eitaa logo
آشپزی خاص
97.1هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.5هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
بورک اسفناج ارد ۵۰۰گرم سرکه ۱قاشق غذاخوری نمک یک قاشق چایخوری اب به میزان لازم روغن زیتون ۲قاشق غذا خوری ارد را در ظرفی بریزید وسط ان را گود کنید سرکه وروغن ونمک را اضافه کنید کم کم اب اضافه کنید تایک خمیر تقریبا سفتی داشته باشید نیم ساعت در طرف دربسته استراحت بدید بعد از این زمان دوبار کمی ورز بدید ودو تا سه ساعت استراحت بدید وبعد چانه کرده البته زیاد بزرگ نگیرید چون باید خیلی نازک پهن کنید هرچونه را توی روغن بزنید وکمی بازکنید این کار انجام بدید تا همه چونه ها تمام بشه وبعد کف سطح را به روغن اغشته کنید ومثل کلیپ خوب پهن کنید به کمک دست مواد میانی من یک دسته اسفناج بخار پز کردم ۲۰۰گرم قارچ تفت داده شده ۲۰۰گ پنیر خامه ای ونمک وفلفل وکمی پنیر پارمزان و پنیر موتزارلا ریختم بعد از خنک شدن روی خمیر باز شده ریختم وبعد لول کردم حلزونی جمع کردم وتوی قالب چرب شده یک ربع اول فر ۳۱۰وبعد حرارت به ۱۸۰رسوندم یک ساعت زمان دادم رمال هم نمیخواد من کمی اب اسپره کردم وبعد کنجد پاشیدم نوش جان سودابه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسپی این نان خوشمزه ✅مواد لازم برای خمیر: آرد ۵۰۰ گرم آب ۵۰۰ گرم میزان آب و آرد باید مساوی باشه . نمک ۱۰ گرم تقریبا یک قاشق مربا خوری میتونید بیشتر هم بزنید. پودر خمیر مایه ۱۰ گرم تا ۱۲ گرم هم میتونید بزنید ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع یا روغن زیتون ❌میتونید مقدار مواد رو نصف یا دوبرابر کنید. برای مواد میانی هر چیزی که خودتون دوست داشته باشید میتونید بزارید مثل مواد سمبوسه یا مایع ماکارانی یا فقط پیاز و فلفل دلمه ایی که البته باید اول خوب سرخ کنید. حتی ترکیب سس پیتزا+ پنیر پیتزا… مواد میانی من: ۱۰۰گرم چرخکرده- یک عدد پیاز متوسط- جعفری ساطوری سه قاشق- سیب زمینی سرخ کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 ژله دوستان عزیز، یه ژله زیبا ولی خیلی راحت تقدیم نگاه زیباتون😍😍😍😍 2 بسته پودر ژله با رنگ و طعم دلخواه رو با 3 لیوان اب جوش بنماری کنین بنماری : ژله رو روی حرارت غیرمستقیم هم بزنین تا ذرات ژلاتین کامل حل بشه برای ژله سفید رنگ: 2 بسته ژله آلوئه ورا رو با 2 لیوان آب جوش بنماری کنین و بعد از اینکه کاملا سرد شد بهش 1 لیوان شیر یا بستنی نرم شده اضافه کنین . قالب رو با روغن مایع چرب کنین و توی ظرفی به صورت کج قرار بدین تا تکون نخوره و همونجوری بمونه . کمی از ژله رنگی رو توی قالب بریزین و بذارین تو یخچال نیمبند بشه لایه بعدی رو کمی ژله سفید بریزین و بذارین نیمبند بشه این مراحل رو تا پر شدن قالب انجام بدین تو مرحله های آخر کم کم شیب قالب رو کم کنین و تو اخرین لایه قالب رو صاف بذارین و ژله سفید رو بریزین بذارین 6 ساعت تو یخچال بمونه بعد اطراف ژله رو به سمت داخل بکشین و ژله رو برگردونین تو ظرفتون به دلخواه تزئین کنین و نوش جان کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 مواد لازم: 😍 تخم مرغ: ۱دونه ، وانیل: نوک‌ق چ شکر دونه ریز یا پودر شکر : ۳ ق غ روغن: ۱ و نیم ق غ، شیر: نصف لیوان، آرد: ۱ لیوان سرخالی ، بکینگ پودر: نصف ق چ این نکته ها رو رعایت کن