eitaa logo
آشپزی خاص
96.5هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
19.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍄😍😋 یه سس قارچ لذیذ و خوشمزه انگشتاتم با این سس قارچ میخوری از بس که خوشمزس👌🤤 کره ۲ تا ۳ قاشق غ،شیر نصف پیمانه آرد ۱ قاشق چ ،نمک، فلفل سیاه ، پاپریکا پنیرگودا ۳ تا ۴ ورق (میتونی از پنیرچدار هم استفاده کنید)،قارچ هر چی که کَرَمِته🤭👍 قارچ ها رو با کمی کره سرخ کن بعد تو همون تابه دوباره کره بریز بعد آرد رو بهش اضافه کن و کمی تفت بده حالا پاپریکا و فلفل رو اضافه کن و هم بزن و شیر رو بریز و مدام هم بزن و حالا پنیر رو بذار و هم بزن در آخر هم قارچ های سرخ شده رو اضافه کن و تماممم🥰 غلظت سس هم که دیگه دست خودته🍄 🍄🍄این سس رو میتونی با سیب زمینی یا با پاستا و یا با استیک مرغ نوش جان کنی😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شام محشر پنج دقیقه ای پنیر پیتزا پنیر چدار شیر هر کدام یک لیوان بکینگ پودر یک قاشق چایخوری نمک فلفل ادویه اندازه دوتا تخم مرغ جعفری نصف لیوان آرد تاجایی که مواد به دست نچسبه حدود دولیوان 🍭 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ ….۲ عدد ارد….۲قاشق غذاخوری پیاز……۱عدد قارچ….۲۵۰ گرم شیر….۱پیمانه خامه نمک و فلفل و جوز پنیر پیتزا ابتدا سینه مرغ را از وسط برش بدید.به ارد ادویه دلخواه اضافه کنید.بعد سبنه مرغ داخل ارد بغلطونید.بعد داخل تابه سرخ کنید. داخل همان تابه پیاز نگینی را اضافه کنید. بعد قارچ ورقه شده را به همراه لیمو اضافه کنید،تا ابش کشیده بشه. حدود یک قاشق ارد بریزد بعد شیر و نمک و فلفل و جوز اضافه کنید.کمی خامه بریزد.وقتی سس غلیظ شد،روی سینه مرغ بریزد.روشم پنیر پیتزا بریزد.داخل فر حدود نیم ساعت قرار بدید بعد گریل روشن کنید تا روش طلایی بشه 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥨🍓𖦹 ↜فرم دهی این نان فوگاس به صورت آهسته داخل فیلم گذاشته شده تا بتونید فرم دهی رو کامل یاد بگیرین.پس لطفا تا آخر فیلم رو حتما مشاهده کنید ↜بفرست برا هرکسی که میخواد نون فوگاس رو اصولی و مرحله به مرحله یاد بگیره👌 ↜لایک و سیو و نظر یادت نره عزیز دلم❤️ مواد لازم🍚: آردفانتزی ۵۰۰ گرم آب ۳۲۵ گرم مخمرفوری ۵ گرم نمک ۸ گرم روغن زیتون ۲۵ گرم ادویه دلخواه به میزان لازم طرز تهیه🥯: ۱- ابتدا تمام مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم.آب را اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود.🥣 (با توجه به اینکه آبخوری آرد ها باهم متفاوت است،اگر دیدید خمیر به سختی زیر دست شما ورز میخورد آب را قاشق به قاشق اضافه کنید تا خمیر به راحتی زیر دست شما ورز بخورد ) ۲- روغن زیتون را اضافه میکنم و ورز میدهیم تا سطح خمیر صاف و یکدست شود.🫗 ۳- روی خمیر را میپوشانیم و به خمیر به مدت ۴۰ دقیقه استراحت میدهیم.🥟 ۴- بعد از استراحت اولیه پف خمیر را میگیریم و خمیر را به ۲ چانه تقسیم میکنیم،خمیر را باز میکنیم و طبق ویدیو فرم میدهیم.🔪 (دقت کنید قسمت برش ها و فرم دهی رو مثل فیلم باید به خوبی باز کنید تا زمان تخمیر فرم دهی خراب نشود) ۵- به خمیر رومال روغن زیتون میزنیم و روی خمیر ادویه دلخواه را میریزیم.🫒 ۶- روی خمیر را میپوشانیم و به خمیر به مدت ۱ ساعت و ربع استراحت پایانی میدهیم ،تا زمانی که حجم خمیر کاملا دو برابر شود.🍣 ۷- و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه، تا زمانی که نان ها رنگ بگیرند میپزیم.🌮 نوش جان🍽 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
20.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥨🍓𖦹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتلت مرغ🥰😍😋 سلام به روی ماهتون روزه هاتون قبول🙏👇 میتونید برای افطاری این کتلت مرغ آبدار رو درست کنین مواد لازم مرغ (۱ کیلو) پیاز ( ۳۰۰ گرم) سیر (۱ حبه) کره نان تست ( ۶ تکه) شیر ( ۱۵۰ میلی لیتر) مایونز ( ۲ قاشق غذاخوری) نمک،فلفل و پاپریکا جعفری تازه کمی روغن برای سرخ کردن طرز تهیه ابتدا پیاز خرد شده را داخل کره تفت بدین تا از خامی در بیاد و سیر له شده رو بهش اضافه کنین و تفت بدین.نان های تست را داخل شیر بخیسونید. مرغ بدون استخوان رو چرخ کنید، بعد پیاز و سیر تفت داده و در آخر نان های خیس خرده رو چرخ کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید. به مایه کتلت ادویه و مایونز و جعفری اضافه کنید و خوب ورز بدین و مواد رو با هم مخلوط کنین. کتلت هارو داخل روغن سرخ کنین و بعد کتلت هارو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه زمان بدین تا کامل مغز پخت بشه. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 آرد ۱۳۰ گرم ( ۱ پیمانه)، آرد سمولینا ۸۰ گرم ( ۱/۲ پیمانه)، نمک ۱/۸ ق چ، وانیل ۱/۴ ق چ، کره ذوب شده ۵۰ گرم، شیر خشک قنادی ۱/۲ ق س، شکر ۱/۲ ق س، مایه خمیر ۱/۴ ق چ، آب ۱۰۰ تا ۱۲۵ گرم ( ۱/۲ پیمانه) 🔴 آرد ، آرد سمولینا، نمک و وانیل را مخلوط کرده کره ذوب شده را اضافه میکنیم. شیر خشک، شکرو مایه خمیر را هم مخلوط کرده و آب را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع شده و کاملا لطیف باشه ۱۵ دقیقه به خمیر استراحت داده و بعد چونه های ۱۰ تا ۱۵ گرمی میگیریم. شکل داده و تو روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم. بعد تو شربت خنک ریخته میزاریم ۲،۳ دقیقه بمونه و بعد خارج می کنیم. شربت بار شکر ۴۰۰ گرم ( ۲ پ) / آب ۲۰۰ گرم ( ۱ پ)، گلاب ۵۰ گرم ( ۱/۴ پ) جوهرلیمو ۱/۸ ق چ، گلوکز ۱ ق س / دانه هل و زعفران به دلخواه 🔴مخلوط آب و شکر و گلاب را روی حرارت گذاشته تا شکر ذوب شود. قبل جوش اومدن آب شکر باید حل بشه وگرنه شکرک میزنه تابه رو مدام تکون بدین تا شکر حل بشه، وقتی آب جوش اومد جوهر لیمو، گلوکز ، هل و زعفران را اضافه کرده و میزاریم ۵ تا ۸ دقیقه بجوشه بعد از آماده شدن شربت میزاریم تو دمای محیط تا خنک بشه. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 میزان مواد برای هم یک پیمانه برنج من برای سه پیمانه برنج درست کردم سینه مرغ نصف یک عدد+یک پیاز کوچک+یک ق چ نمک کمی فلفل+یک ق غ زعفران دم کرده برنج یک‌پیمانه تخم مرغ یک عدد ماست دو ق غ زعفران دم کرده یک ق غ هل نوک ق چ گلاب یک ق غ نمک یک ق چ حتما تخم مرغ رو با هل و گلاب و زعفران پنج دقیقه بزنید تا خوشبو بشه برنج رو از قبل دو ساعت خیس کنید نهایت پنج دقیقه داخل آب بجوشانید و آبکش کنید تا نیم پز باشع زمان پخت تهچین بستگی به ارتفاع اش داشته هر چی نازک تر باشه سریع تر درست میشه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ سوخاری و سیب زمینی تنوری😍😋 مواد لازم : فیله ی مرغ 🍗 سیب زمینی های ریز و کوچولو🥔 پودر سوخاری 🍘 روغن زیتون یا روغن معمولی 🫒 پنیرپارمسان ( دلبخواهی ) 🧀 ادویه : نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، پودرسیر ، آویشن 🌶🧂🧄🍃 مرغ هارو نگینی و درشت خورد کن ، سیر رنده شده ، ادویه ها و روغن + یه قاشق غذا خوری سس مایونز یا ماست پرچرب بهش اضافه کن و خوب مخلوط کن ، بعد از اینکه خوب مخلوط شد میتونی استراحت بدی ۱۰ دقیقه ، میتونی هم همون لحظه پودر سوخاری رو اضافه کنیو خوب مخلوط کنی. بعدم تو سینی فر بچینی و با دما ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه هم مرغ ها و هم سیب زمینی هارو تو فر یا ماکروفر یا آون تُستر قرار بدی تا خوب مغز پُخت و تُرد بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ خوشمزه😍😋 اگه فقط یکبار مرغ اینمدلی درست کردید مطمئنم عاشق طعمش میشید و همیشه درست میکنید . درست کردنشم اصلا کاری نداره سینه مرغ رو از وسط برش بزنید داخل فویل بزنید و بهش نمک و فلفل سیاه و پامریکا اویشن بزنید داخل تابه دوطرفش رو سرخ کنید برای سس هم جعفری و پنیر پیتزا و روغن‌رو خوب مخلوط کنید و فویل رو دربیارید و داخلش بریزید و پنیر پیتزا و زرده تخم مرغ که کاملا اختیاریه قرار بدید کف سینی فر رو چرب‌کنید مرغها و گوجه و قرار بدید به مدت ۲۵۰‌تا ۳۵ دقیقه تا کامل مغز پخت بشه طعمش عالی میشه و متفاوت حتما‌ امتحانش کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سينه مرغ ٢ عدد بروكلي ٤٠٠ گرم سير ٢ عدد برنج قهوه اي گيلتاز ٢ پيمانه ليمو ١ عدد نمك براي برنج ١ قاشق مربا خوري روغن براي برنج ٢ باشق غ خ گوجه گيلاسي ١٠٠ گرم نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز و پودر سير ( از هر كدوم ١ قاشق چ خ ) روغن زيتون ٥ قاشق غ خ كره ( سليقه اي ) برنج قهوه اي ( ٢٦٠ گرم ) با اب سرد بشوريد آب كه جوش اومد ليمو نمك روغن بزنيد برنج رو با دماي متوسط نيم ساعت بپزيد آبش رو بكشيد ١٥ دقيقه با دماي كم دم بزاريد،بقيه مراحل هم آسونه فقط سيرو زياد تفت ندين كه بسوزه دوست داشتين سويا سس هم ميشه زد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