eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از اون غذاهاست که یه بار بپزی میره تو لیست غذاهای هفتگیت😍😋 کدو درشت:۲عدد، بادمجان درشت :۲عدد، گوشت چرخشده:۳۰۰گرم، نمک، پیاز متوسط رنده شده برای سس: رب گوجه 1 ق غ، نمک،زردچوبه،فلفل سیاه، آب داغ :یک لیوان کدو و بادمجون رو لایه نازک برش میزنیم و با مقدار کمی روغن سرخشون میکنیم و گوشت چرخشده رو با پیاز رنده ‌‌نمک مخلوط و ورز داده و شکل میدیم داخل همون روغن که کدو و بادمجان را سرخ کردیم سرخ میکنیم و رول میکنیم و کنار هم در ظرف میچینیم رب گوجه فرنگی و آب داغ و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را باهم ترکیب میکنیم و روی رول ها میریزیم و بمدت بیست دقیقه میزاریم داخل فر با دمای ۱۸۵درجه و بالا و پایین باهم روشن بشه(یا یه ربع پایین و‌در اخر فر بالا را روشن کنید) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۴ پیمانه شیر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت نصف پیمانه شکر کمی پوست پرتقال رنده شده یک دوم فنجان آب پرتقال(ترجیحا بازاری باشه که تلخ نشه)ازداخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه داخل ظرف مناسب بریزین و بذارین کنار تا خنک شه ولی داخل یخچال نذارین برای لایه بعدی، ۲ پیمانه آب پرتقال بازاری (که تلخ نشه) رو به همراه دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت خوب هم بزنین تا یکدست شه روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه مواد رو روی لایه اول بریزین و چند ساعت داخل یخچال بذارین تا خودشو بگیره با پودر نارگیل تزیین کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 گوشت ٥٠٠گرم(درشت خردشود)، لوبيا قرمز ١پيمانه، پياز درشت ١عدد، روغن ١ ق غ، رب گوجه 1ق غ، فلفل سياه 1 ق چ، برنج 3 پيمانه، پودرسير يا پوره سير نصف ق غ یا کمتر، چوب دارچين، پاپريكا 1 ق غ، آب جوش ٢ليوان، هويج خيلي ريز ٤عدد، نمك 1ق غ، زعفران دم كرده 5 ق، زرشك نصف پيمانه، خلال بادام ٣٠ گرم، خلال پسته ٢٠گرم، كره ١ق غ، بادمجان ١عدد، جعفري خردشده براي تزيين، آب نارنج:نصف لیوان، ادویه مخلوط 1 ق ✅لوبياقرمز را ازشب قبل خيس مي كنيم وكمي نيم پزمي كنيم وكنار مي گذاريم پيازونگيني مي كنيم و در روغن تفت مي دهيم وگوشت را اضافه و با حرارت بالا با هم سرخ مي كنيم رب گوجه،فلفل سياه،كمي پوره سير،يا پودر سير، چوب دارچين، پاپريكا اضافه وزماني كه رب كاملا سرخ شدروي گوشت دوليوان آب جوش مي ريزيم ومي گذاريم باحرارت كم به مدت يكساعت پخته بشه بقیه مراحل طبق فیلم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍞 😋😍 ▫️۹۰ میلی لیتر آب گرم ▫️90 میلی لیتر شیر گرم ▫️2 قاشق غذاخوری روغن نباتی ▫️1 قاشق غذاخوری شکر ▫️10 گرم مخمر خشک کمی هم بزنید تا مایه فعال شود ▫️480 گرم آرد گندم ▫️1 قاشق چایخوری نمک 🛑مواد رو خوب مخلوط کنید. ورز دادن را با دست ادامه دهید تا خمیر یکدست شود. کاسه را با روغن نباتی چرب کنید. . اجازه دهید خمیر به مدت ۴۵ دقیقه ور بیاید ماهیتابه را با ۱ قاشق غذاخوری روغن نباتی چرب کنید. سپس آن را با دقت بزارید داخلش. سطح را صاف کنید. با یک حوله