فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_ناپلئونی😍😋
خمیر هزارلا : ۱ بسته
خامه قنادی : ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
پودر قند : به مقدار لازم
پودر پسته : به مقدار لازم
خمیر هزارلا رو ۲ ساعت قبل از اینکه مصرف کنید از فریزر به یخچال منتقل کنیدفر رو با دمای ۱۸۰ درجه و فقط المنت پایین روشن کنید . خامه قنادی رو نیم ساعت قبل از شروع کار از فریزر خارج کنید . خمیر رو روی یک سطح صاف پهن کنید و اطرافشو با کاتر یا چاقو صاف کنیدو به ابعاد دلخواه برش بدید . کیف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و خمیرهارو روی اون بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه سینی رو داخل فر بزارید حتما فر از قبل به مدت ۱۰ دقیقه گرم شده باشه )خامه فرم گرفته رو داخل قیف بریزید و کنار بزاریدخمیر های هزارلا رو از فر خارج کنید و اجازه بدید حتما سرد بشه . خمیرها رو لایه لایه برش بزنید و لایه هایی که ترد و خشک شدن با دست پودر کنید . روی هر لایه خامه قنادی بزنید و لایه بعدیه خمیر رو روش بزارید و مجدد خامه قنادی بزنید و اون خمیر های خشکی که با دست پودر کردید رو روش بریزد . در اخر هم با مقداری پودر قند و به دلخواه پودر پسته تزئین کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #بورك_اسفناج_پنیر 😍😋
بورک باید اينجورى ترد و خوشمزه باشه و خيلى راحت اماده بشه👌🏻😋👌🏻
خمير هزار لا ١بسته
اسفناج ٢٠٠ گرم
پنير خامه اى ٢٠٠ گرم
روغن زيتون ٢ ،٣ قاشق غداخورى
گردو به مقدار دلخواه
زرده تخم مرغ( براى رومال كردن)
كنجد براى تزئين
❌فر ١٨٠ درجه به مدت ٣٥_ ٤٥ دقيقه(بسته به نوع فر زمان فرق ميكنه حواستون باشه نسوزه)
❌خمير هزار لارو بعد از نيم ساعت كه از فريزر دراوردين حتما خيلى خوب با وردنه باز كنين
❌ كيفيت و تازگى خمير هزار لا خيلى مهمه
❌اگه ديدين خميرتون موقع وردنه كشيدن پاره شد يا به شكل دلخواهتون باز نشد ميتونين خميرو جمع كنين يه ورز خيلى كوچيك بدين بعد خودتون بازش كنين
همه ى مراحل در ويديو مشخص هست☺️
🍔🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_آلبالویی😍😋
یک و نیم لیوان آلبالو بدون هسته رو داخل قابلمهای بریزین، ۴ قاشق غذاخوری شکر و یک سوم لیوان آب اضافه کنید و بذارین روی حرارت ملایم گاز تا نیم ساعت بپزه و قوام بیاد
مرغ رو با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزهدار کنید و بعد داخل تابه سرخ کنید؛ وقتی طرف اول سرخ شد از زعفران دم کرده روی مرغها بریزین و بذارین طرف دیگرش هم سرخ شه
حالا تو همون تابه که مرغا سرخ شدن، ۲ تا پیاز خلالی رو به خوبی تفت و سرخ کنید و بعد هم مرغها رو بچینید، از آلبالو قوام اومده بریزین، چوب دارچین و ۱ لیوان آب جوش هم بریزید و بذارین ۱ ساعت با حرارت خیییییلی کم بپزه و مرغ مغزپخت بشه، سس غلیظ بشه
اواسط پخت ۱ ق غ رب آلبالو، ۱ ق غ رب نارنج محلی و ۱ ق غ کره محلی بریزید که محشر بشه
با کته زعفرونی نوش جان کنید،
به دلخواه شکر رو کمتر یا زیادتر کنید با توجه به ذائقهتون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_رشتی😍😋
یه کاسه ابگوشتی سرخالی لپه با ابجوش یک ساعت خیس بدید ترفند گرفتن نفخ حبوبات قبلا پست کردم حتما ببینید
