eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو با مرغ رستورانی😍😋 مواد لازم: مرغ:🍗۳ تیکه پیاز:🧅۲ عدد فلفل دلمه ایی:🫑نصف یک عدد هویج:🥕یک و نیم عدد رب:🥫۲ق،غ زعفرون ادویه ها: فلفل سیاه🌶:نصف ق،چ پودر زنجبیل🫚:نصف ق،چ نمک🧂:یک ق،چ پاپریکا🌶:نصف ق،چ ✅حتما برای خورشت از آب جوش استفاده کنید تا خورشتتون خوشرنگ بشه ‌ ✅روی مرغهارو با چاقو برش سطحی بزنید و موقع گذاشتن تو سس هم از طرف برشها بذارین تا طعم سس خوشمزش قشنگ به خورد مرغها بره نیم ساعت بعد برگردونید ‌ ✅مرغهارو یه مقدار سرخ کنید کافیه تا حدی که روش یه ذره طلایی بشه 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکلات ها رو دورنگ درست کردم.نکته ی شکلاتهای رنگی یا شیری اینه که وقتی روی حرارت کتری قرار میدید، بخار اصلا نباید بهشون بخوره وگرنه سریع جمع میشن، مرتب باید هم بخوره و سریع از روی حرارت بردارید.یعنی در کل پنج دقیقه روی حرارت بمونن کافیه. طرز تهیه: ‎مقداری از شکلات رنگی قرمز یا صورتی رنگ رو به روش بن ماری ذوب کرده سپس با قیف یا پلاستیک فریزر به صورت زیگزال داخل قالبها میریزیم.سپس شکلات شیری رو ذوب کرده و داخل قالبها میریزیم.تا نصفه پر بشن. ‎قالب رو روی توری برمیگردونیم تا دیواره ها هم شکلاتی بشن و شکلاتهای اضافه خارج بشن. بعد قالب رو با کاردک تمیز کرده و یک ربع داخل یخچال یا پنج دقیقه داخل فریزر قرار میدیم. یک بسته ژله با طعم دلخواه رو با یک سوم لیوان آب سرد مخلوط کرده و هم میزنیم سپس روی حرارت کتری قرار میدیم و بعد یک ق غ گلوکز بهش اضافه کرده و خوب هم میزنیم.سپس کنار میزاریم تا کمی از حرارت بیفته و بعد داخل شکلاتها میریزیم.یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا خوب ببنده و بعد مابقی شکلات شیری رو روش میریزیم و باز داخل یخچال قرار میدیم. به همین راحتی😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
29.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو لوبیا سبز 😍😋 -سبزیجات رو خیلی ریز و نگینی خرد کنید ... -تخم مرغ برای نیم کیلو لوبیا سبز کافیه -داخل فر هم میتونید درست کنید -مواد رو قبل از اینکه تخم مرغ رو‌بزنید کامل خنک شده باشه لوبیا سبز ۵۰۰ گرم هویج ۱ عدد متوسط تخم مرغ ۴ عدد گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز یک عدد متوسط سیب زمینی ۱ عدد متوسط ادویه ها : نمک زردچوبه فلفل قرمز دارچین زعفران هم که باشه رنگ‌خوبی بهش میده ... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش دوغ😍😋 برنج یک پیمانه تخم مرغ یک عدد نخود نصف پیمانه فلفل و نمک به میران‌لازم دوغ سه لیتر سبزی اش که شامل گشنیز سیر سبز تره یا پیازچه سیصدو پنجاه گرم گوشت چرخ کرده صد گرم پیاز کوچیک ی عدد اول نخود از ی شب قبل نم‌میکنیم بعد ابکش میکنیم و میزاریم خوب بپزه بعد در ظرف دیگه برنج و تخم مرغو خوب با هم ترکیب میکنیم تا ی دست بشه بعد دوغ اضافه میکنیم خوب هم میزنیم میراریم رو گاز و سبزی خرد شدرو بهش اضافه میکنیم و نمک و فلفل و در نهایت ی دو حبه سیر رنده شده که عطر وطعمش بینظبر و سردی اشو میگیره وقتی ی قلی زد کوفته قلقلی هارو که با کمی ادویه و نمک ی پیاز کوچیک رنده شده مزه دار شده به اش اضافه میکنیم خیلیا میگن تو دستور اصلی نداره ولی خدایی خیلی خوشمزش میکنه در نهایت هم نخود که کاملا پخته شدرو به اشمون اضافه میکنیم و میزاریم خوب جا بیفته ادویه مثل زعفرون و زردچوبه نداره چون نمیخوایم رنگ اشمون عوض بشه پیاز داغ نداره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه‌تر