فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهی 🕊🌸
کبوتر زندگیتون 🕊🌸
تو این روز سرد زمستونی
براتون خبرهای خوش بياره🕊🌸
ســـــــ🌸ــــــلام
🌸جمعه قشنگتون بخیر🌸
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
سلام دوستای خوبم روزتون بخیر❤️
خیلی از دوستان همیشه میگفتن چرا یه کیک ساده توی کانال نیست یا اینکه همیشه تو رسپی ها بود ولی خوب گشتن براشون سخت بود برای این این پست اختصاص داده شده به #کیک_وانیلی_ساده و پایه کیک
من همیشه از همین پایه کیک استفاده میکنم و بنا بر نوع کیک و استفاده تغییرات لازمش رو میدم منظور از شکلاتی بودن یا طعم دار مثل پرتقالی و.... و تزیین متفاوت
امیدوارم براتون مفید باشه ❤️
.
#کیک_پایه وانیلی سایز این قالب توی عکس بیست سانتی هست
سه عدد تخم مرغ
یک پیمانه شکر
آرد دو پیمانه
روغن نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
وانیل یک چهارم ق چ
بکینگ پودر دو ق م
آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک میکنم
فر رو روی صدو هشتاد درجه روشن میکنم
تخم مرغ +وانیل+ شکر رو با همزن میزنم تا حجیم و کشدار بشه بعد بهش روغن و شیر رو اضافه میکنم و چند ثانیه میزنم تا یکدست بشه در اخر آرد رو اضافه میکنم و با همون پره ی همزن هم میزنم تا خوب مخلوط بشه و در اخر میریزم توی قالب و میزارم تو فر
همیشه دوسوم از قالبتون رو مواد پرکنید .
🔴نکات
1)این کیک سبک رسپی رو من همیشه تو قالب های میان تهی معمولا درست میکنم چون حالت عصرونه ای میشه و راحت هم برش میشه و توی این قالب ها کیک های اسفنجی رو میپزم ولی برای نشون دادن به شما مخصوصا پفش آپ این قالب پختم پس سلیقه ای هست هر طور دوست دارید بپزید
۲)همونطور که گفتم میتونید طبق همین دستور به هر مدل در بیارید
پودر کاکائو بزنید (از آرد اصلی کم میشه) ،هر نوع آبمیوه ای بزنید، حتی نسکافه ، گلاب زعفرون ،رنده ی هویج ، سیب، و........ هر چیززززی میشه
۳)میتونید این کیک رو هم تابه ای درست کنید هم بدون فر که با بخار آب چه بدون اون خودمم چند بار به سبک های مختلف درست کردم حتی تابه ای که توی پیج هست
۴)یه نکته ی دیگه بگم بافت کیک که مشخصه نه خیلی پوک و پودری هست نه خشک ولی بعضی از دوستان دوست دارن کیک خیلی نرم باشه که این دسته دوستان مجازن مایعات رو یک پیمانه بریزند
۵)سوال خیلی از دوستان تو کامنت این بود ما اگه کیک حجیم بپزیم با این ارتفاع توش خام میمونه و...
دوستان دستور که استاندار باشه و دما، هیچوقت خمیر نمیشه ولی کیک های با ارتفاع زیاد مسلما احتیاج به زمان پخت بیشتری نسبت به بقیه دارن
قالب های میان تهی زمان پختشون کمترازقالب های این مدلی هست
۶) میتونید از قالب بزرگتری استفاده کنید و قطرش هم کمتر بشه
۷) این کیک مخصوص خامه کشی نیست چون سنگین میشه
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#بادمجان_قالبی
طرزتهیه
ابتدا هفت هشت تابادمجون قلمی وشسته وبرشهای طولی میدیم بستگی به قطرش داره(سه تاپنج برش)باپوست هم باشه که زیباتره ونمک زده وسرخ میکنیم
دوتاپیاز وریزکرده وتفت داده وبادویست گرم گوشت چرخکرده ونمک وفلفل وزعفرون ورب سرخ کنید
چنتا قارچ هم داشتم که برش زدم وروی حرارت ابش کشیده شد باکمی کره تفت دادم
برنج هم من بصورت کته ای گذاشتم روی حرارت ابش که کشیده شد وگذاشتم کنار(اگه پلویی هم بودبزارید دوسه قل بیشتر ازمرحله ابکشی باشه)
حالا داخل ظرف موردنظرتون ابتدابادمجونهارو میچینیم طوری که اولی که گذاشتم دومی کمی روی اولی قرارمیگیره وسومی روی دومی و...
