eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
اکبر جوجه با سس مخصوص و یه برنج کته ای در کنارش چی میشه پیشنهاد میدم حتما درستش کن ✅مواد لازم جوجه ۹۰۰گرمی تا۱کیلویی ۱عدد پیاز بزرگ ۱عدد آلو جنگلی چند عدد چند حبه سیر زعفران دم کرده 1/4 لیوان ابلیمو ۲۰گرم کره برا سس ۵۰گرم کره برای مرغ ۲قاشق رب انار نمک فلفل سیاه ✅مرغ ها حتما با پوست باشن ✅۲لیوان تا ۲ونیم لیوان روغن سرخ کردنی +۱/۴لیوان اب ✅زعفرون رو به مرغ اضافه پیاز بزرگ و سیرو خلالی میکنیم نمک و فلفل و ابلبمو اضافه خوب با مرغ مخلوط مبکنیم ۲۴ساعت یا حداقل ۴ساعت داخل یخچال بمونه تا مزه دار بشه ✅روغن رو داخل قابلمه میریزیم میزاربم روغن خوب گرم بشه.مرغ رو پیاز و سیر رو ازش جدا میکنیم چون تو روغن میسوزه.به طرفی که پوست داره میزاریم داخل روغن (روغن باید تا نصف مرغ رو بگیره) واجازه میدیم دوطرفش سرخ بشه .برمیگردونیم سمت دیگرش هم بپزه ✅.میزان سرخ کردن دست خودتونه وقتی که سرخ شد کره و اب اضافه میکنیم درقابلمه رو میزارین 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم تا بپزه هر نیم ساعت برگردونین .روغن و کره تون بیشتر باشه مرغتون برشته تر میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلو خشک فوق العاده با کیفیت و سالم 😍😍 من ی شوک اب جوش میدم به الوهام این کار باعث میشه زودتر پوستش ترک بخوره تقریبا ۳۰ ثانیه بیشتر نذارید داخل اب جوش که یکی دو قاشق نمک اضافه کردید چون تایم بیشتر الوها پخته میشه و شکلش بهم میرزه وقتی الوها پوستش ترک خرد از صافی رد میکنم از حرارت که افتاد پوستشو میکنم من زیر نور افتاب روی الک میزارم خشک بشه تقریبا ۳ الی ۵ روز زمان میبره و تیره تر میشه توی خونه ممکنه زمان بیشتری ببره و احتمال داره کپک بزنه ولی رنگش روشن‌میشه و ی نکته اگر مبخواید الو شما براق تر بشه بعد اینکه الو ها خشک شد ی اب بشورید دوباره روی الک ها بچینید داخل خونه جلو باد کولر تا تمیز تر و خوشرنگ تر بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آش دوغ اردبیل ماست روهم میزنیم تاشل ورون بشه بعد دوغ روبهش اضافه میکنیم وهم میزنیم .یه تخم مرغ روهم میزنیم رقیق که شد میریزیم توی دوغ (تخم مرغ نمیزاره دوغ بریده بشه) بعد دوغ رومیزاریم روی حرارت بالا تاجوش بیادباید مدام هم بزنیم تادوغ بریده نشه .بعد برنج ازقبل خیس شده رواضافه میکنیم تا برنج بپزه وباید مدام هم بزنیم .بعد که برنج پخت سبزی گشنیزو شوید و سیررنده شده روبه آش اضافه میکنیم وهم میزنیم درآخر پخت حبوبات ازقبل خیس شده رومیریزیم .بعضیا توی آش کوفته ریزه میریزن که باید گوشت چرخ شده روباپیازونمک ورزبدن وسرخ کنن بعدا بریزن توی آش بعضیا توی این آش تره هم میریزن میتونید برگ سیرریزخردشده هم بریزید دراخر نمک توی آش میریزیم .