eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹سـ❤️ ـلام 😍 ✋ 🌸 روزتون پراز خیروبرکت 🌸 💎 امروز پنج شنبـه 🌞 ۲ فروردین ۱۴۰۳خورشیدی 🌙 ۱٠ رمضـان ۱۴۴۵ قمری 🌲 ۲۱ مارس ۲۰۲۴ میلادی 💯 🌺🌱لـا الـه الـا اللـه الملـک الحـق المبیـن🌱🌺
عزیزان این دستور هم با فر درست میشه هم بودن فر برای پخت بدون فر از قابلمه استفاده کنید برای روش پخت این هشتگ رو بزنید این کیک هم با همزن دستی درست میشه هم با هم زن برقی منتهی استفاده از دهم زن دستی باید دوازه دقیقه بزنید لطفاومواد رو جایگزین نکنید دقیقترین اندازه استفاده از ترازوی دیجیتالی هست مواد لازم تعداد کیک تو عکسه قالبها رو چرب کنید وکناروبزارید هشتگ رو بزنید وطبق این دستور برید البته میتونید کاغذ کپسولی بزارید به جای چرب کردن تخم مرغ بزرگ ۳ عدد بزرگ آرد سیصد(۳۰۰) گرم پودر قند (پودر شکر)۲۰۰ گرم روغن جامد ۱۵۰ گرم ماست سفت وشیرین ۲۰۰ گرم حتما از ماست استفاده کنید شیر رو جایگزین نکنید وانیل یک هشتم قاشق چایخوری جوش شیرین یک قاشق مرباخوری نداشتید پکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری نمک میوه یک قاشق مرباخوری لوازم قنادیا دارن نداشتید مشکلی نیست عزیزان تخم مرغ،وانیل،پودر شکر،ماست ،روغن رو با هم مخلوط کرده وبا سرعت تند دستگاه حدود پنج دقیقه میزنیم آرد ،جوش شیرین یا پکینگ پودر،ونمک میوه رو مخلوط وسه بار از الک رد میکینم در سه مرحله به مواد اضافه کرده مرحله آخر چند ثانیه با سرعت کند دستگاه میزنیم اگه قیف داشتید از قیف استفاده کنید راحتره وگرنه از ملاقه استفاده کنید دو سوم قالبها رو پر کنید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه البته بستگی به دمای فر داره شاید چند دقیقه دیرتر یا زودتر باشه پودر شکر نداشتید مثل‌من شکر رو بریزید تو مخلوط کن یا غذا ساز چند پالس بزنید میشه پودر شکر چند پالس زیادی نزنید شکر یک لیوان آب دو لیوان گلاب یک چهارم لیوان جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری نداشتید دو قاشق آب لیمو طبیعی بزنید زعفران به مقدار لازم آب رو بزارید جوش بزنه جوهر لیمو اضافه کنید وقتی جوش زد شکر رو اضافه کنید هم نزنید تا شکر تو آب حل بشه (شعله متوسط باشه )وقتی حل شد زعفران وگلاب اضافه کنید فرقی نداره زعفران پودری یا دم کرده شعله رو کم کنید تا کمی غلیظ بشه لازم نیست زیاد قوام بیاد مثل شهد بامیه‌وزولبیا، ولی زیادی هم رقیق باشه کیک خمیر میشه کیک سرد باشه شهد از ولرم گرمتر باشه(داغ نباشه) کیک رو وارونه به شهد بزنید زیادی شهد به خوردش ندید طبق فیلم عزیزان این کیک زیاد شیرین نیست طعمش عالیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: یک لیوان شکر نصف لیوان آب نصف لیوان کنجد شکر و آب رو روی حرارت متوسط میزاریم (اصلا از قاشق برای هم زدن استفاده نکنید) تا کاراملی رنگ بشه،زمانی که جوشید و آب کاملا تبخیر شد کنجد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید،بعد از ۳۰ ثانیه و زمانی که مایع پولکی هنوز داغه سریعا داخل سینی استیل بریزید (میتونید با قاشق بریزید یا همه رو یک جا بریزید) این آبنبات سریع سرد میشه و قابل استفاده است. 