و گشنیز پنجاه گرم☘️🍀
قارچ ده عدد 🍄
فلفل دلمه رنگی نصفی🫑
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم🥩
پیاز درشت دو عدد🧅
رب گوجه دو ق غ خوری 🥫
گوجه خشک ده ورق یا گوجه تازه دو عدد🍅
ادویه ها:نمک،فلفل،پودرچیلی،اورگانو،زردچوبه،پودرسیر🧂
ادویه سس روی بادمجون:نمک فلفل پودر پاپریکا،فلفل 🧂
برای درست کردنش:🥣
اول بادمجون و پوست بکن نمک بزن،داخل شکمشو برش بزن،تلخیش گرفته شد با دستمال خشکش کن سرخش کن.
فیله بادمجون و دربیار تو فیلم نشون دادم.
پیازداغ کن،زردچوبه بزن گوشت و تفت بده رب گوجه و همه مواد و اضافه کن، ادویه هارو بزن ،زیاد روغن نریز نباید چرب باشه موادت،بزار چند دقیقه روی حرارت بمونه .
برای سس:مجدد پیازداغ کن ادویه و رب گوجه بزن و چند ورق گوجه خشک بریز عالی میشه👍
شکم بادمجون و پر کن داخل تابه بچین یکم فیکس باشه که تکون نخوره،سس
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو خونه پودر پیاز درست کن🧅
یه ادویه ی جادویی🤩
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست خونگی😍😋
1.5 لیتر شیر
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری ماست
طرز تهیه:
نشاسته و شیررو با هم مخلوط کنید بعد بزارید روی حرارت به جووش که اومد خاموش کنید بزارید از حرارت بیفته تا انگشتتونو کردید داخل شیر نسوزه . ماسترو با یه ملاقه از شیرمخلوط کنید و به کل شیر اضافه کنید و بزارید یه جای نسبتا گرمتا خودشو بگیره به مدت ۵ ساعت کافیه بعد بزارید داخل یخچال به مدت ۱۲ ساعت بعد سرو کنید
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ، پیده ترکیه ای یا همون پیتزای ترکی هستش ، که می تونید با مرغ و گوشت و ... درست کنید 😊
به این شکل پیده گوشت یا پیده مرغ دارید و یا پیده پیتزایی داشته باشید 😍😋
#پیتزا_پیده_معصومه
گشاده رویى ، کمند دوستى است امام علی (ع)
برای خمیر
#خمیر_پیتزا
آرد سفید حدود ۴۰۰ تا ۴۵۰ گرم (حدود ۲.۵ تا ۳ لیوان)
آب ولرم ۱۲۰ گرم (حدود ۱/۲ لیوان)
شیر ولرم ۱۲۰ گرم (حدود ۱/۲ لیوان)می تونید جاش از آب ولرم هم استفاده کنید)
پودر خمیر مایه ۷ گرم (حدود ۱ ق غ)
نمک ۱/۲ ق چ
شکر ۱ ق م
روغن مایع ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان)
آب ولرم و شکر و خمیر مایه رو مخلوط کردم و در ظرف رو گذاشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه به عمل بیاد .در ظرف بزرگتر شیر ولرم ، نمک ، روغن رو مخلوط کردم ، خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم و آرد که الک کرده بودم کم کم ریختم ، میزان آرد تقریبی هست ، با احتیاط بریزید ، آرد زیادی لطافت خمیر رو می گیره .
خمیر رو یا با دست ۱۰ دقیقه ورز بدید یا برای ورز دادن می تونید از دستگاه خمیرزن کمک بگیرید. خمیر نرم و لطیفی هست ، بعد از ورز خوردن در ظرفی که کمی چرب کردم ، گذاشتم و روش رو پوشوندم ، حدود یک ساعت استراحت داشته باشه (تا جایی که حجم خمیر بیشتر بشه )
مواد پیتزا (کاملا سلیقه ای)
سینه مرغ (کامل) ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
قارچ ۸عدد
ذرت ۴ ق غ
زیتون خرد شده ۲ ق غ
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن به میزان لازم
سیر یا پودر سیر
گوشت مرغ رو مکعبی خرد کردم و همراه روغن تفت دادم و گداشتم کمی بپزه ، سیر خرد شده ، نمک ، زردچوبه، فلفل سیاه ، پاپریکا و آویشن ریختم . قارچ ها رو ورقه ای خرد کردم و اضافه کردم و تفت دادم . در آخر فلفل دلمه ای نگینی شده و ذرت رو ریختم و از حرارت برداشتم .