دویست گرم گوشت گوساله یا گوسفندی فرقی نداره چرخکرده هم میشه میتونید مقدار گوشت کمتر هم بکنید با یک عدد پیاز و چوب دارچین بزارید تا کاملا بپزه وقتی پخت ادویه و آب نارنج زدم و ریش ریش کردم
از اون طرف هم لپه خیس داده رو با دوتا سیب زمینی تو یه قابلمه دیگه جداگانه پختم
نکته خیلی مهم اینه که لپه باید کامل ابش کشیده بشه گوشت هم همینطور اصلا نباید آب داشته باشن چون شامی وا میره همه زحماتتون هدر میده حواستون باشه
بعد مواد با هرچی که دارید میکس کنید و یدونه تخم مرغ بزنید به این مقدار مواد تخم مرغ هم نباید زیاد بزنید ادویه هم دوس داشتین بزنید من دیگه نزدم چون گوشت ادویه داشت فقط یه کوچولو نمک زدم
بعد هم به اندازه دلخواه داخل روغن داغ سرخش کنید و نوش جونتون کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا😍😋
اگه از اون خانواده های عشق پیتزایین، دیگه از رستوران سفارش ندین
خودت سالم و لذیذش رو آماده کن🤩
یک عدد پیاز رو با روغن تفت بدین
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
یک عدد هویج خرد شده
اضافه و کمی تفت بدین
۲۰۰ گرم قارچ خرد شده بریزین
یک قاشق آبلیمو اضافه کنین تا سیاه نشه
نصف پیمانه ذرت آبپز شده
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و آویشن
اضافه کنین
یک عدد سینه مرغ آبپز و ریش ریش شده
دو قاشق سس کچاپ
اضافه و مخلوط کنین
کف قالب رو کمی چرب و آرد پاشی کنین
خمیر جادویی که آماده کردین رو کف قالب باز کنین
با چنگال سوراخ کنین تا خیلی پف نکنه
کمی سس بزنین
مقداری پنیر پیتزا
مواد آماده شده
دوباره پنیر پیتزا
در آخر کمی آب اسپری کنین یا یه کاسه آبجوش داخل فر بذارین تا پنیر خشک نشه
با دمای ۲۰۰ درجه، ۲۵ دقیقه زمان بدین
دو دقیقه آخر هم گریل رو روشن کنین
پیتزا رو برش بزنین
به به، هیشکی نمیتونه دست رد به این پیتزاها بزنه
نوش جان😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_پنجره_ای #بدون_فر 😍😋
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۲/۳ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
نشاسته گل ۱/۲ لیوان
آرد سفید ۱ لیوان
وانیل ۱/۲ ق.چ
🔴نشاسته، شیر و گلاب رو مخلوط میکنیم تا نشاسته کاملا باز بشه تو یه ظرف دیگه 3 تا تخم مرغ با وانیل میزنیم و به ترکیب قبلی اضافه میکنیم، آردو روی مایع الک و خوب هم میزنیم میزاریم نیم ساعت تو محیط استراحت کنه بعد از صافی رد می کنیم.
داخل یه قابلمه کوچیک و گود تا نصفه روغن میریزیم و قالب مخصوص رو داخلش میزاریم تا با حرارت نسبتا بالا داغ بشه قالب رو درمیاریم و سریع روغن اضافیش رو دستمال میگیریم و داخل مایع میبریم طوری که مایع با بالای قالب فاصله داشته باشه و در روغن داغ میزاریم تا طلائی بشه
شیرینی ها رو روی کاغذ روغنی یا دستمال آشپزخونه به صورت تک تک میچینیم تا روغن اضافه اش گرفته بشه بعد از خنک شدن روشُ پودر قند و در صورت تمایل پودر هل بریزید
⭕️قالب به کف قابلمه برخورد نکنه
⭕️موقع سرخ کردن بعد از کمی ضربه کوچک شیرینی از قالب جدا میشه
⭕️بعد اینکه چند تا از شیرینی ها رو آماده کردین، مواد مایع رو هم بزنید تا ته نشین نشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_گوشتی😍😋
یه فینگرفود خوشمزه و ساده و راحت براتون آوردم 😊🤗
این لقمه های خوشمزه و کوچک که خیلی دوست داشتنی و برای مهمونی هاتون می تونه ایده خیلی خوب و راحتی باشه 😊😀
.
