eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
برای ۳ نفر سینه مرغ یا ران مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد برنج ۳ پیمانه زرده تخم مرغ ۳ عدد زعفران دم کرده به میزان لازم ماست سون کاله نصف لیوان روغن مایع یک سوم لیوان زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم برنج را از قبل خیس کردم . مرغ رو همراه با پیاز گذاشتم بپزه بهش نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید. البته به مقدار از آب مرغ رو نگه داشتم . بعد از پختن مرغ ریش ریش کردم. زرشک و خلال بادام و پسته رو هم کمی با روغن تفت دادم. زرده های تخم مرغ را همراه با ماست ، روغن و زعفران مخلوط کردم. من یکی ، دو قاشق آب مرغ به این مواد اضافه کردم . برنج را آبکش کردم. کف قابلمه و دیواره های آن را با روغن چرب می کنیم . برنج رو با مواد ماست و تخم مرغی مخلوط کردم . نصف از مواد رو کف قابلمه ریختم و با مشت قاشق صاف کردم . مرغ ریش ریش شده و زرشک و خلال پسته و بادام ریختم و بعد مابقی برنج رو ریختم و فشرده کردم . روی برنج را کمی روغن که با یکی ، دو قاشق آب مرغ مخلوط کردم و روی برنج ریختم . قابلمه رو روی حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه قرار دادم . بعد از روی حرارت برداشته و روش دیس گذاشتم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای درست کردن پاستا به جای سینه مرغ میشه از گوشت چرخ کرده استفاده کرد بنا به ذائقه خانوادگی خودتون مواد را کم و زیاد کنید نصف سینه مرغ رو تکه ای یا نواری برش بزنید.با یک عدد پیاز خلال شده ونصف یکعدد لیمو ترش وکمی نمک مزه دار کنید (حدود دو ساعت ) نصف قالب ۵۰ گرمی کره وچند قاشق روغن را داغ کرده وسینه مرغ مزه دار شده بهش اضافه، نمک وفلفل بزنید و بزارید به خوبی تفت بخوره نزارید زیادی سرخ وخشک بشه سینه‌های تفت داده شده از ماهی تابه خارج کرده تو همون ماهیتابه یکعدد پیاز را خلالی نازک برش داده ،تفت میدهیم پیازها که سبک وشیشه ای شدن فلفل دلمه ای هم اضافه چند حبه سیر رنده وباهاش تفت میدیم قارچ ورقه ای شده هم اضافه ونصف آب لیمو ترش میزنیم تا از سیاه شدن قارچ جلوگیری کند.مواد که تفت خوردن و آب قارچ کشیده شد .نمک و فلفل سیاه وفلفل قرمز و رب اضافه کرده دوباره با هم تفت داده پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و شعله را کم میکنیم تا گوجه فرنگی سرخ بشه وبه روغن بیفته آخر سر سینه مرغ تفت داده شده اضافه ومخلوط کرده وگاز را خاموش میکنیم پاستا با نمک وچند قاشق روغن حدود ده الی ۱۲ دقیقه جوش بخوره آبکش میکنیم وبه مواد اضافه کرده وخوب مخلوط کرده تا سس به خورد پاستا بره شعله گاز موقع هم زدن روشن باشه کمی پنیر پیتزا روش میریزیم درشو میزاریم شعله رو کم کرده تا پنیر آب بشه حدود ۵ الی ۷ دقیقه کافیه پنیر اختیاریه دوست ندارید نریزید پاستا باید کاملا نرم باشه آبکش کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حالا بریم سراغ جوجه کباب برای ۲تا ۳ نفر سینه مرغ یک عدد پیاز ۱ عدد زعفران به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم ماست یا سس مایونز ۱ تا۲ ق غ سیر یک حبه روغن زیتون ۱ تا ۲ ق غ آب نصف عدد لیمو ترش سینه مرغ رو تکه تکه کردم و مکعبی خرد کردم. برای مرینیت کردن : داخل گوشت مرغ ، زعفران، نمک ، فلفل ، پیاز خرد شده،ماست یا سس مایونز (به خاطر سفت و خشک نشدن جوجه )، سیر رنده شده ، روغن زیتون ، ریختم یخچال چند ساعتی بمونه ، حالا اگه وقت داشتید و زود جنبیدید از شب قبل