هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
خواهر شوهرم شاغله,
بچش میذاشت خونه مادرشوهرم
یه روز منم مجبور. شدم بچم بذارم
خونه مادرشوهرم,گل پسر من خیلی
بیقراری میکرد 😔وقتی بهش رسیدم
گفتم مامان فک کن منم مثل عمه ت
شاغلمو باید برم سرکار ☺️ بلافاصله
مادرشوهرم گفت کار😳؟؟؟کار برا تو
کجا بود ؟؟؟؟؟😭دلم شکست،از خدا
خواستم که یه کار خوب سرراهم قرار
بده.اینجوری شد که با این کار آشنا شدم
تونستم زندگیمو از این رو به اون روکنم😍🤩🤩🤩🤩
تا گمش نکردی بزن رو لینک زیر
https://eitaa.com/lady_Razi
اینجا کامل برات توضیح میدم
@razi_tabib
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه شربت پر خاصیت که مخصوص این فصل و تشنگی تابستون هست😋😋 خیلی راحت و با هزینه کم تو خونه میتونین درست کنین😍
سلام دلبرا 🙋🏻♀️خب چی میخوایم🤔؟
نعنا نیم کیلو
شکر ۱ کیلو
آب چهار لیوان
آب لیمو یک چهارم پیمانه
رنگ خوراکی به دلخواه چند قطره
✔️نعنا هارو بشورید بزارید ابش بره بعد کمی خورد کنین
✔️ اگه حین کار دور قابلمه رو با اب ولرم یا اب لیمو تمیزکنین خیلی بهتره
✔️کل زمان پخت حدود ۴٠ دقیقه هست
✔️بزارید یکروز بمونه تو محیط بعد از صافی رد کنین و نوش جان کنین😍
🥂🌯 🌯🥂
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مُشته بادمجان
مُشته بادمجون یه غذای محلی استان فارس هست که طرز تهیه ش خیلی ساده ست و بسیار خوشمزه و پرطرفدار هست.
مواد لازم:
بادمجان متوسط ۳ عدد
گوجه ۳ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
آرد نخودچی یا سوخاری ۲ ق غ
نمک به مقدار لازم
زردچوبه ۱ ق غ
پاپریکا و فلفل سیاه ۱ ق چ
رب گوجه ۱ ق غ
طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها رو پوست بگیرید و نمک بزنید و حدودا یک ساعت بذارید تا سیاهی و تلخی ش گرفته بشه.تو این فاصله گوشت چرخ کرده رو به همراه یک پیاز رنده شده و آرد و ادویه جات با هم خوب ورز بدین و به شکل قلقلی در بیارید.
بادمجون و قلقلی ها رو سرخ کنید و در آخر پیاز داغ بگیرید.روی پیازداغ رو گوجه حلقه شده ،بادمجون های سرخ شده بچینید و در نهایت گوشت قلقلی رو روی بادمجانها بریزید و در آخر یه قاشق رب گوجه که با یک لیوان آب جوش حل شده روی مواد بریزید و حدود نیم ساعت زمان بدین تا با شعله کم با هم خوب بپزن تا به روغن بیفته.این غذا رو میتونید با نون یا برنج سرو کنید.
🥂🌯 🌯🥂#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎂🍫کیک شکلاتی بدون فر، بدون تخم مرغ، بدون آرد.. فقط با 3 تا ماده اولیه🍪🥛
وقتی حرف از کیک درست کردن میشه، اولین چیزی که به ذهنمون میرسه اینه که یه ساعت باید تخم مرغ بزنیم، چهارساعت مواد و مخلوط کنیم، 6 ساعت همه ظرفایی که کثیف کردیمو بشوریم و خلاصه اونقدر تصورش خسته مون میکنه که بیخیال شیم بریم از سر خیابون یه کیک بخریم.. اما این کیکه خیلی باحاله، اولا 3 تا ماده اولیه بیشتر نداره، به جز اون گاناشش، که بیسکوییت و شیر و بیکینگ پودره، گاناششم شکلات و خامه س که اختیاری هم هست.. کل هزینه ای که بابت این کیک میکنید، 3 بسته بیسکوییت شکلاتی کرم داره، که دونه ای 4 تومنه(ایرانیش ها)، یک چهارم لیتر شیر که حدودا میشه 3 تومن و یه نمه بیکینگ پودر که نمیدونم چقدر میشه.. ینی با زیر 30 هزارتومن و زیر یه ساعت وقت یه کیک شکلاتی واقعا خوشمزه درست میکنید و لذت میبرید.. حتما امتحانش کنید و حتما برامون عکساتونم بفرستید..
