eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنى😍😋 ژله بلوبرى ١ بسته ژله انار ١ بسته بستنى وانيلى ١ ليوان آب جوش ٢ ليوان اول از همه بستنى رو بايد تو دماى محيط بزاريم تا كاملاً آب بشه ، حالا ميريم سراغ درست كردن ژله بلوبرى با يك ليوان آب جوش و خوب مخلوطش ميكنيم تا كاملاً صاف و شفاف بشه بعد ميزاريم بمونه و به دماى محيط برسه بعد نصف ليوان بستنى بهش اضافه و در حد مخلوط شدن هم ميزنيم و تو قالب ميريزيم و ميزاريم تو يخچال تا سفت بشه بعد ژله انار هم با همين روش درست ميكنيم و آروم روى لايه اول ميريزيم و ميزاريم خوب ببنده ، بعد از قالب خارج ميكنيم و به دلخواه تزيين ميكنيم به همين راحتى يه دسر خوشمزه و قشنگ درست ميكنيم نكته؛ ميتونيد از هر طعم و رنگ ژله اى استفاده كنيد ، زياد هم نزنيد كه دسرتون لايه لايه بشه با اين روش يك لايه از دسر شيشه اى و يك لايه كرمى ميشه ، لايه اول زياد تو يخچال نمونه چون در اين صورت موقع برگرشتن از قالب لايه ها ازهم جداميشه ، ميتونيد به صورت تكنفره و ليوانى درست كنيد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 1 کیلو فلفل قرمز تند🌶 2 عدد بوته سیر خشک 🧄 3 قاشق رب گوجه فرنگی🍅 3 کیلو سرکه قرمز🥃 4 لیوان آب🍶 3 قاشق غذاخوری پر نمک🧂 1 قاشق غذاخوری شکر فلفلارو میشوریمو قسمت انتهایی سبزو جدا میکنیم.فلفل +نمک + شکر + سرکه + رب گوجه + سیرهای پوست کنده شده + 1 لیتر آب میذاریم خوب له بشه و بپزه.(یک ساعت) وقتی پخت و خنک شد، صافش میکنیم (از سرکه جداش میکنیم)و با چرخ گوشتی میزنیمش با سرکه قاطیش میکنیم مجدد و توی صافی رد میکنیم و دونه هاش جدا شه (2بار صاف میکنیم)و در اخر ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میزاریم غلیظ شه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 تعدادی سیب زمینی کوچک رو از وسط برش بزنین و داخل قابلمه ی آب بریزین تا بجوشه یک قاشق نمک ، بعد از اینکه نیم پز شد از روی حرارت بردارین داخل تابه روغن بریزین و یک عدد پیاز خرد شده رو تفت بدین وقتی طلایی شد دو حبه سیر خرد شده اضافه کنید پیاز ها رو از داخل تابه خارج کنین یک قاشق کره ، سیب زمینی ها رو از قابلمه به تابه منتقل کنید پودر سیر آویشن پاپریکا پولبیبر و لیمو فلفلی اضافه و حسابی تفت بدید 100 گرم قارچ خرد شده بعد از اینکه پخته شد، صد گرم خامه و پیاز داغ ها رو اضافه و یکدست کنین مقداری شوید رو خرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یک عدد پیاز رو ریز رنده کنین به نیم کیلو گوشت چرخ کرده، پیاز رو اضافه کنین نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و گلپر سبزی معطر نعنا، ریحون، جعفری و گشنیز بریزین و خوب ورز بدین یک گلوله کوچیک بردارین با دست به این صورت شکل بدین و خوب نازکش کنین داخل تابه روی هم بچینین نصف پیمانه آب نصف پیمانه روغن زیتون بریزین ۲۰ دقیقه روی حرارت بذارین بعد کباب ها رو از هم جدا کنین یه طرف که برشته شد، برگردونین تا طرف دیگه‌ش هم کمی برشته بشه از تابه خارج کنین داخل همون تابه یک قاشق رب گوجه فرنگی و یک قاشق رب انار