#نان_پیتا_رمضان 🥮🍓𖦹
↜نان ترکیه ای پیتای رمضان، یک نون خیلی خوش خوراک و فوق العاده خوشمزه برای وعده های افطار و سحری🧆
↜بفرست برای اون دوستت که دلش میخواد برای افطار این نون درجه یک رو درست کنه👌
↜لایک و سیو و نظر یادت نره عزیزدلم❤️
مواد لازم🍚:
آردفانتزی ۷۰۰ گرم
آب ۴۹۳ گرم
مخمرفوری ۱۲ گرم
نمک ۱۰ گرم
شکر ۱۰ گرم
روغن ۱۸ گرم
برای رومال🍯 :
تخم مرغ و نمک و وانیل
طرز تهیه🍮:
۱- ابتدا تمام مواد خشک را با هم مخلوط میکنیم.🥣
۲- آب را اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود.🚰
(رطوبت این نان مقداری بالا هست.اگر نمیتوانید با رطوبت بالا کار کنید، ۵۰ گرم از آب دستور را نزنید.)
۳- روغن را اضافه کنید و ورز دهید تا سطح خمیر صاف و یکدست شود.🫗
۴- روی خمیر را میپوشانیم و به خمیر به مدت ۴۰ دقیقه استراحت اولیه میدهیم.🍥
۵- پف خمیر را میگیریم و خمیر را به سه چانه تقسیم میکنیم و چانه ها را گرد میکنیم و روی خمیر را با نایلون چرب شده میپوشانیم.🥟
۶- به خمیر به مدت ۱ ساعت و ربع دیگر استراحت میدهیم و اجازه میدهیم که حجم چانه ها دو برابر شود.🍣آشپزی خاص
۷- روی خمیر را رومال تخم مرغ و نمک و کمی وانیل میزنیم و شروع میکنیم به انگشت زدن و فرم دهی چانه ها.🍯
۸- و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه میپزیم.🥧
نوش جان🍽
↜نشر و پخش ویدیوها و دستورات پیج فقط با گفتن ذکر منبع بلامانع است🥰🙏
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بهترین رسپی بامیه رو براتون آوردم
شک نکنید اگه نکات رو رعایت کنید حتی از بازاری ها هم خوشمزه تره 🤞😋
نکات اصلی ؛
مهم ترین نکته بامیه شربت بار هست . آموزشش اینجاست 👈 #شربت_بار
اگه شربت بار قوام کافی رو نداشته باشه بامیه بعد از یک روز نرم میشن . اگه خیلی غلیظ باشه به داخل بامیه نفوذ نمیکنن .
برای ترد بودن حتما بامیه ها رو با حرارت ملایم سرخ کنید تا هم ترد بشه هم مغز پخت .
داغ زدن خمیر تو مرحله اول هم خیلی مهمه 👍
بعد از سرخ کردن سریع باید بامیه هارو بندازید تو شربت، اگه بامیه هوا بکشه شربت به خودش نمیگیره
#بامیه:
آب یک لیوان
کره ۲۵ گرم
شربت بار ۲ قاشق غذاخوری
آرد یک لیوان
تخم مرغ ۲ عدد درشت
وانیل نصف قاشق مرباخوری
اب ، کره و شربت بار رو روی حرارت قرار بدید تا ریز جوش بزنه بعد آرد الک شده رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر خودش رو جمع کنه . تو این مرحله خمیر رو باید داغ بزنید . حدود ۸ دقیقه روی حرارت ملایم خمیر رو جمع و باز کنید تا اب اضافه خمیر تبخیر بشه . بعد اجازه بدید خمیر از داغی بیوفته ولی سرد نشه .تخم مرغ اول رو به همراه وانیل اضافه کنید و با همزن برقی بزنید، تخم مرغ دوم رو هم اضافه و حسابی بزنید تا تخم مرغ ها به خورد خمیر بره. خمیر باید چسبنده باشه و غلظتش به حدی باشه که براحتی بتونید ماسوره بزنید .اگه سفت بود یک تخم مرغ دیگه رو هم بزنید و کم کم به خمیر اضافه کنید تا خمیر نرم بشه.
حالا خمیر رو داخل قیف بریزید با ماسوره آچاری. خمیر رو با قیچی داخل روغن سرد ماسوره بزنید.
