فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت نون لواش و مرغ☝️😋
800 گرم مرغ چرخکرده
2 عدد نان لواش
2 عدد پیاز
📌 2 قاشق غذاخوری خامه ترش(مخلوط۱ ق غ ماست+۱ ق غ خامه صبحانه)
۲ عدد گوجه فرنگی میکس شده
نصف قاشق چایخوری پودر سیر خشک
📌 نمک ، فلفل برای مزه دار کردن
.
بهتره پیاز را در غذاساز میکس کنید. تمام مواد تشکیل دهنده (به جز نان لواش) را ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید.
نیمی از مواد گوشت چرخ کرده را روی یک نان لواش بریزین ، یک نان لواش دیگه بذارین و باقی مانده مواد رو نیز بریزید ،رول کنید و با سس گوجه فرنگی رومال کنین
ودر فر ۱۸۰ درجه 30 دقیقه.
بپزید
نوووش جاننن 🌸
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"بادمجان سوخاری"
بادمجان شیرین و بدون تخم
تخم مرغ 2 عدد
پودر سوخارے و ادویه هاے دلخواه
روغن سرخ ڪردنی
بادمجان هارو خوب بشورین از وسط برش بدین
ساقه ے تهشو جدا نڪنین
مثل شڪل برش هاے خلالے بدین
اگرم دوست داشته باشین میتونین خلال هارو از ساقه جدا ڪنین
حالا لابه لاے بادمجانها نمک بپاشین و بزارین نیم ساعت بمونه تا زهرآبش گرفته شه
بعد از نیم ساعت ڪه موند خوب زهرآبشو پس داد بشورینش تا نمڪاش بره
تو یه قابلمه بزارین آب جوش بیاد
وقتے آب جوش اومد بادمجونارو بندازین تو آب چند دقیقه قل بزنه و نیم پز شه
در حد چند دقیقه ڪافیه حواستون باشه ڪه له نشه با چنگال امتحانش ڪنین
درحدے ڪه ڪمے نرم باشه ڪافیه
زود از آب جوش خارج ڪنین و زیر آب سرد آبڪشش ڪنین بزارین آبش بره
تخم مرغهارو تو یه ڪاسه بشڪنین و خوب هم بزنین تا از لختے دربیاد
تو یه ظرف دیگه پودر سوخارے و ادویه هارو مخلوط ڪنین
تو قابلمه نچسب روغن بریزین و با حرارت ملایم بزارین داغ شه
حالا بادمجونا ڪه خوب از حرارت افتادن بزنین تو تخم مرغ و بلافاصله تو پودر سوخارے بغلطونین و داخل روغن با حرارت ملایم سرخ ڪنین
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
.
کیک_خرمالو
.
مواد لازم:
تخم مرغ .................... 4 عدد
خرمالوی رسیده ........... 3 عدد
شکر .......................... 1 لیوان
روغن مایع .................. نصف لیوان
کره.................................... 100گرم
پودر دارچین ............... 1 قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر ............... 2قاشق چایخوری
آرد ........................... 2 لیوان + 2 قاشق غذاخوری(با توجه به قوام خمیر، در صورت نیاز استفاده می کنیم.)
گردو به مقدار لازم
.