🥂🌯 🌯🥂#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه یه مدل کیک یخچالی خوشمزه و آسون در ۱۰ دقیقه🤩
مواد لازم:
تی تاپ یا کیک ساده
شیر یک و نیم پیمانه
پودر کرم کارامل ۲ بسته
خامه ۱۷۰ گرم
بیسکوییت پتی بور ۲۰ تکه
پودر نسکافه ۱ ق غ
پودر کاکائو برای روش به میزان لازم
طرز تهیه:
ظرفتون بهتره مثل کلیپ کوچک باشه و اگه ظرف بزرگ خواستین بردارین میتونین مقدار مواد رو دوبرابر کنین.
تی تاپ ها رو از وسط نصف کرده و داخل ظرفتون بچینین. شیر و کارامل رو روی حرارت باهم مخلوط کنید. خامه،مخلوط شیر و کارامل داغ، بیسکوییت و پودر نسکافه رو توی مخلوط کن بریزین تا یکدست شه.یا اگه مخلوط کن نداشتین میتونین بیسکوییت رو به صورت دستی کاملا له کنید و همه ی مواد رو با هم مخلوط کنین.
بعد روی کیک بریزین، در آخر روش پودر کاکائو بپاشین و برای ۲ ساعت بذارین داخل یخچال و بعد سرو کنید.
🔸میتونین از شب قبل درست کنید تا مواد کامل به خورد هم بره.
نوش جان ☺️
🥂🌯 🌯🥂#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهتون قول میدم این بستنی یخ نمیزنه 😍😍
بینظیر ترین بستنی بستنی سنتیه 😍😍
اگه نکاتشو رعایت کنی دیگه از بیرون بستنی نمیخری😍
نکته هاشو بگم:
❌شیرتون باید پر چرب باشه، من از شیر محلی استفاده کردم که میدونستم شیرش چربه، اگه چرب نبود شیر 3 درصد پاستوریزه استفاده کنید
❌وقتی شکر و ثعلب رو اضافه میکنید باید اجازه بدید حتما شیر 20 دقیقه تا نیم ساعت با حرارت ملایم بجوشه تا به غلظتی برسه مث اینکه بستنی آب شده.
❌و حتما حتما باید اجازه بدید بستنی کاملا سرد سرد بشه بعد بذارید داخل فریزر، اگه یه ذره هم گرم باشه، عرقی که میکنه باعث یخ زندگیش میشه.
مواد لازم:
شیر 4 لیوان یا 1 لیتر
شکر 230 تا 240 گرم
ثعلب 1 ق غ سر خالی یه 5 گرم
گلاب برای این مقدار 1 ق غ دو آتیشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان پیتزایی خوشمزه #شام راحت وسه سوته
مواد لازم
🌺تخم مرغ یک عدد
🌺بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
🌺ارد یک ونیم تا دونیم لیوان متغییر
🌺آب سه ق غذا خوری
🌺ژامبون .کالباس.یاسوسیس نصف لیوان
🌺نصف لیوان قارچ تفت داده شده یا ذرت
🌺جعفری خشک یا تر یک قاشق غ خوری
🌺نمک وفلفل وپودرپاپریکاوآویشن
🌺پنیرپیتزا اگه دوست داشتین نصف لیوان
❌به جای پودر پاپریکا میتونین فلفل دلمه ایی خورد شده بریزید
❌میزان ارد بستگی به جنس ارد فرق میکنه پس مرحله به مرحله اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبه
❌روغن اصلا جذب نمیکنه تو روغن زیاد سرخ بشه بهتر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی خنک و خوشمزه میشه فقط قبل درست کردنش حتما نکات توی کپشن رو بخونید😍👇
مواد لازم
برای موهیتو🍋
لیمو ۱ عدد
اب نصف لیوان
شکر نصف لیوان
عرق نعنا ۱ تا ۲ ق غ (بیشتر نشه ،بجاش میتونین کمی نعنا رو با اب لیمو پوره کنید از صافی رد کنید و اضافه کنید)
برای پرتقالی 🍊
اب پرقال نصف لیوان من طبیعی استفاده کردم اگه شرکتی اسفاده میکنید شکر روکمتر کنید اما حذف نکنید چون یخی میشه
شکر نصف لیوان
فالوده نصف بسته برای این مقدار مواد
پرتقالیش طعم بستنی کیم بازاری رو میداد یاد بچگیام افتادم😍
نکات #بستنی_فالوده_ثمر