👈🏻برای درست کردن این پولکی سرعت عمل خیلی مهمه 👈🏻اگر برای مدت طولانی میخواید از پولکی استفاده کنید همراه شکر و آب دو ق غ سرکه استفاده کنید چون سرکه از شکرک زدن جلوگیری میکند 👈🏻برای ترد موندن پولکی بهتره در طرف در بسته نگهداری بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آش دوغ برنج یک پیمانه تخم مرغ یک عدد نخود نصف پیمانه فلفل و نمک به میران‌لازم دوغ سه لیتر سبزی اش که شامل گشنیز سیر سبز تره یا پیازچه سیصدو پنجاه گرم گوشت چرخ کرده صد گرم پیاز کوچیک ی عدد اول نخود از ی شب قبل نم‌میکنیم بعد ابکش میکنیم و میزاریم خوب بپزه بعد در ظرف دیگه برنج و تخم مرغو خوب با هم ترکیب میکنیم تا ی دست بشه بعد دوغ اضافه میکنیم خوب هم میزنیم میراریم رو گاز و سبزی خرد شدرو بهش اضافه میکنیم و نمک و فلفل و در نهایت ی دو حبه سیر رنده شده که عطر وطعمش بینظبر و سردی اشو میگیره وقتی ی قلی زد کوفته قلقلی هارو که با کمی ادویه و نمک ی پیاز کوچیک رنده شده مزه دار شده به اش اضافه میکنیم خیلیا میگن تو دستور اصلی نداره ولی خدایی خیلی خوشمزش میکنه در نهایت هم نخود که کاملا پخته شدرو به اشمون اضافه میکنیم و میزاریم خوب جا بیفته ادویه مثل زعفرون و زردچوبه نداره چون نمیخوایم رنگ اشمون عوض بشه پیاز داغ نداره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ به دمای محیط رسیده ۳ عدد شکر سفید یا شکر قهوه ای روشن ۷۰ گرم (۱/۳ پیمانه) 👈در این دستور ، شکر قابل حذف نیست وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری اسانس عسل به دلخواه ۱/۴ قاشق چایخوری عسل ۲۳۰ گرم (۲/۳ پیمانه) چای پررنگ به دمای محیط رسیده ۲۴۰ گرم (۱ پیمانه) 👈میتونید از چای عطری مثل چای ارل گری استفاده کنید به این صورت کیک شما طعم و عطر بهتری خواهد داشت 👈من تی بگ ارل گری استفاده کردم روغن مایع ۱۸۰ گرم ( ۳/۴ پیمانه) آرد سه صفر ۳۷۵ گرم ( ۳ پیمانه) بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری استاندارد سرصاف جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری استاندارد سرصاف 👈استفاده از جوش شیرین الزامی و غیر قابل حذف است دارچین ۱ قاشق چایخوری به دلخواه 👈من اضافه نکردم 👈از قالب گرد به قطر ۲۳ یا ۲۵ میتونید استفاده کنید ، کیک پف زیادی داره حتما از قالب ارتفاع بلند استفاده کنید (قالب من ۲۳ سانت هست) 👈میتونید مایه کیک را در قالب میان تهی بریزید 👈کیک را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ تا ۷۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید 👈فر برقی یا توستر ، دما بیست درجه کمتر از دستور 🎀 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تارت لواش نان لواش :به تعداد لازم پنیر تتراپک مهين :یک بسته روغن زیتون : ۲ ق غ زیتون حلقه شده وطعم دار: ۳ ق غ دانه کنجد: ۱ ق غ پاپریکا :۱ ق چ فلفل دلمه رنگی :۲ ق غ نعناع خشک :۱ ق غ گوجه زیتونی و رزماری برای تزئین نان لواش را با قالب گل در میاریم ودر قالب با کمک وسیله ای به انتهای قالب فشار میدهیم وچند تا هم با قالب گرد درمیاریم ودر فردر دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه تا شکل بگیره برای مواد میانی تارت تمام مواد را با هم ترکیب میکنیم ودر تارت قرار میدهیم و با گوجه و رزماری خوشگلش کن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم برای قالب ۳۰ در ۴۰: تخم مرغ ۶ عدد آرد الک شده ۳ لیوان بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری نمک میوه یا جوش شیرین ۱ قاشق مربا خوری ماست لبنیاتی ۱.