بریزین و کمی تفت بدین نیم کیلو گوجه فرنگی رو پوره کنین به مخلوط رب نمک و فلفل سیاه اضافه و مخلوط کنین حالا پوره گوجه رو بریزین و هم بزنین 🌼👉 🌼👉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلال کبابی😍😋 بلال کبابی با عطر ذغال و طعم ذرت مکزیکی ذرتهاتونو برش بزنید پوستهاشو ی اب بکشید ته قابلمو بزارید بعد داخلشو ی لیوان اب و ی نصف تا یک لیوان شیر بریزید البته به حجم بلالتون داره من ۳ تا بلال درشت بود و بعد ی مقدار کره داخلش بندازید و درشو ببندید بزارید رو شعله ملایم خوب پخته بشه اگر بدونید چقدر خوشمزه و ابدار و خوش طعم‌میشه اوف🥰😌😋 برای سسش پنیر میتزا و اویشن و نمک و اگر ی مقدار تند دوست دارید پولبیبر (یک نوع فلفل و ادویه ترکی )و ی مقدار من ادویه معطر جادویی مادربزرگ ریختم شما هر چی دوست دارید ولی نمک و اویشن از دست ندید اگر بقیرو نداشتید خلاصه پنیر که اب شد و مخلوط شد سس امادس ی نکته اگر میخواید ذرتها عطر ذغال بگیره و طعم‌جنگلی داشته باشه در اخر ی مقدار ذغال بزارید رو شعله که گداخته بشه داخل ی ظرف بریزید در نهایت ی مقدار روغن مایع روش بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بادمجان نیم کیلو گوجه ۲۵۰گرم سیرخردشده یک قاشق غذاخوری سبزی شامل (گشنیز،ریحان،نعنا) ۳قاشق غذاخوری آب غوره نصف لیوان آب سرکه نصف لیوان نمک وادویه ترشی به میزان لازم بادمجانهاروکبابی میکنیم داخل ظرف درب دارمیزاریم تاراحت پوستش کنده بشه بعدباچاقوساطوری میکنیم تاکاملاله بشه گوجهاروهم کبابی کرده پوستشومیگیریم وباچاقوکاملاله میکنیم بادمجان،گوجه،سبزی،سیر،نمک،ادویه ترشی آب غوره وآب سرکه همه روباهم مخلوط کرده داخل شیشه تمیزوخشک میریزیم ومیزاریم یخچال وحدودایکماه قابل نگهداری هست نکته:اگرسبزی تازه دردسترس نبودازسبزی خشک میتونیداستفاده کنیدآب سرکه رومیتونیدحذف کنیدولی اگربریزین ماندگاری بیشتری داره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا با طعم بستنی سنتی😍😋 برای شهدشیر👇🏼 شیر یک لیوان شکر یک لیوان پودر هل یک قاشق چ زعفران غلیظ مخلوط با گلاب نصف لیوان مواد حلوا👇🏼 آرد فانتزی یک لیوان شیر نصف لیوان روغن ۳/۴ لیوان ابتدا شهد رو درست میکنیم مواد شهد رو همگی داخل ی ظرف میریزیم و رو شعله میزاریم تا شکر آب بشه نیاز به جوشیدن شهد نیست نکتههه👇🏼👇🏼 اگه موقع اضافه کردن شربت حلواتون جمع نشد خیلی کم روغن اضافه کنید سریع جمع میشه دوست داشتید مثل من داخل این ورق های بیسگویتی بستنی بزارید ک دیگه با بستنی مو نمیزنه اکه هم خواستید داخل ظرف قالبی بریزید و برگردونید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۱لیتر شیر ۱فنجان شکر ۱بسته کرم شانتی (75گرم که همون پودر خامه اسانس دار هست ، میتونید پودر خامه هم استفاده کنیدیا خامه صبحانه ) ۲قاشق پودر کاکائو ۱۰۰گرم شکلات می تونید بسته به ذائقه تلخ یا شیرین یا مخلوط استفاده کنید تمام مراحل کار در فیلم مشخص هست که پودر کاکائو و سکر و کرم شانتی رو در ظرفی ریخته و شیر رو کم کم اضافه میکنیم که پودر کاکائو گوله نشه و روی حرارت قرار میدیم تا شکر و پود