eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم تخم مرغ ۸ عدد حتما تخم مرغ سرد وداخل یخچال باشه لازم نیست به دمای محیط برسه آرد ۳۰۰گرم یا دو لیوان شکر ۲۲۰گرم یا یک لیوان پر پکینگ پودر یک قاشق پر چایخوری یا یک قاشق غذا خوری سر خالی آب سرد یک سوم استکان یا شیر عسل یا شربت بار یک قاشق غذا خوری سفیده وزرده رو از هم جدا کنید سفیده رو با سرعت تند همزن بزنید تا پف کنه حدود ۳الی ۴دقیقه طول میکشه سپس سرعت همزن متوسط وشکر رو به صورت بارانی اضافه کنید حدود سی الی چهل ثانیه شکر تمام شده باشه سپس دونه دونه زرده رو اضافه کنید حدود یک دقیقه تمام زرده ها زده شده باشند بعد از زرده ها مخلوط آب وعسل(یا شیر وعسل)اضافه کنید فقط در حد مخلوط بزنید من یک دونه دیگر رو با شیر درست کردم به نظرم شیر خوشمزه تره همزن رو کنار بزارید آرد وپکینگ پودر از قبل مخلوط والک کردیم با یک دست آرد وبا دست دیگه همزن دستی آرد رو کم کم میریزیم وبا همزن دستی بزنید سرعت عمل داشته باشید حدود سی الی چهل ثانیه باید مخلوط شده وتمام شده باشه بهتره دو نفره این کار رو انجام بدید یعنی یک نفر آرد رو کم کم بریزه وشما هم ،هم بزنید وکار رو تمام کنید قالب رو از قبل چرب کرده وکفش کاغذ روغنی بندازید ومواد رو بریزید توش وبزارید تو فر از قبل گرم شده (۱۵ دقیقه ) با دمای صدوهشتاد درجه به مدت ۴۰تا ۴۵درجه قالب ۳۰در۴۰ جواب میده خمیر که آماده شد فوری بریزید تو قالب وبزارید تو فر تا پفش نخوابه سرعت عمل داشته باشید بهترین قالب برای کیک گالوانیزه ضخیم یا تفلون هست قالب سیلیکونی به درد نمیخوره تو فر کاسه آب لازم نیست به هیچ عنوان تو سینی فر بعنوان قالب استفاده نکنید طبقه وسط حتما باشه شعله پایین روشن باشه شعله بالا فقط واسه گریل وطلای شدن روی کیکه اونم دو سه دقیقه آخر پخت روش بشه نیم ساعت اول به هیچ عنوان در فر باز نمیشه وتکون داده نمیشه عسل باعث میشه رنگ کیک طلای وخوش رنگ بشه این کیک طعمش عالیه خشک ولاستیکی نیست وبوی تخم مرغ هم نمیده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
روغن جامد ...... ۲ قاشق غذا خوری شیر .....نصف فنجان تخم مرغ.....۱ عدد بکینگ پودر...... ۱ قاشق مربا خوری شربت بار.....۲ قاشق غذا خوری آرد ......به مقدار لازم وانيل ......كمي مواد لازم : ابتدا تخم مرغ و شیر و وانيل و روغن را مخلوط میکنیم بعدبكينگ پودر را اضافه می کنیم دوقاشق از شربت باراضافه میکنیم آرد را تا جایی که خمیرمان بدست نچسبید اضافه میکنیم . سپس دوساعت خمیر را استراحت میدهیم . بعد از دوساعت خمیر را با وردنه باز کرده . نه نازك باشه نه كلفت قبل از اینکه خمیر را باز کنید روی میز کارتون را آرد پاشی کرده و خمیر را به قطر ۲ میلی متر باز میکنیم و با چاقو برش میدهیم. وبعد در یک ظرف کوچک مثل شیر جوش روغن مایع ریخته وگوشتفیل های برش زده را در روغن فراوان سرخ کنید . بعد از سرخ شدن در شربت سرد وبعد در صافی میگذاریم تا شیره اضافی آن برود. نکته: آرد را به اندازه ایی به مواد اضافه کنید که خمیر دیگه به دستتان نچسبد وگرنه سفت ميشه در ظرف کوچک برای سرخ کردن گوش فیل ها استفاده کنید. از داغ بودن روغن مطمئن بشید . حتما قبل از آماده کردن خمیر شربت را تهیه کنید که کارتون سخت نشه و اون دوتا قاشق شربت را هم از روی همین شربت بردارید داخل مواد خمیر کنید . حتما بعد از سرخ گوش فیل ها را در صافی ریخته تا شربت اضافیش خارج بشه مواد لازم شربت؛ شکر......