طرز تهیه:
گوشت خرمالو های کاملا رسیده را جدا کرده و به حالت پوره درمی آوریم.روغن مایع،، کره وشکر را در ظرف ریخته و به وسیله ی همزن برقی به مدتی 3 تا 4 دقیقه خوب می زنیم سپس تخم_مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کرده و با همزن برقی می زنیم تا کاملا به خورد مواد برود و این کار را تا آخرین تخم مرغ ادامه می دهیم سپس پوره خرمالو را رو اضافه میکنیم وهمه ی مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم. در ظرف دیگری آرد ، پودر دارچین و بیکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مخلوط خرمالویی اضافه می کنیم و به وسیله ی لیسک همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم تاخمیر یکدستی حاصل شود،در آخر گردو را اضافه میکنیم. خمیر کیک را داخل قالبی که داخل آن را کاملا چرب و آردپاشی کرده ایم می ریزیم. قالب را به مدت 45 تا 50 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 175 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم. بعد از این که قالب را از فر خارج کردیم، اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود سپس از قالب خارج کرده و سرو می کنیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزای_سیب_زمینی😍😍
#سس_پیتزا
سیب زمینی سایز متوسط را انتخاب کنید وحلقه کنید نه نازک ونه زیاد وضخیم بعد هردوطرفش راسرخ کنید با روغن نسبتا کم مثل فیلم 👆مواد روی پیتزا هر چیزی میتونه باشه ودستتون کاملا بازه من ازترکیب گوشت چرخی وفلفل دلمه استفاده کردم سیب زمینی را توی سینی فر بچینید روش سس پیتزا بریزید هشتک درست کردن سس پیتزا را گذاشتم بالای همین پست بینید بعد مواد گوشتی را بذارید ودر اخر پنیر پیتزا بربزید ودرصورت تمایل فیله گوجه وزیتون بذاربد ودر فر بذارید فقط شعله بالای فر روشن کنید همینکه پنیر اب بشه وطلایی کافیه ونیاز نیست بیشتر توی فر بمونه
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فوکاسیای_بادمجان😍😍
ابتدا ۳۰۰ گرم آرد، ۲قاشق چایخوری بکینگ پودر، ⅛ قاشق چایخوری نمک رو با الک مخلوط کنید.دوتا بادمجون رونگینی خرد کنید و سرخ کنید یک پیاز بزرگ (۴تا۶ قاشق غذاخوری ) رو رنده و سرخ کنید یک پیمانه ذرت پخته بدون آب رو با بادمجونها و پیاز داغ، ۸ حبه سیر له شده، ۱ قاشق چایخوری پودر آویشن، ۲ قاشق چایخوری گشنیز یا جعفری خشک و نمک و فلفل مخلوط کنید و بعد سه تا تخم مرغ ،یک سوم پیمانه شیر و ۱۰ قاشق غذاخوری روغن زیتون بهش اضافه ،خوب مخلوط کنید و به مواد آردی اضافه کنید ، هم بزنید تا یکدست بشه داخل قالب های مافین یا رکین یا ظرف های تکنفره مناسب فر رو چرب کنید مواد رو بریزید داخلشون به طوری که ۳سانت از سر هر ظرف خالی بمونه روش پنیر پیتزا بریزید بذارید تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا ژله شیر رو درست کنید. هر بسته ژله قرمز رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت کتری حل کنید. و وقتی که کاملا سرد شد یک بستنی لیوانی وانیلی یا نصف لیوان شیر هم دما با ژله اضافه کنید.
برای پر رنگ شدن کار یه مقدار رنگ خوراکی استفاده کنید.
2.ژله رو داخل قالب های گل بریزید و بذارید یخچال کامل ببنده. از هر نوع قالب گل رز می تونید استفاده کنید یا از مولد های گل رز استفاده کنید.
3.ژله آلورا رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان و نیم لیوان آب جوش بریزید و بذارید خنک بشه.( اگه می خواید ژله بی رنگ شفاف باشه از ورق ژلاتين می تونید استفاده کنید و مقداری شکر و یا اسانس اضافه کنید که مزه بگیره.)
4. مقداری از ژله آلورا رو ته قالب بریزید وقتی نیم بند شد(که موقع دراورن ژلخ، گلها به ته قالب نچسبن) یه ردیف از گلها رو بچینید و روشون ژله آلورا بریزید تا نیم بند بشه. و بعد مطابق فیلم بقیه گلها رو بچنید.
5. بعد از چیدن ژله های گل روشون رو کامل ژله آلورا(ژله بی رنگ بریزید و بذارید یخچال که کامل ببنده
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خامه فرم گرفته با خانه صبحانه
خامه ١ کیلو
پودر خامه ۵ ق غ
پودر شکر ١۵٠ الی ٢٠٠ گرم
وانیل ١ ق غ
همه رو با هم خوب مخلوط کنید و توی ظرف در بسته ٨ الی ٢۴ ساعت بزارید فریزر تا کاملا سفت شه و هر وقت خواستید استفاده کنید به مقدار مورد نیاز توی ظرف همزن بریزید و بزارید کمی در دمای محیط شل بشه و بعد با همزن حدود ٧ الی ٨ دقیقه بزنید تا فرم بگیره
اگه خواستید خامه دیرتر آب بندازه به ازای هر ١ پیمانه خامه ای که فرم میدید ١ ق چ پودر ژلاتین رو روی ٢ ق غ آب سرد بپاشید و ٣ دقیقه کنار بزارید بعد روی بخار آب بن ماری کنید و بزارید کمی خنک بشه و وقتی خامه در حال فرم گرفتنه کم کم بهش اضافه کنید
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت نون لواش و مرغ☝️😋
800 گرم مرغ چرخکرده
2 عدد نان لواش
2 عدد پیاز
📌 2 قاشق غذاخوری خامه ترش(مخلوط۱ ق غ ماست+۱ ق غ خامه صبحانه)
۲ عدد گوجه فرنگی میکس شده
نصف قاشق چایخوری پودر سیر خشک
📌 نمک ، فلفل برای مزه دار کردن
.
