6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هرچقد این ساندویچ سالم و خوشمزه رو درست کنی سیر نمیشی
نصف سینه و یک عدد ران مرغ رو داخل قابلمه بذارین
روش آب بریزین
یک ربع که جوشید
آبشو خالی کنین
گوشت ها رو بشورین
دوباره آب بریزین
به همراه یک عدد پیاز
اجازه بدین بپزه
آبش که نصفه شد
نمک،فلفل،زردچوبه و پودر سیر بریزین
در قابلمه رو بذارین تا کامل بپزه
کمی روغن داخل یه تابه بریزین
یک عدد پیاز رو نگینی خرد و اضافه کنین
تفت بدین تا سبک و طلائی بشه
پانصد گرم قارچ رو خرد کنین
به پیازها اضافه کنین
کمی آبلیمو تازه بریزین تا سیاه نشه
قارچ ها که پخته شد
مرغ های ریش شده رو اضافه کنین
نمک فلفل سیاه، زرد چوبه ، پاپریکا و پودر سیر بریزین
خوب مخلوط کنین
روی مواد پنیر پیتزا که به دمای محیط رسیده، بریزین
در تابه رو ببندین
وقتی پنیر ها اب شد
آماده است
داخل نان باگت به همراه گوجه و خیارشور بریزین
نمیدونید که چقدر طعمش متفاوت و بینظیره
نوش جان
ممنون از همراهیتون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کافیه یه بار سیب زمینی رو اینجوری درست کنی، بهت قول میدم همه عاشقش میشن😍
چهار عدد سیب زمینی رو پوست بگیرید و مثل فیلم چهار عدد خلال دندان رو داخل هر کدوم فرو کنین .
کف قابلمه بچینین و تا زیر سیب زمینی آب بریزید و روی حرارت ببرید تا بخار پز بشه.
خلال دندون ها رو خارج کنین و سیب زمینی ها رو پوره کنین .
۱ قاشق غذاخوری آرد برنج ،
۱/۵ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ،
نصف پیمانه پنیر پیتزا ،
و یک قاشق چایخوری نمک اضافه و باهم یکدست کنین.
باندازه گردو از سیب زمینی ها بردارید و گرد کنید.
ابتدا داخل سفیده تخم مرغ و بعد داخل کنجد بغلطونین.
همه رو بهمین ترتیب اماده کنید و در اخر داخل روغن داغ و فراوون سرخ کنین .
این طعم متفاوت و عالی، واقعا ارزش تجربه کردن داره ، مطمئنم خوشتون میاد😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لقمه_سوخاری
سینه مرغ…..۱عدد
سیب زمینی…..۱عدد
فلفل دلمه ای…..نصف یک عدد
نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،پودر سیر،ادویه کاری
نان لواش
طرز تهیه:
سبنه مرغ را بپزید و خوب ریش ریش کنید.پیاز خرد کنید داخل روغن سرخ کنید.بعد مرغ را اضافه کنید.سیب زمینی از قبل بپزید.نگینی خرد کنید.به مواد اضافه کنید.بعد فلفل دلمه ای و ادویه اضافه کنید.کمی تفت بدید.
نان لواش برش بدید از مواد وسطش بریزد و مثل کلیپ رول کنید.داخل تخم مرغ و پودر سوخاری بغلطونید و داخل روغن داغ سرخ کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_انگور😍😋
• پرطرفدارترین دسری که میتونی برای مهمونات تدارک ببینی💚
۲ لیوان شیر
۲ ق شکر
۲ ق پودر کاستارد
مخلوط کنید و روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد
۲بسته ژله مورد علاقه اتون رو با ۱ لیوان آب جوش مخلوط کنید روی بخار کتری بزارید تا ذرات ژله حل بشه
۱ بسته خامه صبحانه اضافه و زیر گاز رو خاموش کنید
اول کمی از ژله داخل دسر بریزید بعد مابقی دسر رو به ژله اضافه و ترکیب کنید
داخل ظرف میوه مورد علاقتون رو بریزید و مواد دسر رو بریزید بزارید یخچال تا خودش رو بگیره
در آخر هم برش بزنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قیمه_نثار_مجلسی😍😋
پیازیک عدد
گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم
نمک وادویه به میزان لازم
پودرگل محمدی نصف قاشق چایخوری
چوب دارچین یک تکه
گلاب به میزان لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
خلال بادام وپسته ازهرکدام ۲قاشق غذاخوری
خلال پوست پرتقال ۲قاشق غذاخوری
زعفران وزرشک به میزان لازم
نکته:
پوست نارنجی پرتقال روخلالی برش میدیم داخل آب جوش میریزیم وبعدازچندتاقل زدن داخل آبکش ریخته وبلافاصله داخل آب سردمیریزیم اینوارروتاسه با انجام میدیم تاتلخی پوست پرتقال گرفته بشه