خمیر بعد از استراحت ، پفش رو گرفتم و یک دقیقه ورز دادم . من ۶ قسمت تقسیم کردم . این که چه سایزی درست کنید دست خودتون هستش .
کف سینی رو چرب کردم و هر چونه رو با وردنه به شکل بیضی پهن کردم . چند تا سوراخ با چنگال زدم و سس گوجه ریختم ، کمی پنیر پیتزا ،مواد میانی ( از زیتون هم این جا استفاده کردم ) و روش پنیر پیتزا ریختم و از گوشه ها شروع کردم به طرح دادم به شکل قایق .
برای کناره های خمیر هم رومال زرده تخم مرغ زدم .در فر ( برقی ۱۷۰ ، گازی۱۸۰) درجه ، طبقه وسط ، حدود ۲۵ دقیقه قرار دادم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_سبزیجات😍😋
۲ عدد سیب زمینی متوسط رو رنده کنید. ۱ پیاز رو نگینی خرد کنید. ۲ عدد هویج متوسط رو رنده کنید. ۱ دسته پیازچه خرد کنید. کف تابه کمی روغن بریزید. پیاز تفت بدید تا سبک وطلایی بشه. سیب زمینی و سپس هویج رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت بدید. پیازچه هارو هم به مواد اضافه کنید. ادویه ها شامل ( نمک، فلفل سیاه ، فلفل قرمز) از هر کدام ۱ قاشق چایخوری اضافه و مخلوط کنید۲۰۰ میلی لیتر شیر رو با ۲ قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید ۲/۵ پیمانه آرد با ۱۰ گرم بکینگ پودر مخلوط کنید و کم کم به شیر اضافه کنید تا خمیر جمع بشه.
۱/۵ قاشق غذاخوری کنجد اضافه کنید و خمیر رو ورز بدیدروی خمیر بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت بدید خمیر با وردنه پهن کنید و به شکل مستطیل برش بزنید از مواد وسط خمیر بریزید. کناره های خمیر رو با آب خیس کنید. خمیرو بپیچید لبه هاش رو با چنگال به هم بچسبونید و توی روغن داغ سرخ کنید.
❥JOiN👇🏾
🆔 🌸
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای انجیر 😍😋
یه کیلو و نیم انجیر
یه کیلو و سیصد گرم شکر(مقدار شکر بستگی به شیرینی انجیر داره اگر خیلی شیرین بود از مقدار شکرتون کم کنید)
نصف لیوان آب
نصف لیوان گلاب
نصف ق چ جوهرلیمو
✅️تمام مراحل تو ویدئو مشخصه سوالی بود تو کامنت بپرسید
❌️روی حرارت ملایم باشه تا انجیرها کامل بپزن
❌️حتما کف روی مربا رو بگیرید تا مرباتون شفاف بشه
❌️مدت زمان پخت ۴۵ دقیقه(در قابلمه رو نبندید)
❌️بعد از پخت اجازه بدید مربا در دمای آشپزخونه خنک بشه و بعد داخل ظرف ریخته و در یخچال نگهداری کنید
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش گل رز با سیب زمینی🍟🌹
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سان شاین
✭⋆✭⋆✭⋆✭⋆✭⋆✭⋆✭⋆✭⋆✭⋆✭⋆
مواد لازم:
ژله ی با طعم دلخواه🍓
بستنی وانیلی 🍦
بستنی شکلاتی🍦🍫
بستنی انبه🍦🥭
کیوی🥝
موز🍌
سس شکلات 🍫
سس کارامل🍮
نکته:
شما می تونید از یک نوع بستنی و میوه استفاده کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_شیره_انگور
عزیزان روزی که میخواید حلوا درست کنید بر اعصابتون مسلط باشید😊 چون تفت دادن آرد زمان بره، آرد باید با شعله کم تفت داده بشه تا بوی خامی آرد گرفته بشه ارد با شعله بالا تفت بخوره زود میسوزه وحلوا طعم خوبی نخواد داشت
این مقدار اندازه مقدار حلوای است تو قابلمه میتونید دوبرابرش کنید
برای درست کردن حلوا بهتره هم از روغن جامد هم از مایع استفاده کنید اگه ندارید از مایع استفاده کنید ولی هردو باشه بهتره
میشه از آرد نانوایی یا سنگک استفاده کرد هم از آرد سفید با آرد سفید (شیرینی پزی)خوش طعمتره
مواد لازم
آرد سفید یک لیوان پر
روغن مایع یک چهارم لیوان
روغن جامد یک چهارم لیوان نداشتید. نصف لیوان روغن مایع بریزید من روغن جامد رو بخاری گذاشتم تا آب بشه قاطیشون کردم .