کاکائو کامل حل بشن و در مراحل بعد برای بسته شدن بهتر از ظرف استیل استفاده کنید و بلافاصله بعد از برداشتن از روی گاز شکلات رو اضافه میکنیم تا گرمای شیر شکلات رو کامل حل کنه و درفریزر قرار میدیم فقط باید به محض بسته شدن تو فریزر بیرون بیاریید و هم بزنید مجدد داخل فریزر قرار بدید نباید بگذارید یخ بزنه و درهر مرحله سه تا چهار دقیقه بزنید و تا ۷ بار اینکار و ادامه بدید و در ظرف در دار بریزید و یک شب داخل فریزر قرار بدید و بعد نوش جان کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته چین دنده و بادمجون😍😋 مواد لازم: ۱ کیلو دنده گوسفندی🍖 ۱/۴ پیمونه روغن🥃 ۱/۳ پیمونه اب💧 نمک و‌فلفل سیاه و‌ زردچوبه🌶🧂 ۱ دونه چوب دارچین🪵 ۲ تا برگ بو🍃 ۱ دونه پیاز🧅 ۳ حبه سیر🧄 ۱ دونه تخم مرغ کامل+۲ تا زرده🥚 ۳ پیمونه برنج🍙 ۱/۲ پیمونه ماست چکیده🍶 ۲۰ گرم کره اب شده🧈 ۱ ق.چ عرق هل ۱/۲ ق.چ پودر دارچین🪵 ۱ ق.غ زعفران غلیظ💛 ♨️این تهچین رو میتونید تو فر هم درست کنید، خوبیه قابلمه هامون اینه که تو فر هم میتونید بذارین. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ..... 5 عدد شکر ....یک پیمانه وانیل..... یک قاشق مرباخوری آب گرم.....۳/۴ پیمانه کافی کریمر......۵ قاشق غذاخوری روغن مایع .....یک پیمانه آرد..... دو پیمانه نشاسته ذرت .......دو قاشق غذاخوری بکینگ پودر..... یک قاشق غذاخوری سرپر تخم مرغها رو همراه با وانیل و شکرحدود 8 دقیقه با سرعت متوسط بزنین (زمان رو رعایت کنین تا پف کیکتون عالی بشه)بهتره از شکر دانه ریز باشه ، کافی کریمر رو با اب گرم مخلوط کنید.اضافه کنید و دو دقیقه بزنین و بعد روغن را اضافه کنید. در آخر آرد رو با بکینگ پودر و نشاسته ذرت مخلوط و الک کنین و به مواد بالا اضافه و با سرعت پایین همزن در حد مخلوط شدن هم بزنین . مواد رو در قالب چرب شده بریزین و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت تقریبا 35 تا 40 دقیقه قرار بدید.میتونین نشاسته ذرت رو حذف و به همون نسبت آرد سفید اضافه کنید. اگر طعم کاکائویی دوست دارین ، به همون نسبت که از آرد سفید کسر میشه ، پودر کاکائو اضافه کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت نعنایی 😍😋 شربت نعنا یه نوشیدنیِ سنتی و اصیل هست که با نعنا یا عرق نعنا با آب و شکر درست میشه شکر: ۱ کیلو آب دو و نیم لیوان(۵۰۰ میلی لیتر) نعنا پاک کرده: ۳۰۰ گرم آب لیمو: ۲ق.غ یا جوهر لیمو ۱ق.چ اول نعنا رو میشوریم و بعداز اینکه آبش رفت دسته میکنیم. آب رو تو قابلمه میریزیم و رو شعله زیاد میذاریم تا جوش بیاد بعد آب لیمو یا جوهرلیمو رو اضافه میکنیم و بعد شکر رو.وقتی شکرو میریزیم اصلا هم نمیزنیم حرارتو کم میکنیم تا خودش کم کم آب بشه فقط قابلمه رو دو سه بار به حالت چرخشی تکان میدیم تا سریعتر شکر حل بشه، ده دقیقه که جوشید نعناها رو اضافه میکنیم و میذاریم ده دقیقه دیگه بجوشه تا قوام بیاد(در حین جوشیدن با برس آغشته به آبلیمو دیواره قابلمه رو مرتب تمیز میکنیم تا شربتمون شکرک نزنه) شعله رو خاموش میکنیم و دمکنی میذاریم تا ۲۴ساعت بمونه بعد شربتو از آبکش رد میکنیم.شربت نعنا خودش به تنهایی رنگ نداره برای اینکه رنگ دار بشه یه قطره رنگ خوراکیِ سبز رو با یه قاشق آب جوش مخلوط میکنیم و به شربتمون اضافه میکنیم تو شیشه کاملا خشک و تمیز میریزیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از 