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
جعفری خرد شده ۲ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم
رب گوجه ۱ ق غ
پنیر پیتزا به میزان لازم
نان باگت ۱ تا ۲ عدد
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم ، فلفل دلمه ای خرد شده و جعفری خرد شده هم ریختم . نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و رب گوجه هم ریختم و بعد از تفت دادن حرارت رو خاموش کردم . پنیر پیتزا ریختم و مخلوط کردم .
نون باگت ها رو به صورت گرد برش دادم . کمی وسطش رو خالی کردم .
داخل تابه قرار دادم و یک طرف رویی رو کمی سرخ کردم و برگردوندم . از مواد گوشتی داخل قسمت خالی شده ریختم و کمی پنیر پیتزا ریختم . در تابه رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه تا زمانی که پنیر آب بشه ، میشه برگردوند که طرفی که پنیر داره هم کمی تغییر رنگ بده .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین آلبالو پلو😍😋
• این تهچین طعمش محشر و عالی میشه 😍😍حتما امتحان کنید ترکیب طعم فوق العاده میشه میشه از گوشت فلفلی هم استفاده کرد
تهچین آلبالو پلو
میزان مواد برای هم یک پیمانه برنج من برای سه پیمانه برنج درست کردم
سینه مرغ نصف یک عدد+یک پیاز کوچک+یک ق چ نمک کمی فلفل+یک ق غ زعفران دم کرده
برنج یکپیمانه
تخم مرغ یک عدد
ماست دو ق غ
زعفران دم کرده یک ق غ
گلاب یک ق غ
نمک یک ق چ
آلبالو بدون هسته یک لیوان +شکر سه ق غ+پنجاه گرم کره
حتما تخم مرغ رو با و گلاب و زعفران پنج دقیقه بزنید تا خوشبو بشه
برنج رو از قبل دو ساعت خیس کنید نهایت پنج دقیقه داخل آب بجوشانید و آبکش کنید تا نیم پز باشع
زمان پخت تهچین بستگی به ارتفاع اش داشته هر چی نازک تر باشه سریع تر درست میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگت مرغ خونگی😋
مواد لازم🔻
سینه مرغ چرخ شده ۱ کیلو
نان تست خرد و ریز شده ۸ عدد
نمک ۱ ق چ
پاپریکا ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
سیر له شده ۱ ق چ
زنجبیل له شده ۱ ق چ
سس سویا ۱ ق غ
سس گوجه فرنگی تند به دلخواه
روغن
وقتی مواد رو توی سینی چرب شده پهن کردید و روش روغن زدید، بذارید داخل فریزر تا خودشو یکم بگیره و بشه برش زد.