بعد بزارید روی حرارت متوسط تا کم کم مغز پخت و طلایی بشه .نکته مهم اینه که حرارت ملایم باشه که سریع رنگ نگیره و داخلش خام نمونه . تا وقتی بامیه ها خودش رو نگرفته هم نزنید که متلاشی نشه ، بعد از اینکه خودش رو گرفت مدام زیر و رو کنید تا همه جای بامیه به صورت یکدست رنگ بگیره و طلایی بشه .
بعد از روغن خارج کنید و روغن اضافه ش رو بگیرید و سریع بندازید داخل شربت باری که به دمای محیط رسیده .
۵ دقیقه داخل شربت باشه بعد داخل صافی بزارید تا شربت اضافه ش گرفته بشه.
بامیه های ترد و خوشمزه اماده هست . برای نگه داری تا ۱۲ ساعت توی ظرف در بسته نزارید تا ترد بمونه .
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
در کمتر از یک ساعت یه شله زرد جا افتاده درست کن
عالی و خوشمزه😍
#شله_زرد
سلام
در این پست بهتون میگم چجوری شله زرد درست کنید آسون و بدون دردسر
✅️مواد لازم:
یک پیمانه برنج نیم دانه ایرانی
دو پیمانه شکر
۷ پیمانه آب
👆این فرمول رو به خاطر داشته باشید با اضافه شدن برنج همه ی مواد اضافه میشه
نصف لیوان گلاب
نصف لیوان عرق هل یا عصاره هل
دو قاشق خلال بادام
۲۰ گرم کره
زعفران به میزان لازم
✅️طرز تهیه:
برنج و آب رو روی حرارت ملایم میذاریم تا برنج کاملا له و شکفته بشه
کف های روشم میگیریم
در صورت نیاز آبجوش به برنج اضافه میکنیم که من میگم اضافه نکنید سعی کنید حرارت کم باشه که آب زود تبخیر نشه
وقتی برنج له شد و دیگه دونه ای پیدا نبود شکر رو اضافه کرده و بعد به ترتیب عصاره هل گلاب و خلال بادام را اضافه کرده در آخر زعفران دم کرده رو میریزیم
و در نهایت ۲۰ گرم کره و شله زرد رو یک ربع دم میکنیم و شله زرد امادس نوش جونتون 🥰#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان کندو عسلی
مواد لازم :👇
آرد قنادی 2 پیمانه
بسته به جنس آرد ممکنه است کمی بیشتر مصرف شود
خمیر مایه فوری 2 قاشق چایخوری پُر
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
شیر ولرم 3/4 پیمانه
کره نرم یا روغن مایع 2 قاشق غذاخوری(40گرم)
شکر 1 قاشق غذاخوری
عسل یا شربت بار)شربت زولبیا بامیه)1 قاشق غذاخوری
میتونید 2 قاشق شکر بزنید و عسل رو حذف کنید
پنیر خامه ای یا کرمفیل وانیلی حدود 150 گرم
رومال...1 عدد زرده+1 قاشق چایخوری خامه+ صبحانه+کمی پودر قند
شربت...3/4 پیمانه شکر+1/2 پیمانه آب را روی حرارت ملایم قرار بدید تا به جوش بیاد،صبر کنید 3 تا 4 دقیقه بجوشه سپس 2 قاشق غذاخوری عسل و 1/4 قاشق چایخوری وانیل یا 1 تکه چون دارچین اضافه و حرارت را خاموش کنید تا شربت خنک شود
دستور تهیه :👇
کره نرم+شکر+عسل را مخلوط کنید
آرد+بیکینگ پودر +نمک را مخلوط و کنار بگذارید
شیر ولرم و 1 قاشق چایخوری شکر را مخلوط کنید تا شکر حل شود سپس خمیر مایه را افزوده و هم بزنید روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و کف کند.
خمیر مایه عمل آمده را به مخلوط کره و شکر افزوده و آرد را به تدریج اصافه و هم بزنید تا خمیر جمع شود.
در این مرحله خمیر چسبناک است، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را منتقل کرده و ورز دهید...اگر زیاد چسبنده بود کم کم آرد بریزید و 10 دقیقه مدام خمیر را ورز دهید (خمیر را چنگ نزنید) تا خمیر نهایی کاملا لطیف و کشسان شده و به دست نچسبد.
خمیر را در کاسه چرب بگذارید و رویش را بپوشانید،1 و نیم ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن 2 برابر شود.
پف خمیر را بگیرید.
