eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 کشک: ۶۵۰ گرم بادمجان متوسط: ۴ عدد گوجه فرنگی: ۵ عدد سیر: دو بوته نعناع، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم بادمجان ها را پوست گرفته و نگینی ریز می کنیم.گوجه فرنگی ها را پوره می کنیم.پس از کمی سبک شدن سیر ریز شده داخل روغن مایع، بادمجان ها را اضافه و تفت می دهیم، بادمجان ها را با یک سوم لیوان آب حدود ده دقیقه می پزیم، پوره گوجه فرنگی را اضافه می کنیم، پس از خشک شدن آب گوجه ها و روغن انداختن غذا، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودرنعناع را ریخته و تفت می دهیم، در انتها کشک را به همراه ۵ لیوان آب اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه جوشیدن با شعله ملایم، غذا آماده هست.نوش جان به جای سیر با توجه به ذائقه می توانید از پیاز استفاده کنید.ریختن بادمجون در این غذا اختیاری هست.داخل این غذا مغزگردوی بو داده هم عالی میشه.این غذا رو با نون لواش خشک، پیاز، سبزی خوردن، انگور و شیره انگور سرو کنید.با توجه به شوری کشک بهتر نمک غذا در انتها اضافه کنید.این غذا را بصورت تلیت نون لواش خشک می خورند. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥘 😋😍 ▫️یک عددسینه ویک عددران مرغ ▫️رب انار۳ق غ ▫️رب گوجه۱ق نمک،فلفل،دارچین،ادویه،زرچوبه،پودرسیر،پودرزنجبیل، ▫️سبزی خشک معطرازهرکدام۱ق غ :نعناع،پونه،جعفری،گشنیز،مرزه،آویشن ▫️پیاز۱عددمتوسط ▫️سیر۱حبه نکات لازم 🔴۱:اگه حبه سیرنداشتین ازپودرسیراستفاده کنین موقعی که پیاز رو سرخ میکنیدیک حبه سیرهم همراهش رنده وسرخ کنیددرغیراین صورت همراه ادویه هاپودرسیراضافه کنید 🔴۲: سبزی های اصلی این مرغ ترش که یک غذای شمالی هست گشنیز،جعفری،برگ سیر،اناریجه،زلنگ واوجی هست امااگرسبزی های شمالی دردسترستون نبودمیتونیدازسبزی هایی که قسمت بالانوشتم استفاده کنیدخوشمزش میکنه 🔴اگه رب انارتون خیلی ترش هست برای اینکه ملس بشه میتونید ازمقداربیشتری رب گوجه استفاده کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت مرغ🥰 سلام به روی ماهتون روزه هاتون قبول🙏👇 میتونید برای افطاری این کتلت مرغ آبدار رو درست کنین مواد لازم مرغ (۱ کیلو) پیاز ( ۳۰۰ گرم) سیر (۱ حبه) کره نان تست ( ۶ تکه) شیر ( ۱۵۰ میلی لیتر) مایونز ( ۲ قاشق غذاخوری) نمک،فلفل و پاپریکا جعفری تازه کمی روغن برای سرخ کردن طرز تهیه ابتدا پیاز خرد شده را داخل کره تفت بدین تا از خامی در بیاد و سیر له شده رو بهش اضافه کنین و تفت بدین.نان های تست را داخل شیر بخیسونید. مرغ بدون استخوان رو چرخ کنید، بعد پیاز و سیر تفت داده و در آخر نان های خیس خرده رو چرخ کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید. به مایه کتلت ادویه و مایونز و جعفری اضافه کنید و خوب ورز بدین و مواد رو با هم مخلوط کنین. کتلت هارو داخل روغن سرخ کنین و بعد کتلت هارو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه زمان بدین تا کامل مغز پخت بشه😍 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه چینی‌ رو اینجوری درست کن 😍😋 . این ویدیو رو حتما سی.