فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫شب با تمام سیاهیِ خود
نوید روشنی را میدهد
الهی که به لطف خدای مهربون❤️
برسیم به روزهای روشن زندگی
امین🤲
✨شبتون به رنگ خــدا✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
اشترودل_گوشت
یه غذای خوشمزه و عالی . با هر نوع خمیری هم میشه درست کرد . .
برای خمیر:
آرد سفید تقریبا ۱/۵ لیوان ( برای من این بار کمی بیشتر برد)
تخم مرغ کوچک ۱ عدد
شیر ولرم نصف لیوان
پودر خمیر مایه ۱ ق م(لوازم قنادی ها ، سوپری ها و نانوایی ها دارن )
نمک ۱/۴ ق چ
شکر ۱ ق م
روغن مایع ۵ ق غ
با این مقدار مواد ۴ تا اشترودل داریم . اگه خواستین مواد رو دو برابر کنین ، تخم مرغ همون ۱ عدد بزرگ استفاده کنین .
شیر ولرم و شکر رو مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو ریختم و کمی مخلوط کردم . در ظرف رو گذاشتم ، تا خمیر مایه به عمل بیاد ، ده دقیقه .
تخم مرغ رو توی ظرف دیگه ای کمی زدم . نمک و روغن و خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم . آرد رو که الک کرده بودم به تدریج اضافه کردم و ورز دادم . آرد رو تا زمانی بریزین که خمیر به دست نچسبه . اندازه اش تقریبیه ، به اندازه تخم مرغ بستگی داره . خمیر رو ده دقیقه ورز دادم . توی ظرف تمیز گذاشتم و روش رو با پارچه و یه دیس پوشوندم توی جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت استراحت کنه .
بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . به ۴ قسمت تقسیم کردم .
برای مواد داخلی از هر چی دوست دارین ، سلیقه ای هستش ،بسته به ذایقه خودتون داره . چه بخواین گوشت بریزین ، چه نریزین ، یا حتی با مرغ. من پیاز تفت داده شده و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه تفت داده شده و کمی نخود فرنگی رو مخلوط کردم و نمک و زردچوبه و کمی آویشن و کمی رب گوجه ریختم . هر قسمت رو با وردنه باز کردم به شکل مستطیل . بعد با یه چاقو اطرافش رو برش دادم یه مقدار سس گوجه و روش پنیر پیتزا ریختم . روی اون مواد گوشتی و پنیر پیتزا ریختم و لاش رو بستم و نوارها رو به دورش پیچیدم .
بعد برای رومال از یه زرده تخم مرغ و کمی زعفران استفاده کردم . اشترودل ها رو توی سینی فر که کاغذ روعتی انداخته یا چرب کرده، چیدم . در فر از پیش گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه دقیقه قرار دادم .
همراه فیلم👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی جفعری و شوید
مواد لازم👇👇👇
یک لیوان اب ولرم
نصف لیوان شیرولرم
دوقاشق ماست
یک قاشق کره
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق شکر
ده گرم خمیرمایه
یک قاشق مربا خوری نمک
تقریبا ۵لیوان ارد
جعفری وشویدمقداری
واما مراحل پخت👇. جعفري وشويد رو خيلي ريز خرد كنيد
شير ولرم وشكر وخميرمايه واب ولرم روداخل ظرفي بريزيد بزاريد كنار
داخل ظرفي گود تخم مرغ،كره،ماست ،نمك رومخلوط كنيد بعد خميرمايه روكه اماده شده روبهش اصافه كنيد منظورم تركيب شير واب شكر وخميرمايه ست ،بعد كه خوب مخلوط شد جعفري وشويد خرد شده رواضافه كنيد وبعد ارد روكم كم اضافه كنيد تا خميرتون شكل بگيره ،اين خمير رو درجاي گرم يك ساعت استراحت بدين تا حجيم بشه بعد مثل تصوير قالب بزنيد وداخل روغن سرخ كنيد براي داخل خمير ازپنير موزرالا هم مي تونيد استفاده كنيد
همراه گیف آموزشی👇#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گیف آموزشی پیراشکی جعفری و شوید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میلک شیک انبه
میلک شیک یک نوع نوشیدنی خنک تابستانی است که از شیر و بستنی و شکر (انواع دیگر اسانسهای شیرین کننده) و انواع میوه جات تهیه میشود.