توجه کنید که بادمجونها ازدوطرف بیرون بزنه تاموادداخلش قراربگیره وروی مواد وبپوشونه
حالا برنج میریزیم وباپشت قاشق منسجم میکنیم وسپس قارچ وموادگوشتی واخرهم برنج ومیریزیم وولبه بادمجونهاوبرمیگردونیم روی مواد واگرخالی بود بابادمجون پرمیکنیم وروی قالب فویل کشیده وداخل فرکه گرم شده دردمای ۱۷۰درجه سانتیگراد طبقه وسط وحرارت ازپایین به مدت۴۰تا۴۵دقیقه قرارمیدهیم(پنج دقیقه اخر حرارت فر ازبالا وپایین باشه بهتره)
سپس ازفردراورده چندقیقه صبرکنید وبعد ظرفتون روی قالب گذاشته وبرگردونید.
خیلی راحت ازقالب جدامیشه
نکته.قالب نیازبه چرب کردن نداره چون بادمجونها چرب هستند
نکته.میتونید بجای گوشت چرخکرده ازمرغ استفاده کنید یاهرچیزدیگه ای که دوست دارید
نکته.درجه فر راخودتون میتونید انتخاب کنید چون فرهامتفاوتند(فرمن برقیه)
امیدوارم تونسته باشم کامل توضیح بدم
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کوکوی هویج و کدو 😍😊
مواد لازم :
هویج دو عدد متوسط
کدوی پنج عدد متوسط
فلفل دلمه ای قرمز نصف یک عدد
تخم مرغ یک عدد
آرد سه قاشق غذا خوری
رب یک قاشق چایخوری
پنیر چدار ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل یک قاشق .
در ابتدا کدوها رو با رنده ی درشت رنده کنید و به آنها کمی نمک اضافه کنید و بعد از ده دقیقه در دستانتون فشار بدید تا کمی از آب اضافی آن خارج بشه ( دقت کنید لازم نیست تمام آب کدو ها خارج و بی آب شود )، سپس هویج های رنده شده را به مواد اضافه کنید . آرد ، تخم مرغ و فلفل رو به موادتون اضافه کنید (البته اگر می خواید کوکو هاتون خوش عطرتر بشه می تونید نصف قاشق سیر یا نصف فنجان پیازچه هم به موادتون اضافه کنید ) در انتها کمی از مواد رو در داخل تابه ای که روغن آن گرم شده بریزید کمی که مواد خودشون رو گرفت کمی پنیر چدار بر روی مواد قرار داده و مجددا کمی مایع کوکو اضافه کنید و زمانی که یک طرف کوکوها کاملا طلایی شد ، سمت دیگد آن را در روغن سرخ کنید و نوش جان کنید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکوی_هویج_کدو
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#رشته_پلو 🍛
رشته پلو رو به دو روش میشه درست کرد:
یکی اینکه زمانی که میخواین برنج رو آبکش کنین 2دقیقه قبلش رشته ها رو ریز کرده و داخل همون برنج میریزیم و آبکش میکنیم(که من اینکار رو کردم)
و یکی هم اینکه میتونید رشته ها رو خرد کرده و داخل روغن یا کرده مقداری تفت بدین و بعد از آبکش کردن برنج لابه لاش ریخته و دم بزارید.
من برا 3پیمونه برنج 150گرم رشته پلویی ریختم.برای قلقلی ها هم یدونه پیاز بزرگ رنده کرده و آبشو جدا کنید،200گرم گوشت چرخکرده و 1قاشق چایخوری رب گوجه+نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و کاری و پودر سیر+1قاشق غذاخوری سرخالی آرد نخودچی رو با هم خوب ورز داده و قل قلی های کوچکی درست کرده و یک ساعت داخل یخچال گذاشته و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید(موقع سرخ کردن دسته ماهیتابه را چندبار بچرخونید تا قل قلی ها یکدست سرخ بشن).