نمک رواول نریزید چون آش بریده میشه برنج یک پیمانه نخود یک پیمانه سبزی نیم کیلو خردشده ماست یک کیلو دوغ ۳لیتر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تَه چین قابلمه ای برنج ۴ پیمانه ماست چكيده ۸ قاشق غذاخوری (حتما باید ماست چکیده و غلیظ باشه) سینه مرغ ۲ عدد زعفران حل شده نصف لیوان روغن یک چهارم لیوان و مقداری برای کف قابلمه تخم مرغ ٤ عدد ۲ تا قابلمه سایز کوچیک 1️⃣ سینه مرغ با زردچوبه و پیاز نمک و فلفل ۶۰، ۷۰ دقیقه آبپز کن و ریش ریش کن 2️⃣ ۴ پیمانه برنج و با ۲ ق غ نمک بذار حداقل ٢ ساعت خیس بخوره و بعد آب جوش کن و برنج و اضافه کن و بذار ۶ دقیقه بپزه و بعد آبکش کن (باید دون باشه برنجمون) 3️⃣ تو یه ظرف ۴ تا تخم مرغ و ۸ ق غذا خوری ماست چکیده, کمی نمک, وفلفل سیاه وروغن مایع و زعفران حل شده بریز و این مواد رو با هم مخلوط کن و بریزش روی برنج آبکش شده و کاملا با هم مخلوط کن و ۱ ساعت بذارش یخچال 4️⃣ بعد مقداری روغن به اندازه ای که تو قابلمه شناور باشه بریز و نصف مواد برنجی را در کف قالب پخش و فشرده کن حالا مواد بریز و دوباره نصف دیگه برنج بریز کره بزار روش و‌باشعله متوسط بزار ۱۰ دقیقه تا بخار کنه بعد کم کنید دم بیاد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین دستور کوفت مواد لازم: برنج نیم دونه🍙 ۱ پیمانه لپه ۱پیمانه سبزی معطر تازه ۱پیمانه خرد شده یا ۴ ق غ سر پر خشک🌿 یک عدد تخم مرغ🥚 ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده🥩( نصف چرخ کرده مرغ و نصف گوشت، از گوشت مرغ برای انسجام بیشتر استفاده کردم می تونید فقط از گوشت قرمز استفاده کنید) پیاز رنده شده آب گرفته یک عدد🧅 درشت زرشک پیاز داغ و گردو برای داخل کوفته ها ادویه شامل: نمک🧂زردچوبه،فلفل🌶ادویه پلویی، کاری برای سس: پیاز یا پیاز داغ🧅 رب گوجه فرنگی 🥫 ادویه زردچوبه دو لیوان آب💧 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر موزی در ۳ دقیقه مواد لازم: موز🍌 شکلات تلخ🍫 انواع مغز برای تزیین🌰🥜 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لايه ى رويى كره ١٠٠ گرم شكر قهوه اى ٣/٤ ليوان(١٢٠ گرم) نمك ١/٢ ق چ گردو ١ ليوان عسل ١/٤ ليوان(٤٥ گرم) مواد كيك تخم مرغ ٣ عدد وانيل ١بسته دكتر اتكر يا ٥گرم وانيل ايرانى شكرسفيد ١/٢ ليوان(١٠٠ گرم) شكر قهوه اى ١/٢ ليوان(١٠٠ گرم) ماست چكيده ١ ليوان(٢٤٠ ميلى ليتر) كره نرم شده ١١٥ گرم آرد ٢ليوان (٢٥٠ گرم) بكينگ پودر ١بسته دكتر اتكر يا ١٠ گرم نمك ١/٢ ق م جوش شيرين ١/٢ ق چ براى درست كردن قسمت رويى كره و شكر و نمك رو روى حرارت ملايم ميذاريم تا شكر حل بشه بعد از روى حرارت برداشته و عسل و گردوهارو اضافه ته قالبى كه كاغذ روغنى انداخبم ميريزيم تخم مرغ هارو با وانيل ميزنيم حدوداً ٥ ٦ دقيقه بعد شكر و كره ى نرم شده و ماست رو اضافه ميكنيم و با همزن همه ى مراد رو با هم مخلوط ميكنيم تركيب آرد و بكينگ پودر و نمك و جوش شيرين رو روى مواد الك و با ليسك خوب مخلوط كرده و روى قسمت كاراملى ميريزيم داخل فر ١٨٠ درجه به مدت ٣٥ -٤٥ دقيقه بسته به