خلالها وزرشک رو یک ربع تانیم ساعت داخل گلاب میزاریم
خلالهاروباکره تفت میدیم خلال پوست پرتقال وزرشک روبا شکرتفت داده
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_زعفرونی😍😋
موادلازم:
آرد سفید ۱ لیوان
روغن مایع ۱/۲لیوان
شکر ۲ لیوان
مخلوط آب و گلاب ۲ لیوان
هل و زعفران
آرد با حرارت ملایم تف بده زمانی که بوی آرد بلند شد از روی حرارت بردار و الک کن بعد مجدد بزار روی حرارت روغن اضافه کن و مخلوط کن و سپس شیره رو اضافه کن و هم بزن تا حالت گهواره ای بشه.شکر ،آب و گلاب ،هل و زعفران با هم مخلوط کن روی حرارت بزار چند قل زد خاموش کن ولرم شد به آرد اضافه بشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشي_انبه 🥭 😋😍
🔸انبه هاي سبز را تميز شسته و قاچ كنيد،، نمك و زرد چوبه بزنيد چند ساعتي بمونه تا كاملا تلخي پوست انبه گرفته بشه البته زيادم تلخ نيست ،،، مجدداً انبه ها را شسته ،،، توي قابلمه ريخته، بهش سركه ، روغن زيتون ( به ازاي هر يك كيلو، پنج قاشق غذا خوري )نمك ، ادويه مخصوص ترشي ، فلفل تند هندي پودر شده، كمي زرد چوبه و گلپر ،و تخم گشنيز آسياب شده جداگانه كمي تفت بديد بهش اضافه كنيد ، ربع ساعت بجوشه كافيه، سركه هم سطح انبه ها رو بپوشونه ، در انتهاي پخت چند حبه سير درسته و كمي سياهدونه اضافه كنيد،، بذاريد تو ديگ خوب سرد بشه و بعدش تو شيشه بريزيد و در يخچال نگه داري كنيد.
اندازه ادويه ها رو كاملا چشمي ميريزم،، از اونجايي كه من ترشي انبه زياد ترش رو دوست ندارم چند قاشق شكر هم اضافه كردم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شنیسل_مرغ😍😋
مواد لازم برای پودر سوخاری :
نان باگت خشک :دو تا سه عدد
نمک، فلفل، زرد چوبه، پودر سیر، پودر پاپریکا، پول بیبر، آویشن :هر کدوم یک ق چایخوری
👈(برای خوشرنگ شدنش از پودر پفک استفاده کردم😉)
برای سس قارچ:
قارچ :10عدد
کره :30گرم
آرد :یک ق غ
شیر:یک لیوان
خامه : یک ق غ
نمک و فلفل و آویشن: هر کدوم یک ق چ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_فوری_نارنگی😍😋
نارنگی به تعداد لازم
پودر ژلاتین یا آگارآگار ۲۰ گرم(۲ونیم الی ۳ قاشق غذاخوری)
خامه ترش یا خامه ۳۵۰ گرم(حدود دو بسته)
شیرعسلی ۱۰۰ گرم(بجاش شکر میتونید استفاده نمایید)
آب یا آب میوه یک لیوان برای حل شدن ژلاتین
خامه و شیر عسلی(یا شکر به مقدار شیرین شدن) رو داخل ظرفی ریخته و با هم ترکیب میکنیم.سپس وانیل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.(آب لیمو تازه چند قطره لخواه میتونید اضافه نمایید)اکنون پودر ژلاتین رو داخل آب یا آب میوه ریختیم و روی بخار کتری گذاشتیم تا پودر ژلاتین در آن شود. پس از خنک شدن ژلاتین رو به موادمون اضافه نموده و ترکیب میکنیم.(بهتره ابتدای کار ژلاتین رو در آب حل نماییم تا فرصت خنک شدن داشته باشه)اکنون مطابق ویدئو یک سیخ چوبی رو داخل نارنگی ها گذاشته و اونهارو داخل یک بطری(نوشابه یا آب) قرار داده و ترکیب ژله ای رو اطراف نارنگی داخل بطری میریزیم.بهتره ۵یا ۶ ساعت داخل یخچال بزاریم تا خوب ببنده.اکنون بطری رو قیچی زده و دسر مون رو به آرامی برش میزنیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نودل با سس سبزیجات 😍😋
مواد لازم:
پیاز🧅
هویج🥕
فلفل شیرین (یا دلمهای) 🫑
کدو سبز
سویا سس ۲ ق غ
فلفل🌶
نودل🍝
کنجد برای تزئین
مثل من خلال کنید و به فاصله زمانی ۲ دقیقه اونها رو داخل ماهیتابه داغ به همراه روغن تفت بدید. هر موقع احساس کردید داره میسوزه یه چیکه آب بزنید.
اول پیاز بعد فلفل بعد هویج و در آخر کدو سبز.
مخلوط کنید و نودل که دو،سه دقیقه داخل آبجوش پخته رو به همراه یکم از آب نودل و کنجد اضافه کنید، مخلوط کنید و نوش جون کنید.
نمک نزنید،چون سویا سس شوره
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