فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن گوشت و سیب زمینی 😋
مواد لازم جهت تهیه ی:
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز یک عدد
سیر دو عدد
سیب زمینی ۴ عدد
رب گوجه دو قاشق
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
گوجه ۱ عدد
نمک و فلفل
برای تهیه ی این غذا ابتدا پیاز و سیر رو خرد کرده و سرخ کنید و گوشت چرخ کرده و رب گوجه رو به همراه گوجه و فلفل و نمک به مواد اضافه کنید . بعد از ۲ دقیقه کمی آب به موادتون اضافه کنید ، شعله گاز رو کم کنید تا خوراک آبش تموم بشه و غلیظ بشه ،سپس سیب زمینی ها رو ورقه ای برش داده و مواد رو طبق ویدئو در ظرف فرتون بچینید و به اون کمی شیر یا آب اضافه کنید و به مدت بیست تا سی دقیقه در فر ۱۸۰ درجه قرار بدید (در صورت دلخواه سس بشامل رو به مواد اضافه کنید و دوباره ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار داده ) و در در انتها پنیر پیتزا رو به موادتون اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه گریل فر رو روشن کنید 😉 .
.
پ.ن : در این غذا رو می تونید به جای گوشت می تونید از مرغ یا قارچ هم استفاده کنید .
پ.ن : دقت کنید که ورقه های سیب زمینی باید خیلی نازک برش بدید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_پنبه_ای
یک لیوان شیر ولرم
یک لیوان اب ولرم
یک قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
یک قاشق غذاخوری شکر در صورت تمایل میتونید بیشتر بریزید
یک چهارم لیوان روغن مایه
چهار لیوان ارد قنادی الک شده ممکن بیشتر نیاز شه
نمک یک قاشق چایخوری
شکر خمیر مایه روغن اب ولرم شیر ولرم همه مواد را با هم مخلوط کنید بعد ارد را کمکم مخلوط کنید خمیر بدست امده را با نصف قاشق چایخوری چرب کنید واخل کاسه ای بزارید روشو بپوشونیدیک ساعت استراحت بدیدبعد به دو قسمت تقسیم کنید کف قالب ها را کمی ارد پاشی وچرب کنید خمیر را با دست باز پهن کنید مجدد سی دقیقه استراحت دهید
بعدروی خمیررا با یه قاشق شیر ویه زرده تخم
مرغ رومال کنید با دست شکل دهید سیاه دانه وکنجد بپاشید مجددروشو بپوشونید ۳۰ دقیقه استراحت دهید
بعد استراحت داخل فر از قبل گرم شده طبقه وسط حرارت ۲۵۰مدت پخت سی دقیقه حتما یه کاسه اب کف اجاق بزاریدبرای نرم شدن نانها زمان پخت
بعد پخت سه دقیقه گریل بزنید
نانها بعد پخت با یک قاشق کره اب شده ویه قاشق عسل رومال کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شیره_انگور
اول چند تا نکته بگم که در تهیه یک کیک بدون شکر با بافت وطعم خوب بسیار مهم هست
۱.تمام مواد را از چند ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا همدمای محیط شوند،
۲.مخلوط ارد وبیکینگ پودر و دارچین را ۳بار الک کنید و کنار بگذارید،
۳.درتهیه کیک شیره انگور،طعم وغلظت شیره بسیار مهم هست اگر شیره ترش هست یا شیره ی خوش طعمی ندارید انتظار یه کیک خوشمزه نداشته باشید چون طعم وشیرینی این کیک از شیره هست
شیره هم نباید سفت باشه شیره نسبتا رقیق میخواییم