وش کن که تو اولین فرصت درست کنی . مواد اولیه قابل دسترس هم داره که همه تو خونه هاشون دارن ، نیاز نیس که برید بخرید . طرزتهیه مایع جوجه چینی: یک کیلو آرد سفید گندم (آرد 000) رو میریزیم . یک قاشق غذا خوری نمک‌ یک قاشق غذا خوری فلفل یک قاشق و نصف غذاخوری بکینگ پودر . شش عدد تخم مرغ رو ، به مواد اضافه میکنیم . ۴عدد دلستر رو میریزیم زعفرون دم کرده رو اضافه میکنیم‌ و هم‌ میزنیم تا به غلظت برسه تا یکمی کش بیاد فیله هارو به صورت نواری برش دادیم رو داخل مایعمون‌‌میریزیم و بعد از ۲-۳ دقیقه برشون میداریم تا مایع به خورد فیله مون‌بره داخل روغن داغ به مدت ۴-۵دقیقه میندازیم تا روغن کمتری جذب کنه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 نودل سه بسته فلفل دلمه یک عدد متوسط پیازیک عددمتوسط گوجه فرنگی ۳ عدد نمک وادویه میزان لازم پنیرپیتزا درصورت دلخواه ۳ قاشق غذاخوری گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم آب دولیوان ابتداپیازروتفت میدیم بهش گوشت چرخ شده وادویه اضافه کرده گوشت که تفت خوردبهش گوجه ریزشده رواضافه میکنیم زمان میدیم تاگوجه پخته بشه بعد فلفل دلمه ونهایتا دولیوان آب رومیریزیم یکمقدارکه موادباهم پخته شده نودل رواضافه کرده نودلهاروزیروروکرده تاازهم بازبشن درب تابه رومیزاریم وده دقیقه بهش زمان میدیم دراخرپنیرپیتزاریخته پنیرهاکه آب شدنودل خوشمزه ماآمادست 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 کنجد یک ونیم لیوان بادام زمینی یاگردو نگینی نصف لیوان پودر نارگیل یک سوم لیوان شیره انگور سه قاشق غذاخوری عسل دو قاشق غذاخوری ارده دو قاشق غذاخوری پودر پسته و خلال بادام برای تزیین طرز تهیه👇 ابتدا داخل تابه کنجد را میریزیم و با شعله کم ۵ دقیقه تفت میدهیم، لازم نیست کنجد تغییر رنگ بده، بعدبادام و پودر نارگیل را اضافه میکنیم چنددقیقه همه روباهم بومیدیم شعله را خاموش میکنیم، بعد ارده عسل و شیره را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا حالت خمیری و چسبنده پیدا کنه داخل ظرف موردنظر نایلون پهن میکنیم و مواد را میریزیم و صاف میکنیم و با ته لیوان یابادست فشرده میکنیم و روی آن را با خلال بادام وپسته تزیین میکنیم میزاریم یخچال تایکمی خودشوبگیره من یک ساعت گزاشتم بعد از نایلون جدا کرده داخل ظرف گذاشته و با چاقو به اندازه دلخواه برش میدهیم. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۱-گوشت ۴۰۰ گرم ۲-برنج آبکش ۱ پ ۳-سبزی کوفته ۱ پ ۴-پیاز ۱ عدد ۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ۶-پیاز داغ برای سرو ۳ ق.غ سس کوفته ۱-پیاز ۱ عدد ۲-روغن ۲ ق.غ ۳-نعنا خشک ۱ ق.غ ۴-برنج آبکش ۲ ق.غ ۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ۶-سیر ۲ حبه ۷-آب ۳ پ ۸-کشک ۲۳۰ گرم ۹-گردو ۴ عدد نکته: اگه با غذا ساز مایه کوفته رو درست میکنید احتیاج به ورز دادن نداره. ولی اگه بدون غذا ساز انجام میدید حتما ۱۰ دقیقه ورز بدید که کوفته انسجام داشته باشه و وا نره. برای سس کوفته همون دو قاشق برنج کافیه و به اندازه کافی به غذا لعاب میده. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ بی نقص ترین شله زرد رو اینجوری بپز😍🤌🏻 برنج نیم دانه هاشمی ۵۰۰گرم شکر (دو برابر مقدار برنج) یک کیلو گرم آب ۴-۵لیتر زعفران غلیظ نصف استکان کره ۵۰گرم خلال بادام به میزان‌لازم گلاب یک لیوان‌ برنج رو از شب قبل خوب بشورید و با چهار لیتر آب خیس بدید بعد با همون آب بذارید روی حرارت ملایم بذارید تا بپزه به هیچ وجه موقع پخت بهش آب اضافه نکنید چون شله زرد آب میندازه وقتی برنج له شد و شکوفه زد و شل شد بهش شکر رو‌اضافه کنید (حرارت باید ملایم باشه تا جا بیوفته ) بعد از حل شدن شکر ،بادام و گلاب رو مخلوط کنید و به شله زرد اضافه کنید ،حالا زعفران هم بریزید و خوب هم بزنید برای جا افتادن شله زرد یه قالب کره رو در آخر بهش اضافه کنید و دم کنی بذارید تا بیست دقیقه دم بکشه و بعد نوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ابتدا ۳۰۰ گرم آرد، ۲قاشق چایخوری بکینگ پودر، ⅛ قاشق چایخوری نمک رو با الک مخلوط کنید.دوتا بادمجون رونگینی خرد کنید و سرخ کنید یک پیاز بزرگ (۴تا۶ قاشق غذاخوری ) رو رنده و سرخ کنید یک پیمانه ذرت پخته بدون آب رو با بادمجونها و پیاز داغ، ۸ حبه سیر له شده، ۱ قاشق چایخوری پودر آویشن، ۲ قاشق چایخوری گشنیز یا جعفری خشک و نمک و فلفل مخلوط کنید و بعد سه تا تخم مرغ ،یک سوم پیمانه شیر و ۱۰ قاشق غذاخوری روغن زیتون بهش اضافه ،خوب مخلوط کنید و به مواد آردی اضافه کنید ، هم بزنید تا یکدست بشه داخل قالب های مافین یا رکین یا ظرف های تکنفره مناسب فر رو چرب کنید مواد رو بریزید داخلشون به طوری که ۳سانت از سر هر ظرف خالی بمونه روش پنیر پیتزا بریزید بذارید تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم نمک و فلفل سیاه پیاز رنده شده ‌خلال پسته ۲ قاشق غذا خوری سر پر خلال بادوم ۲ قاشق غذا خوری سر پر کشمش ۲ قاشق غذا خوری شکر ۱ قاشق غذا خوری هویج ۲ عدد زرشک ۲ قاشق غذا خوری برنج ۳ پیمانه روغن ۲ قاشق غذا خوری این خورش یا مواد رو به همراه انواع پلو میتونید سرو کنید ،عدس پلو یا رشته پلو ،امیدوارم درست کنید و لذت ببرین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خمیر هزارلا : ۱ بسته خامه قنادی : ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم پودر قند : به مقدار لازم پودر پسته : به مقدار لازم خمیر هزارلا رو ۲ ساعت قبل از اینکه مصرف کنید از فریزر به یخچال منتقل کنیدفر رو با دمای ۱۸۰ درجه و فقط المنت پایین روشن کنید . خامه قنادی رو نیم ساعت قبل از شروع کار از فریزر خارج کنید . خمیر رو روی یک سطح صاف پهن کنید و اطرافشو با کاتر یا چاقو صاف کنیدو به ابعاد دلخواه برش بدید . کیف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و خمیرهارو روی اون بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه سینی رو داخل فر بزارید حتما فر از قبل به مدت ۱۰ دقیقه گرم شده باشه )خامه فرم گرفته رو داخل قیف بریزید و کنار بزاریدخمیر های هزارلا رو از فر خارج کنید و اجازه بدید حتما سرد بشه . خمیرها رو لایه لایه برش بزنید و لایه هایی که ترد و خشک شدن با دست پودر کنید . روی هر لایه خامه قنادی بزنید و لایه بعدیه خمیر رو روش بزارید و مجدد خامه قنادی بزنید و اون خمیر های خشکی که با دست پودر کردید رو روش بریزد . در اخر هم با مقداری پودر قند و به دلخواه پودر پسته تزئین کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😍😋 بورک باید اينجورى ترد و خوشمزه باشه و خيلى راحت اماده بشه👌🏻😋👌🏻 خمير هزار لا ١بسته اسفناج ٢٠٠ گرم پنير خامه اى ٢٠٠ گرم روغن زيتون ٢ ،٣ قاشق غداخورى گردو به مقدار دلخواه زرده تخم مرغ( براى رومال كردن) كنجد براى تزئين ❌فر ١٨٠ درجه به مدت ٣٥_ ٤٥ دقيقه(بسته به نوع فر زمان فرق ميكنه حواستون باشه نسوزه) ❌خمير هزار لارو بعد از نيم ساعت كه از فريزر دراوردين حتما خيلى خوب با وردنه باز كنين ❌ كيفيت و تازگى خمير هزار لا خيلى مهمه ❌اگه ديدين خميرتون موقع وردنه كشيدن پاره شد يا به شكل دلخواهتون باز نشد ميتونين خميرو جمع كنين يه ورز خيلى كوچيك بدين بعد خودتون بازش كنين همه ى مراحل در ويديو مشخص هست☺️ 🍔🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یک و نیم لیوان آلبالو بدون هسته رو داخل قابلمه‌ای بریزین، ۴ قاشق غذاخوری شکر و یک سوم لیوان آب اضافه کنید و بذارین روی حرارت ملایم گاز تا نیم ساعت بپزه و قوام بیاد⁣⁣ مرغ رو با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه‌دار کنید و بعد داخل تابه سرخ کنید؛ وقتی طرف اول سرخ شد از زعفران دم کرده روی مرغ‌ها بریزین و بذارین طرف دیگرش هم سرخ شه⁣⁣ حالا تو همون تابه که مرغا سرخ شدن، ۲ تا پیاز خلالی رو به خوبی تفت و سرخ کنید و بعد هم مرغ‌ها رو بچینید، از آلبالو قوام اومده بریزین، چوب دارچین و ۱ لیوان آب جوش هم بریزید و بذارین ۱ ساعت با حرارت خیییییلی کم بپزه و مرغ مغزپخت بشه، سس غلیظ بشه⁣⁣ اواسط پخت ۱ ق غ رب آلبالو، ۱ ق غ رب نارنج محلی و ۱ ق غ کره محلی بریزید که محشر بشه با کته زعفرونی نوش جان کنید، ⁣⁣ به دلخواه شکر رو کم‌تر یا زیاد‌تر کنید با توجه به ذائقه‌تون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یه کاسه ابگوشتی سرخالی لپه با ابجوش یک ساعت خیس بدید ترفند گرفتن نفخ حبوبات قبلا پست کردم حتما ببینید دویست گرم گوشت گوساله یا گوسفندی فرقی نداره چرخکرده هم میشه میتونید مقدار گوشت کمتر هم بکنید با یک عدد پیاز و چوب دارچین بزارید تا کاملا بپزه وقتی پخت ادویه و آب نارنج زدم و ریش ریش کردم از اون طرف هم لپه خیس داده رو با دوتا سیب زمینی تو یه قابلمه دیگه جداگانه پختم نکته خیلی مهم اینه که لپه باید کامل ابش کشیده بشه گوشت هم همینطور اصلا نباید آب داشته باشن چون شامی وا میره همه زحماتتون هدر میده حواستون باشه بعد مواد با هرچی که دارید میکس کنید و یدونه تخم مرغ بزنید به این مقدار مواد تخم مرغ هم نباید زیاد بزنید ادویه هم دوس داشتین بزنید من دیگه نزدم چون گوشت ادویه داشت فقط یه کوچولو نمک زدم بعد هم به اندازه دلخواه داخل روغن داغ سرخش کنید و نوش جونتون کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا😍😋 اگه از اون خانواده های عشق پیتزایین، دیگه از رستوران سفارش ندین خودت سالم و لذیذش رو آماده کن🤩 یک عدد پیاز رو با روغن تفت بدین یک عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده یک عدد هویج خرد شده اضافه و کمی تفت بدین ۲۰۰ گرم قارچ خرد شده بریزین یک قاشق آبلیمو اضافه کنین تا سیاه نشه نصف پیمانه ذرت آبپز شده نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و