باشه بهتره . بعد جوجه ها رو به سیخ کشیدم . داخل تابه یه کوچولو روغن ریختم و روی حرارت ملایم و رو به کم پختم. گوجه ها رو هم جدا به سیخ فلزی کشیدم و همون روی گاز کبابش کردم☺️😜 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اگه میخواید مرغتون بو نده قبل از پخت حتما با کمی آب بزارید رو شعله گاز تا کفش بالا بیاد اما جوش نزنه ابشو دور بریزید ودوباره بشورید دو عدد پیاز بزرگ رو خلالی خرد کرده کف ماهی تابه مقداری روغن بریزید گرم که شد پیاز ها رو بریزید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز بزنید تکه های مرغ روش بچینید و شعله گاز رو خیییلی کم کنید ودرشو بزارید تا پیازها آب بندازن واروم آروم بپزن یادتون نرخ شعله خیلی کم باشه نیم ساعت که گذشت مرغ رو برگردانید ظرف دیگش بعد از یکساعت آلوی خیس شده ونمک بزنید ودوباره درشو بزارید تا بپزه وهمزمان سرخ بشه یک یک ماهی تابه دیگه یا ظرف پیرکس چند حبه سیر رو رنده کنید وبا کمی روغن تفت بدید یک قاشق رب بزنید وباهاش تفت بدید یک لیوان آب اضافه کرده وبزارید سس به جوش بیاد مرغ پخته شده وبه همراه پیاز والو اضافه کرده کمی زعفران دم کرده روش میریزیم وچند قاچ گوجه فرنگی میزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت بیست وپنج دقیقه تا نیم ساعت عزیزانی که فر ندارن طبق دستور میرن ورو گاز با شعله خیلی کم میزارن میتونید همراه الو هویج هم بریزید هنگام پخت مرغ اصلا آب نریزید بزارید با همون آب پیاز بپزه میخواید روی مرغتون برشته بشه گریل رو چند دقیقه ای روشن کنید یک ساعت ونیم الی دوساعت مرغ کاملا مغز پخت میشه بیشتر از این مرغ وا میره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از دسرهای جذاب و مقوی 😍😋 هم به صورت گرم و هم سرد می تونید سرو کنید. اول و سرآغاز عقل، دوستی کردن است.امام علی (ع) تخم مرغ ۴ عدد هویج ۴ عدد (۴۰۰ گرم) آرد سفید ۱۰۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان) ماست ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ زعفران به دل خواه برای شربت آب ۱ لیوان شکر ۱ لیوان گلاب ۲ ق غ زعفران به میزان لازم پودر هل ۱/۲ ق چ برای مواد میانی گردوی نیم کوب شده نصف تا یک لیوان پودر گل محمدی ۱ ق غ پودر دارچین ۱ ق غ هویج رو پوست کندم و خرد کردم . با مقداری آب گذاشتم بپزه ،طوری که بعد از پخت آبی نمونه . بعد هویج رو با گوشت کوب برقی ( یا هر وسیله و میکسری و یا می تونید رنده کنید) له کردم و کنار گذاشتم . برای شربت : آب و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم گذاشتم تا بجوشه و شکر حل بشه ، حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه و در آخر زعفران ، هل ، گلاب رو ریختم و از حرارت برداشتم و کنار گذاشتم . برای مواد خاگینه : تخم مرغ رو کمی با همزن دستی یا برقی زدم ، وانیل ریختم و ترکیب کردم . ماست و پوره هویج رو اضافه کردم و ترکیب کردم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و الک کردم و اضافه کردم . در صورت دل خواه داخل مواد خاگینه می تونید زعفران هم بریزید . تابه ای به سایز ۲۰ تا ۲۳ سانت رو روی حرارت کم گذاشتم و کمی روغن ریختم . نصف از مواد خاگینه ریختم و یکدست کردم . در تابه رو گذاشتم که کمی رویه ببنده . برای مواد میانی سلیقه ای هست ، من از گردوی نیم کوب شده و پودر گل مجمدی و پودر دارچین استفاده کردم و ترکیب کردم و میانه مواد ریختم . بعد مابقی مواد خاگینه رو اضافه کردم و یکدست کردم . در تابه رو گذاشتم که رویه کمی ببنده و بعد داخل یک دیس برگردوندم و به داخل تابه منتقل کردم تا طرف دیگه هم بپزه . وقتی پخت از حرارت برداشتم و همون طور گرم هست ، چند تا سوراخ ریز ایجاد کردم که شربت راحت نفوذ کنه و بعد شربت خنک رو روی خاگینه ریختم و گذاشتم شربت جذب بشه ‌. برای تزیین رویه از پودر گل محمدی ، پودر پسته و پودر گردو استفاده کردم. پ.