شما با هر میوه ای که بهش علاقه دارید یا با ترکیب دو میوه یا بیشتر این نوشیدنی خوشمزه را درست کنید.
دستور تهیه :👇
دو تا انبه را پوست گرفتم 1 ساعت انبه را در فریزر گذاشتم تا خنک بشه
(مناسب برای 3 لیوان بزرگ)
2 تا انبه ( یا میوه ی مورد نظر ) + 6 قاشق بزرگ بستنی وانیلی + یک کاسه ی کوچک یخ خُرد کرده + یک کاسه ی کوچک شیر + یک قاشق بزرگ خامه ی صبحانه ( اگر میوه شیرین نبود دو سه قاشق شکر ) همه را با هم در مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید .
نکته : 👇
اگر خواستید تو لیوان دو رنگ بریزید به این نکته توجه کنید که اول میلک میوه ی سنگینتر وغلیظتر پایین ریخته بشه و بعد ملیک سبکتر .
مثلا میلک انبه سنگینه و میلک توت فرنگی سبک .
ترکیب توت فرنگی و هلو خوشمزه میشه .
ترکیب موز و انبه
ترکیب موز و سیب
ترکیب توت فرنگی و سیب
ترکیب موز و هلو
ترکیب طالبی و کمی هندوانه
ترکیب توت و شاه توت
ترکیب شاه توت و توت فرنگی
لازم نیست میوه هاتون تازه باشه حتی اگر کنار میوه خراب بود کنارش رو جدا کنید و سالمها را استفاده کنید .
امیدوارم درست کنید و درکنار عزیزانتان از خوردنش لذت ببرید
همراه فیلم👇👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میلک شیک انبه🍹🍹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه
مواد داخل سمبوسه بستگی به ذایقه خودتون داره از هرموادی که دوست دارید میتونید استفاده کنید میتونید مواد داخل ماکارونی رو توش بریزید وبپیچید وسرخ کنید
من از سیب زمینی پخته وگوشت چرخ کرده استفاده کردم
سیب زمینی رو با پوست می پزیم و موقعی که پخت نگینی خرد میکنیم کمی گشنیز وجعفری خرد شده ونمک رو بهش اضافه میکنم
یک عدد پیاز رو ریز خرد کرده وبا کمی روغن تفت میدیم گوشت چرخ کرده اضافه کرده وباهاش سرخ میکنیم نمک زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وکمی پاپریکا بهش اضافه کرده وباهاش تفت میدیم حالا مواد داخل سمبوسه آماده س نوارهای هشت سانتی از نان لواش ببرید ومواد سمبوسه توش بریزید وبپیچید وتو روغن سرخ کنید
برای اینکه موقع سرخ کردن سمبوسه ها از هم جدا نشن با انگشت کمی آب به لبه ها بزنید
عزیزان تو بعضی از سمبوسه ها کمی پنیر پیتزا اضافه کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_موزی 😋😍
دو عدد موز
۱۸۰ گرم بیسکویت (یا به مقدار لازم )
۱۰۰ گرم شکر (تقریبا نصف لیوان)
۱۰ گرم وانیل شکری (یه ق چ خ )
۷۰ گرم پودینگ ( تقریبا نصف لیوان )
ا لیتر شیر (تقریبا ۴ لیوان )
اول قالب مورد نظر تون رو خوب چرب کنید و موز رو حلقه کنید بچینید توش و بیسکویت ها رو بچینید رو موزها بعد شکر و وانیل و پودینگ و شیر رو بریزید تو قابلمه و بگذارید رو گاز مرتب هم بزنید تا قوام بیاد بعد بریزید رو بیسکویت ها و روش سلفون بکشید و بگذارید یخچال تا دو ساعت بمونه بعد برگردونید تو ظرف سرو و روش رو با عسل یا کارامل یا هر چیزی که دوست دارین تزیین کنید و نوش جان کنید خیلی راحت و خوشمزه 💜
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_نمکی😍😋
مواد لازم
مرغ ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
کشمش مقداری
آلو مقداری
گردو مقداری
زعفران
نمک.فلفل.پودر سیر
مرغ رو با زعفران.نمک.فلفل. پودر سیر مزه دار کنید و اجازه بدید استراحت کنه
پیاز رو تفت بدید ادویه ها رو اضافه کنید تفت که خورد گردو.الو و کشمش رو اضافه کنید
داخل شکم مرغ رو پر کنید بخیه بزنید و داخل قابلمه ای که تا نیمه نمک هست بذارید ۳ ساعت اجازه بدید که مرغ بپزه
در آخر هم رومال زعفران و کره بزنید
توجه کنید که این مرغ اصلا شور نیست
فقط نکته ای که باید رعایت کنین اینه که مرغ رو خیلی خوب خشک کنین که آب پس نده و در نمک حل نشه که مرغتون شور بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کشک_بادمجان 😍😋
بادمجون ۱ کیلو، پیاز ۳ عدد متوسط، سیر ۶ حبه، گردو آسیاب شده ۲ ق غ سرپر، کشک ۵ ق غ، نعنا خشک، ادویه نمک و زردچوبه، زعفرون ۲ ق غ برای درست کردن کشک زعفرانی
🔴آب و نمک درست میکنیم باید شور باشه تا تلخی بادمجون رو بگیره. بادمجونا رو تو محلول آب و نمک میذاریم.