بپوشانید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند. روی خمیر را با برس زرده بمالید. با چنگال یک فرم درست می کنیم. . سپس هوای اضافی را با خلال دندان خارج کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید. وای! ببین چقد عالی میشه. نان یکنواخت، نرم و در عین حال سبک پف است. طعمش عالیه حتما امتحانش کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 2 لیوان شیر ولرم 1 لیوان آب ولرم 5 قاشق غذاخوری شکر 1 لیوان روغن مایع 2 قاشق غذاخوری پر خمیر مایه خشک 2 عدد سفیده تخم مرغ برای خمیر زرده ها برای روی خمیر 1 قاشق غذاخوری نمک 6 الی 7 لیوان آرد (کیفیت آردها متفاوت است لیوان آخر را با کنترل اضافه کنید) طرز تهیه: آب ، خمیر مایه و یک قاشق شکر را داخل ظرفی بریزید و کمی هم بزنید و حدود دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند (خمیر مایه خشک معمولی نیاز به استراحت و عمل آوردن دارد اما خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد و میتوانید بلافاصله بقیه مواد را اضافه کنید ، استراحت هم بدید مشکلی ندارد) شیر ، بقیه شکر ، روغن مایع ، سفیده تخم مرغ و مخلوط خمیر مایه و آب را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. نمک و آرد را کم کم بریزید و ورز دهید. آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و کمی به دست بچسبد. خمیر را خوب ورز دهید سپس روی خمیر را بپوشانید و 40_30 دقیقه در جای گرم استراحت دهید. میتوانید شب خمیر را آماده کنید و خوب بپوشانید که هوا وارد نشود و تا صبح در طبقه پایان یخچال نگه دارید. خمیری که استراحت کرده و پف کرده داخل ظرف جمع کنید. روی میز را با کمی روغن مایع چرب کنید و خمیر را روی میز بذارید و ورز دهید. به 18 یا 20 چانه مساوی تقسیم کنید. چانه های خمیر را مثل فیلم شکل دهید و با فاصله داخل سینی بچینید.(سینی را چرب کنید یا کف آن کاغذ روغنی بذارید) من داخل سه سینی گذاشتم . روی آچماها را بپوشانید و 15 دقیقه داخل سینی استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را به آرامی روی آچماها بمالید تا پف آچما نخوابد. در فر 200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید. (حدود 25_20 دقیقه) 🎀 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍فوری و آسونترین نون محلی بدون فر😋برساق یکی از خوشمزه و خوشبافت ترین نونهای محلی🤌 از عطر و طعمش نگم براتون😋👌 ❤️اول ذخیرش کن تا سر فرصت درستش کنی😍👌 ❤️گزینه مناسبی برای میان وعده مدارس بچه هاست😍 ✅️مواد لازم 👇 تخم مرغ یک عدد شکر نصف لیوان آب یک لیوان روغن مایع یک سوم لیوان ماست یک لیوان آرد ۴ تا ۵ لیوان بکینگ پودر یک قاشق چای خوری پودر هل یک قاشق چای خوری زردچوبه یک قاشق چای خوری پودر خمیر مایه یک قاشق غذا خوری ✅️طرز تهیه👇 غیر از آرد همه مواد باهم ترکیک میکنیم بعد ۴ لیوان آرد اضافه و با دستمون خمیر یه جا جمع میکنیم یه لیوان آرد کنار دستمون میزاریم کم کم اضافه و خمیر ورز میدیم تا خمیر لطیفی درست بشه. خمیر داخل کاسه چرب شده میزاریم روشو میپوشونیم نیم تا یک ساعت توی جای گرم استراحت میدیم بعد پف خمیر میگیریم کمی بزرگتر از گردو برمیداریم