#مافین_شکلاتی
مواد لازم:
آرد ۱ و ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
ماست ۳/۴ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
پودر کاکائو ۲/۳ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
چیپس شکلات ۱/۲ پ
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل ۱ ق چ
شکلات تلخ خرد شده ۱/۲ پ ( قابل حذف )
چیپس شکلات برای روی مافین ها
طرز تهیه:
تخم مرغ ، شکر ، وانیل رو با دور تند همزن برقی بزنید تا کاملا سبک ، حجیم و رنگش روشن شه ، حالا به ترتیب روغن ، ماست و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با همزن دستی هم بزنید.
آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کنید و به مواد اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید .
حالا چیپس شکلات و شکلات خرد رو اضافه و با لیسک مخلوط کنید .
کپسول ها رو توی قالب بزارید و اون ها رو پر کنید ، چون میخوایم مافین هامون پف کنن پس کپسول ها رو تقریبا پر میکنیم از مواد.
حالا روشون چیپس شکلات بریزید .
در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه بزارید به مدت ۶ دقیقه و بعد از ۶ دقیقه دما رو روی ۱۸۰ درجه بزارید و حدود ۱۲ دقیقه دیگه بزارید تا کاملا مافین ها پخته بشن .
در آخر با خلال دندان تست کنید اگر تمیز بیرون اومد از فر در بیارید .
من همیشه برای اینکه روی کاپ کیک و مافین هام گنبدی بشه ، تقریبا ۵ دقیقه اول المنت بالا و پایین رو با دمای ۲۰۰ درجه روشن میکنم تا روی کیک کمی پخته بشه و پف کنه بعد دما رو میزارم روی ۱۸۰ درجه و فقط با المنت پایین برای حدود ۱۵ دقیقه میزارم بقیه پخت انجام بشه .
رنگ کیک من بخاطر این قهوه ای روشن شده چون پودر کاکائو من رنگش خیلی روشن بود ، شما اگر از پودر کاکائو تیره استفاده کنید رنگ کیکتون تیره میشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کدو_سوخاری
موادلازم:
3 عدد کدو سبز
3 قاشق غذاخوری آرد ذرت
2 حبه سیر
نصف فنجان روغن مایع
فلفل سیاه.آویشن.فلفل قرمز
نمک
طرز تهیه:
کدوهارو را خلالی طبق فیلم خرد می کنیم.
در ظرفی ریخته همه ی ادویه هارو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم روش آرد میپاشیم
در فر از قبل گرم شده با دمای180 درجه نیم ساعت میپزیم.
می توانید با ماست سیر میل کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• پلو مخلوط باشه،عطر و طعم جعفری هم داشته باشه
محشر میشه🤤
۱ عدد پیاز نگینی شده رو تفت بدید
۱ عدد سینه مرغ خورد شده رو هم اضافه و خوب تفت بدید.
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه،
جعفری خرد شده (میزانش دست خودتون هست ۲۰۰ گرم الی بیشتر)
۳-۴ دقیقه تفت بدید و خاموش کنید.
۲ پیمانه برنج رو به همراه زردچوبه بزارید نیم پز شه و آبکش کنید.
ته دیگه بزارید و (روغن کمی و زعفرون برای ته دیگ)
لایه لایه مواد و برنج رو بریزید آخر سر چند تیکه کره و دم بزارید😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_پاییزی_جذاب😍😋
120 گرم موز رو با گوشکوب برقی پوره کنین
صد گرم بیسکوییت پتی بور رو هم با غذاساز پودر کنین یک قاشق غذاخوری کاکائو اضافه کنین موز ها رو بریزین و خمیر رو یکدست کنین 200 گرم پنیر خامه ای رو با یک قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنیدخمیر رو روی کاغذ روغنی به شکل مستطیل باز کنین روش پنیر بزنید و بصورت یکنواخت صاف کنین از یک طرف پنج عدد نارنگی رو به این شگل بچینید و بعد هم رول کنین دو طرف رولت رو از مخلوط پنیری بزنیدچند ساعت داخل یخچال بزارین و بعد برش بزنین طعمش با عطر بی نظیر نارنگی واقعا فوق العادس
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کندو_عسلی
مواد لازم:
آردقنادی_ چهار لیوان دسته دار
ماست هم دمای محیط_ یک لیوان
تخم مرغ_ دو عدد
روغن_نصف لیوان
شکر_ دو ق غ
نمک_ نصف ق غ
مایع خمیر_ یک ق غ سرپر
بکینگ پودر_ یک ق غ
پنیر خامه ای بمقدار لازم
عسل بمقدارلازم
گردو[در صورت نیاز]
کنجد و خرفه هم برای تزیین
مخلوط زرده تخم مرغ وزعفران هم برای رومال کردن کندوعسلی
طرز تهیه:
تخم مرغ+ماست+روغن+شکرونمک+بکینگ پودر و مایع خمیر رو باهم مخلوط میکنیم و بعد آخر رو در چندین مرحله بهش اضافه میکنیم[برای من چهارلیوان آرد زیاد بود] تا زمانی که خمیر داخل ظرف جمع بشه بعد با دست خمیر رو ورز میدیم و میزارم جای گرم تا حجمش دو برابر بشه.
