eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مرغ ۱عدد برای هر نفر روغن مایع: ۴ قاشق غذا‌خوری برای ۵ تکه مرغ: پیاز: ۲ عدد متوسط قسیی: ۱ کاسه گوجه خشک: ۱ کاسه پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: یک سوم قاشق چای‌خوری زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: یک قاشق چای‌خوری زعفرون دم شده: ۴ قاشق غذا خوری هیچ وقت به مرغ آبِ زیاد نزنید چون بوی بدی میگیره. آب رو کم کم اضافه کنید. هر وقت حس کردید که کف ماهیتابه داره خشک میشه، نصف فنجون آب بریزید.مدت زمان پخت برای مرغ استخون دار: ۷۰ دقیقه کته هم فراموش نشه.برای دورچین بشقاب، ذرت شیرین خیلی انتخاب خوبی هست. اما سلیقه‌ای هم هست. اون رو با آب خالی بپزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
31.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر ۱/۳ لیوان شکر ۱/۳ لیوان پودر ژله طالبی نصف بسته خامه صبحانه ۳۰۰ گرم شیرعسلی ۲۰۰ گرم پوره طالبی ۲ لیوان وانیل ۱/۴ ق چ رنگ خوراکی به دلخواه یکی دو قطره طرز تهیه شیر، شکر و پودر ژله رو داخل یه کاسه بریزید و روی بخار آب بزارید تا ژله و شکر حل بشه بعد کنار بزارید تا از حرارت بیفته. توی یه کاسه دیگه خامه صبحانه، شیرعسلی و وانیل رو با هم مخلوط کنید، پوره طالبی و مخلوط شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه در نهایت اگه دوست داشتید بستنی تون خوشرنگ بشه به دلخواه رنگ خوراکی رو بهش اضافه کنید. مواد رو داخل یه ظرف بریزید و تو فریزر بزارید تا بستنی خودش رو بگیره و سفت بشه. وقتی از فریزر در آوردید کمی سفت بنظر میاد اصلاً نگران نشید ۱۵-۱۰ دقیقه که تو دمای محیط بمونه راحت میتونید اسکوپ بزنید و هیچ اثری از،یخ هم توش نیست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
40.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرد گندم یا آرد قنادی ۱ لیوان شیره ۱ لیوان که میتونه شیره خرما، شیره انگور، شیره توت ... باشه اگه شیره تون غلیظ بود یا کلا دوست داشتید حلواتون کم شیرین باشه میتونید کمتر بریزید آب ۱/۴ لیوان گلاب ۱/۴ لیوان روغن ۱/۲ لیوان که میتونید فقط روغن مایع بریزید یا مخلوط روغن مایع و روغن جامد هل و زعفران به میران دلخواه (اختیاری) طرز تهیه اول شربت رو آماده میکنیم شیره، آب، گلاب، زعفران و هل رو توی یه قابلمه بریزید و روی حرارت برازید تا گرم‌ بشه بعد از روی حرارت بردارید آرد رو داخل تابه الک کنید و با حرارت ملایم نیم ساعت تا چهل دقیقه تفت بدید ◀️نزارید آرد خیلی تیره بشه چون شیره هم تیره ست و بعدا حلواتون خوشرنگ نمیشه آرد رو از تابه خارج کنید و دوباره الک کنید. روغن رو بهش اضافه کنید و ۵ دقیقه هم با روغن تفت بدید حالا شربت گرم رو کم کم اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا حلوا جمع بشه اگه حلواتون شل بود چند دقیقه روی حرارت هم بزنید تا آب اضافه ش کشیده بشه در آخر هم حلوا رو گهواره کنید وقتی حلوا کمی از حرارت افتاد به ظرف سرو منتقل کنید و تزئینش کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی وقت بود رفته بود رو‌مخم‌که آیس پک‌درست کنم،شماهم که تو نظرسنجی‌بهش رای دادید،تصمیم بر این شد پستش کنم 😍 مواد لازم: بستني وانيلي پودر كاكائو سس شكلات گردو موز و اسمارتيز پسته (اختیاری) فقط چند تا نكته داره؛ 🍌موز و گردويي كه تو ليوان ميريزيد و ريز كنيد كه از