ابتدا خمیر را 4 قسمت مساوی و دوباره هر قسمت را به 4 قسمت تقسیم کنید(مجموعا 16 چانه)
چانه ها را با وردنه باز کنید
از پنیر خامه ای یا کرمفیل وسط خمیر گذاشته خوب ببندید
قالب 23 یا 25 را با کره یا روغن جامد چرب و خوب آرد پاشی کنید و چانه ها را با کمی فاصله در قالب بچینید
روی قالب را بپوشانید و 1 ساعت دیگر استراحت دهید تا خمیر حجم قالب را پر کنید.
سپس به آرامی رومال کرده
فر را از قبل با حرارت180 درجه روشن کنید تا گرم شود.1 ظرف آب جوش در فر قرار دهید.
قالب نان را در فر بگذارید 25 تا 30 دقیقه بپزد تا طلایی شود.
سپس از فر در آورده و بلافاصله شربت خنک را روی نان داغ بریزید
صبر کنید تا شربت جذب شود و سرو کنید.
میتونید روی نان را با عسل رقیق شیرین کنید ولی با شربت بهتره
فر برقی دما 160 درجه
میتوتید در تابه دو طرفه یا به روش فر دستساز این نون رو بپزید#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐شبها دستمان بہ خدا نزدیڪتر مےشود
🌕پس بیا دعا ڪنیم.
⭐پـروردگـارا امروزمان را
🌕باز هم بہ ڪرمت ببخش و یارے ڪن
⭐در پیشگاهت روسفید باشیم.
🌕خـدایــا در این شب
⭐تو را بہ خدایےات قسم
🌕دوستان و عزیزانم را
⭐در بهترین و زیباترین و پر آرامشترین
🌕مسیر زندگےشان قرارده
⭐مسیرے کہ خوشبختے و آرامش خاطر را
🌕در لحظہ لحظہ زندگے خویش بچشند
⭐الهی آمین🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
نان کندو عسلی
مواد لازم :👇
آرد قنادی 2 پیمانه
بسته به جنس آرد ممکنه است کمی بیشتر مصرف شود
خمیر مایه فوری 2 قاشق چایخوری پُر
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
شیر ولرم 3/4 پیمانه
کره نرم یا روغن مایع 2 قاشق غذاخوری(40گرم)
شکر 1 قاشق غذاخوری
عسل یا شربت بار)شربت زولبیا بامیه)1 قاشق غذاخوری
میتونید 2 قاشق شکر بزنید و عسل رو حذف کنید
پنیر خامه ای یا کرمفیل وانیلی حدود 150 گرم
رومال...1 عدد زرده+1 قاشق چایخوری خامه+ صبحانه+کمی پودر قند
شربت...3/4 پیمانه شکر+1/2 پیمانه آب را روی حرارت ملایم قرار بدید تا به جوش بیاد،صبر کنید 3 تا 4 دقیقه بجوشه سپس 2 قاشق غذاخوری عسل و 1/4 قاشق چایخوری وانیل یا 1 تکه چون دارچین اضافه و حرارت را خاموش کنید تا شربت خنک شود
دستور تهیه :👇
کره نرم+شکر+عسل را مخلوط کنید
آرد+بیکینگ پودر +نمک را مخلوط و کنار بگذارید
شیر ولرم و 1 قاشق چایخوری شکر را مخلوط کنید تا شکر حل شود سپس خمیر مایه را افزوده و هم بزنید روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و کف کند.
خمیر مایه عمل آمده را به مخلوط کره و شکر افزوده و آرد را به تدریج اصافه و هم بزنید تا خمیر جمع شود.
در این مرحله خمیر چسبناک است، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را منتقل کرده و ورز دهید...اگر زیاد چسبنده بود کم کم آرد بریزید و 10 دقیقه مدام خمیر را ورز دهید (خمیر را چنگ نزنید) تا خمیر نهایی کاملا لطیف و کشسان شده و به دست نچسبد.
خمیر را در کاسه چرب بگذارید و رویش را بپوشانید،1 و نیم ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن 2 برابر شود.
پف خمیر را بگیرید.
ابتدا خمیر را 4 قسمت مساوی و دوباره هر قسمت را به 4 قسمت تقسیم کنید(مجموعا 16 چانه)
چانه ها را با وردنه باز کنید
از پنیر خامه ای یا کرمفیل وسط خمیر گذاشته خوب ببندید
قالب 23 یا 25 را با کره یا روغن جامد چرب و خوب آرد پاشی کنید و چانه ها را با کمی فاصله در قالب بچینید
روی قالب را بپوشانید و 1 ساعت دیگر استراحت دهید تا خمیر حجم قالب را پر کنید.
