eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کورن داگ پنیری به ساده ترین حالت 😍😋 مواد لازم : سوسیس🌭 پنیر پیتزا🍞 تخم مرغ🥚 آرد سفید 🍚 شیر🥛 . طرزتهیه : سوسیس هامون رو به اندازه کوچیک برش میدیم و داخل سیخ چوبی فرو میکنیم پنیر‌پیتزاهامون‌ که در دمای محیط بوده با دست فشرده میکنیم و به سیخ میکشیم‌ و با یه تیکه سوسیس سیخ رو تکمیل میکنیم‌ برای مایع کورن داگ‌ مون‌ نصف لیوان شیر با یک عدد تخم مرغ ترکیب می‌کنیم به هر‌مقداری‌که ترکیب‌ شیر و تخم‌رو‌ میریزیم دوبرابرش آرد سفید اضافه می کنیم تا مایع غلیظی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐الهی یهویی ⭐دل مهربونتون شاد بشه ⭐الهی یهویی ⭐گل لبخند روی لباتون بشکفه ⭐الهی یهویی ⭐کاراتون درست بشه ⭐الهی یهویی فردا ⭐بهترین روز زندگیتون بشه ⭐الهی یهویی بشه اون چیزی ⭐که دل مهربونتون می‌خواد ⭐الهی آرامش بشینه توی دلاتون ⭐الــهــی آمــیــــن🙏 ⭐شبتون آرام دوستان مهربان🌙 ‌ ‍‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی فلفل😍😋 مواد لازم👩🏻‍🍳 فلفل سبز 1 کیلو 🌶️ نمک 🧂 شکر🍚 سرکه سفید 🍇 آب برای جوشاندن💧 10 لیوان آب و 2 قاشق نمک و یک قاشق مرباخوری شکر و یک لیوان سرکه را می‌گذاریم به جوش بیاد بعد فلفل را به آن اضافه می‌کنیم اجازه می‌دهیم 15 دقیقه بجوشه بعد داخل آبکش می‌ریزیم این کار را دو بار انجام می‌دهیم می‌گذاریم کامل فلفل‌ ها آبشون کشیده بشه بعد داخل شیشه تمیز به همراه سیر می‌ریزیم و دو لیوان سرکه سفید را با یک قاشق مرباخوری نمک مخلوط می‌کنیم و روی فلفل‌ها داخل شیشه می‌ریزیم سر شیشه را می‌بندیم 3 تا 5 روز بعد ترشی آماده هست این ترشی بعد از 3 روز قابل استفاده است . 🛑نکته : ✅ ترشی را حتما درون یخچال قرار بدید . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی رستورانی 😍😋 مواد لازم: سیب زمینی درشت 🥔 ۲عدد نشاسته ذرت🥕 ۲-۳ ق غ زردچوبه و‌ نمک🧂 به مقدار لازم سرکه 🍇 نصف استکان آب یخ🧊💧 به مقدار لازم حتما از سیب زمینی درشت استفاده کنید و‌خلال درشت برش بدید سیب زمینا رو تو ترکیب آب بخ و… نیم ساعت بذارید بمونه کم کم مقداری که میخواید در بیارید نشاسته بزنید و تو روغن داغ و زیاد سرخ کنید مقدار زمان سرخ کردنش ۷-۸دقیقه است . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_پنیری مواد لازم ۴ عدد تخم مرغ ۱ لیوان شکر آرد سه لیوان ۱ لیوان روغن مایع ۱ لیوان آب ولرم ۳ ق غ پودر کاکائو ۱ ق غ پر بکینگ پودر نوک ق وانیل برای مواد پنیری ۴۰۰ گرم پنیر لبنه یا پنیر ماسکار پونه ۱ عدد تخم مرغ ۳ ق غ پودر قند ۱ ق غ سر پر نشاسته ۱ ق چ وانیل 🌼👉 🌼👉 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_پنیری طرز تهیه تخم مرغ و شکر رو باهمزن برقی بزنید تا کشدار کرمی رنگ بشه بعد روغن مایع و آب رو اضافه کنید هم بزنید بعد تمام مواد خشک را الک کرده و کم کم به مواد تخم مرغ اضافه کنید خوب هم بزنید داخل ظرف پیرکس سایز بزرگ یا سینی مخصوص فر رو چرب کنید مایه ی کیک را داخلش بریزید و در آخر مواد پنیری رو روی مواد کیک به شکل لوزی روی کیک پرکنید وبزارید داخل فر با درجه ی ۱۷۵ به مدت بیست و پنج دقیقه و بعد حرارت رو کم میکنیم به مدت ۱۵ دقیقه دیگه میپزیم و بعد چک میکنیم اگر پخته بود از فر درمیاریم( دقت کنید اگر فرتون فن داره فنش رو خاموش کنین و فقط باشعله پایین بپزین که مایه پنیری تغییر رنگ نده) امیدوارم به زودی درست کنین و از طعم بینظیرش لذت ببرین. