فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_دریایی 😋😍
دستور دقیق سبزی شکم پر شمالی که هم برای داخل شکم ماهی هم مرغ استفاده میشه😍
1 لیوان گردو، 4 ق رب انار ترش، 2 ق اناردون سابیده، 7_8 عدد آلو بخارا، 1 عدد پیاز رنده، نمک، فلفل، زردچوبه، سبزی 👈۴ دسته اناریژه(کیجاواش)، ۱ دسته زلنگ (چوچاق)، 2دسته اوجی (خنش)، 1 دسته گشنیز، 1دسته تره، 1دسته جعفری
اگه به اون سبزی های معطر دسترسی ندارید میتونید فقط سه مورد آخر رو بریزید. سبزیجات شمالی رو میتونید اینترنتی خرید کنید یا شمال حضوری بخرید
🟣 اصلا در تابه ماهی رو نباید بزارید روغن هم حتما باید داغ باشه تابه نچسب باشه و شعله هم متوسط رو به بالا باشه یک طرفش که سرخ شد حرارت کمتر کنید تا اون طرفش هم مغزپخت بشه هم سرخ بشه در آخر که پشت رو کردین روی ماهی ها رو 1ق رب انار و 1ق آب نارنج تازه هم بریزید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_چوبی_مرغ😍😋
ترکیب سینه و رون مرغ ۶۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
سیر ۱ حبه
فلفل کاپی یا فلفل دلمه ای قرمز
جعفری
زعفرون دم کرده
پودر سوخاری ۳ ق غ
نمک و ادویه(فلفل سیاه و قرمز، پودر پیاز، پودر سیر، سماق، زردچوبه)
اگه غذاساز نداشتین مرغ رو بزارین تو فریزر یه کوچولو یخ بزنه بعد رنده کنید پساز و فلفل دلمه و جعفری رو هم حسابی ساطوری کنید اگه فقط از سینه مرغ استفاده کردین حتما ۲-۳ ق غ روغن اضافه کنید که خیلی خشک نشه این مواد رو میتونید به صورت خام بعد از مخلوط کردن فریز کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک_مغزدار😍😋
تخم مرغ ۲ عدد، شکر ۶ ق غ، روغن ۶ ق غ، شیر 1 و 1/3 لیوان، آرد 2 لیوان، بکینگ پودر 2 ق چ، وانیل مقداری، گلاب در صورت دلخواه، شکلات صبحانه یا شکلات تخته ای مقداری
✅ تخم مرغ، شکر و وانیل رو مخلوط و با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه شیر ولرم رو به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم روغن و در صورت تمایل گلاب رو اضافه و هم میزنیم. آرد و بکینگ پودر چند بار الک شده رو کم کم به مواد اضافه و مخلوط کنین
مقدار کمی از مواد رو داخل ماهیتابه بریزین کمی که خودشو گرفت شکلات صبحانه روش بریزین. دوباره روش مایه پنکیک بریزین که کل سطح شکلات رو بپوشونه
برای اینکه مواد بهتر پخته بشه در قابلمه روش بزارین. روی مواد کمی خودشو گرفت و حباب ایجاد شد برگردونید که اون طرفش هم بپزه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_لواش
نان را گرامی بدارید که خداوند عز و جل برکات آسمان را برای آن فرستاده است . امام علی (ع) ( کافی)
سلام به روی ماهتون این هم نون لواش ، تافتون 😉😀 خونگی که خیلی عااالی میشه .
آرد گندم (ترجیحا ارد نانوایی) حدودا۱۸۰ تا ۲۰۰ گرم (یک تا یک و یک سوم لیوان)
آب یا شیر ولرم ۱۲۰ میلی (نصف لیوان)
روغن مایع ۲ ق غ
پودر خمیر مایه ۴ گرم ( حدودا ۱ ق م)
شکر ۱ ق چ
نمک ۱/۲ ق چ
خمیر مایه فوری که استفاده می کنم همیشه به عمل میارم تا از سالم بودنش مطمئن بشم . اگر صد در صد مطمئن هستید از کیفیتش می تونین مستقیم داخل مواد بریزین .