کسانی که شکم دارن، نشون میده رطوبت معده شون زیاده به همین خاطر هرچی رژیم میگیرن و ورزش میکنن میبینن شکم و پهلو سرجای خودشه . و تنها راه درمان اصلاح مزاج بدنه 👌👌 اگه این علائم رو داری روی لینک زیر کلیک کنید و فرم رو پر کنید. 👇👇👇 https://formafzar.com/form/pkj23 https://formafzar.com/form/pkj23
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۱ بسته گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرمی ۵۰۰ گرم بادمجان ۲ عدد تخم مرغ ۵ حبه سیر نمک و فلفل سیاه جعفری یا شوید روغن بادمجان هارو رنده میکنیم بهش ۱ ق چ نمک میزنیم و ۳۰ دقیقه استراحت میدیم ، به گوشت چرخکرده نمک و فلفل و تخم مرغ و سیر رنده شده و جعفری یا شوید خورد شده اضافه و آب بادمجان رو میگیریم و با موادمون مخلوط میکنیم و حالت میدیم و‌نیم ساعت داخل یخچال گذاشته و بعد سرخ میکنیم از دو طرف . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از 
. 🔴بهترین گزینه برای خرید برنج تازه و لذیذ😋 ❌خسته شدی از اینکه هرچی برنج میخری قاطی داره و وقتی میخـوری هیچ طعمی نداره؟ 😞 💫دوست داری با کم ترین هزینه💸 خوش طعـم ترین ‌غـذا🍲 را درسـت کنی؟ 😍 💫 میخوای یه برنجی درست کنی که شفته نشه و همه از طعم وبوی برنج انگشت به دهن 😯بمونن⁉️ ✅ یه جای مناسب پیداکردم 😉 🚚 فقـط کافیه یه بار خرید کنی!! 🚚 https://eitaa.com/joinchat/1030881962C6a541c366f باکیفیت ترین محصول را اینجا میفروشن😍☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی قیفی😍😋 مواد لازم: یک لیوان شیر خیلی سرد🥛 نیم لیتر خامه آب شده خیلی سرد(دولیوان)🧁 100 گرم پودر شانتی یک قوطی کامل کارامل شیرین(300g)🍮 2_3قاشق غذاخوری نوتلا🍫 مراحل داخل ویدیو کامل توضیح داده شده میتونین فقط شیرو خامه و کرم شانتی استفاده کنین اگه ساده دوس دارین.یا فقط نوتلابزنین و دیگه کارامل نزنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از 
درمان تمامی مشکلات اقایان ، به روش گیاهی و طب سنتی با تضمین قطعی و کم ترین هزینه 🍀 زیر نظر دکتر خیراندیش 🍀 به صورت ریشه‌ای و تضمینی💯✅️ با کارشناس های متخصص زیر نظر سازمان غذا و دارو و پژوهشکده گیاهان دارویی 💯 کانال کلینیک آریا🍀👇🏼 https://eitaa.com/joinchat/1983971758Cab9bbfc542
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 لوبیا ۳۰۰ گرم برنج کته ۵ قاشق غذا خوری تخم مرغ ۱ عدد جعفری ۲ قاشق غذا خوری ذرت ۳ قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه ،پاپریکا و زیره هر کدوم ۱ قاشق چای خوری ارد سوخاری ۱/۲ پیمانه پیاز ۲ عدد کره ۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه و شکر ۱ قاشق مربا خوری ماست ۱ پیمانه خیار شور ۲ عدد نمک و فلفل سیاه نان مک ۸ عدد لوبیا رو ۱۲ ساعت خیس کنید و ۲ ساعت بپزین ،بعد چند