سمبوسه درست کنید اسفناج به خورد بچه هاتون بدید بدون اینکه خودشون متوجه بشن😍
پنیر اختیاریه دوست ندارید نریزید
رژیمی با همین روش ببپچید وبزارید اسنک ساز تا برشته بشه ویا تو فر ولی اونکی تو روغن سرخ میشه با این زمین تا آسمون فرق داره،😁 سیب زمینی رو با پوست بپزید
بزارید از داغی بیفته وبا رنده ریز رنده کنید
یک عدد پیاز بزرگ وچند حبه سیر (سیر اختیاریه) رو خرد کنید وبا چند قاشق روغن تفت بدید زیاد روغن نریزید چون بعدش سرخ میشه پیاز که تفت داده شد اسفناج شسته وخرد شده اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم شعله کم باشه آب اسفناج که کشیده شد سیب زمینی پخته ورنده شده یک عدد فلفل دلمه ای سبز ویا قرمز نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه میزنیم همه رو با هم تفت میدیم وخوب مخلوط کنید و کنار میزاریم
نان لواش رو به عرض ۸ الی ده سانت برش میزنیم اگه نون لواش خشکه با اسپری آب پاش آب بپاشید لای سفره بزارید تا نرم بشه .
از مایه سیب زمینی یک قاشق پر برداشته رو روی نان میزاریم اینجا دوست داشتید کمی پنیر پیتزا هم بریزید وطبق فیلم ببپچید سمبوسه ها رو تو روغن داغ سرخ کرده رو پارچه تمیز بزارید تا روغن اضافیش کشید بشه وبا سس نوووش جان کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باسلوق_ژله ای راحت وخوشمزه😋
نشاسته گل یا نشاسته گندم ۱/۲پیمانه(۸۰گرم)
شکر ۱/۲پیمانه (۱۰۰گرم)
آب سرد ۱ و۱/۲ پیمانه(۳۰۰گرم)
پودر ژله ۱ بسته
گلوکز ۱ق غ (بریزید بهتره نبود حذف کنید )
روغن مایع ۳ ق غ (۲۵گرم)
👈نشاسته+شکر+آب+پودر ژله
خوب مخلوط کنید تا دانه های نشاسته باز شود روی حرارت کم قرار بدین
۱ق غ گلوکز اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مایه کم کم غلیظ شود
حرارت باید کم باشه وپخت باسلوق طولانی مدت تا خامی نشاسته گرفته بشه
وقتی به غلظت رسید (حدود ۴۵ دقیقه) روغن رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید رد قاشق کف ظرف می مونه
به غلظتی که داخل فیلم نشون دادم رسید شعله را خاموش کنید (مایه باسلوق شل وآبکی نیست خیلی سفت هم نیست چون بعد هر چقدر بمونه سفتتر میشه)
مایه را تا گرمه داخل قیف بریزید درون ظرفی که از نشاسته ذرت یا پودر نارگیل پر کرده اید حفره ایجاد کنید من با تخم مرغ حفره زدم
وبا مایه پر کنید کمی در فریزر قرار بدین تا خوب منسجم شوند بعد براحتی جدا کنید وسری بعد از مایه رو بزنید......
❗️من از ژله پرتقال ،هندوانه وتوت فرنگی استفاده کردم که هر کدوم رو جداگانه پختم
❗️اضافه کردن یکی دو قاشق گلاب اواخر پخت به مایه دلخواهه ولی چون ژله ها خودشون طعم واسانس دارن من نمیریزم هیچوقت هم باسلوق ها بوی نشاسته نمیدن چون پخت را طولانی مدت انجام میدم
❗️اگر پودر نارگیل یا نشاسته ذرت نداشتین کف ظرف پلاستیک فریزر بکشید وکمی چرب کنید و مایه را یه تیکه داخل ظرف بریزید بعد از بستن روی سطحی که نشاسته پاشیدین برش بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• .
این رول بادمجون یه غذای سالم و بسیار خوشمزست که میتونید برای افطار آمادهش کنید و دورهمی لذتشو ببرید😋
.