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر بازی کودکان (دستور شماره دو) این دستور بسیار با کیفیت و دارای ماندگاری خوبی است. حتی میتوانید آن را در مشما یا زیپ لاک فریز کنید و قبل از استفاده حدود نیم ساعت در دمای محیط بگذارید و به این صورت ماندگاری آن را بالا ببرید. مواد لازم: ارد ۲ پیمانه (من از آرد مخصوص نان استفاده کردم)؛ نمک سه چهارم پیمانه؛ پودر کرم تارتار ۴ ق چایخوری استاندارد (منظور قاشق پنج میل)؛ آب ولرم ۲ پیمانه؛ روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری؛ رنگهای خوراکی مایع با ژله ای به دلخواه؛ طرز تهیه: همه مواد را با هم در قابلمه مناسبی مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید و مدام بهم بزنید تا زمانیکه به صورت یک توپ جمع شود و سطح خمیر کاملا لطیف و یکدست شود. این خمیر خیلی سریع جمع میشود. مراقب باشید رطوبت اضافه ی آن گرفته شود و خمیری داشته باشید شبیه خمیر فوندانت که کاملا یکدست است. سپس آن را در مشما بگذارید و کنار بگذارید تا خنک شود. خمیر را تقسیم بندی کنید و به هر قسمت رنگ دلخواه را اضافه کنید و خوب ورز دهید. هر دفعه بعد از بازی کودکان، خمیر را در مشما بگذارید و در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. در فریزر خمیرتان ماندگاری بیشتری خواهد داشت. در یخچال نیز حداقل ده روز با کیفیت خوب میماند. دوستان پودر کرم تارتار کمک میکنه که خمیر بازی نرم بمونه و مرطوب و چسبناک نشه و همینطور ماندگاری خمیر رو بالا میبره آشپزی خاص این پودر جایگزین نداره و اگه حذف بشه این خصوصیات رو از دست میدید و احتمال چسبناک شدن و مرطوب شدن خمیر بعد از مدتی هست. پس بهتره استفاده کنید. خیلی قیمتی هم نداره و لوازم قنادیها به صورت فله ای دارن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا درون قابلمه پیاز رو کمی تفت میدیم بعد بهش تکه های مرغ اضافه کرده تا سرخ بشن وبعد ادویه ها شامل فلفل سیاه، قرمز ،ادویه پلویی،و پودر زیره وزرد چوبه ونمک اضافه کرده وبعد سیب زمینی ،هویچ و گوجه ویه قاشق رب گوجه اضافه میکنیم و خوب که تفت خورد یه لیوان آب اضافه کرده و میذاریم مرغ وسبزیجات با حرارت ملایم بپزن وآبش به ربع لیوان برسه. برنج رو جدا آبکش کرده سپس ورمیشل رو کمی در روغن تفت داده تا طلایی بشه کمی آب اضافه میکنیم تا نرم بشه بعد روی مرغ ها میریزیم وبعد برنج آبکش شده میریزیم و کمی زعفران ودم میدیم . وقتی دم کشید قابلمه رو در سینی برگردون میکنیم نوش جان 💖 🌺🍇👩‍🍳👩‍🌾👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سیب زمینی