مواد سوخاری برای روش🔻
تخم مرغ ۲ عدد + شیر یک چهارم پیمانه + کمی نمک و فلفل سیاه
آرد
پودر سوخاری
بعد از غلتاندن ناگت ها داخل آرد، مخلوط تخم مرغ و پودر سوخاری، به مدت نیم ساعت بذارین داخل فریزر و بعد توی روغن داغ سرخشون کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنت
• دنت ،اونم از نوع شکلاتی یکی از دسرای پرطرفداره که مطمئنم بعد از این آموزش دیگه از مغازه نمیگیری😋
توی قابلمه ،دو پیمانه شیر
دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو
شش قاشق غذاخوری شکر
و درآخر دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه بریزین،
خوب مخلوط کنین تا یکدست بشه
روی حرارت بذارین و مدام هم بزنین تا غلیظ بشه
داخل ظرف مورد نظر بکشینو با ترافل یا شکلات چیپسی دیزاینش کنید
بفرمایید به همین سادگی دسر خوشمزه مون سه سوته حاضر شد
نوش جان🥰
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_بیسکویتی😍😋
بیسکویت کاکایویی پتی بور
کرم:
شیر 1 لیتر
1 لیوان شکر
1 لیوان سمولینا
1 لیوان پودر نارگیل
نصف قاشق چایخوری وانیل
سس شکلات:
خامه مایع 50 گرم
شکلات تیره و شیری
برای کرم، شیر، شکر و سمولینا را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق گاز مخلوط کنید تا قوام مناسبی به دست آید. وقتی قوام غلیظی گرفت نارگیل و وانیل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. قالب کیک را با آب خیس می کنیم و کرم که تقریبا داغ است اضافه میکنیم. بیسکویت کاکائویی پتی بور را بین آنها میگذاریم. اجازه دهید به مدت 4 ساعت در یخچال استراحت کند. بعد از استراحت آن را زیر و رو کرده و سس شکلاتی را آماده می کنیم. خامه را در قابلمه بریزید و وقتی روی اجاق شروع به جوشیدن کرد، حرارت را خاموش کنید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. بعد از اینکه سس شکلاتی کاملا خنک شد، روی دسر می ریزیم و روی آن را تزئین می کنیم و با لذت سرو می کنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻مواد لازم #کیک_سبزیجات
۴ عدد تخم مرغ
یه لیوان سرخالی شیر یا آب
نصف لیوان روغن مایع
یه قاشق نمک
کمی فلفل سیاه
یه قاشق مربا خوری ادویه کاری
یه لیوان جعفری خرد شده
یه لیوان پیاز چه خرد شده
یه لیوان هویج نگینی
یه لیوان فلفل دلمه ای نگینی
۲ لیوان آرد
یه قاشق غذا خوری بکینگ پودر
۲ لیوان سیب زمینی نگینی که با آب و نمک ۳ دقیقه جوشوندیم و آبکش کردیم
کوکتل یا ژامبون به دلخواه
✅نکته ها
حتما روی شعله پخش کن با حرارت کم بزارین
نیاز به دم کنی نیست
مواد داخلیش سلیقه ای هست میتونین کوکتل یا ژامبون و یا مرغ آبپز ریش شده هم استفاده کنین
ذرت هم میتونین اضافه کنین
بعداز اینکه برگردوندین حتما در تابه رو بزارین تا مغز پخت بشه
نیتونین توش پنیر پیتزا هم بریزین
داخل فر گرم شده با ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت
داخل تستر با ۱۷۰ درجه حدود ۲۵ دقیقه
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# تهچین 😍😋
.
.
تهدیگ خودش حسابی خوشمزه هست حالا نوبت به مدل پیشرفتش که تهچین باشه رسیده.😋😋😋
.
مواد لازم:🤓
در اینجا نسبت تقریبی مواد را نوشتم طرز تهیه هم در فیلم مشخص است.
برنج ۳ پیمانه
ماست ۱ لیوان
زرده تخم مرغ ۳ عدد
زعفران دم کرده نصف استکان
بادمجان ۳ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه ۲ قاشق
پیاز 2 عدد
هویج یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
میتونید در قابلمه هم درست کنید روی شعله کم بزارید حددو یک ساعت تا یک ساعت و ربع زمان نیاز داره.
.
پس از سرد شدن قابلمه ته چین به راحتی قابل برگشت درون دیس است .