پیازها رو خلالی خرد میکنیم و سیر رو ریز ساطوری میکنیم.
#پیاز_داغ_مجلسی👈 آب رو میذاریم جوش بیاد و بهش نمک و زردچوبه اضافه میکنیم؛ نصف پیازها رو داخلش میریزیم و ۳-۲ دقیقه بعد آبکش و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
بادمجونا رو آبکشی کنیم آبش که رفت تو روغن داغ و زیاد سرخ میکنیم. داخل تابه ای بقیه پیازها رو با زردچوبه تفت میدیم تغییر رنگ که داد سیر رو اضافه و تفت میدیم. گردوی آسیاب شده رو اضافه و تفت میدیم و حرارت رو خاموش میکنیم.
کشک رو با 1 لیوان آب سرد حل میکنیم بادمجونا رو اضافه و با چنگال یا گوشتکوب له می کنیم.
داخل یه تابه روغن رو داغ کنید بعد حرارت رو خاموش و نعنا خشک رو اضافه کنید. نعنا داغ و ترکیب سیر و پیاز رو به بادمجونا اضافه و مخلوط میکنیم. با نعنا داغ، پیاز داغ، کشک سفید و کشک زعفرونی تزئین کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_مرغ 😍😋
سینه 1 عدد مرغ پخته، قارچ اسلایس شده ۱۰ عدد، پیاز خلالی ۱ عدد، جعفری خرد شده ۲۵۰ گرم، فلفل دلمه سبز یا رنگی ۱ عدد نگینی شده، گوجه گیلاسی برای تزئین، سیب زمینی پخته شده ۲ عدد، هویج پخته شده ۲ عدد، سس سفید، 1عدد تخم مرغ پخته برای تزیین روی سالاد، رینگ یا قالب کمربندی برای سالاد
🔴 مرغ را با اب ونمک بپزین و بعد ریش ریش ریش کرده و کنار بزارین. سیب زمینی و هویج اب پز کنید و داغ داغ رنده و کنار بزارین. قارچ رو گریل کرده و نمک و ابلیمو زده بزارین سرد بشه
پیاز را نمک سرکه شکر زده و یک ربع داخل مواد خوابانده و بعد ابکش کرده. تمام مواد را به سس سفید اغشته کرده
طبق روال فیلم جلو رفته و رو رینگی که داخل ظرف مورد نظر گذاشتین لایه لایه روهم گذاشته در اخر با جعفری تخم مرغ و هویج رنده شده تزیین و ۲۴ ساعت در یخچال تا قالب ببنده و بعد به ارامی از قالب جدا کنید.