۲لیوان ۱ لیوان آب......۱لیوان گلوكز...... ١ق غ زعفران .....به میزان لازم گلاب ٢ق غ طرز تهیه: شکر را داخل ظرف میریزیم و آب را اضافه میکنیم دقت کنید آب وشکر را روی حرارت هم نزنید چون در این صورت شربت از همون اول شکرک میزنه .اول شکر وآب را قاطی نكنيد بعد که حل شد روی حرارت قرار میدهیم وقتي شروع به جوشيدن كردن گلاب وزعفران را اضافه كرده ميزاريم قوام بياد در ضمن جوشیدن آب و شکر با یک قلمو که با آب مرطوب کردیم دور اطراف ظرف آب وشکر در حال جوش را تمیز میکنیم وقتی ٨ دقيقه جوشيد گلوكز را اضافه ميكنيم شربت در حدود١٠ الي ١٥ دقیقه قوام طول ميكشه تا قوام بياد بعد از اینکه شربت خنک شد گوشفیل های سرخ شده را در شربت به مدت دو دقيقه قرار ميديم وخارج کرده ودرصافی ریخته سپس در ظرف مورد نظر چیده و ميل كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از 
دنیای لوازم التحریرفانتزی ،کیوت وکاربردی هر چیزی که برای خوشگل کردن دنیات نیاز داری اینجا پیدا میشه✏🎨🖍📒 انگیزه درس خوندن برات آوردم😎😍😉 به جمع صمیمی ما یه سر بزن 🤝🤝 منتظرت هستم🐣 🌸🌸🌸💞💞💞💞💞🌸🌸🌸 "لینک کانال" https://eitaa.com/joinchat/1857356429Cf170dce38d
شکری شیرین😍😋 آرد 3لیوان +سە قاشق برای اردپاشی صفحه کار نمک نوک ق م خمیر مایه ۱ ق غ شکر یک ق غ کره ۵۰ گرم شیر ولرم ۱ لیوان وانیل ۱/۴ق چ تخم مرغ ۱ عدد درشت روغن سرخ کردنی آرد الک شده+ نمک+ خمیر مایه+ وانیل و شکر رو باهم مخلوط کنید داخل کاسه ای یه دونه تخم مرغ رو کمی با چنگال ەم زدە و مخلوط کنید و به مواد آردی اضافه کنید بعد که کمی مخلوط شدن بهش کم کم شیر اضاف کنید تا خمیر خودشو جمع کنه سپس بهش کره نرم رو اضافه کنید و اینقد ورز بدید (دە دقیقە)تا یه خمیر لطیفی به دست بیادبعد بزارید داخل ظرف چرب شده و سلفون بکشید روش و بزارید داخل فر خاموش تا نیم ساعت استراحت کنه( استراحت اولیه) بعد از نیم ساعت خمیر را بازکرده و با لیوان و قیف کاتر میزنیم و روی دایره خمیری ساده را با اب خیس میکنیم و دایره خمیری دوم که وسطش رو کاتر زدیم را روش میزاریم روشونو بپوشونید و بزارید جای نسبتا گرم(استراحت دوم) تا حجمشون دوبرابر شە(یە ربع) بعد داخل روغن سرخشون کنید بعد در مخلوط شکر و دارچین بغلطونید و داخلشونو با شکلات یا مارمالاد پرکنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
71.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
كيك يلدايي در بيست دقيقه یدونه تخم مرغ 5قاشق شیر 4قاشق شکر 3 قاشق روغن 6قاشق آرد سفید نوک قاشق چایخوری وانیل یک قاشق چایخوری بکینگ پودر رنگ سبز و قرمز خوراکی تخم مرغ شکر وانیل شیر و روغن آرد بکینگ پودر رو مخلوط کردم و با یک قاشق به هم زدم اگه مایع سفت بود یه قاشق شیر بزنید بعد به سه قسمت تقسیم کردم به قسمت بیشتر رنگ قرمز متوسط سبز و کمتر هم سفید بمونه دوتا فنجان رو چرب کردم اول قرمز ریختم بعد سفید و بعد سبز که گفتم برعکس هم میتونید بریزید آب ریختم توی قابلمه گذاشتم جوش بیاد فنجان ها رو گذاشتم داخل آب جوش دمکنی گذاشتم با شعله متوسط بیست دقیقه بمونه بعد از بیست دقیقه تا یک ربع دره قابلمه رو باز نمیکنیم اندازه آب هم تا ارتفاع مایه کیک باشه شعله نباید خیلی کم باشه به حدی که صدای قل قل آب شنیده بشه بعد از