۴.اگر شیره خوبی داشته باشین شیرینی کیک با این میزان شیره و آرد کاملا مناسبه در غیر این صورت می تونید مقداری شکر به دستور اضافه کنید،
۵.این کیک به دلیل داشتن شیره امکان سوختن زیادی داره
پس حتما حرارت فر را کنترل کنید یا زیر قالب کیک سینی فر را قرار دهید،
۶.درهم زدن مایه کیک بخصوص موقع اضافه کردن ارد دقت کنید ،تا حدی با لیسک هم بزنید ،،،،،درنهایت یکی دو دور با دور کند همزن مایه را یکدست کنید چون مایه کیک ممکنه گوله بشه وبرای یکدست شدن ،،، با لیسک بیشتر هم بخوره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پــروردگــارا✨🌸
در این شب دل انگیز
آنچه را که بیصدا✨🌸
از قلب عزیزانم گذر کرده
در تقدیرشان قرار ده✨🌸
تا لذتی دو چندان را
برایشان به ارمغان بیاورد✨🌸
شبتون بخیر و سراسر آرامش
در آغوش پر از مهر خدا باشید✨🌸
🌸شبتون پر از آرامش 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
"نان پنجره ای"
نشاسته گل یا همان نشاسته معمولی 50 گرم پودر شده یا یک سوم پیمانه
گلاب 3 تا 4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 3 عدد
آرد برنج 1/5 قاشق غذاخوری
آرد سفید الک شده 50 گرم یا یک سوم پیمانه
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
پودر قند به میزان دلخواه
پودر پسته به دلخواه برای تزئین
اول نشاسته و گلاب را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا به صورت خمیر در بیاید، اما زیاد شل نشود.
بعد تخم مرغ را به آن بیافزایید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.
حالا آرد برنج و آرد سفید را الک کنید و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با همزن دستی خوب مخلوط کنین
تا گلوله در مواد باقی نماند و بگذارید به مدت یک ساعت در دمای محیط بمونه و استراحت کنه روشم با سلیفون بپوشونید
حالا مقدار زیادی روغن در قابلمه ای کوچک بریزید و روي حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود وقتی خوب داغ شد قالب مخصوص نان پنجره ای را در آن فرو کنید زمانی که قالب داغ شد، قالب را از روغن خارج کرده، در مایه فرو ببرید (تا حدي که مایه تا لبه قالب را بگیرد) سپس بلافاصله داخل روغن داغ فرو کنید و آن را تکان دهید تا از قالب جدا شود.حتما هر از گاهی مواد را هم بزنید و بعد قالب بزنین تا نشاسته ته نشین نشود و یکدست باقی بماند پس از اینکه هر دو طرف نان ها طلایی رنگ شدند، آن ها را از روغن بیرون آورید، روي حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شده و کاملاً سرد شود و روی هم قرارشون ندین چون خمیر میشن بزارین حسابی خنک شه
حالا با پودر قند و پسته و یا دارچین تزئین کنین
دوستان میتونین به جای پودر قند شهد شربتی شیرین حاضر کنین بزارین خوب خنک شه و شیرینی های خنک شده را در حد چند ثانیه داخل شربت غوطه ور کنین
نکته : اگر گرم شدن قالب بیش از حد باشد، مایه بلافاصله از قالب جدا می شود و اگر کمتر از حد لازم گرم شود، مایه به قالب نمی چسبد.
نشاسته این شیرینی، حتماً باید نشاسته گل باشد.