خمیر باز میکنیم روی صافی یا ابکش های پلاستیکی میزاریم با دست کمی فشار میدیم تا طرح آبکش روی خمیر بیافته بعد داخل روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم۰ ✅️نکته ها👇 ❤️وقتی توی روغن داغ گذاشتین از روغن به کمک قاشق روی نون ها بریزین تا خوب پف کنه و مغز پخت بشه تو کلیپ مشخصه. ❤️این نون اصلا جذب روغن نداره. ❤️میتونین بجای آب از شیر استفاده کنین. ❤️سمت خمیر که روی آبکش میزارین کمی آرد بزنین تا براحتی از ابکش جدا بشه. ❤️حرارت حتما ملایم باشه تا خوب پف کنه و نسوزه. ❤️تند تند زیر و رو کنین تا همه طرفش به یک اندازه سرخ بشه. ❤️در آخر روی دستمال تمیز بزارین تا روغن اضافیش گرفته بشه. ❤️میتونین با آرد نون لواش بربری یا آرد سفید قنادی درست کنین. 🎀 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍فوری و آسونترین نون محلی بدون فر😋برساق یکی از خوشمزه و خوشبافت ترین نونهای محلی🤌 از عطر و طعمش نگم براتون😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پای زردآلو یکی از اون کیکهای نرم و لطیف و به شدت خوشمزست که درست کردنش هم بدون دردسر و راحته😍 مواد لازم👇 کره: ۱۵۰گرم شکر: سه چهارم پیمانه تخم مرغ: ۲عدد وانیل: یک چهارم ق.چ پودر بادام: ۲ق.غ آرد قنادی: یک و نیم پیمانه بکینگ پودر: ۱ق.چ سرخالی زردآلو کره و تخم مرغ همدمای محیط باشن. آردو هم یکی دوبار الک میکنیم. کره و شکرو باهم مخلوط میکنیم و دو سه دقیقه هم میزنیم بعد تخم مرغارو همراه وانیل اضافه و مخلوط میکنیم.در آخر پودر بادام درختی و بکینگ پودر و آردو تو چند مرحله به مایمون اضافه میکنیم خوب مخلوطشون میکنیم تا یه مایه خمیری شکل داشته باشیم که نه خیلی سفته نه شل و روون. داخل قالب ۲۰سانتی یا قالب پای میریزیم و سطح روشو صاف میکنیم بعد زردآلوهارو که از وسط برش دادیم با کمی فاصله از هم روش میچینیم.مقداری پرک بادومم میریزیمو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰درجه به مدت ۳۰تا ۴۰دقیقه میذاریم(فر برقی)(فر گازی ۱۷۵ درجه) بعد از ۳۰دقیقه با خلال چوبی تست میکنیمو اگر آماده بود از فر درمیاریم. این پای زردآلوی فوق العاده جذابو خوشمزه است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥮🍓𖦹 ↜نان ترکیه ای پیتای رمضان، یک نون خیلی خوش خوراک و فوق العاده خوشمزه برای وعده های افطار و سحری🧆 ↜بفرست برای اون دوستت که دلش میخواد برای افطار این نون درجه یک رو درست کنه👌 ↜لایک و سیو و نظر یادت نره عزیزدلم❤️ مواد لازم🍚: آردفانتزی ۷۰۰ گرم آب ۴۹۳ گرم مخمرفوری ۱۲ گرم نمک ۱۰ گرم شکر ۱۰ گرم روغن ۱۸ گرم برای رومال🍯 : تخم مرغ و نمک و وانیل طرز تهیه🍮: ۱- ابتدا تمام مواد خشک را با هم مخلوط میکنیم.🥣 ۲- آب را اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود.🚰 (رطوبت این نان مقداری بالا هست.اگر نمیتوانید با رطوبت بالا کار کنید، ۵۰ گرم از آب دستور را نزنید.) ۳- روغن را اضافه کنید و‌ ورز دهید تا سطح خمیر صاف و یکدست شود.🫗 ۴- روی خمیر را میپوشانیم و به خمیر به مدت ۴۰ دقیقه استراحت اولیه میدهیم.🍥 ۵- پف خمیر را میگیریم و خمیر را به سه چانه تقسیم میکنیم و چانه ها را گرد میکنیم و روی خمیر را با نایلون چرب شده میپوشانیم.