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
یک رژیم شوک فوق العاده برای لاغری😍
عزیزانی که تصمیم دارن تا عید شکم و پهلو آب کنند💃
✴️ مزیت شرکت در این دوره لاغری که به ارزش ۶۸۰ هزار تومان هست، که به مناسبت ماه مبارک رمضان شما رایگان دریافت میکنید، فقط مبلغ ۷۰ هزار تومان جهت ورود به گروه Vip پرداخت میکنید👇
🔸شکستن استاپ وزنی
🔸کاهش وزن ۳ الی ۵ کیلوگرمی
🔸همراهی همیار سلامتی در طول دوره
🔸شرکت در کلاسهای آموزشی اصلاح تغدیه
🔸برای ثبت نام در این سوپر دوره شوک تکمیل فرم زیر لازم است 👇
https://formafzar.com/form/zdxoc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن مرغ و بادمجان😋😍
مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر🔻
مرغ....پانصد گرم
فلفل دلمه...سه عدد
پیاز....یک عدد
خامه....صد گرم ،میتوتید حذفش کنید ولی باشه خوشمزه تر میشه
بادمجان....سه عدد
پنیر پیتزا....ب مقدار دلخواه(من حدود دویست گرم ریختم)
طرز تهیه🔻
مرغها رو با مقداری اب و پیاز و سیر و نمک وادویه ی دلخواه میزاریم تا بپزه ،بعدواز پخت استخونهاشو جدا میکنیم و به صورت خلالی خردش میکنیم.
بادمجانهارو پوست گرفته و حلقه کنید ودروغن دو طرفش رو سرخ کنید.
پیاز رو خرد کنید و کمی سرخش کنید بعد
فلفل دلمه هارو هم ب شکل خلالی خرد کنید و به همراه پیاز با حرارت ملایم تفت بدین تا تقریبا پخته بشه، وبعد مرغ رو باهاش مخلوط کنید و از حرارت بردارید و در ظرف بریزید بعد بادمجان هارو روش بچینید.
خامه رو روش پخش کنید و در اخر پنیر پیتزا رو روش بریزید و کمی فلفل و پودر اویشن روش بپاشید و میره داخل فر ک از یک ربع قبل با دمای صد و نود وپنج درجه گرم شده ،تا زمانی ک روی پنیر برشته بشه وبعدش امادس.#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوی ورمیشل
• غذای بصرفه ای که تورو شیفته خودش میکنه🤤
داخل آب درحال جوش ۲ قاشق غذاخوری نمک بریزید
۲ پیمانه ورمیشل اضافه کنید و ۵ دقیقه زمان بدید
بعد از آبکش کردن ورمیشل ها،
نصف قاشق غذا خوری نمک
۲ عدد تخم مرغ
اضافه و مخلوط کنید
۲۰۰ گرم پنیر پیتزا
۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده رو با هم ترکیب کنید
کف تابه کمی روغن بریزید
ابتدا نصف ورمیشل ها
بعد پنیر و جعفری
و در نهایت مابقی ورمیشل ها رو بریزید.
در تابه ببندید
وقتی یه طرفش سرخ شد،برگردونید و سمت دیگه رو هم سرخ کنید
مطمئنم طعم این کوکو ورمیشل مخصوص نظرتو جلب میکنه😍
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_گوشت😍😋
🔶هدف از اموزش این دستور خمیر عالی وبسیار سبک این کیکه که با دستورهای دیگه متفاوته وشما با خوردن این کیک اصلا احساس سنگینی نمی کنید
مواد لازم .....پیمانه میتونه لیوان دسته دار فرانسوی باشه
آرد شیرینی پزی.... دوپیمانه ونیم
شیر....ولرم یک پیمانه
آب....ولرم نصف پیمانه
روغن مایع....نصف پیمانه
شکر ..دوقاشق غذاخوری
خمیرمایه فوری....یک قاشق سوپخوری
نمک... نصف قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ....یک عدد
زرده تخم مرغ ...یک عددجهت رومال
بیکینگ پودر...یک قاشق مرباخوری
سرکه سفید...یک قاشق سوپخوری
پنیرپیتزا ...به مقدار لازم
موادمیانی ...کاملا دلخواهه فقط ابکی وچرب نباشه
طرز تهیه.....