و سالم تر از چیپس‌‌ و‌ پفک 😍 به عنوان فینگر فود و دورچین غذا هم میشه استفاده‌ کرد 🔶️مواد لازم : - سیب زمینی : 500 گرم یا حدود 3 عدد سیب‌زمینی متوسط - تخم مرغ : 2 عدد - نشاسته ذرت : 2 قاشق غذاخوری سَرپر - پنیر پیتزا یا موزارلا : 150 گرم حدود دوسوم پیمانه - جعفری - نمک و فلفل سیاه - ادویه جات دلخواه 🔸️طرز تهیه : سیب‌زمینی رو آب پز و پوره کن . و بعد تخم مرغ، نشاسته، پنیر، جعفری، نمکو فلفل سیاه اضافه و خوب مخلوط کن . با قیف یا کیسه فریزر یا روش دلخواه بهش شکل بده . روی سیب‌زمینی ها با فرچه یا اسپری کمی روغن بزن . و در فر با دمای 200 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید . ‌ ‌ ❤️نوش جان❤️ ‌ ‌ 🎀‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل بیسکوییت های شکری (شوگر کوکیز) به همراه تهیه و تزیین با رویال آیسینگ.👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو با مرغ رستورانی😍😋 مواد لازم: مرغ:🍗۳ تیکه پیاز:🧅۲ عدد فلفل دلمه ایی:🫑نصف یک عدد هویج:🥕یک و نیم عدد رب:🥫۲ق،غ زعفرون ادویه ها: فلفل سیاه🌶:نصف ق،چ پودر زنجبیل🫚:نصف ق،چ نمک🧂:یک ق،چ پاپریکا🌶:نصف ق،چ ✅حتما برای خورشت از آب جوش استفاده کنید تا خورشتتون خوشرنگ بشه ‌ ✅روی مرغهارو با چاقو برش سطحی بزنید و موقع گذاشتن تو سس هم از طرف برشها بذارین تا طعم سس خوشمزش قشنگ به خورد مرغها بره نیم ساعت بعد برگردونید ‌ ✅مرغهارو یه مقدار سرخ کنید کافیه تا حدی که روش یه ذره طلایی بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقالی😍😋 مواد لازم: باقالی🫘 سیصد گرم نمک🧂 و فلفل🌶 و زردچوبه برای پخت باقالی هرکدام نصف قاشق چایخوری رب انار ملس یک قاشق سرکه🍇 یک سوم لیوان آب نارنج🍊 دوقاشق غذاخوری نمک🧂 و گلپر🍃 و سماق هرکدام یک قاشق چایخوری روغن زیتون یا کنجد🫒 دو قاشق 📌 حتما باقالی رو از شب قبل خیس کنید و چندباری ابش رو عوض کنید 📌 باقالی رو بزارید تا کامل بپزه اما نباید له بشه حدود دو الی دو نیم ساعت زمان میبره پختش 📌 نیاز به اضافه کردن روغن زیادی نیست چون قرار نیست چرب و چیل باشه 📌 ترش یا ملس بودنش رو میتونید با رب انارتون میزون کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋 خوشمزه و عالی . ، موادلازم: 1 عدد کلم بنفش متوسط 1 فنجان ماست صاف شده 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 فنجان ذرت 5 عدد خیار شور نصف دسته شوید 3 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 حبه سیر طرز تهیه: 1. کلم بنفش را نازک خرد کنید. روغن را به ماهیتابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کلم نرم شود. بعد از نرم شدن داخل یک سینی بزرگ می گذاریم و صبر می کنیم تا خنک شود. 2. برای سس، ماست، نمک، مایونز، فلفل و سیر را بردارید و با همزن بزنید تا یکدست شود. 3. بعد از خنک شدن کلم، ذرت، خیار شور، شوید و سس ماست را ریخته و مخلوط کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. 4. وقتی آماده شد با کمال میل سرو می کنیم. نوش جان 🥂🌯 🌯🥂 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ ۷۵۰ گرم گوشت ۷۵۰ گرم پیاز ۲ عدد متوسط سماق ۱ ق م خ نمک و فلفل به مقدار لازم زعفران مقداری کره برای رومال به مرغ چرخ کرده تون زعفران اضافه کنید و خوب هم بزنید پیاز رنده و آب گرفته، نمک و فلفل اضافه کنید و حسابی ورز بدید و کنار بذارید به گوشت چرخ کرده تون پیاز رنده و آب گرفته، نمک و سماق اضافه کنید و حسابی ورز بدید روی کیسه فریزر اندازه گردو کوچیک از مواد یک‌درمیان قرار بدید و سیخ چوبی رو روش قرار بدید و رولش کنید و چند بار تا کنید و با فشارِ کمی گوشت ها رو به هم بچسبانید برای احتیاط با کیسه فریزر بلند کنید و آروم کف دستتون قرار بدید کف ظرف رو چرب کنید و به آرومی کباب رو داخل روغن قرار بدید و اجازه بدید تا سرخ بشه حین پخت رومال کره و زعفران انجام بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: تخم مرغ سه عدد شکر..