🥟 ۶- به خمیر به مدت ۱ ساعت و ربع دیگر استراحت میدهیم و اجازه میدهیم که حجم چانه ها دو برابر شود.🍣آشپزی خاص ۷- روی خمیر را رومال تخم مرغ و نمک و کمی وانیل میزنیم و شروع میکنیم به انگشت زدن و فرم دهی چانه ها.🍯 ۸- و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه میپزیم.🥧 نوش جان🍽 ↜نشر و پخش ویدیوها و دستورات پیج فقط با گفتن ذکر منبع بلامانع است🥰🙏 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بهترین رسپی بامیه رو براتون آوردم شک نکنید اگه نکات رو رعایت کنید حتی از بازاری ها هم خوشمزه تره 🤞😋 نکات اصلی ؛ مهم ترین نکته بامیه شربت بار هست . آموزشش اینجاست 👈 اگه شربت بار قوام کافی رو نداشته باشه بامیه بعد از یک روز نرم میشن . اگه خیلی غلیظ باشه به داخل بامیه نفوذ نمیکنن . برای ترد بودن حتما بامیه ها رو با حرارت ملایم سرخ کنید تا هم ترد بشه هم مغز پخت . داغ زدن خمیر تو مرحله اول هم خیلی مهمه 👍 بعد از سرخ کردن سریع باید بامیه هارو بندازید تو شربت، اگه بامیه هوا بکشه شربت به خودش نمیگیره : آب یک لیوان کره ۲۵ گرم شربت بار ۲ قاشق غذاخوری آرد یک لیوان تخم مرغ ۲ عدد درشت وانیل نصف قاشق مرباخوری اب ، کره و شربت بار رو روی حرارت قرار بدید تا ریز جوش بزنه بعد آرد الک شده رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر خودش رو جمع کنه . تو این مرحله خمیر رو باید داغ بزنید . حدود ۸ دقیقه روی حرارت ملایم خمیر رو جمع و باز کنید تا اب اضافه خمیر تبخیر بشه . بعد اجازه بدید خمیر از داغی بیوفته ولی سرد نشه .‌تخم مرغ اول رو به همراه وانیل اضافه کنید و با همزن برقی بزنید، تخم مرغ دوم رو هم اضافه و حسابی بزنید تا تخم مرغ ها به خورد خمیر بره. خمیر باید چسبنده باشه و غلظتش به حدی باشه که براحتی بتونید ماسوره بزنید .اگه سفت بود یک تخم مرغ دیگه رو هم بزنید و کم کم به خمیر اضافه کنید تا خمیر نرم بشه. حالا خمیر رو داخل قیف بریزید با ماسوره آچاری. خمیر رو با قیچی داخل روغن سرد ماسوره بزنید. بعد بزارید روی حرارت متوسط تا کم کم مغز پخت و طلایی بشه .نکته مهم اینه که حرارت ملایم باشه که سریع رنگ نگیره و داخلش خام نمونه . تا وقتی بامیه ها خودش رو نگرفته هم نزنید که متلاشی نشه ، بعد از اینکه خودش رو گرفت مدام زیر و رو کنید تا همه جای بامیه به صورت یکدست رنگ بگیره و طلایی بشه . بعد از روغن خارج کنید و روغن اضافه ش رو بگیرید و سریع بندازید داخل شربت باری که به دمای محیط رسیده . ۵ دقیقه داخل شربت باشه بعد داخل صافی بزارید تا شربت اضافه ش گرفته بشه. بامیه های ترد و خوشمزه اماده هست . برای نگه داری تا ۱۲ ساعت توی ظرف در بسته نزارید تا ترد بمونه . نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