و تخم مرغ غذای ایتالیایی بپز "نیوکی" یا "نوکی" یا ماکارونی سیب زمینی دستور پخت : دو تا سیب زمینی رو بزار آبپز بشه رنده کن و با گوشت کوب خوب له کن یه تخم مرغ بهش بزن یه لیوان آرد دو صفر و ۱ قاشق چایخوری نمک اضافه کن خوب ورز بده به چهار قسمت تقسیم کن هر قسمت رو به رول‌های باریک در بیار رول هارو به قطعات کوچک تقسیم کن روش آرد بریز تا نچسبن به هم میتونی با پشت چنگال یا پشت سبد یا رنده اونا رو شکل بدی یا نه فقط گلوله‌های کوچک در بیاری بزار آب جوش بیاد مثل ماکارونی بریز تو آب هر وقت اومد روی آب بعد از ۶ الی ۸ دقیقه آبکشی کن تو تابه کره بنداز نصف پاکت خامه هم دمای محیط شده بریز نمک و فلفل و پاپریکا اضافه کن دو قاشق سس پستو بریز و ماکارونی سیب زمینی رو اضافه کن روش حتما پنیر پارمسان بزن با هر نوع سس دیگه‌ای هم میتونید درست کنید؛ سس قارچ، سس گوجه سس پِستو درست کنید و حالشو ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام روزتون بخیر دستور یه تارت خوشمزه دیگه 😋 تارت هلو بادام مناسب فصل🍑 خاص آرد قنادی ۲۰۰ گرم( ۱و۱/۳ پیمانه) کره سرد ۱۰۰ گرم (از کره گیاهی هم می تونیداستفاده کنید) ⚡️مواد لازم برای خمیر: پودر قند الک شده ۷۵ گرم (۲/۳پیمانه سرخالی) زرده تخم مرغ ۱عدد وانیل ۱/۸ق چ بکینگ پودر ۱/۴ق چ نمک یک پنس آب سرد ۱تا ۲ ق س ⚡️مواد میانی تارت: کره به دمای محیط رسیده ۷۰ گرم پودر قند ۶۰ گرم (۱/۲پیمانه سرخالی) زرده تخم مرغ ۲عدد وانیل ۱/۸ق چ پودر بادام درختی ۶۰ گرم (۲/۳پیمانه) از پودر گردو هم می تونید استفاده کنید نشاسته ذرت یکی دو ق س نمک ۱/۸ق چ هلو یا شلیل به تعداد لازم (هلوهای رسیده وسفت مناسبه،نرم ولک دار نباشن) 👈آرد سرد وکره سرد خرد شده را با نوک انگشتان مخلوط کنید تا به شکل خرده نون دربیاد سپس پودر قند،زرده تخم مرغ،وانیل،نمک وبکینگ پودر را اضافه وبا چنگال مخلوط کنید خمیر هنوز به شکل خرده نونه با احتیاط یکی دو قاشق س آب یخ اضافه وبا سرانگشتان خمیر را جمع کنید خمیر کاملا نرم ولطیفی شکل میگیره داخل نایلون به ضخامت سه چهار میلی پهن کنید و یکی دو ساعت در یخچال استراحت بدین بعد از استراحت مواد میانی را روی خمیر پهن کنید هلو بچینید به دلخواه با بادام و.....تزیین کنید ودر فر از بیست دقیقه قبل گرم ۱۷۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید سایز قالب تارت مناسب ⬅️ ۲۳ قالب من سایز بیست بود بزرگتر نداشتم🤭 برای تهیه مواد میانی: کره نرم،پودر قند،زرده های تخم مرغ وانیل ونمک را مخلوط کنید در نهایت پودر بادام ونشاسته ذرت اضافه بشه اگر مواد شل بود کمی پودر بادام یا نشاسته بیشتر بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبریزی هم خیلی شیکه👌 هم خیلی خوشمزه😋 واسه مهمونیاتون حرف نداره👌 ♦️لوبیا سبز حدود نیم کیلو(کاملا ریز و نگینی خرد شده) ♦️سيب زمینی ۲ عدد متوسط(ریز و نگینی خرد شده) ♦️هویج یک عدد متوسط(ریز خرد شده) ♦️گوشت چرخ‌کرده حدود ۲۰۰ گرم ♦️پیاز یک عدد ♦️زعفران ♦️خلال پسته و بادام و زرشک(کمی برای روی