من از شیر استفاده کردم فرقی نداره آب هم میشه . داخل شیر ولرم برای به عمل آوردن خمیر مایه از ۱ ق چ شکر استفاده کردم و ددخلش ریختم و مخلوط کردم و بعد خمیر مایه رو ریختم . در ظرف رو قرار دادم به مدت ۱۰ دقیقه تا به عمل بیاد .
داخل ظرف دیگه روغن مایع و نمک و خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم و آرد رو که الک کردم و کم کم داخلش ریختم .
نکته مهم فقط همین ریختن آرد هست که همیشه توی نون ها گفتم آرد زیادی باعث سفت شدن نون هاتون میشه . آرد کم کم ریختم تا جایی که خمیر چسبندگی نداشته باشه و با دست ورز دادم حدودا ده دقیقه . بعد خمیر رو توی ظرف تمیزی قرار دادم وبا چاقو وسطش خط انداختم ( این کار به خاطر این هست که بعد از استراحت مشخص میشه که استراحت خمیر چه طور بوده و خوب انجام شده یا نه) و روش رو پوشوندم به مدت یک ساعت محیط نسبتا گرم استراحت داشته باشه .
بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و بسته به اندازه ای که دوست دارید نون هاتون بشه چونه ها رو بردارین حدودا ۴ و ۵ تا چونه.
روی چونه ها دستمال تمیز انداختم دوباره حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه استراحت داشته باشه.
بعد روی صفحه کار یک کم آرد پاشیدم و هر چونه رو با وردنه باز کردم تا می تونین نازک باز بشه طوری که برداشتین اون طرف دستتون دیده بشه . به کمک وردنه برداشتم و روی تابه ای که برگردونده بودم و روی حرارت متوسط باشه.
وقتی که روی نون شروع کرد به زدن حباب ها و اون طرفش حباب های قهوه ای زد برگردوندم و اون طرف دیگه اش هم گذاشتم بپزه . اگر خمیر حباب نزد در واقع خمیرتون و نونتون سفته و اشتباه پیش رفتید .
نون ها بعد از پخت حتما بزارین خنک بشه و بعد حتما بلافاصله در جا نونی بزارین تا خشک نشه .
نکته :جای خمیر مایه می تونین بیکینگ پودر حدودا ۱ ق چ استفاده کنین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک هویج یه دلبریه که هرچی از خوشمزگیش بگم کم گفتم
سلام رفقا چطورین؟
من عاشق این کیک شدم رفت😉
مواد لازم
تخم مرغ ۴ تا
شکر یک لیوان
وانیل نوک ق م
آرد دو و نیم لیوان
شیر یا آب نصف لیوان
روغن نصف لیوان
هویج رنده شده یک لیوان
بکینگ پودر یک ق م
گردو دلخواه نصف لیوان
حتما فر رو از قبل گرم کنید و کیک بره داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه😍
با هرچیزی هم که دوس دارین تزیین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شامی کباب لرستانی
۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده مخلوط گوسفندی/گوساله
۱۰۰ گرمسبزی(ریحون، ترخون، مرزه، گشنیز، جعفری)
۸۰ گرم گردو
۱ عدد پیاز بزرگ
۲ ق غ آرد نخودچی
۱ عدد تخم مرغ
ادویه (زردچوبه، فلفلسیاه، پودرسیر) و نمک
.
سس غذا:
۱ عدد پیاز بزرگ(یا یک ق غ پیاز چرخ شده)
۲۰ گرم گردو
۲ ق غ رب انار
۲ ق غ شکر
.
.
- اون گردالی وسط شامی به مغزپخت شدن غذا کمک میکنه!😉
- شکر کاملا بر اساس ذائقهس، من این غذارو ملس روبه شیرین میپسندم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_رول_پنیری
رول پنیری،خیلی پر طرفداره تو مهمونیا..