تا یه پنکیک بی نظیر درست کنی: موقع درست کردن مایه پنکیک تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن دستی خیلی خوب بزن تا روشن و پفکی شه بعد روغن و شیرو اضافه کن و هم بزن و در آخر مخلوط بکینگ پودر و ۶رد رو الک من روش ودر حد یکنواخت شدن هم بزن. تابه بدون خط و خش باشه و رو حرارت خیلی کم باید حسااابی داغ شه. از مایه پنکیک با فاصله بریز و یک اندازه مثلا ۱ ق یا مثل من از این جا سسی ها بردار. بعد از ۳ دقیقه که موند و روش حباب زد برگردون تا طرف دیگه اش هم بپزه و در نهایت با موز و گردو و گاناش سرو کن. میتونی از عسل و کره و مربا هم استفاده کنی عالی میشه. برای گاناش: ۳۰ گرم شکلات تخته ای رو بن ماری کن و با ۲ ق خامه صبحانه مخلوط کن همین😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این حلوای مجلسی رو درست کنید که مطمئنم کوچیک و بزرگ عاشقش می دولیوان شکر دولیوان اب نصف لیوان گلاب با هم مخلوط کنید و بزارید روی حرارت . یک قالب ۱۰۰ گرمی کره و یک لیوان روغن دولیوان ارد رو به صورت مرحله به مرحله به ارد اضافه کنید و خوب هم بزنید مرتب تا رنگ ارد تغیر کنه مخلوط اب و شکر و گلاب رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید در اخر شیره مورد نظر یا ارده رو اضافه و خوب مخلوط کنید بچه ها طعم این حلوا بینظیره جتما یکبار امتحانش کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سان شاین رنگی رنگی و خوشگل علاوه براین که تو این روزای گرم خیلی میچسبه..برای پذیرایی هم خیلی شیک و باکلاسه🙃 ذخیره ش کن که گمش نکنی🤗 مواد لازم ژله ۳ رنگ بستنی میوه پودر ژله رو داخل ظرف بریزید بهش ۱لیوان ابجوش اضافه کنید خوب که حل شد داخل یخچال بذارید و وقتی بست با چنگال حسابی خردش کنید داخل لیوان ۱ ق ژله خرد شده بریزید ۱ اسکوپ بستنی دوباره ژله، بستنی میوه مورد نظر رو به دیوار بچسبونید بازم ژله و لایه اخر هم ۱ اسکوپ بستنی در اخر هم تزیین کنید نوش جانت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌺 ماست غلیظِ ترفند امروز خییلی کاربردیِ،این روزا بخاطر افزایش ق.ی.م.ت خوبه که محصولات لبنی رو خودمون درست کنیم. دغدغه ی اکثرمون تو درست کردن ماست،آب انداختنشه امروز میخوام یه روش بهت یاد بدم که ماستت دیگه آب ننداره هر یک کیلو شیر یک قاشق پر ماست هریک کیلو شیر یک قاشق نشاسته ذرت این ماست خیلی زودتر از ماستایی که تا الان درست میکردیم آماده میشه 🌺دمای شیر موقع اضافه کردن مایه ماست باید به حدی باشه که وقتی انگشتمون رو داخل شیر میگذاریم داغ باشه ولی دستمون رو نسوزونه 🌺اون ۳ ساعتی که ماست داخل آب جوشه باید درش باز باشه،ولی وقتی تو یخچال میگذاریم باید درش رو ببندیم 🌺خیلی بهتره که از شیر محلی(موجود در لبنیاتی ها)استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخمه آفتابگردان تخمه خام رو با آب گرم خیس میکنیم نمک و وکمی آبلیمو میریزیم ومیزاریم به مدت دوازده تا بیست وچهار ساعت(گاه گاهی هم میزنیم) سپس تو آبکش میریزیم تا آبش کاملا بره دوباره نمک وکمی آب لیمو روش میریزیم رو سینی یا پارچه پهن کرده جلو آفتاب میزاریم تا کاملا خشک بشه الانه که هوا سرده من‌روی بخاری خشک کردم عزیزان توجه کنید باید مغز تخمه کاملا خشک وترد بشه وگرنه کپک میزنه بعد از اینکه خشک شدن تو کیسه نخی ریخته