۵ لیوان (ترش باشد بهتراست) روغن مایع ۱لیوان شکر ۱ لیوان زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری موادلازم جهت شربت باقلوا: شکر ۲لیوان آب ۲لیوان زعفران به میزان لازم گلاب ۱.۲ لیوان پودر هل ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه👇👇👇👇👇👇 برای تهیه کیک : ابتدا شکر و وانیل و روغن را درکاسه ریخته و هم برنید تاشکر نرم شود سپس یکی یکی تخم مرغها را اضافه کنید ودرحدمخلوط شدن هم بزنید ... ماست و زعفران راریخته ومجدد هم بزنید ... ارد را سه مرتبه الک کرده و به همراه بکینگ پودر و جوش شیرین به مواداضافه کنید وباهمزن بزنید تا یکدست شود ... سپس درقالب چرب شده ریخته وچندضربه به میز بزنید تاهوای داخل کیک خارج شود... سپس درفرازقبل گرم شده باحرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه بپزید.(زمان تقریبی است)..وقتی از پخت مطمئن شدین حرادت بالا(گریل)راروشن کنید تا روی کارطلایی شود .وقتی پخت و از حراررت افتاد وگرم بود برش زده وشیره ولرم رابریزید ودوساعت استراحت دهید طرز تهیه شربت باقلوا برای تهیه شیره ابتدا هل و زعفران و شکر و آب را درون قابلمه روی حرارت قرار داده تا شکرحل شود وبجوشد .کمی که غلیظ شد گلاب راریخته و یکی دو جوش که زد خاموش کرده واجازه دهید درمحیط خنک شود ❌ازشکردانه ریز استفاده کنید ❌زیاد تخم مرغ راهم نزنید که کیک سفت میشه ❌ریختن زعفران اختیاری است ❌اگر به هردلیلی قبل ازریختن شیره ؛کیک سردشد،شیره راگرم کنید(داغ نه) ❌از روغن جامد یا کره یا سرخ کردنی استفاده نکنید ❌ازماست پاستوریزه استفاده نکنید بافت کیک سفت میشه ❌اگرشیره رقیق باشه کیک خمیرمیشه ❌اگر شیره خیلی غلیظ بشه کیک شکرک میزنه ❌ آرد رو حتتتتتما سه بار الک کنید ❌این مقدار تقریییییبا دوکیلو یا ۷۰ برش میده ❌بعدازاضافه کردن آرد زیادهم نزنید ،فقط درحد مخلوط شدن موفق باشین 🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بافت فوق العاده طعمش بینظیر👌😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عزیزان توی پست عکسش توصیح دادم که یه خورش زنجانی که البته خیلی از دوستان در شهرهای مختلف درست می کنند . این خورش ساده و خوشمزه و خوش خوراک . مخصوصا کسایی که مزه ملس دوست دارن . برای ۳ نفر تکه های مرغ ۵ تا ۶ عدد پیاز ۱ عدد هویج ۱ عدد آلوچه برغان ۷ تا ۸ عدد قیسی (برگه زردآلو) ۷ تا ۸ عدد نمک و زردچوبه و فلفل و رب گوجه به میزان لازم پیاز رو خلالی کردم و با کمی روغن تفت دادم و بعد تکه های مرغ رو اصافه کردم فرقی نداره از سینه مرغ یا ران مرغ بخواین استفاده کنید و اون رو هم کمی تفت دادم خیلی زیاد لازم نیست . نمک و زردچوبه و فلفل و رب رو هم اضافه کردم و کمی تفت دادم مقداری آب ریختم آب زیادی نریزین و بعد گداشتم که کمی مرغ بپزه . هویج ها رو