eitaa logo
آشپزی خاص
88.5هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
44.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک باقلوا یا کیک شربتی کیکی بسیار مجلسی و خوشمزه و عالی آرد ۳ لیوان شکر۱.۵ لیوان روغن ۱.۵ لیوان (من یه کوچولو از این مقدار کمتر ریختم) (فرقی نداره مایع یا جامد) ماست ۱.۵ لیوان( ترش نباشه) تخم مرغ ۶ عدد بیکینگ پودر ۳ ق چ پودر هل ۱ ق چ زعفران غلیظ به میزان لازم و به دلخواه برای شربت آب ۱.۵ لیوان شکر ۱.۵ لیوان گلاب کمتر از نصف لیوان زعفران به میزان لازم روغن و شکر رو با هم مخلوط کردم . با همزن کمی زدم . پودر هل رو هم اضافه کردم .تخم مرغ ها رو دونه دونه به موادم اصافه کردم و هر سری خوب با همزن زدم . بعد ماست رو ریختم و کمی هم زدم .( من این بار داخل مواد هم کمی زعفران ریختم به دلخواهه) آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل موادم ریختم و دیگه با قاشق هم زدم ، زیاد هم نزنین . قالب ۳۰ در ۴۰ ( قالب من ۳۴ در ۴۴ بود) رو انتخاب کردم و توش کاغذ روغنی انداختم . اگه قالب کوچیکتر باشه ارتفاع کیک بیشتر و اگه قالب بزرگتر باشه ارتفاعش کمتر میشه . بستکی به علاقه خودتون داره موادم رو داخلش ریختم و در فر از پیش گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۵ دقیقه قرار دادم . از اونجا که دمای فرها فرق داره زمانش رو حتما خودتون چک کنین . برای شربت هم آب و شکر و زعفران رو روی حرارت قرار دادم . ده دقیقه که جوشید ، گلاب رو اضافه کردم و از روی حرارت برداشتم . اگه دوست داشتین توی شربت میتونین هل هم بریزین . بعد از اینکه کیک پخت ، از فر بیرون آوردم و خنک شد برگرددوندم و کاغذ روغنی رو کندم و دوباره توی قالب گذاشتم و توی خود قالب برش دادم ، من به شکل لوزی برش دادم و بعد شربت خنک رو روش ریختم . روی کیک هم کمی پودر نارگیل و پودر پسته ریختم . بعد کیک رو داخل یخچال گداشتم تا خنک بشه و موقع سرو خوشمزه تر بشه . نکته : وقتی میخواین شربت رو روی کیک بریزین ، حتما هم کیک و هم شربت خنک باشه . با این مقدار و در این قالب برای من بین ۸۰ تا ۹۰ برش شد . البته بستگی به خودتون داره چه اندازه برش بدین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥙 😋 ▫️سیب زمینی:4عدد ▫️کالباس:نصف لیوان ▫️پیازچه:نصف لیوان ▫️ادویجات:فلفل,زردچوبه,کاری,زنجفیل:به مقدار لازم ▫️نمک :به مقدار لازم ▫️آرد سفید:به مقدار لازم ▫️تخم مرغ :2عدد ▫️آرد سوخاری:به مقدار لازم 🔸ابتدا سیب زمینی ها را ابپز میکنیم و بعد رنده یا له میکنیم بعد کالباس را خرد کرده و اضافه میکنیم بعد پیازچه خرد شده را اضافه کرده و ادویجات و نمک رو هم داخلش میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.تخم مرغها رو با چنگال خوب هم میزنیم تا از حالت لختگی در بیاد.بعد داخل دو ظرف یکی ارد سفید ریخته و ظرف دیگر ارد سوخاری میریزیم , بعد از مواد حاضر شده مقداری برداشته و گرد کرده و روی دست پهنش میکنیم و بعد داخل ارد سفید زده و بعد داخل تخم مرغ و در نهایت داخل ارد سوخاری زده و در روغن داغ سرخ کنید. ❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍞😋 آرد۵۳۰ گرم شکر۱۰۰ گرم نمک یک چهارم ق چ خمیر مایه فوری۱ ق غ خم مرغ۳ عدد شیر۶۰ گرم آب۶۰ گرم کره۱۵۰ گرم نوتلا یا شکلات صبحانه۳۰۰ گرم شکلات خرد شده۱ پیمانه مواد لازم برای شربت شکر۱۰۰ گرم آب۸۰ گرم 🔸برای تهیه نان بابکا در ابتدای کار، آرد و شکر و نمک و خمیر مایه را داخل یک کاسه می ریزیم. کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون می آوریم تا نرم شود. همراه تخم مرغ و شیر و آب به مواد خشک اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا یک خمیر بدست آید. سپس خمیر را حدود ۵ دقیقه ورز می دهیم. در ادامه کره را کم کم به خمیر اضافه می کنیم و سپس با کره حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز می دهیم تا لطیف و یک دست شود. خمیر را توی سلفون می پیچیم و شب تا صبح یا حدود ۶ ساعت درون یخچال می گذاریم تا بماند و استراحت کند. روی سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیری که به مقدار کافی استراحت داده ایم را با وردنه به ابعاد ۲۵ در ۵۰ سانتی متر باز می کنیم. سپس شکلات صبحانه را روی سطح باز شده می ریزیم. شکلات خرد شده را هم روی آن می پاشیم. سپس خمیر را رول می کنیم. در این مرحله رول را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. هر رول یک نان می شود. ❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک قاشق غذا خوری خمیر مایه دو حبه قند سفیده تخم مرغ یک عدد یک قاشق چایخوری نمک یک و نیم پیمانه آب ولرم نصف پیمانه ماست یا شیر چهار قاشق غذا خوری روغن چهار پیمانه آرد مواد داخل پیراشکی: پیاز یک عدد گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم قارچ خورد شده دو پیمانه نصف یک فلفل دلمه یک قاشق رب پودر سیر به مقدار لازم نمک ،فلفل،زردچوبه،پول بیبر،آویشن و پاپریکا به مقدار لازم ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍘 😋 ▫️۴ پیمانه برنج ▫️۴ عدد هویج درشت خلال شده ▫️۲ عدد پیاز متوسط ▫️۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ▫️۸ ق غ زرشک ▫️۱ ق غ رب ▫️یک ق غ کره ▫️زعفران دم کرده یک استکان در دو مرحله برای مواد و تهچین ▫️شکر یک قاشق غذاخوری ▫️ادویه ها : نمک، فلفل قزمز و سیاه، پاپریکا، تخم گشنیز، زردچوبه، پودر سیر، جوز هندی و دارچین هر کدام یک قاشق چای خوری سر پُر. 🔸ابتدا پیاز ها رو سرخ کنید بعد گوشت را اضافه کنید کمی نمک بزنید و بزارید تفت ببینه حالا ادویه ها و یک قاشق رُب را اضافه کنید بعد خلال هویج رو اضافه کنید و درب ظرف رو ببندید تا با بخار هویج ها نرم و تفت داده شوند در این مدت چندبار مواد را هم بزنید(مراقب باشید له نشوند) یک قاشق کره را به همراه زرشک و شکر و زعفران دم کشیده با مواد مخلوط کنید بعد از یک دست شدن مایع هویج و گوشت را روی لایه تهچین بریزید و صاف کنید برنج را روی مواد ریخته و بزارید تا دم بکشه ما از پلو پز استفاده کردیم که یک ساعت و نیم زمان نیاز داشت اما برای روی گاز یک ساعت یا ۴۵ دقیقه کافی میباشد. این غذا برای ۸ نفر کافیه اگر تعداد کمتر هست مواد رو کم کنید ❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
3.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی ترد🍟 عزیزان برای رشته کردن سیب زمینی از رنده المانی استفاده کردم بعد از رشته کردن با اب سرد خوب شسته داخل آب ویخ به مدت یکساعت بزارید مثل چیپس تا ترد وخوشمزه بشه بعد از یکساعت داخل ابکش بریزید تا ابش کاملا جمع بشه داخل روغن داغ سرخش کنید موقع سرخ کرون رو هم انباشه نشه آب یخ باعث میشه سیب زمینی ترد بشه هرچند ساعت هم بعد از سرخ کردن بمونن نرم نمیشه برای خلالی سیب زمینی از رنده آلمانی استفاده کردم رنده ندارید طبق فیلم با کارد برش بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
4.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم برای۴ نفر آلو سیاه ۴ کیلوگرم شکر ۳ کیلوگرم گلاب به مقدار لازم هل به مقدار لازم ۱- ابتدا آلوهارا شسته وخشک میکنیم ۲- آلوهارا درون قابلمه ریخته وشکر را به آن اضافه کرده درب قابلمه را گذاشته وبه مدت ۳ساعت کنار میگذاریم تا آب بندازد ۳- قابلمه را روی شعله متوسط میگذاریم تا خوب شکر آب شود و آلو ها پخته شود ۴- کف جمع شده روی مربا را برمیداریم ۵- مربا که قوام آمد هل و گلاب را اضافه میکنیم ۶- بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر میریزیم سایر نکات اندازه شکربستگی به طعم آلوها داره اگه شیرین باشه این اندازه شکر کفایت میکنه اگه ترش باشه نیم کیلو