وجای خشک ودور از رطوبت میزاریم موقع مصرف مقداری از ان رو دوباره رو حرارت گذاشته(حرارت متوسط)حدود پنج الی ۷ دقیقه بو داده مواظب باشید نسوزه توجه کنید هر وقت مغز تخمه داغ بشه کافیه گاز رو خاموش کنید تخمه بعد از سرد شدن مغزش ترد وخوشمزه میشه تخمه های سوخته مغزش سیاه وتلخ مزه میشه و قابل خوردن نبست آب شورک باید شور باشه کاملا خشک بشه تا کپک نزنه روش دیگه آینه تخمه خام به اندازه مصرف بشورید مقداری آب شور درست کنید وبریزید توش وبا همان آب بزارید رو گاز تا آبش کاملا کشیده بشه وقتی آبش کاملا کشیده شد مدام هم میرنیم تا یکنواخت بو داده بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بامیه عربی مواد لازم: ارد.... یک پیمانه ،یک قاشق غذاخوری سرصاف از آرد رو بردارید و به همون اندازه پودر نشاسته با آرد مخلوط کنید تا بامیه ها حسابی ترد بشن اب......یک پیمانه تخم مرغ.....دو عدد متوسط شربت بار یا عسل رقیق یا شکر.....یک ق غ وانیل....نوک ق چ کره یا روغن جامد......پنجاه گرم اول اب و کره و شربت رو توی یه تابه ی نچسب میریزیم و روی حرارت متوسط میزاریم ، همینکه شروع کرد ب قل ریز زدن مخلوط آرد و نشاسته رو اضافه و با کفگیر مدام همش میزنیم تا خمیر جمع بشه ،حالا حرارت رو کم و به مدت ده دقیقه خمیرو هم بزنید(پهن و جمع کنید) ،بعد بزارید کمی خنک شه سپس تخم مرغها و وانیل رو کمی بزنیدو در دو مرحله به خمیر اضافه کنید، و با دست یا همزن برقی خوب مخلوط کنید( بادست راحتتره) خمیر نباید راحت از قیف بیرون بیاد ،باید حد وسط باشه ،اگر خمیرخیلی سفت شد و از قیف رد نشد یه دونه تخم مرغ رو بزنید و یک ق غ از اون رو با خمیر مخلوط کنید تا کمی نرم شه حالا روغن شناور رو بزارید با حرارت کم کمی گرم بشه( اصلانباید روغن داغ باشه) خمیر رو مطابق فیلم داخل روغن بندازید ،باید حرارت خیلی کم باشه تا خوب مغز پخت و برشته بشه تا در نهایت بامیه های تردی داشته باشین کمی که سرخ شد با قاشق بامیه هارو داخل روغن حرکت بدین تا همه جاش یکدست برشته بشه، زمان میبره، بعد سریع اونهارو داخل شربت گرم بندازید تا شربت خوب به خوردشون بره سپس داخل صافی بریزید. بامیه عربی چون باریک و ترده باید شربتش ولرم یا گرم باشه و بیشتر تو شربت بمونه تا شربت خوب به خوردش بره ماسوره ش هم حتما باید سایز سرش کوچیک باشه تا بامیه باریک بشه و تپل نشه همیشه از قسمت پایین قیف خمیرو به بیرون فشار بدین برای سرخ کردن سری دوم بامیه بذارید روغن از حرارت بیافته بعد به کار ادامه بدین هرچی زمان سرخ شدن بامیه طولانی تر باشه ،بامیه های ترد تری خواهید داشت تخم مرغ زیاد و شربت آبکی باعث نرم شدن بامیه میشه همچنین درب ظرف نگهداریه بامیه باز باشه تا نرم نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#با_رسپی_های_امتحان_شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : هویج ۳ الی ۴ عدد تخم مرغ ۵ عدد روغن یک لیوان ارده به مقدار لازم وانیل نوک قاشق بکینگ پودر نصف ق غ ماست شیرین نصف لیوان آرد قنادی ۲ لیوان دارچین ۲ ق غ شکر یک لیوان (بچه ها توی این دستور حتما حتما میتونین از مغز گردو خورد شده هم استفاده کنین که من نریختم) طرز تهیه : اول از همه سفیده ها و زرده هارو از هم جدا میکنیم ، سفیده هارو با همزن دور تند دو دقیقه میزنیم تا پفکی و پوک بشه و وقتی ظرف