eitaa logo
آشپزی خاص
95.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
خمیر را با کمک وردنه به ضخامت سه میلی متر باز کرده و با کارتر گرد برش داده و روی سینی فر قرار بدهید و به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر بپزید. .. مواد لازم: کره : 90 گرم شکر : سه قاشق سوپ خوری وانیل : یک چهارم قاشق سوپ خوری قهوه : یک و نیم قاشق چایخوری آب داغ : یک قاشق سوپ خوری زرده تخم مرغ : 2 عدد آرد : 245 گرم شکلات سفید ذوب شده : 200 گرم شکلات سیاه ذوب شده : 200 گرم خامه ساده : 100 گرم ✍طرز تهیه: 1 - سینی فر را چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی بیندازید. سپس فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. 2 - شکر، کره و وانیل را به هم بزنید تا کرمی شود. 3 - تخم مرغ و وانیل را به مواد اضافه کنید. آرد را هم بیفزایید. 4 - خمیر را با کمک وردنه به ضخامت سه میلی متر باز کرده و با کارتر گرد برش داده و روی سینی فر قرار بدهید و به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر بپزید. خامه را روی حرارت قرار دهید و وقتی به جوش آمد، شکلات سفید خرد شده را به آن اضافه کنید. سپس کرم را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. 5 - بعد از اینکه کوکی ها را از فر خارج کردیم و خنک شد، داخل آن را از مواد شکلات سفید به وسیله قیف و ماسوره پر کنید. 6 - بعد از اینکه خودش را گرفت کف شیرینی را داخل شکلات سیاه ذوب شده فرو کنید و اجازه بدهید تا خودش را بگیرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ازقبل 1لیوان سویا رابا آب گرم خیسوندم وگذاشتم یکساعت بمونه تا خوب سویا خیس بخوره وبعد از صافی ردکردم وخوب آبش رو گرفتم وچرخ کردم. 4عدد سیب زمینی راهم آبپز کردم وبعد خنک شدن رنده ریز زدم. 1عدد پیاز متوسط راهم رنده درشت زدم وآب پیاز روگرفتم. حالا درظرف همه مواد رامخلوط کردم، که شامل سیب زمینی وپیاز وسویاو2قاشق غذاخوری پودرسوخاری(من پودرپانکو راآسیاب کردم واستفاده کردم) 1عددتخم مرغ وادویه جات که از هرکدام 1قاشق چایخوری ریختم(پودر تخم گشنیز +فلفل قرمز +پودر سیر+زنجبیل+زیره+زردچوبه+پاپریکا) وکمی نمک وکمی هم جعفری خرد شده (من فریز شده ریختم) همگی راخوب مخلوط کردم تا حالت چسبندگی پیدا کند (اگه دیدین کمی مایه چسبندگیش کمه، یک قاشق آردنخودچی بریزید). بزارید ماهیتابه گرم شود بعد روغن بریزید چون اگه همون اول روغن بریزید زود روغن میسوزه، بعد از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید وبه شکل دلخواه شکل بدین وسرخ کنید. درآخرکتلتها را بزارید روی دستمال کاغذی آشپزخونه تاروغن اضافه آن گرفته شود 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عمرا اگه به این‌خوشمزگی‌خورده باشید😋 عناصر یک کیلو سینه مرغ ½ فنجان پودر سوخاری فلفل تند به مزه پوست لیموترش نصف قاشق چایخوری پاپریکا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری ریحان خشک نمک می توانید پودر سیر و پودر پیاز را اضافه کنید جعفری خرد شده دو عدد تخم مرغ پودر سوخاری خشک شده یک و نیم پیمانه و می توان آن را با سوخاری جایگزین کرد نصف فنجان پنیر چدار رنده شده یک فنجان آرد سفید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.