مواد لازم👇
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰گرم
پیاز رنده شده: ۱عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه و پولبیبر: به مقدار لازم
آردسوخاری: ۱ق.غ
بادمجون: ۲عدد بزرگ
گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و سیر
.
برای سس👇
رب گوجه فرنگی: یک و نیم ق.غ
روغن زیتون: ۲ق.غ
آب: ۱استکان
نمک و فلفل سیاه
آب لیمو ترش
.
گوشتمونو با پیاز و ادویه ها و آرد سوخاری چند دقیقه ورز میدیم بعد هر دفعه به اندازه یه گردو ازش برمیداریم و تو دستمون به شکل کوفته های بیضی شکل درمیاریم و تو روغن با حرارت متوسط رو به بالا سرخ میکنیم.
بادمجونامونم ورقه های یک سانتی برش طولی میدیم و تو تابه با مقدار کمی روغن و آب میذاریم با حرارت متوسط هم بپزه هم سرخ بشه.
همه مواد سسمون رو با هم مخلوط میکنیم و کنار میذاریم.
روی هر کدوم از ورقه های بادمجون یه کوفته میذاریم و رول میکنیم.
بعد داخل ظرفمون با یکم فاصله از هم میچینیم و مابینشون گوجه و فلفل دلمه ای میذاریم در آخر چند حلقه سیر روشون مچینیم و سس رو اضافه میکنیم.
فرو با دمای ۲۰۰درجه از یکربع قبل گرم میکنیم و غذامونو برای مدت بیست دقیقه داخلش قرار میدیم.
به همین راحتی غذای خوشمزمون آماده میشه که هم با برنج و هم با نون سرو میشه😋
درست کنید و از طعم عالیش لذت ببرید😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل حلوای شیر👆🏻👆🏻👆🏻#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل شیرینی میکادو👆🏻👆🏻👆🏻#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالادشب_یلدا
مواد لازم
_سیب زمینی پخته شده ۲ الی ۳ عدد
_تخم مرغ پخته شده ۴ عدد
_سینه ی مرغ پخته شده ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
_ذرت پخته شده یک لیوان
_گردو ۱۰۰ گرم
_پنیر ۱۵۰ گرم
_انار دو عدد
_سس مایونز ۶ قاشق
_نمک و فلفل به میزان لازم
بعد از پختن و خنک شدنش سیب زمینی و تخم مرغ و مرغ ، آنها را رنده کرده و به همراه انار ، ذرت ، گردو و پنیر با سس مایونز و نمک و فلفل طبق ویدیو مثل کیک طبقه ای تزیین کنید اول سیب زمینی بعد سس ، مرغ مجددا سس ، طبقه بعدی ذرت و سس ، تخم مرغ و سس ، پنیر و سس، انار و سس ، گردو و سس، در آخر هم دوباره انار و سس . و در آخر هم برای تزیین دور می تونید از کمی شوید و گردو استفاده کنید
پ.ن به مدت یک الی دو ساعت در یخچال قرار بدید و سرو کنید
پ.ن در صورت دلخواه می تونید از سبزی های معطر مثل شوید هم در سالاد استفاده کنید
_نمک و فلفل رو در هر لایه اضافه کنید یا از اول مزه ی سستون رو به همراه نمک و فلفل درست کنید و بعد رو موادتون بریزید بزارید خنک بشه میل کنید
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل کیک شکلات و قهوه ( کیک چاکوچینو با کرم چاکوچینو)👆🏻👆🏻👆🏻#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫خــدایـا
🐠در این شب زیبـا
💫ڪوله پشتی ما را
🐠پر کن از آرزوهای زیبـا و
💫دوست داشتنی
🐠تا صبح فـردا خنده رو
💫و از غم و اندوه جدا باشیم
🐠آمیـن
💫شبتون بخیر
🐠فرداتون پراز خیر و برکت
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_پنجره_ای_بدون_قالب😍😋
۲ استکان آرد سفید، ۱ لیوان شیر کم چرب، ۶ عدد تخم مرغ، ۴ ق س گلاب، ۸ ق س نشاسته گندم
🔴داخل یک ظرف تخم مرغها را شکسته و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.نشاسته رادر گلاب و شیر سرد حل کنید و به تخم مرغها اضافه کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود.به دلخواه میتوانید از زعفران و یا رنگ خوراکی هم استفاده کنید.