ن : می تونید خاگینه رو در فر هم درست کنید ، دمای ۱۸۰ درجه ،در صورتی که قالب بزرگ باشه حدود ۴۰ دقیقه و قالب کوچک باشه حدود ۲۵ دقیقه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام به روی ماهتون وقتتون بخیرو خوشی 🥰 طاعات و عباداتتون مقبول در گاه حق التماس دعا 🌹 خانم مریم دایم الحضور 👈بافت این پیروک بسیار نرم و لطیف و کیک مانند است وطعم و مزه همه پسند و فوق العاده ای دارد خوردن یک تکه از این پیروک شما رو به بهشت برین میبرد پیشنهادمیکنم سیو کنید تا در اولین فرصت درستش کنید ☘️ مواد لازم خمیر 👇👇 ۱_کره ۱۲۵ گرم ( من از کره حیوانی و پاستوریزه شکلی استفاده کردم که همه سوپر مارکتها دارند شما میتوانید از هر برندی استفاده کنید مثل پاک ،دامداران و......... جایگزین کره ، کره نیوزلندی است که عطر و طعم کره رو ندارد وبصورت فله ای لوازم قنادیها دارند ) ۲_شکر دانه ریز ۱۲۵ گرم ۳_ تخم مرغ یک عدد با احتساب پوست ۶۰ گرم ۴_ آرد قنادی ۲۵۰ گرم ( از آرد نول ترخینه استفاده کردم که بصورت بسته بندی در سوپر مارکتها موجوداست ) ۵_بيکینگ پودر یک ق چایخوری استاندارد سرصاف ۶_ آرد اضافی یک ق غ خوری ( برای خمیر رویه ) موادلازم برای مواد میانی 👇👇 ۱_خرما بدون هسته وبدون شهد ٢٠٠گرم ۲_کره ۱۵ گرم ۳_ شير سرد ١٠٠گرم ۴_شکر قهوه ای یک ق س خوری سر صاف ۵_پودرهل یک دوم ق چایخوری ۶_پودر دارچین ۱/۴ ق چایخوری ۷_پودر نارگیل چرب یا ریز خرد شده و بلغوری شکل ۳۰ گرم ۸_پودر کاکائو یک ق س خوری ۷ گرم (از پودر کاکائو هلندی فرمند استفاده کردم ) دمای فر 👇👇 فررا از نیم ساعت فبل در دمای ۱۷۵ یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید طبقه وسط به مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه ( لطفا از بیش از حد قراردادن در فر جدا خودداری کنید ) سایز قالب 👇👇 قالب ۲۰ در ۲۰ یا قالب ۱۶ در ۲۴ سانتیمتر از کاغذ روغنی مرغوب و با کیفیت استفاده کنید وگرنه می چسبد و یا از فویل مطابق فیلم استفاده کنید فویل یا کاغذ روغنی حتما دیواره های قالب را بپو شاند 👈بعداز خنک شدن توسط فویل به راحتی از قالب خارج کنید وبا پودر پسته ،نارگیل ،کنجد ،بادام ، گلسرخ و.........به دلخواه دیزاین کنید🌱 رومال 👇👇 زرده یک عدد نمک ۱/۸ ق چ خوری وانیل ۱/۸ ق چ خوری در صورت تمایل زعفران دم کرده غلیظ مقداری (برای خوش رنگتر شدن رویه ) همه رو باهم مخلوط کنید و رومال کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خاگینه برگ ایتالیایی یه شیرینی خوشمزه بین المللیه که دستورهای متنوعی داره و یه گزینه عالی برای سفره های افطار ودور همی هاتونه😍 . مواد لازم برای خمیر شیرینی: آرد سفید قنادی (۴۰۰ گرم) تخم مرغ یک عدد کره ذوب شده ۱۳۰ گرم بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری آب ولرم ۱/۲ لیوان خمیر مایه ۱/۲ قاشق چایخوری شکر دوتا یک قاشق چایخوری (یکی برای خمیر مایه ،یکی هم برای تخم مرغ) وانیل نوک قاشق چایخوری نمک یک پنس . مواد لازم برای شربت: شکر ۲/۵ لیوان آب ۱/۵ لیوان هل ۳ عدد جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری گلاب ۱/۴ لیوان زعفران مقداری . ✅موقع سرخ کردن حتماً حرارت ملایم باشه و