آویشن اضافه کنین یک عدد سینه مرغ آبپز و‌ ریش ریش شده دو قاشق سس کچاپ اضافه و مخلوط کنین کف قالب رو کمی چرب و آرد پاشی کنین خمیر جادویی که آماده کردین رو کف قالب باز کنین با چنگال سوراخ کنین تا خیلی پف نکنه کمی سس بزنین مقداری پنیر پیتزا مواد آماده شده دوباره پنیر پیتزا در آخر کمی آب اسپری کنین یا یه کاسه آبجوش داخل فر بذارین تا پنیر خشک نشه با دمای ۲۰۰ درجه، ۲۵ دقیقه زمان بدین دو دقیقه آخر هم گریل رو روشن کنین پیتزا رو برش بزنین به به، هیشکی نمیتونه دست رد به این پیتزاها بزنه نوش جان😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ ۳ عدد شیر ۲/۳ لیوان گلاب ۱/۴ لیوان نشاسته گل ۱/۲ لیوان آرد سفید ۱ لیوان وانیل ۱/۲ ق.چ 🔴نشاسته، شیر و گلاب رو مخلوط میکنیم تا نشاسته کاملا باز بشه تو یه ظرف دیگه 3 تا تخم مرغ با وانیل میزنیم و به ترکیب قبلی اضافه میکنیم، آردو روی مایع الک و خوب هم میزنیم میزاریم نیم ساعت تو محیط استراحت کنه بعد از صافی رد می کنیم. داخل یه قابلمه کوچیک و گود تا نصفه روغن میریزیم و قالب مخصوص رو داخلش میزاریم تا با حرارت نسبتا بالا داغ بشه قالب رو درمیاریم و سریع روغن اضافیش رو دستمال میگیریم و داخل مایع می‌بریم طوری که مایع با بالای قالب فاصله داشته باشه و در روغن داغ میزاریم تا طلائی بشه شیرینی ها رو روی کاغذ روغنی یا دستمال آشپزخونه به صورت تک تک میچینیم تا روغن اضافه اش گرفته بشه بعد از خنک شدن روشُ پودر قند و در صورت تمایل پودر هل بریزید ⭕️قالب به کف قابلمه برخورد نکنه ⭕️موقع سرخ کردن بعد از کمی ضربه کوچک شیرینی از قالب جدا میشه ⭕️بعد اینکه چند تا از شیرینی ها رو آماده کردین، مواد مایع رو هم بزنید تا ته نشین نشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یه فینگرفود خوشمزه و ساده و راحت براتون آوردم 😊🤗 این لقمه های خوشمزه و کوچک که خیلی دوست داشتنی و برای مهمونی هاتون می تونه ایده خیلی خوب و راحتی باشه 😊😀 . گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد فلفل دلمه نصف عدد جعفری خرد شده ۲ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم نان باگت ۱ تا ۲ عدد پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم ، فلفل دلمه ای خرد شده و جعفری خرد شده هم ریختم . نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و رب گوجه هم ریختم و بعد از تفت دادن حرارت رو خاموش کردم . پنیر پیتزا ریختم و مخلوط کردم . نون باگت ها رو به صورت گرد برش دادم . کمی وسطش رو خالی کردم . داخل تابه قرار دادم و یک طرف رویی رو کمی سرخ کردم و برگردوندم . از مواد گوشتی داخل قسمت خالی شده ریختم و کمی پنیر پیتزا ریختم . در تابه رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه تا زمانی که پنیر آب بشه ، میشه برگردوند که طرفی که پنیر داره هم کمی تغییر رنگ بده .