اضافه تر بردارید. استفاده از هل وگلاب اختیاری است ولی برای خوش عطرشدن پیشنهاد میکنم استفاده کنید. درصورت تمایل میتونین هسته آلو رو بعد از سرد شدن جدا کنید. نیاز به آب نداریم چون خود آلو ها خیلی آب میندازه 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه ساندویچ فوق خوشمزه که اصالت ایتالیایی داره 😋😋😍😍 پَنینی ، پانینی و یا پِنینی (panini) ، نوعی ساندویچ گریل شده یا تست شده ، که با مواد مختلف گوشت و مرغ و سبزیجات و همچنین با انواع سس مثل سس قارچ ، پستو ، سس گوجه و ... و با انواع نان ؛ باگت ، همبرگر ، تست می تونید درست کنید 🌹 خوبى كردن ، بالاترين سرورى است. امام علی (ع) سینه مرغ ۵۰۰ گرم (۲ تکه) پیاز ۱ عدد قارچ ۵ عدد فلفل دلمه ای نصف عدد نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و آویشن کره ۱ ق غ آرد سفید ۱ ق غ شیر ۱ لیوان سیر ۱ حبه خامه صبحانه ۲ ق غ پنیر پارمسان ۱ تا ۲ ق غ پنیر پیتزا و یا ورقه ای به میزان لازم نان همبرگر (یا باگت یا تست ) ۵ عدد پیاز خرد شده رو با مقداری روغن تفت دادم . گوشت مرغ رو به صورت نواری برش دادم و اضافه کردم و تفت دادم .فلفل دلمه ای نگینی شده رو هم ریختم و تفت دادم. نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و پاپریکا هم اضافه کردم . در تابه رو گذاشتم و اجازه دادم که بپزه . مواد کاملا سلیقه ای و قابل تغییر هست . برای سس قارچ : : داخل تابه کمی روغن و کره ریختم و قارچ ورقه ای شده رو اضافه کردم و تفت دادم . سیر رو رنده کردم و داخلش ریختم (می تونید از پودر سیر هم استفاده کنید) .کمی تفت دادم و آرد رو اضافه کردم و کمی تفت دادم و شیر گرم رو کم کم داخلش ریختم و مرتب هم زدم تا به غلظت برسه . نمک و فلفل هم اضافه کردم . پنیر پارمسان هم اضافه کردم که قابل حذف هستش ،۲ ق غ خامه هم ریختم ، که قابل حذف هست ،به غلظت دلخواه رسید ازحرارت برداشتم . می تونید از نون همبرگر ،نون باگت یا نون تست استفاده کنید . من از نون همبرگر استفاده کردم . به دو نیم برش دادم ، کمی سس گوجه روی نون زدم ،مواد مرغی ریختم و روش پنیر پیتزا و روش سس قارچ و روش پنیر ورقه ای و یا پنیر گودا و یا پنیر چدار قرار دادم .کلا از هر نوع پنیر دل خواه می تونید استفاده کنید . و رویه نون رو روش قرار دادم . برای گریل کردن هم می تونید از دستگاه کمک بگیرید ، هم در تابه روی حرارت بزارید .من دستگاه رو صفحاتش رو با کمی کره چرب کردم و گریل کردم . اگر در تابه بخواید بزارید ،تابه رو خیلی کم چرب کنید و در تابه بزارید برای پرس شدن می تونید از یک جسم سنگین مثل در قابلمه یا بشقاب استفاده کنید و روش بزارید زمان بدید وقتی یک طرفش گریل شد ، جسم سنگین رو بردارید و برگردونید تا طرف دیگه هم گریل بشه . بعد از گریل شدن برای راحت تر خوردن می تونید برش بدید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای۴ نفر آلو سیاه ۴ کیلوگرم شکر ۳ کیلوگرم گلاب به مقدار لازم هل به مقدار لازم ۱- ابتدا آلوهارا شسته وخشک میکنیم ۲- آلوهارا درون قابلمه ریخته وشکر را به آن اضافه کرده درب قابلمه را گذاشته وبه مدت ۳ساعت کنار میگذاریم تا آب بندازد ۳- قابلمه را روی شعله متوسط میگذاریم تا خوب شکر آب شود و آلو ها پخته شود ۴- کف جمع شده روی مربا را برمیداریم ۵- مربا که قوام آمد هل و گلاب را اضافه میکنیم ۶- بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر میریزیم سایر نکات اندازه شکربستگی به طعم آلوها داره اگه شیرین باشه این اندازه شکر کفایت میکنه اگه ترش باشه نیم کیلو اضافه تر بردارید. استفاده از هل وگلاب اختیاری است ولی برای خوش عطرشدن پیشنهاد میکنم استفاده کنید. درصورت تمایل میتونین هسته آلو رو بعد از سرد شدن جدا کنید. نیاز به آب نداریم چون خود آلو ها خیلی آب میندازه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