شیرولرم واب ولرم وروغن و شکرونمک وخمیرمایه وسفیده تخم مرغ را مخلوط کنید تا کمی شکر حل بشه بعد ارد را که قبلا یکبار الک شده یکجااضافه کرده وبیکینگ پودروسرکه را وبمدت پنج دقیقه با لیسک مخلوط کنید خمیر چسبندگی داره اصلا ارد اضافه بهش نزنید چون بافت کیکتون سفت می شه بعد روی خمیر رابپوشانید و نیم ساعت استراحت داده سپس خمیر را دوقسمت کنید
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگ زردآلو😍😋
• برگ زردآلو ،بهترین جایگزین برای تنقلات مضره!😋
پنج لیوان آب رو به همراه دو لیوان شکر داخل یه تابه بزرگ بریزین تا بجوشه
یک قاشق چایخوری جوهر لیمو اضافه کنین و اجازه بدین ۵ دیقه بجوشه
زرد آلو هایی که هسته شو جدا کردین رو داخل شربت بریزین و یک دقیقه زمان بدین
بعد از ۱ دقیقه حرارت رو خاموش کنین و اجازه بدین داخل شربت بمونه
بعد از ۲ دقیقه داخل آبکش بریزین تا شهد اضافه خارج بشه
(نکته:زردآلوها رو زیاد روی هم نریزین تا له نشه، از زرد آلو های سفت استفاده کنین تا موقع جوشیدن ، فرمشو حفظ کنه )
زردآلوهای خنک شده رو داخل سینی که از قبل نایلون گذاشتین ،بچینین
دو روز زیر آفتاب بزارین
بهتره کمی نرم تر بردارین
(میتونین به قطعات کوچکتر هم تقسیم کنین و حبه زرد آلو درست کنین)
داخل پلاستیک بریزین و داخل یخچال یا فریزر نگهداری کنین
نوش جان🥰
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی پیتزا با یوفکا 😍😋
مواد لازم:
1 عدد یوفکا
مخلوط روغن مایع و شیر به مقداری که یوفکا را خیس کنید(آب و روغن را به نسبت مساوی با هم مخلوط کنید)
فلفل سبز
کالباس و یا سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
زیتون
گوجه فرنگی
برای سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و رب فلفل
آویشن ، فلفل سیاه ، نعناع ، پودر فلفل قرمز ، نمک
تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید.
❣اگر سس گوجه فرنگی دارید اونم میشه
طرز تهیه:
ابتدا یوفکا را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید (یوفکای ترکیه گرد و بزرگ است) مخلوط شیرو روغن را روی یوفکا بمالید و از طرف بزرگ رول کنید، وقتی به قسمت باریک رسیدید 3_2 سانتی متر مانده به آخر دو سر یوفکا را به شکل دایره به سمت داخل تا کنید و با هم یکی کنید و نوک یوفکا را به سمت داخل تا کنید. مواد سس رب را با هم مخلوط کنید و به شکل نازک روی یوفکا بزنید و مواد داخل را اضافه کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. نزدیک به پخت کامل ، پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید و تا وقتی که پنیر آب شود در فر نگه دارید. سپس از فر بیرون آورید و سرو کنید. نوش جان
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله بستنى😍😋
ژله بلوبرى ١ بسته
ژله انار ١ بسته
بستنى وانيلى ١ ليوان
آب جوش ٢ ليوان