ني عبور كنه 🍫اگه شكلاتي تر دوست داشتين از بستني شكلاتي استفاده كنيد 🍦میتونید واسه تزئين روش مثل بیرونیا خامه هم بزنید كه من دیگه نزدم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک قاشقی تخم مرغ 1 عدد آرد 1 پیمانه شکر 1/2 پیمانه ماست 1/2 پیمانه گلاب 1 قاشق غذاخوری (دلخواه) پودر هل یا وانیل 1/4 قاشق چایخوری بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری تخم مرغ، شکر، پودر وانیل یا هل رو با همزن دستی، سه تا چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه. ماست و گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید. آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید. یه سمتش که کمی سرخ شد، برگردونید. کلا بهتره که موقع سرخ شدن، چند بار زیر و رو کنید تا دوطرفش یکدست رنگ بگیره. حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بذارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسون ترین و خوشمزه ترین جوجه کباب که تو تابه درست میشه😍 واقعا درست کردنش آسونه یه بارم امتحانش کنی دیگه عاشقش میشی و سینه ی مرغ یک عدد زعفران دم کرده سه ق غ ماست سه ق غ پیاز یک عدد کره یک ق غ نمک و فلفل طرز تهیه: درست کردنش خیلی راحته فقط کافیه سینه مرغو مربعی برش بزنی و پیاز و ماست و زعفرون و ادویه رو بهش اضافه کنی و بذاری دوسه ساعت داخل یخچال استراحت کنه تو این فاصله کته رو هم درست کنید برنج و اب ونمک و روغن و‌ترکیب کنید بذارید رو حرارت کم به مدت چهل دقیقه تا یک ساعت تا حاضر بشه حالا جوجه ها رو به سیخ چوبی بکشید توی تابه یا صفحه گریل داغ بچینید و دو طرفش ترکیب کره و زعفرون و بزنید بذارید با حرارت کم کامل مغزپخت بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه جوجه پنبه ای و آبدار تو فر دیگه چی از این بهتر حتما ببین❤️ مواد لازم سینه مرغ یک عدد کامل ادویه شامل پاپریکا و زنجبیل و پولبیبر و فلفل سیاه نمک به مقدار لازم آب یک عدد پیاز آب لیموترش دو قاشق غذاخوری زعفران به مقدار لازم روغن زیتون سه قاشق غذاخوری مرغ رو خرد کنید و با مواد مخلوط کرده و بزارید استراحت کنه به سیخ بزنید و داخل سینی فر بچینید و از سس روی اونا بمالید و داخل فر ۲۰۰ درجه به مدت نیم ساعت بزارید بپزه اگر دوست داشتید گریل رو روشن کنید فقط چند دقیقه اگر دوست داشتید درآخر روش جعفری خرد شده بریزید مواد لازم برای سس سس مایونز دو قاشق غذاخوری سس فلفل چیلی تای یک قاشق غذاخوری رب انار رقیق یک قاشق غذاخوری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه جوجه پنبه ای و آبدار تو فر دیگه چی از این بهتر حتما ببین❤️ مواد لازم سینه مرغ یک عدد کامل ادویه شامل پاپریکا و زنجبیل و پولبیبر و فلفل سیاه نمک به مقدار لازم آب یک عدد پیاز آب لیموترش دو قاشق غذاخوری زعفران به مقدار لازم روغن زیتون سه قاشق غذاخوری مرغ رو خرد کنید و با مواد مخلوط کرده و بزارید استراحت کنه به سیخ بزنید و داخل سینی فر بچینید و از سس روی اونا بمالید و داخل فر ۲۰۰ درجه به مدت نیم ساعت بزارید بپزه اگر دوست داشتید گریل رو روشن کنید فقط چند دقیقه اگر دوست داشتید درآخر روش جعفری خرد شده بریزید مواد لازم برای سس سس مایونز دو قاشق غذاخوری سس فلفل چیلی تای یک قاشق غذاخوری رب انار رقیق یک قاشق غذاخوری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 طرز تهیه : شیر ۲لیوان خامه صبحانه