دقیقه با نمک و‌فلفل سیاه بزارین تو فر تا رست بشه ،حالا بکوبین و با مواد دیگه هم بزنین ،۳۰ دقیقه بره تو یخچال ،سرخش کنید ،پیازم با حرارت ملایم کاراملی کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک شکلاتی کافی شاپی🍫😍😋 کیک شکلاتی که با گاناش شکلاتی مرطوب شده و روش با شکلات رنده شده تلخ تزیین بشه محشره خدایی🤌🏻😍 . ~💛مواد لازم : آرد ۲۷۵ گرم شکر ۳۰۰ گرم تخم مرغ ۵ عدد شیر ۱۶۰ گرم آبجوش ۱۵۰ گرم روغن ۱۸۰ گرم پودر کاکائو ۶۰ گرم بیکینگ پودر ۳ ق چ سرکه سفید ۲ ق غ وانیل ۱ ق چ نمک یک پینچ ~🧡موادلازم گاناش: خامه شکلاته تخته ای . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 -بلغور جو که حسابی ریز شده باشه ۲/۵ لیوان -آرد سمولینا دو سوم یک لیوان -آب داغ ۱لیوان(اندازه لیوانها یکسان هست) -رب گوجه فرنگی ۱/۵ قاشق غذاخوری -تخم مرغ ۱عدد🥚 -آرد سفید نصف لیوان -فلفل قرمز-نمک-فلفل سیاه-زیره سبز -گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم -فلفل دلمه،کاپی یا تُند ۱عدد -پیاز متوسط ۱عدد🧅 -جعفری ساطوری شده ۵۰گرم یا یک مُشت تقریبا -پاپریکا-زردچوبه-فلفل قرمز -نمک -حین فرم دادن ایچلی کوفته ها،حتما دستاتو‌ خیس نگه دار تا براحتی فُرم بدی.برای خیساندن بلغور و سمولینا،از آب زیادی استفاده نکن چون اگر خمیری شکل بشه،دیگه نمیتونی فُرم بدی و توی روغن وا میره.باید خمیری تقریبا خشک تر باشه.برای سرخ کردن،نزار روغن کامل داغ بشه،اینجوری سریع میسوزن،همینکه نصفه داغ شد،۳تایی باهم سرخ کن.تایم پختش هم ۵دقیقه ست.ترکها،روش خاص خودشونو دارن برای شکل ایچلی کوفته.من سعی کردم کمی رعایتش کنم مواد میانی نباید آبدار باشه پس تا جای ممکن بپزاگر خمیر خیلی خُشک بود،خیلی کم آبجوش حین چنگ زدن اضافه کن تا به بافت مورد نظرت برسی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 این تردترین کتلتی میشه که امتحان کردی ،شک نکن ۱ دونه سیب زمینی و ۱ دونه پیاز و رنده کن و تا ابش کشیده بشه ۱ چهارم باگت رو با ۵ قاشق شیر مخلوط کن ۳۰۰ گرم چرخ کرده ادویه ها (نمک ۱ قاشق چای خوری ،زرد چوبه فلفل سیاه و پول بیبر از هر کدوم نصف قاشق چای خوری ) ،پیاز و سیب زمینی و تخم مرغ ۱ عدد و نون رو ۵ دقیقه ورز بده و توی روغن سرخش کن برای سس هم ۵ قاشق ماست و شوید خشک و نمک و فلفل سیاه و هم بزن ،تمام . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام رفقا اینم یه پیتزای ساده برای عزیزانی که خواسته بودن خمیر با پیمانه و بدون مخمر بگم☺️ و البته که ظروف پخت نچسب تفلون کویر معجزه می‌کنه😍 در رابطه با ماهیتابه جادویی که بعدا میگم اما قالب‌های پیتزا بسیار کاربردی و با کیفیت هستند🤗🤗🤗 برای خمیر ما دو لیوان آرد سفید و یک لیوان ماست ترش و دو قاشق بیکینگ پودر و یک قاشق نمک و حدود دو قاشق روغن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یه بسته ماکارونی فرمی ۲۰۰گرم سینه مرغ پخته تخم مرغ ۳عدد نصف لیوان شیر نصف لیوان آب سودا یا گازدار ۱سوم لیوان روغن مایع پنیرپیتزا به میزان لازم پیاز فلفل و نمک وزردچوبه سینه ی مرغ رو ریش ریش کنین پیازو با کمی روغن وزردچوبه تفت بدین مرغ ریش ریش شده رو اضافه کنین وکمی تفت بدین نمک وفلفل هم بزنین.