پیاز داغ فراوون و کشمش هم فراموش نشه که از ملزومات یک رشته پلو خوشمزه هستش
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#خوراک_زبان
که فکر کنم هر دوسه سال یه بار تکرار نمیشه ولی مزه اش تا مدتها زیر زبون آدم می مونه
طرز تهیه:زبان گوساله رو شسته وچربی های اضافه اون رو بگیرین ودر ظرفی بزرگ اب رو جوش بیارین زبون رو در ابجوش بزارین وچند جوش بدین بعددر ابکش ریخته وبا ابسرد بشورین دوباره در ظرف برگردانده ودوتا پیاز ودو تا هویج وسه حبه سیر رو درشت خرد کرده همراه با چند تا برگ بو واب زیاد روی زبون بریزین وقتی جوش امد زیرشو کم کنین وبزارین چهار پنج ساعت حسابی بپزه دراواخر پخت نمک اضافه کنین اب باقیمانده باید کم باشد حال ارام زبان را خارج کرده وپوست روی اون رو بدون له کردن بگیرین وبه تکه های دلخواه برش بدین ودر مقداری کره سرخ کنین برای سس هم بیست گرم کره ویه قاشق روغن مایع رو گرم کنین یه حبه سیر له شده رو درش تفت بدین دو سه قاشق ارد اضافه وتفت بدین بعد چند دقیقه اب گوشت کمی که باقیمونده بود رو هم اضافه وهم بزنین تا گلوله نشه وبزارین کمی بجوشه وبه غلظت دلخواهتون برسه این سس رو روی زبون داده وسرو کنین
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#مانتى_سيب_زميني
سه عدد سيب زميني پخته رو بعد از خنك شدن رنده ريز كردم و همراه پنج قاشق كره آب شده و نمك و كمي زعفران مخلوط كردم،
داخل قالب چرب شده ريختم و و فشار دادم تا شكل قالب رو بخودش بگيره ،از قالب خارج كردم و داخلش مايه گوشتى ريختم ،براي مايه گوشتي پياز رو تو تابه تفت دادم تا طلايي بشه و بعد گوشت چرخ كرده اضافه كردم و بعد از اينكه آبش كشيده شد ،كمي رب و نمك و فلفل و زرد چوبه و فلفل دلمه اي نگيني اضافه كردم
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_هویج_وگردو
رسپی👇
دو پیمانه آرد سفید رو سه بار الک می کنیم و با یک و نیم ق چ بکینگ پودر و نصف ق چ جوش شیرین و نصف ق چ نمک و دو ق چ پودر دارچین مخلوط کرده و کنار می ذاریم .
چهار عدد تخم مرغ رو به همراه یک پیمانه شکر قهوه ای و نصف پیمانه شکر سفید و یک دوم ق چ وانیل با دور تند همزن چند دقیقه خوووووووب می زنیم تا کاملا روشن بشه سپس یک پیمانه سرخالی(به اندازه یک بند انگشت خالی باشه)روغن مایع اضافه می کنیم و بعد سه چهارم پیمانه ،شیر اضافه کرده و بعد یک پیمانه گردو خورد شده (گردو رو تو غذا ساز چند پالس بزنید به طوریکه تکه های ریز گردو زیر دندون بیاد) و دو پیمانه هویج رنده شده با رنده ریز، اضافه کرده و در آخر هم آرد رو اضافه می کنیم و با دور کند همزن فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم سپس مواد رو توی دو تا قالب بیست و سه سانت و یا یک قالب مستطیل بیست و پنج در سی و پنج ریخته و به مدت تقریبا پنجاه دقیقه در فری که از یک ربع قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه قرار می دیم.
من بعد از خنک شدن کیک، با خامه پنیری(کریمچیز)کیک رو خامه کشی و با گردو تزیین کردم .اون برگهای نارنجی روی کیک هم شکلات میوه ای هست که ذوب کردم و یکی دو قطره رنگ نارنجی اضافه کردم و با قاشق چایخوری توی قالب سیلیکونی ریختم و چند دقیقه تو یخچال قرار دادم.
کریمچیز ترکیب مساوی پنیر ماسکارپونه و خامه فرم گرفته ست به اینصورت که یک بسته پنیر ماسکارپونه رو با سه ق شکر سه چهار دقیقه با همزن می زنیم سپس دویست گرم خامه قنادی نیمه آماده رو در حالت نیمه منجمد با دور تند همزن حدود هشت تا دقیقه میزنیم تا فرم بگیره بعد هر دو تا رو با هم مخلوط می کنیم..