نوع فر ميذاريم تا بپزه و بعد سريع تا وقتى داغه از قالب دراورده و كاغذ روغنى رو جدا میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دو عدد کلم قمری متوسط رو پوست بگیرین و نگینی خرد کنین داخل قابلمه روغن بریزین کلم خرد شده رو به همراه یک عدد پیاز خرد شده تفت بدین نصف قاشق چایخوری زردچوبه بریزین نصف قاشق غذاخوری رب اضافه و تفت بدین چهار عدد گوجه رنده شده بریزین و تفت بدین نصف پیمانه بلغور گندم یک چهارم پیمانه لپه نصف پیمانه برنج بریزین و تفت بدین آب اضافه کنین و اجازه بدین حبوبات نیم پز بشه سیصد گرم سبزی ( تره، جعفری، اسفناج) اضافه کنین نمک و فلفل سیاه بریزین اجازه بدین آش جا بیفته در آخر پخت دو قاشق غذاخوری آبغوره اضافه کنین آش کلم بینظیرمون آماده ست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آش گوشواره در اصل یک آش ترکیه که با خمیر درست میکنن اما این از نوع تنبلیشه که با ماکارونی گوشت ماهی درست میشه پیاز داغ که کردین و باید نسبتا پیاز داغشم بیشتر باشه وقتی پیازتون سرخ شد بستگی به مقدار اشتون داره من برای یک بسته متوسط ماکارونی گوش ماهی 4 تا قاشق ارد گندم ریختم داخل پیازا و یک تف کوچیک دادم بعد زرد چوبه رو اضافه میکنیم و در اخر سر نعنا و رب که برای یک بسته 3 قاشق غذا خوری نعنا و دوتا قاشف پر رب اضافه کردم بعد اب میریزیم تا جوش بیاد برای این مقدار من 6 تا گوجه فرنگی درشت رو رنده کردم و داخل مواد قبلی ریختم جوش که اومد گوشت چرخ کرده ای که با پیاز رنده شده و نعنا و فلفل و زرد چوبه و نمک ورزش دادیمو باهاش قلقلیای کوچولو درست میکنیم و داخلش میریزیم تا چند تا جوش بزنه بعد ماکارونیشو اضافه میکنیم میزاریم تا پخته بشه و در اخر سر سیر رنده شده و ابقوره که چاشنیه اصلیشه بهش اضافه میکنیم اش خیلی خوشمزه ایه حتما امتحان کنین و نکته این که این اش نباید سفت باشه وقتی خاموش میکنین زیر اش رو اگر سفت شد بهش دوباره اب جوش اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍲 😋 ▫️آش سبزي(تره،ريحان،جعفري،شويد،برگ چغندر) 1 كيلو ▫️نخود 1 ليوان ▫️بلغور نصف ليوان ▫️برنج آش نصف ليوان ▫️پياز 1 عدد ▫️گوجه فرنگي 2 عدد ▫️نمك بميزان لازم ▫️روغن بميزان لازم ▫️آبغوره 1 ليوان 🔸پياز را خرد كرده و با كمي روغن سرخ ميكنيم بعد گوجه فرنگي هارو پوست گرفته ريز خرد ميكنيم وقتي پياز كمي سرخ شد گوجه فرنگي هارو اضافه كرده نمك پاشيده در قابلمه را گزاشته ميزاريم تا گوجه ها نيم پز بشه بعد نخود را ك از شب قبل خيس كرده بوديم ابشو خالي كرده و شسته همراه بلغور ب آش اضافه ميكنيم و تا نصف قابلمه آب داخل اش ريخته ميزاريم تا بجوش بياد وقتي ب جوش امد سبزي ك خوب پاك كرديم و شستيم ب آش اضافه كرده در قابلمه را گزاشته ميزاريم با حرارت كم بجوشه در اين ميان برنج را اضافه كرده و آش را همزه ميگزاريم تا آش خوب جا بيفته در اخر 1 ليوان آبغوره ب آش اضافه كرده همزده و از روي