با صبر و حوصله انجام بدید تا خاگینه تون بعداً نرم نشه. ✅میتونید برای رنگ بهتر داخل مواد خمیر یکم زعفران بزنید تا خوشرنگ تر بشه. ✅شربت بار باید به غلظت مناسب برسه تا خاگینه هاتون نرم نشن. ✅شربت بار رو میتونید از روز قبل درست کنید که براتون راحت تر باشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧑‍🍳این کیک یک طعم بسیار متفاوت و بسیار عجیبی دار پیشنهاد میشه حتما درست بشه ✋ 🔴مواد لازم 🟩تخم مرغ.....3عدد 🟩شکر.....250گرم 🟩ماست پر چرب......105گرم 🟩روغن مایع..‌..210گرم 🟩گلاب.....70گرم 🟩آرد.....270گرم 🟩وانیل....3گرم 🟩بیکینگ پودر....2گرم 🟩شربت بار.....20گرم 🔴درجه فر....170 🔴تایم فر.....20دقیقه الی 24دقیقه 🔴توضیحات ابتدا شکر و تخم مرغ و شربت بار 7دقیقه هم بزنید تا کرمی رنگ بشه وقتی کرمی رنگ شد مواد دستگاه خاموش کنید ماست و گلاب اضافه کنید بد ماست و گلاب مواد خشک که شامل آرد پکن پودر وانیل میشه به مواد اضافه کنید. هم بزنید سپس پشت بند مواد خشک روغن مایع اضافه کنید و زیاد هم نخوره بد مواد داخل قالب کیک صبحانه ریخته و بفرستین بر فر از در اومد سرد شد روی مواد شهد بریزین بد روی کیک با مربای هویچ کاور کنید بد برش بدین نوش جان کنید ✋ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون موز شکلاتی😍😋 مواد لازم: موز کاملا رسیده 🍌۳ عدد (پوره شود) ۲/۳ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه کره🧈 به دمای محیط رسیده ۲ عدد تخم مرغ🥚 به دمای محیط رسیده ۱ ق چ خ وانیل🌸 ۱ پیمانه آرد🥡 ۱/۳ پیمانه پودر کاکائو🍫 ۱ ق چ خ بکینگ پودر و یا جوش شیرین🥄 ۱/۲ ق چ خ نمک🧂 ۱ پیمانه شکلات چیپسی 🍫که ۱/۴ آن رو نگه میداریم برای سطح کیکمون طبق ویدیو برو جلو و در آخر کیک رو توی فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردیم بذارید و به مدت ۵۰ دقیقه تا ۱ ساعت بذارید بپزه اما بازم چک کنید ببینید در چه حالیه ولی عموما همون تو ۵۰ دقیقه میپزه کامل. 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر بهشتی😍😋 مواد لازم: خامه قنادی خامه صبحانه فرم دار سس توت فرنگی (یا مربای رقیق شده ی توت فرنگی ) توت فرنگی پودر ژلاتین آب سرد شکر رنگ خوراکی قرمز(برای ۲رنگ شدن دسر) به اضای هر یک ظرف سرو: ۱ ق غ سر پر خامه صبحانه فرم دار ۲ ق غ سر پر خامه قنادی ۲ ق چ پودر ژلاتین ۶ ق چ آب سرد ۲ ق غ سس توت فرنگی ۴ عدد توت فرنگی ۱ ق غ شکر لایه ی اول: پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط میکنیم و کنار میزاریم(بافتش اسفنجی میشه) خامه ها رو با هم میزنیم بعد سس توت فرنگی رو اضافه میکنیم ( دقت کنید این مایع برای هر ۲لایه هستش پس نصف به نصفش کنید برای هر لایه) مخلوط ژلاتین و آب رو میزاریم تو ماکروفر تا داغ بشه بعد به مخلوط خامه ای اضافه میکنیم و داخل ظرف میریزیم و تو یخچال یا فریز به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه استراحت میدیم لایه دوم: الباقی مواد اضافه آمده رو با کمی رنگ خوراکی مخلوط میکنیم توت فرنگی ها رو خرد و با شکر تفت میدیم تا له بشن با بِلِندر يا دست حسابي بلند ميكنيم توت ها رو 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موچی 😍😋 مواد لازم: آرد برنج گلوتینوس🌾 ۱۴۰ گرم نشاسته‌ی ذرت 🌽۳۰ گرم پودر شکر 🍚(آیس شوگر) ۵۰ گرم الی ۷۰ گرم شیر🥛 ۱۷۵ گرم نمک🧂۱ پینچ کره🧈 ۵۰ گرم مواد لازم مواد میانی: شکلات شیری 🍫۲۰۰ گرم بیسکویت کرم دار🍪 ۱ بسته خامه🥣 ۲۰۰ گرم نکته: ۱- اگر میزان مواد را چند برابر کنیم زمان پخت آن نیز بیشتر می شود. نشانه‌های