سپس به آرامی رومال کرده
فر را از قبل با حرارت180 درجه روشن کنید تا گرم شود.1 ظرف آب جوش در فر قرار دهید.
قالب نان را در فر بگذارید 25 تا 30 دقیقه بپزد تا طلایی شود.
سپس از فر در آورده و بلافاصله شربت خنک را روی نان داغ بریزید
صبر کنید تا شربت جذب شود و سرو کنید.
میتونید روی نان را با عسل رقیق شیرین کنید ولی با شربت بهتره
فر برقی دما 160 درجه
میتوتید در تابه دو طرفه یا به روش فر دستساز این نون رو بپزید#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_زعفرونی
؛
✔️شما هم از اين اموزشاى راحت و اسون دوس دارين كه هم خوشمزه و هم مجلسى باشه
؛
✔️براى سفره افطار و حتى مهموناهم ميتونيد درست كنيد
؛
✔️كافيه ١/٢ ساعت مرينت كنيد و با مخلفات بزارين پخت بشه
؛
✔️مواد لازم
تکه های مرغ ۵/۶ عدد
پیاز ۱ عدد خرد شده
سس خردل و سس سفید از هر کدام ۱ ق غ خ
ادویه ها؛ زردچوبه، فلفل سیاه و تند ، پاپریکا و پودر سیر از هر کدام ۱ ق م خ
برگ زردآلو و الو هر کدام ۳/۴ عدد
رب انار یا رب گوجه ۱ ق غ خ
زعفران مقداری
نمک و روغن به میزان لازم
؛
طرزتهیه؛ تکه های مرغ را کمی از استخوان جدا کرده و با مواد و ادویه ها مرینت کرده و ۲ ساعت استراحت داده( کافیه ۲۰ دقیقه هم استراحت بدین)
و در روغن تفت و سرخ کرده و پیاز و زعفران زده و الو و برگ زردالو گذاشته همراه با زعفران که با نصف پیمانه اب کردین روش بریزین و بزارین ۱/۵ ساعت با حرارت کااااااملا ملایم پخت بشه هر نیم ساعت یا ۲۰ دقیقه تکه های مرغ را برگردانده تا هر دو طرف به خوبی مغز پخت بشه و در اخر که پیاز کاراملی شد رب را اضافه و با برنج نوش جان کرده
؛
✔️اگر کمی ابدار دوست دارین بدون رب هم عالی میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام عزیزای دلم😍😍😍
بریم با هم این شیرینی عالی ،خوشمزه و بدون داغ زدن مواد رو درست کنیم
برای درست کردن این شیرینی نیاز داریم به👇👇👇👇👇👇👇
#شیرینی_نارگیلی_بازاری
مواد لازم:
پودر نارگیل چرب و ریز ۱۲۰ گرم
روغن مایع ۹۰ گرم ک باید داغ بشه
پودر قند ۲۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۹۰ گرم
ابلیمو ١ ق غذا خوری
آرد برنج ۲ ق غ خوری
طرز تهیه:
پودر نارگیل و پودر قند و سفیده تخم مرغ و ابلیمو رو ترکیب کرده روغن مایع داغ رو بهش اضافه کنید هم بزنید کاملا یکدست شد کمی صبر کنید سرد بشه حالا اگه غلظتش کم بود آرد برنج رو اضافه کنید ( گاهی نیاز نداره با توجه ب کیفیت پودر نارگیلتون وقتی ب غلظتی ک تو فیلم میبینید رسید تو قیف ریخته و تو سینی كاغذ روغنی داره پایپ کنید . قیف رو عمود نگه دارید . و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰تا ۱۶۰ بازم بستگی به دمای فرتون دست خودتونه تا زیر !شیرینی کمی طلایی بشه قرار بدید
بعد از سرد شدن از سینی برداشته داخل ظرف درب دار نگهداری کنید
اندازهها به گرم هست پس لطفا دقت کنید لطفا ازم نخواین به پیمانه بگم
بعد از اضافه کردن روغن مایع داغ یک ربع تو فضای خونه بمونه کاملا سرد میشه
فر با بالاترین دما بیست دقیقه قبل گرم بشه و وقتی میخواین سینی شیرینی رو بزارید داخل فر دما روروی ۱۵۰ بزارید
غلظت مواد خیلی مهمه دقت کنید
اول یکی پایپ کنید بزارید تو فر ببینید چطور میشه ) خوب شد
سینی بعد با خیال راحت بقیشو بزارید
ترک نخوردن بخاطر داغ نبودن فرهست