رو برمیگردونیم نریزه بیرون ، بعد شکر رو کم کم بهش اضافه و هم میزنیم ، وقتی شکر خوب حل خورد ، زرده هارو یکی یکی اضافه و یکم هم میزنیم بعد روغن و ماست رو اضافه و هم میزنیم ، حالا همزن رو کنار گذاشته و آرد رو در سه مرحله اضافه و با لیسک بصورت دورانی هم زده و بعدش دارچین و وانیل و بکینگ پودر رو اضافه و دورانی هم میزنیم ، هویج هارو رنده کرده و سر آخر اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم. حالا کف قالب مورد نظرمون رو با ارده و روغن چرب میکنیم و موادمون رو میریزیم توش و میزاریم داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه ۳۰ دقیقه. داخل سولاردم هم با دمای ۱۵۵ درجه ۴۵ دقیقه میزاریم بعد با خلال دندون چک میکنیم اگه نپخته بود دوباره ۱۸۰ درجه ۱۵ دقیقه میزاریم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه کیک: تخم مرغ‌ها را با شکر و وانیل به همراه همزن برقی آنقدر بزنید تا یک بافت خمیری شکل کشدار و کرم رنگ به وجود بیاید. حجم تخم مرغ‌ها باید دوبرابر قبل بشود. روغن را اضافه کرده و در حد دو دقیقه هم بزنید. در ظرفی آرد و بیکینگ پودر و پودر دارچین را با هم مخلوط کنید و 2-3 بار الک کنید. آرد الک شده را در سه مرحله آرام به مواد تخم مرغی اضافه کنید. با همزن نزنید. با لیسک یا قاشق به آرامی آن را هم بزنید تا پف کیک نخوابد. هویج‌ را که با رنده متوسط رنده کرده‌اید به مواد کیک اضافه کنید و آرام هم بزنید. قالب 20 سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد را داخل آن بریزید. فر را یک ربع قبل گرم کنید و دمای آن را روی 175 درجه قرار بدهید. این کیک به مدت 45 دقیقه به پخت لازم می‌رسد. یک سیخ چوبی را به وسط کیک فرو کنید و اگر مواد به آن نچسبید یعنی کیک شما حاضر است. کیک هویج در این مرحله آماده خوردن است. اما اگر تمایل دارید کرم پنیری آن را هم آماده کنید تا طعمی متفاوت را تجربه کنید دست شما باز است و کاملا مختار هستید! بگذارید کیک خنک شود و برای درست کردن کرم پنیری آماده شوید! طرز تهیه کرم پنیری: خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. پنیر ماسکار پونه را به ان اضافه کنید و باز هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. کرم شما آماده است. نحوه تزیین با کرم پنیری: وقتی کیک خوب سرد شد از داخل قالب در بیاورید. یک لایه نازک از روی آن را با چاقوی برش کیک یا چاقوی بزرگ معمولی بردارید و کنار بگذارید. بقیه کیک را از ضخامت آن به سه قسمت تقسیم کنید. کمی شیر بمالید و از کرم پنیری روی لایه اول بمالید. لایه دوم کیک را قرار دهید و همین کار را انجام بدهید. لایه آخر را که گذاشتید کل کیک را کرم پنیری بمالید. آن مقدار از کیک را که کنار گذاشته بودید پودر کنید و روی کرم پنیری بریزید. زیبایی خاصی به کیک شما می‌بخشد. کیک را مدتی در یخچال قرار بدهید و بعد آماده سرو است. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چنجه خودمونی🫠🍢🤌😍😋 چه موادی لازم داریم؟!🤔 راسته گوسفندی ۱ کیلو دنبه گوسفند ۱۵۰ گرم پیاز درشت ۱ عدد روغن زیتون ۴-۵ ق غ انجیر خشک ۸ الی ۱۰ عدد فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک 1️⃣ انجیر خشک بذار تو آب ولرم تا خیس بخوره (۳-۴ ساعت) 2️⃣ گوشت هارو به اندازه ۴ سانتی برش بزن، انجیر که نرم شد با روغن زیتون و آب پیاز و فلفل سیاه و فلفل قرمز بریز تو غذاساز و خوب میکس کن یا این کار با هاون انجام بده 3️⃣ مواد بریز روی گوشت ها و ۷۰-۶۰ دقیقه بذار کنار (طولانی تر نباشه این زمان) 4️⃣ گوشت هارو بزن به سیخ و دنبه یادت نره (نمک و فلفل و لیمو هم بپاش روش) 5️⃣ روی ذغال کباب کن با قارچ کبابی و فلفل سبز کبابی بریز رو یه کاسه روش کنجد و کره محلی آب شده بریز و نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