شیره انگور یک لیوان
گلاب نصف استکان
آب نصف استکان
زعفران دم کرده به مقدار لازم
پودر هل کمی (اختیاریه)
شیره انگور +زعفران+گلاب+آب+هل همه رو باهم مخلوط کرده میزاریم رو بخاری یا شوفاژ
تا آرد تفت میخوره
آرد رو الک کرده وبا حرارت کم تفت میدهیم حدود نیم ساعت) تا رنگش مایل به قهوه ای کم رنگ بشه ودوباره الک میکنیم
روغن رو داخل قابلمه داغ میکنیم و آرد تفت داده شده اضافه میکنیم ،مدام هم میزنیم تا آرد وروغن با هم خوب قاطی بشن ،وبا هم تفت بخورن عزیزان توجه کنید نزارید زیادی قهوه ای بشه چون شیره انگور رنگش تیره است حلوا بیش از حد تیره میشه. مقداری تو پیاله میریزیم وکمی شیره روش میریزیم آگه رنگ دلخواه بود .مخلوط شیره رو کم کم بهش اضافه میکنیم و مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه حدود ده دقیقه میزنیم تا حلوا جمع بشه (حرارت کم باشه) . گاز رو خاموش میکنیم تا گرمه تو ظرف مورد نظر میریزیم وبه سلیقه خود تزیین میکنیم
عزیزان این حلوا کمی شل تر وکشدار تر از حلوای سیاه(تیره) است
بجای شیره انگور میتونید شیره خرما استفاده کنید
این حلوا شکر یا پودر قند نمیخواد وشیرینیش کمه میخواید شیرینش زیاد باشه یکی دو قاشق شکر بزنی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_دانه_قهوه
برای ۱۳ عدد شیرینی
کره ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۸۰ گرم (نصف لیوان)
نشاسته ۴۰ گرم (۱/۴ لیوان)
آرد سفید ۱۵۰ گرم (۱ لیوان)
پودر قهوه ۱ ق چ
آب جوش ۱ ق غ
پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ
بیکینگ پودر ۳ گرم (۱ ق چ)
وانیل ۱/۲ ق چ
همه مواد نیم ساعت قبل در دمای محیط باشه .
کره نرم و پودر قند الک شده رو ۵ دقیقه با همزن زدم و تخم مرغ رو اضافه کردم و وانیل رو ریختم . نشاسته رو اضافه کردم و مخلوط کردم .
از هر نوع قهوه و پودر قهوه میشه استفاده کنین . من از قهوا اسپرسو استفاده کردم و دم کردم و دو قاشق داخلش ریختم . اگر پودر قهوه فوری هست داخل آب جوش حل کنین و داخلش بریزین .
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کردم و داخلش ریختم . خمیر شیرینی ها ورز دادن نمی خواد و الا به روغن میفته . فقط آرد تا جایی ریخته بسه که خمیر به دست نچسبه . میزانش تقریبی هست ممکنه بیشتر هم لازم بشه .
بعد از خمیر به اندازه یه قاشق برداشتم و توی دستم بیضی کردم و داخل سینی فر چیدم و با چاقو روش خط انداختم .
فر از یک ربع قبل گرم کردم و سینی رو در طبقه وسط با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