✅این سالاد رو به عنوان عصرونه ساندویچی کرده و میل کنید 😍👌🏻
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیزکیک_آناناس😍😋
🌈من پنیر لبنه زدم شما میتونین از ماسکار پونه هم استفاده کنید
🌈این چیز کیک ۱ عدد کمپوت ۵۰۰ گرمی میخواد
🌈از ۱۰۰ گرم آب آناناس داخل کمپوت برای ژلاتین استفاده کردم
🌈میتونی برای اینکه طعمش بیشتر آناناسی بشه از چند قطره اسانس آناناس استفاده کنی
🌈قالب ۲۴ یا رینگ ۲۴ مناسب این چیز کیک هست
🌈استراحت بیسکوئیت داخل فریز ۱۵ الی ۳۰ دقیقه
🌈استراحت نهایی برای بسته شدن ۲ الی ۳ ساعت
بیسکوئیت خورد شده ۲۵۰ گرم یا ۲ پیمانه، کره ۱۵۰ گرم یا ¾ پیمانه، ژلاتین ۱۵ گرم یا ۱ ق غ پر، آب آناناس برای ژلاتین ۱۰۰ گرم، پنیر لبنه ۳۰۰ گرم یا ¼۱ پیمانه ( اگر ماسکارپونه زدین ۴۰۰ گرم )، خامه قنادی ۵۰۰ گرم یا ۲ پیمانه ( اگر ماسکارپونه زدین ۴۰۰ گرم )، خامه فرم گرفته برای دکور چیز کیک ۳۰۰ گرم یا ۱¼ پیمانه، آناناس نصف شده ۸ تکه، آناناس خورد شده ۱۰ عدد، پودر نسکافه برای روی چیزکیک
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مثلث_پنیری
بچه ها این مثلث پنیری بسیار خوشمزست میتونید برای مهمانی ها وتولد استفاده کنید فقط ازقبل اماده کنید سر فرصت وفقط سرخ کردنش را یکی دو ساعت قبل از مراسم ها انجام بدید سرخ کردنش هم وقتی نمیگیره چون مواد پخته هست ونون تست هم زود رنگش طلایی میشه وبا دوسه ق روغن هم سرخ میشه
در ضمن مواد تشکیل دهنده هم خودتون میتونید بسته به سلیقتون کم وزیاد کنید
دو تا سه تا فیله مرغ را باادویه وپیاز بپزیید وریش ریش کنید بعد دوتا خیار شور را رنده کنید حالا کمی جعفری وساقه پیازچه را ریز کنید واینها را با چند تا ق خامه وتقریبا یک پیمانه پنیرپیتزا ونمک وفلفل مخلوط کنید اماده شد دو ق روی نون تست ریخته ویه نون دیگه روی مواد بزارید کمی فشرده کنید واز وسط مثلثی برش بزنید واول تو اردبعد تخم مرغ ودر اخر ارد سوخاری بزنید وسرخ کنید تو دستمال بزارید تا روغنش کشیده بشه هرچند که احتیاج بهروغن زیادی نداره
امیدوارم درست کنید ولذت ببرید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واسه مهمونی عالیه
#کباب_تابه_ای_مرغ
مواد لازم:
400 گرم سینه مرغ یا مخلوط سینه و ران مرغ
6-8 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 عدد پیاز کوچک
1 حبه سیر
1 عدد فلفل کاپیا قرمز
7-8 شاخه جعفری
1 قاشق چایخوری نمک سر خالی
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا یا پول بیبر
2 قاشق غذاخوری روغن
مقداری روغن برای سرخ کردن
طرز پخت:
مرغ، پیاز، سیر، فلفل کاپیا، جعفری، ادویه ها و روغن را با غذا ساز میکس کنید و بعد آرد سوخاری را با توجه به غلظت آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید سپس مواد کوبیده را به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید،بعد دست هایتان را روغن بزنید و کباب ها را به سیخ چوبی بکشید،داخل ماهیتابه کمی روغن داغ کرده و دو طرف کباب ها را سرخ کرده (درب تابه را ببندید تا مغز پخت شوند)سپس از ماهیتابه خارج کرده و گرم سرو کنید
🎀#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_شکلاتی بدون فر 👍😊😉
ماد لازم👇👇
بیسکویت ۳۰۰ گرم
۲۰ گرم پودرکاکائو
۳ عدد موز رسیده
پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم
عسل یا شیر عسلی یا شکر (۲ قاشق غذاخوری )
نارنگی کوچک ۵ عدد
طرز تهیه👇👇👇
بیسکوییت را با پودر کاکائو در غذاساز بریزید و آسیاب کنید .
موزهای خیلی رسیده را هم در غذاساز بریزین و پوره کنین.
بیسکوییت های آسیاب شده را با موز له شده ترکیب کنید تا یکدست شود و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. برای خامه یا کرم رولت ، پنیر را با عسل یا شیر عسل و یا شکر در غذاساز بریزید تا یکدست شود.