یک نیم پیمانه وانیل 1/4قاشق چایخوری روغن مایع :1پیمانه شیر یا اب:1پیمانه ارد: دو نیم پیمانه+2قاشق غذاخوری بکینک پودر:2 قاشق مربا خوری (سرخالی) پودرکاکایو:2 قاشق غذاخوری ✍ طرز تهیه: تخم مرغ وشکر و وانیل را توی ظرفی بریزید وبا همین برقی خوب هم بزنید.تا کرمی رنگ وک دار بشه. روغن رابه ان اضافه کنید.سپس شیر یا اب رابه مخلوط بیافزایید.مواد کف دار وشل میشه که بعد از اضافه کردن ارد درست میشه، دونیم لیوان ارد بولینگ پودر را به مواد بالا اضافه میکنیم.فقط حواستونباشه زیاد هم نزنید چون پف کیک گرفته میشه. حالامواد اماده شده رو توی دوتا کاسه تقسیم میکنیم.اینجا به یکی از کاسه ها ارد و به دیگری پودر کاکائو اضافه میکنیم. ظرفی که چرب کردیم را اورده وی ملاقه از مایه سفید رنگ می‌ریزم.حالا از مواد کاکائویی یک ملاقه وسط مواد سفید میریزیم.واین کار را ادامه میدهیم تا مواد تمام شود.دراین مرحله با فرو کردن خلال دندان از دیواره به سمت مرکز طرح دارش میکنیم. بعد روی گاز مزارم زیرش شعله پخش کن میزاریم. نیم ساعت اول درش روبرنمیداریم تا پفش از بین نرود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تا فصل این سه مدل میوه (هندوانه ، طالبی ، جانا(ن) ) هست این دسرو حتما درست کنید😍باورتون نمیشه چقدر طعمشون کنار هم خوبه _ ژله آلوءورا ۲ بسته آب جوش ۳ لیوان هندوانه ، طالبی ، جانا به مقدار لازم پاناکوتا ۳لیوان آموزش پاناکوتا پست های قبلی و داخل هایلایت هست. . تمام نکات داخل ویدئو مشخص هست.پودر ژله یا آبجوش مخلوط میکنیم و میذاریم روی حرارت تا کامل حل بشه.و بعد اجازه میدیم خنک بشه. فقط دقت کنید قالب داخل یه ظرف مثل من فیکس کنید چون سنگین بشه ممکنه بیوفته.هر لایه رو نیم ساعت بذارین یخچال تا ببنده. به مدت ۶ ساعت باید داخل یخچال بمونه تا کامل ببنده و برای درآوردن از قالب باید چند ثانیه داخل آب ولرم قرار بدین بعد برش گردونید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نودل با کرانچی🍜 برای این نودل جذاب : نودل 🍜 کرانچی ساده یا فلفلی پنیرگودا 🧀 شیر 🥛 کره🧈 ادویه نودل🧂 . یک لیوان آبجوش داغ ماهیتابه میریزیم . کرانچی ساده رو بهش اضافه میکنیم . در ادامه نودل رو داخل ماهیتابه میریزیم . شیر و پنیر‌ورقه ای گودا و پنیرپیتزا رو به ترتیب اضافه میکنیم . در آخر هم ادویه نودل و ۵۰گرم‌‌کره و پودر سیر رو میریزیم . همه مواد رو باهم ترکیب میکنیم . بعد از ۵دقیقه نودل خوشمزه ما آماده هست ، نوش جونتون😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : ماست سون ۲۵۰ گرم مخمر ۴گرم تخم مرغ ۱ عدد آرد ۲۵۰ گرم شکر. ۲۵ گرم روغن زیتون. ۱۵ گرم تخم مرغ و ماست و هم میزنیم و بعد شکر رو اضافه میکنیم و مخمر رو بعدش خوب هم میزنیم چونه که گرفتیم و استراحت کرد حدود چهل دقیقه تا یک ساعت بعد روی چونه ارد میپاشیم و خط میزنیم و وسط خط ها کره میزاریم و در دمای ۱۷۰ به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه میپزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از اون سالادهای خوشمزه که شیفته اش میشی 😋😍 با یک سس خوشمزه که چه قدر مزه دلپذیری ایجاد می کنه . این سالاد رژیمی هم می تونه باشه و همین طور برای پذیرایی در مهمونی ها هم فوق العاده جذاب و دلنشین هست 😍😍😋😋 سخاوت، محبت آور و زینت اخلاق است. امام علی (ع) زیتون بدون هسته ۱ تا ۱.