بعد خمیر رو به اندازه ی یه گردو بردارید کف دست کمی پهن کنید و پنیر بزارید و به شکل دایره در بیارید و بزارید داخل ظرف یا قالب کنار هم بشکل کندو عسل
بعد مخلوط یه زرده و زعفران رو با برس رومال کنید و کنجد و خرفه یا سیاه دانه بپاشید وحدود یه ده دقیقه بزارید یه پارچه بندازید روش تا کمی بالا بیاد بعد بزارید داخل فر از قبل گرم شده بمدت ۲۵دقیقه رو دمای ۱۸۰درجه
و وقتی از فر بیرون آوردید عسل بریزید و بزارید تا خنک بشه بعد نوش جان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوای زنجبیل(مخصوص ماه رمضان)
مواد لازم:
آرد سفید مخصوص شیرینی پزی 8 لیوان
روغن جامد 1و نیم لیوان
کره نصف لیوان
پودر قند (نثار) 3الی 3 و نیم لیوان
گردو 100 گرم
زنجبیل 3 قاشق مرباخوری(مقدار آن بستگی به ذائقه شما و کیفیت زنجبیلی دارد که استفاده می کنید.گهگاه حتی تا 4-3 قاشق سوپخوری هم اضافه می کنن)
پودر هل سبز در صورت تمایل نصف قاشق سوپخوری
پودر بادام ، پسته ،نارگیل، گل محمدی برای تزیین
طرز تهیه:
آرد رو با حرارت بسیار پایین در حالتی که زیرش شعله پخش کن قرار دادیم، به مدت یک ساعت تفت میدهیم، بوی خامی آرد باید کاملا گرفته بشه ولی تعییر رنگ زیادی نکنه.بهتره برای تهیه حلوای از تابه آلومینیوم یا مسی استفاده بشه تا حرارت راحتتر انتقال پیدا کنه.کره و روغن رو داخل آرد میریزیم.(میتونید روغن رو حذف کنید و معادل اون کره اضافه کنید).
به مدت 5 دقیقه هم آرد و روغن رو تفت میدیم.
آرد رو کنار میگذاریم تا کاملا خنک بشه.
پودر قند رو میریزیم.پودر زنجبیل رو میریزیم.
(توی دستور اصلی این حلوا اسانس اصلی زنجبیله، اما اگه دوست داشتین میتونین کمی هم پودر هل اضافه کنید. اما دقت کنید که طعم زنجبیل غالب باشه).با دست ورز میدهیم تا کاملا پودر قند به خورد آرد برود(همه مواد باید کاملا با هم مخلوط شوند و آرد و پودر قند گلوله گلوله نباشد).
گردو رو خرد میکنیم، باید زیاد ریز نشه و دندان گیر باشه، توی حلوا میریزم.
تو این مرحله من مواد رو تو قالب مستطیلی پهن میکردم و بعد برش میزدم، یادم افتاد یکی از دوستان هنرمندم می گفت توی قالب های یخ میریزه اینبار منم از این روش امتحان کردم، و از نتیجه ش کاملا راضی هستم.
ته قالبهای یخ رو پودر پسته ،بادام، نارگیل یا گل محمدی ریختم،بعد حلوا رو روی مواد ریختم و کاملا با دست فشار دادم تا حلوا منسجم بشه.
چون عجله داشتم به مدت دو ساعت گذاشتم توی فریزر تا کاملا حلوا سفت شد، شما اگه عجله ندارید چهار ساعت بگذارید توی یخچال.
بعد مثل حالتی که میخوایم یخ رو از قالب در بیارم و یه تکون چپ و راستی میدیم، تکون دادم. برگردونم توی سینی و یه ضربه بهش زدم و حلواها خیلی راحت از قالب در اومد.
با این روش هم حلوا ها یک اندازه در میان و هم موقع برش زدن خرد نمیشه، در نتیجه در عین راحتی حلوای شیک تری هم خواهید داشت.
داخل کپسول کاغذی بگذارید و سرو کنید.
این بار من تو سینی ریختم روش پسته و پودر قند الک کردم و بعد سرد شدن کامل کاتر زدم
شما همه مدل میتونید درست کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تیرامیسو
برای قالب گرد قطر ۲۰ سانت دو بسته لیدی فینگر استفاده کردم
برای کرم؛
۱بسته پنیر ماسگارپونه ۲۰۰ گرمی
خامه قنادی فرم گرفته ۴۰۰ گرم
پودر قند ۳ ق غ
گردو برای فیلینگ به دلخواه
برای مرطوب کردن بيسکوئيت ها ۱ پیمانه آب ولرم
۱ ق غ پودر قهوه
طرز تهیه:
ابتدا خامه رو توی یه ظرف جداگانه فرم بدید و بعد پنیر و پودرقند رو اضافه کنید و با هم مخلوطشون کنید بیسکویتهای لیدی فینگر رو داخل قهوه دم شده که خنک شده بزنید و دیواره و کف قالب مورد نظرتون مرتب بچینید و بعد یه لایه از مواد پنیری رو با ماسوره یا قاشق اضافه کنید و صاف کنید و فیلینگ دلخواه من از گردو استفاده کردم
این کار۲الی ۳ بار تکرار کنید و در اخر با ماسوره گرد ساده تزیین کنید و روش پودر کاکائو و قهوه الک کنید
نکات🔴🔴👇👇👇
به جاي خامه قنادی فرم گرفته میتونید خامه صبحانه استفاده کنید
یا میتونید از خامه های قنادی ای که اضافه آوردید استفاده کنید
میزان پودر قند شو میتونید خودتون کم و زیاد کنید
میتونید از انواع کرم های طعم دار
باترکریم......انواع مغزیجات برای فیلینگ استفاده کنید
میتونید این دسر و تک نفره یا قالبی و بزرگ درستش کنید
اگه قالبی درست میکنید حتما کفش و نایلون فريزر پهن کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