خمیر بیسکوییتی را از یخچال خارجکنید و بین ۲ ورق کاغذ روغنی به شکل مستطیل با وردنه باز کنید. روی خمیر بیسکوییتی باز شده از کرمپنیری بزنین و نارنگی های پوست کنده را روی کناره خمیر قرار بدید و مثل ویدیو با کمک کاغذ روغنی محکم به شکل رول بپیچید و حداقل یک ربع در یخچال قرار دهید و در صورت تمایل با شکلات آب شده تزیین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
40.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد ماکارونی رنگارنگ😍😋
مواد لازم:
۱ بسته ماکارونی🍝 ۵۰۰ گرمی
هویج خرد شده🥕 ۱ پیمونه( پیمانه من پیاله های تو ویدیو بود)
نخود فرنگی🫛 سه چهارم پیمونه
ذرت🌽 سه چهارم پیمونه
خیار شور نگینی ۱/۵ پیمونه
کالباس🥓 (بهتره کالباس گوشت باشه برای رنگ بهتر) ۱/۵ پیمونه
نصف یک فلفل دلمه سبز نگینی شده🫑
برای سس:
سس مایونز🥣 ۱ پیمونه
پیاز بنفش کوچیک نگینی ریز🧅 ۱ عدد
ادویه هاش پودر سیر🧄 ۱ق.چ ، آویشن🍃 ۱ ق.چ و فلفل قرمز🌶 ( به میزان تندی که میپسندید) ،نمک🧂 ۱ق.م سرپر
آب نصف لیموی تازه🍋
روغن زیتون🫒 ۳ ق.غ سرپر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥪 #لقمه_نون_تست دوسوته راحت و خوشمزه 🥪
فینگرفود کم هزینه فقط با پنج تا مواد 😋
برو سر کوچه اینارو بخر🥣
🍞نون تست
🧀پنیر ورقه ای
🥩ژامبون
🥚تخم مرغ
🥛شیر
♨️خیلی سریع آماده میشه،فقط چندتادنکته داره🤌
1️⃣اول اینکه نون هم دمای محیط باشه
2️⃣دوم حتما رومال شیر تخم مرغ بزن تا ترد تر بشه اما زیاد نزن
3️⃣سوم اینکه دمای دستگاه ۱۸۰ باشه ده دقیقه کافیه حتما چک کن نسوزدمای فر ۱۶۰ یک ربع
4️⃣داخل تابه داغ بدون روغن هم انجام میشه یکم باید بچرخونیش تا یکدست برشته بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنیر خونگی 🧀🧀😍😋
پنير به سه روش ميتونيد تهيه كنيد:
يكي قرص پنير يكي پودر پنير يكي سركه
هفت كيلوشير جوشندم وقتي كه شير جوش إمد نيم. فنجون سركه سفيد ريختم وقتي شير ميبره ودرده درده ميشه بهد با يك وسيله مناسب مثل صافي شيرهاي كه بريده شده رو برميدارم درضمن اگر دوست داشتيد ميتونيد توش زيره يا سياه دونه بريزد سليقه اي . شيرهاي بريده شده روداخل كيسه نخي نظيفي ميريزم داخل سبد گذاشتم سپس جسم سنگيني روي كيسه گذاشتم به مدت نيم ساعت .بعد از اینکه آبش کشیده شد داخل همون اب ۲۴ ساعت بهش استراحت میدم داخل اب پنیربعد از استراحت بعد پنيرها رو برش زدم ومقداري از اب خودش كه داخل قابلمه بود نمك ريختم اب نمك روي پنيرها ريختم ودر ظرف مناسب گذاشتم
اين پنير خوبيش اين كه جوشيده ميشه وتب مالت نميگيرم . واب بدست اومده از پنير براي كسايي خوبه كه اضافه وزن دارن . وبراي ورزشكاران هم خيلي عالي عضله سازي ميكنه 😍
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتخاب اول و آخرت واسه مهمونیا میشه، چون زیاد خرج رو دستت نمیذاره 😍😋
سه لیوان آرد
نمک و شکر و خمیر مایه یک قاشق چایخوری،
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
با هم مخلوط کنین
یک پیمانه آب ولرم اضافه کنین، ورز بدین تا خمیر جمع شه
روشو بپوشونین و یک ساعت استراحت بدین
پف خمیر رو بگیرین و به دوازده قسمت تقسیم و چانه کنین
تابه دو طرفه رو کمی چرب کنین و چانه ها رو داخلش بچینین
درشو ببندین و دوباره یک ساعت استراحت بدین
با ته لیوان وسط خمیر ها رو گود کنین
کمی سس بزنین و با فرچه پخش کنین
مقداری ژامبون
کمی قارچ تفت داده شده
پنیر پیتزا