بهتره پیاز را در غذاساز میکس کنید. تمام مواد تشکیل دهنده (به جز نان لواش) را ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید.
نیمی از مواد گوشت چرخ کرده را روی یک نان لواش بریزین ، یک نان لواش دیگه بذارین و باقی مانده مواد رو نیز بریزید ،رول کنید و با سس گوجه فرنگی رومال کنین
ودر فر ۱۸۰ درجه 30 دقیقه.
بپزید
نوووش جاننن 🌸
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ خوشمزه😋
مواد لازم
ران مرغ ۶ الی ۸ عدد
ماست ۲۰۰ گرم
کاری ۲ قاشق
زیره ۱ قاشق ( به دلخواه )
سیر ۴ حبه
فلفل قرمز ۱ عدد
عسل نصف قاشق
نمک ، فلفل به میزان لازم
در ابتدا مرغ ها رو با ماست، سیر ، عسل و ادویه ها ( ، فلفل ، کاری ، زیره و نمک ) مزه دار کنید و اجازه بدید به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کنه ،سپس سینی فر رو چرب کنید و در ظرف چیده . در انتها در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید و ۳ الی ۵ دقیقه آخر گریل فر رو روشن کنید تا طلایی بشه 😍😋 حتما امتحان کنید
پ.ن : اگر زیر موادتون رو کاغذ روغنی قرار بدید باعث میشه به ظرفتون نچسبند و همین طور خشک نشوند
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان ترد ، ترد و طلایی ، غذای جدید مورد علاقه شما خواهد بود! عناصر
2 عدد بادمجان
اب
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
2 عدد تخم مرغ
آرد 1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری نشاسته
نمک فلفل
روش
بادمجان ها را به برش هایی کمی ضخیم برش دهید. آنها را در آب قرار دهید ، سرکه اضافه کنید تا از قهوه ای شدن آنها جلوگیری کند و اجازه دهید به مدت 2 دقیقه استراحت کند. بادمجان ها را آبکش کرده و درون ظرف قرار دهید. دو تخم مرغ را بزنید و روی بادمجان بریزید. سپس آرد ، نشاسته ، فلفل ، نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک خوراک سیب خوشمزه
مواد لازم
گوشت مرغ. کره وروغن. پیاز. رب گوجه فرنگی. قارچ. گوجه. فلفل دلمه ای. سیب زمینی. پنیر پیتزا.
نمک. زردچوبه. ادویه. آویشن.
مراحل پخت کاملا مشخص هست توی کلیپ
فقط وقتی همه مواد رو توی ماهیتابه چیدین مقداری رب رو با یک استکان آب جوش مخلوط کنید ودرماهیتابه بریزید ودر ظرف رو ببندید تا غذای ما جا بیفته وآماده بشه
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_شیرمخصوص_سرآشپز 😍😍
جو پرک: ۱۰۰ گرم
هویج: ۳ عدد
سینه مرغ: ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای: یک عدد
جعفری: ۱۵۰ گرم
شیر : یک لیتر
آب مرغ: ۳ لیوان
نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
سیر: ۲ حبه
اول سینه های مرغ رو با فلفل و پیاز و زردچوبه و سیر بزارین تا بپزه و بعد ریش ریش کنید،
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_ترکیه_ای
برای ۳ نفر
تکه های مرغ (هم می تونید از ران و هم از سینه مرغ استفاده کنید)
پیاز ۱ عدد
آرد سفید ۱ ق غ
فلفل دلمه ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
پونه یا نعنا خشک ۱ ق م
چاشنی های آلس پایس
من از ران مرغ استفاده کردم و گوشت مرغ رو تکه تکه خرد کردم ، البته سینه مرغ خیلی راحت خرد میشه ولی چون من ران مرغ رو دوست دارم ازش استفاده کردم .