اول از همه بستنى رو بايد تو دماى محيط بزاريم تا كاملاً آب بشه ، حالا ميريم سراغ درست كردن ژله بلوبرى با يك ليوان آب جوش و خوب مخلوطش ميكنيم تا كاملاً صاف و شفاف بشه بعد ميزاريم بمونه و به دماى محيط برسه بعد نصف ليوان بستنى بهش اضافه و در حد مخلوط شدن هم ميزنيم و تو قالب ميريزيم و ميزاريم تو يخچال تا سفت بشه بعد ژله انار هم با همين روش درست ميكنيم و آروم روى لايه اول ميريزيم و ميزاريم خوب ببنده ، بعد از قالب خارج ميكنيم و به دلخواه تزيين ميكنيم به همين راحتى يه دسر خوشمزه و قشنگ درست ميكنيم
نكته؛ ميتونيد از هر طعم و رنگ ژله اى استفاده كنيد ، زياد هم نزنيد كه دسرتون لايه لايه بشه با اين روش يك لايه از دسر شيشه اى و يك لايه كرمى ميشه ، لايه اول زياد تو يخچال نمونه چون در اين صورت موقع برگرشتن از قالب لايه ها ازهم جداميشه ، ميتونيد به صورت تكنفره و ليوانى درست كنيد
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_آتیشی😍😋
1 کیلو فلفل قرمز تند🌶
2 عدد بوته سیر خشک 🧄
3 قاشق رب گوجه فرنگی🍅
3 کیلو سرکه قرمز🥃
4 لیوان آب🍶
3 قاشق غذاخوری پر نمک🧂
1 قاشق غذاخوری شکر
فلفلارو میشوریمو قسمت انتهایی سبزو جدا میکنیم.فلفل +نمک + شکر + سرکه + رب گوجه + سیرهای پوست کنده شده + 1 لیتر آب میذاریم خوب له بشه و بپزه.(یک ساعت)
وقتی پخت و خنک شد، صافش میکنیم (از سرکه جداش میکنیم)و با چرخ گوشتی میزنیمش با سرکه قاطیش میکنیم مجدد و توی صافی رد میکنیم و دونه هاش جدا شه (2بار صاف میکنیم)و در اخر ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میزاریم غلیظ شه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سیب_زمینی_خامه_ای👩🍳
تعدادی سیب زمینی کوچک رو
از وسط برش بزنین
و داخل قابلمه ی آب بریزین تا بجوشه
یک قاشق نمک ،
بعد از اینکه نیم پز شد از روی حرارت بردارین
داخل تابه روغن بریزین
و یک عدد پیاز خرد شده رو تفت بدین
وقتی طلایی شد دو حبه سیر خرد شده اضافه کنید
پیاز ها رو از داخل تابه خارج کنین
یک قاشق کره ،
سیب زمینی ها رو از قابلمه به تابه منتقل کنید پودر سیر
آویشن
پاپریکا
پولبیبر و لیمو فلفلی اضافه و حسابی تفت بدید
100 گرم قارچ خرد شده
بعد از اینکه پخته شد،
صد گرم خامه و پیاز داغ ها رو اضافه و یکدست کنین
مقداری شوید رو خرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_رودباری😍😋
یک عدد پیاز رو ریز رنده کنین
به نیم کیلو گوشت چرخ کرده، پیاز رو اضافه کنین
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و گلپر
سبزی معطر نعنا، ریحون، جعفری و گشنیز
بریزین و خوب ورز بدین
یک گلوله کوچیک بردارین
با دست به این صورت شکل بدین و خوب نازکش کنین
داخل تابه روی هم بچینین
نصف پیمانه آب
نصف پیمانه روغن زیتون
بریزین
۲۰ دقیقه روی حرارت بذارین
بعد کباب ها رو از هم جدا کنین
یه طرف که برشته شد، برگردونین تا طرف دیگهش هم کمی برشته بشه
از تابه خارج کنین
داخل همون تابه
یک قاشق رب گوجه فرنگی
و یک قاشق رب انار
بریزین و کمی تفت بدین
نیم کیلو گوجه فرنگی رو پوره کنین
به مخلوط رب
نمک و فلفل سیاه اضافه و مخلوط کنین
حالا پوره گوجه رو بریزین و هم بزنین
🌼👉
🌼👉