اگر خمیرتون سفت بود یک قاشق شیر اضافه کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آموزش پخت شامی
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز خرد شده: ۱/۲ لیوان
سیر: ۴ لوش
تخم مرغ هم زده: ۲ عدد
آرد سخاری: ۱ لیوان
نمک: کمی
فلفل: کمی
پودر ریحان: ۱ قاشق
پودر پونه: ۱ قاشق
پودر جعفری: ۱ قاشق
فلفل قرمز
پنیر موزارلا
آرد: ۲ لیوان
تخم مرغ: ۴ عدد
آرد سخاری: ۳ لیوان
گوشت را با پیاز، سیر، تخم مرغ، آرد سخاری، نمک، فلفل، ریحان، پونه، جعفری و فلفل قرمز مخلوط میکنیم سپس کمی بر میداریم و درونش پنیر گزاشته میبندیم و درون ارد می خابانیم سپس درون تخم مرغ و بعد درون آرد سخاری در آخر درون روغن سرخ می کنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_شکلاتی_سه_رنگ
رنگ اول(شکلاتی تیره)
2 لیوان آب
2 بسته پودر هات چاکلت(میتونید از دو قاشق پودر کاکائو استفاده کنید)
شکر به میزان لازم(چون من از پودر هات چاکلت استفاده کردم که خودش شکر داره فقط 1 قاشق شکر اضافه کردم بنابراین بچشید و بنا به سلیقه خودتون شکر اضافه کنید)
پودر ژلاتین 1 و نیم قاشق غذاخوری
شکلات 50 گرم
رنگ دوم(شکلاتی روشن)
2لیوان شیر
2 بسته پودر هات چاکلت یا دو قاشق پودر کاکائو
(دقت کنید میزان کاکائو به تیرگی و روشن پودن پودر کاکائو بستگی داره اگه کاکائو تیره بود ممکنه یک قاشق کافی باشه)
شکر به میزان لازم
پودر ژلاتین 1 و نیم قاشق غذاخوری
رنگ سوم(ژله شیر)
2 لیوان شیر
2 قاشق خامه صبحانه
1 و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
شکر به میزان لازم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
برای هر سه رنگهر بار مواد رو با هم مخلوط و روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا شکر و ژلاتین کاملا حل شده و مواد یکدست بشه
مراقب باشید که شیر نجوشه وگرنه ژلاتین داخل شیر میبره...حرارت کاملا ملایم باشه
کف قالب رو با روغن کمی چرب کرده و مواد را لایه لایه بنا به سلیقه خودتون در قالب بذارید
دقت کنید برای ریختن لایه بعدی حتما باید لایه اولیه نیم بند بشه...اگه کاملا سفت بشه ،لایه بعدی بعد از بسته شدن ازش جدا میشه و لایه ها به هم نمیچسبند.
در انتها بعد از پر شدن قالب بهتره 6 تا 8 ساعت #دسر رو در یخچال بذارید تا کاملا ببنده
بعد به راحتی دور تا دور دسر را از قالب جدا و در ظرف سرو برگردانید.
جنس قالب من پلاستیکی هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک موزی
موادلازم
۱۲۵ گرم کره آب شده
۳عدد تخم مرغ
۱ لیوان شکر
۱لیوان ماست
۳ عدد موز متوسط
۱ق غ بکینگ پودر
نصف ق چ وانیل
۲ لیوان آرد
طرز تهیه
ابتدا داخل یه ظرف شکر وکره رو خوب هم میزنیم .بعداز اون دونه دونه تخم مرغ هارو میشکونیم و خوب هم میزنیم.داخل یه ظرف دیگه موز هارو له میکنیم و ماست و وانیل رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.دو تا مواد رو باهم مخلوط میکنیم و آرد و بکینگ پودر الک شده رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.مواد رو داخل قالب میریزیم و داخل فر که از قبل روشن کردیم میزاریم و روی ۱۷۵ درجه تنظیم میکنیم تا کیک بپزه (یه سیخ چوبی رو داخل کیک ببرید اگه تمیز بیرون اومد کیک پخته)
اگه خواستید میتونید سس شکلاتی روش بریزید و هر جور که خواستید تزئین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای درست کردن این کیک🔻
کف تابه رو دو لایه کاغذ روغنی گذاشتم و همه جارو چرب میکنیم با روغن مایع .