توی تابه کمی روغن ریختم و قطعات مرغ رو توش تفت دادم . تکه های مرغ رو از تابه بیرون اوردم . داخل تابه یه پیاز رو نگینی خرد کردم و تفت دادم. فلفل دلمه رو هم نگینی خرد کردم و تفت دادم . بهشون رب گوجه، و کمی نعنا خشک اضافه کردم و کمی تفت دادم من از ترکیب دو تا چاشنی استفاده کردم، چاشنی شاندیزی و چاشنی زعفرانی که بسیار خوشمزه می کنه این غذا رو . یه مقدار آب ریختم و گذاشتم جوشید، بعد تکه های مرغ رو بهش اضافه کردم. گذاشتم روی حرارت ملایم تا خوب بپزه و قوام بیاد، حدود یک، یک و نیم ساعتی روی گاز موند .
و بعد آماده است.
پ.ن : به دلیل استفاده از چاشنی ها دیگه نیازی به هیچ نمک و ادویه ای نمی باشد
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"بادمجان سوخاری"
بادمجان شیرین و بدون تخم
تخم مرغ 2 عدد
پودر سوخارے و ادویه هاے دلخواه
روغن سرخ ڪردنی
بادمجان هارو خوب بشورین از وسط برش بدین
ساقه ے تهشو جدا نڪنین
مثل شڪل برش هاے خلالے بدین
اگرم دوست داشته باشین میتونین خلال هارو از ساقه جدا ڪنین
حالا لابه لاے بادمجانها نمک بپاشین و بزارین نیم ساعت بمونه تا زهرآبش گرفته شه
بعد از نیم ساعت ڪه موند خوب زهرآبشو پس داد بشورینش تا نمڪاش بره
تو یه قابلمه بزارین آب جوش بیاد
وقتے آب جوش اومد بادمجونارو بندازین تو آب چند دقیقه قل بزنه و نیم پز شه
در حد چند دقیقه ڪافیه حواستون باشه ڪه له نشه با چنگال امتحانش ڪنین
درحدے ڪه ڪمے نرم باشه ڪافیه
زود از آب جوش خارج ڪنین و زیر آب سرد آبڪشش ڪنین بزارین آبش بره
تخم مرغهارو تو یه ڪاسه بشڪنین و خوب هم بزنین تا از لختے دربیاد
تو یه ظرف دیگه پودر سوخارے و ادویه هارو مخلوط ڪنین
تو قابلمه نچسب روغن بریزین و با حرارت ملایم بزارین داغ شه
حالا بادمجونا ڪه خوب از حرارت افتادن بزنین تو تخم مرغ و بلافاصله تو پودر سوخارے بغلطونین و داخل روغن با حرارت ملایم سرخ ڪنین
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"بادمجان سوخاری"
بادمجان شیرین و بدون تخم
تخم مرغ 2 عدد
پودر سوخارے و ادویه هاے دلخواه
روغن سرخ ڪردنی
بادمجان هارو خوب بشورین از وسط برش بدین
ساقه ے تهشو جدا نڪنین
مثل شڪل برش هاے خلالے بدین
اگرم دوست داشته باشین میتونین خلال هارو از ساقه جدا ڪنین
حالا لابه لاے بادمجانها نمک بپاشین و بزارین نیم ساعت بمونه تا زهرآبش گرفته شه
بعد از نیم ساعت ڪه موند خوب زهرآبشو پس داد بشورینش تا نمڪاش بره
تو یه قابلمه بزارین آب جوش بیاد
وقتے آب جوش اومد بادمجونارو بندازین تو آب چند دقیقه قل بزنه و نیم پز شه
در حد چند دقیقه ڪافیه حواستون باشه ڪه له نشه با چنگال امتحانش ڪنین
درحدے ڪه ڪمے نرم باشه ڪافیه
زود از آب جوش خارج ڪنین و زیر آب سرد آبڪشش ڪنین بزارین آبش بره
تخم مرغهارو تو یه ڪاسه بشڪنین و خوب هم بزنین تا از لختے دربیاد
تو یه ظرف دیگه پودر سوخارے و ادویه هارو مخلوط ڪنین
تو قابلمه نچسب روغن بریزین و با حرارت ملایم بزارین داغ شه
حالا بادمجونا ڪه خوب از حرارت افتادن بزنین تو تخم مرغ و بلافاصله تو پودر سوخارے بغلطونین و داخل روغن با حرارت ملایم سرخ ڪنین
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"بادمجان سوخاری"
بادمجان شیرین و بدون تخم
تخم مرغ 2 عدد
پودر سوخارے و ادویه هاے دلخواه
روغن سرخ ڪردنی
بادمجان هارو خوب بشورین از وسط برش بدین