پخت کامل خمیر از دست دادن آب خمیر، یک دست شدن و سفید شدن آن است. ۲- برای نچسبیدن خمیر به دست و سلیکن پد هنگام ورز دادن از کره‌ی آب شده استفاده می شود. ولی دقت داشته باشید اگر از کره به میزان زیاد استفاده کنید خمیر شل خواهد شد. ۳- برای باز کردن خمیر می توان از نشاسته‌ی ذرت برای نچسبیدن خمیر به مت استفاده کنید ولی دقت داشته باشید که استفاده‌ی بیش از اندازه از نشاسته باعث از دست دادن چسبندگی خمیر می شود. ۴-موچی را با رنگها و فیلینگ‌های مختلف می‌توان درست کردو برای رنگ دهی به خمیر باید از رنگ غذایی استفاده شود. ۵- برای مواد میانی موچی می‌توان از مخلوط میوهای تازه همراه با خامه‌ی قنادی یا حتی بستنی استفاده کنید. 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنچ تست با مغز نوتلا😍😋 مواد لازم: نان تست🍞 ۱۰ عدد نوتلا 🍫۳ ق غ خ تخم مرغ🥚 ۲ عدد شیر🥛 ۶۰ میلی لیتر وانیل🌸 ۱ ق چ خ مخلوط شکر و دارچین🍚🪵 به دلخواه نون هارو دورگیری میکنیم ۱ قاشق پر نوتلا میزاریم و نون بعدی رو میزاریم روش و به شکل دلخواه مربع،مستطیل مثلث برش میزنیم تخم مرغ و شیر و وانیل رو ترکیب میکنیم نون هاو دلخلش میغلتونیم یم دور و داخل کره دو طزفش رو سرخ میکنیم و با توت فرنگی میل میکنیم 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ تنوری با ادویه ملایم 😋 مواد لازم : ران مرغ ۵ الی ۸ عدد نصف استکان آب معدنی یا دلستر بی طعم نصف استکان روغن زیتون ۲ حبه سیر ۱ قاشق چایخوری آویشن ۱ قاشق چای خوری پاپریکا ۱ قاشق چایخوری زیره سبز ۱ قاشق چای خوری پودر پیاز طرز تهیه : در تمام مواد( روغن ، دلستر ، نمک و فلفل ، پودر پیاز ، پاپریکا ، آویشن ، زیره و سیر ) را با هم مخلوط کرده سپس بر رو سطح مرغ ها برش ایجاد کرده تا هم زودتر بپزد و هم طعم ادویه ها به داخل مرغ نفود کند . سپس مرغ ها را به سس آغشته کرده و در کاغذ روغنی و فویل پیچیده و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ الی ۲۲۰ قرار داده تا کاملا بپزد و به همراه برنج یا سبزیجات سرخ یا بخار پز نوش جان کنید 😋 پ.ن : نیازی به اضافه کردن آب به مرغ ها نیست پ.ن: به دلیل داشتن پودر پیاز و سیر هیچ گونه بوی نامطبوعی ندارد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ.300 گرم پیاز متوسط 1 عدد فلفل دلمه ای 1/2 پیمانه قارچ.2پیمانه رب گوجه فرنگی.1 قاشق غذاخوری لازانیا.به تعداد لازم پنیر موزارلا رنده شده .2 پیمانه سس بشامل.به مقدار لازم • نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پودر تخم گشنیز، پودر پاپریکا ابتدا پیاز رو به صورت نگینی خرد می کنیم و با روغن تفت می دیم حالا سینه مرغواضافه می کنیم و با هم مخلوطشون میکنیم.حالا فلفل دلمه ای رو که نگینی خرد کردیم رو به مخلوط مرغمون اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه با هم تفت می دیم. قارچ رو هم که اضافه کردیم همراه با بقیه مواد تفت می دیم ولی نه اونقدری که رنگش عوض بشه و تیره بشه.نمک و فلفل، آویشن و کمی پودر پاپریکاو رب رو با مواد مخلوط کرده نمک و ادویه ها رو اندازه کردیم، حالا کف ظرف مورد نظرمون رو از سس بشامل میریزیم سپس یک لایه از لازانیا رو روی سس بشامل می چینیم. حالا با یک لایه فیلینگ مرغمون روی لازانیا رو می پوشونیم بعد به همین صورت همه لایه ها رو روی همدیگه قرار میدیم روی لایه آخر لازانیا رو سس بشامل می پوشونیم. داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت نیم ساعت قرار می دهیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