یک عدد پودر ژلاتین ۲ ق غ شکلات تلخ به مقدار دلخواه خامه فرم گرفته شده برای تزیین طرز تهیه : اول از همه شیر و ژلاتین رو روی حرارت ذوب میکنیم،ذوب که شد شکلات هارو بهش اضافه میکنیم و اونقدی هم میزنیم تا ذوب بشن،حالا یدونه خامه صبحانه ی هم زده شده رو بهش اضافه میکنیم و بازم رو حرارت هم میزنیم تا یکدست بشه،قالب مورد نظرمون رو چرب میکنیم،اسم این قالبم تکسچر هست،به لوازم قنادی فروشی ها بگین اگه داشته باشن بهتون میدن،بعد ۷ ساعت بزارین یخچال تا ببنده،بعد با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم طبق فیلم😊 (بچه ها به این دسر شکر هم میتونین بزنین اگه دوس دارین) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 براي درست كردن خود كرپ ها ميتونيد به جاي شكر از همون مقدار عسل استفاده كنيد ،اينم بايد بگم كه موادتون رو به دماي محيط برسونيد بعد استفاده كنيد مواد براي ١٠ تا كرپ تخم مرغ ٤ تا نمك نصف قاشق چ خ شكر ١ قاشق مربا خوري شير ٢ پيمانه آرد ١ پيمانه و نيم روغن ١/٤ پيمانه كره براي پخت مواد داخل كرپ شكلات ٥٠ گرم شير ٤ قاشق غذا خوري موز - كره بادوم زميني - توت فرنگي- مربا تخم مرغارو قشنگ هم بزنيد اما نياز به كف كردنش نيست بعد كه كل موادرو ريختين انقد هم بزنيد تا گوله ارد نباشه و تو دماي محيط بهش استراحت بدين تا غليظ بشه ،تابه تون هم نميخواد زياد سرخ شه ،هر طرفش رو هم ١ الي ١ ونيم دقيقه بپزيد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی شکلاتی 😍😋 مواد لازم: کره نرم 🧈۱۱۵ گرم شکر قهوه ای🍚 ۱۶۰ گرم شکر سفید🍚 ۴ قاشق غذاخوری تخم مرغ 🥚۲ عدد وانیل 🌸۱/۴ قاشق چ آرد قنادی🥡 ۳۲۰ گرم بیکینگ پودر 🥄۱ قاشق چ جوش شیرین ۱/۲ قاشق چ نمک🧂 ۱/۲ قاشق چ شکلات نسوز، تلخ یا شیرین به میزان دلخواه🍫 دما🔥 فر های برقی و توستر و سولاردم ۱۶۰ درجه حدودا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه فر گازی ۱۸۰ درجه حدودا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه اگه هردو المنت باهم روشن میشه باهم روشن کنید اگر نه دو‌دقیقه اخر بالا رو‌ بزنید چانه های ۵۰ گرمی نکات: +شکر قهوه ای برای رنگ کوکی بهتره استفاده بشه اما اگه ندارین شکر سفید رو جایگزین کنید، نصف قاشق چای خوری هم پودر کاکائو بزنید +مقدار آرد ممکنه یکم کم یا زیاد بشه تا خمیر مثل فیلم بشه +بهتره قبل اینکه چانه بگیرید یه نیم ساعتی بزارید مواد تو یخچال سرد بشه پخت بیش از حد پاعث‌میشه کوکی خشک بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 😋😍 ▫️پودر گردو : ۱۰۰ گرم ▫️کیک کاکائویی : ۱۰۰ گرم ▫️پودر قند : ۲۰۰ گرم ▫️سفیده تخم مرغ : ۹۰ گرم(تقریباسه تاتخم مرغ متوسط) ▫️سرکه سفید : ۱ ق غ ▫️روغن مایع : ۱ ق غ ▫️وانیل : ۱/۴ ق چ ▫️پودر کاکائو : ۱ ق چ ▫️دارچین : ۱/۲ ق چ 🔸️کیک کاکائویی رو با دست یا هر وسیله ای که داریم پودر میکنیم 🔸️ تمام مواد خشک (پودرقند، کیک کاکائویی، پودرگردو، پودرکاکائو) و سفیده تخم مرغ رو خوووب ترکیب میکنیم 🔸️ میزاریم رو حرارت کم ۱۰ دقیقه هم میزنیم تا پودر قند آب بشه 🔸️از روی حرارت برمیداریم و وانیل و سرکه سفید و روغن مایع رو اضافه و هم میزنیم 🔸️ میزاریم تا کاملا خنک بشه اگه خمیر شل بود بهش پودر گردو اضافه میکنیم تا به غلظت مناسب دربیاد نه شل نه سفت 🔸️ در قیف ساده میریزم و روی سینی فر که کاغذ روغنی قرار دادیم و روی کاغذ روغنی هم چرب کردیم ، با فاصله پایپ میکنییم 🔸️ دمای فر برقی ۱۸۵ درجه و فرگازی ۲۰۰ درجه که از یک ربع قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه قرار میدهیم لطفا با دمای فر خودتون تطبیق بدین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از  آشپزی خاص
