eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
16.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو گردو مواد لازم گردو نیم کوب (خیلی له نشه) ۱۵۰ گرم برگ سیر ،گشنیز،پیازچه خرد شده ۴ قاشق غذاخوری (اگر ندارین یک پیاز بزرگ رو رنده کنید آب اضافیش بره کافیه خشکش نکنید به همراه ۲ حبه سیر متوسط رنده کنید ) نمک،فلفل سیاه، زردچوبه روغن برای سرخ کردن ✅از تابه ی کوچک نچسب استفاده کنید ✅طعم گردو باید بیشتر از سبزیحاتش حس بشه ✅این کوکو خوشمزه کنار فسنجون، مرغ شکم پر ، یا سایر خورشتها خیلی خوشمزه میشه 🥰✅✅✅من که فقط دوست دارم مثل یه تیکه کیک خالی بخورمش😁😅😅 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر کیک و میوه 🍰🍰 مواد لازم: دو نوع میوه ( به دلخواه خودتون) 🍓🍎🍐🍊🍋🍌?🍒🥝🍍🥭 کیک (میتونه آماده باشه) خامه : صبحانه دو لیوان شکر: نصف لیوان نشاسته سه قاشق آب : یک لیوان طرز تهیه ابتدا میوه ها رو پوست بگیرید و با سلیقه خودتون خورد کنید. برای کیک می تونید از کیک های بیرون و آماده استفاده کنید. کیک رو به تیکه های مساوی برش بزنید. آب و شکر رو توی قابلمه روی شعله بذارید. بعد نشاسته رو اضافه کنید و هم بزنید. وقتی حل شدن خامه صبحانه رو اضافه کنید. حسابی هم بزنید تا مواد مخلوط بشن و زیر شعله رو خاموش کنید. بعد هم مواد رو توی یخچال بذارید تا خنک بشه. یه ظرف انتخاب کنید و توش فویل یا ورقه نچسب بذارید. بعد به ترتیب میوه بچینید و روش کیک بچینید. روی کیک ها هم خامه بریزید. این ترتیب رو ادامه بدین تا ظرف پر بشه. به مدت 30 دقیقه دسر رو توی یخچال بذارید تا خنک بشه. بعد از قالب خارج کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا پوره کدو حلوایی راآماده میکنیم حدود۲ لیوان.تکه های کدوحلوایی رادرظرف ریخته وبه مقدارلازم شکر ریخته بستگی به خودتون دارد که چقدرشیرین باشد وروی حرارت گذاشته باشعله ملایم تاکدو حلوایی نرم وپخته شود وبعد از حرارت افتاد وخنک شد درغذاساز ریخته وپوره میکنیم.دوبسته بیسکویت پتی بور راخردکرده وباپوره کدومخلوط میکنیم وبعد روی یک سلفون ریخته ویک سلفون روش کشیده وباوردنه خوب پهن میکنیم مثل فیلم به ضخامت یک سانت واطراف را منظم میکنیم .وبعد موادکرم راکه (۲عددتخم مرغ +یک استکان سرخالی شکر(۷۰گرم)+۲قاشق غ آرد+۳تا۲قاشق غ نشاسته ذرت+۲لیوان شیر رادرظرفی ریخته وروی حرارت گذاشته تا مواد به غلظت برسه وبعد وانیل راریخته واز روی حرارت برداشته و یک پاکت کرم شانتی(پودرخامه)راریخته وهم میزنیم آماده کرده‌ایم روی کدو حلوایی ریخته و تمام سطح رامیپوشانیم وبا همون سلفون مواد رارول میکنیم وحدود ۳ساعت دریخچال میزاریم وبعد بیرون آورده و با سس گاناش و پودر پسته تزیین میکنیم 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍 مواد لارم ؛ 600 گرم گوشت چرخ شده شده 1 عدد تخم مرغ 3-4 تکه خرده نان باگت خشک 1 عدد پیاز 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری زیره سبز 2 قاشق غذاخوری بادمجان ( می توانید کباب کنید) 1 عدد پیاز 5-6 عدد فلفل 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی پوره گوجه فرنگی 3-4 گرم جعفری روغن زیتون . 2 عدد گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه ای و سایر مواد تشکیل دهنده اضافه کنید و با روغن تفت دهید . مخلوط بادمجان کباب یا سرخ شده را ساطوری کنید تا ریز شود به باقی مواد اضافه کنید و کف ظرف فر بریزید و کبابها را بر روی آنها بگذارید و نیز تکه های گوجه فرنگی را بین انها و در 20 دقیقه در دمای 200 درجه از پیش گرم شده داخل فر بگذارید، کبابها را در ابتدا 15 دقیقه قبل از اینکه داخل فر بگذارید سرخ کنید 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا پوره کدو حلوایی راآماده میکنیم حدود۲ لیوان.تکه های کدوحلوایی رادرظرف ریخته وبه مقدارلازم شکر ریخته بستگی به خودتون دارد که چقدرشیرین باشد وروی حرارت گذاشته باشعله ملایم تاکدو حلوایی نرم وپخته شود وبعد از حرارت افتاد وخنک شد درغذاساز ریخته وپوره میکنیم.دوبسته بیسکویت پتی بور راخردکرده وباپوره کدومخلوط میکنیم وبعد روی یک سلفون ریخته ویک سلفون روش کشیده وباوردنه خوب پهن میکنیم مثل فیلم به ضخامت یک سانت واطراف را منظم میکنیم .