👈این بستنی یکم حالت یخی داره چون مخلوط اب و شکره اما اگه دوس ندارین یخی باشه نصف بسته ژله دلخواهتونو با اب جوش مخلوط و اضافه کنید تا کمی پوره ی میوه یا یه مقدار خامه یا بستنی اینا نمیزارن حالت یخی بگیره اما اونجوری یخی و دندون شکن نیستااا😀 چون شکر داره نمیزاره اون حالتی شه
🥂🌯 🌯🥂#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاوند_کیک_نارنگی😍😋
۲ پیمانه آرد
یکپیمانه شکر
یکپیمانه کره ی نرم (۲۱۰ گرم)
نارنگیب مقدار لازم
۷ قاشق غذا خوری آب نارنگی
۳ عدد تخم مرغ
یک قاشق چای خوری اسانس وانیل
یکدوم قاشق چای خوری نمک
یک قاشق چای خوری پوست نارنگی
فر رو با دمای ۱۸۰ روشن کنید،فر برقی ۱۷۰ درجه.در یک کاسه شکر و کره رو با هم زن بزنید تا روشن و سبک بشه.تخم مرغ هارویکی یکی اضافه کرده و هر بار یکدقیقه بزنید.وانیل،پوست نارنگی و نمکرو اضافه کرده و کمی دیگه هم بزنیدنیمی از ارد رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن ترکیب کنید آب نارنگی رو ریخته و ترکیب کنید باقی مانده ی آرد رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنید مواد رو داخل قالب ریخته و نارنگی ها رو روی مواد بچینید فشار بدید تا کمی داخل کیک فرو بره) داخل فر گذاشته و ب مدت یک ساعت بپزید.کمی ک خنک شد از قالب خارج کنیداین کیک بکینگ پودر نداره.مواد کیک سفت و منسجم ک ایرادی نداره
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاچی_زعفرونی😍😋
دولیوان اب
یه لیوان گلاب
سه دونه هل
نبات یه لیوان
گلک
سه قاشق زعفرون دم کرده
سه چهارم لیوان 3/4 ارد
یک سوم 1/3 کره ۲۰۰ گرمی
اول از همه بیاید شربتتون رو اماده کنید که اب و گلاب و هل و زعفرون و گلک و نبات رو بزارید تا با هم جوش بیان سپس داخل ظرفی جدا ارد رو تفت بدید تا تغیر رنگ بده و کره رو بهش اضافه کنید و وقتی کامل کره به خورد ارد رفت شربت رو از صافی رد کنید و طی سه مرحله به اردتون اضافه کنید و بزارید تا کامل یکدست بشه بافتش خیلی نباید نرم بشه سفتم نباشه شبیه حلوا
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک براونی فاجی😍😋
مواد لازم:
کره 🧈(ذوب شده و خنک شده): ۲۳۰گرم⠀
روغنمایع🥃: ۳۰میلیلیتر⠀
شکر سفید🍚 :۳۱۰گرم⠀
شکرقهوهای تیره:۱۵۰گرم⠀
تخممرغ🥚:۴عدد (هر تخممرغ بین ۵۵تا۶۰گرم)⠀
وانیل🌸:۱/۲قچ⠀
نمک🧂:۱/۴قچ⠀
پودرکاکائو🍫:۱۰۰گرم (داچ پروسس/هلندی)⠀
آرد🥡:۱۳۰گرم⠀
شکلات خوردشده ۶۰٪🍫 : ۲۰۰گرم⠀
⠀
نکات:⠀
۱.مهمترین نکتهای که باید بهش دقت کنید پودرکاکائو هسش که استفاده میکنید، حتما حتما حتما از پودر کاکائو با کیفیت استفاده بکنید(به هیچ عنوان ترک نباشه)⠀
۲.دمای فر خیلی مهمه حتمادقت کنید بهش (توی ویدیو نوشتم)⠀
۳.سایز قالب ۲۰در۳۰سانتیمتره⠀
۴.کره رو بعد ذوب شدن بذارید کاملا خنک بشه ولی سفت نشه.⠀
⠀ 🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا کشی فوق العاده خوشمزه😍😋
آرد ۱لیوان سر پر(کاملا فشرده شده)
شکر ۱لیوان
گلاب ۳/۴ لیوان
زعفران غلیظ ۲قاشق
روغن ۳/۴ لیوان
گلاب و شکر رو روی حرارت بذارید تا شکر حل بشه و نجوشه، از روی حرارت بردارید
آرد رو الک کنید و روغن رو اضافه کنید و با شعله ملایم مدام هم بزنید تا طلایی بشن
حالا زیر گاز و خاموش کنید و به آرومی شربت و زعفران رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله ای باقی نمونه
دوباره زیر گاز رو روشن کنید و به مدت فقط ۴الی ۵ دقیقه هم بزنید تا زمانی که رد ملاقه روی حلوا بمونه کافیه ، از روی حرارت بردارید