اب ولرم را می تونید از ابتدا با شیره مخلوط و همزمان اضافه کنید دستور: ارد سفید قنادی ۱و ۱/۲پیمانه (۲۲۵گرم) بیکینگ پودر ۲ق چ پودر دارچین ۱ق چ الک کنید و کنار بگذارید تخم مرغ ۳عدد وانیل ۱/۴ ق چ روغن مایع ۱/۲ پیمانه (۱۰۰گرم) شیره انگور ۳/۴پیمانه(۲۰۰گرم) اب ولرم ۱/۴پیمانه (۵۰گرم) 👈تخم مرغها +وانیل را با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ وحجیم شود سپس روغن مایع را اضافه کنید وفقط کمی ،در حد مخلوط شدن هم بزنید شیره واب ولرم را از گوشه ظرف اضافه کنید هم بزنید تا شیره ومابقی مواد خوب یکدست شود سپس آرد را طی دو سه مرحله اضافه وبا لیسک کمی یکدست کنید یکی دو دور با دور کند همزن گوله های ارد را باز کنید مایه کیک را درون قالب سایز ۲۲_۲۰ چرب و کنجد پاشی بریزید ودر فر ازقبل گرم ۱۷۰درجه حدود سی تا چهل دقیقه پخت دهید این کیک با کنجد خوشمزه تره داخل مایه کیک می تونید از کشمش یا گردو نیز استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گراتن گوشت و سیب زمینی 😋 مواد لازم جهت تهیه ی: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز یک عدد سیر دو عدد سیب زمینی ۴ عدد رب گوجه دو قاشق پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم گوجه ۱ عدد نمک و فلفل برای تهیه ی این غذا ابتدا پیاز و سیر رو خرد کرده و سرخ کنید و گوشت چرخ کرده و رب گوجه رو به همراه گوجه و فلفل و نمک به مواد اضافه کنید . بعد از ۲ دقیقه کمی آب به موادتون اضافه کنید ، شعله گاز رو کم کنید تا خوراک آبش تموم بشه و غلیظ بشه ،سپس سیب زمینی ها رو ورقه ای برش داده و مواد رو طبق ویدئو در ظرف فرتون بچینید و به اون کمی شیر یا آب اضافه کنید و به مدت بیست تا سی دقیقه در فر ۱۸۰ درجه قرار بدید (در صورت دلخواه سس بشامل رو به مواد اضافه کنید و دوباره ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار داده ) و در در انتها پنیر پیتزا رو به موادتون اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه گریل فر رو روشن کنید 😉 . . پ.ن : در این غذا رو می تونید به جای گوشت می تونید از مرغ یا قارچ هم استفاده کنید . پ.ن : دقت کنید که ورقه های سیب زمینی باید خیلی نازک برش بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک لیوان شیر ولرم یک لیوان اب ولرم یک قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری شکر در صورت تمایل میتونید بیشتر بریزید یک چهارم لیوان روغن مایه چهار لیوان ارد قنادی الک شده ممکن بیشتر نیاز شه نمک یک قاشق چایخوری شکر خمیر مایه روغن اب ولرم شیر ولرم همه مواد را با هم مخلوط کنید بعد ارد را کمکم مخلوط کنید خمیر بدست امده را با نصف قاشق چایخوری چرب کنید واخل کاسه ای بزارید روشو بپوشونیدیک ساعت استراحت بدیدبعد به دو قسمت تقسیم کنید کف قالب ها را کمی ارد پاشی وچرب کنید خمیر را با دست باز پهن کنید مجدد سی دقیقه استراحت دهید بعدروی خمیررا با یه قاشق شیر ویه زرده تخم مرغ رومال کنید با دست شکل دهید سیاه دانه وکنجد بپاشید مجددروشو بپوشونید ۳۰ دقیقه استراحت دهید بعد استراحت داخل فر از قبل گرم شده طبقه وسط حرارت ۲۵۰مدت پخت سی دقیقه حتما یه کاسه اب کف اجاق بزاریدبرای نرم شدن نانها زمان پخت بعد پخت سه دقیقه گریل بزنید نانها بعد پخت با یک قاشق کره اب شده ویه قاشق عسل رومال کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اول چند تا نکته بگم که در تهیه یک کیک بدون شکر با بافت وطعم خوب بسیار مهم هست ۱.تمام مواد را از چند ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا همدمای محیط شوند، ۲.