باورتون نمیشه ولی مواد شیرینی پنجره ای آماده است. حالا داخل یک قابلمه گود مقدار زیادی روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. توجه کنید روغن باید به اندازهای باشد که روی قالبها را بگیرد.
قالب شیرینی پنجره ای را داخل روغن قرار دهید تا گرم شود سپس قالب را از روغن بیرون آورده و تا جایی که نیمی از قالب مواد را بگیرد، داخل مایه شیرینی بزنید.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لواشک😍😋
💚من برای طعم بهتر و ملس شدن این لواشک بهش کمی شکر و نمک زدم که اندازه ش کاملا سلیقه ایه و بستگی به ذائقه تون داره.شما هم اگه دوست داشتید یه مقدار بهش اضافه کنید و بعد از چند جوش ، مزه شو بچشید اگه نیاز بود مقدارشو زیادتر کنید.
✅من حدود ۳ ق غ شکر و ۲ ق چ نمک زدم.
✅من هیچ وقت کف سینی یا ظرفم مشما نمیندازم و فقط چربش میکنم و خیلی راحت از ظرف جدا میشه.
✅۳ تا ۴ روزه جلوی نور مستقیم خورشید خشک میشه.اگه نور مستقیم نداشتید لایه نازک تر از موادتون توی ظرف بریزید که زودتر خشک شه و جلوی باد پنکه یا کولر قرار بدید.
✅با میوه های دیگه هم میتونید این لواشک رو درست کنید.ترکیب چند میوه هم عالی میشه.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب و دارچین 😍😋
( بدون فر و همزن)
مواد لازم :
آرد ۱۴۰ گرم ( یک پیمانه و ۲ ق غ)
ماست ۱۵۰ گرم ( نصف لیوان دسته دار فرانسوی + دو ق غ
سیب یک عدد
شکر ۴۰ گرم( تقریبا کم شیرینه این کیک)
تخم مرغ یک عدد
وانیل۱/۲ ق چ
روغن مایع ۳۰ گرم ( ۶ ق غ)
دارچین نصف ق چ
بکینگ پودر ۲/۵ ق چ
برای کارامل:
۳۰ گرم کره
۳۰ گرم شکر
ابتدا پوست و هسته سیب هارو بگیرید حلقه حلقه برش بدید و بذارید کنار.
شکر رو داخل تابه بریزید روی حرارت کم بذارید تا آب بشه بهش کره رو اضافه کنید.
دو ق غ آب بریزید و سیب ها رو روش بچینید بذارید سس بجوشه کمی تا غلیظ شه و جا بیفته.
تو یه ظرف تخم مرغ + وانیل + شکر رو هم بزنید که کرم رنگ و کش دار بشه.
بعد روغن مایع و ماست و پودر دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید.
حالا آرد و بکینگ پودر رو با الک اضافه کنید و هم بزنید.
مایع کیک رو روی سیب ها بریزید در ماهیتابه رو ببندید تا ۱۵ دقیقه بپزه .
دم کنی هم بذارید بهتره .