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین آلبالو پلو😍😋 • این تهچین طعمش محشر و عالی میشه 😍😍حتما امتحان کنید ترکیب طعم فوق العاده میشه میشه از گوشت فلفلی هم استفاده کرد تهچین آلبالو پلو میزان مواد برای هم یک پیمانه برنج من برای سه پیمانه برنج درست کردم سینه مرغ نصف یک عدد+یک پیاز کوچک+یک ق چ نمک کمی فلفل+یک ق غ زعفران دم کرده برنج یک‌پیمانه تخم مرغ یک عدد ماست دو ق غ زعفران دم کرده یک ق غ گلاب یک ق غ نمک یک ق چ آلبالو بدون هسته یک لیوان +شکر سه ق غ+پنجاه گرم کره حتما تخم مرغ رو با و گلاب و زعفران پنج دقیقه بزنید تا خوشبو بشه برنج رو از قبل دو ساعت خیس کنید نهایت پنج دقیقه داخل آب بجوشانید و آبکش کنید تا نیم پز باشع زمان پخت تهچین بستگی به ارتفاع اش داشته هر چی نازک تر باشه سریع تر درست میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگت مرغ خونگی😋 مواد لازم🔻 سینه مرغ چرخ شده ۱ کیلو نان تست خرد و ریز شده ۸ عدد نمک ۱ ق چ پاپریکا ۱ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ سیر له شده ۱ ق چ زنجبیل له شده ۱ ق چ سس سویا ۱ ق غ سس گوجه فرنگی تند به دلخواه روغن ‌ وقتی مواد رو توی سینی چرب شده پهن کردید و روش روغن زدید، بذارید داخل فریزر تا خودشو یکم بگیره و بشه برش زد. ‌ مواد سوخاری برای روش🔻 تخم مرغ ۲ عدد + شیر یک چهارم پیمانه + کمی نمک و فلفل سیاه آرد پودر سوخاری ‌ بعد از غلتاندن ناگت ها داخل آرد، مخلوط تخم مرغ و پودر سوخاری، به مدت نیم ساعت بذارین داخل فریزر و بعد توی روغن داغ سرخشون کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنت • دنت ،اونم از نوع شکلاتی یکی از دسرای پرطرفداره که مطمئنم بعد از این آموزش دیگه از مغازه نمیگیری😋 توی قابلمه ،دو پیمانه شیر دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو شش قاشق غذاخوری شکر و درآخر دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه بریزین، خوب مخلوط کنین تا یکدست بشه روی حرارت بذارین و مدام هم بزنین تا غلیظ بشه داخل ظرف مورد نظر بکشینو با ترافل یا شکلات چیپسی دیزاینش کنید بفرمایید به همین سادگی دسر خوشمزه مون سه سوته حاضر شد نوش جان🥰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بیسکویت کاکایویی پتی بور کرم: شیر 1 لیتر 1 لیوان شکر ‌ 1 لیوان سمولینا 1 لیوان پودر نارگیل نصف قاشق چایخوری وانیل سس شکلات: خامه مایع 50 گرم شکلات تیره و شیری برای کرم، شیر، شکر و سمولینا را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق گاز مخلوط کنید تا قوام مناسبی به دست آید. وقتی قوام غلیظی گرفت نارگیل و وانیل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. قالب کیک را با آب خیس می کنیم و کرم که تقریبا داغ است اضافه میکنیم. بیسکویت کاکائویی پتی بور را بین آنها میگذاریم. اجازه دهید به مدت 4 ساعت در یخچال استراحت کند. بعد از استراحت آن را زیر و رو کرده و سس شکلاتی را آماده می کنیم. خامه را در قابلمه بریزید و وقتی روی اجاق شروع به جوشیدن کرد، حرارت را خاموش کنید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. بعد از اینکه سس شکلاتی کاملا خنک شد، روی دسر می ریزیم و روی آن را تزئین می کنیم و با لذت سرو می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻مواد لازم ۴ عدد تخم مرغ یه لیوان سرخالی شیر یا آب نصف لیوان روغن مایع یه قاشق نمک کمی فلفل سیاه یه قاشق مربا خوری ادویه کاری یه لیوان جعفری خرد شده یه لیوان پیاز