(اصلا نذارید زیاد بجوشه که حلواتون انگشت پیچ درنمیاد)
✅نکته کلی برای رسپی این حلوا= آرد و شکر برابر هستن ،گلاب نصف شکر
✅برای کشی شدن هم اگه موادتون کم بود، ۱/۳ گلاب بیشتر میزنیم
✅اگه حلوا در حجم بالا خواستید درست کنید گلاب نصف لیوان بیشتر بذارید
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_مسما😍😋
مرغ: ۱.۴ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
هویج: ۱ عدد
آلوبخارا: ۱۷ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
زعفران دمکرده: به مقدار لازم
آبلیموترش: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ها را رنده می کنیم.مرغ ها را با آبلیمو، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار می کنیم و با درب پوشیده دو ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.دو طرف مرغ ها را بعد مزه دار شدن داخل روغن فراوان سرخ می کنیم.مرغ ها را برداشته و روغن اضافه را از تابه برمی داریم.پیاز ها را داخل روغن تفت می دهیم و پس از سبک شدن پیازها، به ترتیب هویج ریزکرده، آلوبخارا، رب گوجه فرنگی و ادویه ها را ریخته و تفت می دهیم، مرغ های سرخ شده را به همراه زعفران دمکرده و دو لیوان آب به مواد اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن آب شعله را کم کرده و درب تابه را قرار داده و حدود یک ساعت و نیم غذا را می پزیم.
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت گوشت 🍗🍖😍😋
گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
ادویه شامل
نمک،فلفل،زردچوبه،کاری،سماق
جعفری خشک ۱قاشق غ خ
مواد میانی
پیاز داغ و زرشک ،تخم مرغ پخته ، گردو آلو به دلخواه
مواد لازم برای سس
۳عدد گوجه فرنگی متوسط
۲عدد پیاز
رب گوجه ۱قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،زردچوبه و چند عدد آلوی
تازه
۲عدد پیاز رنده شده اب گرفته را به همراه ادویه ها و جعفری خشک
به گوشت اضافه کرده و ۵دقیقه ورز میدهیم
روی تخته کار یک مشما پهن کرده و روی آن را با مقدار کمی آب خیس کرده و گوشت را روی آن پهن میکنیم
یک مشمای دیگر روی آن گذاشته و با و با گوشت کوب یا دست یا وردنه به شکل مستطیل به قطر نیم سانت پهن میکنیم،مشمای روی گوشت را برداشته وروی آن زرشک و پیازداغ ...ریخته و رول میکنیم و ۱ ساعت در فریزر استراحت میدهیم
و هر دو طرف رولت گوشت را در روغن سرخ کرده و داخل سس در حال جوش قرار میدهیم نیم ساعت اول بدون درب و بعد از آن به مدت ۱ساعت درب تابه را گذاشته و شعله گاز را کم کرده تا جا بیفتد و مغز پخت شود
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ
اگر یه مرغ بی دردسر که بذاری تو فر و خوشمزه تحویل بگیری وطعمش خاص و عالی باشه می خوای حتما این دستور امتحان کن.
❌❌نکات:
این مرغ با نان یا برنج یا سالاد می تونید سرو کنید
می تونید مرغ تکه ای استفاده کنید
میتونید کره بیشتر بزنید که محشره😍
حتما باید مرغ رو با پوست بذارید وگرنه خشک میشه
اگر فر برقی دارید دما رو ۱۵۰ درجه بذارید
می تونید دوبار چک کنید از سس ک ظرف بریزید روی مرغ
❌❌برای پخت در بدون فر:
مرغ اول کمی سرخ کنید و یه دونه پیاز رنده کنید تفت بدید مرغ رو روش بچینید بعد سسی ک گفتم روش بریزید با شعله ملایم جا بیفته.