دو پیمانه ارد + دو ق م بکینگ پودرو سه بار الک کردم
چهار عدد تخم مرغ + یک چهارم ق چ وانیل + یک و یک چهارم پیمانه شکر رو با همزن زدم تا حجیم و کشدار بشه بعد یک پیمانه شیر اضافه کردم مخلوط که شد ارد رو هم اضافه کردم و هم زدم .حالا مواد رو سه قسمت میکنیم به یک قسمت دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو الک شده اضافه و مخلوط میکنیم.برای قسمت دیگه (چهار برگ اسفناج رو با دو سه قاشق آب بریزید داخل میکسر و کاملا میکس کنید)اسفناج رو به قسمت دوم اضافه و مخلوط کنید.قسمت سوم هم ساده باشه حالا یکی در میون بریزید داخل قالب و بزارید داخل فر به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
بادمجان:۵ عدد
گوجه:۴ عدد
سیر:۱بوته«۱۰ تا ۱۲ حبه»
روغن یا کره:به مقدار لازم
نمک_فلفل سیاه_زردچوبه:به مقدار لازم
نکات مهم🔻
بادمجونها پ گوجه ها حتما کبابی بشن تا طعم دودی میرزاقاسمی رو حس کنید.
سیر زیاد خوشمزه ش میکنه.
اکر روغن کرمانشاهی یا کره محلی در دسترس دارید حتما با اونها سیر و تخم مرغ و سرخ کنید.
میتونید سیر و تخم مرغ و آخر سر اضافش کنید اما اینطوری وسط کار اگر اضافه بشه، کاملا ترکیب میشه و محشر میشه.بعضیها هم آخر سر یه تخم مرغ نیمرو میکنن و میزارن روش که اون روش هم خوبه و من به همه ی کسایی که هرجوری میرزاقاسمی درست میکنند احترام میزارم.
روغن کرمانشاهی طعم میرزاقاسمی و محشر میکنه،من میریزم،اما اگع دوست ندارید یا فکر میکنید از اصالت این خوشمزه جان کم میشه نریزید،همون روغن معمولی رو بریزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
۱ لیتر شیر
۱ لیوان شکر
۲ و نیم ق غ پودر کاکاعو
۳ ق غ نشاسته
۲ ق غ آرد شیرینی پزی
۱ ق غ کره
۱ ق چ وانیل
۸۰ گرم شکلات
یکو نیم لیوان رشته کادایف(رشته کادایف رو خورد کنید و با مقداری کره در تابه سرخ کنین ومراقب باشین نسوزه)
طرز تهیه🔻
ابتدا شیر وشکر و پودر کاکاعو و نشاسته و آرد رو روی حرارت هم میزنیم تا غلیظ شه سپس کره و شکلات و وانیل رو ریخته و از روی حرارت برمیداریم ،داخل فنجان هارو با آب مرطوب میکنیم و میریزیم و سلفون پیچیده و در یخچال قرار میدیم تا ببنده، و بعد در رشته کادایف تفت داده شده میغلتونیم و با پودر پسته تزیین میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_سابله_
این مدل کیک ها الان خیلی پرطرفداره و شما خیلی راحت می تونین خودتون خونه درست کنین .
چه با کیک ، چه با بیسکوییت می تونبن درست کنبن
شما برای تهیه کیک می تونین از هر نوع کیکی مثل اسفنجی و شیفون ، ردولوت هم استفاده کنین
بعد که کیک پخت و گداشتید خنک بشه و به اصطلاح بیات بشه و یه روز بمونه . دو قسمت برش دادم .
برای طرح هر طرحی که مد نطرتونه اگه حرف اول شخصی رو بخواید و یا سال تولد و هر چی که مد نظرتون من از گوگل طرح رو پیدا کردم و توی ورق A3 کشیدم و روی کاغذ روغنی کشیدم و برش دادم.
روی کیک قرار دادم و برش دادم . برای اینکه فیکس بشه از خلال دندون استفاده کردم .
بعد برای اینکه کیک کمی نرم بشه و خشک نباشه از شربت یا آب میوه یا قهوه یا آب کمپوت و ... می تونین استفاده کنین .
من از قهوه استفاده کردم .