حرارت برميداريم يا هم بسته ب مزاجتون موقع سرو ميتونيد ابغوره استفاده كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت تن ماهی این مدلی درست کن دو عدد تن ماهی رو باز کنین و داخل صافی بریزین و روغنش جدا بشه دو عدد تخم مرغ رو هم بزنین تن ماهی ها رو بریزین چند شاخه پیازچه و مقداری جعفری خرد کنین و اضافه کنین پوست لیمو ترش رو رنده کنین و اضافه کنین نمک و فلفل سیاه و پاپریکا بریزین مواد رو مخلوط کنین و بهش شکل بدین و داخل تابه با روغن دو طرف رو برشته کنین دو عدد خیار شیر رو خرد کنین و مقداری شوید رو خرد کنین با یک پیمانه ماست مخلوط کنین کتلت ها رو با ماست سرو کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با این خمیر🥠میتونید انواع پیراشکی 🌮پیتزا🍕 نان🥟🍔🥖 رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید 😊 تخم مرغ یک عدد🥚 شیر ولرم یک لیوان🥛 روغن نصف لیوان🧈 آرد تقریبا ۴ لیوان🍚 نمک یک ق چ🧂 خمیر مایه: یک ق غ 🥐 شکر ۲ ق غ 🍚 شیر ولرم برای مخلوط کردن با خمیر مایه یک چهارم لیوان🥛 شیر حتما ولرم باشه نه داغ! خمیر مایه تازه باشه تمام مراحل رو پشت سر هم انجام بدین فاصله نیافته! خمیر رو خوب ورز بدین خمیر رو به یک و‌نیم الب دو ساعت استراحت دهید. آرد زیادی به خورد خمیر ندین! حین ورز دادن خمیر دستتون رو چندبار بشورین تا متوجه چسبنده بودن یا نبودن خمیر بشین و ارد اضافی به خورد خمیر ندین! ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✍طرز تهیه : 👈برای ژله سفید : سه قاشق مربا خوری سر پر پودر ژلاتینو با نصف استکان آب مخلوط و کنار بگذارید . حالا دوپیمانه شیر وبا ۲/۳ پیمانه شکر مخلوط وروی حرارت ملایم بزارید و هم بزنید تا شکر حل و شیر کمی داغ بشه بعد مخلوط ژلاتین و نوک قاشق وانیل اضافه وهم بزنید تا ژلاتین کاملا حل بشه بعد بزارید کنار تا کاملا خنک بشه. 👈برای ژله رنگی یه بسته ژله آلوئه ورا با یک ونیم پیمانه آب جوش خوب مخلوط کنید تا شفاف بشه بعد به چند قسمت تقسیم کنید هر قسمت را با نوک خلال دندان رنگ خوراکی مخلوط کنید و بزارید تا خنک بشه تعداد رنگ ها ونوع رنگ ها به سلیقه خودتون بستگی داره من پنج تا رنگ داشتم وژله رو به پنج قسمت تقسیم کردم .قالب وبا روغن مایع چرب کنید و شروع کنید لایه لایه ژله رو در قالب بریزید .هر لایه رو که میریزید ۱۰ دقیقه بزارید توی یخچال تا کمی بسته بشه . هر لایه اگه زیادی در یخچال بمونه لایه ها خوب به هم نمیچسبن و موقع سرو از هم جدا میشن و اگر کم در یخچال بمونه و خودشو نگیره لایه ها باهم ترکیب میشن . وقتی قالب پر شد ۷ ساعت یا یک شب بزارید یخچال تا کاملا خودشو بگیره بعد از قالب خارج کنید . اگر قالب مخصوص نداشتین تخم مرغ رو از سر گردش سوراخ و خالی کنید وبرای ثابت نگه داشتن پوست تخم مرغ میتونید از شانه تخم مرغ استفاده کنید و در آخر هم چند ثانیه داخل آب گرم بگزارید تا راحت پوست تخم مرغ کنده وژله رو خارج کنید . مواظب باشید موقع ریختن لایه ها ژله به دیواره قالب نپاشه چون ظاهر ژله رو بد میکنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• پیتزا مارگاریتا 🍕 یه پیتزای راحت و کم هزینه و بدون گوشت والبته خوشمزه 👌😉 پیتزا مارگاریتا یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و پر طرفدار در جهان است که مانند دیگر پیتزاها اصالتی ایتالیایی دارد. این پیتزای خوشمزه با گوجه فرنگی تهیه می شود و به همین دلیل در بعضی از نقاط جهان با نام پیتزا گوجه فرنگی هم شناخته می شود. این پیتزا به افتخار پرچم سه رنگ کشور تازه متحدشدهٔ ایتالیا رنگ‌های سبز، سفید و سرخ داشت؛ گوجه برای رنگ قرمز، ریحان برای رنگ سبز و پنیر موتزارلا برای رنگ سفید. مواد لازم پوره گوجه فرنگی پوست گرفته شده ۴ عدد دو حبه سیر روغن زیتون به مقدار لازم پنیر پیتزا به مقدار لازم برگ ریحان چند پر خمیر پیتزا من از خمیر پیتزایی که بدون تخم مرغ استفاده کردم ‌ . پستش تو پیج موجوده ‌ . تمام موارد تو فیلم توضیح دادم اگه سوالی هست در خدمتم . حتما درستش کن پشیمون نمیشی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
☘️مواد لازم: به تميز شده :نيم كيلو شكر :يك ليوان فرانسوى نشاسته ذرت:سه چهارم ليوان فرانسوى كره :پونزده گرم پودر ژلاتين :دو قاشق غذاخورى(درصورتى كه بخواين قالبى باشه،اگرنه قابل حذفه) آب براى بن مارى ژلاتين :يك سوم ليوان . مغز گردو بدلخواه دو سه قاشق غذاخورى . ☘️طرزتهيه: . ابتدا به را پوست گرفته و تميز وخرد مى كنيم و سپس با شكر هشت ساعت داخل يخچال استراحت مى ديم تا شكر آب بشه . ترجيحا داخل قابلمه مسى باشه كه به موقع پخت زودتر و بيشتر رنگ بگيره و هم اينكه من كمى از پوسته هاى به را كف قابلمه چيدم چون پوسته به هم رنگ خوبى ميده . بعد از استراحت،به و شكر حل شده را بدون هيچ آبى با در بسته قابلمه و حرارت ملايم دوساعت زمان مى ديم تا بپزه . بعد به هاى پخته را از روى آبكش رد مى كنيم تا از شهدش جدا بشه و به ها را با غذاساز يا هروسيله اى كه دارين پوره مى كنيم . نشاسته دستور را هم با يك ليوان از همون شهد به پخته،مخلوط مى كنيم . حالا پوره به و محلول نشاسته را باهم در تابه اى تركيب و تابه را روى حرارت خيلى ملايم قرار ميديم تا نشاسته خوب بپزه و مزه خامى نده . ووقتى حلوا خوب غليظ شد و در وسط تابه جمع شد كمى كره هم اضافه و در اين مرحله حلوا اماده سرو كردن هست ولى اگر بخواين در قالب شكل بدين و يا برش بزنين در اين مرحله دو قاشق پودر ژلاتين را كه بن مارى كرده اين به حلوا اضافه و سپس در قالب مورد نظر بريزين . من كف تابه پيركس نايلون انداختم و حلوا را داخلش ريختم و بين دو لايه هم مغز گردو ريختم و و قالب را چند ساعتى در يخچال قرار دادم و بعد برش زدم . اين حلوا با مغز گردو بسيار خوشمزه ميشه ولى به سليقه اتون مى تونين با مغزجات ديگه هم تركيبش كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