✅من روش فری رو خودم خیلی دوست دارم آسون و راحت و خوشمزه
مواد لازم : مرغ
آب پرتقال ۴فنجان ،کره ۳۰گرم یا۴ق روغن زیتون
ابلیمو تازه ۴ قاشق
نمک و فلفل و پاپریکا و پودر سیر و پودر پیاز یک قاشق غ سر خالی و زنجبیل به مقدار مناسب ذائقه شما
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب مرغ😍😋
۱-مرغ ۱ کیلو
۲-پیاز ۲ عدد
۳-سیر ۳ حبه
۴-فلفل دلمه ای ۱٫۴ عدد
۵-نان باگت ۱ عدد
۶-شیر ۱٫۲ پ
۷-زعفران ۲ ق.غ
۸-کره ۵۰ گرم
۹-نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به میزان لازم
نکات:
ترکیب شیر و نون باگت بافت کباب رو فوق العاده نرم میکنه، مایه کباب اگه شل شد میتونید ۱ تا ۲ قاشق آرد اضافه کنید.
مثل من میتونید مواد رو در غذا ساز مخلوط کنید و اگه غذاساز نداشتید مرغ رو چرخ کنید و حتما مواد رو خوب ورز بدین که مواد به خوبی با هم مخلوط بشه
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #چیز_کیک_کرم_کارامل 😍😋😜
چیز کیک کاراملی یکی از خوشمزه ترین هاست که پیشنهاد میشه حتما امتحانش کنید🤌🏻😍
تازه نیاز به فر هم نداره و ظاهرش خیلی قشنگه ✨
اگه طرفدار چیز کیک یخچالی هستی حتما امتحانش کن 😊
مواد لازم 👇
برای کراست بیسکوئیتی
بیسکوئیت پتی بور ۱۸۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
برای مایه پنیری 👇
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
شیر یک لیوان
پودر کرم کارامل یک بسته
پودر ژلاتین ۳ قاشق چایخوری
آب سرد ۶ قاشق غذاخوری
🥰طرز تهیه داخل ویدئو کامل توضیح داده شده 🥰
نکته 👈 قالب من ۲۰ سانت بود 👌
نکته 👈 اگه قالب کمربندی ندارید کف یک قالب یا ظرف معمولی رو دو لایه سلفون بکشید بعد طبق فیلم پیش برید . فقط کافیه بعد از اینکه چیز کیک خودش رو گرفت پلاستیک یا سلفون رو بکشید بالا و چیز کیک رو از قالب خارج کنید. 🥰
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش کشک و سیرابی😍😋
۱-جو پوست کنده ۵۰۰ گرم
۲-سیرابی ۱۵۰۰ گرم
۳-کشک ٨۰۰ گرم
۴-گردو ۵۰ گرم
۵-پیاز ۵ عدد
۶-نعنا خشک ۴ ق.غ
۷-آلو خشک ۱۰ الی ۱۲ عدد
۸-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
۹-پودر شیرین بیان (سلیقه ای) ۱ ق.چ
۱۰-هویج ۲ عدد
۱۱-انجیر ۲ عدد
۱۲-برگ بو ۳ عدد
۱۳-سیر ۱ بوته کوچک
مراحل پخت:
۱-برای نرم شدن بافت سیرابی بهش انجیر رنده شده می مالیم و نیم ساعت استراحت میدیم.
۲-سیرابی و جو رو با برگ بو، هویج،پیاز،سیر میزاریم رو حرارت ملایم به مدت حدودا ۱۰ ساعت. (چون من از سیرابی گاو استفاده کردم مدت زمان پخت بیشتری احتیاج داره، سیرابی گوسفندی مدت پختش حدودا ۵ ساعته.)
۳-پیاز داغ رو با فلفل، زردچوبه تفت میدم و بهش گردو، آلو رو اضافه می کنم، تفت که خورد حرارت رو خاموش می کنم و نعنا رو اضافه می کنم که نسوزه.
۴-در نیم ساعت آخر پخت مخلوط پیاز داغ و کشک بریزید
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا_کاربونارا😍😋
پاستا نواری…..۳۰۰ گرم
بیکن…..۲۰۰ گرم
خامه……۲۰۰ گرم
پیازچه…..نصف پیمانه
کره…..۲۰ گرم
زرده تخم مرغ……۲عدد
پنیر پارمسان…..۱۰۰ گرم
نمک و فلفل
ابتدا اب بزارید جوش بیاد.نمک بریزد بعد پاستا داخلش بریزد.تا کاملا نرم بشه .ابکش کنید و با اب ولرم بشورید.