در کمتر از یک ساعت یه شله زرد جا افتاده درست کن عالی و خوشمزه😍 سلام در این پست بهتون میگم چجوری شله زرد درست کنید آسون و بدون دردسر ✅️مواد لازم: یک پیمانه برنج نیم دانه ایرانی دو پیمانه شکر ۷ پیمانه آب 👆این فرمول رو به خاطر داشته باشید با اضافه شدن برنج همه ی مواد اضافه میشه نصف لیوان گلاب نصف لیوان عرق هل یا عصاره هل دو قاشق خلال بادام ۲۰ گرم کره زعفران به میزان لازم ✅️طرز تهیه: برنج و آب رو روی حرارت ملایم میذاریم تا برنج کاملا له و شکفته بشه کف های روشم میگیریم در صورت نیاز آب‌جوش به برنج اضافه میکنیم که من میگم اضافه نکنید سعی کنید حرارت کم باشه که آب زود تبخیر نشه وقتی برنج له شد و دیگه دونه ای پیدا نبود شکر رو اضافه کرده و بعد به ترتیب عصاره هل گلاب و خلال بادام را اضافه کرده در آخر زعفران دم کرده رو میریزیم و در نهایت ۲۰ گرم کره و شله زرد رو یک ربع دم میکنیم و شله زرد امادس نوش جونتون 🥰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان کندو عسلی مواد لازم :👇 آرد قنادی 2 پیمانه بسته به جنس آرد ممکنه است کمی بیشتر مصرف شود خمیر مایه فوری 2 قاشق چایخوری پُر بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری شیر ولرم 3/4 پیمانه کره نرم یا روغن مایع 2 قاشق غذاخوری(40گرم) شکر 1 قاشق غذاخوری عسل یا شربت بار)شربت زولبیا بامیه)1 قاشق غذاخوری میتونید 2 قاشق شکر بزنید و عسل رو حذف کنید پنیر خامه ای یا کرمفیل وانیلی حدود 150 گرم رومال...1 عدد زرده+1 قاشق چایخوری خامه+ صبحانه+کمی پودر قند شربت...3/4 پیمانه شکر+1/2 پیمانه آب را روی حرارت ملایم قرار بدید تا به جوش بیاد،صبر کنید 3 تا 4 دقیقه بجوشه سپس 2 قاشق غذاخوری عسل و 1/4 قاشق چایخوری وانیل یا 1 تکه چون دارچین اضافه و حرارت را خاموش کنید تا شربت خنک شود دستور تهیه :👇 کره نرم+شکر+عسل را مخلوط کنید آرد+بیکینگ پودر +نمک را مخلوط و کنار بگذارید شیر ولرم و 1 قاشق چایخوری شکر را مخلوط کنید تا شکر حل شود سپس خمیر مایه را افزوده و هم بزنید روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و کف کند. خمیر مایه عمل آمده را به مخلوط کره و شکر افزوده و آرد را به تدریج اصافه و هم بزنید تا خمیر جمع شود. در این مرحله خمیر چسبناک است، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را منتقل کرده و ورز دهید...اگر زیاد چسبنده بود کم کم آرد بریزید و 10 دقیقه مدام خمیر را ورز دهید (خمیر را چنگ نزنید) تا خمیر نهایی کاملا لطیف و کشسان شده و به دست نچسبد. خمیر را در کاسه چرب بگذارید و رویش را بپوشانید،1 و نیم ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن 2 برابر شود. پف خمیر را بگیرید. ابتدا خمیر را 4 قسمت مساوی و دوباره هر قسمت را به 4 قسمت تقسیم کنید(مجموعا 16 چانه) چانه ها را با وردنه باز کنید از پنیر خامه ای یا کرمفیل وسط خمیر گذاشته خوب ببندید قالب 23 یا 25 را با کره یا روغن جامد چرب و خوب آرد پاشی کنید و چانه ها را با کمی فاصله در قالب بچینید روی قالب را بپوشانید و 1 ساعت دیگر استراحت دهید تا خمیر حجم قالب را پر کنید. سپس به آرامی رومال کرده فر را از قبل با حرارت180 درجه روشن کنید تا گرم شود.1 ظرف آب جوش در فر قرار دهید. قالب نان را در فر بگذارید 25 تا 30 دقیقه بپزد تا طلایی شود. سپس از فر در آورده و بلافاصله شربت خنک را روی نان داغ بریزید صبر کنید تا شربت جذب شود و سرو کنید. میتونید روی نان را با عسل رقیق شیرین کنید ولی با شربت بهتره فر برقی دما 160 درجه میتوتید در تابه دو طرفه یا به روش فر دستساز این نون رو بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐شب‌ها دستمان بہ خدا نزدیڪتر مےشود 🌕پس بیا دعا ڪنیم. ⭐پـروردگـارا امروزمان را 🌕باز هم بہ ڪرمت ببخش و یارے ڪن ⭐در پیشگاهت روسفید باشیم. 