58.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل پیتزا👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
20.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽طرز تهیه کامل ذرت مکزیکی👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسپی این نان خوشمزه ✅مواد لازم برای خمیر: آرد ۵۰۰ گرم آب ۵۰۰ گرم میزان آب و آرد باید مساوی باشه . نمک ۱۰ گرم تقریبا یک قاشق مربا خوری میتونید بیشتر هم بزنید. پودر خمیر مایه ۱۰ گرم تا ۱۲ گرم هم میتونید بزنید ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع یا روغن زیتون ❌میتونید مقدار مواد رو نصف یا دوبرابر کنید. برای مواد میانی هر چیزی که خودتون دوست داشته باشید میتونید بزارید مثل مواد سمبوسه یا مایع ماکارانی یا فقط پیاز و فلفل دلمه ایی که البته باید اول خوب سرخ کنید. حتی ترکیب سس پیتزا+ پنیر پیتزا… مواد میانی من: ۱۰۰گرم چرخکرده- یک عدد پیاز متوسط- جعفری ساطوری سه قاشق- سیب زمینی سرخ کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
63.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حالا بریم سراغ فرنی نشاسته 😉 در مرحله اول نشاسته رو با آب مخلوط میکنیم تا کامل باز بشه و گوله گوله نمونه بعد از اینکه یک دست شد ۴ لیوان شیر رو اضافه میکنیم و بعد هم شکر و زرده تخم مرغ رو اضافه میکنیم . در این مرحله قابلمه رو میذاریم روی حرارت ملایم و دائم هم میزنیم که فرنی ته نگیره. بعد از چند دقیقه که شکر حل شد گلاب رو هم اضافه میکنیم . با صبر و حوصله انقدر هم میزنیم تا غلیط بشه 😉 قبل از اینکه کاملا سفت بشه از روی شعله برمیداریم و به نصفش زعفران دم کشیده و به نصف دیگه اش کاکائو حل شده در آبجوش اضافه میکنیم ☑️ و در ظرف هایی که آماده کردیم میریزیم. بعد از خنک شدن در یخچال میذاریم یک ساعت که بگذره فرنی آماده است 😍 و برای سرو هم تزیینشون میکنیم که میتونه با پودر مغز گردو باشه، شکلات رنده شده و ... نوش جان 💛🤎 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه صبحونه فوری و خوشمزه 👇🏻🤤 مواد لازم= 🥞 تخم‌مرغ ۲ عدد آرد جو همراه با سویق جو یا گندم ۶ ق غ ماست ۲ ق غ نمک/فلفل سیاه/پرک فلفل پاپریکا طرز تهیه صبحونه جذابمون= ☕️ همه مواد رو با هم مخلوط کنین. کف تابه رو کمی‌چرب کنین و مایع رو داخلش بریزین تا یک طرفش پخته بشه. میتونین مثل من از فلفل دلمه و قارچ و ریحون و یکم پنیر پیتزا استفاده کنین یا از شوید تازه و زیتون (مواد روش سلیقه ای هست☺️) بعد برش می گردونین تا طرف دیگه اش هم پخته بشه👌 بچه ها خیلی راحت و خوشمزه اس و بافتش تقریبا مثل نون میمونه🥞🥯 ولی با نون تست هم ترکیب جالبی میشه😎 نوش جان ❤️ 🥪🍳 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ جوجه کره‌پز با سس زرشک عطر و طعمش محشره (برای ۴ نفر اندازه