داخل تابه کره بریزد.بیکن را خورد کنید و اضافه کنید ،کمی تفت دهید پیازچه را اضافه کنید.بعد خامه را بریزد.اگه سس پاستا سفت بود می تونید از اب پاستا کمی داخلش بریزد.زرده تخم مرغ اضافه کنید خوب هم بزنید تا سس نسبتا غلیظی داشته باشید.نمک و فلفل و پنیر پارمزان هم اضافه کنید.بعد پاستا ابکش شده را بریزد.روشو با جعفری خرد شده و پارمسان تزیین کنید
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_رستورانی😍😋
برای مرینت و مزه دار کردن مرغ همونطور که تو کلیپ میبینید من ماست وروغن زیتون + آب لیموترش + پاپریکا + فلفل سیاه و یه مقدار خیلی کم نمک (چون چاشنیها خودشون نمک دارن) و فلفل تند و چاشنی زعفرانی + چاشنی بندری و پیاز خلالی + دو حبه سیر خرد شده رو داخل ظرفی باهم خوب مخلوط و مرغ درسته با این مخلوط خوب ماساژ دادم و تو مواد خوابوندم بمدت ۱۲ساعت تا قشنگ مزه دار شه. بعد داخل ظرف فر گذاشتم و داخل شکم مرغ قیصی و آلو و سیب زمینی و هویج خرد شده ریختم و با نخ و سوزن دوختم روش فویل کشیدم بمدت ۲ساعت با دمای ۱۸۰ تا مغز پخت شه .۱ساعت اول با فویل و یک ساعت بعدی فویل رو بردارید تا برشته وخوشرنگ شه. اواسط پخت هم یبار رو پوسطش کره آب شده با فرچه بزنید.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کورن داگ کُره ای آسون😍😋
مواد لازم:
سیب زمینی🥔
سوسیس🥓
تخم مرغ🥚
پنیر پیتزا🧀
پودر سوخاری🍘
سس مایونز و سس کچاب ( قابل حذف )
نمک و فلفل سیاه 🧂🌶
ادویه جات دلخواه
کمی آویشن یا جعفری خشک🍃
☆سیخ چوبی رو میتونید از فروشگاههای لوازم قنادی ، ظروف یکبار مصرف و بعضی سوپرمارکتها تهیه کنید .
و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه بپزش .
و با سسهای دلخواهو کمی آویشن یا جعفری خشک شده سروش کن .
این کورن داگ رو توی روغن هم میشه سرخ کرد .
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ کرانچی 😍😍
چه موادی لازم داریم؟!🤔
سینه مرغ ۳ عدد
پنیر پارمسان ۶۰ گرم
خرده نان باگت ۶۰ گرم (حدود ۱ عدد باگت)
سس سالسا مهرام
پنیر پیتزا ۱ پیاله
نمک و فلفل قرمز ۱ ق چ
پاپریکا نصف ق چ
زردچوبه
تخم مرغ ۲ عدد
____
چطوری درستش کنیم؟
سینه مرغ از وسط نصف کن و سلفون بکش و با گوشتکوب بکوب ۲ طرفشو ۶۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده با پودر نون باگت و نمک و پاپریکا و زردچوبه و فلفل قرمز خوب قاطی کن تخم مرغ هارو بشکون تو ظرف و خوب قاطی کن مرغ هارو بزن تو تخم مرغ بعد بزن تو آردها و بذار روی کاغذ مخصو تو سینی فر
فر و ۱۰ دقیقه گرم کن بعد ۱۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بذار بپزه بعد روش سس سالسا بزن و پنیر پیتزا اضافه کن و دوباره ۷ دقیقه بذار تو فر و ۲-۳ دقیقه هم فقط با شعله بالا که روش طلایی شه با سیب زمینی سرخ کرده و سس سالسا میل کنید
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر فوری و خوشمزه توی ۲۰ دقیقه😍😋
3 فنجان شکر
1.5 فنجان آب
نشاسته 3/4 فنجان
گلاب ۱/۴ لیوان
سرکه یه قاشق چای خوری
پسته
یک قاشق کره
دو پیمانه شکر را با یک و نیم لیوان آبروی حرارت و می گذاریم. تا زمانی که بجوشد، محلول نشاسته را با کمی آب اضافه کنید، روی شربت اضافه کنید تا یکدست شود، سپس یک پیمانه شکر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مانند خمیر شود، سپس کره و گلاب یا عرق هل را اضافه کنید. سپس خوب مخلوط کنید و در آخر به دلخواه گردو یا پسته را اضافه کنید20-25 دقیقه به هم زدن ادامه داره
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