هم هر طور دوست دارین خلالی و یا گرد ، من خودم قالب زدم . آلوچه و برگه زردآلو رو هم از قبل کمی توی اب جوش خیس کردم . بعد داخل خورش هویج و آلوچه و برگه زردآلو رو ریختم و تایم زیادی برای پخت نمی خواد حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تا اینکه له نشن . اگر تمایل داشتین می تونین آب لیمو هم داخل خورش بریزین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتما امتحانش کنید عالیییه 👌 اول به تیکه های مرغ زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز زدم و تو روغن سرخ کردم و گذاشتم کنار.قارچو تمیز کردم اگه بزرگه از وسط نصف کنید و اگه ریزه خورد نکنید بعد سرخ کردم بعد یه پیاز درشتو خرد کردم و تو همون ماهیتابه تفت دادم و بعد فلفل سیاه و پاپریکا و پودر سیر و آویشن زدم بعد هم دو فاشق رب بعد هم تفت دادم و دو لیوان آب ریختم و بعد هم مرغهارو اضافه کردم بعد هم قارچ و یکم جعفری خورد شده اضافه کردم و گذاشتم مرغ بپزه و آخر دوقاشق آب غوره ریختم .نمکش هم تست کنیداگه کم بود یکم اصافه کنید .۵ دقیقه قل بخوره و تمام . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
31.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل بامیه👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء دهم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.66M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
" ویژه افطار " مواد لازم : آردگندم کامل:4 ق غ سر پر روغن حیوانی:3 تا4 ق غ پودرگردوفندق بادام پسته :به نسبت دلخواه جمعا 1/2تا3/4 لیوان پودرهل سبز:1 ق چ زرچوبه:1/2ق چ زعفرون:1/2ق چ گلاب:4 ق غ نبات:150:گرم آب جوش:3لیوان ✍ طرز تهیه : نبات رو داخل آب جوش حل میکنیم از صافی ردمیکنیم تانخش رو بگیریم زعفرون و گلاب رو به نبات و آب اضافه میکنیم و کنار میذاریم. آرد رو داخل قابلمه تفت میدیم تا رنگش نخودی بشه پودر هل و زرچوبه رو بهش اضافه میکنیم کمی تفت میدیم بعد روغن و اضافه کرده و کمی بعد مغزهارو باآرد و روغن 30ثانیه تفت میدیم و شربت رو بهش اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا گلوله نشه بعد از کمی جوشیدن غلیظ میشه و کاچی خوشمزه و مقوی ما آمادس. این مقدار دو بشقاب کاچی بهتون میده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
روش من برای پخت ته چین برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید وابکش کنید برای ته چین حتمااا از ماست خوش طعم وبدون آب استفاده کنید تو ریختن زعفران دست ودلباز باشید حتما از قابلمه نچسب استفاده کنید این ته چین هم رو گاز پخته میشه هم تو فر وقتی میزارید تو فر حتما فویل بکشید روش همیشه این مقادیر یادتون باشه سه کفگیر برنج آبکش شده یک عدد زرده سه قاشق ماست چکیده آگه میخواید تو زرده کمی گلاب بزنید من شخصا استفاده نمیکنم تکه های مرغ رو نواری برش بزنید همراه یک عدد پیاز وزعفران دم کرده ونمک وفلفل مزه دار کنید وچند ساعتی بزارید. ماست وزعفران وکمی نمک مخلوط کنید زرده های تخم مرغ رو با همزن دستی خوب بزنید تا کف کنه اونم اضافه وقشنگ هم بزنید تا یکدست بشه .