هارو نوشتم خودم تو فیلم کمتر درست کردم)👇🏻 ران مرغ ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ گرمی ۶ عدد آب و نمک به نسبت ۱۰ به ۱ کره محلی ۱۲۰ گرم سیر ۶ حبه زرشک ۱۵۰ گرم روغن زیتون ۳ ق غ شکر ۱ ق غ سرکه سیب ۱ ق غ آب نصف لیوان برنج ایرانی ۴ پیمانه ‌ نکات ۱-کره محلی خیلی بهتره . از ۱۲۰ گرم کره ۴۰ گرم باقی میمونه مابقی تبخیر میشه و بخش کمی جذب میشه ۲- ران مرغ بخاطر چرب بودن برای این سبک پخت گزینه مناسب تری هست ۳-زمان و حرارت رو خودتون طوری تنظیم کنید که کره و مرغ نسوزه و حسابی مغز پخت بشه طرز تهیه: برای درست کردن سسش زرشک رو به همراه روغن داخل تابه تفت بدین و بعد بهش سرکه و شکر رو اضافه کنین چند دقیقه که تفت خورد داخل بلندر یا مخلوط کن بریزین و کامل میکس کنین تا یک سس زرشک یکدست به دست بیاد. برای درست کردن جوجه بهتره که از رون های کوچیک ۸۰۰ تا ۱ کیلوگرمی استفاده کنین چون خیلی راحت‌تر و سریعتر پخته میشن رون های مرغ رو داخل کره و سیر روی تابه بزارین و اجازه بدین با حرارت ملایم هر طرفش ۱ ساعت بپزه و سرخ بشه تا مرغ شما مغز پخت و اماده بشه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
20.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ یه غذای ساده،کرانچی،گیاهی و خیلی خوشمزه تو ایران بیشتر درجنوب کشور و در کشورهای دیگه تو هند،پاکستان،افغانستان با یکم تغییر طبخ میشه😍 . (پکوره) مواد لازم: پیاز قرمز ۱ عدد پیاز سفید ۱ عدد کدو سبز ۱ عدد متوسط با پوست فلفل دلمه قرمز و سبز ۱/۴ یک فلفل هویج ۱ عدد کوچک کلم برگ سفید مقدار کمی نمک،فلفل،پاپریکا،زردچوبه،زیره پودر مخمر یا بکینگ پودر تخم مرغ ۱ عدد آرد نخودچی ۱/۵ ق غ آرد سفید تقریبا ۵-۶ ق غ آب مقداری . طرز تهیه: تمام سبزیجات رو به خوبی بشورین و نازک و خلالی برش بزنین، داخل ظرفی تمام سبزیجات خرد شده رو به همراه تخم مرغ، بکینگ پودر ،آرد نخودچی ، آرد سفید ، آب و ادویه و نمک مخلوط کنین و خوب ورز بدین تا حالت چسبنده و خمیری پیدا کنن😁 حالا با قاشق از مواد بردارین و داخل روغن داغ بریزین تا کامل سرخ بشن🤤پاکوره ترد و خوشمزه شما آماده اس، نوش جونتون☺️♥️✨ میتونین در کنارش این سس جذاب رو هم درست کنین🤤👇🏻 ماست+خیلی کم مایونز+خیار+سبزی معطر+نمک و فلفل+سرکه ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه پیتزا رست بیف به ۲ روش که دقیقا مثل بیرونی ها میشه🤤👇🏻 . . یکی از آسون ترین و مقوی ترین و خفن ترین پیتزا هاست که تو این پست هم با فر هم بدون فر رو‌یاد میگیرین😎 . . خب بریم سراغ طرز تهیه اش🍕👇🏻 گوشت مغز ران گوساله نیم کیلو سیر ۴ حبه پیاز ۱ عدد نمک ۱ ق غ فلفل سیاه ۱ ق غ برگ بو ۲ عدد رزماری ۱۰ گرم پنیر پیتزا خونگی سس پاستا خمیر پیتزا 👇🏻 ۵۰۰ گرم آرد سفید ۱ ق چ نمک ۲ ق غ خمیر مایه فوری ۱ عدد تخم مرغ ۱ لیوان آب ولرم به مدت نیم ساعت در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد♥️ . . تا حالا پیتزا رست بیف رو توخونه درست کرده بودین بچه ها ؟😃😁 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ با سه قلم مواد خودت تو خونه شیرین عسل درست کن خیلی خوشمزه و نوستالژیه چیا لازم داریم 👇🏻 پودر ژله ۱ بسته بیسکوییت ساقه طلایی ۲بسته شکر ۲ ق غ آب جوش نصف لیوان شکلات تخته ای ۱۰۰گرم ژله رو با شکر و آب جوش با دور تند همزن ۵تا ۱۰دقیقه هم بزنید تا فرم بگیره روی بیسکوییت ها بزارید و بزارید نیم ساعت داخل یخچال و بعد داخل شکلات تخته ای که بن ماریش کردید بزنید و بزارید یک ساعت داخل یخچال ‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