پخت وقتی کمی سرد شد از فنجان خارج میکنیم و با شکلات اشکی چیپسی تزیین میکنیم 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه صحیح روکش کردن کیک با شکلات مخصوص حتما شکلات از دما افتاده باشه و کیکتون هم یخی یا خیلی سرد نباشه وگرنه هرچقدر هم روغن مایع تو شکلات بریزین ولی چون سرمای کیک زیاده زود سفت میشه و حتما کیک وسط گردون بذارین و به مقدار لازم شکلات مرکز کیک بریزین و نوک چاقو مرکز کیک و با دست دیگه گردون رو بچرخونید طبق فیلم و بعد سریع دیواره کیک رو با چاقو صاف کنید به همین راحتی نوش جان 💖 🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جرء ششم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.98M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از 
✅درمان همیشگی مسائل زناشویی و آقایان را به صورت دائمی با ما تجربه کنید 🔰 کاملا گیاهی و ۱۰۰٪ ارگانیک دارای مجوز بین المللی GMP 🔸برای درمان و پایان دادن به تمامی مسائل آقایان به صورت ریشه‌ای به کانال زیر مراجعه کنید 🔰https://eitaa.com/joinchat/3439395538Cec142c65d9 ☝🏻 تاییدیه‌ و مجوز‌های رسمی را در کانال مشاهده کنید دارای 8 سال سابقه کار موفق در حوزه طب سنتی
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع🚫 قطاب داخلِ فر، چیزی کم از قطاب سرخ شده نداره کاملا ترد پوک وخیلی هم خوشمزه میشه😋 🔸️این قطاب بدون تخم مرغِ که کاملا ترده اگر خواستین کمی نرمتر ولطیفتر باشه می تونید دوتا زرده تخم مرغ هم به دستور اضافه‌ کنید (همراه با روغن مخلوط کنید) 🔸️این میزان مواد بسته به اندازه قالب و ضخامت خمیری که می گیرین حدود ۴۰ تایی قطاب بهتون میده من دوبار خمیر رو درست کردم (یه بار بازرده یک بار بدون زرده )وحدود ۱۰۰ تایی قطاب شد روغن نیمه جامد ۲/۳ پیمانه(حدود ۱۳۰ گرم ارد ۳۵۰ گرم (۲ و۱/۳پیمانه) ماست شیرین ۱/۲ پیمانه سر پر (۱۳۰ گرم) پودر قند ۲ق س (۲۰گرم) بکینگ پودر ۱ق چ(۴گرم) موادمیانی: پودر گردو ۱پیمانه پر(۱۵۰گرم) پودر قند ۱/۲ پیمانه (۷۵گرم) پودر هل ۱ق چ پودر دارچین هم می تونید بزنید من نزدم گلاب یکی دو قاشق ⏪روغن را داخل ظرفی بریزید ارد الک شده را اضافه کنید با سرانگشتان روغن را به خورد ارد بدین به صورت خرده نون میشه پودر قند را هم اضافه ومخلوط کنید ماست وبکینگ پودر را مخلوط و به خمیر اضافه کنید با سرانگشتان هم بزنید تا خمیر جمع بشه ❌اگر دیدین خمیر شل وچسبنده اس کمی اردِ اضافه تر بریزید اگر خییلی خشک وسفت بود ماست را کمی بیشتر کنید همین که خمیر جمع ویکدست شد کافیه ورز زیاد ندین خمیر را درون نایلون یک ساعت در یخچال استراحت دهید بعد از استراحت یه خمیر لطیف ونرمی میشه🫠 مواد میانی را باهم مخلوط کنید یک قاشق گلاب بزنید در حدی که از حالت پودری دربیاد بعد از استراحت خمیر را با وردنه نازک پهن کنید در حد دوسه میلی متر از مواد میانی قرار بدین وخوب بپیچانید درون سینی بچینید ودر فر ازقبل گرم۱۷۰درجه حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید (من میزارم ترد وطلایی بشن) پس از پخت وخنک شدن درون پودر قند بغلطانید ❌اگر به دلیل سنگین بودن آردتون یا قوی بودن بکینگ پودرتون، موقع جمع کردن خمیر خمیر حالت بریدگی پیدا کرد کافیه روی میز کار خمیر را (کمی )ورز بدین وگرد کنید زیاد نباید ورز بدین سپس داخل یخچال استراحت بدین با استراحت