ماکارونی فرمی شکل دلخواهتون رو بپزین وابکش کنین.تخم مرغ ،آب سودا،روغن وشیرو داخل ظرفی گودباچنگال هم بزنین ماکارونی رو بهش اضافه کنین ونمک وفلفل بزنین ومخلوط کنین نصف مواد ماکارونی رو داخل قابلمه تفلون بریزین وروش مرغ ریش ریش شده رو بریزین وصاف کنین.روی مرغ پنیر پیتزا بریزین هرچه بیشتر خوشمزه تر من پنیرم همین اندازه بود ریختم شما بیشتر بریزین‌.بقیه ی مواد ماکارونی رو بریزین وصاف کنین .در قابلمه رو بزارین وشعله رو کم کنین تا یه طرفش سرخ بشه (من با شعله کم ۴۵دقیقه زمان دادم) بعد برگردونین وطرف دیگش رو هم بزارین سرخ بشه وبا سس کچاپ ونوشابه سرو کنین آبسودا همون آب گازدار هست. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوبیده مرغ😍😋 کوبیده مرغ از جمله کباب های خونگی هستش که این روز ها توی بعضی از رستوران ها پیدا می شه بنا بر این دستور پخت های مختلفی داره ولی این رو بگم کوبیده مرغ اگر نکاتی که راجبش گفتم رو انجام ندید چیز خوبی از آب در نمیاد، مخصوصا انتخاب گوشتش و‌‌‌... اگر از دنبه خوشتون نمیاد میتونید از کره استفاده کنید که چون بافت نداره چیز خوبی از آب در نمیاد 🙌 مواد لازم مخلوط ران و سینه: ۸۵۰ گرم پیاز متوسط: ۱ عدد فلفل کاپی: ۱ عدد جعفری یا ریحان: ۱ مشت کوچک چربی حیوانی: ۱۰۰ گرم نمک: ۳ قاشق چایخوری سر خالی یا ۱۰ گرم فلفل قرمز پرک یا پول بیبر: ۱ قاشق چایخوری کره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حالا خودت تو فر مرغ بریون درست کردی 🥰ببین و درست کن و لذت ببر😍😋 مواد لازم آویشن پودر سیر زنجبیل پولبیبر پاپریکا فلفل سیاه نمک آب پیاز یا پودر پیاز یا پیاز خرد شده فرقی نمیکنه زعفران آب لیمو ترش روغن زیتون تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم و به مرغ آغشته میکنم حتما چند ساعت استراحت کنه تا مزه ها به خورد مرغ بره مرغ رو داخل فر میزاریم با حرارت کم باید جوری باشه که مرغ بعد از دو ساعت هم بپزه و هم طلایی و برشته بشه ❌نکته خیلی مهم ❌ ترجیح خودم پیاز خرد شده اس چون قبلا با پیاز خرد شده درست کردم به نظرم عطرش بهتر بود پس به جای آب پیاز میتونید از پیاز خرد شده استفاده کنید هر نیم ساعت یک بار چک کنید و کره و زعفران رو مال کنید تا خوشرنگ و یه دست برشته بشه توی تستر راحت تر برشته میشه فر گازی یکم حرارتش اذیت میکنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای سس پایه - گوجه ۱/۲ - رب گوجه ۱ ق غ - نمک ۱/۲ ق چ - فلفل قرمز ۱ ق چ - آویشن (اوراگانو) ۱ ق چ - پودر پیاز ۱ ق چ - پودر سیر ۱ ق چ - روغن ۱ ق ع - آب سرد ۱/۴ پ برای تاپینگ - پنیر پیتزا ۱ پ - نان باگت ۱ عدد - سس پایه ۱-۲ ق غ - قارچ - فلفل دلمه - زیتون - به سلیقه خودتون ژامبون (یا هرچیزی دیگه) زمان پخت بسته ب نوع دستگاه گریل یا فر متفاوت می باشد با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۲ دقیقه (اگه فر از قبل گرم شده باشه) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