31.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌‌ آموزش امروز یک ساندویچ دونر کباب ترکی فوق العاده خوشمزه و متفاوته با ۲ مدل سس جذاب بریم زودتر یادش بگیریم😍 . (کباب_ترکی) مواد لازم: گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم پیاز ۲ عدد ماست سفت ۱ قاشق غذاخوری فلفل دلمه ۱ عدد نمک،فلفل،پاپریکا،آویشن،پودرسیر،ادویه گوشت گوجه قارچ نان بربری فانتزی کاهو کلم قرمز و سفید مایونز خیارشور طرز تهیه: گوشت چرخکرده رو با پیاز رنده شده و ادویه های داخل دستور به همراه ماست(باعث بافت بهتر در گوشت میشه) مخلوط کنین و ورز بدین و مثل فیلم سلفون پیچش کنین و به مدت ۲ تا ۳ ساعت بزارین داخل فریزر تا سفت بشه. تو این فاصله پیاز رو نواری برش بدین و سرخ کنین و به ترتیب فلفل دلمه نواری + قارچ + گوجه پوست گرفته شده رو اضافه کنین و بزارین سبزیجات پخته بشن. برای درست کردن سس ساندویچ: خیارشور+سس مایونز+هویج رنده شده و نمک و فلفل و لیموترش تازه رو باهم مخلوط کنین. رول گوشت رو از فریزر در بیارین و همونطور یخی برش های نازک بزنین و تو روغن دوطرفش رو سرخ کنین و همراه با ۲ مدل سس داخل نون بزارین و میل کنین🤤میتونین از نان باگت هم استفاده کنین🥰نوش جونتون♥️ ‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پلو بحريني مواد لازم براي چهارنفر برنج : 3 پيمانه فيله مرغ : 8 عدد پياز متوسط : 4 عدد گردو و خلال بادام : يک ليوان کشمش پلويي : نصف ليوان پودر ليمو عماني : قاشق غذاخوري ليمو عماني درسته : 2 عدد ادويه ي پلويي : به ميزان لازم دارچين و زردچوبه : به ميزان لازم نمک و فلفل : به ميزان لازم زعفران دمكرده سه قاشق غذاخوري . طرز تهيه ابتدا برنج را شسته و کمي نمک مي زنيم و مدت دو ساعت قبل از پخت خيس مي کنيم. سپس پيازها را تفت داده كمي زردچوبه زده وتكه هاي مرغ ها را اضافه كرده و تفت دهيد و همراه دوعدد ليموعماني ( پودرليمو ) و نمك و فلفل مي گذاريم بپزند. آب مرغ بايد زياد باشد، زيرا براي دم کردن برنج از آب مرغ استفاده مي شود. مواد روي برنج پيازها را پوست کنده و خلال و سرخ مي کنيم تا کاملا طلايي شوند. كشمش ، گردو خردشده ، خلال بادام را كمي تفت داده و نمك و فلفل سياه و پودر ليمو عماني و سه قاشق زعفران دمكرده اضافه ميكنيم و براي تزيين پلو استفاده مي کنيم. بعد از پخت مرغ ها، آب آن را جدا کرده و در قابلمه ي پيازها مي ريزيم تا بجوشد. نمک برنج را شسته و در قابلمه ي آب مرغ مي ريزيم و مي گذاريم با حرارت نسبتا متوسط بجوشد تا آب آن تمام شود. سپس قبل از اين که برنج را دم کنيم، مقداري ادويه ي پلويي و دارچين روي آن مي پاشيم و پلو را دم مي کنيم. کشمش، گردو و خلال بادام را با نيمي از پيازهاي سرخ شده تفت مي دهيم و پودر ليمو عماني روي آن مي پاشيم. بعد از دم کشيدن پلو، با کفگير پلو را مخلوط مي کنيم تا ادويه و دارچين با پلو مخلوط شوند. سپس کمي به برنج روغن زده و در ديس مي کشيم. بنابه سليقه خودتون روي برنج را با گوشت و مخلفات تزيين كنيد.