۵ لیوان انار ۱ عدد گوجه فرنگی ۱ عدد گردوی خرد شده ۴ تا ۵ ق غ جعفری خرد شده ۲ تا ۳ ق غ شوید خرد شده ۲ تا ۳ ق غ رب انار ۲ ق غ روغن زیتون ۲ ق غ نمک زیتون رو برش دادم . گوجه فرنگی رو هم نگینی خرد کردم . گردوی رو هم زیاد ریز نکنید . سبزیجات هم می تونید از جعفری ، پیازچه ، شوید استفاده کنید ، هر کدوم رو که دوست داشتید خرد کنید و اضافه کنید . برای سس ، رب انار رو با کمی آب رقیق کردم و بهش روعن زیتون اضافه کردم و به سالاد اضافه کردم . نمک هم در صورتی که نیاز بود بهش اضافه کنید . بهتره یکی دو ساعتی یخچال بمونه که خوشمزه تر هم میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه ساندویچ فوق خوشمزه که اصالت ایتالیایی داره 😋😋😍😍 پَنینی ، پانینی و یا پِنینی (panini) ، نوعی ساندویچ گریل شده یا تست شده ، که با مواد مختلف گوشت و مرغ و سبزیجات و همچنین با انواع سس مثل سس قارچ ، پستو ، سس گوجه و ... و با انواع نان ؛ باگت ، همبرگر ، تست می تونید درست کنید 🌹 خوبى كردن ، بالاترين سرورى است. امام علی (ع) سینه مرغ ۵۰۰ گرم (۲ تکه) پیاز ۱ عدد قارچ ۵ عدد فلفل دلمه ای نصف عدد نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و آویشن کره ۱ ق غ آرد سفید ۱ ق غ شیر ۱ لیوان سیر ۱ حبه خامه صبحانه ۲ ق غ پنیر پارمسان ۱ تا ۲ ق غ پنیر پیتزا و یا ورقه ای به میزان لازم نان همبرگر (یا باگت یا تست ) ۵ عدد پیاز خرد شده رو با مقداری روغن تفت دادم . گوشت مرغ رو به صورت نواری برش دادم و اضافه کردم و تفت دادم .فلفل دلمه ای نگینی شده رو هم ریختم و تفت دادم. نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و پاپریکا هم اضافه کردم . در تابه رو گذاشتم و اجازه دادم که بپزه . مواد کاملا سلیقه ای و قابل تغییر هست . برای سس قارچ : : داخل تابه کمی روغن و کره ریختم و قارچ ورقه ای شده رو اضافه کردم و تفت دادم . سیر رو رنده کردم و داخلش ریختم (می تونید از پودر سیر هم استفاده کنید) .کمی تفت دادم و آرد رو اضافه کردم و کمی تفت دادم و شیر گرم رو کم کم داخلش ریختم و مرتب هم زدم تا به غلظت برسه . نمک و فلفل هم اضافه کردم . پنیر پارمسان هم اضافه کردم که قابل حذف هستش ،۲ ق غ خامه هم ریختم ، که قابل حذف هست ،به غلظت دلخواه رسید ازحرارت برداشتم . می تونید از نون همبرگر ،نون باگت یا نون تست استفاده کنید . من از نون همبرگر استفاده کردم . به دو نیم برش دادم ، کمی سس گوجه روی نون زدم ،مواد مرغی ریختم و روش پنیر پیتزا و روش سس قارچ و روش پنیر ورقه ای و یا پنیر گودا و یا پنیر چدار قرار دادم .کلا از هر نوع پنیر دل خواه می تونید استفاده کنید . و رویه نون رو روش قرار دادم . برای گریل کردن هم می تونید از دستگاه کمک بگیرید ، هم در تابه روی حرارت بزارید .من دستگاه رو صفحاتش رو با کمی کره چرب کردم و گریل کردم . اگر در تابه بخواید بزارید ،تابه رو خیلی کم چرب کنید و در تابه بزارید برای پرس شدن می تونید از یک جسم سنگین مثل در قابلمه یا بشقاب استفاده کنید و روش بزارید زمان بدید وقتی یک طرفش گریل شد ، جسم سنگین رو بردارید و برگردونید تا طرف دیگه هم گریل بشه . بعد از گریل شدن برای راحت تر خوردن می تونید برش بدید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