کامل نرم ولطیف ویکدست میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع🚫 سفیده تخم مرغ ۱۰۰ گرم (تقریبا معادل ۳عدد سفیده تخم مرغ درشت میشه) شکر دانه ریز ۲۰۰گرم (من یک پیمانه سرخالی زدم ۱۸۰ گرم) اگر شکرتون درشت بود کمی اسیاب کنید اب لیموترش تازه ۱/۲ق چ وانیل یا اسانس دلخواه کمی 👈برای تهیه مرنگ بهتره از سفیده های تازه تخم مرغ استفاده شود وموقع جدا کردن سفیده اززرده مواظب باشید اززرده چیزی وارد سفیده نشود،سفیده ها رادرظرفی تمیز (ظرفی که خیس یا چرب نباشد)درابتدا بادور تند همزن بزنید تا کف کند وسپس فومی شکل شود،دراین مرحله آبلیمو را اضافه ومخلوط کنید،اسانس یا وانیل نیز به دلخواه دراین مرحله اضافه شود حال به سفیده فومی شکل قاشق قاشق شکر افزوده وبادورمتوسط همزن بزنید تا شکر کاملا حل شود وسفیده تخم مرغ فرم گیرد، به حدی که با خارج کردن سریهای همزن،جای آن به حالت قله ایستاده(نه خمیده)بر روی سفیده باقی بماند ومرنگ قابلیت شکل گرفتن پیدا کند مرنگ رادرون قیف وبا ماسوره های دلخواه ریخته وروی سینی کاغذ انداخته پایپ کنید، 🔸️ماسوره من شماره ۳۶۰ سینی رادرفر با کمترین حرارت ممکن قرار بدین تاجایی شعله راکم کنید که فرخاموش نشه حدودتقریبا یک ساعت یک ساعت ونیم تا دو ساعت اجازه دهید تا مرنگها خشک شود ❌️اگر دمای فر زیادباشه مرنگ تغییر رنگ میده اگر بیشتر داخل فربمونه خیلی خشک میشه اگر کمتر بمونه داخل مرنگها کمی نرم وادامسی شکل میشه هرچقدر بیشتر داخل فربمونه روش ترک میخوره ❌️مهمترین نکته برای تهیه مرنگ دمای پایین فرهست باید بادمای خییلی کم خشک بشن که هم تغییر رنگ ندن وهم براق بمونن فر من هم دماش خیلی بالاست ولی بازم مرنگها بد نمیشن فقط کمی براق نیستن ❌️اگر حرارت فرتون زیاده می تونین در فر را بعد از ۴۵ دقیقه یکساعت ازپخت مرنگها کمی نیمه باز بزارید تا کمی ازحرارت داخل فرکم بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍘 😋 🔸اول ٥ تا سيب زمينى رو پوست كندم و با مقدارى آب،شير، آويشن، فلفل، نمك و حريره ى سير گذاشتم بپزه. تو اين فاصله گوشت چرخكرده رو سرخ كردم زردچوبه زدم، بعد زرشك و جعفرى و پيازداغ و فلفل شيرين و اضافه كردم و تفت مختصرى دادم بعد هم قارچ و كمى رب، آخر هم كمى فلفل و نمك و آويشن، گذاشتم تا خنك بشن. سيب زمينى كه پخت ميذارم كامل خنك بشه و بعد رنده ريز ميزنم، سه تا تخم مرغ، پودر پياز، خيلى كم نمك و فلفل، پاپريكا و كمى ريحون و مرزه ى خشك اضافه مى كنم و مخلوط مى كنم، كمى آرد سوخارى هم اضافه مى كنم تا زمانى كه مايه به دست نچسبه. يه كاسه آب جلوى دستم ميذارم و طبق فيلم كوكوها رو شكل مى دم و تو روغن داغ سرخ مى كنم. اگه شيرى كه توش سيب زمينى رو پختين زياد اومد باهاش سوپ درست كنيد و دور نريزينش. اين مقدار سيب زمينى و تخم مرغ ، ده تا كوكو بهتون ميده، راز انسجام اين كوكو يكى سرد بودن كامل مواده و دومى استفاده از آرد سوخارى، يادتون نره 📤فوروارد یادتون نره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مرغ ۱عدد برای هر نفر روغن مایع: ۴ قاشق غذا‌خوری برای ۵ تکه مرغ: پیاز: ۲ عدد متوسط قسیی: ۱ کاسه گوجه خشک: ۱ کاسه پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: یک سوم قاشق چای‌خوری زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: یک قاشق چای‌خوری زعفرون دم شده: ۴ قاشق غذا خوری هیچ وقت به مرغ آبِ زیاد نزنید چون بوی بدی میگیره. آب رو کم کم اضافه کنید. هر وقت حس کردید که کف ماهیتابه داره خشک میشه، نصف فنجون آب بریزید.