🌸🌸🌸 http://eitaa.com/joinchat/2407071748C8cd888e4e0 سایز بزرگا بیان اینجا👆
هدایت شده از  آشپزی خاص
❌بیگ سایز.بیگ سایز.بیگ سایز❌ معدن مانتو شومیز سایز بزرگ لازم نیس همه کانالا رو بگردی بیا اینجا تنوع رو ببین😍 ۳۸تا۸۰😱 ست شیک همراه 📣 😂😍 ✅معدن حراج اخر فصل📣 http://eitaa.com/joinchat/597557269C0ac1973441 📤تعویض و مرجوع📥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برنج ۴ پیمانه ۵ پیمانه آب نمک و‌فلفل سیاه و آویشن و پاپریکا و زیره هر کدوم ۲ قاشق چای خوری زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری گوشت نیم کیلو پیاز ۱ عدد گشنیز جعفری نصف پیمانه بادوم زمینی ۲۰ عدد اولین نکته این که ادویه های برنج و گوشت یکیه فقط زرد چوبه نداره برنج و نکته بعدی اینه که با بلغور هم میتونید درست کنید ولی روش برنجی ساده تره ،حتما برنج و بعد پخت بزارین سرد بشه و قبل سرخ کردن تو فریزر بهش استراحت بدین .اینم بگم روغنتون باید خیلی داغ باشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 پوره گوجه: یک کیلو نمک: یک تا یک و نیم قاشق سرکه سفید یا قرمز: یک لیوان گل کلم،گرفس،هویج: به میزان لازم برگ کرفس خرد شده فلفل قرمز دونه فلفل سیاه تخم گشنیز سیاه دونه و گلپر: در صورت تمایل سیر : ۵-۶ عدد موسیر خیس خورده: چند عدد مراحل کار کاملا داخل کلیپ مشخصه پس دیگه فقط به نوشتن مواد لازم بسنده میکنم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥘 😋😍 🔸يك پيمانه لپه و يك پيمانه برنج رو از قبل خيس و نيم پز كرده كنار ميزارم 400 گرم گوشت چرخ شده رو با دو ق غ پياز داغ دويست گرم سبزي معطر (گشنيز، نعنا، جعفري و ترخون) نمك و فلفل و زرچوبه و يدونه تخم مرغ خوب حدود چهار دقيقه ورز ميديم و لپه و برنج نيم پز رو هم اضافه ميكنيم و دوباره خوب مواد رو ورز ميديم تا حالت چسبندگي پيدا كنه به اندازه نارنگي بر ميداريم داخلش رو با آلو و كشمش و مغزگردوپر ميكنيم و دوباره گلولش ميكنيم و داخل تابه ميچينيم، دو ق غ پياز داغ و رب گوجه و ادويه خوب تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم تا خوب به جوش بياد و وقتي از جوش بودن سس مطمئن شديم سس رو كنار كوفته ها اضافه ميكنيم تا بپزه و جا بيفته . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش دوغ😋😍 برنج یک پیمانه تخم مرغ یک عدد نخود نصف پیمانه فلفل و نمک به میران‌لازم دوغ سه لیتر سبزی اش که شامل گشنیز سیر سبز تره یا پیازچه سیصدو پنجاه گرم گوشت چرخ کرده صد گرم پیاز کوچیک ی عدد اول نخود از ی شب قبل نم‌میکنیم بعد ابکش میکنیم و میزاریم خوب بپزه بعد در ظرف دیگه برنج و تخم مرغو خوب با هم ترکیب میکنیم تا ی دست بشه بعد دوغ اضافه میکنیم خوب هم میزنیم میراریم رو گاز و سبزی خرد شدرو بهش اضافه میکنیم و نمک و فلفل و در نهایت ی دو حبه سیر رنده شده که عطر وطعمش بینظبر و سردی اشو میگیره وقتی ی قلی زد کوفته قلقلی هارو که با کمی ادویه و نمک ی پیاز کوچیک رنده شده مزه دار شده به اش اضافه میکنیم خیلیا میگن تو دستور اصلی نداره ولی خدایی خیلی خوشمزش میکنه در نهایت هم نخود که کاملا پخته شدرو به اشمون