eitaa logo
آشپزی خاص
95.8هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کباب چنجه یا کباب محلی 🥩 طعمی اصیل و واقعی بهتون میده 😍 پیاز به ازای یک کیلو گوشت ۳۰۰ گرم دانه فلفل اسیاب ۱۵ گرم نمک ۲۰ گرم روغن زیتون ۵۰ گرم دانه گشنیز ۵ گرم . برای بیات کردن گوشت و کباب خوب ۷۰٪ اول راه قصاب خوب و گوشت شناسی خودتون هست ‌ 🌱نکته:👇 گوشت باید رنگی شفاف و قرمز داشته باشه گوشت نباید بوی لاشه و خون بده گوشت باید از قسمت راسته یا فیله باشه گوشت باید ترکیبی از گوشت و چربی امیخته با خودش باشه بافت گوشت باید خطوط مشخص داشته باشه و با فرو کردن انگشت داخلش نباید خون ازش بیرون بیاد گوشت نباید اطرافش خون ابه باشه گوشت چرب باید مثل روغن و کرم روی دستتون رو چرب کنه . کباب خوب گوشت خوب میخواد انجیرو مرینیتو اینا همش اضافیه نمک فلفل پیاز روغن زیتون تمام ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
22.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب چنجه یا کباب محلی 🥩 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
که ما بهش میگیم پپوره یا پکوره 😅😍 اگه میخای پکوره ات روغن به خودش نگیره این روش بی نظیره 😍👌🏻 مواد لازم : پیاز ریز شده ۲عدد گوجه سه عدد سیب زمینی رنده شده ۱عدد گشنیر و جعفری به مقدار لازم فلفل قلمی و فلفل دلمه به مقدار لازم ارد نخود ۳چهارم لیوان ارد نون یک دوم لیوان نمک و زرد چوبه وفلفل قرمز خمیر یک ق غ بکین پودر یک ق م رب گوجه نصف ق غ تخم مرغ یک عدد تمامی مواد رو میکس میکنیم ومیزاریم خمیر پف کنه این خمیر اصلا نیاز به اب نداره و بعد داخل روغن زیاد سرخ کنید به روش فیلم اموزشی😍 🥂🌯 🌯🥂 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه ساندویج پرطرفدار که میتونی تو خونه خودت راحت درستش کنی✌️ این کنسرو ماهی دقیقا مثل تن ماهی میشه و میتونید برای انواع ساندویچ گرم و سرد و در کنار برنج خیلی راحت مصرف کنید😉 مواد لازم: ماهی گالیت(یا ماهی دلخواه بدون تیغ و استخوان)کاملا فیله شده شیشه استریل(اگر میخواین مدت دار نگهداری کنید حتما ۱۰ دقه بجوشونید) (شوید خشک+سیر درسته+نمک+فلفل) (نمک+فلفل+رزماری خشک+تخم گشنیز+سیر) (نمک+فلفل+سیر+زعفران) روغن مایع با روغن زیتون نان باگت سس مایونز+نمک+فلفل+آویشن+ کاهو،خیارشور،گوجه،کلم قرمز یا سفید پیاز و چیبس از واجبات برای این ساندویچ😎 بچه ها این روش پخت رو برای بقیه پروتئین ها مثل مرغ و گوشت هم میتونید استفاده کنید 🥂🌯 🌯🥂 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پنکیک ✅مواد پنکیک باید قبل از پخت نیم ساعت توی محیط استراحت بکنه. یکبار این نکته رو رعایت کن ببین پنکیک هات چقدر عالی میشن. اگه وانیلی میخواید درست کنید پودر کاکائو رو حذف و به جاش آرد جایگزین کنید. آرد: ۱ پیمانه بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری استاندارد نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری استاندارد پودر کاکائو: ۲ قاشق غذا خوری استاندارد تخم مرغ به دمای محیط رسیده: ۱ عدد وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری شکر: ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع ۲قاشق غذا خوری به جای روغن میتونید از ۴۰گرم کره ذوب شده وبه دمای محیط رسیده، استفاده کنید. شیر به دمای محیط رسیده ۱ پیمانه ✅دقت کنید که موقع ترکیب کردن مواد خشک و خیس خیلی زیاد ملات رو هم نزنید وگرنه بیکینگ پودر غیر فعال میشه و پنکیک پف نمی‌کنه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از بهترین باقلواهایی بود که تا حالا خوردم😍😋 این مقدار مواد برای یه سینی بزرگ کافیه میتونید مقدار مواد رو کمتر کنید چیا لازم داریم؟ خمیر یوفکا مخصوص باقلوا گردو خرد شده ۱۵۰ گرم کره سه چهارم استکان روغن مایع برای شربت: ۲ لیوان شکر ۲ لیوان آب چند قطره لیمو ترش تازه ❌ وقتی کره و روغن رو مخلوط میکنید سریع از روی حرارت بردارید اصلا نباید کره بجوشه ❌داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید اول ۱۵ دقیقه فقط حرارت از پایین باشه بعدش ۲۰ الی ۲۵ دقیقه حرارت همزمان از بالا و پایین باشه تا روش حسابی طلایی بشه ❌اجازه بدین باقلوا از داغی بیفته بعد روش شربت خنک بریزید ❌هرچی بمونه خوشمزه تر میشه 😋😋 خیلیا دوس دارن به شربت زعفرون اضافه کنن یا به گردو هل و دارچین میزنن نمیگم بد میشه ولی زعفرون و هل و دارچین اینا همش طعم های قوی و غالب هستن و مزه باقلواتونو عوض میکنن ( تو ترکیه هیچ کدومو نمیزنن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
درود مهرآفرینان صبحتان نکو قنبر پلو یا غم بر پلو غذای سنتی استان فارس (شیراز) هستش بسیار لذیذ بهشتی 👇 سه پیمانه برنج خیس کرده چلوکش گوشت چرخکرده به همراه یک عدد پیاز متوسط رنده شده کمی از آب آن را جدا میکنیم کامل آبش را نگیرید نمک فلفل قرمز زردچوبه پودر تخم گشنیز ورز داده گلوله های ریز در یخچال یک ساعت تا منسجم و زیباتر سرخ شوند مقدار بسیار کم روغن دو طرف آن را خیلی کم تفت و سرخ میکنیم به واسطه ی رب انار بالطبع رنگ آنها تیره خواهد شد یک عدد پیاز بزرگ که هرچه خلال پیاز بیشتر طعم پلو لذیذتر هستش خلالی بسیار باریک خوب تفت روبه طلایی شدن زردچوبه فلفل سیاه قرمز تند پودر زنجبیل زیره ی سبز پودر تخم گشنیز اضافه تفت میدهیم تا عطر آن آزاد و رنگ باز کنند گردوی نگینی ریز چهار پنج قاشق اضافه تفت، کشمش پلویی خوب شسته آبش رفته اضافه تفت میدهیم پودر دارچین اضافه دو سه قاشق زعفران غلیظ دمکرده به همراه سه قاشق رب انار ملس همه مواد مجدد مخلوط تفت میدهیم اصولا ته دیگ آن را شیرازیهای عزیز سیب زمینی که من روغن زعفران کنجد سفید و سیب زمینی گذاشتم یک لایه برنج یک لایه مواد تا آخر نیم ساعت آخر زعفران دمکرده و روغن اضافه کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیک توت فرنگی طی بررسی های که کردم فهمیدم شیک میوه هستش که توش بستنی و شیر داره اسموتی ، توش شیر و بستنی نداره ولی منجمد بودن میوه توی هر۲تا خیلی مهمه بریم سراغ دستور مواد لازم : شیر ۱ونیم لیوان بستنی ۲عدد لیوانی(وانیلی یا توت فرنگی) توت فرنگی یک پک ۱۴۰ گرمی طرز تهیه : بچه ها توت فرنگی و شیر و بستنی رو داخل دستگاه آبمیوه گیری میریزیم و میکس میکنیم، این مقدار میکش کردن حتما غلظتش خیلی بالاس بس حین کار حتما لازم میشه که بازم شیر بهش اضافه کنین ، یعنی غلظت شیک باید نه خیلی شل باشه نه خیلی سفت ، یطوری که از نی راحت بالا بیاد. شیر رو حین میکس کم کم اضافه کنین که اگه به غلظت مطلوب برسه. توجه کنین که حتما از توت فرنگی یخ زده باید استفاده کنین. نکته : بچه ها من سس توت فرنگی و شکلات رو از لوازم قنادی فروشی تهیه کردم ، هایپرها هم دارن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