برنج آبکش شده رو بهش اضافه کنید ومخلوط کنید زیاد نزنید که برنج خورد شه قابلمه رو داغ کنید ونصف استکان روغن بریزید تا داغ شه سپس نصف از برنج مخلوط شده رو بهش اضافه کنید وبا پشت قاشق صاف کنید سپس تکه های مرغ وکمی خلال بادام زرشک وکمی کشمش ،کشمش اختیاریه دوست ندارید نریزید. روش میریزیم سعی کنید مواد کمی از کناره های قابلمه فاصله داشته باشه بعد مجددا برنج مخلوط رو بهش اضافه میکنیم ودوباره با پشت قاشق کمی فشار میدیم وروشو صاف میکنیم اگه کم روغن ریختید کمی روغن گرم کرده روش بریزید. آگه میخواید بزارید فر فویل بکشید با دمای صد وهشتاددرجه بستگی به دمای واندازه ته چینتو داره،که چقدر زمان میبره. هروقت دیدی لبه هاش داره طلایی میشه کافیه رو گاز هم دم کنی بزارید با شعله کم حدود یک ساعت عزیزان اگر میخواید ته چین ترد باشه یک عدد سفیده هم باهاش بزنید اگر میخواید نیم باشه سفیده نزنید من واسه این مقدار سه زرده کیک سفیده زدم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ای مواد لازم👇 گوشت چرخ شده (ترکیب گوسفند و گوساله) ۴۰۰ گرم پیاز ۳ عدد درشت رنده درشت شود (کمی از آب پیاز رو بگیرید نیاز نیست کاملا آب پیاز گرفته بشه) نمک ۱ قاشق مرباخوری فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری زردچوبه ۱ قاشق چایخوری گوجه۲ عدد رب گوجه ۱ ق غ فلفل دلمه ای ۱ عدد گوشت و پیاز و ادویه ها رو با هم مخلوط کنید. نیاز نیست خیلی ورز بدید همین ک ترکیب بشن کافیه گوشت رو کف تابه پهن کنید. در تابه رو میزاریم تا زمانی ک آب بندازه. ❌ ب هیچ عنوان ب گوشت در حال سرخ شدن آب اضافه نکنید گوشتتون سفت میشه. در این فاصله ابتدا گوجه ها رو سرخ کرده و خارج میکنیم بعد یک قاشق رب رو توی همون روغن تفت میدیم تا رنگش باز بشه. حدودا دو تا سه قاشق آب هم اضافه میکنیم تا روون بشه. گوجه رو کباب اضافه کرده و سس رو نیز اضافه میکنیم. فلفل دلمه رو خلال درشت میبریم و روی گوشت اضافه میکنیم. سس رو خوب با آبی ک گوشت انداخته ترکیب میکنیم و گوشت رو ب طور منظم میبریم تا سس ب خورد گوشت بره. حدودا پانزده دقیقه زمان میدیم تا جا بیفته و طعم ها با هم ترکیب بشن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به جرات میتونم بگم حلوای شیر راحت ترین و خوشمزه ترین حلوایی هستش که میتونید درست کنید😍👌🏼تازه نیاز به درست کردن شربت بار هم نداره. دستور کامل تو ویدیو هست نکات و اندازه مواد لازم رو اینجا میگم 💚 مواد لازم برای حلوای شیر: ۱ لیوان ارد ۱ لیوان شکر ۱۰۰ گرم کره ۱/۳ لیوان روغن مایع ۱/۳ لیوان گلاب ۲ لیوان شیر سرد نصف ق.چ پودر زعفرون نصف ق.چ پودر هل 🌱آرد رو یک ربع تا نیم ساعت با شعله ملایم تفت بدید دقت کنید مدام هم بزنید 🌱شکر رو که اضافه کردید حدود یک ربع طول میکشه شکر حل بشه که باید مدام هم بزنید 🌱میتونید مقدار کره رو نصف کنید و روغن بیشتری استفاده کنید 🌱شیر حتما باید سرد باشه که به حلوا شوک وارد بشه و جمع بشه 🌱من تو قالب خورشید ریختم و حلوا رو فشرده کردم و تو ظرف برگردوندم 🌱حتما از زعفرون سابیده شده استفاده کنید به هیچ عنوان زعفرون دمکرده نریزید #حلوا_شیر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