اضافه میکنیم و میزاریم خوب جا بیفته ادویه مثل زعفرون و زردچوبه نداره چون نمیخوایم رنگ اشمون عوض بشه پیاز داغ نداره 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ ۲عدد شیریک لیوان شکر یک لیوان روغن یک سوم لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر۲قاشق چایخوری آرد حدودا ۲ونیم لیوان(تقریبی) زعفران غلیظ یک قاشق مرباخوری پودرکاکائو ۲قاشق چایخورخوری تخم مرغ وشکرووانیل روباهم مخلوط کرده هم میزنیم تاکرم رنگ بشه بهش روغن وشیررواضافه میکنیم ازمقدارآرددوتاسه قاشق برمیداریم مابقی آردوبکینگ پودرروطی چندمرحله الک میکنیم وهم میزنیم موادروبه سه قسمت تقسیم میکنیم به یکی پودرکاکائو،به یکی زعفران اضافه میکنیم آردی روکه کنارگزاشتیم یکی به زعفرانی ویکی به ساده اضافه میکنیم کف تابه روچرب میکنیم وازموادمطابق فیلم قاشقی میریزیم وتاانتها ادامه میدیم بعدازاتمام درب تابه رومیزاریم روی حرارت ملایم بمدت حدودی ۴۰دقیقه بپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
58.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو پیازچه 😍😋 می تونید داخل این کوکو از مرغ هم حتی استفادا کنید و یا حتی سیب زمینی نریزید برای ۳ نفر پیازچه ۲۰۰ گرم (حدودا ۲۰ عدد) جعفری خرد شده ۲ ق غ (قابل حذف) سیب زمینی ۱ تا ۲ عدد نمک و زردچوبه و زعفران و فلفل به میزان لازم تخم مرغ ۳ عدد پیازچه رو پاک کردم و شستم و ریز خرد کردم . جعفری رو هم خرد کردم . داخل طرفی ریختم . سیب زمینی رو آبپز کردم و وقتی خنک سد رنده کردم . نمک و فلفل و زردچوبه و اگر دوست دارید کمی زعفران هم میشه داخلش ریخت . تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم و به مواد اضافه کردم و مخلوط کردم . بهتره نیم الی یک ساعتی داخل یخچال مواد رو بزارید تابه رو گرم کردم و روغن ریختم و بعد مواد کوکو رو ریختم و صاف و یکدست کردم . یک طرفش سرخ شد برگردوندم تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه . حرارت هم رو به کم باشه . و بعد برش دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بادمجان نیم کیلو گوشت سیصد گرم برنج خیس شده نصف پیمانه پیاز داغ، نعنا داغ، کشک ب مقدار لازم نمک، فلفل ب مقدار لازم زردچوبه ۱ قاشق چایخوری چوب دارچین ۱ تکه گردو ۱۰۰ گرم اول از همه گوشت را با ادویه و ۱ پیاز کوچک ۴ قاچ شده و اب میپزیم( آب تا جایی ک روی گوشت رو بگیره)بادمجان رو تو این زمان سرخ میکنیم گوشت را ریش ریش کرده و برنج رو با مقداری آب گوشت میپزیم بعد ب برنج بادمجان و گوشت و گردو و پیاز داغ و ادویه و آب گوشت را اضافه میکنیم. بعد با گوشت کوب حسابی له میکنیم. نیم ساعت زمان میدهیم (روی حرارت کم) بعد مقداری کشک اضافه کرده و مجدد میکوبیم تا کشدار شود. نیم ساعت دیگه تایم میدهیم و بعد آماده اس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه رول بادمجان خوشمزه درست کن 😍😋 بادمجان بزرگ 4 عدد. خیلی نازکش نکنید 2 قاشق غذاخوری نمک را به 3 لیتر آب اضافه کنید. 20 دقیقه کنار بگذارید. 1 عدد پیاز. 1 فلفل. گوجه فرنگی 1 عدد. 1 هویج. 60 میلی لیتر روغن نباتی. سرخ کنید تا نرم شود. 1-2 دقیقه بپزید. 1 فنجان برنج اضافه کنید. 1 لیوان آب. 200 میلی لیتر 1 قاشق چایخوری نمک. 