طرف دیگه هم ۵ دقیقه بپزه و حاضره
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_کوفته_با_بادمجان😍😋
مواد لازم :گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم ،پیاز متوسط یک عدد ،آرد نخودچی ۲ق غ (دلبخواه)نمک و فلفل و پودر سیر ، بادمجان متوسط یک عدد ، سیب زمینی متوسط دو عدد رب دو ق غ ،
طرز تهیه : سیب زمینی را درشت خرد می کنیم و دو طرفش را نیمه سرخ می کنیم لازم نیست کامل سرخ شوند بادمجان ها رو درشت خرد کرده و سرخ می کنیم (دوست داشتید می تونید پوستش را بگیرید اینطوری تو غذا خوشگل تر هست )گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پودر سیر و آرد نخودچی خوب ورز می دهیم و بصورت کوفته های تخت در می آوریم و در همان تابه که سیب زمینی و بادمجان را سرخ کردیم دو طرفش را سرخ می کنیم سیب زمینی و بادمجان و گوجه و رب و چاشنی در صورت دلخواه و نمک و فلفل را بهش اضافه کرده و اجازه می دهیم بمدت یک ساعت بپزد و جا بیفتد.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_گوشت😍😋
☑️پیاز»یک عدد
☑️فلفل دلمه ای»یک عدد
☑️گوشت چرخ کرده»۲۵۰گرم
☑️قارچ»۱۰عدد(بیشتر هم باشه اشکالی ندارد)🍄
☑️نمک،فلفل،آویشن،پاپریکا ، پودر سیر
برای دیپ پنیر:
⬅️شیر»۲لیوان
⬅️کره»۳۰گرم
⬅️نمک،فلفل،پودرسیر
⬅️پنیر گودا ورقه ای»۴-۵عدد
⬅️آرد»۲ ق غ
همه ی نکات و موارد رو داخل کلیپ توضیح دادم،بازم اگه سوالی بود کامنت کنید.از تابه معمولی یا گریل اسنک هم میشه استفاده کرد ولی در کل حتما تابه داغ داغ باشه،اول با دست کمی فشرده میکنیم بعد جسم سنگین میذاریم گریل بشه.شیر هم دمای محیط باشه بعد اضافه کنید.به جای کره میتونید یه ق غ روغن زیتون بزنید.میتونید یه ورقه پنیر هم روی مواد گوشتی بذارید،اگر خیلی پنیر دوست دارید.میتونید از سویا یا گوشت پخته و ریش شده به جای گوشت چرخ کرده استفاده کنید
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_مرغ😍😋
سینه مرغ: یک عدد
خیارشور: یکلیوان
گردو خردشده : ۱/۲ لیوان
پیازچه: یک لیوان
مخلوط جعفری و شوید: یک پیمانه
هویج رنده شده: یک پیمانه
سس مایونز: یک لیوان
ماست پرچرب: ۱/۲ لیوان
خامه: ۱/۲ لیوان
نمک و فلفل: به میزان لازم
نون تست: یک بسته
سینه مرغ رو با پیاز و سیر و فلفل دلمه ای بپزید و بعدش میکس کنید یا ریش ریش کنید و طبق کلیپ همه مواد رو با هم ترکیب کنید و ادامه کار
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_مرغ_و_ذرت😍😋
ضخامت يك عدد سينه #مرغ را نصف ميكنيم و بعد مثل #كليپ بالا برش هاى نازك ميزنيم. در #قابلمه مقدارى #روغن ميريزيم و مرغ ها را به آن اضافه ميكنيم. بعد يك عدد #پیاز را از وسط نصف ميكنيم و به صورت خلال هاى بلند درمياريم و داخل قابلمه ميريزيم. مقدار خيلى كمى #آب اضافه ميكنيم. پنج حبه #سير را ريز خرد ميكنيم و همراه با بيست و پنج گرم كره داخل قابلمه ميريزيم. يك ق.م دانه #فلفل سياه را خرد ميكنيم و همراه با مقدارى #نمك به مواد اضافه ميكنيم. بعد سى شاخه جعفرى را خرد ميكنيم و همراه با يك پيمانه #ذرت شيرين داخل قابلمه ميريزيم. چند دقيقه تفت ميديم و در نهايت يك و نيم ليتر آب را همراه با مقدارى نمك اضافه ميكنيم و اجازه ميديم سوپ كاملا بپزه و جابيفته.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_آلو_اسفناج😍😋
اسفناج یک کیلو
رب اناریک قاشق غذاخوری
الوبخارا ۱۰ عدد
مرغ ۵ تکه
نمک وادویه به میزان لازم
پیازیک عددبزرگ
گردوی خردشده دوقاشق غذاخوری