وبعد موادکرم راکه (۲عددتخم مرغ +یک استکان سرخالی شکر(۷۰گرم)+۲قاشق غ آرد+۳تا۲قاشق غ نشاسته ذرت+۲لیوان شیر رادرظرفی ریخته وروی حرارت گذاشته تا مواد به غلظت برسه وبعد وانیل راریخته واز روی حرارت برداشته و یک پاکت کرم شانتی(پودرخامه)راریخته وهم میزنیم آماده کرده‌ایم روی کدو حلوایی ریخته و تمام سطح رامیپوشانیم وبا همون سلفون مواد رارول میکنیم وحدود ۳ساعت دریخچال میزاریم وبعد بیرون آورده و با سس گاناش و پودر پسته تزیین میکنیم 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سعی کنید از سیر های سالم و بدون لک استفاده کنید. سیر رو پوست بگیرید ورقه ای برش بزنید. رو سبد ویا پارچه پهن کنید.اگه منطقه شما هنوز هوا گرمه جلو آفتاب بزارید تا خشک بشه چند روزه خشک میشه منطقه ما که سرده پارچه رو شوفاژ خشکشون کردم. سیر ها رو هم انباشته نشن تا یکدست خشک بشن سیرها زمانی خشک شدن که ترد و شکننده باشه به خوبی خشک نشه موقع زدن با دستگاه گوله گوله میشه و به هم میچسپن. سیر های خشک شده داخل دستگاه آسیاب بریزید چند دقیقه بزنید تا پودر بشه بریزید داخل شیشه در دار بزارید داخل کابینت (داخل یخچال نزارید نم میکشه) بعنوان ادویه در انواع غذاها وسوپ ها وسس ها میتونید استفاده کنید. 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(گارنی یاریخ)😍😍 بادمجان ۱کیلو گوشت چرخ کرده ۳۰۰تا۴۰۰گرم پیاز ۲عدد رب ۲ق غ جعفری خرد شده ۲تا۳ س نمک زردچوبه فلفل.اویشن به میزان لازم بادمجان ها را شسته وپوستش گرفتم شکمش چاک دادم نمک زدم گذاشتم‌نیم ساعت موند تا تلخیش گرفته بشه.بعد شسته وخشکش کرده وسرخش کردم .یک عدد پیاز نگینی خرد کرده وتفت دادم وقتی بلوری شد گوشت چرخ کرده را افزوده وسرخش میکنیم نمک زردچوبه فلفل واویشن و۱ق رب نعناخشک ریختم وتفت میدیم که بوی ادویه ها بلند بشه جعفری راهم افزوده.بعد شکم بادمجان ها را با مواد پرکردم .توی ماهیتابه یک پیاز دیگه را نگینی خرد کرده وسرخش کردم رب وادویه ها را زدم ۱لیوان ابجوش ریختم.در واقع سس غداست وقتی جوشید وبادمجان شکم پرها را توی سس گذاشتم‌واجازه دادم که بجوشه وبادمجانها ومواد با سس کمی پخته تر بشن 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
گردوی آسیاب شده ۳۰۰گرم رب انارترش ۲قاشق غذاخوری آب سرد دولیوان چندتکه یخ گوشت چرخ شده ۴۰۰گرم پیازیک عدد نمک وادویه به میزان لازم سبزی(نعناع،گشنیز،جعفری،تره) پاک شده وخردشده ۱۵۰گرم گردوی خردشده روتفت میدیم تابوی خامی آن گرفته بشه بهش رب اناررواضافه کرده آب وچندتکه یخ میریزیم دربشومیزاریم اجازه میدیم تاگردوروغن پس بده این مرحله رودوتاسه بارتکرارمیکنیم سبزی روهم تفت میدیم بهش اضافه کرده قلقلی روهم سرخ میکنیم به خورشت اضافه میکنیم دربشومیزاریم اجازه میدیم تاخورشت جا بیوفته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آب یک لیوان شکریک قاشق غذاخوری روغن جامدیاکره ۵۰گرم یادوقاشق غذاخوری آرد یک لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری تخم مرغ بین ۳تا۴عدد خامه زده شده ۳۰۰تا۴۰۰گرم آب وشکروروغن رومیزاریم روی حرارت وقتی شروع کردبه ریزجوش زدن آردروبه یکباره اضافه میکنیم خمیرروچندباربازوبسته میکنیم (داغ زدن) حدودابین ۵تا۸دقیقه زمان میبره میزاریم تایکمی سردبشه تخم مرغها رودونه دونه اضافه کرده بهش وانیل وبکینگ پودررو هم میکنیم تخم مرغ آخرروبایدبااحتیاط اضافه کنید برای من ۳تاونصفی تخم مرغ مصرف شد اگرخیلی خمیرتون سفت بودتخم مرغ اخررواضافه کنید اگرخیلی شل بودنزنین موادروداخل قیف که ماسوره گزاشتین بریزین (نوع ماسوره مهم نیست) داخل سینی کاغذروغنی میزاریم موادرو روی کاغذپایپ میکنیم داخل فرازقبل گرم شده میزاریم ۱۵دقیقه اول با حرارت بالا وبعدازاون حرارت روکم میکنیم واجازه میدیم تاپخت نونها کامل بشه ازفردرمیاریم میزاریم کاملاسردبشه پشت نونهارویک سوراخ کوچیک ایجادمیکنیم وداخلشوباخامه فرم گرفته پرمیکنیم روی نونهارومیتونیدباشکلات آب شده تزیین کنید حرارت اولیه فرخیلی مهمه فرروازقبل بادرجه ۲۰۰بمدت یکربع گرم میکنیم سینی روداخل فرمیزاریم باهمون حرارت ۲۰۰یکربع باشه بعدحرارت روکم میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