بریزین
با ترکیب یک عدد زردهی تخم مرغ و مقداری عصاره زعفران، رومال کنین
کنجد بپاشین، کمی هم فلفل دلمه ای خرد شده بریزین
روی شعله پخش کن، با حرارت کم و درِ بسته، نیم ساعت زمان بدین
خمیرِ این پیتزا بافت نرم و عالیای داره،
با طعم معرکهش دل همه رو بدست میاره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک چای خوشمزه با پف باور نکردنییییی😎
بی دردسر واسه مهمونیات کیک خوشمزه و جذاب درست کن😍
🌱مواد لازم
🌹تخم مرغ ۴ عدد
🌹وانیل نصف ق چ
🌹شکر یک پیمانه + یک چهارم پیمانه در کل ۲۵۰ گرم
🌹چای یک رنگ داغ نصف پیمانه
🌹روغن مایع نصف پیمانه
🌹آرد ۲ پیمانه معادل ۲۵۰ گرم
🌹پودر کاکائو یک و نیم ق غ معادل ۲۰ گرم
🌹بیکینگ پودر ۲ ق چ سر صاف
🌹دارچین ۱ ق چ
🌱سس گاناش
🌹خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
🌹شکلات تخته ایی ۱۰۰ گرم
✔زمان پخت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه
✔دمای فر گازی ۱۸۰ درجه
✔دمای توستر ۱۶۰ درجه
✅برای اینکه پف کیکاتون نخوابه بعد از پخت بلافاصله از توی فر خارج نکنید
✅از قالب سایز ۲۱ یا ۲۲ با ارتفاع ده سانت استفاده کنید
✅دوسوم قالبتون مواد کیک باشه
آردو از قبل چند بار الک کنید
✅اگه پودر کاکائو نخواستید بریزید مجموعا کل آردتون ۲۷۰ گرم باشه
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه خوراک راحت و حسابی خوشمزه😍🙂 که هم یه غذای کامل هست و هم می تونید به عنوان پیش غذا استفاده کنید 😊
#توپک_سیب_زمینی_با_مرغ
خداوند مهربان است و مهربان را دوست دارد و مهر خود را براى هر مهر ورزى نهاده است . پیامبر اکرم (ص)
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ عدد
سیب زمینی ۳ عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
قارچ ۵ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و پول بیبر به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
کره ۱ ق غ
آرد سفید ۱.۵ ق غ
شیر ۱.۵ لیوان
پنیر پیتزا به میزان لازم
سیب زمینی رو آبپز کردم و پوستش رو گرفتم . بهش نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و کره اضافه کردم و له و پوره کردم .از نصف استکان شیر هم می تونید استفاده کنید که پوره رو نرم و لطیف و خوشمزه می کنه . از پوره سیب زمینی مقداری برداشتم و توی دست گرد کردم و توپک هایی درست کردم .
پیاز خرد شده رو با مقداری روغن تفت دادم و سیر له شده ریختم . می تونید از پودر سیر هم استفاده کنید . گوشت مرغ رو مکعبی خرد کردم و اضافه کردم و تفت دادم . بهش نمک و زردچوبه و فلفل و اویشن و پول بیبر ریختم . قارچ ها رو ورقه ای خرد کردم و اصافه کردم و تفت دادم . فلفل دلمه ای نگینی شده و رب گوچه هم ریختم و تفت دادم و از حرارت برداشتم . (این ترکیب مواد سلیقه ای هست و از هر نوع سبزیجات دل خواه می تونید استفاده کنید )
#سس_بشامل
: آرد رو روی حرارت کم تفت دادم تا خامیش گرفته بشه ، کره اضافه کردم و کمی تفت دادم .شیر گرم رو کم کم ریختم و مرتبا هم زدم تا به غلطت برسه ، نمک و فلفل هم ریختم و از حرارت برداشتم .
کف طرف دل خواه مواد مرغ و سبزیجات رو ریختم .توپک های سیب زمینی رو با کمی فاصله ازش قرار دادم .از سس بشامل روش ریختم و پنیر پیتزا هم روشون ریختم . در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ الی ۱۸۰ درجه ، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