🌕خـدایــا در این شب ⭐تو را بہ خدایے‌ات قسم 🌕دوستان و عزیزانم را ⭐در بهترین و زیباترین و پر‌ آرامش‌ترین 🌕مسیر زندگےشان‌ قرارده ⭐مسیرے کہ خوشبختے و آرامش خاطر را 🌕در لحظہ لحظہ زندگے خویش بچشند ⭐الهی آمین🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
نان کندو عسلی مواد لازم :👇 آرد قنادی 2 پیمانه بسته به جنس آرد ممکنه است کمی بیشتر مصرف شود خمیر مایه فوری 2 قاشق چایخوری پُر بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری شیر ولرم 3/4 پیمانه کره نرم یا روغن مایع 2 قاشق غذاخوری(40گرم) شکر 1 قاشق غذاخوری عسل یا شربت بار)شربت زولبیا بامیه)1 قاشق غذاخوری میتونید 2 قاشق شکر بزنید و عسل رو حذف کنید پنیر خامه ای یا کرمفیل وانیلی حدود 150 گرم رومال...1 عدد زرده+1 قاشق چایخوری خامه+ صبحانه+کمی پودر قند شربت...3/4 پیمانه شکر+1/2 پیمانه آب را روی حرارت ملایم قرار بدید تا به جوش بیاد،صبر کنید 3 تا 4 دقیقه بجوشه سپس 2 قاشق غذاخوری عسل و 1/4 قاشق چایخوری وانیل یا 1 تکه چون دارچین اضافه و حرارت را خاموش کنید تا شربت خنک شود دستور تهیه :👇 کره نرم+شکر+عسل را مخلوط کنید آرد+بیکینگ پودر +نمک را مخلوط و کنار بگذارید شیر ولرم و 1 قاشق چایخوری شکر را مخلوط کنید تا شکر حل شود سپس خمیر مایه را افزوده و هم بزنید روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و کف کند. خمیر مایه عمل آمده را به مخلوط کره و شکر افزوده و آرد را به تدریج اصافه و هم بزنید تا خمیر جمع شود. در این مرحله خمیر چسبناک است، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را منتقل کرده و ورز دهید...اگر زیاد چسبنده بود کم کم آرد بریزید و 10 دقیقه مدام خمیر را ورز دهید (خمیر را چنگ نزنید) تا خمیر نهایی کاملا لطیف و کشسان شده و به دست نچسبد. خمیر را در کاسه چرب بگذارید و رویش را بپوشانید،1 و نیم ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن 2 برابر شود. پف خمیر را بگیرید. ابتدا خمیر را 4 قسمت مساوی و دوباره هر قسمت را به 4 قسمت تقسیم کنید(مجموعا 16 چانه) چانه ها را با وردنه باز کنید از پنیر خامه ای یا کرمفیل وسط خمیر گذاشته خوب ببندید قالب 23 یا 25 را با کره یا روغن جامد چرب و خوب آرد پاشی کنید و چانه ها را با کمی فاصله در قالب بچینید روی قالب را بپوشانید و 1 ساعت دیگر استراحت دهید تا خمیر حجم قالب را پر کنید. سپس به آرامی رومال کرده فر را از قبل با حرارت180 درجه روشن کنید تا گرم شود.1 ظرف آب جوش در فر قرار دهید. قالب نان را در فر بگذارید 25 تا 30 دقیقه بپزد تا طلایی شود. سپس از فر در آورده و بلافاصله شربت خنک را روی نان داغ بریزید صبر کنید تا شربت جذب شود و سرو کنید. میتونید روی نان را با عسل رقیق شیرین کنید ولی با شربت بهتره فر برقی دما 160 درجه میتوتید در تابه دو طرفه یا به روش فر دستساز این نون رو بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