پ.ن.این کیک بافت بسیار مرطوب و نرمی داره و به تنهایی و بدون خامه هم خوشمزه و قابل سرو هست.
پ.ن۲.می تونید به جای یکپیمانه گردو نصف پیمانه گردو بریزید.
پ.ن۳.بر اساس تجربه شخصی خودم کیک هویج رو توی دو قالب و یا توی قالب بزرگ بریزید بافت بهتری پیدا می کنه.
پ.ن۴.یکپیمانه معادل یک لیوان دسته دار فرانسویه
پ.ن۵.شکر قهوه ای سالمتر و بی ضررتر از شکر سفیده و از لوازم قنادی فروشی ها می تونید تهیه کنید اگه در دسترس نداشتید شکر سفید رو به مقدار سه چهارم پیمانه جایگزین کنید( یعنی کلا یک و یک چهارم پیمانه، شکر سفید استفاده کنید)
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#چیز_کیک_فول_شکلاتی
دوپاكت بيسكوييت پتي بور كاكائویی
١٠٠گرم كره ذوب كرده روي بخار كتری
بيسكويت هارو بادستگاه يا درپلاستيك بريزيد باوردنه بكوبيد وخردكنيد كامل پودربشه كره رو اضافه ميكنيد وخوب مخلوط ميكنيد تا منسجم بشه
قالب ميتونه هرچيزي باشه من رينگ ٢٢سانتي استفاده كردم كفش كاغذروغني گذاشتم ازبغل چسب زدم تكون نخوره يه لايه هم سلفون كشيدم زيرش روي سيني گذاشتم اگر قالب كمربندي داريداونم ميشه يا داخل ظرفي پلاستيك بندازيد مواد بسكویتی رو داخل قالب بريزيد وخوب باقاشق پرس كنيد بزاريد فريزر به مدت ١٥دقيقه
خوب حالا لايه وسط:
اول٢٠٠گرم خامه قنادي رو فرم بديد كنار بزاريد در يخچال
٢٣٠گرم شكلات تلخ رو بن ماري كنيد يعني روي بخار كتري بزاريد بزاريد كنار ازداغی كامل بيافته
٣٥٠گرم پنيرخامه اي يا يك بسته پنير خامه اي آنا رو با يك ليوان پودرقند باهمزن دودقيقه ميزنيد
من كمي اسانس تافي اضافه كردم شماميتونيد وانيل يا هراسانسي دوستداريد بريزيد
خامه فرم گرفته رو اضافه كرده ويك دقيقه ديگه هم بزنيد
حالا قسمت حساسش كه يه خورده دقت ميخواد اين مواد نبايد سرد باشن بادستتون امتحان كنيد تا سرد نباشه چون وقتي شكلات اضافه كرديد بسته ميشه شكلات وتيكه تيكه ميشه داخل مواد بايد دماي هردو تقريبا يكسان باشه شكلات سردنباشه
حالا اروم شكلات رو اضافه ميكنيم وهمزن هم روشنه يه دقيقه ميزنيم يك پياله متوسط شكلات چيپسي بريزيد وهم بزنيد قالب رو ازفريزر درمياريم واين مواد رو ميريزيم روش صاف ميكنيم ميزاريم يخچال يك ساعت
حالا لايه سوم گاناش خوشمزه ونرم
١٠٠گرم خامه صبحانه يا نصف پاكت صورتيا رو ميريزيم داخل شيرجوش يك دقيقه حرارت ببينه وداغ بشه
١٥٠گرم شكلات تلخ رو خردكنيد تيكه هاش كوچيك باشن خامه رو ازروي حرارت برداريد
شكلات رو اضافه كنيد سريع هم بزنيم تا شكلات اب بشه بايداين مواد ازداغي بيافته بعد روي مواد قبلي ميريزيم روشو صاف ميكنيم دوباره ميره يخچال تا ٦ساعت يا يه شب
موقع سرو هم براحتي من چسبارو جدا كردم وليزدادم روي ظرف سرو