چه خرد شده یه لیوان هویج نگینی یه لیوان فلفل دلمه ای نگینی ۲ لیوان آرد یه قاشق غذا خوری بکینگ پودر ۲ لیوان سیب زمینی نگینی که با آب و نمک ۳ دقیقه جوشوندیم و آبکش کردیم کوکتل یا ژامبون به دلخواه ✅نکته ها حتما روی شعله پخش کن با حرارت کم بزارین نیاز به دم کنی نیست مواد داخلیش سلیقه ای هست میتونین کوکتل یا ژامبون و یا مرغ آبپز ریش شده هم استفاده کنین ذرت هم میتونین اضافه کنین بعداز اینکه برگردوندین حتما در تابه رو بزارین تا مغز پخت بشه نیتونین توش پنیر پیتزا هم بریزین داخل فر گرم شده با ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت داخل تستر با ۱۷۰ درجه حدود ۲۵ دقیقه 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# تهچین 😍😋 . . تهدیگ خودش حسابی خوشمزه هست حالا نوبت به مدل پیشرفتش که تهچین باشه رسیده.😋😋😋 . مواد لازم:🤓 در اینجا نسبت تقریبی مواد را نوشتم طرز تهیه هم در فیلم مشخص است. برنج ۳ پیمانه ماست ۱ لیوان زرده تخم مرغ ۳ عدد زعفران دم کرده نصف استکان بادمجان ۳ عدد متوسط گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم رب گوجه ۲ قاشق پیاز 2 عدد هویج یک عدد فلفل دلمه ای یک عدد میتونید در قابلمه هم درست کنید روی شعله کم بزارید حددو یک ساعت تا یک ساعت و ربع زمان نیاز داره. . پس از سرد شدن قابلمه ته­ چین به راحتی قابل برگشت درون دیس است . 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
یک رژیم شوک فوق العاده برای لاغری😍 عزیزانی که تصمیم دارن تا عید شکم و پهلو آب کنند💃 ✴️ مزیت شرکت در این دوره لاغری که به ارزش ۶۸۰ هزار تومان هست، که به مناسبت ماه مبارک رمضان شما رایگان دریافت می‌کنید، فقط مبلغ ۷۰ هزار تومان جهت ورود به گروه Vip پرداخت میکنید👇 🔸شکستن استاپ وزنی 🔸کاهش وزن ۳ الی ۵ کیلوگرمی 🔸همراهی همیار سلامتی در طول دوره 🔸شرکت در کلاسهای آموزشی اصلاح تغدیه 🔸برای ثبت نام در این سوپر دوره شوک تکمیل فرم زیر لازم است 👇 https://formafzar.com/form/zdxoc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن مرغ و بادمجان😋😍 مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر🔻 مرغ....پانصد گرم فلفل دلمه...سه عدد پیاز....یک عدد خامه....صد گرم ،میتوتید حذفش کنید ولی باشه خوشمزه تر میشه بادمجان....سه عدد پنیر پیتزا....ب مقدار دلخواه(من حدود دویست گرم ریختم) طرز تهیه🔻 مرغها رو با مقداری اب و پیاز و سیر و نمک وادویه ی دلخواه میزاریم تا بپزه ،بعدواز پخت استخونهاشو جدا میکنیم و به صورت خلالی خردش میکنیم. بادمجانهارو پوست گرفته و حلقه کنید ودروغن دو طرفش رو سرخ کنید. پیاز رو خرد کنید و کمی سرخش کنید بعد فلفل دلمه هارو هم ب شکل خلالی خرد کنید و به همراه پیاز با حرارت ملایم تفت بدین تا تقریبا پخته بشه، وبعد مرغ رو باهاش مخلوط کنید و از حرارت بردارید و در ظرف بریزید بعد بادمجان هارو روش بچینید. خامه رو روش پخش کنید و در اخر پنیر پیتزا رو روش بریزید و کمی فلفل و پودر اویشن روش بپاشید و میره داخل فر ک از یک ربع قبل با دمای صد و نود وپنج درجه گرم شده ،تا زمانی ک روی پنیر برشته بشه وبعدش امادس. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