.
نان تست رو گوشهاشو با چاقو جدا کردم با وردنه کاملا بازش کردم.
یه نکته خیلیییی مهم اینه که نان تست باید تازه تازه باشع نان اوران باشه بهتره.
بعد با وردنه کامل بازش کردم اول یه لایه پنیر ورقه ای بعد یه ورق ژامبون اروم رول کردم با سیخ چوبی فیکسش کردم.
بعد گوشهای ناصاف واضافشو با چاقو گرفتم.بعد زدم داخل ارد معمولی سفید،بعد تخم مرغ زده شده،بعد پودر سوخاری.من 2بار تکرار کردم این مراحل رو.
به مدت 2ساعت گذاشتم داخل یخچال ودر روغن غوطه ور سرخ کردم
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
47.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_سیب😍😋
یک عدد سیب بزرگ
یک عدد تخم مرغ
سه قاشق شکر
یک سوم لیوان شیر
نوک قاشق چایخوری وانیل
یک و نیم قاشق مرباخوری بکینگ پودر
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
یک لیوان ارد
کمی شکر و دارچین در آخر
طرز تهیه:
سیب رو رنده کرده و کنار میذارم
تخم مرغ و شیر و شکر رو مخلوط کرده و هم میزنیم
وانیل بکینگ پودر و نمک رو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم
در آخر ارد رو الک کرده و اضافه میکنیم و هم میزنیم و سیب رنده شده رو اضافه میکنیم
اگر مایه سفت بود شیر اگر شل بود ارد اضافه کنید داخل یه ظرف کوچک روغن میریزیم و از مواد با یک ملاقه کوچک داخل روغن میریزیم و سرخ میکنیم در آخر در مخلوط شکر و دارچین میغلطونیم
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_قارچ🍄😍😋
یه سس قارچ لذیذ و خوشمزه
انگشتاتم با این سس قارچ میخوری از بس که خوشمزس👌🤤
کره ۲ تا ۳ قاشق غ،شیر نصف پیمانه
آرد ۱ قاشق چ ،نمک، فلفل سیاه ، پاپریکا
پنیرگودا ۳ تا ۴ ورق (میتونی از پنیرچدار هم استفاده کنید)،قارچ هر چی که کَرَمِته🤭👍
قارچ ها رو با کمی کره سرخ کن بعد تو همون تابه دوباره کره بریز بعد آرد رو بهش اضافه کن و کمی تفت بده حالا پاپریکا و فلفل رو اضافه کن و هم بزن و شیر رو بریز و مدام هم بزن و حالا پنیر رو بذار و هم بزن در آخر هم قارچ های سرخ شده رو اضافه کن و تماممم🥰
غلظت سس هم که دیگه دست خودته🍄
🍄🍄این سس رو میتونی با سیب زمینی یا با پاستا و یا با استیک مرغ نوش جان کنی😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهدیگ_سیب_زمینی تردوخوشمزه😍😋
یک کاسه آب ویخ درست کنید
سیب زمینی رو پوست کنده وبا رنده ریز رنده کنید. تو صافی بریزید، زیر شیر سرد آبی روش بکشید و بریزید تو آب و یخ و بزارید یک ساعتی بمونه هم نشاسته موجود تو سیب زمینی بیرون میاد هم سیب زمینی ترد میشه
بعد از یکساعت آبکش کنید وبا فشار دست ابشو بگیرید
تو قابلمه نچسب چند ق روغن داغ کنید وسیب زمینی رو بهش اضافه کنید حدود 5 دقیقه تفت بدید مدام با ق هم بزنید کمی سیب گلوله گلوله میشه مشکلی نیست با ق بازش کنید کمی که تفت خورد از قابلمه خارج کرده ته قابلمه کمی زعفران دم کرده بریزید دوباره سیب زمینی رو به قابلمه برگردونید نمک بزنید وبا پشت قاشق فشار میدیم و روشو صاف میکنیم تا یکدست بشه، برنج ابکش شده روش میریزیم و میزاریم رو گاز با شعله کم تا دم بکشه حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه
واسه این سیب زمینی رو خارج کردم و زعفران ته قابلمه ریختم نمیخوام موقع ریختن برنج رو ته دیگ برنجزرد رنگ بشه شما دوست دارید زعفران رو به کل سیب زمینی بریزید یا زعفران قابل حذفه دوست ندارید نریزید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زيتون_پرورده_خونگی😍😋
زیتون شور نیم کیلو
گردو ۱۰عدد
سبزی شامل: جعفری یکدسته،گشنیزیکدسته،نعنا یکدسته،برگ سیرنصف دسته
سیردوحبه
رب انارترش نصف قاشق غذاخوری
زيتون های من خونگی هست وخودم درست کردم وبرای پرورده هسته هاروجدامیکنیم
گردوروداخل خردکن خردمیکنیم سبزی وسیرروهم اضافه میکنیم دوباره خردمیکنیم تاکاملاله بشه این موادروبه زیتون های هسته گرفته اضافه میکنیم بهش رب انارترش میزنیم وتمام موادروباهم مخلوط کرده وزیتون پرورده ماآمادس
نکته:میتونیدازآب انارترش هم استفاده کنید این سبک زیتون پروده خیلی خوشمزس وطعمش باهمه ی زیتون پروردهایی که خوردین فرق داره
من رب انارم خیلی ترش بوداگربرای شماترش نبودبیشتراستفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه یه مدل #کیک_یخچالی خوشمزه و آسون در ۱۰ دقیقه🤩
مواد لازم:
تی تاپ یا کیک ساده
شیر یک و نیم پیمانه
پودر کرم کارامل ۲ بسته
خامه ۱۷۰ گرم
بیسکوییت پتی بور ۲۰ تکه
پودر نسکافه ۱ ق غ
پودر کاکائو برای روش به میزان لازم
طرز تهیه:
ظرفتون بهتره مثل کلیپ کوچک باشه و اگه ظرف بزرگ خواستین بردارین میتونین مقدار مواد رو دوبرابر کنین.
تی تاپ ها رو از وسط نصف کرده و داخل ظرفتون بچینین. شیر و کارامل رو روی حرارت باهم مخلوط کنید. خامه،مخلوط شیر و کارامل داغ، بیسکوییت و پودر نسکافه رو توی مخلوط کن بریزین تا یکدست شه.یا اگه مخلوط کن نداشتین میتونین بیسکوییت رو به صورت دستی کاملا له کنید و همه ی مواد رو با هم مخلوط کنین.
بعد روی کیک بریزین، در آخر روش پودر کاکائو بپاشین و برای ۲ ساعت بذارین داخل یخچال و بعد سرو کنید.
🔸میتونین از شب قبل درست کنید تا مواد کامل به خورد هم بره.
نوش جان ☺️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_شیره
سلام حلوا با شیره مخصوص کسایی که علاقه مند شیره هستن و دوست ندارن شکر بریزن . البته همون دستور حلوای ساده است که جای شکر ، شیره استفاده میشه 😊 . میزان شیره هم می تونید یک کم کمتر بریزید و یا حتی کمی بیشتر بسته به علاقه تون به شیرینی داره .
می تونید حتی نصف شکر و نصف شیره استفاده کنید .
آرد سفید قنادی یا آرد نانوایی و حتی ترجیحا آرد سنگک یک لیوان
شیره یک لیوان (من کمی کمتر از یک لیوان ریختم و میشه نصف شکر و نصفش شیره ریخت) (شیره انگور و یا خرما و ...)
آب یک لیوان
کره ۵۰ گرم
روغن مایع حدودا یک سوم لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
زعفران به میزان لازم
پودر هل به میزان لازم
اول آرد رو الک کردم و تفت دادم . مدت زمان تفت دادم بسته به این داره که چه رنگی دوست دارید حدودا ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بو دادم .