تزيينم سليقه اي موقع برش بزاريد پنج دقيقه بيرون بمونه كره نرم بشه بعد برش بزنيد براحتي براي اينكه برشا تميز بشه چاقو رو يك بار حركت بديد ودوباره تميزكنيد
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#حلوای_لبو
مواد لازم
لبو پخته و خرد شده یک ونیم لیوان
ارد ۲ لیوان
شکر ۲ لیوان
اب لبو یا اب یک و یک چهارم لیوان
گلاب نصف لیوان پودر هل یک ق چ
کره ۵۰ گرم
روغن مایع دوسوم لیوان
طرز تهیه
۴ الی ۵ عدد لبوی قرمز رابشویید با مقدار کافی اب روی حرارت ملایم حدود ۳ ساعت بپزید
یک ونیم لیوان لبوی پخته و خرد شده را با یک لیوان از شکر دستور در غذاساز یا مخلوط کن پوره کنید
پوره لبو و اب یا اب لبو ویک لیوان شکر باقیمانده را روی حرارت قرادهید تا شکر حلشود اصلا این مایه رانجوشانید فقط داغ شود وشکر حل شود بعد از حل شدن شکر شعله را خاموش کنید و گلاب و هل را اضافه کنید و کنار بگذارید
ارد را روی حرارت متوسط به پایین حدود یک ربع تفت دهید تا بوی خامی ارد ازبین برود ولی رنگ ارد تغییر نکند ارد را ازروی حرارت برداشته الک کنید و دوباره به تابه برگردانید و کره و روغن مایع را اضافه کنید
تابه را از روی حرارت بردارید و شیره را درسه مرحله و کم کم به ارد اضافه کنید بعد از یکدست کردن روی شعله ی ملایم قرار دهید ومدام هم بزنید تا حلوا جمع شود از روی حرارت بردارید و اجازه دهید حلوا از حرارت بیفتد و بعد به دلخواه تزیین کنید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#مرغ_چوبی
سینه مرغ......1عدد
پیاز داغ.....2 قاشق
زردچوبه وفلفل و آویشن و عصاره مرغ
گشنیز و جعفری......3 قاشق
تخم مرغ......2 عدد
پنیر چدار......نصفه پیمانه
سیر......1 حبه
کره......2 قاشق حدودا 20 گرم
مواد لازم برای سس پنیری:
پنیر خامه ای......200 گرم
سس کچاپ.....3 قاشق
سس فلفل تند.....1 قاشق
رشته کادایف......به مقدار لازم
چوب بستنی
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ رابا پیاز و یک حبه سیر بپزید.یا می تونید سینه مرغ رو مکعب ریز کنید بزارید با حرارت ملایم با در بسته بپزه.بعد بزارید خنک بشه.داخل خرد کن بریزد.بهش پیاز داغ و گشنیز و جعفری و سیر ادویه ها پنیر چدار اضافه کنید.بزارید چند پالس بزنه تا خوب مخلوط بشه.در آخر کره رو اضافه کنید.یه کیسه فریز پهن کنید.از مواد دو قاشق بردارید.روی مواد یه کیسه دیگه بزارید با دست کامل حالت بدید.بهتره ضخامت مواد خیلی قطور نباشه.یه چوب بستنی را داخلش بزارید.حدود 2 ساعت داخل فریزر قرار بدید.
نکته: از نمک استفاده نکنید هم عصاره مرغ شور هست و هم پنیر.
رشته کادایف کامل خرد کنید.حدود 30 ثانیه در روغن تفت بدید تا تغییر رنگ بده.دقت کنید کادایف سریع میسوزه.پس ازش غافل نشید.
پنیر و سس کچاپ و سس تند مخلوط کنید.بزارید کنار.