همه موارد رو با دقت انجام بدید مشکلی پیش نمیاد . نکات بالا برای این گفته شد چون کیفیت پودر نارگیل ها متفاوت هست اگر بعد از سرد شدن غلطت مواد خوب بود
آرد برنج نیاز نیست و قابل حذفه و آرد برنج تو طعم و مزه اثری نداره
موفق باشین❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
44.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_نارگیلی 😍
کپی بدون ذکرمنبع مجازنمی باشد🌸
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_خرمایی😍😋
کره اطلس طلایی:۲۵۰گرم
کره پاستوریزه:۵۰گرم
تخم مرغ:۱عدد
پودر قند:۱۲۵گرم
شیر:۱/۵قاشق غذاخوری(یادم رفت فیلموشو بگیرم😅😅)
بکینگ پودر:۱/۲قاشق غذاخوری
آرد:انقدر بزنید تا به دستتون نچسبه(تقریبا۵۰۰گرم)
گردو،خرما و هل به مقدار لازم
۳الی۵ساعت در یخچال استراحت کنه
دمای فر ۱۵۰درجه بعد از ۱۵دقیقه چک کنید و آمادست😍آرد و بکینگ پودر رو از قبل باهم الک کنیدمیتونید خرما رو یه مقدار تفت بدید تا ماندگاری شیرینی بیشتر بشه ولی بذارید سرد شه بعد استفاده کنیدشیر رو بعد از تخم مرغ اضافه کنیداگه دوست دارید به خرما یه مقدار گلاب و دارچین بزنیدخمیر باید ۳الی۵ساعت داخل یخچال استراحت کنه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میتبال_سوسیس_و_موزارلا 🍖 😋
▫️ ۱۲عدد موتزارلا گیلاسی
▫️ ۱۲عدد برگ ریحان
▫️نیم کیلو سوسیس
▫️۱/۴ فنجان آرد (بیشتر در صورت نیاز)
▫️۱ عدد تخم مرغ
▫️۱ فنجان پودر پانکو
▫️روغن برای سرخ کردن
▫️ سس مارینارا
🔸سوسیسها را بصورت لایه های طولی خیلی نازک برش بزنید .هر موزارلا را در یک برگ ریحان بپیچید ، سپس هر موزارلا را با یک لایه نازک سوسیس بپوشانید و مطمئن شوید که هیچ سوراخی وجود ندارد. در آرد بزنید ، سپس داخل تخم مرغ و سپس با آرد سوخاری کاملاً بپوشانید. باید به اندازه یک تخم مرغ بزرگ یا کمی بزرگتر باشد. در روغن داغ که در ظرف عمیق ریخته شده سرخ کنید هر بار ۳-۴ عدد تا زمانی که قهوه ای طلایی شود. اگر سوسیس ضخیم تر باشد ، ممکن است به زمان پخت بیشتری نیاز داشته باشد
❤️ #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_کشمش_وگردو 🍰 😋
▫️یک و یک سوم لیوان آرد
▫️دوم سوم لیوان شکر
▫️نصف لیوان روغن
▫️دوعدد تخم مرغ
▫️نصف قاشق چایخوری وانیل
▫️یک و نیم قاشق چ بکینگ پودر
▫️نصف لیوان شیر
▫️کمی زعفران دم کرده
▫️کشمش و گردو
🔸تخم مرغ و همراه وانیل و شکر ۵.۶ دقیقه زدم بعدش شیر و زعفرون و اضافه کردم بعد سی ثانیه روغن و اضاف کردم و بعدش ارد و بکینگ پودر و که ۳بار الک کرده بودم ریختم
وقتی ریختم توقابلمه گردو و کشمش و اضافه کردم دوسه باری زدم زمین تا هوای داخلش خارج بشه دمکنی گذاشتم و رو اجاق گذاشتم
❤️ #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا خنده به شرط پاره شدن 😂😂🤣👇
کل تلگرام جوکاشو از اینجا اسکی میره 👻
🤣🤣ناموصا حاجی بیا تووووو🙊
http://eitaa.com/joinchat/549584896C6b82398c7b
http://eitaa.com/joinchat/549584896C6b82398c7b
خطر انفجار از خنده ❌💣🤣
با خودت نخ سوزن بیاررررر👻😂😁
🍌
🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍
🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍
بزن رو میمون ها پاره میشی از خنده😂👆👆
جزء هشتم قرآن (تندخوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.07M
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