مدت زمان پخت برای مرغ استخون دار: ۷۰ دقیقه کته هم فراموش نشه.برای دورچین بشقاب، ذرت شیرین خیلی انتخاب خوبی هست. اما سلیقه‌ای هم هست. اون رو با آب خالی بپزید 🌸🌸🌸🌸🍃🍃🌸🌸🌸🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان نیم کیلو گوجه فرنگی نیم کیلو سیب زمینی متوسط یک عدد فلفل دلمه ای یک عدد سیر سه حبه پیاز یک عدد بزرگ بادمجون رو پوست بگیرید ونگینی خرد کنید حدود یکربع بزارید تو آب ونمک سپس ابکش کنید وبزارید کنار پیاز رو خرد کنید وبا کمی روغن تفت بدید سیر رنده شده بهش اضافه کرده وباهاش تفت دهید فلفل دلمه ای نگینی خرد شده وبادمجون رو هم بهش اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز ویک قاشق رب اضافه کرده باهاش تفت داده (حدود پنج دقیقه تفت میدیم ) گوجه فرنگی هم که قبلا پوست گرفتیم ریز خرد کرده وبهش اضافه میکنیم سیب زمینی هم اضافه میکنیم منتهی من چون عجله داشتم پسرم میرفت مدرسه تا مواد تفت خوردن سیب زمینی رو با کمی آب گذاشتم نیم پز بشه وهمراه ابش اضافه کردم ،نمک میزنیم ودرشو میزاریم تا باهم بپزن اگه دیدید ابش کم شده وسیب زمینی هنوز نپخته دوباره کمی آب جوش میریزیم ودرشو میزاریم نزارید زیادی سفت وکم آب بشه شعله حتما کم باشه تا زود آبش تبخیر نشه عزیزان اگه سیب زمینی نیم پز نکردید همین طور خام بریزید منتهی یک لیوان آب اضافه کنید در ضمن سیب زمینی اختیاریه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از 
سلام 😍من در ایتا محصولات آرایشی فارماسی ترکیه و اوریفلیم دارم هر چی لازم داشتی به من سر بزن https://eitaa.com/joinchat/3960931039C604ae17203 https://eitaa.com/joinchat/3960931039C604ae17203 محشرهههههه 😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ عسلی😍😋 مواد لازم: بال و یا ران مرغ بدون استخون 🍗به مقدار لازم عسل 🍯۱ ق چ خ روغن زیتون 🫒۱ ق غ خ رب گوجه🥫 ۱ ق غ خ نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پاپریکا🫑، پودر سیر🧄، پودر پیاز🧅 طرز تهیه: تمامی مواد رو توی کاسه ریخته و به خوبی ورز میدیم و روش سلفون میکشیم و ۲ ساعت میذاریم توی یخچال تا مزه ها به خورد هم برن. حالا کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و مرغهارو توش میچینیم در صورت تمایل مثل من میتونین سیبزمینی هم کنارش بذارین که خیلی خوشمزه میشه، دیگه روشم یه کاغذ روغنی دیگه بذارین و بفرستینش توی فر از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده به مدت تقریبا ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه ولی بازم چک کنید ببینید که پخته یا نه. آخرای پخت کاغذ روغنی رو از روی کبابا بردارین تا خوب کبابی و برشته بشن. ⭕️نکته: استفاده از عسل توی این رسپی باعث آبدار شدن و نرم شدن گوشت میشه و اصلا طعم مرغ رو عوض نمیکنه و برعکس خیلی خوش طعمش میکنه 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌🍃💥🎃🤩 ۱۲۰ گرم موز🍌 رو با گوشکوب برقی پوره کنی صد گرم بیسکوییت پتی بور🍪 رو هم با غذاساز پودر کنین یک قاشق غذاخوری کاکائو🍫 اضافه کنین موز ها رو بریزین و خمیر رو یکدست کنین ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای🍨 