بعد دو عدد تخم مرغ با چنگال می زنیم.مرغ های چوبی رو داخل تخم مرغ می زنیم.سپس در روغن سرخ می کنیم.بزارید روی حوله روغن اضافش گرفته بشه.بعد از خنک شدن از سس پنیری روی مرغهای چوبی می زنیم.سپس روش هم از رشته ها می ریزیم.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شامي_پوك(شامي بابلي) از اون دسته خوراكاي نوستالژيه 😍
خيلي از شهرها درست مي كنن ، با مدلاي مختلف وبا روش ها و متدهاي گوناكون👍
ولي همه ي شامي ها در يه چيز مشترك هستن و اون طعم و مزه ي بي نظيرشونه
موادلازم:
گوشت 250 گرم
لپه نصف ليوان لیوان
پیاز ١عدد
سیب زمینی ٢عدد
تخممرغ ٣عدد
گردو نصف لیوان
جعفری ، گشنیز ، شنبلیله ، تره خرد شده هر کدام مقداري
نعنا خشك يه قاشق غذا خوري
سير تازه ٣حبه
طرز تهیه : ابتدا گوشت ، پیاز ، کمی دارچین و زردچوبه و 4 لیوان آب را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا گوشت بپزد و آب آن تمام شود. لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید، سپس لپه را جداگانه بپزید. سیب زمینی ها را نیز بپزید و پوست سیب زمینی ، گوشت ، لپه ، گردو ، سیر و تمام سبزی ها را باهم چرخ کنید و به آن نمک و فلفل بزنید. تخممرغ ها را به مواد چرخ شده اضافه کنید و مواد شامی را خوب ورز دهید تا یکدست درون تابه ای مناسب روغن بریزید و بگذارید داغ شود. کمی از مایه شامی بردارید و کف دست تان بصورت گرد پهن کنید و وسط شامی را با انگشت سوراخی ایجاد کنید. سپس شامی را درون روغن داغ بیندازید تا سرخ شود ، پس از سرخ شدن یک طرف شامی را برگردانید تا طرف دیگر ان سرخ شود.
نکته ها : بدلیل وجود سبزی در این شامی رنگ روغن کمی تیره میشود. پیش از اضافه کردن شامی روغن باید داغ باشد. بهتر است با حرارت ملایم شامی را سرخ کنید.
سبزی اصلی این شامی ترکیبی از جعفری ، تره ، شنبلیله ، زلنگ ، اناریجه ، گشنیز ، سیر ، سرسم و اوجی میباشد ، سرسم و اوجی از خونواده نعنا هستند و زلنگ و اناریجه هم از سبزی های کوهی شمال هستند که از دامنه کوه جمع میشوند.
برای شکل دهی بهتر به شامی دست تان را زمان فرم دادن به شامی با کمی تخم مرغ اغشته کنید ، مقدار تخم مرغ ها بسته به اندازه انها میباشد ، باید تا اندازه ای تخم مرغ به مایه شامی اضافه کنید که قابلیت شکل دادن را داشته باشد.
نو ش جان
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_سیب
تخم مرغ ۲ عدد
شکر یک لیوان
اب نصف لیوان (میتونید شیر هم بریزید)
روغن یک سوم لیوان
ارد یک ونیم لیوان
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
سیب بزرگ یک عدد
گردو کمی
دارچین یک قاشق چایخوری
سیب رو پوست بگیرید با رنده درشت رنده کنید و اب سیب رو کاملا بگیرید تا خشک خشک شود گردو و دارچین رو بهش اضافه کنید هم بزنید بزارید کنار
فر رو با دمای ۱۸۰( برقی۱۶۰) گرم کنید
تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهمزن بزنید تا کشدار شود .اب و روغن رو اضافه کنید کمی هم بزنید .در اخر ارد و بکینگ پودر الک شده رو طی سه مرحله ب مواد اضافه کنید قالب رو با روغن چرب و ارد پاشی کنید .( من با ارده چرب کردم )
نیمی از مواد رو داخل قالب ریخته سیب رنده شده و دارچین و گردو رو روی مایه ریخته در اخر بقیه مایه کیک رو ریخته و در فر با دمای ۱۸۰( برقی ۱۵۵تا ۱۶۰) ب مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزید دمای فرها با هم متفاوته بعد از ۴۰ دقیقه چک کنید
بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید و ب دلخواه تزیین کنید من پودر قند روش الک کردم
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#آش_حمیس 🍜 😋
🔸برگ چغندر یک کیلو،برنج ایرانی یک استکان،ماش دو استکان،عدس یک استکان، لوببا چشم بلبلی یک استکان، لبو سه یا چهار عدد،رب انار یک استکان،پیازداغ و نعنا داغ، حبوبات رو میپزیم بعد برنج رو اضافه میکنیم میزاریم بپزه و لبو هارو تیکه میکنیم و اضافه میکنیم وقتی پخته شد در اواخر کار سبزی رو اضافه میکنیم (چون برگ چغندر زود اب میشه) و رب انار رو اضافه میکنیم و میزاریم جا بیوفته گاهی اوقات روی این آش ارده میریزن که در اینصورت بهش شلی ارده میگن .در غیر اینصورت برای تزیین از پیاز داغ و نعناع داغ استفاده میکنیم. این مقدار انداره یک قابلمه کوچیک میشه
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