مخلوط ارد وبیکینگ پودر و دارچین را ۳بار الک کنید و کنار بگذارید، ۳.درتهیه کیک شیره انگور،طعم وغلظت شیره بسیار مهم هست اگر شیره ترش هست یا شیره ی خوش طعمی ندارید انتظار یه کیک خوشمزه نداشته باشید چون طعم وشیرینی این کیک از شیره هست شیره هم نباید سفت باشه شیره نسبتا رقیق میخواییم ۴.اگر شیره خوبی داشته باشین شیرینی کیک با این میزان شیره و آرد کاملا مناسبه در غیر این صورت می تونید مقداری شکر به دستور اضافه کنید، ۵.این کیک به دلیل داشتن شیره امکان سوختن زیادی داره پس حتما حرارت فر را کنترل کنید یا زیر قالب کیک سینی فر را قرار دهید، ۶‌.درهم زدن مایه کیک بخصوص موقع اضافه کردن ارد دقت کنید ،تا حدی با لیسک هم بزنید ،،،،،درنهایت یکی دو دور با دور کند همزن مایه را یکدست کنید چون مایه کیک ممکنه گوله بشه وبرای یکدست شدن ،،، با لیسک بیشتر هم بخوره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پــروردگــارا✨🌸 در این شب دل انگیز آنچه را که بیصدا✨🌸 از قلب عزیزانم گذر کرده در تقدیرشان قرار ده✨🌸 تا لذتی دو چندان را برایشان به ارمغان بیاورد✨🌸 شبتون بخیر و سراسر آرامش در آغوش پر از مهر خدا باشید✨🌸 🌸شبتون پر از آرامش 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
"نان پنجره ای" نشاسته گل یا همان نشاسته معمولی 50 گرم پودر شده یا یک سوم پیمانه گلاب 3 تا 4 قاشق غذاخوری تخم مرغ 3 عدد آرد برنج 1/5 قاشق غذاخوری آرد سفید الک شده 50 گرم یا یک سوم پیمانه روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم پودر قند به میزان دلخواه پودر پسته به دلخواه برای تزئین اول نشاسته و گلاب را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا به صورت خمیر در بیاید، اما زیاد شل نشود. بعد تخم مرغ را به آن بیافزایید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود. حالا آرد برنج و آرد سفید را الک کنید و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با همزن دستی خوب مخلوط کنین تا گلوله در مواد باقی نماند و بگذارید به مدت یک ساعت در دمای محیط بمونه و استراحت کنه روشم با سلیفون بپوشونید حالا مقدار زیادی روغن در قابلمه ای کوچک بریزید و روي حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود وقتی خوب داغ شد قالب مخصوص نان پنجره ای را در آن فرو کنید زمانی که قالب داغ شد، قالب را از روغن خارج کرده، در مایه فرو ببرید (تا حدي که مایه تا لبه قالب را بگیرد) سپس بلافاصله داخل روغن داغ فرو کنید و آن را تکان دهید تا از قالب جدا شود.حتما هر از گاهی مواد را هم بزنید و بعد قالب بزنین تا نشاسته ته نشین نشود و یکدست باقی بماند پس از اینکه هر دو طرف نان ها طلایی رنگ شدند، آن ها را از روغن بیرون آورید، روي حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شده و کاملاً سرد شود و روی هم قرارشون ندین چون خمیر میشن بزارین حسابی خنک شه حالا با پودر قند و پسته و یا دارچین تزئین کنین دوستان میتونین به جای پودر قند شهد شربتی شیرین حاضر کنین بزارین خوب خنک شه و شیرینی های خنک شده را در حد چند ثانیه داخل شربت غوطه ور کنین نکته : اگر گرم شدن قالب بیش از حد باشد، مایه بلافاصله از قالب جدا می شود و اگر کمتر از حد لازم گرم شود، مایه به قالب نمی چسبد. نشاسته این شیرینی، حتماً باید نشاسته گل باشد. اگر خمیرتون سفت بود یک قاشق شیر اضافه کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