ساقه ے تهشو جدا نڪنین
مثل شڪل برش هاے خلالے بدین
اگرم دوست داشته باشین میتونین خلال هارو از ساقه جدا ڪنین
حالا لابه لاے بادمجانها نمک بپاشین و بزارین نیم ساعت بمونه تا زهرآبش گرفته شه
بعد از نیم ساعت ڪه موند خوب زهرآبشو پس داد بشورینش تا نمڪاش بره
تو یه قابلمه بزارین آب جوش بیاد
وقتے آب جوش اومد بادمجونارو بندازین تو آب چند دقیقه قل بزنه و نیم پز شه
در حد چند دقیقه ڪافیه حواستون باشه ڪه له نشه با چنگال امتحانش ڪنین
درحدے ڪه ڪمے نرم باشه ڪافیه
زود از آب جوش خارج ڪنین و زیر آب سرد آبڪشش ڪنین بزارین آبش بره
تخم مرغهارو تو یه ڪاسه بشڪنین و خوب هم بزنین تا از لختے دربیاد
تو یه ظرف دیگه پودر سوخارے و ادویه هارو مخلوط ڪنین
تو قابلمه نچسب روغن بریزین و با حرارت ملایم بزارین داغ شه
حالا بادمجونا ڪه خوب از حرارت افتادن بزنین تو تخم مرغ و بلافاصله تو پودر سوخارے بغلطونین و داخل روغن با حرارت ملایم سرخ ڪنین
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت کرفس
کرفس ۴۰۰ گرم
برگ کرفس کمی
نعنا ۵۰ گرم
جعفری ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
گوشت ۳۰۰ گرم
نمک فلفل زردچوبه گرد لیمو به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
نکته این که
نسبت جعفری به نعنا باید ۳ به ۱ باشد
یعنی جعفری ۳ بسته نعنا ۱ بسته
و حتما کرفس ها را ۱ تا ۱/۵ سانت برش بدید که مجلسی باشه
و حتما کرفس ها و سبزی ها را تفت بدید و سرخ کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل آبادان 😋
نخود 300 گرم.
پیاز 1 عدد.
یک عدد سیب زمینی متوسط.
سیر3 حبه.
فلفل سیاه1 قاشق چاای خوری.
ادویه مرغ و ماهی جلال آباد.
تخم مرغ1 عدد (درصورت تمایل).
نمک به میزان لازم.
.
حدود 24 ساعت نخود هارو در آب قرار بدید تا کامل نرم باشند و نفخ اونها گرفته بشه ،بهتره که چندین بار در این زمان آب رو عوض کنید یک سیب زمینی رو میزاریم آب پز بشه ، سپس چند حبه سیر و دو عدد پیاز رو خورد میکنیم و به همراه نخوددر دستگاه مخلوط کن همه مواد رو باهم ترکیب میکنیم تا مثل قسمتی که در کلیپ هست بشه سپس مواد رو با دست مخلوط میکنیم و یک عدد تخم مرغ و ادویه جات که شامل نمک فلفل و بقیه ی ادویه ها که ما در این کلیپ از ادویه ی مرغ و ماهی جلالی آبادان استفاده کردیم ، مواد رو کاملا باهم مخلوط میکنیم تا یک دست بشه سپس از قالب های مخصوص فلافل که جهت جلوگیری از چسبیدن مایع اون رو در آب قرار میدیم استفاده میکنیم واون رو سرخ میکنیم تا طلایی بشه ، سپس با موارد دلخواه خودتون میتونید این غذای خوشمزه رومیل کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیپس_سرکه_نمکی😍😍
سیب زمینی دو تا سه عدد کوچک
بکینگ پودر ۲ ق غ خ
سرکه سفید ۱ تا ۱ونیم پیمانه
نمک به میزان لازم
سیب زمینی ها را پوست کنده وبه کمک پوست کن سیب زمینی ها ورقه کنید ودرظرف آب خنک و پر ازیخ ورق نازک کنید،سپس سرکه بکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کنید هم بزنید و بگذارید ورق های سیب زمینی به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در مواد بماند،سپس آبکش کنید ودرون روغن فراوان داغ باشعله ی متوسط رو به زیادبه خوبی سرخ کنیدبعد از سرخ شدن،چیپس ها را روی کاغذ روغن گیر ویا دستمال بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی اسکار 😋😋😍