در ظرف دیگه آب و شیره و زعفران و هل رو ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم گلاب هم ریختم همین که گرم شد و نیاز به جوشیدن نداره از حرارت برداشتم .
وقتی آرد رو بو دادم دوباره الک کردم و کره و روغن مایع رو اضافه کردم استفاده کردم . بعد کمی آرد رو با روغن تفت داده و زیر شعله ملایم شربت رو اضافه کردم و هم زدم تا حلوا بسته بشه.
هر وقت هم حلوا رو خواستین تزیین کنین باید حلوا رو گرم داخل ظرف بریزین و روش رو با روغن جامد صاف کنید و بعد تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_لولی😍😋
برای این کباب از ترکیب ۸۰٪ سردست گوساله و ۲۰٪ قلوه گاه گوسفندی استفاده کنید و ۳بار اون رو چرخ کنید، پیاز رو رنده درشت کنید همراه با آب به گوشت اضافه کنید و خوب ورز بدید،و ۲ ساعت داخل یخچال نگهدارید،مثل من فرم بدید تقریبا ۶ الی ۷ دقیقه داخل تابه نچسب تفت بدید،فقط سریع زیر و رو کنید که فرم لول بودن خراب نشه،و سعی کنید گوشت رو آبدار بردارید👌،بعد از پخت از کره هم میتونید استفاده کنید، اما بخاطر چربی گوشت من دوست نداشتم گوشت چرب تر بشه😉و اینکه به گوشت چیز اضافه ای هم نزدم ...چون اعتقاد دارم اصل کباب همینه، باید ساده باشه که طعمش خراب نشه...🥣یه چاشنی پیاز،جعفری،با نمک،فلفل سیاه،سماق،و لیمو تازه هم کنارش درست کنید که عالی میشه...😊
🔻اینارو لازم دارید...
1️⃣گوشت چرخکرده
2️⃣پیاز
3️⃣جعفری
4️⃣نمک و فلفل
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_ترخینه_اسفناج😍😋
مواد لازم :
(حبوبات):نخود ،لوبیا قرمز یا چیتی ،سفید هر کدوم نصف لیوان
عدس یک لیوان
ترخینه ۴تا پنج عدد
ادویه زرچوبه فلفل نمک و...(ترخینه من خونگی وپر ادویه بود دیگه ادویه نریختم تو آش)
پیاز ۳عدد
سیر دوتا سه دونه
پودر پیاز یک قاشق
نعنا و پونه خشک ۲ قاشق .
من حبوبات رو از شب قبل خیس میکنم ک ونفخشون گرفته شه.
میزارم جداگانه بپزن.
عدس وترخینه رو هم دوسه ساعتی با یکی دو لیوان آب مخلوط میکنم ک زودتر پخته شن .