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه. 1/2 قاشق چایخوری آویشن. به مدت 15 دقیقه روی حرارت کم بپزید. بادمجان های استراحت داده شده را خشک کنید. 50 میلی لیتر روغن نباتی یک قاشق چای خوری آویشن. دو طرف بادمجان را با آن برس بزنید. در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) بپزید تا قهوه ای طلایی شود وقتی آب تبخیر شد از روی اجاق گاز بردارید نصف دسته جعفری یک قاشق چایخوری سبزی خرد شده را روی بادمجان قرار دهید با دقت بپیچید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سیب زمینی آبپز 3 عدد خامه ی صبحونه 2قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا به مقدار لازم نمک و آویشن کمی مواد میانی شامل پیاز داغ، گوشت چرخ کرده، قارچ، فلفل دلمه، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل ابتدا مواد میانی رو مثل مایه ماکارونی درست میکنیم سه عدد سیب زمینی بزرگ رو آب‌پز کرده به همراه خامه، کره و نمک داغ داغ پوره می کنیم، سپس‌ در ظرف مورد نظر ابتدا یک لایه پوره ی سیب زمینی ریخته لایه بعدی از مواد میانی ریخته، پودر آویشن میریزیم،سپس‌ پنیر پیتزا ی رنده شده را روی گوشت ها می ریزیم، در پایان برای لایه آخر می‌توان پوره سیب زمینی را طبق فیلم روی مواد قرار داد در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار داده تا روی سیب زمینی ها برشته شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 1) دو عدد بادمجان را پوست گرفته و 30 دقیقه در آب نمک قرار بدین و بعد سرخ کنید. 2) یک عدد پیاز متوسط خرد شده رو با کمی روغن تفت بدین و مقداری زردچوبه اضافه کنید. 100 گرم گوشت چرخکرده (به ازای هر بادمجان 50 گرم) اضافه کنید و بعد از تغییر رنگ گوشت ، ادویه ها (پودر تخم گشنیز ،نمک ، فلفل و پاپریکا از هر کدوم نصف قاشق چای خوری) و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید (رب گوجه فرنگی رو در مرکز ماهیتابه کمی تفت بدین که خوشرنگ بشه بعد با مواد مخلوط کنید)، یک فنجان آب اضافه و بذارید گوشت بپزه ، وقتی آب گوشت کشیده شد ، میریم سراغ سس : 1 ق غ رب گوجه تفت داده شده و ادویه ها (1ق چ نمک و پودر گشنیز، نصف ق چ فلفل سیاه ، فلفل چیلی و پاپریکا)، 1ق غ رب انار (یا آلوچه)، کمی بعد 2 عدد گوجه رنده شده 1.5 فنجان آب و یک حبه سیر رنده شده بذارید جا بیفته و بعد از روی حرارت بردارید 1 فنجان آب به سس اضافه و هم بزنید. شکم بادمجون ها رو باز کنید و با قاشق کمی فشرده کنید. مواد گوشتی رو با 1ق غ زرشک تفت داده شده مخلوط کنید و با این مخلوط شکم بادمجون ها رو پر کنین. می تونید کمی پنیر هم اضافه کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبنبات خونگی😍😋 اول از همه میوه هاتون (که ما از کیوی و سیب و پرتقال استفاده کردیم)رو به صورت حلقه های نازک برش بزنید هرچی برش نازک تر ، آبنبات خوشمزه تره 😍توجه داشته باشید که وسط‌ سیب رو هم با چاقو برش بزنید داخل ماهیتابه یک لیوان شکر به همراه یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه میکنیم آبمون وقتی جوش اومد ، میوه هامون رو بهش اضافه‌ میکنیم و به مدت ۴۵ دقیقه رو حرارت کم میزاریم تا شهد وارد میوه هامون بشه میوه هامون رو با فاصله کف سینی که کمی چرب کردیم میزاریم و روشون سیخ چوبی یا خلال دندون میزاریم به مدت ۱ساعت داخل فر‌‌ با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد یا مدت ۲ساعت با دمای معمولی میزاریم تا آبنبات هامون درست بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