مواد لازم ؛
زرده تخم مرغ ؛ یکعدد
سفیده تخم مرغ ؛ یکعدد
کره نرم به دماي محيط رسيده 100گرم(ميتونيد روغن صاف قنادي استفاده كنيد)
آرد 165 گرم
پودر قند ؛ 50 گرم(من شكر و به همين مقدار آسياب كردم)
هل ؛ 1/2 ق چ
گردو و پسته خرد شده ؛ به میزان لازم برای غلطاندن شیرینیها
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور خوشمزه با مرغ و نان لواش😋❤️
مواد لازم:
سینه مرغ خرد شده سه تکه
روغن مایع سه قاشق غذاخوری
ابلیمو دو قاشق غذاخوری
فلفل سبز یک عدد
ادویه مرغ دو قاشق غذا خوری
نمک یک قاشق غذاخوری سرخالی
سیر یکی دو حبه
پیاز دو عدد خلالی خردشده
فلفل دلمه ای رنگی سبز و قرمز از هر کدوم یک عدد خلالی خرد شده
طرز تهیه
نمک و یه قاشق روغن مایع و فلفل سبز و ادویه مرغ و ابلیمو رو به سینه های مرغ اضافه کنین و یک ساعت بزارید تا مرغ مزه دار بشه،دو قاشق روغن رو با فلفل دلمه ای رنگی و پیاز مخلوط کنین وکمی نمک بریزین و هم بزنید و بعد دو تیکه سیر اضافه کنیدوخوب مخلوط کنین حالامرغ مرینت شده رو اضافه کنید
و بعد مثل فیلم داخل نون لواش بپیچین و کمی پنیر چدار رو اون گذاشته و در فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بزارید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_خوشمزه_ترد
2 ق ماست کم چرب،1 ق سس گوجه یا رب گوجه فرنگی، ترجیحا 1 ق سس فلفل دلمه ای،یک چهارم روغن مایع، ترجیحا روغن زیتون باشه بهتره
یک چهارم پ سرکه سفید یا بجاش آبلیو هم میتونید بریزید
ادویه های دلخواه مثل پودر گشنیز، پاپریکا،فلفل سیاه ، مقداری نمک،و کمی هم زنجبیل و سیره رنده کنید و داحلش بریزید
همه مواد رو باهم ترکیب
و تیکه های ران مرغ رو بهش آغشته کنید تا مزه دار بشه بهتره ظرفتون فلزی نباشه
روشو بپوشونید و حداقل 3-4 ساعتی بزارید تو یخچال تا مزه دار بشه هرچی بیشتر بمونه بهتره
خب چند تا سیب زمینی کوچیک داریم که باید حلقه حلقه کنید
پیاز خرد شده و فلفل دلمه ای و کمی هم نمک رو هم بهش اضافه کنید
2-3 قاشق اضافه موادی رو که برا مزه دار کردن درست کردید رو هم توش بریزید
همه رو خوب باهم ترکیب کنید
اونارو کف تابه بریزید و صاف کنید
و بعد تیکه های ران مرغ رو روش بچینید
روشو با فویل بپووشنید و بزارید تو فری که با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کردید یه ساعتی بزارید بپزه تو مایکروفر 180درجه یک ساعت
البته ممکنه دیرتر یا زودترم آماده بشه
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوری ترین خیارشور🥒🥒🥒🥒🥒
خیارشور فوری
مواد لازم
خیار رسمی
سیر
سرکه سفید
ترخون
شوید
فلفل تند
آب نمک
طرز تهیه
خیارهارو میشوریم و خشک می کنیم و در شیشه های تمیز و خشک بطور فشرده می چینیم و در هر شیشه ۲ یا ۳عدد سیر و یک فلفل میندازیم و یه ساقه ترخون و اگه برگ کرفس هم داشتیم میریزیم و یک سوم شیشه رو سرکه میریزیم و مابقیش رو آب نمک ( برای درست کردن آب نمک به ازای هر یک لیوان آب، یک ق غ سرپر نمک میریزیم) و در ِ شیشه رو که فلزی حتما باشه سفت می بندیم و در قابلمه آب میریزیم و شیشه هارو قرار میدیم طوریکه دوسوم شیشه هارو آب بگیره و حالا شعله رو روشن می کنیم با حرارت متوسط رو به بالا تا به جوش بیاد از زمان جوش ۳۰ دقیقه که گذشت، حرارت رو خاموش می کنیم و شیشه هارو درمیاریم و میذاریم خنک که شد ، آماده ی استفاده هست و در یخچال قرار میدیدم.خیار شور عالی و خوشمزه مون آماده شد ، درست کنین و نوش جان کنین😋😊👌