توی قابلمه روغن می ریزیم پیازی ک نگفتی خرد کردیم رو می ریزیم وتفت میدیم ک سبک شه سیر رو هم اضافه میکنیم کمی تفت میدیم ترخینه وعدس رو به همراه یک لیتر آب ریخته تا زمانی ک عدس وترخینه پخته شن .حبوبات رو اضافه میکنیم .اسفناج رو خرد کرده ویک سوم پایانی پخت به آش اضافه میکنیم .نمک زده و اجازه میدهیم ک اش حسابی جا افتاده لعاب بندازه و غلیظ شه .پیاز داغ براش واماده میکنیم .من به نعنا وپونه خشک یک قاشق پودر پیاز هم اضافه میکنم توش رنگ میشه وقتی میریزید روی آش 🥰
دوستان من ادویه نریختم چون ترخینه ام کار دست مامان جونم بود وپر ادویه 😍شما حتما زرچوبه وادویه بریزد .😊
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه دعای قشنگی :خدایا مرا
سبب شکستن هیچ دلی قرار نده
" شب بخیر "🙏🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اين ترشى از اون خوشمزههای خاص و شیک و مجلسی هست که الان وقت درست کردنش هست😍😍
بریم سراغ ترشی آلبالو:
آلبالوی دم گرفته و شسته و خشک شده ۱ کیلو
سرکه حتما سفید ۳ لیوان فرانسه پر
آب ۱ لیوان پر
شکر ۱ ق غ
نمک ۱ ق غ
تخم گشنیز ۱ ق غ
نعنا خشک یا تازه چند پر
شیشه تمیز با درب فلزی سالم خشک و تمیز
آب و سرکه رو حرارت ملایم بزارید نمک و شکر و اضافه کنید و بزارید حل بشه و شروع به قل زدن که کرد خاموش کنید و بزارید کامل خنک بشه و بعد مثل تصویر داخل شیشه تمیز و خشک پر کنید یه روز بیرون و بعد هم تو یخچال بزارید و بعد سه روز شروع به مصرف و نوش جان کردن کنید😍
👩🏻🍳👩🏻🍳👩🏻🍳👩🏻🍳
#ترشی #ترشیجات
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی آسون 😍😋
یه شیرینی آسون با مواد در دسترس که کنار چایی خیلی میچسبه
دو پیمانه آرد
یک قاشق غذاخوری شکر
کمی نمک
یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک قاشق چایخوری دارچین
چهار قاشق غذاخوری روغن مایع
و دو قاشق غذاخوری کره.
با دست یکدست کنین تا مثل خرده نان بشه .
یک پیمانه شیر سرد رو تا جایی اضافه کنین که خمیر نرمی به دست بیاد .
خمیر رو هشت قسمت کرده و هر کدوم رو گرد کنید.
روی سطح کار رو آرد پاشی کرده و با وردنه خمیرها رو پهن کنید و به چهار قسمت برش بزنید.
مثل فیلم قسمت هلالی خمیرها رو جمع کنین و فشار بدین تا به شکل برگ دربیاد.
در اخر داخل روغن فراوان بذارید تا سرخ بشه .
یکطرف که برشته شد برگردونید تا سمت دیگشونم سرخ بشه.
داخل شربت یا عسل بندازین و با پودر پسته تزیین کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل خونگی 😍😋
نخود ١٠٠ گرم
گوشت چرخ كرده ٣٠٠ گرم
پياز يك عدد🧅
سيب زميني يك عدد🥔🥔
فلفل سبز دو عدد🌶🫑
سير ٤ حبه 🧄
گشنيز دو مشت
نمك ؛فلفل قرمز،تخم گشنيز ،زيره،زردچوبه كه اندازه ادويه ها بستگي به خودتون داره
ولي اندازه هاي كه مُو ريختوم
زيره و تخم گشنيز نصف ق غ خ
زردچوبه و فلفل هم همينجور
همه ي مواد رو بريزين توي چرخ گوشت تا چرخ بشن 🥰
بعد به مواد چرخ شده يه قاشق غ خ آرد نخود چي ويك قاشق چ خ بيكينگ پودر بزنين با مواد مخلوط كنين 🤓
سلفون بكشين بذارين دو ساعت تو يخچال استراحت كنه 😋
زماني كه فلافل رو ميندازين توي روغن
در ابتدا شعله بلنده ولي بعد شعله رو كم كنين كه فلافل ها مغز پخت بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_زمستونی 🌨️☃️❄️😍😋
برای این قالب سه بسته ژله بلوبری استفاده کردم
هر بسته با یک ونیم لیوان اب جوش حل کردم اگر دیدید رنگ آبی کمرنگی شده یکی دوقطره رنگ خوراکی ابی اضافه کنید.