پیازتفت میدیم ادویه ونمک واسفناج خردشده اضافه کرده خوب تفت میدیم میزاریم یکمی آبش کشیده بشه بعدمرغ سرخ شده،گردوی پودرشده ویک لیوان آب رواضافه کرده دوباره میزاریم باشعله ملایم تاخورشت جابیفته نیم ساعت آخربهش آلو خیس خورده، ورب انارروبهش اضافه میکنیم بعدش خورشت خوشمزه ماآمادس 😍
میتونیدازگوشت هم استفاده کنید
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خوشمزه😋😍
همه ما گوجه بادمجان درست میکنیم ولی همه کدبانو هامیدونن که بادمجان روغن خیلی زیادی میبره در عوض کدو اصلا روغن نمیبره توصیه میکنیم جای گوجه بادمجان حتما یه بارم شده کدو با گوجه درست کنید واقعا خوشمزست میتونید کدوها رو سرخ کنید میتونید هممثل فیلمبدون سرخ کردن بریزید داخلش
مواد لازم🔻
4 کدو سبز
2 گوجه فرنگی
2 فلفل سبز
1 سیر
2 قاشق غذاخوری برنج
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
فلفل سیاه ، فلفل قرمز
نمک 1.5 -
2 فنجان آب
روغن زیتون
اگر وجود داشته باشد شوید (من آن را نداشتم)
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوبیده_مرغ😍😋
گوشت سینه و ران مرغ ۵۰۰ گرم
یک عدد پیاز متوسط رنده آب گرفته شده
زعفران غلیظ دم شده ۲ ق غ
کره یا روغن مایع یک ق غ
ادویه ها: نمک،زردچوبه،فلفل،پاپریکا
دوحبه سیر رنده شده یا پودر سیر ۱ ق غ
جعفری خشک یک ق غ (قابل حذف)
گوشت مرغ(ران و سینه) رو با چرخ گوشت یا هزوسیله که بشه باهاش مرغ رو پوره کرد حتی با کارد هم میشه، بعد با پیاز رنده شده آب گرفته شده و سیر وزعفران و ادویه ها و روغن یا کره مخلوط کنید ورز بدید و یک ساعت بزارید یخچال استراحت کنه، کف تابه را کمی چرب کرده و کباب را داخلش به طور یکنواخت پهن کنید و برش بزنید تابه را روی حرارت ملایم قرار بدید تا کباب سرخ و مغز پخت بشه. به دلخواه با زعفرون دم شده رومال کنید یکطرف کباب که سرخ شد برمیگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه، چندتا گوجه هم سرخ کنید عالی میشه و با لیمو ترش میل کنید
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت😍😋
اگر به این روش کتلت درست کنی وانمیره و جذب روغن کمی داره
مواد لازم برای چهار نفر
سیب زمینی چهار عدد متوسط
گوشت چرخ کرده دویست گرم
پیاز یک عدد کوچک
سیر دو حبه
نمک دو ق چ
فلفل و زردچوبه یک ق چ
سبزیجات معطر کمی
آرد سوخاری دو ق غ
سیب زمینی و پیاز سیر رو رنده ریز کنید یا با دستگاه غذاساز خرد کنید
آب اضافی اش رو بگیرید با گوشت مخلوط کنید بهش نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و کمی آرد سوخاری
داخل روغن داغ سرخ کنید
حتما حرارت موقع سرخ کردن متوسط روبه بالا باشه تا جذب روغن کم بشه و وا نره
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بقچه_بادمجان😍😋
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
1 عدد پیاز ریز رنده شده
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز
خمیر پیتزا(یا خمیر یوفکا یا خمیر هزارلا)
همه مواد را حداقل 5 دقیقه ورز می دهیم بادمجان ها رو تا جایی که میشه برش میزنیم و مثل ویدیو با کمی روغن تفت میدیم بادمجان ها رو کمی آرد پاشی میکنیم و با چسبوندن به هم باز میکنیم ابتدا بادمجان ها رو ردیفی میچینیم مثل ویدیو کوفته ها رو پهن میکنیم آنها را محکم بپیچید و به ضخامت ۲ انگشت برش دهید.
: مایع سس و پودر فلفل قرمز را به مدت 1 دقیقه بدون اینکه بسوزد با حرارت ملایم بپزید. حداقل نیم ساعت با دمای 180 درجه بپزیم و ماست را با سیر اضافه کرده و با سس روغنی سرو کنیم و از غذا نوش جان کنید. .
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