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_سه_رنگ
1 لیتر و یک لیوان شیر
1.5 لیوان آرد
150 گرم کره
1 لیوان شکر
2 قاشق غذاخوری کاکائو
کمی وانیل
80 گرم شکلات شیری+ 80 گرم شکلات تیره
7 عدد بیسکویت برای پایه
شیر را در ظرف موردنظر بریزید ، آرد ، شکر را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و بگذارید حل شود.روی حرارت اجاق گاز بذارید،وقتی بجوش آمد،کره و وانیل رو اضافه کنید.یادتون باشه مدام هم بزنید.بعد از آماده شدن،یکسوم آن را درون قالب بریزید و با قاشق صاف کنید.حالا پودر کاکائو و شکلات شیری رو به مابقی مایه اضافه کنید و هم بزنید.و بعد یک سوم دیگر را روی لایه سفید بریزید.وباپشت قاشق صاف کنید و بعد شکلات تیره رو به یک سوم باقیمانده بریزید و هم بزنید و روی لایه دوم بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.بیسکوییت رو با شیر خیس کنید و روی دسر بچینید و بذارید یخچال تا سفت بشه
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_گوجه 🍅
مواد لازم برای این میزان که در عکس میبینید:
گوجه فرنگی 6 کیلو
کرفس یک دسته
هویج یک کیلو
سیر و فلفل تند هرکدام 200 گرم (اگرمیانه خوبی بافلفل نداریدمیتونیدکمتربریزید)
گل کلم 2 عدد متوسط
سرکه و نمک ( به ازای هرکیلو گوجه یک ق غ نمک و یک لیوان سرکه)
از شب قبل مواد رو نگینی خرد کنید و بشورید و بذارید کامل خشک بشن. گوجه هارو پوست بکنید (در پست بعد نحوه پوست گرفتن گوجه رو میذارم) و در غذاساز پوره کنید. گوجه هارو داخل قابلمه بریزید و یک ربع بجوشونید، در حال جوش سرکه رو هم اضافه کنید بعد از حدود یک ربع خاموش کنید و نمک وبقیه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید . کمی خنک شد داخل ظروف ترجیحا شیشه ای بریزید و یک روز در فضای آشپزخانه بذارید بمونه و بعد داخل یخچال نگهداری کنید. حدود ده روز بعد آماده مصرفه. * بهتره از قاشق استیل استفاده نکنید برای هم زدن و برداشتن ترشی چون رنگ ترشی رو خراب میکنه. . * دوستان توجه کنید که بهترین زمان درست کردن این ترشی ابرای واخر شهریور یا اوایل مهر هست که هم گوجه های خوب و قرمز میتونید پیدا کنید هم قیمت گوجه مناسبه . .
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_لقمه_ای_فوری
تخم مرغ : ۱ عدد
ماست : نصف پیمانه(هر ماستی میشه فرق نمیکنه)
آرد سفید قنادی :یک و نیم الی دو پیمانه (من دو لیوان استفاده کردم)
بکینگ پودر : ۱ ق غ
نمک : نوک ق چ
ابتدا تخم مرغ و ماست رو با هم مخلوط کردم و با هم زن دستی کمی هم زدم تا صاف و یکدست بشه حالا ارد و بکینگ پودر و نمک الک شده رو به مواد اضافه کردم با دست ورز دادم (زیاد ورز دادن نمیخواد) تا خمیر جمع بشه خمیر رو روی سطح کار با وردنه پهن کردم و با هر قالبی که خواستین قالب بزنید(من با لیوان قالب زدم) توی روغن داغ شناور سرخش کردم.
نکته:
خمیر نباید چسبناک باشه اگه چسبناک بود کمی ارد اضافه کنید.
این نون رو میشه هم خالی میل کرد و هم میتونید وسطشونو شکاف بزنید و با کرمفیل، شکلات صبحانه، مربا پر کنید و میل نمایید.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