❄️برای قسمت دانه های برف من یک بسته ژله آلورا رو با یک لیوان اب جوش حل کردم خنک که شد نصف لیوان شیر ریختم و توی یه سینی ریختم بعد از چند ساعت که سفت شد با کاتر کات کردم و توی قالب چیدم.❄️
🛑نکته
برای اینکه دونه های برف حرکت نکنه باید در چند مرحله اینکاررو انجام بدین یعنی چند تا دونه برف بزارین کمی بلوبری بریزین بزارین یخچال سفت بشه مجددا دونه برف و بلوبری به همین ترتیب تا قالب پربشه.
من انتهای کار مجددا ژله آلوورا وشیر ریختم .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دنبال یه صبحانه راحتی ، مقوی باشه و سیر کننده و رژیمی طور 🤗😍
بیا امروز یه پنکیک داریم که هم رژیمی و هم مقوی و هم برای ورزشکارها عالیه 😋😍
#پنکیک_جودوسر
به يكديگر هديه بدهيد تا محبّت را در ميان خود بيفزاييد. امام علی (ع)
تخم مرغ ۱ عدد
عسل ۲۵ گرم (۱ ق غ)
روغن مایع یا روغن کنجد ۲۰ گرم (حدود ۲ ق غ)
شیر ۲۰۰ گرم (کمی کمتر از ۱ لیوان)
آرد جودوسر ۱۵۰ گرم (حدود ۱ لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم (حدود ۱ ق م)
پودر دارچین به میزان دل خواه
تخم مرغ رو کمی زدم از لختگی در بیاد ،وانیل و عسل رو اضافه کردم و کمی زدم .روغن و شیر رو هم ریختم و ترکیب کردم . بیکینگ پودر و آرد جودوسر رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم . می تونید کمی دارچین هم بریزید .
تابه ای رو روی حرارت ملایم گذاشتم و با مقدار کمی روغن چرب کردم . از مواد پنکیک یک ملاقه برداشتم و داخل تابه ریختم ، وقتی شروع کرد به زدن حباب های ریز آماده است که برگردونده بشه تا طرف دیگه هم بپزه .
⬅️مایع پنکیک نه شل و نه خیلی سفت نباشه ، اگر دیدید سفت هست یک کم بهش شیر اضافه کنید .
⬅️میزان شیرینی پنکیک کم هست ، که بتونید بعدا با عسل و هر چیز دل خواه سرو کنید . اگر دوست دارید شیرین باشه عسل بیشتر بریزید . می تونید جای عسل از یک عدد موز له شده هم استفاده کنید .
⬅️ آرد جودوسر رو می تونید از لوارم قنادی فروشی ها و هایپرمارکت ها تهیه کنید . می تونید جودوسر رو هم آسیاب کنید و استفاده کنید .
👈۷ عدد پنکیک در سایز تقریبا متوسط دارید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله رولی
برای هر بسته پودر ژله، دو سوم لیوان آب جوش بریزین
روی بخار آب جوش هم بزنین تا ذرات ژله کاملا حل بشه( همون بنماری کردن)
دو سه دقیقه صبر کنین تا ژله از داغی اولیه بیفته
نصف لیوان بستنی سرد و یخ زده ( یا یک عدد بستنی لیوانی با طعم وانیل) رو به ژله ی گرم اضافه کنین
نباید زیاد هم بزنین، اجازه بدین بستنی با گرمای ژله ذوب بشه، نهایتا با پشت قاشق بستنی ها رو له کنین
با این روش ژله رولی دو فاز میشه
.
سطح سینی 20 در 30 رو کمی مرطوب کنین و تو سینی نایلون فریزر پهن کنین و باروغن مایع چربش کنین
ژله بستنی رو تو سینی بریزین و بذارین تو یخچال
با توجه به تفاوت سرمای یخچال ها، بین نیم ساعت تا 45 دقیقه باید تو یخچال بمونه
ولی اصلا نباید بیشتر از 45 دقیقه بشه
.
بعد از اینکه ژله بستنی سفت شد با چاقو به صورت نواری برش بزنین
اگه میخواین ژله رولی به شکل گل بشه یک سمت رو ساده و یک سمت رو دالبری برش بزنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