کوکو) ♦️نمک و فلفل قرمز و زردچوبه و دارچین ✅️این کوکو نیاز به برگردوندن نداره. ✅️این کوکو باید ضخیم تر از کوکو های دیگه باشه اینطوری مجلسی تره. ✅️وقتی خلال پسته و بادام و زرشک رو ریختید با پشت قاشق فشرده کنید اینطوری بعد از پخت از کوکو جدا نمیشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_مرغ زرشك 2 ق غ تخم مرغ 1عدد به اضافه 1عدد زرده تخم مرغ زعفران آبکرده به میزان لازم نمک، فلفل،دارچین به میزان لازم روغن مایع یک سوم پیمانه ماست چکیده ۴ ق غ مرغ پخته و ریش شده ۲۰۰ گرم برنج ۲ پیمانه خلال پسته ب میزان لازم گوشت مرغ رو که پخته و ریش کردید با کمی کره و زعفران و دارچین سرخ کنید. برنجی را که از قبل با نمک خیس کنید بعد بپزید و آبکش کنید. برنج رو یکم زنده تر بردارید بعد از ابکش بذارید کامل سرد بشه. تخم مرغ و زرده رو به همراه ماست، زعفران، نمک و فلفل و کمی دارچین و روغن خوب هم بزنید تا مایع یکدستی بدست بیاد. بعد برنج آبکش شده ای که از داغی افتاده بهش اضافه کنید. ته قابلمه رو چرب کنید و از مخلوط برنج بریزید حالا روش مقداری از گوشت مرغ و دوباره برنج بریزید تا قالب پر شه با پشت قاشق کمی فشار بدید تا جایی از قالب خالی نمونه.( به جای مرغ از گوشت و یا حتی گوشت چرخکرده سرخ شده هم میتونید استفاده کنید و همینطور تو لایه ی میانی میتونید زرشک و خلال پسته هم بریزید.) روی حرارت ملایم بذارید ب مدت یک ساعت تا کامل ته چین تغییر رنگ بده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
54.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 تخم مرغ : ۱ عدد پودر هل : نصف قاشق چایخوری شیره ی انگور یا خرما : ۱/۳ لیوان ارده : ۱/۳ لیوان آرد قنادی : ۱ لیوان بکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری ✅️ سفیده و زرده ی تخم مرغ رو جدا کنید زرده بمونه واسه رومال. ✅اگه مواد چسبناک بود یکی دو قاشق آرد اضافه کنید. ✅️حتما از دمکنی و شعله پخش کن استفاده کنید. ✅️داخل تابه حتما با فاصله بچینید تا موقع پخت بهم نچسبن. ✅️۱۵ دقیقه با حرارت تو تابه بمونه آمادست. ✅️خنک که شد از تابه جدا کنید. ✅️برای داخل فر دمای ۱۷۰ درجه به مدت یک ربع . ✅️برای تزیین میتونید از خلال بادام یا کنجد استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان شکم پر 😍😋 👩‍🍳مواد لازم برای ۴ نفر: بادمجان ۳ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم زردچوبه ،فلفل سیاه ،نمک برای داخل مواد گوشتی رب گوجه ۲ ق غ زعفران دم کرده مقداری . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ 😍😋 این مرغ با نان یا برنج یا سالاد می تونید سرو کنید می تونید مرغ تکه ای استفاده کنید میتونید کره بیشتر بزنید که محشره😍 حتما باید مرغ رو با پوست بذارید وگرنه خشک میشه اگر فر برقی دارید دما رو ۱۵۰ درجه بذارید می تونید دوبار چک کنید از سس ک ظرف بریزید روی مرغ ❌❌برای پخت در بدون فر: مرغ اول کمی سرخ کنید و یه دونه پیاز رنده کنید تفت بدید مرغ رو روش بچینید بعد سسی ک گفتم روش بریزید با شعله ملایم جا بیفته. ✅من روش فری رو خودم خیلی دوست دارم آسون و راحت و خوشمزه مواد لازم : مرغ آب پرتقال ۴فنجان ،کره ۳۰گرم یا۴ق روغن زیتون ابلیمو تازه ۴ قاشق نمک و فلفل و پاپریکا و پودر سیر و پودر پیاز یک ق... . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هات چاکلت کافی شاپی 😍😋 هات چاکلت و پاییز عجیب بهم میان قبول داری؟ همه مواد را باهم خوب هم بزنید رو گاز با شعله ملایم بزارین داغ که شد شکلات تخته ای را رنده کنید بریزن قبل از جوشیدن بردارین اگه بخوان خیلی غلیظ بشه باید بزارین بجوشه 🔹نشاسته ذرت و پودر کاکائو را حتما الک کنید 🔸هرچی بیشتر بجوشه، غلیظ ترمیشه 🔹موقع ریختن تو فنجون، حتما هم بزنید که یک نواخت بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 فیله مرغ ۴ عدد خردل ۱ قاشق پوست لیمو نصف لیمو نمک فلفل سیاه اورگانو ۱ قاشق مواد سس 👇 سیر ۱ حبه گردو ۴ عدد روغن زیتون ۵ قاشق لیمو نصف نمک و فلفل پاستا ۱۰۰ گرم چیلی ۱/۵ قاشق اورگانو ۱ قاشق سس این سالاد رو برای اکثر سالاد های رژیمی و سالاد ماکارونی میتونید استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشک خونگی وسالم😍😋 آلبالو یک کیلو آب ۳تا۴ لیوان شکر یک سوم لیوان نمک یک قاشق مرباخوری آلبالوروباآب روی حرارت میزاریم بهش شکرونمک هم اضافه میکنیم حتماکف روی آن رابردارین وباحرارت ملایم حدودا بین یک ونیم تادوساعت میزاریم تابجوشه وآبش تقریباخشک بشه وبه غلظت مورددلخواهمون برسه بعدازسردشدن میتونیدداخل ظرف درب دارویازیپ کیپ بریزین ودریخچال ویافریزربه مدت طولانی نگه دارین نکته:میتونیدازگلپرهم استفاده کنید اگردانه داردوست نداشتین میتونید دانهای آلبالوروبگیرین ولی ترشک . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: تخم مرغ ۴ عدد آرد ۲ لیوان شکر ۱ لیوان روغن نصف لیوان آب نارنگی همراه پالپ نصف لیوان بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری رنده پوست نارنگی نصف قاشق چایخوری طرز تهیه : ابتدا تخم مرغ وشکر ووانیل وپوست رنده شده نارنگی را با همزن حسابی می زنیم که کرم رنگ وکشدار شود. سپس روغن را اضافه کرده ویک دقیقه هم می زنیم آب نارنگی را اضافه وبرای ۱ دقیقه هم می زنیم ودرنهایت آردی که با بکینگ پودر مخلوط وسه بار الک کردیم را اضافه کرده وبا لیسک در حد مخلوط شدن هم می زنیم مواد را داخل قالبی که از قبل چرب کردیم می ریزیم و در فری که از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا۵۰ درجه قرار می دهیم . زمان با توجه به دمای فر متفاوت . فقط قسمت سفید نارنگی را رنده نکنید. برای تهیه این سس نصف لیوان آب نارنگی را با یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و سه قاشق غذاخوری شکر مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا غلیظ شود حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم کمی از حرارت بیافتد. سپس سس را روی کیک خنک شده می ریزیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