رو با یک قاشق غذاخوری عسل 🍯مخلوط کنیدخمیر رو روی کاغذ روغنی به شکل مستطیل باز کنین روش پنیر بزنید و بصورت یکنواخت صاف کنین از یک طرف پنج عدد نارنگی🍊 رو به این شگل بچینید و بعد هم رول کنین دو طرف رولت رو از مخلوط پنیری بزنیدچند ساعت داخل یخچال بزارین و بعد برش بزنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت مرغ: سینه مرغ دو عدد ● 2 قاشق غذاخوری آرد معمولی ● 1 عدد سفیده تخم مرغ ● 3-4 قاشق غذاخوری روغن ● 1،5 قاشق چایخوری نمک ● 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ● 1 قاشق چایخوری کامل آویشن ● 1 قاشق چایخوری کاری ● 1 قاشق چایخوری پاپریکا ● 1 قاشق چایخوری زیره ● 2 حبه سیر رنده شده برای سوخاری👇 ● 1 فنجان خرده نان یا پودر سوخاری ● 2 عدد تخم مرغ ● 3 قاشق غذاخوری آرد معمولی ● روغن برای سرخ کردن ساخت: مرغ ها رامکعبی خرد کرده و آنها را درون کاسه ای قرار دهید. آردو روغن ، سفیده تخم مرغ و تمام ادویه جات را روی آن اضافه کرده و داخل مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید. دست خود را مرطوب کرده و تکه هایی به اندازه گردو برداشته و کباب گوشتی را شکل دهید. ابتدا آرد ، سپس تخم مرغ و آخرین خرده نان یا پودرسوخاری بغلطانید و در روغن داغ سرخ کنید😋 توجه: شما می توانید کتلت ها را اماده کرده و بدون سرخ کردن آن را درون فریزر بریزید. 10-15 دقیقه قبل از سرخ کردن از فریزر خارج کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک یخچالی 😍😋 بیسکوئیت ساقه طلایی ۱عدد کره ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای نصف بسته خامه صبحانه ۱عدد ژلاتین ۲ق غ شکلات صبحانه ۲قاشق برای لایه دوم شکلات صبحانه ۱قاشق پر شیر کاکائو نصف لیوان ژلاتین ۱ق غ طرز تهیه : بیسکوئیت پودر کنین وبا کره ذوب شده مخلوط کنین وبریزین تو قالب پنیر خامه ای وخامه رو به همراه ژلاتین وشکلات صبحانه با همزن بزنین وروی بیسکوئیت ها بریزین برای لایه دوم شکلات صبحانه رو به همراه شیر کاکائو ‌ژلاتین بنماری شده قاطی کنین وبریزین روی چیز کیک 🙂 وبه مدت ۲ساعت بزارین تو بخچال 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 زرده تخم مرغ ....٢عدد ماست ....١/٢پيمانه(۱۲۰ گرم) روغن جامدذوب شده ....١/٢پيمانه(۶۰ گرم) ارد.....۲پیمانه(۲۵۰ گرم) بكينگ پودر.....۱قاشق چای خوری موادمياني: پودربادام ....٢٥٠گرم پودرقند.....۱۲۰ گرم پودرهل ....١قاشق چای خوری گلاب .....٣قاشق چای خوری بكينگ پودردرماست حل شودزرده هاي تخم مرغ وروغن رااضافه كرده با قاشق مخلوط ميكنيم اردراكم كم اضافه كرده تا خميربه دست نچسبه خميرراداخل نايلون گذاشته ١تا٢ساعت استراحت ميدين بعداززمان استراحت خميررابازكرده وباقالب گردبرش ميديم ازموادروي خميرگذاشته وخميررابه شكل هلال پيچ ميديم ميتونين ازقالب مخصوص اين كاراستفاده كنين من بادست پيچيدم بعدقطابها رودرروغن فراوان سرخ كرده روي دستمال ميذاريم تا روغن اضافي گرفته شودبعدداخل پودرقندميغلطانين ودرظرف دردارنگهداري ميكنين من قطاب هاروروي كاغذروغني داخل فر١٧٥ درجه به مدت ٤٠ دقيقه گذاشتم وسرخ نكردم مزشم عاالي شدبنظرم روغن موادلازم زيادبود نکته:من از مخلوط پودر بادام و پودر گردو استفاده کردم نکته:قطاب حتما باید ولرم باشه و بعد پودر قند بزنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