👌🏻😋 نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪🐚 🍪🐚 مواد لازم👇 ۲۵۰ گرم کره نرم (هم دمای محیط) (جایگزین مارگارین) ۱ لیوان پودر قند ۱ ق چ وانیل شکری با نوک ق چ وانیل ایرانی ۱ عدد تخم مرغ ۱/۵ ق چ (۵ گرم) بکینگ پودر (من ۲/۵ ق چ استفاده کردم) نیم کیلو آرد طرز تهیه👇 همه مواد به غیر از بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و ورز دهید سپس بکینگ پودر و آرد را الک کرده و به مواد اضافه کنید و ورز دهید (میزان آرد نسبت به نوع آرد و لیوانی که استفاده میکنید کم و زیاد میشود) از خمیر بدست آمده به بزرگی گردو‌ جدا کنید و میتوانید مانند فیلم برای قالب از سری آبمیوه گیری استفاده کنید و‌ به خمیر شکل صدف دهید و خمیر ها را داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید و تا موقعی که فقط کمی تغییر رنگ دهد بپزید سپس مابین ۲ تا از قرابیه ها خامه و یا شکلات قرار دهید و اطرافش را با پودر پسته تزیین کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخمه آفتابگردان تخمه خام رو با آب گرم خیس میکنیم نمک و وکمی آبلیمو میریزیم ومیزاریم به مدت دوازده تا بیست وچهار ساعت(گاه گاهی هم میزنیم) سپس تو آبکش میریزیم تا آبش کاملا بره دوباره نمک وکمی آب لیمو روش میریزیم رو سینی یا پارچه پهن کرده جلو آفتاب میزاریم تا کاملا خشک بشه الانه که هوا سرده من‌روی بخاری خشک کردم عزیزان توجه کنید باید مغز تخمه کاملا خشک وترد بشه وگرنه کپک میزنه بعد از اینکه خشک شدن تو کیسه نخی ریخته وجای خشک ودور از رطوبت میزاریم موقع مصرف مقداری از ان رو دوباره رو حرارت گذاشته(حرارت متوسط)حدود پنج الی ۷ دقیقه بو داده مواظب باشید نسوزه توجه کنید هر وقت مغز تخمه داغ بشه کافیه گاز رو خاموش کنید تخمه بعد از سرد شدن مغزش ترد وخوشمزه میشه تخمه های سوخته مغزش سیاه وتلخ مزه میشه و قابل خوردن نبست آب شورک باید شور باشه کاملا خشک بشه تا کپک نزنه روش دیگه آینه تخمه خام به اندازه مصرف بشورید مقداری آب شور درست کنید وبریزید توش وبا همان آب بزارید رو گاز تا آبش کاملا کشیده بشه وقتی آبش کاملا کشیده شد مدام هم میرنیم تا یکنواخت بو داده بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه اناری . برای ۲ تا ۳ نفر سینه مرغ ۱ عدد رب انار ملس ۲ ق غ (به میزان دلخواه) زعفران به میزان لازم گردو سابیده به میزان لازم پودر سیر به میزان لازم روغن زیتون به میزان لازم نمک به میزان لازم برای سس : ۱/۲ ق غ رب گوجه ، ۱ ق غ رب انار ملس ، ۱ ق غ پیاز سرخ شده ، زعفران ، دارچین ، پودر پاپریکا . سینه مرغ رو مکعبی خرد کردم و همراه با رب انار و زعفران و روغن زیتون و گردو و پودر سیر و نمک با هم مخلوط کردم و در طرف رو قرار دادم و توی یخچال بهتره یه شب تا صبح یا ۳ تا ۴ ساعتی بمونه . بعد سیخ چوبی ها رو شستم . می تونید از سیخ فلزی هم استفاده کنید و بعد جوجه ها رو به سیخ کشیدم . داخل تابه یه کم آب و روغن ریختم و سیخ ها رو قرار دادم . در تابه رو هم گداشتم تا بپزه . برای سس : یه کم روغن ریختم و رب گوجه رو یه کم تفت دادم و بعد رب انار و پیاز سرخ شده و زعفران و دارچین و پاپریکا و یه کم آب ریختم . وقتی جوجه ها پختن مقداری از این سس رو جوجه ها ریختم و یا می تونید توی یه طرف جدا کنار غذاتون بزارید و موقع سرو استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