خامه فرم گرفته رو داخل قیف بدون ماسوره یا حتی ماسوره ساده و یا هر ماسوره ای هم می تونین استفاده کنین ریختم و طرح زدم و روش کمی گردو خرد شده و به دلخواه آناناس ریختم و لایه بعدی رو قرار دادم و همون کار رو تکرار کردم و بعد به دلخواه روش رو تزیین کردم .
خامه همین روش خامه قنادی هست که بعد از اینکه یخش کمی باز شده و یخمکی بود اول با دور کند همزن و بعد با روز تند همزن زدم .(رنگ خوراکی ه بخواید همین موقع بریزین)
مقدار خامه مصرفی ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ گرم هست ، مارک خامه ام به تک هست .
وزن کیک رو هم نگرفتم یادم رفت .
و اینکه این کیک به همین شکل R برای حدودا ۱۵ نفر میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سابله
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_چرخشى_پاناكوتا_انار .
مواد لازم:
شير ٢ ليوان
شكر ١/٢ ليوان
خامه ٢٠٠ گرم
پودر ژلاتين ٢ قاشق غذاخورى
وانيل كمى
.
پودر ژله انار ١ بسته
انار به ميزان لازم
طرز تهيه:
شير و شكر رو مخلوط ميكنيم و ميذاريم روى حرارت تا شكر حل بشه،
ژلاتين رو با ١/٤ ليوان آب بنمارى ميكنيم و ميذاريم كمى از دما بيفته،
وقتى شير از دما افتاد بهش وانيل و ژلاتين رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم،
شير كه خنك شد بهش خامه رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم، براى اينكه موادمون يكدست بشه، از صافى رد ميكنيم،
قالبمون رو چرب ميكنيم و پاناكوتا رو تا نصف قالب ميريزيم و ميذاريم يخچال تا ببنده اما نميذاريم زياد سفت شه،
تو اين فاصله پودر ژله رو با ١/٥ ليوان آب جوش حل ميكنيم و ميذاريم خنك شه، بعد بهش انار اضافه ميكنيم،
وقتى پاناكوتا بست بعضى از قسمت هاش رو خالى ميكنيم و قسمت هاى خالى شده قالب رو چرب ميكنيم بعد ژله انار خنك شده رو داخل قسمت هاى خالى ميريزيم و ميذاريم يخچال تا ببنده، اما نميذاريم خيلى سفت بشه،همين كه خودشو بگيره كافيه، (اگه خيلى سفت شه در آخر كه از قالب در مياريم لايه ها از هم جدا ميشن)
تو اين فاصله اون قسمت هايى از پاناكوتا رو كه از قالب درآورده بوديم ميذاريم روى بخار آب تا آب بشه بعد ميذاريم تا خنك شه،
وقتى ژله بست پاناكوتاى خنك شده روش ميريزيم و ٤-٥ ساعت ميذاريم تو يخچال و بعد دسر رو از قالب جدا ميكنيم، .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر شکلاتی ساده و اسان🍰
مواد لازم برای کیک:
4 تخم مرغ
1 فنجان شکر
1 فنجان روغن مایع
1 فنجان آب گرم
3 فنجان آرد
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
وانیل 1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
مواد لازم برای کرم:
200 گرم شکلات تلخ
شیر یک فنجان
خامه قنادی ۱۰۰ میلی لیتر
پودر فندق ۱ قاشق غذا خوری
برای تزیین از مارمالاد توت فرنگی و پسته ایتفاده شده است.
آماده سازی: ابتدا تخم مرغ و شکر را با هم بزنید تا پف کند و سفید شود.
ارد و پودر وانیل و بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید.
روغن و اب را به ترکیب تخم مرغ و شکر اضافه کنید و خوب هم بزینید و کم کم ترکیب ارد را به ان اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید و مایع را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید.
بعد از اینکه از فر خارج کردید و خنک شد به ۲۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و مطابق ویدیو داخلش شکلات بریزید .
برای روش هم میتوان از مارمالاد توت فرنگی و پسته استفاده کرد.
نوش جان☺😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